گواهینامه رانندگی تونو چطور گرفتید ؟!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا زمون ما که اموزشگاه و اینا نبود خودمون یکم رانندگی کردیم یاد گرفتیم طوریکه واسه امتحانشم با ماشین میرفتیم دیگه رفتیم ثبت نام کردیم امتحان دادیم یه بار از ایین نامه افتادم دفعه دوم قبول شدم رفتم شهری که دو بارم از شهری افتادم که با توجه به اینکه مدتهای زیادی بود رانندگی میکردم به نظرم بیشتر از استرس بود نه بلد نبودن و بار سوم قبول شدیم و تموم شد

Masoud-Susa

عضو جدید
آیین نامه براحتی بار اول.........
+شهری هم نشستم پشت فرمون یارو گفت برو یک ، دو ... بزن کنار قبولـــی ...100 متر هم نروندم !:) اصن راننده رو می شناسن :)

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیین نامه رو با نمره کامل بار اول قبول شدم
.
فرمانو بار دوم
بار اول فرمانو رفتم سر تقاطع یه نیگا کردم دیدم هیچی ماشین نیست خوشحال تقاطعو رد کردم که سرهنگه برگشت گفت چرا سر تقاطع توقف کامل نداشتی منم با پررویی گفتم خب ماشینی نبود که ...! رد شدم :D

arch boy

کاربر بیش فعال
آیین نامه رو با نمره کامل بار اول قبول شدم
.
فرمانو بار دوم
بار اول فرمانو رفتم سر تقاطع یه نیگا کردم دیدم هیچی ماشین نیست خوشحال تقاطعو رد کردم که سرهنگه برگشت گفت چرا سر تقاطع توقف کامل نداشتی منم با پررویی گفتم خب ماشینی نبود که ...! رد شدم :D
منم همین طوری شدم !!!!!!!!!!!!!!

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والا زمون ما که اموزشگاه و اینا نبود خودمون یکم رانندگی کردیم یاد گرفتیم طوریکه واسه امتحانشم با ماشین میرفتیم دیگه رفتیم ثبت نام کردیم امتحان دادیم یه بار از ایین نامه افتادم دفعه دوم قبول شدم رفتم شهری که دو بارم از شهری افتادم که با توجه به اینکه مدتهای زیادی بود رانندگی میکردم به نظرم بیشتر از استرس بود نه بلد نبودن و بار سوم قبول شدیم و تموم شد
زمان شما ؟! مگه چند سال پیش بود ؟ :surprised:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
آیین نامه رو بار اول وقت کم اوردم.!!!اون مراقبمون خیلی وسطش حرف میزد.7 تا غلط داشتم.هفته بعدش رفتم بخدا دقیقا عین همون حرفای هفته پیششو تکرار کرد.با 4 تا غلط قبول شدم.لب مرز.(البته ناگفته نماند اونروز فک کنم 70-80 نفر امتحان آیین نامه دادن.4 تا دختر 2 تا پسر قبول شدن.که منم بودم) بعد ما 6 تا اومدیم بریم امتحان شهر بدیم.خیابان پشتی آموزشگاه.دیدیم 30-40 نفر تو نوبتن.خلاصه یه 3 ساعتی واستادیم. افسره همه رو رد میکرد.نوبت من شد.من که نشستم گفت دور دو فرمون بزن، زدم قبول شدم... کلا رانندگی رو خیلی دوست دارم

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمان شما ؟! مگه چند سال پیش بود ؟ :surprised:
البته اموزشگاه بود ولی اجباری نبود و معمولا اونایی که خودشون ماشین داشتند یا رانندگی بودن فقط میرفتن راهنمایی و ثبت نام میکردن و امتحان میدادن ولی از 7-8 سال پیش اموزشگاه اجباری شد و همه باید اول برن اموزشگاه بعد امتحان بدن

تنها1903

عضو جدید
ایین نامه سر مربی اولین بار4تا غلط داشتم ولی بقیه رو ( درون شهری رو وایین نامه افسرو و.............................) دفعه اول قبولتم

donya...

عضو جدید
آیین نامه رو دفعه ی دوم ولی عملی رو دفعه ی اول آخه قبلش بدون گواهینامه رانندگی هم میکردم.......

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همه رو همون بار اول قبول شدم بجززززززززززززززز عملی اصلی که بار چهارم قبول شدم .... :biggrin::biggrin::biggrin:

*heaven*

عضو جدید
تا 3 نشه بازی نشه
من سر 3 بار گرفتم
اما آیین نامه مرحله 1 رو بی غلط و مرحله 2 رو با 1 غلط همون بار اول قبول شدم

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
مال من که خاطره داره !
اولین بار که توی ایران بودم پارتی بازی‌ کردم ! بابام ارتشی بود با راننده اومد پیش افسری که امتحان می‌گرفت به هم سلام نظامی کردن ! بعدا هم افسره به من گفت یه پارک دوبل برو ! منم قبول شدم حتا روم نمی‌شد به قیافه بقیه که توی ماشین نشسته بودن نگاه کنم :) خدا میدونه چقدر فحش خوردم !

بماند که هفته بعدش ماشین بابام رو زدم داغون کردم :)
دومین بار هم توی اینور آب امتحان دادم ۳ دفعه رد شدم ! مثل اینکه طرف فهمیده بود تقلب کردم !

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مال من که خاطره داره !
اولین بار که توی ایران بودم پارتی بازی‌ کردم ! بابام ارتشی بود با راننده اومد پیش افسری که امتحان می‌گرفت به هم سلام نظامی کردن ! بعدا هم افسره به من گفت یه پارک دوبل برو ! منم قبول شدم حتا روم نمی‌شد به قیافه بقیه که توی ماشین نشسته بودن نگاه کنم :) خدا میدونه چقدر فحش خوردم !

بماند که هفته بعدش ماشین بابام رو زدم داغون کردم :)
دومین بار هم توی اینور آب امتحان دادم ۳ دفعه رد شدم ! مثل اینکه طرف فهمیده بود تقلب کردم !

جالب بود .... گواهینامه اون ور و گرفتی بالاخره ؟؟؟ !!:biggrin:

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود .... گواهینامه اون ور و گرفتی بالاخره ؟؟؟ !!:biggrin:

اره بابا !
بعد از ۳ بار البته اینور که هفت خان رستمه !
یه آیین نامه داره که هیچی‌ با قانون ایران هم فرق داره انگاری !
یه امتحان شهر داره که اگر قبول بشی‌ فقط از ۱۲ شب تا۶ صبح نمیتونی رانندگی‌ کنی‌ توی اتوبان و درصد الکل توی خونت هم باید ۰ باشه !

بعدش باید یک امتحان دیگه بدی واسه جاده‌ که همه رو از اول میگیرن
اونوقت میتونی‌ یه آبجو بخوری و رانندگی‌ کنی‌ :)

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره بابا !
بعد از ۳ بار البته اینور که هفت خان رستمه !
یه آیین نامه داره که هیچی‌ با قانون ایران هم فرق داره انگاری !
یه امتحان شهر داره که اگر قبول بشی‌ فقط از ۱۲ شب تا۶ صبح نمیتونی رانندگی‌ کنی‌ توی اتوبان و درصد الکل توی خونت هم باید ۰ باشه !

بعدش باید یک امتحان دیگه بدی واسه جاده‌ که همه رو از اول میگیرن
اونوقت میتونی‌ یه آبجو بخوری و رانندگی‌ کنی‌ :)

.................... :biggrin:

Ir. A. P

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گواهینامم یه سال طول کشید!!
ایین نامه که دفعه اول قبول شدم عملی هم دفعه دوم
دفعه اول به خاطر دور سه فرمونه کلا راهنما نزدم یارو گفت شما لابد در جریان اختراع راهنما نبودی نه؟؟!!
یه سالم برای این طول کشید که رفتم یه شهر دیگه بعد تابستون که برگشتم دوباره امتحان دادم.

بالا