چون همیشه با ما یاد دادن که زندگی سخته...پول در آوردن سخته...همه چه سخت به دست میاد....سلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
چون برامون جذاب ترن وقتی هم به نتیجه میرسیم این نتیجه شیرین تره چون زیاد براش زحمت کشیدیمسلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
سلام فشفشه عزيز و دوست داشتنيسلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
سلام به فشفشه عزیزسلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
سلام به همگی خوب هستید؟ دوستان من یه سوال داشتم به نظرتون چرا ما بدنبال راههای سخت هستیم ؟
انیس جان شاید گفته من از نظر بعضی ها شرک باشه ولی لازم میدونم اونو مطرح کنم.کسی تورو خلق نکرده تو خودت خواستی که باشی در واقع وجودی بودی که دوست داشتی موجود باشی و خودت و جلوهای زیبای خودتو به همه نشون بدی.این جمله رو شنیدی که میگن برای شناخت خدا کافیه خودتو بشناسی؟؟ بزار راحتت کنم تو خودت خدا هستی پس در پی شناخت خودت باش و خودتو در سطح پایین ندون ودوست داشته باش ولی نه از روی غرور.
سلام!دوستان یه سوال اگر دو نفر در مقابل هم از قانون جاذبه استفاده کنن کدوم یک برتری خواهند یافت؟سیستم کاینات به کدوم یک پاسخ بهتری میدهد.فرض شود هردو در سطح اعتقاد بسیار بالا هستن
مثلا هیتلر در برابر ناپلئون
سلام خانوميسلام به دوستای خوبم
من هم یه سوال دارم که می خوام بپرسم:
چرا ما آدما تا میخوایم به چیزای خوب و مثبت فکر کنیم ، افکار منفی به سراغمون میان و مزاحم فکر کردن به چیزای مثبت میشن؟؟؟؟![]()
سلام دوست عزيزسلام به دوستای خوبم
چرا ما آدما تا میخوایم به چیزای خوب و مثبت فکر کنیم ، افکار منفی به سراغمون میان و مزاحم فکر کردن به چیزای مثبت میشن؟؟؟؟![]()
سلام به دوستای خوبم
اين جملات بسيار محشر و عالي بودند. اصلا بايد طلا بگيري بزني سر در همه جا. بندازيم گردنمون. واقعا چرا بايد كاري رو بكنيم كه دوست نداريم؟به جلو قدم بردار و کاری را انجام بده که واقعا دوست داری.فرصت بسیار کوتاه است.چگونه می توانی به خودت اجازه دهی در این عمر کوتاه به کاری بپردازی که تمایلی به انجام آن نداری.به این گونه ، حیات را به سر آوردن و سرمایه وجودی خویش را هدر دادن ، نمی توان زندگی نامید؛بلکه نوعی مرگ تدریجی است که برای خویشتن برگزیده ایم.
گفتگو با خدا/نیل والش دونالد
فقط لبخند بزن کوروش خان. تو نمی تونی آدما رو عوض کنی تا خودشون نخوان. پس بهتره سعی کنی از اونچیزی که باعث برخورد بینتون میشه جلوگیری کنی. اينجوري اونا هم تغيير مي كنن. موفق باشی.سلام دوستان خوبم.ای کاش همه اطرافیان من مثل شما عزیزان دوستداشتنی وزیبا بودند.
من یک سوال کلیدی دارم که خواهش میکنم جواب بدید واگه تجربه ای دارید در اختیارم بذارید
.من تمام این قانونهارو قبول دارم ودارم سعی میکنم تا به اونها عمل کنم.ولی با اطرافیانم چیکار کنم؟من توی خونه دانشجویی زندگی میکنم و به خاطر دوری از خونه تا پایان ترم نمی تونم برگردم.توی این مدت خیلی با اعصاب من بازی میشه.برای همین نمیشه همیشه مثبت فکر کرد ارتباط برقرار کرد و....شما چطور میتونید در کنار کسانی زندگی کنید و اونا کوچکترین تاثیری رو شما نداشته باشن وشما همیشه با روحیه وعالی باشید؟شما جای من باشید چیکار میکنید؟
سلامسلام به همه دوستان
از دوستان اگه کسی میتونه به من در مورد این سوالی که مطرح میکنم کمکم کنه , دریغ نکنه .
1-هم فیلم راز و هم کتابشو خوندم , (نمیدونم شاید برای من بد جا افتاده باشه) به هر حال , توی این فیلم و کتاب گفته میشه از کائنات بخواهید !! تا کائنات همه چیزو راست و ریز کنن ,
اگه ما از کائنات بخواهیم این شرک به خدا محسوب نمیشه ؟
2- اگر اینجوری که ما با تمام انرژی اون چیزیرو که میخوایم بطلبیم , و همون چیزو بدست بیاریم ...
و اگه اون چیزو خدا به ما نمیداد و ما اونو با فکر و تجسم و تخیلات گرفتیم واقعا این کار پسندیده و درسته ؟
سلام به همه دوستان
از دوستان اگه کسی میتونه به من در مورد این سوالی که مطرح میکنم کمکم کنه , دریغ نکنه .
1-هم فیلم راز و هم کتابشو خوندم , (نمیدونم شاید برای من بد جا افتاده باشه) به هر حال , توی این فیلم و کتاب گفته میشه از کائنات بخواهید !! تا کائنات همه چیزو راست و ریز کنن ,
اگه ما از کائنات بخواهیم این شرک به خدا محسوب نمیشه ؟
2- اگر اینجوری که ما با تمام انرژی اون چیزیرو که میخوایم بطلبیم , و همون چیزو بدست بیاریم ...
و اگه اون چیزو خدا به ما نمیداد و ما اونو با فکر و تجسم و تخیلات گرفتیم واقعا این کار پسندیده و درسته ؟
سلام
ببین منظور از کائنات قدرت مطلق هستیه که اونم از نظر من فرقی با خدا نداره. یعنی منظور از کائنات همون خداست.
شما چیزی رو که بدست میارید خدا بهتون داده ولی یا حقتون بوده یا به زور گرفتید. حالا اگه به زور خواستید و به صلاحتون نبوده میشه دردسر وگرنه هم که بقول استاد حلت حالشو ببرید.
پس موقع درخواست هر چیزی از خدا کمک بخواهید که اونچه به صلاحتونه اتفاق بیفته.
به این ترتیب اگه چیزی رو به دست نیاریم هم خوشحالیم چون حتما به جاش یه راه بهتر جلومون گذاشته شده و ما بازم حالشو می بریم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |