یادت بسان سرو سهی، همیشه سبز در دل جوانه می زند...«E.H.S.A.Nُُُ S Birthday»

$marziyeh67$

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان گل
سالروز تولدتون رو خدمتتون تبریک میگم اقای مدیر
ولحظات شاد و زیبا داشته باشید
:gol:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آقو از طرف بچای بالو اشاره شد که مثکه باید خاطره هم بیگیم
هرچی فکر میکنم خاطره ای یادوم نمیاد که بخواد بری همه بروبچز جالب باشه..بری خودوم خاطرن فقط..خخخ
اونموقع ها که مدیر خودمون بودی فقط (معمارا)بیشتر خاطره داشتیم...
دوس دارم مث اونموقع ها با همون ادبیات و همون میزان شوخ طبعی باشی مدیرخان...
....یادمه یه سوتی گرفته بودی توی تاپیک سوتی ها..که خودش توش سوتی بود:D اوموقع کلی بهش خندیدیم ولی فک نکنم واسه دیگریان!! جالب باشه...
:دی
پ.ن:مریمی از زحماتت مرسیم:گل صورتی،آبی
اون روزاشون ک قسمت ما نشده هنو...... :cool:

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یادت بسان سرو سهی، همیشه سبز در دل جوانه می زند...
.
.
.
زاد روزِ زمستــ انیتــ مبارکــ ــ ای مهربــ ان...

پ.ن: ما که جز خوبی و بزرگواری چیزی دیگری از آقا احسان گُل ندیدیم...
همیشه شرمنده ش هستیم..
یادت همچون سرو ماندگـار و پایدار باشد ،دوست من ...

:gol:

parla_69

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
تولدت پز از لبخند خدا

تولدت پز از لبخند خدا

این چندمین تولد توست؟
و چندمین انبساط مجدد کائنات؟
این چندمین بارخلقت است؟
و چندمین انفجار سکوت؟
چندمین لبخند آفرینش؟
خورشید را چندمین بار است که میبینی؟
و پروانه ساعتها چندمین بار است که میچرخد؟
و ثانیه چندمین بار است که به احترام تو برمیخیزد؟
چندمین بار است که مجدداً نفس میکشی؟
چندمین دم!؟
چندمین آن!؟
آه که تو چقدر خوشبختی!
و جهان چه پرغوغاست
که بینهایتمین تولد تو را جشن می گیرد . . .

تبریکی به سرمای زمستون واسه بهترین مدیر زمستونی
مریم جان مر30 بابت تاپیک زیبا و کارت دعوت قشنگت
ولی نامردیه ها هیشکی ندونه هدیه چی بوده...لب چشمه رفتن و تشنه برگشتن...انصافه آخه:D:D:D

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
تولدتان خجسته باد!

تولدتان خجسته باد!

برخاستن از عدم و درآمدن بر سيرت انساني ، باشکوهترين پديده هستي است
اين باشکوه ترين، بر شما مبارک باد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

سلام جناب مهندس. تولدتون رو صمیمانه تبریک عرض می کنم و از ایزد منان آرزوی سعادت روزافزون ، شادمانی بی سبب و هزار و یک نعمت بی انتهای خدایی رو براتون خواستارم!

خاطرات همیشه برای شخص بنده مهیج بوده است! اما من دوست ندارم اینجا از خاطرات حرف بزنم! دوست دارم تمام زیبایی این تاپیک رو به تموم صفحات گذشته اش ربط بدم! قطعا تمام آدم هایی که اینجا حضور به عرصه رسوندند و همه ی دوستانی که بعدا هم خواهند آمد همگی پر از حس های خوبی بودند که شما در هر زمان به اونها انتقال دادید و الان وقت رو غنیمت شمرده تا به اینجا بیایند و معرفت خودشون رو به هر نحوی ادا کنند!

سخن از یک
معرفت ماندگار از شما به میدان اومد که تمام بچه ها تک به تک در صحبت هاشون به کرار از اون یاد کردند که همین موضوع خودش کم چیزی نیست! این تاپیک خودش یک خاطره ی خوب محسوب میشه! یک خاطره خوب از یک مهندس دی ماهی که حرکت های بزرگی رو در این باشگاه به راه انداخت و با صبر مضاعف منتظر موند تا این حرکت ها جوانه بزنه!
این وسط خیلی ها همچون من از شما درس ها گرفتیم و بابت تمام خوبی ها از شما سپاسگذاری می کنیم!
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

باز هم مثل همیشه تنها چیزی که می تونم بگم یک خدا قوت و یک خسته نباشید اساسی هست و آرزوی ماندگاری همه ی محبت ها، معرفت ها و خوبی هایی که همه ی بچه ها از اول تاپیک بهش اشاره کردند رو داریم! راستش اینجا محیط مجازی هست و ما دقیقا نمی دونیم باید چه کاری رو انجام بدیم جز همین صحبت هایی که در ذهنمون میاد و آرزوهای خوبی که واستون داریم و در نهایت می تونم بگم:

" آرزویم این است 
آرزویت ساکن کوچه ی بن بست نباشد هرگز "

موفق و پیروز در
پناه ایزد یکتا برقرار باشید.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/star.gif

پ . ن : از مریم و نسترن عزیز جهت ایجاد تاپیک به این خوبی نهایت سپاسگذاری رو دارم!

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خاطـــــره . . .

خاطـــــره . . .

گفنتم تا هنوز نیومدی و فرصت هست خاطره ای بگم
هر چند سخته گلچین کردن این همه خاطره تلخ و شیرین در این سال ها از کجاش بگم خو:دی

اون اوایل که بحث میکردیم تو بحثا همش میگفتی جناب همراهی: )))(مدارکش موجوده احسان کتمان نکن ):D

خاطره دیگه ای که یادم مونده یه مسابقه نقاشی تالار هنر داشت که اسم چند نفرو داده بودن باید خصوصیتشو نقاشی میکردیم
یکی از اونا تو بودی البته اون زمان زیاد نمیشناختمت ولی طبق گفته خودت 70درصد شبیه ت بود

اون زمانا خیلی قدیما شب بیدار بودی و تا سحر یع ریززززز در محافل علمی :دی تفت میدادی بخصوص ایام ماه رمضون که همیشه دیرت میشد خخخ بعدش دیگه شاغل شدی و ترک عادت و نصیحت مکررررر و...:-"

دیگه یه سری خاطرات مربوط به زمان پایان نامس که خیلی عالی دادی (همشم بخاطر کرکسیون با من بود =)) )
و من کلی درس معماری از مطالعات تا نحوه برخورد با موضوع ، ایده ، ارائه و ...گرفتم و راهنمای خوبی در این زمینه بودی...

و بعد از این جریان ؛ مرو ؛ یکی از بهترین دوستای الانمون به جمعمون اضافه شد:دیییی:heart:

سر نقشینه بعد از استارت این حرکت بزرگ هم یه سری خاطرات پیش اومد از شروعش تا شب تحویلاش استرساش بخصوص تحویل شماره دوم و شروع اون سفر طولانیت ... دبلیو 05
و یه سری خاطرات غم انگیز .. ولی کلا خاطرات خوبی ازت داریم رفیق و امیدوارم که ما هم خاطره خوب به جا بگذاریم ..

آنجا که
احساس مي کني
خاطره اي نخواهي ساخت
خواهي مُرد
زندگي چيزي ست
ميان خاطراتي که ساخته ايم
و خاطراتي که خواهيم ساخت

سيدمحمد مرکبيان

مرسی مریم جون...ف.ف:gol:

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام ...

نسترن جان میشه که اون نقاشیو بذارین ما هم ببینیم ؟؟؟؟ :redface::)

lمنم با غلظت بالایی موافقم :cool:

مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن ؟؟ :cool:

سلام عزیزم
در مورد نقاشی خود احسان جان میاد میزاره . یعنی باید بزاره . اصن ببینیم داره نقاشی رو . مال 4 سال پیش بوده !:D
مسئولین رسیدگی کنن...خخ:whistle:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
در مورد نقاشی خود احسان جان میاد میزاره . یعنی باید بزاره . اصن ببینیم داره نقاشی رو . مال 4 سال پیش بوده !:D
مسئولین رسیدگی کنن...خخ:whistle:

این همه گفتی نسترن جون
درباره اون کادو هم بتوضیح
مهرو موم بود چرا خو:|:D

بالا