گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Ya Hosen

عضو جدید
مهندس وجود خویشتن؟ یعنی چی؟

سلام.
شما لطف دارید، اما فعل «خواستن» به این شکل صحیح تره.

کجا شنیدی؟ اولین چیزی که با ADT به ذهن من می‌رسه Android Developer Toolkitه ولی خب مسلما کاربردهای دیگه هم داره، مثلا American District Telegraph.

مهندس وجود خویشند نه خویشتن منظورم واضحه دوست عزیز

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا نمیشه،باید بعد از کنکور بشینم فوتبال دنبال کنم.۲۳ سال نکردم چه فایده ای داشت؟ یه سرگرمی رو از دست دادم.
بعدا میام از شماها راهنمایی میگیرم که اصلا جریان این لیگ ها چجوریه،فصل کی شروع میشه و اینا.
خارجی و داخلی رو باهم دنبال کنم یا از یکی شروع کنم؟
=======
پارسه این هفته به نظرتون یه کم زیادی سخت نبود بعضی قسمتاش؟

پ ن : زیر خاکی دراوردم :)

امیر. این پستت رو بعد کنکورت دنبال نکردی؟؟؟ :biggrin:

تاریخ 2012.02.05

دقیقا 2 سال و 22 روز از اون زمان گذشته (صفحه 5xx : پانصد و خرده ای بود )

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
@Drago :

یه جزیره مجانی سراغ نداری؟‌ :D
نه.
مهندس وجود خویشند نه خویشتن منظورم واضحه دوست عزیز
اگه واضح بود که نمی پرسیدم. آدم چطوری می‌تونه مهندس وجود خویش باشه؟

نوع داده مجرد یا انتزاعی ADT
نوع داده انتزاعی قبلا به ساختارهایی مثل پشته و صف گفته می‌شد، هنگامی که فقط در مورد کارایی اونها صحبت میشد، نه در مورد پیاده سازیشون. یعنی میگفتیم stack رو pop میکنیم، اما نمیگفتیم چطوری.
توی زبانهای برنامه نویسی شی گرایی که من میشناسم در کنار کلاسهای abstract از interface هم استفاده میشه. ما توی کلاس abstract و interface ها فقط میایم و متدها رو معرفی می‌کنیم، پیاده سازی نمیکنیم. در عوض از این ها شی (Object) هم نمیشه گرفت. کلاس انتزاعی ما باید یک subclass داشته باشه که اون متدها توش تعریف بشه. اینترفیس هم میتونه توسط یک کلاسی پیاده سازی بشه.
راستش رو بخواید این بحث توی زبانهای مختلف کم و بیش متفاوته، به صورت کلی هم بخواد گفته بشه توافقی سرش وجود نداره. اگه زبان خاصی مد نظرتونه تعاریف رو در اون زبان بخونید.

امیر. این پستت رو بعد کنکورت دنبال نکردی؟؟؟ :biggrin:
چرا اتفاقا، اومدم از بچه ها یه سری اطلاعات گرفتم ولی دیدم از حوصله من خارجه! همون تفریحات خودمو دنبال کردم.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام.

خوبید؟‌:D

این سایت خیلی باحاله فقط حیف که والتم خالیه وگرنه یکی باهاش درست میکردم :D
http://coingen.io

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام.
حتماً خودتون هم متوجه شدید که در ایران ارتباط صنعت با دانشگاه کمه. از طرفی شرکت ها، مخصوصا شرکت های خصوصی به هیچ وجه حاضر نیستند که مثلاً یک پروژه تحقیقاتی-تجاری براشون انجام بشه در حالی که شرکت از این کار ذی نفعه.
مثال می زنم. ایرانسل رو در نظر بگیرید. ایرانسل به یک پروژه داده کاوی و تحلیل شبکه اجتماعی نیاز داره. اگه چنین پروژه ای رو به طور موفقیت آمیز پیاده سازی کنه، سود بسیار زیادی کسب میکنه و همچنین هزینه هاش کاهش پیدا میکنه.
مثلاً من 6 ساله سیم کارت ایرانسل دارم و تا حالا از هیچ طرحی استفاده نکردم، توی مسابقاتی اس ام اسی شرکت نکردم، آهنگ پیشواز نگرفتم و... ولی ایرانسل هر روی برام چندین اس میفرسته. بدون اینکه فکر کنه مخاطب این اس کیه و این اس ام اس ارسالی چقدر اثربخشه. فک کنم تو ایران حداقل 30 میلیون سیم کارت ایرانسل هست. اگه روزی 5تا اس تبلیغاتی از خود ایرانسل(البته فکر میکنم شرکت بیپ که با ایرانسل قرارداد داره این کارا رو میکنه) به همه این افراد ارسال شه که معمولا این اس ام اس ها دو قسمتی هستند و اگه فرض کنیم هر اس فارسی برای خود شرکت 5 تومان هزینه داره، روزی یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه صرف می شه. حالا چقدر از این 30 میلیون نفر هر روز از این اس ام اس های تبلیغاتی استفاده می کنند؟ درسته که درآمد شرکت خیلی بیشتر از این حرفاست ولی همه شرکت ها سعی در کاهش هزینه و افزایش درآمد دارن.
مشتری های شرکت باید کاملاً تحلیل بشن. اما حتی با مدیرعامل ایرانسل مذاکره شده اما قانع نشدن که چنین طرح هایی انجام بشه.

بیاین بحث کنید بگین که به نظرتون چرا این جوریه؟ چرا شرکت های ایرانی علاقه ای به طرح های تحقیقاتی-تجاری که خیلی هم براشون مفیده ندارن؟

Drago

کاربر ممتاز
بیاین بحث کنید بگین که به نظرتون چرا این جوریه؟ چرا شرکت های ایرانی علاقه ای به طرح های تحقیقاتی-تجاری که خیلی هم براشون مفیده ندارن؟
خیلی هم خوب، یه بحث راه بندازیم ذهنمون یه کم از این آکبندی در بیاد.

من چند تا دلیل به ذهنم میاد :
۱. مدیریت ارشد شرکتها معمولا توسط افرادی انجام میشه که دو تا فاکتور مضر دارند : الف) سواد علمی‌شون کمه ب) بسیار محافظه کار هستند
فاکتور اول رو نمی‌خوام به همه تعمیم بدم، بسیاری از مدیران ارشد خیلی از شرکتهای داخلی سواد خوبی دارند و اگه باهاشون حرف بزنی از لحظه به لحظه این گفتگو ممکنه لذت ببری. اما این گروه رو فاکتور دوم نابود می‌کنه. طرف یه بودجه دستشه و امنیت شغلی هم نداره (تاسف آوره که مدیر ارشد هم امنیت شغلی نداره). میترسه اگه یه اشتباه بکنه به طرز ناگواری سقوط کنه. پس با اینکه می‌دونه میشه از فلان متد جهت بالابردن بهره وری استفاده کرد به خاطر ریسکش این کار رو نمیکنه.

۲. تفکر بوروکراتیک ایرانی : اگه طرف این ایده رو بده، همه می‌گن که «داره یه دکانی واسه پول درآوردن خودش درست می‌کنه». یعنی ایده‌ی اکثریت اینه که حتما این پروژه یه منفعت شخصی خوب واسه این آدم داره. این باعث میشه افرادی که واقعا به سازمان فکر می‌کنن (و از قضا شرافتمند هستند و روی لکه دار نشدن حیثیتشون حساس) در قدم های اول منصرف بشن. و از اون طرف جا برای یه کسی که واقعا به فکر منفعت شخصی خودشه باز میشه که یه ایده‌ی نصفه و نیمه ای رو جلو ببره.

اما یه نکته‌ی دیگه : طرح ها وقتی که وارد سازمانهای دولتی یا نیمه دولتی می‌شن باید کامل و جامع باشند. یعنی هم از نظر فنی و تحلیلی همه‌ی جوانب در نظر گرفته شده باشه، هم سودآوریش دقیقا مشخص باشه که چقدره و هم طرح یه جوری باشه که به قول یکی از دوستان «مدیر دولتی فهم» باشه! بعد هم که این طرح ارسال می‌شه وارد یه روند بسیار کند و زمانبر میشه. طرح های زیادی الان داده میشه و ما سالهای بعد نتیجه اش رو خواهیم دید.
===============
البته مهدی خلجی بهتر از من حرف می‌زنه!

آخرین ویرایش:

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
با تشکر از استقبال زیاد دوستان ;)
۱. مدیریت ارشد شرکتها معمولا توسط افرادی انجام میشه که دو تا فاکتور مضر دارند : الف) سواد علمی‌شون کمه ب) بسیار محافظه کار هستند
فاکتور اول رو نمی‌خوام به همه تعمیم بدم، بسیاری از مدیران ارشد خیلی از شرکتهای داخلی سواد خوبی دارند و اگه باهاشون حرف بزنی از لحظه به لحظه این گفتگو ممکنه لذت ببری. اما این گروه رو فاکتور دوم نابود می‌کنه. طرف یه بودجه دستشه و امنیت شغلی هم نداره (تاسف آوره که مدیر ارشد هم امنیت شغلی نداره). میترسه اگه یه اشتباه بکنه به طرز ناگواری سقوط کنه. پس با اینکه می‌دونه میشه از فلان متد جهت بالابردن بهره وری استفاده کرد به خاطر ریسکش این کار رو نمیکنه.

۲. تفکر بوروکراتیک ایرانی : اگه طرف این ایده رو بده، همه می‌گن که «داره یه دکانی واسه پول درآوردن خودش درست می‌کنه». یعنی ایده‌ی اکثریت اینه که حتما این پروژه یه منفعت شخصی خوب واسه این آدم داره. این باعث میشه افرادی که واقعا به سازمان فکر می‌کنن (و از قضا شرافتمند هستند و روی لکه دار نشدن حیثیتشون حساس) در قدم های اول منصرف بشن. و از اون طرف جا برای یه کسی که واقعا به فکر منفعت شخصی خودشه باز میشه که یه ایده‌ی نصفه و نیمه ای رو جلو ببره.

اما یه نکته‌ی دیگه : طرح ها وقتی که وارد سازمانهای دولتی یا نیمه دولتی می‌شن باید کامل و جامع باشند. یعنی هم از نظر فنی و تحلیلی همه‌ی جوانب در نظر گرفته شده باشه، هم سودآوریش دقیقا مشخص باشه که چقدره و هم طرح یه جوری باشه که به قول یکی از دوستان «مدیر دولتی فهم» باشه! بعد هم که این طرح ارسال می‌شه وارد یه روند بسیار کند و زمانبر میشه. طرح های زیادی الان داده میشه و ما سالهای بعد نتیجه اش رو خواهیم دید.
===============
البته مهدی خلجی بهتر از من حرف می‌زنه!
1- با هر دو مورد الف و ب موافق هستم.
اما من مدیرانی دیدم که برای انجام یک پروژه تحقیقاتی رایگان هم بی میل بودند! وقتی قرار نیست سازمان پولی خرج کنه، مورد 2 که کلا حذف میشه. از نظر هر دو جنبه مورد 1 هم به نظرم مشکلی به وجود نمیاد.
از طرفی من مدیرانی رو هم دیدم که در شرکت های خصوصی موفق که با ایده های مدیر و با سواد اون به موفقیت رسیده، باز هم مدیر شرکت برای انجام چنین پروژه هایی بی میل هست. علت این چیه؟

مورد آخر رو قبول دارم، پروپوزالی که به دست شرکت میرسه هم موثره و باید کامل و جامع باشه.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشکر از استقبال زیاد دوستان ;)
.

طاها جان . مشکل اینجاست که ما جای اون شرکت نیستیم . اگه بودیم حس میکنم که از ایده های نو استقبال میکردیم.

ولی خب من میخوام از زاویه ی دیگه ای به قضیه نگاه کنم.

از نگاه مدیرعامل ایرانسل :
1- خب ما داریم سود میکنیم. اونم سودی بسیار کلان . حالا به خاطر یکم سود بیشتر چرا بخوایم خودمون رو اذیت کنیم و وارد بازیهای جدیدی بکنیم ؟؟

2- از کجا معلوم و مشخصه که اگه تو شرکت داده کاوی انجام بدیم . بازدهیمون بالا میره ؟؟

3- دانشگاه هیچ ربطی به بازار کار نداره. پس چرا ما باید خودمون رو مشغول تئوری های دانشگاه ها کنیم ؟؟

4- چه شرکت هایی الان وجود دارند که به صورت تخصصی دارن کار میکنن و فقط کارشون این هست که بازار شرکت ها رو بررسی کنن و بازدهیشون رو ببرن بالا ؟؟
این شرکت ها چه رزومه ای دارند و موجب افزایش بازدهی کدوم شرکت های کلان شدن ؟؟

5- وقتی من مدیر دارم از شرکت به اندازه کافی حقوق میگیرم و 30 سال هم اینجا هستم. چه نیازی هست که طرح جدیدی ارائه بدم ؟؟

اما حتی با مدیرعامل ایرانسل مذاکره شده اما قانع نشدن که چنین طرح هایی انجام بشه.

6- شمایی که اومدی با من مذاکره کنی. خودت کجای دنیا قرار داری؟؟

-------
پ ن1 : البته این 6 تایی که گفتم صد در صد پاسخی برای ارائه دارن . ولی خب اینکه مدیرعامل ایرانسل از این پاسخ ها قانع بشه و دوست داشته باشه که ایده های جدید رو اجرا کنه شرطه .

پ ن 2 : ضمن اینکه ایرانسل باز حداقل چند تا نواوری با خودش اورد که البته اونم به خاطر طرف خارجی و تجربه های اون طرف بود.
یادمون نره همراه اول تو 10 سالی که انحصاری کار میکرد هیچ طرحی رو با خودش نیاورده بود.
-------

نکته آخر :
هزینه هر اس ام اس ایرانسل به ایرانسل تا جایی که میدونم ناچیزه. حدودا برای هر اس ام اس 1 تومان و شاید هم کمتر.
اگه از ما 16 تومان میگیرن. دلیل نمیشه که قیمت خودشون خیلی هم بالا باشه.

به قول یکی از مدیران ارشد مخابرات : ما داریم تو مخابرات کلا ضرر میکنیم !! فقط این اس ام اس ها هستن که باعث میشه مخابرات سود دهی داشته باشه !!

Drago

کاربر ممتاز
از طرفی من مدیرانی رو هم دیدم که در شرکت های خصوصی موفق که با ایده های مدیر و با سواد اون به موفقیت رسیده، باز هم مدیر شرکت برای انجام چنین پروژه هایی بی میل هست. علت این چیه؟
نظر من «اینرسی» (معادل فارسیش رو «ماند» انتخاب کردن) باعث این موضوع میشه. یعنی یه پروژه ای رو انجام دادیم، موفق بود، خوبه، همینجوری بمونیم. نکنه بعدی موفق نشه؟
۱. چه شرکت هایی الان وجود دارند که به صورت تخصصی دارن کار میکنن و فقط کارشون این هست که بازار شرکت ها رو بررسی کنن و بازدهیشون رو ببرن بالا ؟؟
۲. این شرکت ها چه رزومه ای دارند و موجب افزایش بازدهی کدوم شرکت های کلان شدن ؟؟

۳. هزینه هر اس ام اس ایرانسل به ایرانسل تا جایی که میدونم ناچیزه. حدودا برای هر اس ام اس 1 تومان و شاید هم کمتر.

به قول یکی از مدیران ارشد مخابرات : ما داریم تو مخابرات کلا ضرر میکنیم !! فقط این اس ام اس ها هستن که باعث میشه مخابرات سود دهی داشته باشه !!
۱. سوال خوبیه. داریم واقعا همچین شرکتی؟ شرکتی که راهکار تجاری (‌Business Solution) ارائه بده؟

۲. شبیه موضوع سابقه کار/ استخدام میشه. برای استخدام شدن سابقه کار لازمه و برای سابقه کار پیدا کردن اول باید استخدام بشی... تا شرکتهای کلان به این شرکتها یا افراد راه ندن رزومه اشون قوی نمیشه، و تا رزومه اشون قوی نشه شرکتهای کلان بهشون پروژه نمیدن.

۳.هزینه ارسال یه اس ام اس بله، اما هزینه ای که اول انجام شده تا اون یه اس ام اس بتونه ارسال بشه چی؟ زیر ساخت و غیره همه اش باید پولش از توی این اس ام اس ها در بیاد.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
طاها جان . مشکل اینجاست که ما جای اون شرکت نیستیم . اگه بودیم حس میکنم که از ایده های نو استقبال میکردیم.
از نگاه مدیرعامل ایرانسل :
1- خب ما داریم سود میکنیم. اونم سودی بسیار کلان . حالا به خاطر یکم سود بیشتر چرا بخوایم خودمون رو اذیت کنیم و وارد بازیهای جدیدی بکنیم ؟؟

2- از کجا معلوم و مشخصه که اگه تو شرکت داده کاوی انجام بدیم . بازدهیمون بالا میره ؟؟

3- دانشگاه هیچ ربطی به بازار کار نداره. پس چرا ما باید خودمون رو مشغول تئوری های دانشگاه ها کنیم ؟؟

4- چه شرکت هایی الان وجود دارند که به صورت تخصصی دارن کار میکنن و فقط کارشون این هست که بازار شرکت ها رو بررسی کنن و بازدهیشون رو ببرن بالا ؟؟
این شرکت ها چه رزومه ای دارند و موجب افزایش بازدهی کدوم شرکت های کلان شدن ؟؟

5- وقتی من مدیر دارم از شرکت به اندازه کافی حقوق میگیرم و 30 سال هم اینجا هستم. چه نیازی هست که طرح جدیدی ارائه بدم ؟؟

6- شمایی که اومدی با من مذاکره کنی. خودت کجای دنیا قرار داری؟؟

پ ن1 : البته این 6 تایی که گفتم صد در صد پاسخی برای ارائه دارن . ولی خب اینکه مدیرعامل ایرانسل از این پاسخ ها قانع بشه و دوست داشته باشه که ایده های جدید رو اجرا کنه شرطه .

پ ن 2 : ضمن اینکه ایرانسل باز حداقل چند تا نواوری با خودش اورد که البته اونم به خاطر طرف خارجی و تجربه های اون طرف بود.
یادمون نره همراه اول تو 10 سالی که انحصاری کار میکرد هیچ طرحی رو با خودش نیاورده بود.
-------
نکته آخر :
هزینه هر اس ام اس ایرانسل به ایرانسل تا جایی که میدونم ناچیزه. حدودا برای هر اس ام اس 1 تومان و شاید هم کمتر.

من نمیگم جای اون بودم از ایده نو استقبال می کردم، من میگم هر کسی جای مدیرهای فعلی باشه باید از ایده های نو استقبال کنه. چون مزیت رقابتی پایدار خیلی کم وجود داره، مدیر باید دنبال این باشه که هر روز برا خودش یک مزیت رقابتی ایجاد کنه تا رقبا بهش نرسن.
1- این تفاوت یک مدیراینده نگر با مدیرهای ایرانیه. بیشتر مدیرهای ایرانی برای مقابله با تغییر امادگی ندارند. مثلاً چیزایی مثل وی چت چقدر از مکالمات تلفن و اس ام اس کم کرده؟ آیا شرکت مخابرات و ایرانسل برای چنین چیزی آماده بودن؟ آیا آینده نگری کرده بودند؟ پس مدیر از کجا مطمئن هست که سود کلانی که می کنه تو سال های آینده هم کلان خواهد موند؟؟؟؟

2-من داده کاوی رو مثال زدم، خیلی کارهای جدید میشه کرد. ولی مطمئنم که داده کاوی و تحلیل مشتری ها خیلی تاثیر داره، چون الان شرکت های بزرگ دارن این کارو می کنن. مثلاً شرکت ها رو اوردن به ایجاد شبکه های اجتماعی برا مشتریانشون تا بتونن از اونا داده های بیشتری جمع کنند و تحلیل کنند.

3- اینا تئوری های دانشگاه نیست. تو ارشد من یک کتاب عالی خوندم، فک کنم strategies for e-business بود. پر بود از کیس استادی و موردهای واقعی نه تئوری های دانشگاهی. مدیر باید به نمونه های واقعی نیگا کنه.

4- قبول دارم. وجود ندارن ولی دو طرفه است. اگه وجود هم داشته باشن ورشکست میشن مگر اینکه از طریق روابط بتونن از جایی پروژه بگیرن.

5- اگه شرکت ورشکست شد و من نتونستم 30 سال اینجا باشم چی؟؟؟ دانیال جان این تفکر اشتباهه. بازار جهانی الان دیگه این جوری نیست. شرکت های بزرگ زیادی هستند که تو 10 سال یهو ورشکست میشن. چون رقبا خیلی بهتر کار میکنن.

6- در مورد ایرانسل من خودم صحبت نکردم، استادم به عنوان کسی که تو این حوزه کتاب داره، مقاله داره و طرح های واقعی کار کرده صحبت کرده بود.

ج پ م 2: همراه اول درسته که هنوز درامد خوبی داره، ولی روزی رو پیش بینی نکرده بود که براش رقیب دیگه ای بیاد! پس مدیر باید همیشه نوآوری هایی تو چنته داشته باشه.
-----
ج نکته آخر: این هم یک تفکر اشتباهه. در دنیا دارن روی این کار میکنن که هزینه ها رو هرچند هم کم باز کاهش بدن. پس شرکت باید به این فکر کنه که حتی اگه تونست هزینه رو 100 میلیون کاهش بده، باز هم موفقه.
خیلی ببخشید، مخابرات غلط میکنه با این همه فرصت اقتصادی باز ضرر کنه. استاد شبکه تو کلاس میگفت که تو کشورهای خارجی شرکت ها دیگه از تماس تلفنی و اس ام اس و... پول در نمیارن. همچی رفته روی ارزش افزوده.
========================
پ ن من: دانیال جان نکاتی که گفتی بیشتر به مدیرانی برمیگرده که نگاه خرد دارن نه کلان، 6 ماه دیگه رو میبینن نه 6 سال دیگه. در ضمن قانع هستند. فکر نمیکنند که سودشون رو می تونن بالاتر ببرند و هزینه هاشون رو پایین تر بیارن. (این جا جای بحث نیست ولی خوشحال میشم در مورد شرکت هایی مثل سامسونگ یا دوو مطالعه کنی تا ببینی مدیرهای واقعی چطوری فکر میکنن. چنین آدمایی منو به وجد میارن.)

نظر من «اینرسی» (معادل فارسیش رو «ماند» انتخاب کردن) باعث این موضوع میشه. یعنی یه پروژه ای رو انجام دادیم، موفق بود، خوبه، همینجوری بمونیم. نکنه بعدی موفق نشه؟

۱. سوال خوبیه. داریم واقعا همچین شرکتی؟ شرکتی که راهکار تجاری (‌Business Solution) ارائه بده؟

۲. شبیه موضوع سابقه کار/ استخدام میشه. برای استخدام شدن سابقه کار لازمه و برای سابقه کار پیدا کردن اول باید استخدام بشی... تا شرکتهای کلان به این شرکتها یا افراد راه ندن رزومه اشون قوی نمیشه، و تا رزومه اشون قوی نشه شرکتهای کلان بهشون پروژه نمیدن.

۳.هزینه ارسال یه اس ام اس بله، اما هزینه ای که اول انجام شده تا اون یه اس ام اس بتونه ارسال بشه چی؟ زیر ساخت و غیره همه اش باید پولش از توی این اس ام اس ها در بیاد.
این ترس که بعدی موفق نشه هست. همه پروژه هایی که در شرکت های معتبر اجرا میشه موفق نیست. اما من حالتی رو در نظر گرفتم که اجرای پروژه رایگان هست و شکست در اون تاثیری توی شرکت نداره.

1- واقعاً نداریم و متاسفانه شرکت هایی هم که هستند درست کار نمیکنن. مثلاً ایرانسل، شرکتی که خودش به CRM نیاز داره، تو نمایشگاه تلکام راهکار CRM تبلیغ میکرد، رفتم با مسئولش صحبت کردم دیدم این اصلاً نمیدونه CRM چیه و داره چرت و پرت میگه!!! بعد خودمو معرفی کردم و طرف گفت اهان حالا من باید یکم تخصصی تر توضیح بدم و میزان چرت و پرت ها افزایش پیدا کرد:biggrin:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ببخشید، مخابرات غلط میکنه با این همه فرصت اقتصادی باز ضرر کنه. استاد شبکه تو کلاس میگفت که تو کشورهای خارجی شرکت ها دیگه از تماس تلفنی و اس ام اس و... پول در نمیارن. همچی رفته روی ارزش افزوده.
========================
پ ن من: دانیال جان نکاتی که گفتی بیشتر به مدیرانی برمیگرده که نگاه خرد دارن نه کلان، 6 ماه دیگه رو میبینن نه 6 سال دیگه. در ضمن قانع هستند. فکر نمیکنند که سودشون رو می تونن بالاتر ببرند و هزینه هاشون رو پایین تر بیارن. (این جا جای بحث نیست ولی خوشحال میشم در مورد شرکت هایی مثل سامسونگ یا دوو مطالعه کنی تا ببینی مدیرهای واقعی چطوری فکر میکنن. چنین آدمایی منو به وجد میارن.)

:D
خب عزیز دل من. اگه مدیرهای ما هم مثل مدیرهای گوگل و شرکت های موفق بودن که دیگه نیازی نبود شما بیای اینجا سوال بپرسی چرا مدیرهای ما از ایده های جدید استقبال نمیکنن :D
اگه مدیری بود که تو رو به وجد میاورد. دیگه نیازی نبود که این سوال مطرح بشه که چرا از ایده های نو استقبال نمیکنن.

من که میدونم این تفکر غلطه و نیازی به توضیح ندارم . شما باید بتونی اون مدیر رو قانع کنی.

شما الان خودت جواب سوالی که مطرح کردی رو دادی. مدیرهای ما به این دلیل از ایده های نو استقبال نمیکنن که :

نگاه خرد دارن نه کلان، 6 ماه دیگه رو میبینن نه 6 سال دیگه. در ضمن قانع هستند. فکر نمیکنند که سودشون رو می تونن بالاتر ببرند و هزینه هاشون رو پایین تر بیارن

----

در مورد این هم :

من به هیچ چیز نگاه باید ندارم. شاید ما هم در جایگاه اون افراد باشیم . همینطور باشیم.
وقتی در جایگاهشون نیستیم نمیتونیم بگیم اگه ما هم جای اون ها باشیم صد در صد این کار رو خواهیم کرد.

مثلا مایکروسافت تو سالهای اخیر از رشد نواوری هاش کم شده. درحالیکه از نظر ما باید نواوریشون از همه شرکت ها بیشتر باشه.

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
تشکر از دوستان .. بحث خیلی خوبیه .. من که دارم ازش استفاده میکنم

سطح جامعه مون رو وقتی میبینیم و مقایسه اش میکنیم با کشورهای که حداقل توی حوزه های ICT خیلی پیشرفت کردن (نمونه:شرق آسیاییها) از نظر من نتیجه جالبی میشه گرفت . اینکه اونها توی علم مدیریتشون چیزی بعنوان هدف نهایی تعریف نمیشه . منظورم این هست یه پروژه تعریف میشه , انجام میشه و به نتیجه میرسه و تمام که شد سراغ پروژه بعدی میرن و این ذات حریص بودنشون رو از دست نمیدن که یکی از علتهای اصلیش سطح تفکرات افراد در جامعه هست
نمونش بازار گوشی رو نگاه کنید .. واقعا با چه سرعتی داره جلو میره !! شرکتی که بهترین گوشی رو میسازه باز هم کارهای تحقیقاتیش رو پایان نمیده و همچنان ادامه میده که حتی اگر رغیبی هم نداره خودش رو بگیره .. مسئولان و مدیران ما چقدر بفکر همیشه در حال پیشرفت هستند ؟؟
جواب تقریبا صفر
چرا ؟
چون بنظرم طرف نهایت آرزوش رسیدن به اون پست مدیریتی بوده و فقط میخواد عنوانش رو حفظ کنه

امیر دراگو حرف قشنگی زد که یکی از علتها سواد علمی هست که ندارند .. بنظرم باید کنار این, فلسفه رابطه بین قانع بودن و حریص بودن هم تعریف بشه .. چرا باید طرف وقتی به سمتی عالی رسید دیگه از پیشرفت کردن باز بمونه

یه کلیپ جالب دیدم در مورد کارمندای شرکت گوگل .. یکی از مصاحبه کننده ها کسی بود که استعفا داده بود از شغلش .. جالبه خیلی ها آرزوی کار در چنین جایی دارند ولی طرف خودش استعفا داده
ازش پرسیدن چرا استعفا دادی ؟؟
جوابش خیلی خیلی جالب بود و گفت :
درسته اینجا همه چیز رو برای ما فراهم میکنن ولی یه مشکل داره و اون اینه که در ما یه حس حق به جانب بودن ایجاد میکنه ..
بیشترین علاقه من کار در جامعه شناختی و تحقیق در مورد تغییرات اجتماعی هست و یکی از دلایل ترک من از گوگل این هست که وقتی اونجا بودم فرصت کافی برای برآورده کردن این خواسته من وجود نداشت

شاید بنظرتون طرف نادان بنظر می اومد ولی بنظر من یک شخصیت فوق العاده ایی داره این آدم
اینکه واقعا عشق داره بکارش و با تمام وجود و بی انتها برا کارش کار میکنه و پیشرفت خودش رو فدای آسایش خودش نمیکنه

حالا یکی از ماها جای چنین آدمی بودیم چیکار میکردیم ؟؟ آیا غیر اینه میگفتیم بابا ما جامون که عالیه برای چی الکی خودمون رو بخطر بندازیم و پول میخواستیم که درآوردیم دیگه چی میخوایم ؟؟

حال سطح فکر افراد کشورهای پیشرفته رو با خودمون مقایسه کنیم ..

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
سلام دوستان.

دقت کردید یک سایت، وقتی بخواد در هر زمینه مرتبط با اسم آدرسش یک بخش ایجاد کنه فقط تبدیل میشه به محل هرج و مرج بیشتر؟ به خصوص در زمینه هایی که اسما به هم مرتبط هستند. نمونش همین برنامه نویس! نگاه کردید تا حالا ببینید که هر کدوم از کاربرا چند هزار بار خواستن توی موضوعی که فقط اسمش رو شنیدن نظر کاملا کارشناسی بدن؟.

من خودم شخصا توی بخش لینوکسش و بعضی وقتا iOS و توسعه سیستم عامل یه پستایی میزنم ولی خدا وکیلی هرچی میگم از دانش و اطلاعات خودم میگم و اگه بلد نباشم از کنارش میگذرم. ولی بعضیا واقعا وحشتناک جواب میدن.

پیشرفت خودش رو فدای آسایش خودش نمیکنه

موافقم. بعضی وقتا برای پیشرفت باید تا پای جان رفت! البته جمله من خیلی نظامی بود :D ولی در کل باید برای پیشرفت تلاش کرد. یک ضرب المثل چینی هست که میگه «هر وقت از راه رفتن خسته شدی بدو»!. یعنی همه رقبا در اون لحظه خسته هستند و اگر تو استراحت کنی فرقی با اونا نداری ولی وقتی شروع به دویدن کنی میتونی کیلومترها ازشون جلو بیفتی :).

Drago

کاربر ممتاز
پیشرفت خودش رو فدای آسایش خودش نمیکنه
البته این تفکر رو بهتره کنار بزاریم که کار کردن توی گوگل الزاما «آسایش» نمیاره. ممکنه کار کردن توی گوگل متفاوت باشه اما الزاما راحت تر یا بهتر نیست.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
جالب نیست.
کلا به این بحث مایکرو نیشن علاقه ای ندارم.

البته بستگی داره تعریف از «میکرو» چی باشه :D . خیلیا الان خودشون رو کشور جهان پنجم میدونن، یعنی کشورن و به رسمیت شناخته نشدند، ولی ما جهان ششمی هستیم، چون علاوه بر جهان پنجم بودن، در حال استفاده از ایدئولوژی های منسوخ و در صدد زنده کردنشون هستیم (نمونش استعمار گری در جای جای جهان :D ).

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
آقا سازمان سنجش قرار نبود سر کنکور دکترا کیک و ساندیس بده؟؟؟ من رفتم کیک و ساندیس بخورم ولی نامردا فقط یه کلوچه دادن:biggrin:
------------------------------------------
به قول خارجی ها
: I don't believe my eyes!!!!
این حالتی بود که دیروز سر امتحان دکترا بهم دست داد! یعنی سازمان سنجش هم بلد بوده همچین سوالات شکلاتی طرح کنه!!! خداییش مسئولین سازمان سنجش دوست دارن ملت رو هی سورپرایز کنن:biggrin:
میگن دو دسته به آسان بودن سوالا اعتراف می کنن. اول اونایی که هیچی نخوندن دوم اونایی که خیلی زیاد خوندن.
خداییش من برا امتحان هیچی نخونده بودم ولی به نظرم رسید امتحان راحت بود. فک کردم شاید من جزو گروه اول بالام این طوری حس کردم ولی وقتی با 3-4 تا از بچه ها صحبت کردم حرفمو تایید کردن.
یعنی خداییش کسی 2ماه درس میخوند میتونست دروس تخصصی رو بالای 80 بزنه. مثل همیشه سوال اشتباه یا دو پهلو بود ولی خیلییییییییییی کم بود.
برگشتم خونه میگم اینجوری آسون بود بعد همه ریختن سرم که خوب میخوندی و میزدی دیگه!!! :)
تعداد سوالاتی که در حد شکلات بودن خیلی زیاد بود.
فک کن سوال دادن ebay چه نوع تجارتیه!!:biggrin:

------------------------------
پ ن: از 45 سوال تخصصی نزدیک 20 تا زدم البته بعضشا شم با شک و تردید زدم ولی از اونجایی که به هوش درازمدت من اعتباری نیست، بعید نیست همشو غلط زده باشم و یه رتبه نجومی بیارم.:biggrin:

پ ن 2: حالت خوشبینانه اینه که سوالا رو درست زده باشم و خداییش می ترسم برا انتخاب رشته مجاز شم و منو برا مصاحبه بخوان و خونواده به زور مجبورم کنه برم مصاحبه. البته خوشبختانه میدونم که از مصاحبه قبول نمیشم پس مجبور نمیشم اینجا دکترا بخونم، هورااااااااااا.:biggrin:

آخرین ویرایش:

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندسای گل.داشتم منابع کنکور ارشدو یه نگاهی مینداختم ...که یه سوال برام پیش اومد که شاید شما بتونید راهنماییم کنید.از بین گرایش های رشته ایتی کدومش بهتره.راستش نظر خودم رو امنیت بود...ولی میخوام بدونم که شما که دارید ارشد میخونید نظرتون چیه؟!

Drago

کاربر ممتاز
۱. آقا سازمان سنجش قرار نبود سر کنکور دکترا کیک و ساندیس بده؟؟؟ من رفتم کیک و ساندیس بخورم ولی نامردا فقط یه کلوچه دادن:biggrin:

۲. خداییش من برا امتحان هیچی نخونده بودم ولی به نظرم رسید امتحان راحت بود. فک کردم شاید من جزو گروه اول بالام این طوری حس کردم ولی وقتی با 3-4 تا از بچه ها صحبت کردم حرفمو تایید کردن.
۳. یعنی خداییش کسی 2ماه درس میخوند میتونست دروس تخصصی رو بالای 80 بزنه.

۴. فک کن سوال دادن ebay چه نوع تجارتیه!!:biggrin:

۵. از 45 سوال تخصصی نزدیک 20 تا زدم البته بعضشا شم با شک و تردید زدم

۶. حالت خوشبینانه اینه که سوالا رو درست زده باشم و خداییش می ترسم برا انتخاب رشته مجاز شم و منو برا مصاحبه بخوان و خونواده به زور مجبورم کنه برم مصاحبه. البته خوشبختانه میدونم که از مصاحبه قبول نمیشم
۱. به ما از این شیرینی های شیرین عسل دادن که یه چیزی مثل چسب چوب وسطشه، من ۲ تا برداشتم با یه ساندیس. یکیش رو ساعت ۹ ونیم اینا بود خوردم و یکی رو هم ساعت ۱۱ با ساندیسه زدم به بدن! حال کردی واسه زمانبندی خوراکی؟!

۲. منم هیچی نخوندم، اون قسمت های ذخیره و بازیابی اطلاعاتش کلا انگار به یه زبان دیگه بود برام، اگه مثلا روسی هم نوشته بود فرقی واسم نمیکرد!! اما در کل به نظر ساده میرسید.

۳. دقیقا، اگه کسی خونده بود تخصصی ها خیلی خوراک بود.

۴. اون که خوبه، سوال داده بودن کدوم یکی از اینا سمت سرور نیست : php ، jsp، یه چیز تابلو دیگه، cookie . زیرش نوشتم Are you kidding me؟؟

۵. من ۱۷ تا زدم، بجز یکی دوتاش از بقیه مطمئن نیستم!! انقدر زمان اضافه آوردم که اون سوال دومی رو تا n=11 دستی محاسبه کردم!! بجاش آخرین سوال زبان رو که زدم وقت تموم شد، حتی یه دقیقه هم وقت اضافه نیاوردم که اونایی که نزدم رو سعی کنم.

۶. آره با این اوضاع آدم میترسه نکنه مجاز بشه! اما خوبیش اون مصاحبه است که آدم می‌دونه با این وضع قبول نمیشه!

۷. کنکور دکترای پنچرگیری نداده بودیم که اون هم دادیم :D مرتیکه دوتا لاستیک گرفته دستش فکر میکنه دنیا رو خریده...
از بین گرایش های رشته ایتی کدومش بهتره.راستش نظر خودم رو امنیت بود...ولی میخوام بدونم که شما که دارید ارشد میخونید نظرتون چیه؟!
اصلا شک نکن که تجارت الکترونیک از همه بهتره. کسایی که رفتن رشته های دیگه خوندن همون ترم های اول پشیمون شدن. حتی مورد داشتیم طرف خودکشی کرده، حتی خودسوزی هم داشتیم...
(اگه واقعا بعد از ۷-۸ ترم درس خوندن دارید میپرسید که کدوم رشته «بهتر»ه جواب بهتری نمی‌تونم بدم)

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
آقا سازمان سنجش قرار نبود سر کنکور دکترا کیک و ساندیس بده؟؟؟ من رفتم کیک و ساندیس بخورم ولی نامردا فقط یه کلوچه دادن:biggrin:
------------------------------------------
به قول خارجی ها
: I don't believe my eyes!!!!
این حالتی بود که دیروز سر امتحان دکترا بهم دست داد! یعنی سازمان سنجش هم بلد بوده همچین سوالات شکلاتی طرح کنه!!! خداییش مسئولین سازمان سنجش دوست دارن ملت رو هی سورپرایز کنن:biggrin:
میگن دو دسته به آسان بودن سوالا اعتراف می کنن. اول اونایی که هیچی نخوندن دوم اونایی که خیلی زیاد خوندن.
خداییش من برا امتحان هیچی نخونده بودم ولی به نظرم رسید امتحان راحت بود. فک کردم شاید من جزو گروه اول بالام این طوری حس کردم ولی وقتی با 3-4 تا از بچه ها صحبت کردم حرفمو تایید کردن.
یعنی خداییش کسی 2ماه درس میخوند میتونست دروس تخصصی رو بالای 80 بزنه. مثل همیشه سوال اشتباه یا دو پهلو بود ولی خیلییییییییییی کم بود.
برگشتم خونه میگم اینجوری آسون بود بعد همه ریختن سرم که خوب میخوندی و میزدی دیگه!!! :)
تعداد سوالاتی که در حد شکلات بودن خیلی زیاد بود.
فک کن سوال دادن ebay چه نوع تجارتیه!!:biggrin:

------------------------------
پ ن: از 45 سوال تخصصی نزدیک 20 تا زدم البته بعضشا شم با شک و تردید زدم ولی از اونجایی که به هوش درازمدت من اعتباری نیست، بعید نیست همشو غلط زده باشم و یه رتبه نجومی بیارم.:biggrin:

پ ن 2: حالت خوشبینانه اینه که سوالا رو درست زده باشم و خداییش می ترسم برا انتخاب رشته مجاز شم و منو برا مصاحبه بخوان و خونواده به زور مجبورم کنه برم مصاحبه. البته خوشبختانه میدونم که از مصاحبه قبول نمیشم پس مجبور نمیشم اینجا دکترا بخونم، هورااااااااااا.:biggrin:
من حوزم صنعتی اصفهان بود،اصن ساندیس ندادن آب معدنی دادن با یکی از اون کیکایی که به امیر دادن:cry:
ولی سوالاش خوب بود واقعا" کسی اگه یک ماهی وقت میذاشت به جاهای خوبی میرسید.
کلیدها کی میاد؟

mohandeseit

کاربر ممتاز
سلام مهندسای گل.داشتم منابع کنکور ارشدو یه نگاهی مینداختم ...که یه سوال برام پیش اومد که شاید شما بتونید راهنماییم کنید.از بین گرایش های رشته ایتی کدومش بهتره.راستش نظر خودم رو امنیت بود...ولی میخوام بدونم که شما که دارید ارشد میخونید نظرتون چیه؟!
بهتر از چه نظر؟درآمد،بازارکار،راحتی،پژوهش و ...
بهتره سوالات تو هر گرایش را از بچه ها بپرسی
امیر تجارته،فک کنم طاها هم همینطور و من امنیتم

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
جوابی که امیر بهتون داد قابل تامل بود.
ولی اگه بخوام راهنمایی کنم، باید بگم که به رشته ارتباط نداره به دانشگاه و اساتید ارتباط داره. مثلاً دوست من تو صنعتی کرمان آی تی - آی تی خوند، ولی بیشتر درسایی که براشون ارائه شد در رابطه به امنیت بود. بیشتر بچه هاشونم در این حوزه پایان نامه کار کرد چون اساتیدشون تو این حوزه علاقه داشتن کار کنن.
پس قبل انتخاب رشته باید یه آماری از دانشگاه ها و اساتید دربیارین. اگه با فقط یکی از بچه های هر کدوم از دانشگاه ها صحبت کنید میتونید آمار کامل این چیزا رو بگیرین.

۱. به ما از این شیرینی های شیرین عسل دادن که یه چیزی مثل چسب چوب وسطشه، من ۲ تا برداشتم با یه ساندیس. یکیش رو ساعت ۹ ونیم اینا بود خوردم و یکی رو هم ساعت ۱۱ با ساندیسه زدم به بدن! حال کردی واسه زمانبندی خوراکی؟!

۲. منم هیچی نخوندم، اون قسمت های ذخیره و بازیابی اطلاعاتش کلا انگار به یه زبان دیگه بود برام، اگه مثلا روسی هم نوشته بود فرقی واسم نمیکرد!! اما در کل به نظر ساده میرسید.

۳. دقیقا، اگه کسی خونده بود تخصصی ها خیلی خوراک بود.

۴. اون که خوبه، سوال داده بودن کدوم یکی از اینا سمت سرور نیست : php ، jsp، یه چیز تابلو دیگه، cookie . زیرش نوشتم Are you kidding me؟؟

۵. من ۱۷ تا زدم، بجز یکی دوتاش از بقیه مطمئن نیستم!! انقدر زمان اضافه آوردم که اون سوال دومی رو تا n=11 دستی محاسبه کردم!! بجاش آخرین سوال زبان رو که زدم وقت تموم شد، حتی یه دقیقه هم وقت اضافه نیاوردم که اونایی که نزدم رو سعی کنم.

۶. آره با این اوضاع آدم میترسه نکنه مجاز بشه! اما خوبیش اون مصاحبه است که آدم می‌دونه با این وضع قبول نمیشه!

۷. کنکور دکترای پنچرگیری نداده بودیم که اون هم دادیم :D مرتیکه دوتا لاستیک گرفته دستش فکر میکنه دنیا رو خریده...

اصلا شک نکن که تجارت الکترونیک از همه بهتره. کسایی که رفتن رشته های دیگه خوندن همون ترم های اول پشیمون شدن. حتی مورد داشتیم طرف خودکشی کرده، حتی خودسوزی هم داشتیم...
(اگه واقعا بعد از ۷-۸ ترم درس خوندن دارید میپرسید که کدوم رشته «بهتر»ه جواب بهتری نمی‌تونم بدم)
1- جدییییییییی؟؟؟ نامردا به ما ساندیس ندادن!!! این بار که برگشتم اردبیل میرم دانشگاه محقق حقمو ازشون می گیرم:biggrin: من خودم خرما، کلوچه و آب برده بودم.(حال کردی امکاناتو:D البته همشو نخوردم)
2- خب قرار نیست همه سوالا راحت باشه، من ظاهر سوالای پایگاه و داده کاوی رو دیدم کلی ترسیدم:biggrin:
4- منم وقتی اون سوالو دیدم شک کردم به خودم، گفتم نکنه یه نکته ریز داشته باشه، آخه سوال اینقدر تابلو!!!!
5- منم اون سوال رو دستی حل کردم:biggrin: چون سوالای پایگاه و داده کاوی رو کلا کنار گذاشته بودم، وقت خیلی زیاد بود.
6- دقیقاً من خودمم برم مصاحبه شوتم میکنن بیرون:biggrin:
7- من اون سوال رو کامل زدم. حال می کنی!!! اما از ریدینگ های استعداد بدم اومد. اصلاً ریدینگ استانداردی نبودن.
البته کلاً امتحان 4ساعته خیلی طولانیه و مغز آدم خوب کار نمیکنه. خود من با اینکه این چندوقته برا تافل کلی زبان خوندم با این حال زبانم رو افتضاح زدم.

من حوزم صنعتی اصفهان بود،اصن ساندیس ندادن آب معدنی دادن با یکی از اون کیکایی که به امیر دادن:cry:
ولی سوالاش خوب بود واقعا" کسی اگه یک ماهی وقت میذاشت به جاهای خوبی میرسید.
کلیدها کی میاد؟
عجباااااا، به شما هم که اب معدنی دادن!!! دیگه من حتماً باید برم حقمو ازشون بگیرم. من با انگیزه کیک ساندیس رفته بودم.
کلیدها درنمیان. یعنی تو کنکورهای دکترای قبلی هیچ کلیدی در نیومد برا همین فکر نکنم این دوره هم کلیدی بیاد.
برای دیدن رتبه تک رقمیت(من و امیرهم قرار تک رقمی بیاریم هاااا:biggrin:)، یکم صبر کن، 1ماه دیگه رتبه ها میان.

MINA 73

عضو جدید
بهتر از چه نظر؟درآمد،بازارکار،راحتی،پژوهش و ...
بهتره سوالات تو هر گرایش را از بچه ها بپرسی
امیر تجارته،فک کنم طاها هم همینطور و من امنیتم

سلام:)این ی جورایی سوال منم هست...البته بااجازه Mohandes*
میشه مواردی که گفتی راجع به گرایش امنیت وهمینطورشبکه بگین؟:redface:

Drago

کاربر ممتاز
۱. من اون سوال رو کامل زدم. حال می کنی!!! اما از ریدینگ های استعداد بدم اومد. اصلاً ریدینگ استانداردی نبودن.
۲. من با اینکه این چندوقته برا تافل کلی زبان خوندم با این حال زبانم رو افتضاح زدم.
۳. دیگه من حتماً باید برم حقمو ازشون بگیرم. من با انگیزه کیک ساندیس رفته بودم.
۱. من یکی از قوانینش رو اشتباه فهمیده بودم، آخرین سوال اون بخش رو که حل کردم دیدمش و همه رو پاک کردم، بعدش هم فرصت نشد دوباره حل کنم. فکر میکنم شکل کشیدن ممکن بود به حل کردنش کمک کنه.

۲. vocabulary زبانش خیلی سخت بود، یکی یا دوتاشو زدم ولی درک مطلب و گرامرش به نظرم بد نبود.
۳. برو آقا! سی هزار تومن پول دادی!! البته اون بخش ساندیسش خوب نبود، ترجیح میدادم یه چیز دیگه بدن، ما «ساندیس‌خور» نیستیم... فقط اون قند احتمالی توش ممکن بود به درد بخوره.

===
الان به جای vocabulary می‌خواستم بنویسم «کلمه دانی» اما انقدر حالم از اون «زمان مهر» که به جای Time Stamp نوشته بود بهم خورد که شاید در بعضی موارد تجدید نظر کنم!

mohandeseit

کاربر ممتاز
سلام:)این ی جورایی سوال منم هست...البته بااجازه Mohandes*
میشه مواردی که گفتی راجع به گرایش امنیت وهمینطورشبکه بگین؟:redface:
خدارو شکر بازار کار و درامد کلا" تو آی تی خوبه و جای نگرانی نیس (البته همت شما خیلی تاثیرگذاره).
ببین زیرساخت ها تو هر گرایش با هم فرق داره مثلا" تو امنیت ریاضی خیلی مهم و کاربردیه (جبرمجرد،نظریه اعداد،منحنیهای بیضوی و ...).

Drago

کاربر ممتاز
اینترنتی که توش اسم Exception هم سانسور میشه یه جای کارش مشکل داره.
اسم Exception ها توی جاوا سرهم نوشته میشه،مثلا NullPointerException. حالا من توی تاپیک آموزش جاوا نوشتم Array Out of Bounds Exception (اونجا سرهم نوشتم) و یه قسمتش سانسور شده!

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
۱. من یکی از قوانینش رو اشتباه فهمیده بودم، آخرین سوال اون بخش رو که حل کردم دیدمش و همه رو پاک کردم، بعدش هم فرصت نشد دوباره حل کنم. فکر میکنم شکل کشیدن ممکن بود به حل کردنش کمک کنه.
۲. vocabulary زبانش خیلی سخت بود، یکی یا دوتاشو زدم ولی درک مطلب و گرامرش به نظرم بد نبود.
۳. برو آقا! سی هزار تومن پول دادی!! البته اون بخش ساندیسش خوب نبود، ترجیح میدادم یه چیز دیگه بدن، ما «ساندیس‌خور» نیستیم... فقط اون قند احتمالی توش ممکن بود به درد بخوره.
===
الان به جای vocabulary می‌خواستم بنویسم «کلمه دانی» اما انقدر حالم از اون «زمان مهر» که به جای Time Stamp نوشته بود بهم خورد که شاید در بعضی موارد تجدید نظر کنم!
1- دقیقا من شکل کشیدم. فکر میکنم اگه فرصت مجدد داشتی حتماً حلش میکردی چون واقعاً سخت نبود. البته یه نکته ای هم هست. من این حس رو دارم که هیچ کدوممون واقعاً سعی نکردیم که به صوالا عالی جواب بدیم. یعنی من خودم حداقل 7-8 سوال بود که میتونستم حل کنم. یکم انگیزه حل کردن و جواب دادن نداشتم. مثلاً تو بخش لغت زبان، فقط دوتاسوال اول رو خوندم، دیدم باز دیکشنری رو باز کردن سوال دادن، حوصلم نکشید بقیه سوالای لغت رو بخونم. تو دروس تخصصی هم دقیقا حوصلم نشد رو بعضی سوالا وقت بیشتر بذارم.

3- آره والا، 30تومن کم پولی نیست، کاری میکنم به جای یه ساندیس، 10 تا رانی بهم بدن:biggrin:
====
خداییش بار اول این کلمه رو میشنوم!!!

خدارو شکر بازار کار و درامد کلا" تو آی تی خوبه و جای نگرانی نیس (البته همت شما خیلی تاثیرگذاره).
من اینجا یک سوال دارم، این خوبه و جای نگرانی نیست رو میشه بیشتر بازش کنی؟ فک کن من یه دانشجوی لیسانس، ازت می پرسم من با مدرک لیسانس حداکثر چقدر درآمد میتونم تو ماه داشته باشم و کجاها کار کنم؟

اینترنتی که توش اسم Exception هم سانسور میشه یه جای کارش مشکل داره.
اسم Exception ها توی جاوا سرهم نوشته میشه،مثلا NullPointerException. حالا من توی تاپیک آموزش جاوا نوشتم Array Out of Bounds Exception (اونجا سرهم نوشتم) و یه قسمتش سانسور شده!
آخه عبارتی که نوشتی چه معنی بدی میتونه داشته باشی!!! آقا من بچه مثبتم بلد نیستم، درگوشی بهم بگین یاد بگیرم.:biggrin:

امروز یه نکته جالبی رو فهمیدم، من الان دنبال امریه سربازی هستم و برخلاف تصور خودم و حرفی که همیشه اطرافیان و خانوادم میزدن، امریه سربازی برای فارغ التحصیل لیسانس و فوق دیپلم خیلی بیشتر از ارشد و دکتراست. بیشتر سازمان ها اصلاً سهمیه ای برای ارشد ندارن. تو یه اداره طرف آشنا بود، حتی نامه اش رو هم نشون داد.

من به نظرم رسید که چه اشکالی داره، منو به عنوان لیسانس قبول کنن که گفتن اصلاً امکان پذیر نیست. طرف یه چیزی خیلی جالب گفت. اگه اداره ای بخواد کارمند لیسانس استخدام کنه و کسی مراجعه کنه و بخواد که مدرک ارشدش رو نادیده بگیرن و به اندازه لیسانس هم حقوق بدن اداره چنین حقی نداره. حتی اگه طرف به دروغ بگه که لیسانس هست و مدرک ارشدش رو مخفی کنه و بعداً مشخص بشه، طرف اخراج میشه.
طبق قوانین استخدام دولتی، هیچ اداره ای حق نداره برای پستی که برای اون یک فرد لیسانس در نظر گرفته شده، فردی با مدرک بالا استخدام کنه، حتی اگه بهش به اندازه یک کارمند لیسانس حقوق بدن!!!

این چندمین باره که تو 1 سال اخیر از اینکه اول اومدم ارشد بگیرم بعد سربازی برم پشیمون میشم. کاش اون موقع حماقت نمیکردم و سربازی میرفتم. هم سربازیم به جای 24 ماه، 17 ماه بود و هم راحت امریه میگرفتم.

بالا