چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
من قصد جسارت ندارم ولی جوابتون یه کم غیر منطقیه! سوال من در مورد هر دو قشر جامعست. شما دارین با این کارتون در مقابل مردا موضع گیری می کنین! اگه مردا بی جنبن، مطمئنا یکی از دلایلش خانومای بی جنبن! هم در بین آقایون و هم در بین خانوما همه جور آدمی با هر جور خصایصی پیدا میشه! مهم اینه که در لابلای اینجور افراد تعاملات مثبتی داشته باشیم.......خو منم حرف دوستمو تایید می کنم بیشتر آقایون بی جنبه تشریف دارن هااااااا البت به جز بعضی ها که خیلی مردن و کمیاب
واسه همینه که خارج از فضای مجازی نمی شه به این راحتی رابطه برقرار کرد![]()
من قصد جسارت ندارم ولی جوابتون یه کم غیر منطقیه! سوال من در مورد هر دو قشر جامعست. شما دارین با این کارتون در مقابل مردا موضع گیری می کنین! اگه مردا بی جنبن، مطمئنا یکی از دلایلش خانومای بی جنبن! هم در بین آقایون و هم در بین خانوما همه جور آدمی با هر جور خصایصی پیدا میشه! مهم اینه که در لابلای اینجور افراد تعاملات مثبتی داشته باشیم.......
در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است .....
چرا با هیچ کس حرف نزدی؟ واقعا برای من سوال؟تو پس فردا خواستی بری سر کار تو محیط کار چیکار میکنی؟من خودم این باشگاه با بعضی ها حرف میزینم ....... ولی تو عمرم تو محیط واقعی یک کلمه هم با کسی حرف نزدم......
من محیط کارم .... یه جوری هست که تنها کار میکنم ......... یا وقتی کار میکنم ... جنس مخالفی که در اطرافم نیست.......چرا با هیچ کس حرف نزدی؟ واقعا برای من سوال؟تو پس فردا خواستی بری سر کار تو محیط کار چیکار میکنی؟![]()
نمیشه گفت فقط برای داشتن غرور چون اولا همه که مغرور نیستن دوما اگر هم باشند همه به یک اندازه مغرور نیستندقیقا بخاطر غررورشونه شک نکنید....
چقدر خوب که واسه خودت کار میکنی راحتی پس، منم چنین محیط ها رو بیشتر میپسندم اینجوری کار پیشرفت زیادی دارهمن محیط کارم .... یه جوری هست که تنها کار میکنم ......... یا وقتی کار میکنم ... جنس مخالفی که در اطرافم نیست.......
چقدر خوب که واسه خودت کار میکنی راحتی پس، منم چنین محیط ها رو بیشتر میپسندم اینجوری کار پیشرفت زیادی داره
ولی خوبه گاها آدم یه ارتباط ساده داشته باشه مثلا ارتباط کلامی بین دانشجو ها در قالب درس بحث هایی که تو کلاس میشه و از این قبیل...
حداقل من که این طور نیستم!!چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
چشما همیشه کارو خراب میکنن!...
اتلیه روکه دیگه نگو...............واقعا خیلی تاثیرداره اصلا معماری ورشته های اتلیه ای قابل مقایسه با رشته های تئوری و...........نیستاتفاقا باید تو محیط واقعی این تعاملات بیشتر شه!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا پدر اونی که بانی احداث دانشگاه تو ایران بود رو بیامرزه! دانشگاه یه حسنی که داره اینه که این تعاملات توش بیشتره، مخصوصا تو کلاسای آتلیه ای! این باعث میشه که آدما شناخت بیشتری به همدیگه داشته باشن و سطح فکری دیگران و نوع برخورد با مسائل رو هم محک بزنن!![]()
منم بانظر دوستمون موافقم.آخه خداییش بعضی پسرا بی جنبه ان وبعضی دخترا عقده ای. یه کم هم جو دانشگاه و محیط زندگیمون جو خوبی نیس. توی دانشگاه ما اگه دو تاهم کلاسی بخوان یه سوال درسی بپرسن از همدیگه حراست میاد از بینشون رد میشه.
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
بنظر من حضور در دنیای مجازی حضور ذهن ها و تجربه ها و دانش انسان است نه حضور فیزیکی. ما که نمیخوایم با هم ازدواج بکنیم و یا اینکه دوست بشیم بریم کافی شاپ؟ ما اینجا حضور ذهنی داریم و توسط داشته های ذهنیمون با هم , هم اندیشی میکنیم و تجربه اندوزی می نمائیم. بنابراین دیدن عکس یه نفر و یا دونستن سن و سال و بقیه چیز ها هیچ فایده ای نمیتونه داشته باشه. اینجا محل هم اندیشی ذهن و دوئل افکار انسانهاست و این کفایت میکنه.خوب برای اینکه اولا همدیگرو به صورت واقعی نمیبینن و بدون در نظر گرفتن رفتار یا ظاهری حرفشونو میزنن اما وقتی تو واقعیت باشه شاید با دیدن طرف و رفتارش طرز برخورد خودشونو عوض کنن اما من خودم شخصا با آدمای واقعی تا مجازی راحت تر ارتباط برقرار میکنم چون اونارو میبینم و حداقل میشه 50 درصد شخصیت طرف و بشناسم اما تو دنیای مجازی خیلی خیلیییییییییییییییی غیر ممکنه چون طرفت و نمیبینی و نمیدونی درست با اون چطور برخورد کنی یا باهاش صحبت کنی !!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | |
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |