آقا سازمان سنجش قرار نبود سر کنکور دکترا کیک و ساندیس بده؟؟؟ من رفتم کیک و ساندیس بخورم ولی نامردا فقط یه کلوچه دادن

------------------------------------------
به قول خارجی ها
: I don't believe my eyes!!!!
این حالتی بود که دیروز سر امتحان دکترا بهم دست داد! یعنی سازمان سنجش هم بلد بوده همچین سوالات شکلاتی طرح کنه!!! خداییش مسئولین سازمان سنجش دوست دارن ملت رو هی سورپرایز کنن

میگن دو دسته به آسان بودن سوالا اعتراف می کنن. اول اونایی که هیچی نخوندن دوم اونایی که خیلی زیاد خوندن.
خداییش من برا امتحان هیچی نخونده بودم ولی به نظرم رسید امتحان راحت بود. فک کردم شاید من جزو گروه اول بالام این طوری حس کردم ولی وقتی با 3-4 تا از بچه ها صحبت کردم حرفمو تایید کردن.
یعنی خداییش کسی 2ماه درس میخوند میتونست دروس تخصصی رو بالای 80 بزنه. مثل همیشه سوال اشتباه یا دو پهلو بود ولی خیلییییییییییی کم بود.
برگشتم خونه میگم اینجوری آسون بود بعد همه ریختن سرم که خوب میخوندی و میزدی دیگه!!!

تعداد سوالاتی که در حد شکلات بودن خیلی زیاد بود.
فک کن سوال دادن ebay چه نوع تجارتیه!!
------------------------------
پ ن: از 45 سوال تخصصی نزدیک 20 تا زدم البته بعضشا شم با شک و تردید زدم ولی از اونجایی که به هوش درازمدت من اعتباری نیست، بعید نیست همشو غلط زده باشم و یه رتبه نجومی بیارم.
پ ن 2: حالت خوشبینانه اینه که سوالا رو درست زده باشم و خداییش می ترسم برا انتخاب رشته مجاز شم و منو برا مصاحبه بخوان و خونواده به زور مجبورم کنه برم مصاحبه. البته خوشبختانه میدونم که از مصاحبه قبول نمیشم پس مجبور نمیشم اینجا دکترا بخونم، هورااااااااااا.