0.نظرتون در مورد تبلیغات جدیدم چیه؟
1 - سو استفاده که بهتره . بهتر نیست؟
2- به چه دردت میخوره ؟ تو شرکت کاربرد داره ؟؟
۰ . خوب نیست. کسی من یا تو یا بقیه رو مجبور نکرده سوال کسی رو جواب بدیم. اگه جواب دادیم هم نباید انتظار تشکر یا امتیاز یا غیره رو داشته باشیم. اگه از اوضاع باشگاه یا تالار ناراضی هستیم سر کاربری که از هیچ جا خبر نداره چرا خالی کنیم؟
۱. نه، سوء استفاده کننده برای بهره بردن از یه چیزی به خودش یا به عرضه کننده یا به هردو آسیب میزنه. اما استفاده کننده وقت بهره بردن از اون چیز به خودش یا عرضه کننده یا هردو سود میرسونه (نه الزاما مادی).
۲. نه، شرکت ما دو بخش داره که یکیش کار دات نت رو انجام میده و بخش ما هم روی تکنولوژی های جاوا تمرکز داره.
روبی و در واقع مهم ترین FrameWorkش Ruby on Rails که برای اپلیکیشن های وب استفاده میشه و پایتون هم زبان بامزه ای به نظر میرسه! اما دلیل اصلیش اینه که امروز روبی خیلی داغه و با توجه به اینکه ما همیشه چند سال دیرتر یاد همه چی میفتیم مطمئنم که تا یکی دو سال دیگه روبی بازار خیلی خوبی خواهد داشت.
پایتون هم واسه نوشتن اسکریپت های جمع و جور و کاربری توی لینوکس میخوام.
۱. فک کنم C# خالی بدرد همون ERP خیلی میخوره که اونم گروه میخواد...
۲. برای همراهی بچه ها هم تا آخر دوره میتونید یه سیستم بذارید به ازای هر جلسه غیبت 10 امتیاز کم کنید

یا امتحان بذارید

(روش دانشگاه ها هم خیلی بد نیست!!!)
۳. یه سوال؟؟
بنظرتون با وجود وردپرس و جوملا چرا بازم نیاز به نوشتن کد هست؟ یا کار کردن با html ؟؟
۴.از نظر امنیتی کسی میتونه مقایسه شون کنه؟؟
۱. برنامه نویسی دسکتاپ مرده خانم، تموم شده. حتی به جرات میشه گفت برنامه نویسی وب هم دیگه به دوره بلوغش رسیده و داره کم کم میفته تو سرازیری، الان اگه کسی میخواد یه ذره آینده نگری داشته باشه باید روی پلتفرم های جدید (مثل سیستم های موبایل) کار کنه.
تا اونجا که من میدونم ERP ها هم امروز روی وب هستن.
۲. قرار نیست از شیوه های قرون وسطایی استفاده کنیم واسه جذب مخاطب. کسی که بخواد به زور بیاد سرکلاس همون بهتر که نیاد.
۳. چندتا سوال :
به نظرتون وردپرس و جوملا رو با چیزی غیر از کد نوشتن؟
به نظرتون یه برنامه نویس وب باید از جوملا و وردپس صرفا «استفاده» کنه یا باید بتونه چیزهایی که لازم داره (پلاگین و ماژول و ...) رو بهشون اضافه کنه؟ تفکر مصرفی پدرمونو درآورده تازه میگیم غربی ها مصرف گرا هستن.
۴. چی رو با چی از نظر امنیتی مقایسه کنی؟
البته با تبلیغات مناسب و قرار دادن کتاب تو فروم های مناسب. مثل : www.webhostingtalk.ir
کسی که میره کتاب CentOS ترجمه میکنه حتما باید توی جامعه لینوکسی هم باشه و یافتن این چیزهایی که این آقا درخواست کرده توی جامعه لینوکسی فکر نکنم خیلی سخت باشه.
حتی میتونه با یه قیمت مناسب توی فروشگاه هایی مثل «سیتو» بفروشه.
كتاب كه دو جلده يك رو ميده چاب تا بتونه دو. رو تكمل كنه
اين رو لطفا بخون
http://forum.ciscoinpersian.com/showthread.php?t=10789
این چیزایی که درخواست کرده من هرچی نگاه میکنم خیلی هم چیزای عجیب و غریبی نیست که گیر نیاد.
snortrules رو میشه snapshotهاش رو رایگان از
اینجا گرفت. اگه قصد صرفا آموزشه نیازی به دسترسی real-time نیست.
fwscript هم که سورس فورج واسه
دانلود گذاشته.
sec-info نمیدونم چیه، لطفا توضیح بدید.
سرور اختصاصی که شرمنده، اما VPS ارزون تا ماهی ۲۰ تومن هم هست، لینوکسی ای که یه VPS واسه خودش نداشته باشه لینوکسی نیست!
آقا من بیسوادم، یکی به من توضیح بده که دامین به چه درد ایشون میخوره. با آی پی کارش راه نمیفته؟؟؟
SSL Certificate معتبر لازم داره؟ چرا؟ اگه برای آموزشه چرا باید معتبر باشه؟
به این سرعت رسیدگی شد (کمتر از یک ساعت درخواستش رو دادم پیگیری شد)
آقا شما که به این سرعت رسیدگی میکنین این استفاده از HTML توی امضا رو هم واسه ما باز کنید
خوب مشكل اينه نياز به ساپورت مالي داره كه جلد دو رو تكميل كنه نده دانشگاه كرج براش چاپ كنه تا رايگان همه بتونن استفاده كنن
خوب اين لينك سرفصل ها و محتواي كتاب هست
http://up.irsecteam.org/do.php?id=2476
اينم عكس هايي از نوشته ها
http://up.irsecteam.org/do.php?id=2481
من هی سوال میاد توی ذهنم : اگه این امکانات واسه آموزش این مبحث لازمه و ایشون این امکانات رو نداره، چجوری روی این مباحث تسلط پیدا کرده؟
اگه هم تسلط نداره چجوری به خودش جرات داده کتاب بده بیرون؟
شما هم اگه خواستی عکسی رو به کسی لینک بدی لطفا لینک به عکس بده، واقعا از من برنمیاد که سرویس آپلود از من بخواد معطل بمونم بعد یه فایل zip رو دانلود کنم، بعد بازش کنم بعد محتواش رو چک کنم.