بارسلون
اخراجی موقت
آمریکا در چه فکریه ؟ ... ایران پر از بسیجیه...درود بر رزمندگان اسلام....سلام بر شهیدان...
آمریکا در چه فکریه ؟ ... ایران پر از بسیجیه...درود بر رزمندگان اسلام....سلام بر شهیدان...
آمریکا در چه فکریه ؟ ... ایران پر از بسیجیه...
زنده باد...ای بابا تکبیر به شما دو نفر....راهتان پاینده باد!
این هم مثالی واضح که بر کلام نورانی امیر المومنین صحه می گذارد
http://www.www.www.iran-eng.ir/showpost.php?p=1146987&postcount=29
اگرحضرت چنین نسبتی به همه زنان میدادندباید درحقانیت ایشون و دین اسلام شک میکردیمرفتم خطبه رو دیدم خطبه ی 79 بود
بعد از خوندنه معنای لغوی تا نیم ساعت تو شک بودم آخه من به برابری حقوق زن مرد تو اسلام پافشاری داشتم و دارم و خواهم داشت
بعد از اون 30 دقیقه دنبال تفسیرش که رفتم ونوس جون دیدم دقیقا حرفت درست بوده در مورد جنگ جمل بوده که در مورد زنان اون زمان و متناسب با مقتضای اون دوره همچین سخنی رو فرمودن اصلا به زمان های دیگه هم تعمیم داده نشده
من خودم به شخصه اگر امام علی این سخن رو به تمام زنان تعمیم میدادن میپذیرفتم ولی یه سوال دارم نه تنها از شما از همه
چرا دین رو اونطوری که خودمون دوست داریم برداشت میکنیم و براش یه تفسیر مطابق با منافع خودمون میگیم؟
ضمننا ونوس جون اگر لینکشو پیدا کردید برام بزارید دوست دارم در این مورد بیشتر بدونم
زنده باد...
هی هاد منه زله ...یا یه چیز تو این مایه ها دیگه املا شو بلد نیستم...
این کپی پست قبلی تنهایی گرامی بود که بعدویرایش کردند
هرکی اینو میخوند همون برداشتی داشت که ماداشتیم
نوشته اصلي بوسيله تنهایی http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif
سلام خانومای باشگاه
حقیقت واسه دوستم یه مشکلی پیش اومده
دوستم یه دختری تو زندگیشه که ازش بزرگتره و واسش نقش آبجی رو داره و به قولی یه تکیه گاه.
حالا دوستم میخواد بره خواستگار دختری که دوسش داره ( اون پسر با دختر مورد علاقه اش قبل از ازدواج هیچ رابطه ای نداشتند )
حالا شما خانوما
جای اون دختر
چی به اون پسر میگید بله یا خیر
اگه بگید بله چرا
و اگه بگید نه چرا
ممنون میشم جواب بدید
چون خیلی به دوستم کمک میکنید
اگرحضرت چنین نسبتی به همه زنان میدادند باید درحقانیت ایشون و دین اسلام شک میکردیم
چشم لینکشو پیدا کردم حتما میزارم
اگرحضرت چنین نسبتی به همه زنان میدادندباید درحقانیت ایشون و دین اسلام شک میکردیم
چشم لینکشو پیدا کردم حتما میزارم
بیا طفلکی تنهایی ازدست ما ناراحت شدوعطای سوالشو به لقاش بخشیدآبروی خودتونو نبرید!!!
بخدا همین متن بدون توضیح هم واضحه....
یبار بخونید!!
پس چرا ما فهمیدیم!!!![]()
کاشکی این سوال رو نمیپرسیدم
مرسی از همگی
بیان من کاملا واضحه وهرکی بخونه متوجه منظورم میشهدست شما درد نکنه آبجی...
شما که دین رو آسفالت کردی با این جمله!!
مرسی...
بعد به من میگید؟؟؟
بیا طفلکی تنهایی ازدست ما ناراحت شدوعطای سوالشو به لقاش بخشید![]()
کاشکی این سوال رو نمیپرسیدم
مرسی از همگی
خوشم باشهمرسیییییییییییی...
پس من سریع برم رو پلاناش...
ایده کارمم میخوام از اون دختره که مثل خواهره بردارم ... خوبه... ته هرچی کانسپته... نه؟؟؟
منم با نظر آبجیم موافقم....با اجازه تنهایی عزیز...
اول باید از دوستدتون پرسید که چرا این سوال اصلا" براشون پیش اومده؟؟
منظورم اینه که انقدر اون خواهرشون براشون عزیز و با هم صمیمی هستند که ممکنه طرف مقابلشون و کسی که می خوان برن خواستگاری قبول نکنه؟؟؟؟
خوب این توی ذات خانوم هاست که خیلی با روحیشون سازگار نیست مرد زندگیشون با زن دیگری صمیمی باشن... البته بحث محارم یک چیز بحث خواهر ناتنی (نامحرم )
چیز دیگریست...
ایشون اگر بتونن جوری رفتار کنن که ایجاد حسادت یا مشکلی، بحثی بین ایشون و همسر آیندشون ایجاد نشه و بانوع رفتارشون همسرشون رو آزرده نکنن از نظر من که مشکلی نداره..
بازهم به دوست شما و همسر آیندشون بستگی داره...
حالا چرا عصبانی میشی؟؟؟خوشم باشه
چشماتو در میارم
برو واسه همون برج بساز![]()
جوابت و گرفتی ؟ به نتیجه رسیدی ؟کاشکی این سوال رو نمیپرسیدم
مرسی از همگی
راستی گوشی خریدی؟جوابت و گرفتی ؟ به نتیجه رسیدی ؟
خودخواهی در زنان بیداد میکنه!!!!
جواب مثبت دختر به چنین پسری بعید است!!!!
البته این مسئله من لا یحضر الفقیه است
(قافیه رو حال اومدید؟؟)
و بی عقلی در پسران بیداد میکند..!!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فقط خانومای باشگاه لطفا!!!! | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
خلوت من و دختر خانومای عزیز کلوب............................ | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
فقط مخصوص دختر خانومای مجرد | گفتگوی آزاد | 178 | |
![]() |
خانومای اینجا هم اینجوری راه میرن ؟! ......... | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
چه خانومای خوشگلی!! | گفتگوی آزاد | 5 |