یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من ماشینم رو به دست آوردم ;) تازه قرار بود تا آخر خرداد بیاد ولی چون دید هوا گرم شده زودتر اومد. دیدین چه ماشین خوب و نازیه؟!
چند وقت پیش واسه یه پولی که حقمه ولی بهم ندادن زمان تعیین کردم و گفتم تکلیفش تا آخر اردیبهشت معلوم میشه. امروز یه نشونه هایی پیدا شده. حتما تا شنبه خبرای بهتری می شنوم و پولم رو تا نیمه خرداد می گیرم. شما چی فکر می کنین؟

سلام و صد سلام به ابجی جذبی خودمون
تبریک و هزاران تبریک به شما امیدوارم که همیشه و همیشه پله های نردبان موفقیت رو بالا برید
و هر آنچه که حقتون هست برسید;):gol:;)

ما محکومیم به موفقیت:gol::gol::gol::gol:

end_of_extreme

عضو جدید
بسیار زیادند افرادی که علاقه ای بی تکلف به محبوب خوددارند؛ اما برای دستیابی به او نمیدانند چه کنند . حرف دل خیلی هاست رسیدن به محبوب ... (که البته توسط خود آگاه آنها انتخاب شده است). گفتم خود آگاه و تاکیدکردم چون: شما او را دیده اید ( خود آگاه ) و به او دل دادید کاری نداریم بر اساس شناخت هست یا علاقه ظاهری. یا دلایل پیچیده روان شناسی مثل: شباهت به پدر یا مادرشما و یا ... ) به هر حال علاقه مند او شده اید. اکنون می خواهید او نیز متقاعدشود
سوال اول من از شما این است: (( آیا این شخص دقیقا همان کسی است که شما میخواهید؟ )) احتمالا می گویی: بله
اما من می گویم: شاید نه
چیکار باید بکنی ... ؟ 1- باید جفت روحی واقعی خود را پیدا کنی ... 2- با قانون جذب و توکل
برخدا همه چیز را عالی پیش ببری
جفت روحی شما کیست؟

جفت روحی شما بهترین عشق و ایده آل واقعی شماست و اگر شما با هم باشید بهترین زندگی را به دست خواهیدآورید. زیرا وقتی شما با هم هستید از هر جهت همیشه شاد و خوشو مسرور ... و عشق شماروز به روز بیشتر می شود
چگونه جفت روحی خود را پیدا کنی ؟ به ضمیر ناخود آگاهخود این پیام را عمیقا می فرستی که ((من می خواهم جفت روحی واقعی خود را در زمان مناسبش پیدا کنم و همیشه با او باشم... خدا یار و یاور من در این جذب است)) می گویم زمان مناسب: زمان باید؛ زمان مناسب خودش باشد چون در غیر این صورت یا شما یا اوجنبه این عشق را ندارید و ممکن است راهتان از هم جدا شود. ضمیر ناخود آگاه از شعورجهانی به اذن خداوند این شخص را پیدا می کند. سپس قانون جذب دست به کار می شود و باحصول شرایط جذب؛ شما را به هم می رساند

می پرسی آیا ممکن هست شخص ایده آل من وجود داشته باشد ؟ بله هر فرد به عنوان یک پیشامد تلقی می شود ... جمعیت جهان تقریبا 6 میلیارد نفر است و یک نفر جفت روحی شماست

تصور کنید: انگار همه افراد با جنس مخالف شما را به صف کرده اند و یکی یکی از جلوی شما عبور می کنند وهمه صفات آنها را می بینی. بالاخره از این میلیارد ها نفر؛ یک نفر هست که شما او راایده آل بدانید. از لحاظ علم احتمال می توانیم بگوییم این احتمال نزدیک به 1 است یعنی 100%. حال این که این شخص کجاست و چگونه شما با هم برخورد می کنید را میسپاریم به معجزات قانون جذب . ولی قطعا اگر هم جهت با کائنات باشید با او میرسید

حال بیاییم به مسئله کنونی شما بپردازیم : کسی هست که او را دوست داری ... این شخص ممکن است جفت روحی ای باشید که زمانی او را می خواستید پیدا کنید واکنون او آمده است . از طرف دیگر هم ممکن است او نباشد. شما باید از هوشیاری باطن والوهیت درون بخواهید با شما نجوا کند و بگوید آیا او همان جفت روحی شماست؟

اگر هست خود آگاه و ناخود آگاه شما هم جهت پیش رفته اند و تصمیم عالیا ین است که او را جذب کنی. اگر پاسخ دلت این بود که این شخص جفت روحی شما نیست،بگذارید برود و شما هم بروید تا هر دوی شما خود را از رسیدن به جفت روحی خود بازندارید. اگر پافشاری کنید ممکن است ازدواج کنید اما هیچ تضمینی نیست خوشبخت شوید. چرا که جفت های روحی شما نیز در جای دیگر به خود آگاه خود اعتماد کردند و تن به ازدواجی داده اند که خوشبختشان نکرده است. پس ببنید 4 نفر زندگیشان تقریبا تباه شدهاست. 4 نفری که می توانستند همدیگر را بیابند و زندگی رویایی داشته باشند تن بهزندگی عادی و گاهی بی ثمر داده اند

خود آگاه فقط فکر می کند. منبع فکراو استفاده از قانون علیت است. خود آگاه وقتی جستجو می کند جستجویی ساده است اماناخود آگاه آنچنان قدرتی دارد که هیچ چیز از دید او محفوظ نیست. ناخود آگاه همانروح شماست. همه جا را می گردد و از گنجینه های اطلاعات جهان و منابع ماورایی ((آگاهی کیهانی)) می پرسد و معجزات را برایتان به ارمغان می آورد

خود آگاهشما جنس مخالف را فقط در اطرافتان می بیند: در کوچه ، خیابان ، مهمانی، دانشگاه وسر کار شما ؛ خود آگاه تان جنس مخالف اطراف خود را می بیند... ولی ممکن است جفتروحی شما اصلا در اینجا ها نباشد. ممکن است در قاره و یا حتی نیمکره دیگر زمینباشد

اگر کار را به ضمیر ناخود آگاه بسپارید او پیدا می شود و همه چیزعالی پیش می رود. فراموش نکنید که ندای درون همیشه راست می گوید . می توانید قبل ازخواب از هوشیاری برتر و الهی خود بخواهید اسرار عشق و آن فرد را در رویا برای شمابازگو کند... وقتی بیدار شدید بلافاصله خوابی را که دیده اید روی کاغذ بیاورید. نوشتن رویا را فراموش نکنید زیرا بسیار حیاتی است. ما بعد از چند دقیقه تمام رویایشب خود را فراموش می کنیم... رویاهای صادقه ما معجزاتی می کنند که اگر ایمان داشته باشی زندگی شما را معرکه زیبایی می کنند

اگر به کسی که جفت روحی شمانیست بچسبید جا را برای کسی که می خواهد روزی بیاید و عشق واقعی شماست پر کرده ایدو محرومیت عظیمی برای خود خواسته اید... اگر هم عشق امروز شما جفت روحی شماست مطمئنباشید با جذب می توانید او را به خود فرا بخوانید و به نحوی معجزه آسا شاهد ... باور کنید این رویداد بسیار زیاد اتفاق افتاده است... شما فراتر از قوانین اجتماعی و قرار داد های خودمانی قرار می گیرید اگر: باور کنید که قوانین معنوی چه کار ها کهنمی کنند

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
از اظهار لطف شما خيلي ممنونم...
باعث خوشحاليه كه بتونم كمكي كنم..... كلي به اين پست غبطه خوردم.... گفتم اي كاش واقعا ميتونستم اگه شده به يه نفرم انرژي مثبت بدم!!!
واقعا از شادي و خوشحاليه همه خوشحال ميشم.... اميدوار دل همه شاد باشه و آرزوها و خواسته‌هاي به صلاح همه‌، هرچه زودتر برآورده بشه... از جمله شما دوست عزيز... :gol:

دوست گلم سلام مراقبت از کلام ;););)
اي كاش واقعا ميتونستم اگه شده به يه نفرم انرژي مثبت بدم!!!
شما تغییرات ایجاد کردی یقینا زمان تشکر از خودتونه;):gol:;)

end_of_extreme

عضو جدید
من نميدونم الان به شما دوست عزيز درست چه جوابي بدم.... فقط الان بايد آروم باشيد... ميدونم شرايط خيلي بدي رو الان داريد... اما اگه جذب رو به هر دليلي رد كنيد، نبايد وجود خداي به اين نازنيني رو منكر بشيد و صفاتي رو كه اصلا جزء صفات خداوند نيست رو به زبون بياريد ... كه شما حتي اينجا نوشتيد اونارو!!
صبور باشيد... قانون جذب هيچ مشكلي نداره.... خدا هم اونقد ارحم الراحمين هست كه طاقت نداره دل بنده‌اي بشكنه... حتي اگه اون بندش كافر باشه و اصلا صداش نزنه!!
پس دوست خوبم، افسانه‌ي عزيز... شكستت رو تقصير خدا ننداز.... شايد يه جاهايي رو اشتباه رفتي.... جاي گله و شكايت بايد بشيني راه‌هايي رو كه تا الان رفتي رو بررسي كني... اينكه چرا به اينجا كشيد.... شايدم اون چيزي كه ازش ميخواستي تورو توي مسير خوشبختي قرار نميداده.... كه اون نشانه‌هايي كه گفتي رو نميشه روشون حساب باز كرد كه خواست اون بوده!!
توي همه‌ي مسائل به خودش توكل كن.... دست هيچ كس رو پس نميزنه.....
ميدوني چيه افسانه جان؟ خدا انقدر باحال و مهربونه، هر بار كه ما كفر ميگيمو نديدش ميگيريم... بعد اينكه دوباره رفتيم سراغش، انقد قشنگ دستمونو ميگيره.... انقد قشنگ آغوششو باز ميكنه.... اصلا به رومونم نمياره.... انقد محكم توي بغلش ميگيرت كه ديگه نميخواي از بغل اون هيچ جاي ديگه بري.... به سمتش برو.... تنها خودشه كه توي اين شرايط ميتونه آرومت كنه... :gol:

آقايون هم بي زحمت گوشتون رو بگيريد: افسانه‌ي عزيز، ميدونم شكست عشقي خيلي سخته... اما خب مردا فك نكنم ارزش اين همه غصه رو داشته باشن!!! البته اين حرفمو كاملا از زبون يه مرد (البته چند تا!!!! .... منظورم خيلي زياد هستاااا)‌ميزنم!!! خوشم مياد كه همشون اعتراف ميكنن!!
لطفا آقايوون به دل نگيرن، و اين حرفمو ادامه ندن.... من فقط اينو واسه افسانه خانم نوشتم!! همينو بس!! خواهشا بحث نكنيد توي اين مورد!!... كه البته آقايون اين سايت جداي آقايوني هستند كه من گفتم :D
از همه‌ي آقايون باشگاه به خاطر جسارتم عذر خواهي ميكنم .... :D:biggrin:

مراتب سپاسگذاری ما رو بپذیرید:D

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط می خوام نا امید نشم از زندگی
چیزه مادی نمی خوام
چیزی واسم جذاب نیست
همه چیز خوبه و هست
اینم مشه درست بشه.........:razz:

سلام به شما دوست گرامی و عزیز
خیلی خیلی خوش اومدید
شادی اولین نعمتی بوده که خدای متعال بهمون ارزونی داشته فقط این ما بودیم که استفاده از اون رو شرطی کردیم این حق مسلم ماست که از اون استفاده کنیم و در صورت شاد بودن و توکل به خدای متعال کردن ناامیدی در قلب ما جای نداره;);););)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم اومدم.چه خبر؟ یه کم انرژی مثبت بدین بهم.من عزیزترین موجود روی زمین رو از دست دادم.خدایاااااااااااااا.دوستان میگید چیکار کنم قانون جذب هم کاری نکرد.

سلام و صد سلام

به خداوند نگوییم که چه مشکلات بزرگی داریم
به مشکلات بگوییم که چه خدای بزرگی داریم

f11691gh

عضو جدید
سلام ممنون از نوشته هاي جالبتون واقعا خسته نباشيى:w27:خوب شايى واقعا شادي رو شرطي كرديم ؟نمیدونم متاسفم برای خودم

آخرین ویرایش:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی تو زندگیم قانون جذبو بکار می گیرم.اما تعبیرم یکم با شما فرق داره!
اعتقاد من اینه:
در دعاکردن باید مانند یک کودک باشی که شب به راحتی خوابش می برد،چون مطمئن است که
صبح چیزی را که از پدرش خواسته آماده است

سلام خوش اومدی خوشحالیم که یه جذبی دیگه رو به گروه جذب کردیم;)
از نقل قول بسیار بسیار زیباتون هم ممنونیم:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش هیچی خوشحالم نمی کنه
هر چی که دارم یا به دست میارم
قدرت لذت بردن رو از دست دادم:(
همه میگن چیزی کم نداری شکر کن ولی انگار یه چیز کمه ولی نمیدونم چی

دوست عزیزم شما لذت بردن از داشته هاتون رو ندارید چون از قادر مطلق بابت داشته هاتون تشکر نمی کنید;););)

اینجایی که هستیم آرزوی خیلی هاست

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خواستم بگم خودتونو خسته نکنین من نمونه یه ضربه خورده از این قانونه لعنتیه جذبم.حدود 6 ماهه روز و شب به یه چیز فکر کردم.بارها خدا قولشو بهم داد.بارها از خدا خواستم اکه نمی خواد بهم بدش مهرشو از دلم بیرون کنه ولی هر بار یه نشونه فرستاد که مصمم ترم کرد.بهش گفتم خدایا تو داری با من چیکار میکنی من دارم دلبسته میشم بهت امید بستما.حتی یه شب وضو گرفتمو خوابیدم .ازش خواستم هر چی میخواد به بگه تو خواب بم بگه.گفتم هر چی تو بگی من از فردا همون کارا میکنم .امیدوار یا ناامید.خواب دیدم اونو بهم داده.چندبار دیگه هم ازش خواستم ولی هر بار جوابش بهم همین بود.دیگه تو باورم رفته بود.همه میگفتن بیاو فراموشش کن ولی من بهشون میخندیدم آخه باورم شده بود چون هر روز و هر لحظه حسش میکردم چون خدا بهم قولشو داده بود.ولی دیشب بهم خبر دادن داره ازدواج میکنه اونم با کسی که....
الان دیگه همه چیزمو باختم با یه حس دلبستگی پوچ با دستای خالی.دیگه خدایی ندارم.اصلا به بودنش شک کردم.اگه هم باشه اونی که فک میکردم نیس. خدا مهربون نیس خدا به فکر بنده هاش نیس.خدا عادل نیس خدا ......بدجور بازیم داد.بد جورنگید خیر و صلاحم نبوده.اگه ینجور بود چراامیدوارم کرد چرا دلخوشم کرد؟چرا نذاشت فراموشش کنم .من که بهش گفتم اکه نمی خوای بدی من گلایه ای ندارم فقط الکی دلخوشم نکن.خیلی خرابم.زندگیه بی خدا بی .... بی .....

دوست من سلام
میتونم ازتون خواهش کنم که اگه چیزی بگم ناراحت نشید چون یکی از اصول بسیار مهمه ;);)

f11691gh

عضو جدید
میدونید مشکل ما کجاست اینجا که به نعمت هایی که خداوند بهمون میده قانع نیستیم تا وقتی نداریمش میخوایم اما وقتی خداوند اون چیزی رو که میخواستیم بهمون داد یادمون میره تشکر کنیم و دنبال چیز دیگه ای میریم و اونو از خداوند میخوایم.هیچ وقت راضی نمیشیم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خدا پرسيدم:خدايا چطور مي توان بهتر زندگي کرد؟
خدا جواب داد :گذشته ات را بدون هيچ تاسفي بپذير،
با اعتماد زمان حال ات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو.
ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز .
شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن.
زندگي شگفت انگيز است فقط اگربدانيد که چطور زندگي کنيد
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
كوچك باش و عاشق.. كه عشق می داند آئین بزرگ كردنت را
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقيت پيش رفتن است نه به نقطه ي پايان رسيدن
فرقى نمي كند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران... زلال كه باشى، آسمان در توست
نلسون ماندلا

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خدا پرسيدم:خدايا چطور مي توان بهتر زندگي کرد؟
خدا جواب داد :گذشته ات را بدون هيچ تاسفي بپذير،
با اعتماد زمان حال ات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو.
ايمان را نگهدار و ترس را به گوشه اي انداز .
شک هايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن.
زندگي شگفت انگيز است فقط اگربدانيد که چطور زندگي کنيد
مهم این نیست که قشنگ باشی ، قشنگ این است که مهم باشی! حتی برای یک نفر
مهم نیست شیر باشی یا آهو مهم این است با تمام توان شروع به دویدن کنی
كوچك باش و عاشق.. كه عشق می داند آئین بزرگ كردنت را
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقيت پيش رفتن است نه به نقطه ي پايان رسيدن
فرقى نمي كند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران... زلال كه باشى، آسمان در توست
نلسون ماندلا
خيلي متن قشنگي بود.... واقعا ممنون.... اميدوارم دوستاي خوب و نااميدم هم استفاده كنن :gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
هر جوابي خواستم بدم تو پست بقيه دوستان بود. فقط اينكه هيچ وقت از خواست خدا غافل نباشيم. يادمون باشه:
  • فقط چيزي رو بخوايم كه اون هم مي خواد
  • هر چيزي رو به همون روشي بخوايم كه اون يداش مي كنه نه ما.
  • خلاصه حتي بعضي وقتا بهش بگيد "من همه چي رو مي سپرم به تو. حتي كلماتي كه بايد از دهنم بياد بيرون رو تو بايد تعيين كني. يادت باشه."
راستي من به يه نتيجه اي رسيدم: نوشتن و تعيين مهلت محدود بسيار اهميت داره.
تعيين مهلت باعث مي شه كائنات به عجله بيفته. اگه مهلت تعيين نكنيد خودتون هم نمي دونيد كه انتظار كي تموم ميشه.
من شنبه نتايج خوبي گرفتم. حالا منتظرم كه تا نيمه خرداد به پولم وبلكه بيشتر از اوني كه فكرش رو مي كنم برسم.

*afsane*

عضو جدید
من نميدونم الان به شما دوست عزيز درست چه جوابي بدم.... فقط الان بايد آروم باشيد... ميدونم شرايط خيلي بدي رو الان داريد... اما اگه جذب رو به هر دليلي رد كنيد، نبايد وجود خداي به اين نازنيني رو منكر بشيد و صفاتي رو كه اصلا جزء صفات خداوند نيست رو به زبون بياريد ... كه شما حتي اينجا نوشتيد اونارو!!
صبور باشيد... قانون جذب هيچ مشكلي نداره.... خدا هم اونقد ارحم الراحمين هست كه طاقت نداره دل بنده‌اي بشكنه... حتي اگه اون بندش كافر باشه و اصلا صداش نزنه!!
پس دوست خوبم، افسانه‌ي عزيز... شكستت رو تقصير خدا ننداز.... شايد يه جاهايي رو اشتباه رفتي.... جاي گله و شكايت بايد بشيني راه‌هايي رو كه تا الان رفتي رو بررسي كني... اينكه چرا به اينجا كشيد.... شايدم اون چيزي كه ازش ميخواستي تورو توي مسير خوشبختي قرار نميداده.... كه اون نشانه‌هايي كه گفتي رو نميشه روشون حساب باز كرد كه خواست اون بوده!!
توي همه‌ي مسائل به خودش توكل كن.... دست هيچ كس رو پس نميزنه.....
ميدوني چيه افسانه جان؟ خدا انقدر باحال و مهربونه، هر بار كه ما كفر ميگيمو نديدش ميگيريم... بعد اينكه دوباره رفتيم سراغش، انقد قشنگ دستمونو ميگيره.... انقد قشنگ آغوششو باز ميكنه.... اصلا به رومونم نمياره.... انقد محكم توي بغلش ميگيرت كه ديگه نميخواي از بغل اون هيچ جاي ديگه بري.... به سمتش برو.... تنها خودشه كه توي اين شرايط ميتونه آرومت كنه... :gol:

آقايون هم بي زحمت گوشتون رو بگيريد: افسانه‌ي عزيز، ميدونم شكست عشقي خيلي سخته... اما خب مردا فك نكنم ارزش اين همه غصه رو داشته باشن!!! البته اين حرفمو كاملا از زبون يه مرد (البته چند تا!!!! .... منظورم خيلي زياد هستاااا)‌ميزنم!!! خوشم مياد كه همشون اعتراف ميكنن!!
لطفا آقايوون به دل نگيرن، و اين حرفمو ادامه ندن.... من فقط اينو واسه افسانه خانم نوشتم!! همينو بس!! خواهشا بحث نكنيد توي اين مورد!!... كه البته آقايون اين سايت جداي آقايوني هستند كه من گفتم :D
از همه‌ي آقايون باشگاه به خاطر جسارتم عذر خواهي ميكنم .... :D:biggrin:
سلام.خوش به حالت که خدات اینقد نازنینه.یه وقت خدای منم همینجور بود.من هیچ راه اشتباهی نرفتم.جز اینکه بهش توکل کردم.چون کاری ازم برنمیومد.ولی اون جوابمو اینجوری داد.اول گذاشت دلبسته شدم بعدش رهام کرد.نگو این نشونه هایی که من ازش دیدم از طرف خدا نبوده.اگه یه بار واسم پیش اومده بود میگفتم توهمه ولی وقتی چند بار یه چیزو ازش بخوای و هر بار جوابش همون باشه جای شکی واست نمیمونه.مگه تا حالا واسه خودتون پیش نیمده که خدا یه جاهایی واستون نشونه بذاره.من کاملا حسش میکردم.البته اون موقع.الان دیگه حسش نمیکنم.نمیدونم شاید میخواست منو تنبیه کنه یا هر چیز دیگه .ولی من که بندشم دلم نمیاد با بنده دیگه اش اینکارو کنم.بیخیال.امیدوارم شما همیشه زیر سایه اش موفق باشین.اگه صداتونو میشنوه و بهتون اهمیت میده از قول من بهش بگین این رسمش نبود من خیلی دوستت داشتم چرا دستمو نگرفتیو پرتم کردی

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خوش به حالت که خدات اینقد نازنینه.یه وقت خدای منم همینجور بود.من هیچ راه اشتباهی نرفتم.جز اینکه بهش توکل کردم.چون کاری ازم برنمیومد.ولی اون جوابمو اینجوری داد.اول گذاشت دلبسته شدم بعدش رهام کرد.نگو این نشونه هایی که من ازش دیدم از طرف خدا نبوده.اگه یه بار واسم پیش اومده بود میگفتم توهمه ولی وقتی چند بار یه چیزو ازش بخوای و هر بار جوابش همون باشه جای شکی واست نمیمونه.مگه تا حالا واسه خودتون پیش نیمده که خدا یه جاهایی واستون نشونه بذاره.من کاملا حسش میکردم.البته اون موقع.الان دیگه حسش نمیکنم.نمیدونم شاید میخواست منو تنبیه کنه یا هر چیز دیگه .ولی من که بندشم دلم نمیاد با بنده دیگه اش اینکارو کنم.بیخیال.امیدوارم شما همیشه زیر سایه اش موفق باشین.اگه صداتونو میشنوه و بهتون اهمیت میده از قول من بهش بگین این رسمش نبود من خیلی دوستت داشتم چرا دستمو نگرفتیو پرتم کردی

دوست عزيزم، افسانه‌ي عزيز، ميدونم الان شرايط روحيِ مناسبي نداري... اميدوارم خيلي زودتر از اوني كه بايد، آروم بشي... خيلي زود.... من و بچه‌هاي اينجا منتظر خبرهاي قشنگي از شما هستيم... :gol:
در ضمن فقط خداي من نازنين نيس!!! لطفش به همه بي‌كران هستش...

متافیزیک

عضو جدید

سلام دوست گرامی...

اول از همه خودتون رو آروم کنید و سعی کنید به این مسئله فکر نکنید چون اذیت کردن خودتون هیچ فایده ای نداره و با این کارها هیچ چیزی رو بدست نمی آورید یا عوض نمی کنید پس محکم باشید و زندگی خودتون رو تو دستاتون بگیرید و نذارید چیزهای خارجی باعث نا امیدی شما از زندگی بشن و اینو بدونید هیچ کسی در زندگی شما با ارزش تر از خودتون نیست پس این اولویت رو در نظر بگیرید.

در مورد نشونه ها باید بگم این ها چیزهایی هستند که شخص برای خودش میسازه..من کاملا می دونم شما چی میگید ولی باور کنید این مورد رو در خیلی از افراد دیدم ولی همه وهمه این نشانه ها به خاطر علاقه شدید برای بدست آوردن اون چیز هست و هیچ پیامی نیست (مخصوصا موردی رو که در خواب ذکر کردید)

چندین سال قبل وقتی که من با بسیاری از مسائل آشنا نبودم کلیه کارهای ناتمام و مشکلات رو گردن خدا می انداختم و در مقابل کارهایی می کردم که به خیال خودم خدا از آنها متنفر است ولی چیزی که حاصل میشد فرورفتن بیشتر من در باتلاقی بود که خودم ساختم...

دوست عزیز خداوند قوانینی را در این دنیا قرار داده که همه چیز بر اساس اون پیش میره و برای همه یکسان هست ، پس بعد از آرامش ، ببینید در کجا اشتباه کردید و اون رو بپذیرید و به زندگی خودتون ادامه بدید و در راه اجرای قوانین گام بردارید . و باید بدونید که به اجبار نمیشه رابطه ای رو با فردی ایجاد کرد.(البته میدونم پذیرش این مورد سخت هست)...

شاد و پیروز باشید

گلبرگ نقره ای

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز
سلام
از مطلب قشنگتون ممنون...
دوست عزيز ما هيچ‌كدوم منكر دعا نشديم!!
اگه با دقت تمام پستاي مارو خونده باشيد، ميبينيد كه همه‌جا گفتيم كه خواست و اراده‌ي خدا نباشه اتفاقي نميفته و اينكه اول از هر چيز بايد ايمانمون رو بالا ببريم و اينكه رابطه‌ي خيلي قشنگتري با خدا پيدا كنيم.... گفتيم كه قهر با خدا نداريم.... هميشه شكرگزارش باشيم و ...
جذب هم مثل دعا يه حقيقت انكار ناپذيره... من خودم ايمان به خدا و دعا رو هميشه مرحله‌ي اول جذب ميدونم.... چون خيلي زودتر به خواسته‌هامون ميرسيم....
اما خب بايد درنظر داشت، انسانهاي موفق در جهان همه مسلمان نيستند!!! انسانهايي كه از قدرت جذب استفاده ميكنند از هر مذهب و فرقه‌اي هستند... ولي خب ما مسلمونيم و اعتقاداتي داريم كه صدالبته خيلي ميتونه مارو موفق‌تر كنه و خيلي زودتر و با كيفيت‌تر به هدفمون برسيم! :gol:
من که چیزی نگفتم!این نظر شخصی خودم بود!به اعتقادات کسی توهین نکردم!هر کسی تو هر آیینی کششی به سوی پرستش داره که گاهی این کشش باطنی به خطا می ره!همه ادیان پیش خدا جایی دارن،وقتی وظیفه بندگیرو به جا بیارن

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
افسانه جان
من واقعا از بابت اتفاقی که واست افتاده ناراحتم و میدونم که بقیه بچه های باشگاهم همین احساسو دارن...
بعضی اتفاقا وقتی میفته به راحتی نمیشه با حرف، دل کسی رو آروم کرد.تقریبا میدونم چه احساسی داری چون تو دانشگاه واسه صمیمی ترین دوستم این اتفاق افتاد و واقعا با سوختنش منم سوختم نمیتونم در کلام بهت چیزی بگم که آروم بشی ولی یه چیزو سعی کن قبول کنی این که یه جایی رو حتما خودت اشتباه کردی. شاید حتی اگه خدا نشونی هم بهت داده که شما دو تا واسه هم نیستین تو نخواستی متوجه بشی.دوست خوده من خیلی چیزایی رو که من می دیدم نمیدید حتی نمیخواست بشنوه دربارش و کاملا هم غیر عمد بود و این بزرگترین ضربه روحیو بهش زد چون اون پسر ازش خواستگاریم کرد اما بعد 1ماه بیخبری خبر عروسیشو با یکی دیگه از دوستامون شنیدیم...
ببین شاید واقعا جایی خودت ندیدی که خدا واست چی خواسته و فقط واضح ترین امری که اتفاق افتادرو ملاک قرار دادی...

من از صمیم قلب از خدا میخوام که با گذشت زمان صبرت رو زیاد کنه و همیشه خبر خوشحالیتو اینجا بشنویم :gol::gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام راحت باشید.من اومدم اینجا که یه جواب قانع کننده بشنوم.اگه منطقی باشه جای ناراحتی نداره.

سلام و درود بر شما دوست عزیز
بیشتر ما راه به نا کجا آباد داریم مگه خودمون نخوایم

چند سال پیش یه شخصی اومد تو زندگیم و ازم خواست که رو بودنش برنامه ریزی کنم (بعد از دوسال) من با توجه به سن کم و ناپختگی اون رو ناخواسته وارد برنامه ام کردم یعنی اون رو به برنامه آینده ام اضافه چون خواسته هاش رو منطبق با خواسته هام میدیدم دوسال و نیم زمانی بود که بهم داد تا باورش کنم و وقتی که باور کردمش شروع به اجرا کردم نزدیک به سه ماه نگذشته بود که وقتی اومدم دیدم دیگه نیست قصه خوردن و ناسزا گفتن به زمین و زمان کارم بود دیدم فایده نداره این درد مرهم میخواد دعوام شد با خدایی خودم با خدایی که از دیشب تا به حالا برام نشونه میزاره تا بهم بگه که نکن این کارا درست و به نفعت نیست !!!!!

خودم برای تحقیق رفتم باور کردم که اون مال من نیست چون یه چیزی رو نداشتم ... فقط چراش برام مهم بود که چرا نشد چرا بعد از دوسال ونیم یدفعه رفت اونم به این شکل تا دوسال بعد از این قضیه با خدا قهر بودم بازم ندونستن علتش آزارم میداد .

تا اینکه قانون جذب علتش رو برام آورد دکتر آزمندیان میگه یکی از مهمترین قوانین برای بدست آوردن قانون بسیار مهم لیاقت هاست
تا لیاقت نداشته باشیم بدست نمیاریم و در اینصورت باید تلاش کنیم که لیاقتمون رو بالا ببریم و در ادامه حرفش گفت اگه نشد یقین بدونید که اون چیز لیاقت شما رو نداشته و بهتر از اون رو براتون در نظر گرفته شده
دوست من خدای متعال خیلی مهربون خیلی اون کمک کرده و بنا به خواسته خدا اینجایی پس خوشحال باش که با قوی کردن خودت (این نیز بگذرد) میتونی از قانون جذب برای بدست آوردن کسی یا چیزی که لیاقتت رو داره هم استفاده کنی باور کن که اینبار دیگه نه نخواهی شنید چون حقته و باید بهش برسی و به قول نیچه از بی کسی دل نبند به هر کسی پیش به سوی موفقیت و جذب .
خواست خدا این بوده شک نکن الان زمانی که پشتت رو به دیوار بچسبونی و با تمام قدرت بدویی
بی صبرانه خدا منتظر حرفهای خودته نه پیغام کسی دیگه ما همیشه بدنبال نادیده گرفتن خدای خود هستیم چون اون هست ولی ما بدنبال نبودنش هستیم ;);)

من آن موجم که آرامش ندارم
به آسانی سر سازش ندارم

end_of_extreme

عضو جدید
بیشتر ما یاد گرفته ایم که مدام در پی چیز بعدی و بعدی و بعدی باشیم و خود را متقاعد کرده ایم که شادی ما فقط در مقصد مطلوبمان قرار دارد. خودمان را در چرخه پایان ناپذیر خواستن و انتظار کشیدن گرفتار کرده ایم.
وقتی برای خوشحال بودن و برای تجربه خوشی و نشاط و موفقیت در انتظار " آن روز که ..." هستیم ، در توهمی زندگی میکنیم که موجب دلمردگی ما شده است و توان لذت بردن از زندگی کنونی را از ما میگیرد.
رؤیاها با رنگها و مزه های مختلف به سراغمان میآیند و بیشتر اوقات ما آنها را با هدف اشتباه میگیریم. "وقتی که عاقبت به ... برسم". "همین که این دوره ی ... بگذرد، رژیم میگیرم و به سلامتی ام توجه میکنم" و... این طرز فکر مارا دچار خشم و ناتوانی و نارضایتی مداوم میکند.
رؤیاهایمان سالهای پیاپی فریبمان میدهد و چشمانمان را می بندد و ما را در انجام تغییراتی که میخواهیم ناتوان میکند.

فقط زمانی نیروی متعالی کردن زندگیمان را در اختیار خواهیم گرفت که رؤیاهایی که ما را در آرزوی و انتظار تغییر وضعیت نگاه داشته اند آشکار کنیم.
از شما می خواهم که خوب نگاه کنید و ببینید منتظر چه هستید. کدام رؤیای "یک روز..." مدام شادی و رضایتتان را به تعویق می اندازد.
وقتی خوشحال خواهم بود که: این مقدار پول در بیاورم، به دانشگاه بروم، شغل خوبی پیدا کنم، به وزن دلخواهم برسم، بدهی هایم را بپردازم.

اگر یکی یا بعضی از این عبارات برایتان آشناست احتمالا در رؤیایی گرفتار شده اید که امکان نشاط و موفقیتی را که شایسته آن هستید از شما میگیرد.
برای آنکه فراسوی رؤیاهایتان بروید و واقعا زندگی رؤیایی خود را بیافرینید باید آنچیزی را که واقعا به دنبالش هستید آشکار کنید و ببینید که وقتی سرانجام به آرزوی خود برسید چه احساسی خواهید داشت.
اگر در آرزوی شهرت هستید میخواهم بگویم که در واقع شما به دنبال شهرت نیستید بلکه خواهان احساسی هستید که فکر میکنید شهرت به شما میدهد. با جواب دادن به این سؤال که "وقتی بینهایت مشهور شوم چه احساسی خواهم داشت؟" متوجه میشوید که واقعا خواستار چه هستید. شاید احساس ارزشمند بودن ، قدرتمند بودن ، مهم یا خاص بودن برایتان مطلوب است.
بسیاری را میشناسم که فکر میکنند اگر کمی پول بیشتر ، موفقیت یا شهرت یا هر چیز بیشتر دیگری داشته باشند خوشبختی را پیدا میکنند اما این یک خیال و یک توهم است!
اما چطور میتوان به شادی دست یافت؟ فقط کافیست که خیالاتمان را تشخیص دهیم و از خودمان بپرسیم: اگر این اتفاق رخ دهد چه احساسی به من دست خواهد داد؟ بعد روند بخشیدن آن احساس به خودمان را آغاز کنیم و آن گام به راستی زندگی ما را متحول میکند.
وقتی متعهد میشویم که به نیازهایمان رسیدگی کنیم و احساساتی را که آرزو داریم به خودمان ببخشیم معجزه حقیقی رخ میدهد و می بینیم که هر چیزی را که آرزومندش هستیم در دسترس ما قرار دارد ، آنگاه خواسته های ما واقعیتی میشود که میتوان مطالبه اش کرد البته به شرطی که حاضر باشیم کارهای لازم را انجام دهیم و مسؤلیت نیازهایمان را بپذیریم.

اقدام کنید و خیالات خودتان را بررسی کنید:
شرحی از زندگی خیالی موردنظرتان را که امیدوارید روزی به آن برسید بنویسید. خیالاتتان را تجزیه و تحلیل کنید تا تشخیص دهید که امیدوارید با تحقق آنها به چه احساسی دست پیدا کنید. بعد یک کار را مشخص کنید که با انجام دادنش بطور روزانه بتوانید همان احساسی را که دنبالش هستید در خودتان بوجود آورید. البته خودتان را متعهد کنید که صد در صد مسؤل آفرینش احساس مطلوبتان باشید.
برگرفته از : بهترین سال زندگی ( دبی فورد )

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و درود بر شما دوست عزیز
بیشتر ما راه به نا کجا آباد داریم مگه خودمون نخوایم
...
من آن موجم که آرامش ندارم
به آسانی سر سازش ندارم

سلام...
دكمه تشكر ديگه فعال نيس ... گفتم اينجا هم تشكر كنم ازتون بابت اين پست
هم اينكه بگم خيلي خيلي خوشحالم كه شما به زندگي برگشتيد بعد از شكستتون :gol: (البته خيلي متاسف شدم كه همچين اتفاقي براتون افتاده، اما اين هم يه تجربه‌ي بزرگ بود ، هم باعث شد ايمانتون بيشتر بشه و به خدا نزديكتر بشيد...)

راستش مسائل بچه‌هاي اينجا خيلي فكرمو مشغول كرده.... نميدونم چطوري ميتونم كمك كنم... اما خب داشتم با يكي از دوستان تا يه حدودي پيش ميرفتم كه اين شكست افسانه خانم ايشون رو دوباره نااميد كرده متاسفانه :cry: ... از همين جا به همه‌ي دوستاي عزيزم ميگم.... اول اينكه هيچ وقت خودتونو با هم مقايسه نكنيد! هر چند مورداتون يكي باشه!!!
دوم اينكه اگه جواب نگيريد، فقط 2تا دليل داره:
1- حتما حتما يه جاي كارو اشتباه كرديد!!
2- خواست و اراده‌ي خدا روي اصرار شما نبوده، و به قول دوست عزيزمون feshfeshe خدا يه چيز خيلييييي بهتر و بزرگتر برامون درنظر گرفته...
خواهشا دوست عزيزم كه الان يه كمي مردد شده دوباره، منفي‌ها رو از خودش دور كنه... و ميخوام دوباره بشه مثل قبل.... آخه اين دوستمون چند وقت پيش انقد مثبت شد كه داشت به خواستش ميرسيد... يه نشونه‌هايي اومد براش كه خودش كلي تعجب كرد.... الانم ميدونم كه بازم ميتونه.... اين بار ميدونم به خواستش ميرسه.... و اميدوارم كه خدا هم بيشتر كمكش كنه :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که چیزی نگفتم!این نظر شخصی خودم بود!به اعتقادات کسی توهین نکردم!هر کسی تو هر آیینی کششی به سوی پرستش داره که گاهی این کشش باطنی به خطا می ره!همه ادیان پیش خدا جایی دارن،وقتی وظیفه بندگیرو به جا بیارن

منم جسارتي نكردم ...
فقط منم نظرمو گفتم در مورد اين موضوع... :gol:

f11691gh

عضو جدید
دوم اينكه اگه جواب نگيريد، فقط 2تا دليل داره:
1- حتما حتما يه جاي كارو اشتباه كرديد!!
2- خواست و اراده‌ي خدا روي اصرار شما نبوده، و به قول دوست عزيزمون feshfeshe خدا يه چيز خيلييييي بهتر و بزرگتر برامون درنظر گرفته...
خواهشا دوست عزيزم كه الان يه كمي مردد شده دوباره، منفي‌ها رو از خودش دور كنه... و ميخوام دوباره بشه مثل قبل.... آخه اين دوستمون چند وقت پيش انقد مثبت شد كه داشت به خواستش ميرسيد... يه نشونه‌هايي اومد براش كه خودش كلي تعجب كرد.... الانم ميدونم كه بازم ميتونه.... اين بار ميدونم به خواستش ميرسه.... و اميدوارم كه خدا هم بيشتر كمكش كنه :gol:
منو میگن؟
خوب ببخشید.تشکرم تموم شده بود خواستم تشکر کنم ازتون.
خیلی ناراحتم واسه افسانه خدا کنه مشکلش حل بشه بیاید امشب همه براش دعا کنیم.:hypocrite:

*anis*

عضو جدید
سلام به همه دوستای گلم . خدایا من چقدر خوشحالم که بین شماها هستم . افسانه جون و همه دوستای گل دیگم مطمئنم که این لطف خدا ( وجود نازنین شماها) رو میبینن . همگی موفق باشین و خوشبخت و ساعت 10.30 حلقه هدف یادتون نره ;):gol::gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو میگن؟
خوب ببخشید.تشکرم تموم شده بود خواستم تشکر کنم ازتون.
خیلی ناراحتم واسه افسانه خدا کنه مشکلش حل بشه بیاید امشب همه براش دعا کنیم.:hypocrite:

من كه واسه همه دعا ميكنم، خصوصا اين دوست خوبمون ، افسانه‌ي عزيز... اتفاقا سر نمازهم اومد جلوي نظرم... اميدوارم خيلي زود آروم بشه و از اين تجربه‌اي كه اين چند وقته داشته ( كه البته ميدونم كه خيلي سخته، و الان دلي براش نمونده! ) ديگه اشتباهي مرتكب نشه.... و خدا به خاطر دل مهربونش، يه عشقي نصيبش كنه كه حتي فراتر از آرزوهاش باشه!
كسي كه دوباره دلش رو زنده كنه و لياقت اين همه عشقش رو داشته باشه.... :gol:

سلام به همه دوستای گلم . خدایا من چقدر خوشحالم که بین شماها هستم . افسانه جون و همه دوستای گل دیگم مطمئنم که این لطف خدا ( وجود نازنین شماها) رو میبینن . همگی موفق باشین و خوشبخت و ساعت 10.30 حلقه هدف یادتون نره ;):gol::gol:

اميدوارم شما و باقي دوستاي خوبم به خواسته‌هاي قشنگتون برسيد ... :gol: