یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراقب باش ...

مراقب افكارت باش، چون افكارت، گفتارت را میسازد

مراقب گفتارت باش، چون گفتارت، اعمالت را میسازد

مراقب اعمالت باش، چون اعمالت، عادت هایت را میسازد

مراقب عادت هایت باش، چون عادت هایت، شخصیتت را میسازد

مراقب شخصیتت باش، چون شخصیتت، سرنوشتت را میسازد

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت تمام دوستان عزیز و گل خودم عرض سلام و ادب دارم
دوستان گلم از اون پیامی که براتون گذاشتم بعنوان تشکیل گروه اکتیو و پرانژری .... میگذره چند روزی اگر تمایل دارید لطفا عجله کنید

با هم پشتمون کوه
:gol::gol::gol:

*anis*

عضو جدید
خدمت تمام دوستان عزیز و گل خودم عرض سلام و ادب دارم
دوستان گلم از اون پیامی که براتون گذاشتم بعنوان تشکیل گروه اکتیو و پرانژری .... میگذره چند روزی اگر تمایل دارید لطفا عجله کنید

با هم پشتمون کوه

سلام آقاي فشفشه ، اول از همه تشكر بخاطر همه متناي زيباتون . همه عالين . و دوم اينكه من خيلي دوس دارم عضو اين گروه بشم ولي تا يه ماه و نيم ديگه سرم شلوغه . حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقاي فشفشه ، اول از همه تشكر بخاطر همه متناي زيباتون . همه عالين . و دوم اينكه من خيلي دوس دارم عضو اين گروه بشم ولي تا يه ماه و نيم ديگه سرم شلوغه . حالا چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به شما دوست گرامی
خواهش میکنم قابل شما دوست گرامی رو نداره و خیلی خوشحالم که از مطالب خوشتان اومده.
دوست من باشه شما اون شرایطی که گفتم تا ازتون آقای مدیر بدونن رو براشون بفرستید جناب مدیر هم با برنامه ریزی اکتیو شدنتون رو از 1.5 ماه دیگه در نظر می گیرن .
ممنون از اینکه جواب دادید و خواهان شرکت و عضویت در گروه هستید منتظرتان هستیم
:gol::gol:

*anis*

عضو جدید
*برای انسانهای بزرگ بن بستی وجود ندارد چون

بر این باورند که یا راهی خواهند یافت

یا راهی خواهند ساخت .

*مشكلات مانند دست اندازهای جاده اند كمی از سرعتتان كم می كنند اما از جاده صاف بعد از آن لذت خواهید برد ، زیاد روی دست اندازها توقف نكنید به حركتتان ادامه دهید

*به دنبال هدایای زندگی باش و از آنها لذت ببر اما مواظب باش که نگذاری آنها صاحب تو و ارامش خاطرت شوند

*در سخت ترین ودردناک ترین لحظات انسان در اغوش خداوند است

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

الفبــــای زنــــدگی !
الف: اشتیاق برای رسیدن به نهایت آرزوها

ب: بخشش برای تجلی روح و صیقل جسم

پ: پویاپی برای پیوستن به خروش حیات

ت: تدبیر برای دیدن افق فرداها

ث: ثبات برای ایستادن در برابر باز دارنده ها

ج: جسارت برای ادامه زیستن

چ: چاره اندیشی برای گریز از گرداب اشتباه

ح: حق شناسی برای تزکیه نفس

خ: خودداری برای تمرین استقامت

د: دور اندیشی برای تحول تاریخ

‌ذ: ذکر گوپی برای اخلاص عمل

ر: رضایت مندی برای احساس شعف

ز: زیرکی برای مغتنم شمردن دم ها

ژ: ژرف بینی برای شکافتن عمق دردها

س: سخاوت برای گشایش کارها

ش: شایستگی برای لبریز شدن در اوج

ص: صداقت برای بقای دوستی

ض: ضمانت برای پایبندی به عهد

ط: طاقت برای تحمل شکست

ظ: ظرافت برای دیدن حقیقت پوشیده در صدف

ع: عطوفت برای غنچه نشکفته باورها

غ: غیرت برای بقای انسانیت

ف: فداکاری برای قلب های دردمند

ق: قدر شناسی برای گفتن ناگفته های دل

ک: کرامت برای نگاهی از سر عشق

گ: گذشت برای پالایش احساس

ل: لیاقت برای تحقق امیدها

م: محبت برای نگاه معصوم یک کودک

ن: نکته بینی برای دیدن نادیده ها

و: واقع گرایی برای دستیابی به کنه هستی

ه: هدفمندی برای تبلور خواسته ها

ی: یکرنگی برای گریز از تجربه دردهای مشترک

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من خیلی خوشحال هستیم که یه جذبی دیگه وارد خونه ی خودش شد پس بودن در کنار هم رو ازت میخوایم شاد پیروز و سربلند باشی :gol::gol::gol::gol:

سلام! ممنون! همچنین!:heart:
امیدوارم در کنار من چیزایه زیادی یاد بگیرین! نه نه نه اشتباه شد! یعنی اینکه من در کنار شما چیزایه زیادی یاد بگیرم!!!!!!!!:whistle:

به امید روزی که...!:gol:

یا حق...!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام! ممنون! همچنین!:heart:
امیدوارم در کنار من چیزایه زیادی یاد بگیرین! نه نه نه اشتباه شد! یعنی اینکه من در کنار شما چیزایه زیادی یاد بگیرم!!!!!!!!:whistle:

یا حق...!

سلام دوست من
مهم اینه که در کنار هم باشیم با یک هدف و خواسته و بتونیم از اونها برای موفقیت 100% خودمان استفاده کنیم .
بله به امید روزی که ........:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
ممنون دوست من

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

ویلون‌نوازی در مترو

در یک سحرگاه سرد ماه ژانویه، مردی وارد ایستگاه متروی واشینگتن دی سی شد و شروع به نواختن ویلون کرد.
این مرد در عرض ۴۵ دقیقه، شش قطعه ازبهترین قطعات باخ را نواخت. از آنجا که شلوغ ترین ساعات صبح بود، هزاران نفر برای رفتن به سر کارهای‌شان به سمت مترو هجوم آورده بودند.

سه دقیقه گذشته بود که مرد میانسالی متوجه نوازنده شد. از سرعت قدم‌هایش کاست و چند ثانیه‌ای توقف کرد، بعد با عجله به سمت مقصد خود براه افتاد.

یک دقیقه بعد، ویلون‌زن اولین انعام خود را دریافت کرد. خانمی بی‌آنکه توقف کند یک اسکناس یک دلاری به درون کاسه‌اش انداخت و با عجله براه خود ادامه داد.

چند دقیقه بعد، مردی در حالیکه گوش به موسیقی سپرده بود، به دیوار پشت‌ سر تکیه داد، ولی ناگاهان نگاهی به ساعت خود انداخت وبا عجله از صحنه دور شد،

کسی که بیش از همه به ویلون زن توجه نشان داد، کودک سه ساله‌ای بود که مادرش با عجله و کشان کشان بهمراه می ‌برد. کودک یک لحظه ایستاد و به تماشای ویلون‌زن پرداخت، مادر محکم تر کشید وکودک در حالیکه همچنان نگاهش به ویلون‌زن بود، بهمراه مادر براه افتاد، این صحنه، توسط چندین کودک دیگرنیز به همان ترتیب تکرار شد، و والدین‌شان بلا استثنا برای بردن‌شان به زور متوسل شدند.

در طول مدت ۴۵ دقیقه‌ای که ویلون‌زن می نواخت، تنها شش نفر، اندکی توقف کردند. بیست نفر انعام دادند، بی‌آنکه مکثی کرده باشند، و سی و دو دلار عاید ویلون‌زن شد. وقتیکه ویلون‌زن از نواختن دست کشید و سکوت بر همه جا حاکم شد، نه کسی متوجه شد. نه کسی تشویق کرد، ونه کسی او را شناخت.

هیچکس نمی‌دانست که این ویلون‌زن همان (جاشوا بل ) یکی از بهترین موسیقیدانان جهان است، و نوازنده‌ی یکی از پیچیده‌ترین فطعات نوشته شده برای ویلون به ارزش سه ونیم میلیون دلار، می‌باشد.

جاشوا بل، دو روز قبل از نواختن در سالن مترو، در یکی از تاتر های شهر بوستون، برنامه‌ای اجرا کرده بود که تمام بلیط هایش پیش‌فروش شده بود، وقیمت متوسط هر بلیط یکصد دلار بود.

این یک داستان حقیقی است،نواختن جاشوا بل در ایستگاه مترو توسط واشینگتن‌پست
ترتیب داده شده بود، وبخشی از تحقیقات اجتماعی برای سنجش توان شناسایی، سلیقه و الوویت ‌های مردم بود.
نتیجه: آیا ما در شزایط معمولی وساعات نا‌مناسب، قادر به مشاهده ودرک زیبایی هستیم؟

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی وقتا ما خیلی چیزا رو دست کم می گیریم یا از خیلی چیزا می ترسیم! این باعث میشه اونا هم از ما دور بشن! در حالی که ترس رو کنار بذاریم(حتی در حد تلقین!) میبینیم که خیلی موفقیت ها به طرف ما میان...!

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
feshfeshe دوست عزیز زیبا بود...!

ما آدما عادت داریم همیشه چیزهایی رو بشنویم که توقع داریم! یا انتظارشو داریم! مثلا تو یه سالن, پارک یا جای خیلی شلوغ! که هر دقیقه 10 ها نفر رو پیج(مثلا با بلند گو صدا میزنن و همه میشنون!) میکنن! چرا ما هیچ کدوم از این صدا ها رو نمیشنویم؟؟؟؟ تا وقتی اسم ما (یا یکی از نزدیکانمون که به گوشمون آشنا باشه) رو میشنویم! این یعنی چی؟ یعنی ما هیچ کدوم از اون صداهارو نشنیدیم؟ یعنی فقط اینها رو شنیدیم؟ یا...؟
ما همه چیز رو میشنویم! ولی بعضی چیزها رو گوش میکنیم!!!!!! همه وارد مغز ما میشن! ولی نسبت به شرایط مغز ما یعضی ها رو به درکمون میرسونه!
این یه بحث خیلی پیشرفتس!
مثلا مترو جای گذر هستش! و کسی که واسه ی فقط گذشتن میاد نمی تونه بشنوه! چون کار ساعت ماری ساعت رسیدن مترو... ذهنش رو پر کردن و نمی ذارن که اینارو بشنوه...! فقط بچه هایی اینارو شنیدن که هیچ کار خاصی ندارن! و ورودشون به مترو واسهی عبور یا گذر نیست...!
که میشه تو خیلی زمینه ها تعمیمش داد!

همیشه کمیت, به کیفیت ختم نمیشه! تو خیلی از مسائل تو زندگی این صادق هستش!
که جای بحث داره...!

به امید روزی که...!
یا حق...!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
زاهدی پیری بارگاه قدرتمند ترین پادشاه دوران
دعوت شد.
پادشاه گفت: به مرد مقدسی که با اندک چیزی راضی می شود،
غبطه می برم.
زاهد پاسخ داد: اعلی حضرتا، من به شما غبطه می برم که زودتر
از من راضی می شوید.
پادشاه، با آزدگی گفت: منظورت چیست؟ تمام این سرزمین از آن
من است.
زاهد گفت: دقیقا. من آهنگ کرات را دارم، رودها و کوهساران
سراسر جهان را دارم. ماه و خورشید را دارم،
چون در روان خود،
خدا را دارم. اما
اعلی حضرتا، شما فقط همین قلمرو را دارید

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی وقتا ما خیلی چیزا رو دست کم می گیریم یا از خیلی چیزا می ترسیم! این باعث میشه اونا هم از ما دور بشن! در حالی که ترس رو کنار بذاریم(حتی در حد تلقین!) میبینیم که خیلی موفقیت ها به طرف ما میان...!

دوست بسیار عزیز سلام خوب هستید خیلی خوشحالم که شما رو دوباره میبینم دوست دارم بعنوان یک عضو موثر و مفید در گروه اکتیو جذب حضور داشته باشید پس با خوندن پست 925 و ارسال جواب اون برای مدیر تالارمون الون عزیز همکاری خود را در صورت تمایل اعلام کنید .
ممنون
با هم پشتمون کوه

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
چگونه از عقايد احمقانه جلوگيري كنيم

چگونه از عقايد احمقانه جلوگيري كنيم

برتراند آرتورویلیام راسل (زادهٔ ۱۸ می ۱۸۷۲ - درگذشتهٔ ۲ فوریه ۱۹۷۰). ریاضیدان، منطق‌دان و فیلسوف بریتانیایی بود که آثارش در مورد تحلیل منطقی، فسلفه در قرن بیستم را تحت تاثیر قرار داد. برتراند راسل که موفق به کسب جایزهٔ نوبل نیز شد، در گفتاری کوتاه با عنوان « چگونه از عقاید احمقانه بپرهیزیم؟»، به روشنی به آسیب شناسی آفات تعصب، جزم و جمود، پیشداوری و .... در باورهای آدمی می پردازد.

برای پرهیز از انواع عقاید احمقانه ای که نوع بشر مستعد آن است، نیازی به نبوغ فوق بشری نیست. چند قاعده ساده شما را اگر نه از همه خطاها، دست کم از خطاهای ابلهانه بازمیدارد.
اگر موضوع چیزی است که با مشاهده روشن میشود، مشاهده را شخصاً انجام دهید. ارسطو میتوانست از این باور اشتباه که خانمها دندانهای کمتری از آقایان دارند با یک روش ساده پرهیز کند: از خانمش بخواهد که دهانش را باز کند تا دندانهایش را بشمارد. او این کار را نکرد چون فکر میکرد میداند. تصور کردن این که چیزی را میدانید در حالی که در حقیقت آن را نمیدانید، خطای مهلکی است که همه ی ما مستعد آن هستیم. من باور دارم که خارپشتها سوسکهای سیاه را میخورند، چون به من این طور گفته اند؛ اما اگر قرار باشد کتابی درباره عادات خارپشتها بنویسم، تا زمانی که نبینم یک خارپشت از این غذای اشتهاکورکن لذت میبرد، مرتکب چنین اظهار نظری نمیشوم. درهرحال، ارسطو کمتر از من محتاط بود. نویسندگان باستان و قرون وسطا اطلاعات جامعی درباره تکشاخها و سمندرها داشتند. با وجود آن که هیچکدامشان حتا یک مورد از آنها را هم ندیده بودند، یک نفر هم احساس نکرد لازم است از ادعاهای جزمی درباره آنها دست بردارد.
اغلب موضوعات از این ساده تر به بوته ی آزمایش درمیآیند. اگر مثل اکثر مردم شما ایمان راسخ پرشوری نسبت به برخی مسائل دارید، روشهایی وجود دارد که میتواند شما را از تعصب خودتان باخبر کند. اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی میکند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه میدانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر میکنید، ندارید. اگر کسی مدعی باشد که دو بعلاوه دو میشود پنج، یا این که ایسلند در خط استوا قرار دارد، شما به جای عصبانی شدن، احساس دلسوزی میکنید، مگر آن که اطلاعات حساب و جغرافی شما آن قدر کم باشد که این حرفها در افکار شما تزلزل ایجاد کند. اغلب بحثهای بسیار تند آنهایی هستند که طرفین درباره موضوع مورد بحث دلایل کافی ندارند. شکنجه در الاهیات به کار میرود، نه در ریاضیات؛ زیرا ریاضیات با علم سر و کار دارد، اما در الاهیات تنها عقیده وجود دارد. بنابراین هنگامی که پی میبرید از تفاوت آرا عصبانی هستید، مراقب باشید؛ احتمالاً با بررسی بیشتر درخواهید یافت که برای باورتان دلایل تضمین کننده ای ندارید. یک راه مناسب برای این که خودتان را از انواع خاصی از جزمیت خلاص کنید، این است که از عقاید مخالفی که دوستان پیرامونتان دارند آگاه شوید. وقتی که جوان بودم سالهای زیادی را دور از کشورم در فرانسه، آلمان، ایتالیا و ایالات متحده به سر بردم. فکر میکنم این قضیه در کاستن از شدت تعصبات تنگ نظرانه ام بسیار مؤثر بوده است. اگر شما نمیتوانید مسافرت کنید، به دنبال کسانی بگردید که دیدگاههایی مخالف شما دارند. روزنامه های احزاب مخالف را بخوانید. اگر آن افراد و روزنامه ها به نظرتان دیوانه، فاسد و بدکار میآیند، به یاد داشته باشید که شما هم از نظر آنها همینطور به نظر میرسید. با این وضع هر دو طرف ممکن است بر حق باشید، اما هر دو نمیتوانید بر خطا باشند. این طرز فکر زاینده نوعی احتیاط است.
برای کسانی که قدرت تخیل ذهنی قوی دارند، روش خوبی است که مباحثه ای را با شخصی که دیدگاه متفاوتی دارد در ذهن خود تصور کنند. این روش در مقایسه با گفتگوی رودررو یک فایده و تنها یک فایده دارد و آن این که در معرض همان محدودیتهای زمانی و مکانی قرار ندارد. مهاتما گاندی راه آهن و کشتیهای بخار و ماشین آلات را محکوم میکرد، او دوست میداشت که تمام آثار انقلاب صنعتی را خنثا کند. شما ممکن است هرگز این شانس را نداشته باشید که با شخصی دارای چنین عقایدی روبرو شوید، زیرا در کشورهای غربی اغلب مردم با دستاوردهای فن آوریهای جدید موافقند. اما اگر شما میخواهید مطمئن شوید که در موافقت با چنین باور رایجی بر حق هستید، روش مناسب برای امتحان کردن این است که مباحثه ای خیالی را تصور کنید و در نظر بگیرید که اگر گاندی حضور میداشت چه دلایلی را برای نقض نظر دیگران ارائه میداد. من گاهی بر اثر این گونه گفتگوهای خیالی واقعاً نظرم عوض شده است؛ به جز این، بارها دریافتم که با پی بردن به امکان عقلانی بودن مخالفان فرضی، تعصبات و غرورم رو به کاستی میگذارد.
نسبت به عقایدی که خودستایی شما را ارضاء میکند، محتاط باشید. از هر ده نفر، نه نفر چه مرد و چه زن قویاً معتقدند که جنسیتشان برتری ویژه ای دارد. دلایل زیادی هم برای هر دو طرف وجود دارد. اگر شما مرد باشید میتوانید نشان دهید که اغلب شعرا و بزرگان علم مرد هستند؛ اگر زن باشید میتوانید پاسخ دهید که اکثر جنایتها هم کار مردان است. این پرسش اساساً حل شدنی نیست، اما خودستایی این واقعیت را از دید بسیاری از مردم پنهان میکند. همه ما، اهل هر جا که باشیم، متقاعد شده ایم که ملت ما برتر از سایر ملتهاست. ما با وجود دانستن این که هر ملتی محاسن و معایب خاص خودش را دارد، معیارهای ارزشیمان را به گونه ای تعریف میکنیم که ثابت کنیم ارزشهایمان مهمترین ارزشهای ممکن هستند و معایبمان تقریباً ناچیزند. دراینجا دوباره انسان معقول میپذیرد که با سوآلی روبروست که ظاهراً جواب درستی برای آن وجود ندارد. دشوارتر از آن، این است که بخواهیم مراقب خودستایی بشر به واسطه بشر بودنش باشیم، زیرا ما نمیتوانیم با ذهن غیربشری مباحثه کنیم. تنها راهی که من برای برخورد با این نوع خودبینی بشر سراغ دارم، این است که به خاطر داشته باشیم بشر جزء ناچیزی از حیات سیاره کوچکی در گوشه کوچکی از این جهان است و همانطور که میدانیم در دیگر بخشهای کیهان هم ممکن است موجوداتی باشند که نسبت بزرگیشان به ما مثل نسبت بزرگی ما به یک ستاره دریایی است.
منبع: http://nasour.net/?type=dynamic&lang=1&id=363

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست بسیار عزیز سلام خوب هستید خیلی خوشحالم که شما رو دوباره میبینم دوست دارم بعنوان یک عضو موثر و مفید در گروه اکتیو جذب حضور داشته باشید پس با خوندن پست 925 و ارسال جواب اون برای مدیر تالارمون الون عزیز همکاری خود را در صورت تمایل اعلام کنید .
ممنون
با هم پشتمون کوه:gol::gol:

سلام دوست عزیز! ما هستیم! همه با هم.... به هدفی که تو ذهنمونه! از کوچیک تا بزرگ...!
دیگه تو گروه و... منظورت رو دقیق نمی فهمم!

*anis*

عضو جدید
در ذیل متنی از رو بیان می کنم . لطفا این متن رو دقیق بخونید:​

غنیمت یا موفقیت عظیم معمولاً لحظه ای از راه می رسد که ابداً انتظارش را ندارید.آنقدر باید صبر کنید تا قانون عظیم جاذبه به کار افتد. زیرا هرگز در عمرتان مغناطیسی مضطرب و نگران ندیده اید. مغناطیس، بی اعتنا به دنیا، سر جای خود می ایستد. زیرا می داند که سوزنها از جهیدن به سوی او نمی توانند باز ایستند. آرزوهای درست ما زمانی برآورده می شوند که کلاژ را خلاص کرده باشیم.وقتی زیاده از حد چیزی را بخواهید همه جاذبه خود را از دست می دهید.چون دل نگران و هراسان عذاب می کشید و به تقلا می افتید. گاه کشتی های آدمی از روی دریای بی اعتنایی به او می رسند.

به نظر شما مشكل ايشون در كدوم قسمت بوده؟
نظرتون رو بفرمائين.

سلام به همگي . ميخواستم يه لطفي كنيد و در اين مورد نظراتونو بنويسيد با دليل
ممنونم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
پلاک 1+12
می گویم دوازده بار به آرزویی <واحد> فکر کن و یک بار آن را رها کن! این فرمول را در طی روز چندین بار البته با تمرکز انجام بده.... " خودت را در حالی که به آرزویت رسیده ای و هیجان زده و خوشحال هستی تصور کن سپس دوازده مرتبه همان صحنه را در ذهن تکرار و یک باره آن را به بیرون از ذهن و به سوی نظام هستی هدایت و رها کن. فراموش نکن وقتی آرزو و مقصودی در ذهن تو تثبیت شد و از طریق ارتعشات قدرتمند ذهنی به صورت تقاضا به کاینات اعلام شد دیگر نباید نگران باشی.":gol::gol::gol:

آرامش زندگي

عضو جدید
سلام به همگي . ميخواستم يه لطفي كنيد و در اين مورد نظراتونو بنويسيد با دليل
ممنونم
سلام انيس جان
از توجهت ممنونم عزيزم. ظاهراً بچه‌ها زياد از اين پست خوششان نيامده، ولي نكته اين پست به نظر من اين بود:
استرس و اضطراب از عدم اطمينان ناشي مي‌شه، يكي از اركان كسب موفقيت اعتماد به خدا و اطمينان از هدف است. طبيعتا كسي كه به رسيدن به هدفش اطمينان نداره نمي‌تونه كاملا به سمت اون جاذبه بفرسته پس طبيعتا هرچقدر هم كه بهش فكر كنه نتيجه‌اي جز خستگي نداره، وقتي با نااميدي تلاش كني مثل اين مي‌مونه كه بدون ابزار بخواهي چيزي رو تعمير كني كه نسبت به تعمير آن حتي مهارت هم داري آيا مي‌توني؟
ولي منظور از رها كردن كه ايشون اشاره كردن اينه كه بعد از انجام تلاش و گذشتن از موقع آن وقتي منتظر نتيجه هستي استرس را از خودت دور كني مثل موقعي كه امتحان كنكور را دادي و با مثبت‌انديشي و تلاش كافي امتحان را گذراندي حالا فقط منتظر نتيجه هستي. در اين حالت توكل به خدا و سرگرم شدن به چيزهاي ديگه و عدم توجه بيش از حد و وسواس به امتحان و يا ... مي‌تونه كمك كنه كه از استرس به دور باشي.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان گرامی
دوستان این نظر من در مورد متنی هست که آرامش زندگی عزیز گذاشته :
به نظرم این متن چندین نکته بسیار مهم در خود داره :
از چیزی سخن گفته که در قانون جذب بسیار حایز اهمیته یعنی نداشتن استرس، نگرانی و داشتن ایمان برای رسیدن به خواستمون و انتظار مثبت هم که قدم بسیار مهمی برای دیدن نتیجه ست دوستان استرس و نگرانی یه جور سمه بسیار قوی برای نرسیدنه چون باعث میشه تمرکز از بین بره و افکار منفی ایجاد میکنه( سوزن از جهیدن) ، در ادامه نقل از درگیر شدن کلاژ گفته یعنی کسی که خواسته ای داره پس باید طبق قانون رسیدن حتما وارد عمل شیم(رویا + عمل= نتیجه)
ولی بابت زیاده روی در خواستن به نظرم تاکیدی روی خواستن زیاد و تاثیر بیش از حدش روی محیط بوده که تمام شرایط منفی رو ازش دور میکنه .
نتیجه خواستن ما با اتکا به خدای بزرگ داشتن اعتماد به نفس و مثبت اندیشی و نبودن افکار منفی و باور به لمس خواسته یا همون بودن تو موقعیت داشتنش همه چیز را که دوست داریم بهمون میده و الا که باید منتظر چیزهای معمولی باشیم.....

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا میدانی چه میخواهی؟!
فقط بدان چه می خواهی آنگاه دنیا از طریق راه های شگفت انگیز ترتیبی می دهد تا آنچه می خواهی تحقق پید کند! بیشتر ما آدم ها هرگز به خودمان اجازه نمی دهیم « تا بخواهیم آنچه را که واقعا می خواهیم» زیرا نمی توانیم آشکار آرزوهای مان را باور کنیم از این رو به نیروی خارق العاده « هستی» اجازه نمی دهیم تا دست به کار شود! چرا که آن نیرو از نیروی باور ما اطلاعت می کند! تا ما ندانیم چه می خواهیم و خواسته های مان را با نیروی باور به سمت و سوی « هستی» نفرستیم، چگونه انتظار آن نیرو یک طرفه عمل کند؟! اینکه ندانی از زندگی چه می خواهی، این معنا را می دهد که به درک درستی از خوشبختی نرسیدی.

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چه سريعتر گذشته را رها كني سريعتر به فردا ميرسی
:gol:
پس بیایید به فرداها بنگریم!
یه حق...!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحول درونی برای خوشبختی
بفرمایید اینجا کانال خوشبختی است وشما به انتخاب خود این کانال را برگزیده اید . مهم نیست چه کسی بوده ای و چه کسی هستی از حال به بعد به شبکه خوشبختی متصل هستی پس تو خوشبختی، تو فوق العاده و شکوهی خاص در موردت وجود دارد! با وجود آنچه در زندگی بر تو گذشته است، صرف نظر از اینکه فکر می کنی چقدر جوان و چقدر پیر هستی، لحظه ای که به شبکه خوشبختی متصل می شوی قدرتی عظیم به تو یاری خواهد رساند تا به هدف خویش برسی! به شرط آنکه خوشبختی را بشناسی! شناخت خوشبختی یعنی رسیدن به آن! خوشبختی را در چه چیز می بینی که اگر آن چیز نباشد بازهم احساس خوشبختی کنی؟!آفرین!درست گفتی. خوشبختی در به دست آوردن ها و کسب کردن ها، آمدن ها و رفتن ها، داشتن ها و رسیدن ها حس نمی شود.هستند کسانی که همه چیز دارند، همه چیز شده اند، همه چیز کسب کرده اند، همه جا رفته اند. اما وامانده اند و احساسی است بدبختی می کنند! خوشبختی احساسی است که از درون می جوشد. بدون هیچ وابستگی به چیزی! خوشبختی یک شبکه خاص احساسی است که در همه انسان ها موج می زند به آن مرتبط شو آنگاه خوشبختی!

• Like
واکنش ها: !...

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
101 بار شکست خوردی
دوران بچگی یادش به خیر شاید حداقل روزی ده بار زمین خورده و دوباره بر میخاستیم که اگر بر نمیخاستیم....
که البته مخصوصا خیلی وقت ها برنمی خاستیم چون مایل بودیم دیگران دلشان به حال ما بسوزد و بیایند دستمان را بگیرند تا بلکه بتوانیم برخیزیم!
برخاستن در آن دوران بسیار دشوار به نظر می آمد اما حالا چه طور؟ مقابله با مشکلات و شکست های ریز و درشت در روزمرگی، بسیار دشوار است و تحمل ناپذیر اما مطمئن باشید فردا به نگرانی این روزها خواهید خندید. همان طور که امروز به افتادن های پی در پی آن روزهای شیرین کودکی می خندید. شما فکر می کنید که انسانها با گذشت زمان بزرگ می شوند، اما کودک درون سن و سال نمی شناسد، هر کسی بتواند با کودک درون خویش مرتبط شود همیشه احساس سرزندگی و نشاط خواهد داشت!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
برتراند آرتورویلیام راسل (زادهٔ ۱۸ می ۱۸۷۲ - درگذشتهٔ ۲ فوریه ۱۹۷۰). ریاضیدان، منطق‌دان و فیلسوف بریتانیایی بود که آثارش در مورد تحلیل منطقی، فسلفه در

که نسبت بزرگیشان به ما مثل نسبت بزرگی ما به یک ستاره دریایی است.
منبع: http://nasour.net/?type=dynamic&lang=1&id=363

سلام جناب مدیر عزیز آقای الون از مطلب بسیار جالب و مفیدتان ممنون
موفق باشید دوست من