گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
مثال زدم خانم. به این معنا که از منابعی که داریم کمال استفاده رو نمیبریم !!!

اصلا شاید همشون خونده باشن . من که درون همه این افراد نیستم.
شما هم کتابتون برای جای دیگه بوده و اونجا هم موندگار شده. پس خیلی ها اونجا خواهند خوند. نگران نباشید.

منم چند صفحه ای از کتاب شما رو نگاه کردم. ولی خب قبلا ccna رو با کتابی که خونه دارم تا یه جاهایی خونده بودم.
متاسفانه وقتی اموزش ها استفاده ای برام نداره و کاربردی تو زندگیم نداره باعث میشه خیلی زود فراموش بشه .
و همچنین مباحثی مثل ccna که در اینده احتمالا کاربردی برام نخواهد داشت
پس کمتر انگیزه بهم میده که حرفه ای مطالبش رو دنبال کنم. در حد همون اشنایی با مطالبش برام کافیه که ازتون ممنونم و استفاده کردم.
نه خوب واسه جاي ديگه اي بود ولي شماها دوستاي من هستين و نظراتون برام مهمه واسه همين گفتم شايد با شما زياد اختلاف نظر داريم ولي هميشه از انتقادهاي شما و اقا امير خوشحال ميشم و برام سازنده اس واسه همين ميگم

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
۱. امیرحسین هم مگه فیسبوک داره ؟!! :surprised:

۲. قضیه کدوم کاربر ویژه رو میگی امیر؟
اگر این قبلی ها رو میگی که داشتیم امکانات خاصی نداشتن (حالا مثلا چند هزارتا صندوق خصوصی افزایش پیدا میکردم ) ..
باشه اونو هم پیشنهاد میدیم :) .. ولی نمیگی حجم ترافیک دیگران رو با عکس گذاشتن در امضات میگیری؟؟ (من بخاطر تو عکس نذاشتم توی امضام که حجم ترافیکت نره :D )
اگر چیز جدیدی دیدی من بی خبرم
۱. چیه، آدم نمی‌تونه اکانت فیسبوک نداشته باشه؟!

۲. این بالای باشگاه (زیر این تبلیغاته) نوشته : «Drago عزیز سلام! شما به عنوان کاربر ویژه انتخاب شده اید. توضیحات بیشتر» و اون لینک توضیحات بیشتر هم به اینجا میرسه.
تو نگران حجم ترافیک من نباش، اینترنت من نامحدوده.

1- خب زودتر بگو دیگه. عمومی اعلام میکنی که کار خصوصی داری ؟ :D

1.5 - نه قرار نبود. فقط چون بلدی. داریم ازت درخواست میکنیم که اموزشش رو بگذاری.
من که بلد نیستم بخوام استاد بشم؟؟ !!!!

2- اقا من اصلا جواب این سوال رو نمیخوام. لطفا دفترچه رو دانلود کن :D الان دقیقا چرا دانلود نمیکنی؟؟ :biggrin:

3- از دور خوشحالت کردم که دوستی مثل من داری.

3- خسته نباشی واقعا. من خودم دیروز بهت گفتم که وزنم 100 کیلوئه. بعد تو میگی اره یادم اومد ؟!!!!!!!!!!!!!! :D
۱. بله، مگه مجلس می‌خواد جلسه غیرعلنی برگزار کنه اعلام عمومی نمی‌کنه؟! مگه سران دو یا چند کشور می‌خوان جلسه خصوصی برگزار کنن همه دنیا نمیفهمن؟!

۱/۵. شما توی موارد دیگه ای استادی که قراره من شاگردت باشم. باشه مشکلی نیست، یه سری محتوا آماده کنم که همینجوری الکی نریم جلو... ولی خداییش در مورد شی‌گرایی و اینا دیگه توضیح نمی‌دم، از اول میریم توی کد! مفاهیم رو خودتون بخونین!

۲. همون موقع که یکی لینک سنجش داد (امیرحسین بود؟) دانلود کردم.

۳. این خیلی خوب بود!!!
هر کی هر مهارتی بلده راجع به ای تی بگه بعد ببینه میتونه تاپیک بزنه آموزشش بده یا نه؟
این ایده شما بد نیست، قبلا هم بارها این ایده داده شده و کم و بیش اجرا هم شده (آموزشگاه مجازی IT رو دیدید دیگه؟).
مهم این نیست که به فرض من چی بلدم، مهم اینه که آیا علاقه و توانایی آموزشش رو هم دارم یا نه؟ اصلا کسی علاقه داره این مهارت رو یاد بگیره یا نه؟! حالا من بیام در مورد یه موضوعی که ممکنه خیلی هم مهم و خوب باشه مطلب بزارم، وقتی علاقه مندی نیست که پیگیری کنه چه فایده داره؟
نکته دیگه آماده داشتن محتوا هست. من وقتی آموزش ترمینال رو گذاشتم (آموزش که چه عرض کنم، آشنایی با ترمینال) سعی کردم اسکرین شات یا code snippet هم حتما بزارم. بعدا هم مباحث شبکه بیشتر با عکس و محتوا جلو رفت.شما هم اگه خواستید چیزی آموزش بدید و ما استفاده کنیم حتما سعی کنید که فقط نوشته نباشه و ترجیحا یه چیزی و یه جوری هم آموزش داده بشه که کاربردی باشه.

پس بهترین فرصت هست که از علم ایشون سو استفاده کنیم.

مثال میزنم. مثلا کتابی که خانم sanamsayna ترجمه کردن رو چند نفر از افراد باشگاه مهندسان به صورت کامل خوندن؟؟ من جواب میدم: احتمالا هیچکس.
چرا سوء استفاده؟ نمیتونی استفاده کنی؟!

کتاب sanamsayna رو من دیدم و روی سیستم هم دارمش، اما دروغ چرا؟ کامل نخوندم چون به کارم نمیومد. ممکنه وقتی لازم داشته باشم بهش رجوع کنم.

ببین دانیال حرف تو کم و بیش درسته، به قول شاعر «مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد»، آدم وقتی ببینه چند نفر دارن با علاقه تاپیکشو دنبال می‌کنن حتما بیشتر انرژی میزاره. اما از طرف دیگه کار ما ارزش مرجعیت هم پیدا می‌کنه. روزانه شاید هزاران نفر با سرچ به این مطالب می‌رسن.
اين دوستان رو فكر مي كردم مي خونن : [...] دراگو [...]
من کتابت رو دیدم و همون موقع هم نظرمو بهت گفتم. اما همه اشو نخوندم.

================
یکی نیست پایتون و پرل یا روبی به ما یاد بده؟! دقت کنید که پایتون باید حتما باشه و یکی از دو مورد پرل یا روبی قابل انتخابه!!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتون در مورد تبلیغات جدیدم چیه :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...کنید/page267?p=7332360&viewfull=1#post7332360

پینوشتش رو بخونین . و نظرتون رو بگین ؟

۱. بله، مگه مجلس می‌خواد جلسه غیرعلنی برگزار کنه اعلام عمومی نمی‌کنه؟! مگه سران دو یا چند کشور می‌خوان جلسه خصوصی برگزار کنن همه دنیا نمیفهمن؟!

۱/۵. شما توی موارد دیگه ای استادی که قراره من شاگردت باشم. باشه مشکلی نیست، یه سری محتوا آماده کنم که همینجوری الکی نریم جلو... ولی خداییش در مورد شی‌گرایی و اینا دیگه توضیح نمی‌دم، از اول میریم توی کد! مفاهیم رو خودتون بخونین!

۲. همون موقع که یکی لینک سنجش داد (امیرحسین بود؟) دانلود کردم.

۳. این خیلی خوب بود!!!

یکی نیست پایتون و پرل یا روبی به ما یاد بده؟! دقت کنید که پایتون باید حتما باشه و یکی از دو مورد پرل یا روبی قابل انتخابه!!

1- تو عمرم هیچوقت تا این اندازه قانع نشده بودم :D

1.5 - برای استاد شدن پیش شرط تعیین کردم . :D فعلا توپ تو زمین شماست.

1.75 - در مورد جاوا هم به نظرم نمیخواد محتوا اماده کنی. یک راست میریم تو کد. محتوا رو کنارش یاد میگیرم. اینجوری کمتر وقت میگذاری.
البته استاد شمایی. هرجور شما صلاح بدونی.

2- خب دانلود کردی. مشکلم حل شد :D

3- مخلصیم.

3.25 - خوشم میاد از لحاظ قدی و وزنی از همتون بیشترم.
پس نتیجه اینکه از نظر سنی هم اگه از من بزرگتر باشین. بازم 2-1 به نفع من خواهد بود.
پس به بزرگترتون احترام بگذارین :D

3.5 - سو استفاده که بهتره . بهتر نیست؟

4- به چه دردت میخوره ؟ تو شرکت کاربرد داره ؟؟

آخرین ویرایش:

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
آقا دوستانی که اکانت فیس بوق دارن لینکشونا برام پ.خ کنن.
با دانیال هم موافقم باشگاه ارزشی برا کاربراش قائل نیست.
کتاب خانم مهندس غلامی را حدود هفتاد درصدشا خوندم،خوب بود و از قبل سورپرایزش!! در جریان تلاش و زحماتش بودم.برا منی که سه سال قبلش ccna خونده بودم و امتحان داده بودم ی سری مباحثی که کمتر کار کرده بودم خوب مرور شد.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
1. هست
2.خسته نباشی واقعا. من خودم دیروز بهت گفتم که وزنم 100 کیلوئه. بعد تو میگی اره یادم اومد ؟!!!!!!!!!!!!!! :d
1. امشب رو داشته باش :)
2. تو رو که مطمئن بودم .. منظورم امیر بود که کمتر بود .. (اینقدرا پیر نشدیم دیگه :D)

سلام به همگی
دوستان ارشدی خسته ی کنکور نباشن.. امیدوارم همه به اون چیزی که میخواین برسید...

یه پیشنهاد دارم بستگی به نظر همگی داره تا عملی بشه!
حالا که کنکور هم تموم شد.. هر کی هر مهارتی بلده راجع به ای تی بگه بعد ببینه میتونه تاپیک بزنه آموزشش بده یا نه؟
اینجوری ما هم بهره ای میبریم این وسط و کسی که یاد میده هم براش مرور میشه هم بعضی نکاتی رو که تا ححالاشاید ندیده باشه رو یاد میگیره!!!!
کی موافقه؟
سلام
ممنون

بنظر من زیاد این کار خوب پیش نمیره مگر همونطور که گفتین چند نفری حمایت کنند و بقول معروف دلگرم کننده استارتر باشه
(مثلا این جاوا که امیر و دانیال گفتن بنظرم راه بیفته میتونه مفید باشه)

در اخر اینکه حداقل من حاضر نیستم برای محیطی (باشگاه مهندسان) که هیچ ارزشی برای کاربراش قائل نیست , ارزشی قائل باشم.
اینو هم با لحن مهربونی بخون :D
اینکه منتظر باشیم باشگاه ازمون حمایت کنه که بنظرم درست نیست
به من بگو چه ارزشی میخوای اینجا بهت بده .. من اگر بتونم از زیر سنگ برات میارم :D

دانیال این کاربرها هستند که باشگاه رو میسازن .. باشگاه چیکار باید میکرد که این تالار پُر رونق میشد ؟؟ اگر پیشنهادی داری به من بگو
میدونم مدیر میخواد که حمایت کنه .. منم تا جایی که بتونم همین کار رو میکنم .. ولی مشکل گسترده بودن و سطحی بودن کارهامون هست و مهمتر اینکه کاربر فعال نداریم

جناب دانيال راستش جوابتون ناراحتم ولي فكر نمي كنم اين جورا هم باشه يعني شما هم نخوندي؛(
راستش فكر مي كردم چند نفر حتما مي خونن يعني اين دوستان رو فكر مي كردم مي خونن : شما ، اقا امير سايكيك ، اقا امير دراگو ، اقا محمد ، اقا اميرحسين ، سحر و فرشته و الهام يعني هيچ كس نخونده ! چه بد :(

نگران نباشید
من نمیگم همش رو خوندم .. ولی بعضا مطالبی رو ازش خوندم و اتفاقا چند روز پیش بود یه نگاه بهش کردم
برای من فعلا شده مثل مرجع که جایی مشکل دارم بهش رجوع میکنم .. پس نگران نباشید :smile:

dzzv_13

مدیر تالار
۱. چیه، آدم نمی‌تونه اکانت فیسبوک نداشته باشه؟!

۲. این بالای باشگاه (زیر این تبلیغاته) نوشته : «Drago عزیز سلام! شما به عنوان کاربر ویژه انتخاب شده اید. توضیحات بیشتر» و اون لینک توضیحات بیشتر هم به اینجا میرسه.
تو نگران حجم ترافیک من نباش، اینترنت من نامحدوده.

3.نکته دیگه آماده داشتن محتوا هست. من وقتی آموزش ترمینال رو گذاشتم (آموزش که چه عرض کنم، آشنایی با ترمینال) سعی کردم اسکرین شات یا code snippet هم حتما بزارم. بعدا هم مباحث شبکه بیشتر با عکس و محتوا جلو رفت.شما هم اگه خواستید چیزی آموزش بدید و ما استفاده کنیم حتما سعی کنید که فقط نوشته نباشه و ترجیحا یه چیزی و یه جوری هم آموزش داده بشه که کاربردی باشه.

4.ببین دانیال حرف تو کم و بیش درسته، به قول شاعر «مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد»، آدم وقتی ببینه چند نفر دارن با علاقه تاپیکشو دنبال می‌کنن حتما بیشتر انرژی میزاره. اما از طرف دیگه کار ما ارزش مرجعیت هم پیدا می‌کنه. روزانه شاید هزاران نفر با سرچ به این مطالب می‌رسن.

5.یکی نیست پایتون و پرل یا روبی به ما یاد بده؟! دقت کنید که پایتون باید حتما باشه و یکی از دو مورد پرل یا روبی قابل انتخابه!!

1. چرا که نه

2.ولی نگرانم که حجمت بره :D (خب اون توضیحات رو خوندی .. میگین مدیریت ارزش برا کاربراش قائل نیست .. نمیگم کار خاصی کردن ولی حداقل فرق بین کاربر عادی و فعال گذاشتن که میشه به چشم خوب دیدش )

3. برای شاگردای سوم درسی بنام "میکس صدا و تصویر" داریم .. یکی از نرم افزاری که اونجا آموزش میبینن , snagit هست .. یکی از ویژگی های این نرم افزار اینه راحت میشه راحت از پنجره ها (یا ناحیه مورد دلخواه) تنها با یک کلیک عکس گرفت .. فکر کنم برای آموزش دادن میتونید ازش استفاده کنید خیلی کار رو سریع میکنه (یکی از کاربردهای دیگش این هست که میتونی از متن عکس بگیری و اونو مستقیم ببری توی ادیتور و ویرایش کنی)

4. وظیفه مدیریت سایت این هست فضا برای کاربرا ایجاد کنه و سایتش از رنکینگ خوبی برخوردار باشه که الان هم اینطور هست .. داشتیم که مثلا صد و خورده ایی کاربر در این تالار بودن .. پس برای جذبشون باید با بقیه کاربرای فعال یک هم اندیشی بشه و کاری رو اگر شروع میکنیم اصولی و با برنامه باشه .. شدیدا باهات موافقم که استارتر اگر ببینه مخاطب داره با انگیزه تر میره جلو (نمونش صَنم خانم که برای تاپیک شبکشون بالای چند هزار مراجعه شده و بقول خودش انگیزه ایی بوده براشون )

5.کاربرداش رو برامون میگی امیر ..

نظرتون در مورد تبلیغات جدیدم چیه :
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...کنید/page267?p=7332360&viewfull=1#post7332360

پینوشتش رو بخونین . و نظرتون رو بگین ؟
چندتا راهکار خوب پیشنهاد میدادی طرف انگیزش برای موندن بیشتر میشد هاااا .. :D
(امشب دلم میخواد توپچی ها بزنن بارباریا هیچیشون نمونه .. ولی خو یکم سخته :D )

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانیال این کاربرها هستند که باشگاه رو میسازن

اصولا کل علم مدیریت و رهبری و برنامه ریزی و سازماندهی و این هزاران کتاب مدیریت و رشته های مدیریت بازرگانی . مدیریت اجرایی . مدیریت دولتی. مدیریت صنعتی و ... رو با این حرفت زیر سوال بردی.

به من بگو چه ارزشی میخوای اینجا بهت بده .. من اگر بتونم از زیر سنگ برات میارم :D

این کاربر فعال بودن رو , از روی ایدیم بردار.

آخرین ویرایش:

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
1.

نگران نباشید
من نمیگم همش رو خوندم .. ولی بعضا مطالبی رو ازش خوندم و اتفاقا چند روز پیش بود یه نگاه بهش کردم
برای من فعلا شده مثل مرجع که جایی مشکل دارم بهش رجوع میکنم .. پس نگران نباشید :smile:
مرسي اقا اميرحسين خوشحالم كه تونستم كمكي كنم خوب تا اونجا كه خوندين نظرتون چيه اشكالاشو بگين درست كنم :)

$$$$$$$$$$$$$$$
راستي يك سوال از اقا دانيال خيلي وقت پيش اون موقع ها كه كتاب رو لينك داده بودم از يك طرح حمايتي گفته بودين كه خواننده ها مي تونستن كمك مالي كنن امروز هرچه قدر دنبال اون پستتون گشتم نتونستم پيدا كنم ميشه اونو دوباره بگين ؟
دليل اينكه به ياد اون افتادم در فروم سيسكو به پارسي يكي از دوستان كتاب لينومس سنت او اس رو نوشته كه دو جلده جلد يك اش تموم شده ولي واسه تكميل دومي نياز به تجهيزاتي داره واسه همين نياز به حمايت مالي داره كه تكميل كنه يعني مي خواد با كمك دوستان تكميل كنه تا بتونه رايگان شر كنه و نده به چاپ ولي اگه نتونه هزينه رو جور كنه كتاب رو ميده چاپ واسه همين اون پستتون رو مي خواستم و هم اينكه دوستان اگه خواستن كمك كنن بهم اطلاع بدن ( اينم بگم واقعا كتابشون حرف نداره نوشته هاشون رو ديدم يعني مثل ترجمه هاي من نيس مثل نوشته هاي اقا امير دراگو حرفه اي و خوب بيان شده.و براي نوشتنش واقعا زحمت كشيدن )

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي اقا اميرحسين خوشحالم كه تونستم كمكي كنم خوب تا اونجا كه خوندين نظرتون چيه اشكالاشو بگين درست كنم :)

$$$$$$$$$$$$$$$
راستي يك سوال از اقا دانيال خيلي وقت پيش اون موقع ها كه كتاب رو لينك داده بودم از يك طرح حمايتي گفته بودين كه خواننده ها مي تونستن كمك مالي كنن امروز هرچه قدر دنبال اون پستتون گشتم نتونستم پيدا كنم ميشه اونو دوباره بگين ؟
دليل اينكه به ياد اون افتادم در فروم سيسكو به پارسي يكي از دوستان كتاب لينومس سنت او اس رو نوشته كه دو جلده جلد يك اش تموم شده ولي واسه تكميل دومي نياز به تجهيزاتي داره واسه همين نياز به حمايت مالي داره كه تكميل كنه يعني مي خواد با كمك دوستان تكميل كنه تا بتونه رايگان شر كنه و نده به چاپ ولي اگه نتونه هزينه رو جور كنه كتاب رو ميده چاپ واسه همين اون پستتون رو مي خواستم و هم اينكه دوستان اگه خواستن كمك كنن بهم اطلاع بدن ( اينم بگم واقعا كتابشون حرف نداره نوشته هاشون رو ديدم يعني مثل ترجمه هاي من نيس مثل نوشته هاي اقا امير دراگو حرفه اي و خوب بيان شده.و براي نوشتنش واقعا زحمت كشيدن )

چیز خاصی نبود.
میشه یه درگاه پرداخت انلاین راه اندازی کرد و از دیگران خواست اگر مایلن به نویسنده کمک داوطلبانه کنن.

نمونش رو در این تاپیک ذکر کردم :

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...مل-از-زندگینامه-استیو-جابز-لینک-دانلود-مستقیم

اگه کتاب رو بده که چاپ کنن. چجوری مشکلات مالیش برطرف میشه ؟!!!!!

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
چیز خاصی نبود.
میشه یه درگاه پرداخت انلاین راه اندازی کرد و از دیگران خواست اگر مایلن به نویسنده کمک داوطلبانه کنن.

نمونش رو در این تاپیک ذکر کردم :

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...مل-از-زندگینامه-استیو-جابز-لینک-دانلود-مستقیم

اگه کتاب رو بده که چاپ کنن. چجوری مشکلات مالیش برطرف میشه ؟!!!!!
كتاب كه دو جلده يك رو ميده چاب تا بتونه دو. رو تكمل كنه
اين رو لطفا بخون
http://forum.ciscoinpersian.com/showthread.php?t=10789

آخرین ویرایش:

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
خب نظرات همه رو خوندم دیگه یکی یکی نقل قول نمیگیرم.

خب منم دوست دارم جاوا یادبگیرم... استادان محترم تاریخ شروع کلاسش از کیه؟؟:)

جالبه این چند روز چندتا فرم استخدام دیدم اکثرشون یا جاوا میخواستن یا asp.net هیچ کدوم C# تنها نمیخوان!!! حتما" باید asp.net رو باهاش بخونم!!
فک کنم C# خالی بدرد همون ERP خیلی میخوره که اونم گروه میخواد...

برای همراهی بچه ها هم تا آخر دوره میتونید یه سیستم بذارید به ازای هر جلسه غیبت 10 امتیاز کم کنید:D یا امتحان بذارید :D (روش دانشگاه ها هم خیلی بد نیست!!!)

ولی من سعی خودم رو میکنم حتما حضور داشته باشم.. فعلا" که C# خالی بدردم نمیخوره!! باید برم سراغ asp.net و شبکه.

یه سوال؟؟
بنظرتون با وجود وردپرس و جوملا چرا بازم نیاز به نوشتن کد هست؟ یا کار کردن با html ؟؟

از نظر امنیتی کسی میتونه مقایسه شون کنه؟؟

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- خب منم دوست دارم جاوا یادبگیرم... استادان محترم تاریخ شروع کلاسش از کیه؟؟:)

یه سوال؟؟
2- بنظرتون با وجود وردپرس و جوملا چرا بازم نیاز به نوشتن کد هست؟ یا کار کردن با html ؟؟

3- از نظر امنیتی کسی میتونه مقایسه شون کنه؟؟

1- هر موقع استاد بگه.
امیرجان. منتظریم تاپیک شروع رو بزنی.
البته اگه کمتر وقت نوشتن داری من میتونم مطالب اولیه اش برای اینکه کامپایلر چی باشه و کتابخونه هاش و ... چجوریه رو بنویسم و لینک دانلودهاشون رو قرار بدم.

اینکه نمره کم بشه و ... عملی نیست. چون طرف میگه خوشم نمیاد بیام. بهم 0 بده. مشکلی براش پیش نمیاد. ترم بعد هم نیاز نیست پاسش کنه.
به جز اینکه امیرحسین بتونه زیر ایدی افراد نمرشون رو بزنه که دیگه تا همیشه رو ایدیشون بمونه :D
البته تو موارد مشابه مورد داشتیم طرف کلا غیب شده و دیگه ندیدیمش.

2- جوملا. وردپرس. دیتالایف انجین. مامبو و ... همشون سیستم های مدیریت محتوا هستن. دقیقا برای این به وجود اومدن که کاربرای عادی هم بتونن مطالب رو مدیریت کنن و اینکه مدیریت سایت و ایجاد تغییرات در سایت سریعتر انجام بشه.
اصولا ربطی به کد و برنامه نویسی پیدا نمیکنن.
خود این سیستم های مدیریت محتوا با php نوشته شدن. ماژول ها . کامپوننت های اون ها رو هم باید با php نوشت.

Html زبان صفحه ارایی وب هست . برای نمایش مطالب.
اصلا هیچ ربطی به برنامه نویسی پیدا نمیکنه. البته با ورود Html5 و css3 پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن. ولی خب بازم نمیتونن جای زبان های برنامه نویسی رو بگیرن. چون کاربردشون کاملا جداگانست.

3- از نظر امنیتی . چه چیزی رو با چه چیزی مقایسه کنم ؟؟؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين رو لطفا بخون

نمیخوام ناامیدتون کنم. ولی کتاب تخصصی مثل centos وقتی چاپ بشه فروش خیلی خاصی نخواهد داشت که بعدش درامد خاصی بخواد به وجود بیاد .
میزان پولی که نویسنده / مترجم میگیره. معمولا 10 درصده . اونم فقط تو چاپ اول و تو چاپ های بعدی کمتر میشه.
تازه اگه بشه انتشارات خاصی رو برای چاپش پیدا کرد و اینکه برای دریافت پول معمولا باید چاپ اول به فروش برسه و ... .
البته خیلی نمیخوام ناامیدتون کنم. امکانش هم هست که ناشر خوبی پیدا بشه و چاپ بشه و استقبال خوبی بشه و درامد خوبی هم داشته باشه.

بهترین گزینه این بود که کتاب رو تو سطح وب منتشر میکردن. بعد داخل کتاب و ... درخواست حمایت مالی برای قسمت دوم کتاب رو داشتن.
البته با تبلیغات مناسب و قرار دادن کتاب تو فروم های مناسب. مثل : www.webhostingtalk.ir

و اینکه درگاه پرداخت انلاینی گذاشته بشه و گفته بشه هر کسی در هر حدی که میتونه کمک کنه. حتی 1000 تومان
حالا اگه حمایت مالی به اندازه کافی شد که قسمت دوم رو مینوشتن. اگه نشد که نمینوشتن و بیخیالش میشدن.

اگه تصمیمشون هم اینه که همینجوری ادامه بدن. تاپیک های مختلفی تو سایت های مختلف باز کنن و نکته ای که در فروم مربوطه نوشتن رو بنویسن.

کتابی که من لینکش رو دادم و تو اون سایت منتشر شد. با اینکه نسخه دومی نداشت و همه میتونستن دانلود کنن و وعده دیگه ای هم داده نشد. ولی از طرف کاربران حمایت خوبی شد.
ولی خب .تبلیغات خوبی روش صورت گرفت. سایت مربوطه بسیار پربازدید بود . و اینکه سایت های دانلود نیز حمایت خوبی ازش کردن و اسم مترجم رو درج کردن و اینکه کتابش اینقدر تخصصی نبود و موضوعی عمومی تر بود که همه میتونستن مطالب اون رو بخونن و اینکه کتاب در مورد شخص مشهوری بود.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
(امشب دلم میخواد توپچی ها بزنن بارباریا هیچیشون نمونه .. ولی خو یکم سخته :D )

اولا : باواریا .

ثانیا : دیدی ارسنال سوراخه . دیدی گفتم هست.

ثالثا : برد 2-0 رو یادت نره.

رابعا : پنالتی که داور براتون گرفت . قبلش افساید بود.

خامسا : پنالتی که روی روبن شد درست بود و مربیتون بیخود اعتراض میکرد.

سادسا : 2 تا گل زدیم و 2 تا به تیر زدیم.

سابعا : قدرت تیم ما اینه . شما فقط 9 دقیقه خوب بازی کردین. 81 دقیقه ما بهتر بودیم.

ثامنا : درصد تصاحب توپ 80 به 20 بود.

تاسعا : تازه فرانک ریبریمون رو نداشتیم

عاشرا : بهترین دروازه بان دنیا رو حال کردی؟

dzzv_13

مدیر تالار
اولا : باواریا .

ثانیا : دیدی ارسنال سوراخه . دیدی گفتم هست.

ثالثا : برد 2-0 رو یادت نره.

رابعا : پنالتی که داور براتون گرفت . قبلش افساید بود.

خامسا : پنالتی که روی روبن شد درست بود و مربیتون بیخود اعتراض میکرد.

سادسا : 2 تا گل زدیم و 2 تا به تیر زدیم.

سابعا : قدرت تیم ما اینه . شما فقط 9 دقیقه خوب بازی کردین. 81 دقیقه ما بهتر بودیم.

ثامنا : درصد تصاحب توپ 80 به 20 بود.

تاسعا : تازه فرانک ریبریمون رو نداشتیم

عاشرا : بهترین دروازه بان دنیا رو حال کردی؟

همه اعداد عربیت رو جمع کن ضربدر تعداد صفرهای جلو قرار داد بازیکناتون بکن ..بازم حرف من اینه آرسنال سرور بایرن هست :D (منطق , بی منطقیم توی حلق هواداران ستاره سرخ بلگراد :D )

اصن نمیدونی چقدر حال میکنم وقتی بازی آرسنال رو میبینم .. دقیقا شخصیت خود رو میبینم وقتی این تیم رو میبینم (فی الوقع ساعت 2:26 بامداد هست و حس کشیدن دیاگرام رابطه بین شخصیت خودم و آرسنال رو ندارم , خودت یه چیزی برداشت کن .. بعدا باهات حساب میکنم :D )

تبریک بردتون .. ولی داریم براتون برگشت (اگر یه ده تایی هم نخوریم اونجا :D )

این کاربر فعال بودن رو , از روی ایدیم بردار.
بفرمایید
به این سرعت رسیدگی شد (کمتر از یک ساعت درخواستش رو دادم پیگیری شد)

اگر بری و نباشی که پا میشم میام ساری .. بقیه اش رو هم خودت بخون :D

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- (منطق , بی منطقیم توی حلق هواداران ستاره سرخ بلگراد :D )

2- تبریک بردتون .. ولی داریم براتون برگشت (اگر یه ده تایی هم نخوریم اونجا :D )

3- بفرمایید

4- اگر بری و نباشی که پا میشم میام ساری .. بقیه اش رو هم خودت بخون :D

1- همین که میدونی از نظر فوتبالی صحبتت منطقی نبود. برام کافیه :D

2- ممنون. حالا 3.4 تا هم تو الیانس اره نا میزنیم. خودتو اینقدر ناراحت نکن :D
ارسنال خوب بازی میکنه. منم بازیشون رو دوست دارم. البته فکر نکن به خاطر ارسنال بودن خوب بازی میکنن.
به خاطر حضور پرمرته ساکر و اوزیل و پودولسکی خوبن. 3 تا سرباز المانی بی نظیر

3- اخییشششششششششششششش. خدا رو شکر.
یادم میمونه از این به بعد درخواستی داشتم. اول انتقاد میکنم . بعد درخواستم رو مطرح میکنم :D
الیته بهتر میدونی که درخواست 1 ساعته نبود و 1 سال و نیمه بود. خصوصی هاش موجوده

4- چرا بخوام برم؟؟ تازه میخوایم جاوا یاد بگیریم.
البته پست هام به 4444 تا رسید. دیگه نمیخوام پست بزنم. با ایدی جدید میام.
تا حال لنگی ها گرفته بشه :D
فعلا 3999

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
نمیخوام ناامیدتون کنم. ولی کتاب تخصصی مثل centos وقتی چاپ بشه فروش خیلی خاصی نخواهد داشت که بعدش درامد خاصی بخواد به وجود بیاد .
میزان پولی که نویسنده / مترجم میگیره. معمولا 10 درصده . اونم فقط تو چاپ اول و تو چاپ های بعدی کمتر میشه.
تازه اگه بشه انتشارات خاصی رو برای چاپش پیدا کرد و اینکه برای دریافت پول معمولا باید چاپ اول به فروش برسه و ... .
البته خیلی نمیخوام ناامیدتون کنم. امکانش هم هست که ناشر خوبی پیدا بشه و چاپ بشه و استقبال خوبی بشه و درامد خوبی هم داشته باشه.

بهترین گزینه این بود که کتاب رو تو سطح وب منتشر میکردن. بعد داخل کتاب و ... درخواست حمایت مالی برای قسمت دوم کتاب رو داشتن.
البته با تبلیغات مناسب و قرار دادن کتاب تو فروم های مناسب. مثل : www.webhostingtalk.ir

و اینکه درگاه پرداخت انلاینی گذاشته بشه و گفته بشه هر کسی در هر حدی که میتونه کمک کنه. حتی 1000 تومان
حالا اگه حمایت مالی به اندازه کافی شد که قسمت دوم رو مینوشتن. اگه نشد که نمینوشتن و بیخیالش میشدن.

اگه تصمیمشون هم اینه که همینجوری ادامه بدن. تاپیک های مختلفی تو سایت های مختلف باز کنن و نکته ای که در فروم مربوطه نوشتن رو بنویسن.

کتابی که من لینکش رو دادم و تو اون سایت منتشر شد. با اینکه نسخه دومی نداشت و همه میتونستن دانلود کنن و وعده دیگه ای هم داده نشد. ولی از طرف کاربران حمایت خوبی شد.
ولی خب .تبلیغات خوبی روش صورت گرفت. سایت مربوطه بسیار پربازدید بود . و اینکه سایت های دانلود نیز حمایت خوبی ازش کردن و اسم مترجم رو درج کردن و اینکه کتابش اینقدر تخصصی نبود و موضوعی عمومی تر بود که همه میتونستن مطالب اون رو بخونن و اینکه کتاب در مورد شخص مشهوری بود.
نه موضوع اينه كه دانشگاه ازاد يكي از اساتيد مي تونه چاپ كنه و حاضره ولي اين نمي خواد بده چاپ واسه همين سعي مي كنه با حمايت مالي تكميل كنه تا بتونه رايگان شر كنه
اين پيشنهادش نميشه چون اين مي خواد در هر صورت اين رو تكميل كنه حالا اگه حمايت شد رايگان حمايت نشه بده چاپ ولي در هر صورت دو رو تكميل كنه يعني اين دو كتاب رو مكمل در نظر گرفته نه جدا
اون عكس هايي كه گذاشته بود نگاه كردين ؟ نظرتون در مورد بيانش چيه؟
در كل نوشته هاش سطح اش خوبه يك كتاب هم قبلا در مورد بكترك نوشته شما يا دوستان هركسي خواست بگه لينك بدم دانلود كنه

dzzv_13

مدیر تالار
اصولا کل علم مدیریت و رهبری و برنامه ریزی و سازماندهی و این هزاران کتاب مدیریت و رشته های مدیریت بازرگانی . مدیریت اجرایی . مدیریت دولتی. مدیریت صنعتی و ... رو با این حرفت زیر سوال بردی.
مدیریت به فرآیند انجام کارها توسط افراد هست .. درسته برای اثربخشی و کارا بودنش نقش مدیر مهم هست .. ولی اینجا یک مکان رسمی نیست و افراد دور هم و در کنار هم فعالیت میکنند و در واقع یک مدیر خاص ندارد که دستور بدهد .. و کارها بصورت گروهی و با دید همه در یک سطح انجام میشه
در یک مجموعه , افراد نقش کلیدی و موثر دارند (تا جایی که بیشتر اثرها رو میگذارند)
اگر افراد بیشترین نقش رو ندارند به ما بگو چی بیشترین نقش رو داره ؟!!

خواهش میکنم
کامل که نخوندم .. ولی برای شروع خیلی خوب بوده
بنظرم توی بحث ترجمه جا داره بیشتر روانتر بشه , توی ایرادات علمی هم چیز خاصی ندیدم که ببینم خبرتون میکنم
در کل خیلی خوب بود

سلام
1.خب منم دوست دارم جاوا یادبگیرم... استادان محترم تاریخ شروع کلاسش از کیه؟؟:)

2.برای همراهی بچه ها هم تا آخر دوره میتونید یه سیستم بذارید به ازای هر جلسه غیبت 10 امتیاز کم کنید:d یا امتحان بذارید :d (روش دانشگاه ها هم خیلی بد نیست!!!)

3.یه سوال؟؟
بنظرتون با وجود وردپرس و جوملا چرا بازم نیاز به نوشتن کد هست؟ یا کار کردن با html ؟؟

از نظر امنیتی کسی میتونه مقایسه شون کنه؟؟
سلام
1.منم هستم برای یادگیری جاوا .. استاد امیر بگو چکارهایی لازمه تقسیم بندی کنیم
2. اگر هرکس یه نگاه به برنامه اش بکنه و ببینه وقت داره و تنبلی نکنه نیاز به اینا نیست :D

3.یادمه حدود 4 سال پیش دوره ایی رفتیم که توش آموزش دریم ویور بود .. بعد چند جلسه اول بهمون html یاد دادن .. طوری که یک صفحه ساده رو با html میساختیم (بالای 100 کد خط میشد)
بعد که نرم افزاری مثل دریم ویور رو درس دادن , پرسیدیم چرا خب از اول اینو یادمون ندادین که این همه اذیت نکشیم با html ؟؟ استاده خوب حرفی زد .. گفت اگر اول اینو یاد میگرفتیم هیچوقت سراغ html نمیرفتین .. الان شما میتونید کدها رو باز کنید و با توجه به بلد بودن html میتونید تغییرات مورد دلخواهتون رو اعمال کنید
درسته امروزه کدهای آماده زیاد هست ولی حرفه ایی ها لازمه بعضی تغییرات رو خودشون اعمال کنند
(در مورد وردپرس و جوملا هم دانیال جواب داد)

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون عكس هايي كه گذاشته بود نگاه كردين ؟ نظرتون در مورد بيانش چيه؟

خب الان که همه چیز مشخص و معلومه . متوجه نمیشم مشکل چیه ؟؟

نه نیاز به عضویت بود. عکس ها معلوم نبود.

مدیریت به فرآیند انجام کارها توسط افراد هست .. درسته برای اثربخشی و کارا بودنش نقش مدیر مهم هست .. ولی اینجا یک مکان رسمی نیست و افراد دور هم و در کنار هم فعالیت میکنند و در واقع یک مدیر خاص ندارد که دستور بدهد .. و کارها بصورت گروهی و با دید همه در یک سطح انجام میشه
در یک مجموعه , افراد نقش کلیدی و موثر دارند (تا جایی که بیشتر اثرها رو میگذارند)
اگر افراد بیشترین نقش رو ندارند به ما بگو چی بیشترین نقش رو داره ؟!!

حوصله بحث بیخورد و حوصله اب در هاون کوبیدن و ... ندارم.
تو پست قبلی هم مطلب زیاد نوشتم. بعد به خودم گفتم : خب که چی ؟ بعد پاکشون کردم.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
خوب مشكل اينه نياز به ساپورت مالي داره كه جلد دو رو تكميل كنه نده دانشگاه كرج براش چاپ كنه تا رايگان همه بتونن استفاده كنن
خوب اين لينك سرفصل ها و محتواي كتاب هست
http://up.irsecteam.org/do.php?id=2476
اينم عكس هايي از نوشته ها
http://up.irsecteam.org/do.php?id=2481

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مشكل اينه نياز به ساپورت مالي داره كه جلد دو رو تكميل كنه نده دانشگاه كرج براش چاپ كنه تا رايگان همه بتونن استفاده كنن

خب الان من باید ایشون رو ساپورت مالی کنم ؟؟

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
اقا دانيال يك خواهش يا به عبارتي ديگه يك سوال
حالا اگه تمايلي به ساپورت مالي تداشتين مي تونين از لحاظ ديگه اين پروژه رو ساپورت كنين
ما در زمينه وب سايت اينا اطلاع نداريم من اگه با ايشون صحبت كنم قبول كردن شما مي تونين اين كارهاي درست كردن اون وب سايت اون بخش حمايتي اينا كمك كنيد؟

Drago

کاربر ممتاز
0.نظرتون در مورد تبلیغات جدیدم چیه؟

1 - سو استفاده که بهتره . بهتر نیست؟

2- به چه دردت میخوره ؟ تو شرکت کاربرد داره ؟؟
۰ . خوب نیست. کسی من یا تو یا بقیه رو مجبور نکرده سوال کسی رو جواب بدیم. اگه جواب دادیم هم نباید انتظار تشکر یا امتیاز یا غیره رو داشته باشیم. اگه از اوضاع باشگاه یا تالار ناراضی هستیم سر کاربری که از هیچ جا خبر نداره چرا خالی کنیم؟

۱. نه، سوء استفاده کننده برای بهره بردن از یه چیزی به خودش یا به عرضه کننده یا به هردو آسیب می‌زنه. اما استفاده کننده وقت بهره بردن از اون چیز به خودش یا عرضه کننده یا هردو سود میرسونه (نه الزاما مادی).

۲. نه، شرکت ما دو بخش داره که یکیش کار دات نت رو انجام می‌ده و بخش ما هم روی تکنولوژی های جاوا تمرکز داره.
روبی و در واقع مهم ترین FrameWorkش Ruby on Rails که برای اپلیکیشن های وب استفاده میشه و پایتون هم زبان بامزه ای به نظر میرسه! اما دلیل اصلیش اینه که امروز روبی خیلی داغه و با توجه به اینکه ما همیشه چند سال دیرتر یاد همه چی میفتیم مطمئنم که تا یکی دو سال دیگه روبی بازار خیلی خوبی خواهد داشت.
پایتون هم واسه نوشتن اسکریپت های جمع و جور و کاربری توی لینوکس میخوام.

۱. فک کنم C# خالی بدرد همون ERP خیلی میخوره که اونم گروه میخواد...

۲. برای همراهی بچه ها هم تا آخر دوره میتونید یه سیستم بذارید به ازای هر جلسه غیبت 10 امتیاز کم کنید:D یا امتحان بذارید :D (روش دانشگاه ها هم خیلی بد نیست!!!)

۳. یه سوال؟؟

۴.از نظر امنیتی کسی میتونه مقایسه شون کنه؟؟
۱. برنامه نویسی دسکتاپ مرده خانم، تموم شده. حتی به جرات میشه گفت برنامه نویسی وب هم دیگه به دوره بلوغش رسیده و داره کم کم میفته تو سرازیری، الان اگه کسی میخواد یه ذره آینده نگری داشته باشه باید روی پلتفرم های جدید (مثل سیستم های موبایل) کار کنه.
تا اونجا که من می‌دونم ERP ها هم امروز روی وب هستن.

۲. قرار نیست از شیوه های قرون وسطایی استفاده کنیم واسه جذب مخاطب. کسی که بخواد به زور بیاد سرکلاس همون بهتر که نیاد.

۳. چندتا سوال :
به نظرتون وردپرس و جوملا رو با چیزی غیر از کد نوشتن؟
به نظرتون یه برنامه نویس وب باید از جوملا و وردپس صرفا «استفاده» کنه یا باید بتونه چیزهایی که لازم داره (پلاگین و ماژول و ...) رو بهشون اضافه کنه؟ تفکر مصرفی پدرمونو درآورده تازه می‌گیم غربی ها مصرف گرا هستن.

۴. چی رو با چی از نظر امنیتی مقایسه کنی؟

کسی که میره کتاب CentOS ترجمه می‌کنه حتما باید توی جامعه لینوکسی هم باشه و یافتن این چیزهایی که این آقا درخواست کرده توی جامعه لینوکسی فکر نکنم خیلی سخت باشه.
حتی می‌تونه با یه قیمت مناسب توی فروشگاه هایی مثل «سیتو» بفروشه.

اين رو لطفا بخون
این چیزایی که درخواست کرده من هرچی نگاه می‌کنم خیلی هم چیزای عجیب و غریبی نیست که گیر نیاد.
snortrules رو میشه snapshotهاش رو رایگان از اینجا گرفت. اگه قصد صرفا آموزشه نیازی به دسترسی real-time نیست.
fwscript هم که سورس فورج واسه دانلود گذاشته.
sec-info نمیدونم چیه، لطفا توضیح بدید.
سرور اختصاصی که شرمنده، اما VPS ارزون تا ماهی ۲۰ تومن هم هست، لینوکسی ای که یه VPS واسه خودش نداشته باشه لینوکسی نیست!
آقا من بی‌سوادم، یکی به من توضیح بده که دامین به چه درد ایشون میخوره. با آی پی کارش راه نمیفته؟؟؟
SSL Certificate معتبر لازم داره؟ چرا؟ اگه برای آموزشه چرا باید معتبر باشه؟

آقا شما که به این سرعت رسیدگی میکنین این استفاده از HTML توی امضا رو هم واسه ما باز کنید :D

من هی سوال میاد توی ذهنم : اگه این امکانات واسه آموزش این مبحث لازمه و ایشون این امکانات رو نداره، چجوری روی این مباحث تسلط پیدا کرده؟
اگه هم تسلط نداره چجوری به خودش جرات داده کتاب بده بیرون؟

شما هم اگه خواستی عکسی رو به کسی لینک بدی لطفا لینک به عکس بده، واقعا از من برنمیاد که سرویس آپلود از من بخواد معطل بمونم بعد یه فایل zip رو دانلود کنم، بعد بازش کنم بعد محتواش رو چک کنم.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا دانيال يك خواهش يا به عبارتي ديگه يك سوال
حالا اگه تمايلي به ساپورت مالي تداشتين مي تونين از لحاظ ديگه اين پروژه رو ساپورت كنين
ما در زمينه وب سايت اينا اطلاع نداريم من اگه با ايشون صحبت كنم قبول كردن شما مي تونين اين كارهاي درست كردن اون وب سايت اون بخش حمايتي اينا كمك كنيد؟

علاقه ای به مشارکت تو این قضیه ندارم.

۰ . خوب نیست. کسی من یا تو یا بقیه رو مجبور نکرده سوال کسی رو جواب بدیم. اگه جواب دادیم هم نباید انتظار تشکر یا امتیاز یا غیره رو داشته باشیم. اگه از اوضاع باشگاه یا تالار ناراضی هستیم سر کاربری که از هیچ جا خبر نداره چرا خالی کنیم؟

۱. نه، سوء استفاده کننده برای بهره بردن از یه چیزی به خودش یا به عرضه کننده یا به هردو آسیب می‌زنه. اما استفاده کننده وقت بهره بردن از اون چیز به خودش یا عرضه کننده یا هردو سود میرسونه (نه الزاما مادی).

۲. نه، شرکت ما دو بخش داره که یکیش کار دات نت رو انجام می‌ده و بخش ما هم روی تکنولوژی های جاوا تمرکز داره.
روبی و در واقع مهم ترین FrameWorkش Ruby on Rails که برای اپلیکیشن های وب استفاده میشه و پایتون هم زبان بامزه ای به نظر میرسه! اما دلیل اصلیش اینه که امروز روبی خیلی داغه و با توجه به اینکه ما همیشه چند سال دیرتر یاد همه چی میفتیم مطمئنم که تا یکی دو سال دیگه روبی بازار خیلی خوبی خواهد داشت.
پایتون هم واسه نوشتن اسکریپت های جمع و جور و کاربری توی لینوکس میخوام.

0- با خوب نبودنش که موافقم.
ولی منظورم اینهایی نبود که تو برداشت کردی
نه انتظار تشکر داشتم. نه چیزی رو سر اون کاربر خالی کردم.
سعی کردم با طنز برخورد کنم. اینکه ساعت 3 نصف شب بیدارم و پاسخ میدم.
قصدم بزرگنمایی اینکه دارم جواب میدم نبود. قصدم بزرگنمایی اینکه ساعت 3 دارم جواب میدم هم نبود. قصدم منت گذاری برای اینکه دارم جواب میدم هم نبود.
ساعت 3 جواب دادن هم کلاس گذاشتن نداره. بیشتر ادم داره خودش رو مسخره میکنه.

از اینکه متوجه کل پستم نشدی ازت ممنونم !

پ ن : ساعت الان 3 هست. ازم تشکر نمیکنی؟!!!!! الان خیلی ازت بدم میاد که مجبورم کردی این پست رو جواب بدم !!!!!

1-
خب دیگه .ما میخوایم از علمت سو استفاده کنیم که علممون شبیه علم تو بشه. مساوی بشیم. :D
البته به شرطی که تو چیزهای جدید یاد نگیری :D

2-
ممنون.
ولی یادت باشه قرار بود چیزهای جدید یاد نگیری که ما بهت برسیم :D

مخلصیم گل پسر

آخرین ویرایش:

Drago

کاربر ممتاز
0-
از اینکه متوجه کل پستم نشدی ازت ممنونم !

2-
خب دیگه .ما میخوایم از علمت سو استفاده کنیم که علممون شبیه علم تو بشه. مساوی بشیم. :D
البته به شرطی که تو چیزهای جدید یاد نگیری :D

3-
0. چیزی که من از پست تو درک کردم یه کنایه با چاشنی شوخی بود. داشتی سعی می‌کردی با ارائه یه سری به قول بچه ها آپشن خنده دار (که مثلا ما ساعت ۳ هم جواب مردمو می‌دیم) حداقل یه عضو جدید بگیری که شاید یه فعالیتی توی این تالار مشاهده بشه. میتونه کنایه ای باشه به اینکه این تالار جذابیت خاصی نداره.
اما من اینو توی یه کانتکست میبینم، کاربری که اومده یه سوالی پرسیده که توی این کانتکست نیست، فقط ممکنه پیش خودش بگه یه سوال بود جواب دادید رفت دیگه...
(جواب احتمالی : ممنون از اینکه باز هم متوجه کل پست نشدی!!)

۱. از معایب ساعت ۳ پست زدن اینه که آدم یادش میره شماره ۱ رو استفاده کنه :D (احتمالا من هم اشکالات ویرایشی یا نگارشی داشته باشم)

۲.شرمنده رفیق، یکی از دلایل اینکه من هرچی بلدم رو سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم اینه که خودم هول برم داره برم یه چیز دیگه یاد بگیرم!! تو بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه کاری کنی من به کسی چیزی یاد ندم!

۳. صرفا جهت نشون دادن ترتیب ۰ و ۲ و ۳ این شماره رو نگه داشتم :D

ما بیشتر مخلصیم رفیق!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
0. چیزی که من از پست تو درک کردم یه کنایه با چاشنی شوخی بود. داشتی سعی می‌کردی با ارائه یه سری به قول بچه ها آپشن خنده دار (که مثلا ما ساعت ۳ هم جواب مردمو می‌دیم) حداقل یه عضو جدید بگیری که شاید یه فعالیتی توی این تالار مشاهده بشه. میتونه کنایه ای باشه به اینکه این تالار جذابیت خاصی نداره.
اما من اینو توی یه کانتکست میبینم، کاربری که اومده یه سوالی پرسیده که توی این کانتکست نیست، فقط ممکنه پیش خودش بگه یه سوال بود جواب دادید رفت دیگه...
(جواب احتمالی : ممنون از اینکه باز هم متوجه کل پست نشدی!!)

۱. از معایب ساعت ۳ پست زدن اینه که آدم یادش میره شماره ۱ رو استفاده کنه :D (احتمالا من هم اشکالات ویرایشی یا نگارشی داشته باشم)

۲.شرمنده رفیق، یکی از دلایل اینکه من هرچی بلدم رو سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم اینه که خودم هول برم داره برم یه چیز دیگه یاد بگیرم!! تو بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه کاری کنی من به کسی چیزی یاد ندم!

۳. صرفا جهت نشون دادن ترتیب ۰ و ۲ و ۳ این شماره رو نگه داشتم :D

ما بیشتر مخلصیم رفیق!

0- ولی درک الانت با درک دفعه قبلت 180 درجه تفاوت داشت.
منظورم همین بود. با کل چیزی که نوشتی هم موافقم.

1-
قبل اینکه پستت رو ببینم. بالا رو ویرایش کردم. یعنی ساعت 3 و 10 دقیقه ویرایش کردم.
تو 3 و 20 جواب دادی.
ولی الان که اومدم (ساعت 3 و 50 ) ذیدم پست قبلیم رو گرفتی. نامردیه :D

2- جاوا کلا تعطیله . همین که شنیدید. :D

3- دمت گرم. ولی نامردی کردی :D

بالا