zahra az iran
کاربر بیش فعال
خیلی زیباو جالب بود
كاپلو خودتي؟!!!
مطمئني چيزي به سرت نخورده؟!!!
فكر كنم اون تاپيك خداوند هميشه بوده است روت اثر گذاشته ها!
خيلي خوشحال شدم از اين حرفت![]()
این از اون حرفا بوداااااااوا...
دوست عزیز اون بچه ازبس که ساده دله از بس که پاکه اینطوری بوده...
اصلا چه طرز حرف زدنه؟؟؟؟؟؟
واقعا فکر میکنی هرکس رفته جبهه جونش رو داده در راه ولایت مطلقه و این چرندیات بوده؟؟؟
تا جایی که من درباره شهدا میدونم و زندگی نامه هاشون رو خوندم اونا فقط و فقط به خاطر دفاع از کشورشون که عین ناموسشون میدونستنش جنگیدن و جونشون رو دادن
زیاد توجهی به تلویزیون نکن
بقیه حرفات هم به نظرم ارزش جواب دادن ندارن...البته قصد جسارت ندارم ها
هیییییی داداشی بعضی چیزا دل میخوادببین تا کجا رسیده که حتی واسه بعضیا این کار عجیب میاد و تمسخرش میکنن.
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
آخه همونم میگن ساختگیهاین از اون حرفا بودااااااا
اخه چرا نسنجیده حرف میزنی
وجه مشترک تمامی شهدا ولایت فقیه بود
بهتره یه سری به وصیتنامه هاشون بزنی![]()
ببین عزیز من.
کجای این پستم با پست های قدیمی من تناقض داشت.؟؟؟؟؟؟؟
مطمئنی؟همینه که می گن:
تا شهید نشوی,
شهید نمی شوی!
ممکنه همین سجده کوتاه برای من کلی عبادت هم به حساب بیاد.خب خدا من رو آفریده و اشرف مخلوقات قرار داده من خودمو دوست دارم.یعنی این گناهه؟؟
یا اینکه آدم اگه زیاد بخنده گناه کرده؟؟
یا مثلا سجده نمازش طولانی نباشه گناهه؟
من اولین باره اینارو می شنوم
دمت گرم خیلی جالب بودهمینه که می گن:
تا شهید نشوی,
شهید نمی شوی!
دوست عزیز حرفت رو قبول دارم اماهر چند كه موضعتون رو در برابر اون دوست عزيز تاييد ميكنم اما بهتره يه سر بري خونه ي شهدا بزني! وصيت نامه هاشونو بخوني! همين چند وقت پيش اهواز سردار علي هاشمي رو آوردم دلم ميخواست شما اينجا بودي و پاي در و دل مادرش مينشستي!
ميديدي كه ميگفت : علي كه هيچي همه ي بچه هامو فداي رهبر ميكنم!
اتفاقا چند روز پيش هم پيكر مطهر شهيد نريمي رو آوردن! كاشكي باز هم شما اينجا بودي و ميديدي!
كاشكي وصيت نامه ي همت و باكري رو ميخوندي!
كاشكي ....
وا...
تا جایی که من درباره شهدا میدونم و زندگی نامه هاشون رو خوندم اونا فقط و فقط به خاطر دفاع از کشورشون که عین ناموسشون میدونستنش جنگیدن و جونشون رو دادن
دوست عزیز حرفت رو قبول دارم اما
ایشون میگفتن، درسته اون موقع رهبر ما اینقدر گرفتار دینا نشده بودن
ایشون الان دیگه اون آقای خامنه ای چند سال گذشته نیستن
خود من زمانی عاشق ایشون بودم و واقعا آرزوم بود برم دیدنشون
تا همین پارسال هم بسیجی بودم از اون ولایی هاش
اما
گاهی به خودم میگم واقعا اگر الان این شهدا زنده بودن الان واقعا کدوم طرفی بودن
آیا سمت آقا بودن یا سمت...
نمی دونم نمی دونم
در مورد مادر اون شهید ها هم بگم که اون بنده های خدا هنوز فکر میکنن ایشون همون رهبر مهربان قدیمی هستن
خرده ای بهشون نیست
در ضمن من زندگی نامه های شهدای زیادی رو خوندم گفتم که
علاقه هم بهشون داشتم و دارم بخصوص شهید چمرانش
لابد فکر کردید هرکس ولایی نیست دشمن شهداست یا دوستشون نداره؟؟؟؟![]()
خطاب به کسی مینویسم که الان خیلی از امام خامنه ای میدونند .همین قدر بدونید یکی از بزرگان که مثل شما خیلی شایعه ها شنیده بود و دچار تردید شده بود در عالم مکاشفه به خدمت ائمه میرسند اونجا از ائمه میپرسند نظرشون در مورد آقا چیه؟ایشان میفرمایند (آقا سید علی از ما هستند) مراقب باشید کتمان مقامات بزرگان ،انکار آن و مخالفت با آنها دوری از ولایت ائمه است .
شهید
چه ساده لوح اند
انان که می پندارند،عکس تو را
به دیوار های خانه ام اویخته ام
و نمی دانند که من
دیوار های خانه ام را
به عکس تو اویخته ام!
دم شما گرم
عجب چیزی بود
این راسته کار منه![]()
واقعا تاپیک هاتون خنده داره ....
چرا ینقدر ساده لوحانه همه چیزو باور میکنید . همین پدرهای منو شما بودند که رفتن جنگ هیچکدومشونم فرشته نبودن همشونم جونشونو دوست داشتنو از مردن می ترسیدن
چرا فکر میکنید فقط اونایی که شهید و جانباز شدن رفتن جنگ
چرا فکر میکنید همه اونایی که شهید شدن فداکاری کردن
چرا نمیگین چند نفرشون بخاطر اموزش غلط، لو رفتن عملیات ها و اشتباه فردی خودشونو به کشتن دادن
چرا یه عده ای که به عمرشون رنگ جبهه رو ندیدن و موقع عملیات خوشونو به غش میزدن الان ادعای همه چیزشون میشه
چرا همش تبلیغ میکنید فقط ادمای مسجدی و نماز خون می رفتن جنگ
چرا وقتی خدمت بودم وقتی بخاطر رد کردن چراغ قرمز که میتونست چندین نفرو به کشتن بده یکی رو آوردم کنار که جریمه کنم از پشت شیشه ماشینش کارت جانبازیشو نشونم میده و انگار که من بدهکارشم گازشو میگیره و میره
عزیزجان واقعیات همون چیزی نیست که زیاد می شنوید
بسیاری از چیزهایی که میشنوید دروغ و بسیاری دیگه حتی ذره ای از واقعیت نیست
داداشی همه اینا ادامای عادی بودن، کارگر،دانشجو،محصل،نونوا،و... که همینا مملکتو نگه داشتن
که ا گه نبودن میشدیم مثل کشورهای همسایمون که جلو چششون نامسشونو بدنام میکنن
خلاصه اینکه مرد اونی بود که رفت ،دیگه برگشتش مهم نیست ولی متسفانه بعضی ها با همون برگشتش کار دارن یعنی همونی که گفتم
اونی جنگیده یا شهید شده یا جانباز!!
خطاب به کسی مینویسم که الان خیلی از امام خامنه ای میدونند .همین قدر بدونید یکی از بزرگان که مثل شما خیلی شایعه ها شنیده بود و دچار تردید شده بود در عالم مکاشفه به خدمت ائمه میرسند اونجا از ائمه میپرسند نظرشون در مورد آقا چیه؟ایشان میفرمایند (آقا سید علی از ما هستند) مراقب باشید کتمان مقامات بزرگان ،انکار آن و مخالفت با آنها دوری از ولایت ائمه است .
مثل تاپيك هاي شما!واقعا تاپیک هاتون خنده داره ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
زیباترین گناهان هفته | دفاع مقدس | 0 | |
M | چند نمونه از گناهان يك شهيد 16ساله | دفاع مقدس | 36 | |
![]() |
ماجرای دوئل شهید خرازی با ژنرال بعثی | دفاع مقدس | 0 | |
![]() |
درسی که شهید آبشناسان به صدام داد | دفاع مقدس | 1 | |
![]() |
قصه دلتنگی و عشق یک مادر شهید | دفاع مقدس | 0 |