خلبانای ما زمان جنگ به دست دشمن کشده میشدن اونم دلاور مردانه اما حالا میبینیم که نه به وسیله دشمن بلکه به وسیله ی خود ما یکی یکی دارن این جوانای عزیز ما پر پر میشن
ناوگان هوایی ایران بسیار قدیمی شده به طوری که ما سالانه میانگین حدود 10 تا 15 نفر از خلبان های شجاع از قبیل فرماندهان تیم آموزش و افسران عالی رتبه تازه فارغ التحصیل شده رو به دلیل فرسودگی بیش از حد ناوگان هوایی از دست میدیم.
کی جواب گو هست واقعا؟
همش میگن خود کفا شدیم ....کجاس خود کفایی؟؟؟!!!؟؟؟؟
من خودم شاهد بودم در یکی از شهرستان های شهر ما یک جنگنده f5 به کوه برخورد کرد و دوخلبان آن زنده زنده در آتش سوختن و فقط با یک خبر معمولی در تلویزیون از آنها یاد شد
خلبان شهید شدند
فرماندار آبدانان گفت: یک فروند هواپیمای نظامی صبح امروز در آبدانان سقوط کرد.
به گزارش البرزنيوز مراد ناصری امروز در گفتوگو با فارس در ایلام اظهار داشت: این هواپیمای نظامی از نوع F5 بوده که صبح امروز در شهرستان آبدانان سقوط کرده است.
وی ادامه داد: این هواپیما در اثر برخورد با کوه فیلمان در حومه شهرستان آبدانان سقوط کرده و منفجر شده است.
این مقام مسئول اضافه کرد: دو خلبان این هواپیما نیز در دم به شهادت رسیدهاند.
ناصری تصریح کرد: این هواپیمای نظامی متعلق به پایگاه چهارم شکاری شهرستان دزفول از توابع استان خوزستان بوده که در همسایگی استان ایلام و شهرستانهای جنوبی قرار دارد.
فرماندار آبدانان گفت: نیروهای امدادی، نظامی و امنیتی در حال بررسی جزئیتر علت سقوط هواپیمای نظامی در آبدانان هستند.
شهرستان آبدانان در 135 کیلومتری جنوب شهر ایلام قرار دارد