نوع داده مجرد یا انتزاعی ADTکجا شنیدی؟ اولین چیزی که با ADT به ذهن من میرسه Android Developer Toolkitه ولی خب مسلما کاربردهای دیگه هم داره، مثلا American District Telegraph.
نوع داده مجرد یا انتزاعی ADTکجا شنیدی؟ اولین چیزی که با ADT به ذهن من میرسه Android Developer Toolkitه ولی خب مسلما کاربردهای دیگه هم داره، مثلا American District Telegraph.
مهندس وجود خویشتن؟ یعنی چی؟
سلام.
شما لطف دارید، اما فعل «خواستن» به این شکل صحیح تره.
کجا شنیدی؟ اولین چیزی که با ADT به ذهن من میرسه Android Developer Toolkitه ولی خب مسلما کاربردهای دیگه هم داره، مثلا American District Telegraph.
واقعا نمیشه،باید بعد از کنکور بشینم فوتبال دنبال کنم.۲۳ سال نکردم چه فایده ای داشت؟ یه سرگرمی رو از دست دادم.
بعدا میام از شماها راهنمایی میگیرم که اصلا جریان این لیگ ها چجوریه،فصل کی شروع میشه و اینا.
خارجی و داخلی رو باهم دنبال کنم یا از یکی شروع کنم؟
=======
پارسه این هفته به نظرتون یه کم زیادی سخت نبود بعضی قسمتاش؟
نه.@Drago :
یه جزیره مجانی سراغ نداری؟![]()
اگه واضح بود که نمی پرسیدم. آدم چطوری میتونه مهندس وجود خویش باشه؟مهندس وجود خویشند نه خویشتن منظورم واضحه دوست عزیز
نوع داده انتزاعی قبلا به ساختارهایی مثل پشته و صف گفته میشد، هنگامی که فقط در مورد کارایی اونها صحبت میشد، نه در مورد پیاده سازیشون. یعنی میگفتیم stack رو pop میکنیم، اما نمیگفتیم چطوری.نوع داده مجرد یا انتزاعی ADT
چرا اتفاقا، اومدم از بچه ها یه سری اطلاعات گرفتم ولی دیدم از حوصله من خارجه! همون تفریحات خودمو دنبال کردم.امیر. این پستت رو بعد کنکورت دنبال نکردی؟؟؟![]()
خیلی هم خوب، یه بحث راه بندازیم ذهنمون یه کم از این آکبندی در بیاد.بیاین بحث کنید بگین که به نظرتون چرا این جوریه؟ چرا شرکت های ایرانی علاقه ای به طرح های تحقیقاتی-تجاری که خیلی هم براشون مفیده ندارن؟
1- با هر دو مورد الف و ب موافق هستم.۱. مدیریت ارشد شرکتها معمولا توسط افرادی انجام میشه که دو تا فاکتور مضر دارند : الف) سواد علمیشون کمه ب) بسیار محافظه کار هستند
فاکتور اول رو نمیخوام به همه تعمیم بدم، بسیاری از مدیران ارشد خیلی از شرکتهای داخلی سواد خوبی دارند و اگه باهاشون حرف بزنی از لحظه به لحظه این گفتگو ممکنه لذت ببری. اما این گروه رو فاکتور دوم نابود میکنه. طرف یه بودجه دستشه و امنیت شغلی هم نداره (تاسف آوره که مدیر ارشد هم امنیت شغلی نداره). میترسه اگه یه اشتباه بکنه به طرز ناگواری سقوط کنه. پس با اینکه میدونه میشه از فلان متد جهت بالابردن بهره وری استفاده کرد به خاطر ریسکش این کار رو نمیکنه.
۲. تفکر بوروکراتیک ایرانی : اگه طرف این ایده رو بده، همه میگن که «داره یه دکانی واسه پول درآوردن خودش درست میکنه». یعنی ایدهی اکثریت اینه که حتما این پروژه یه منفعت شخصی خوب واسه این آدم داره. این باعث میشه افرادی که واقعا به سازمان فکر میکنن (و از قضا شرافتمند هستند و روی لکه دار نشدن حیثیتشون حساس) در قدم های اول منصرف بشن. و از اون طرف جا برای یه کسی که واقعا به فکر منفعت شخصی خودشه باز میشه که یه ایدهی نصفه و نیمه ای رو جلو ببره.
اما یه نکتهی دیگه : طرح ها وقتی که وارد سازمانهای دولتی یا نیمه دولتی میشن باید کامل و جامع باشند. یعنی هم از نظر فنی و تحلیلی همهی جوانب در نظر گرفته شده باشه، هم سودآوریش دقیقا مشخص باشه که چقدره و هم طرح یه جوری باشه که به قول یکی از دوستان «مدیر دولتی فهم» باشه! بعد هم که این طرح ارسال میشه وارد یه روند بسیار کند و زمانبر میشه. طرح های زیادی الان داده میشه و ما سالهای بعد نتیجه اش رو خواهیم دید.
===============
البته مهدی خلجی بهتر از من حرف میزنه!
با تشکر از استقبال زیاد دوستان
.
اما حتی با مدیرعامل ایرانسل مذاکره شده اما قانع نشدن که چنین طرح هایی انجام بشه.
نظر من «اینرسی» (معادل فارسیش رو «ماند» انتخاب کردن) باعث این موضوع میشه. یعنی یه پروژه ای رو انجام دادیم، موفق بود، خوبه، همینجوری بمونیم. نکنه بعدی موفق نشه؟از طرفی من مدیرانی رو هم دیدم که در شرکت های خصوصی موفق که با ایده های مدیر و با سواد اون به موفقیت رسیده، باز هم مدیر شرکت برای انجام چنین پروژه هایی بی میل هست. علت این چیه؟
۱. سوال خوبیه. داریم واقعا همچین شرکتی؟ شرکتی که راهکار تجاری (Business Solution) ارائه بده؟۱. چه شرکت هایی الان وجود دارند که به صورت تخصصی دارن کار میکنن و فقط کارشون این هست که بازار شرکت ها رو بررسی کنن و بازدهیشون رو ببرن بالا ؟؟
۲. این شرکت ها چه رزومه ای دارند و موجب افزایش بازدهی کدوم شرکت های کلان شدن ؟؟
۳. هزینه هر اس ام اس ایرانسل به ایرانسل تا جایی که میدونم ناچیزه. حدودا برای هر اس ام اس 1 تومان و شاید هم کمتر.
اگه از ما 16 تومان میگیرن. دلیل نمیشه که قیمت خودشون خیلی هم بالا باشه.
به قول یکی از مدیران ارشد مخابرات : ما داریم تو مخابرات کلا ضرر میکنیم !! فقط این اس ام اس ها هستن که باعث میشه مخابرات سود دهی داشته باشه !!
من نمیگم جای اون بودم از ایده نو استقبال می کردم، من میگم هر کسی جای مدیرهای فعلی باشه باید از ایده های نو استقبال کنه. چون مزیت رقابتی پایدار خیلی کم وجود داره، مدیر باید دنبال این باشه که هر روز برا خودش یک مزیت رقابتی ایجاد کنه تا رقبا بهش نرسن.طاها جان . مشکل اینجاست که ما جای اون شرکت نیستیم . اگه بودیم حس میکنم که از ایده های نو استقبال میکردیم.
از نگاه مدیرعامل ایرانسل :
1- خب ما داریم سود میکنیم. اونم سودی بسیار کلان . حالا به خاطر یکم سود بیشتر چرا بخوایم خودمون رو اذیت کنیم و وارد بازیهای جدیدی بکنیم ؟؟
2- از کجا معلوم و مشخصه که اگه تو شرکت داده کاوی انجام بدیم . بازدهیمون بالا میره ؟؟
3- دانشگاه هیچ ربطی به بازار کار نداره. پس چرا ما باید خودمون رو مشغول تئوری های دانشگاه ها کنیم ؟؟
4- چه شرکت هایی الان وجود دارند که به صورت تخصصی دارن کار میکنن و فقط کارشون این هست که بازار شرکت ها رو بررسی کنن و بازدهیشون رو ببرن بالا ؟؟
این شرکت ها چه رزومه ای دارند و موجب افزایش بازدهی کدوم شرکت های کلان شدن ؟؟
5- وقتی من مدیر دارم از شرکت به اندازه کافی حقوق میگیرم و 30 سال هم اینجا هستم. چه نیازی هست که طرح جدیدی ارائه بدم ؟؟
6- شمایی که اومدی با من مذاکره کنی. خودت کجای دنیا قرار داری؟؟
پ ن1 : البته این 6 تایی که گفتم صد در صد پاسخی برای ارائه دارن . ولی خب اینکه مدیرعامل ایرانسل از این پاسخ ها قانع بشه و دوست داشته باشه که ایده های جدید رو اجرا کنه شرطه .
پ ن 2 : ضمن اینکه ایرانسل باز حداقل چند تا نواوری با خودش اورد که البته اونم به خاطر طرف خارجی و تجربه های اون طرف بود.
یادمون نره همراه اول تو 10 سالی که انحصاری کار میکرد هیچ طرحی رو با خودش نیاورده بود.
-------
نکته آخر :
هزینه هر اس ام اس ایرانسل به ایرانسل تا جایی که میدونم ناچیزه. حدودا برای هر اس ام اس 1 تومان و شاید هم کمتر.
اگه از ما 16 تومان میگیرن. دلیل نمیشه که قیمت خودشون خیلی هم بالا باشه.
به قول یکی از مدیران ارشد مخابرات : ما داریم تو مخابرات کلا ضرر میکنیم !! فقط این اس ام اس ها هستن که باعث میشه مخابرات سود دهی داشته باشه !!
این ترس که بعدی موفق نشه هست. همه پروژه هایی که در شرکت های معتبر اجرا میشه موفق نیست. اما من حالتی رو در نظر گرفتم که اجرای پروژه رایگان هست و شکست در اون تاثیری توی شرکت نداره.نظر من «اینرسی» (معادل فارسیش رو «ماند» انتخاب کردن) باعث این موضوع میشه. یعنی یه پروژه ای رو انجام دادیم، موفق بود، خوبه، همینجوری بمونیم. نکنه بعدی موفق نشه؟
۱. سوال خوبیه. داریم واقعا همچین شرکتی؟ شرکتی که راهکار تجاری (Business Solution) ارائه بده؟
۲. شبیه موضوع سابقه کار/ استخدام میشه. برای استخدام شدن سابقه کار لازمه و برای سابقه کار پیدا کردن اول باید استخدام بشی... تا شرکتهای کلان به این شرکتها یا افراد راه ندن رزومه اشون قوی نمیشه، و تا رزومه اشون قوی نشه شرکتهای کلان بهشون پروژه نمیدن.
۳.هزینه ارسال یه اس ام اس بله، اما هزینه ای که اول انجام شده تا اون یه اس ام اس بتونه ارسال بشه چی؟ زیر ساخت و غیره همه اش باید پولش از توی این اس ام اس ها در بیاد.
خیلی ببخشید، مخابرات غلط میکنه با این همه فرصت اقتصادی باز ضرر کنه. استاد شبکه تو کلاس میگفت که تو کشورهای خارجی شرکت ها دیگه از تماس تلفنی و اس ام اس و... پول در نمیارن. همچی رفته روی ارزش افزوده.
========================
پ ن من: دانیال جان نکاتی که گفتی بیشتر به مدیرانی برمیگرده که نگاه خرد دارن نه کلان، 6 ماه دیگه رو میبینن نه 6 سال دیگه. در ضمن قانع هستند. فکر نمیکنند که سودشون رو می تونن بالاتر ببرند و هزینه هاشون رو پایین تر بیارن. (این جا جای بحث نیست ولی خوشحال میشم در مورد شرکت هایی مثل سامسونگ یا دوو مطالعه کنی تا ببینی مدیرهای واقعی چطوری فکر میکنن. چنین آدمایی منو به وجد میارن.)
نگاه خرد دارن نه کلان، 6 ماه دیگه رو میبینن نه 6 سال دیگه. در ضمن قانع هستند. فکر نمیکنند که سودشون رو می تونن بالاتر ببرند و هزینه هاشون رو پایین تر بیارن
بیاین بحث کنید بگین که به نظرتون چرا این جوریه؟ چرا شرکت های ایرانی علاقه ای به طرح های تحقیقاتی-تجاری که خیلی هم براشون مفیده ندارن؟
درسته اینجا همه چیز رو برای ما فراهم میکنن ولی یه مشکل داره و اون اینه که در ما یه حس حق به جانب بودن ایجاد میکنه ..
بیشترین علاقه من کار در جامعه شناختی و تحقیق در مورد تغییرات اجتماعی هست و یکی از دلایل ترک من از گوگل این هست که وقتی اونجا بودم فرصت کافی برای برآورده کردن این خواسته من وجود نداشت
پیشرفت خودش رو فدای آسایش خودش نمیکنه
البته این تفکر رو بهتره کنار بزاریم که کار کردن توی گوگل الزاما «آسایش» نمیاره. ممکنه کار کردن توی گوگل متفاوت باشه اما الزاما راحت تر یا بهتر نیست.پیشرفت خودش رو فدای آسایش خودش نمیکنه
البته این تفکر رو بهتره کنار بزاریم که کار کردن توی گوگل الزاما «آسایش» نمیاره. ممکنه کار کردن توی گوگل متفاوت باشه اما الزاما راحت تر یا بهتر نیست.
جالب نیست.
جالب نیست.
کلا به این بحث مایکرو نیشن علاقه ای ندارم.
۱. به ما از این شیرینی های شیرین عسل دادن که یه چیزی مثل چسب چوب وسطشه، من ۲ تا برداشتم با یه ساندیس. یکیش رو ساعت ۹ ونیم اینا بود خوردم و یکی رو هم ساعت ۱۱ با ساندیسه زدم به بدن! حال کردی واسه زمانبندی خوراکی؟!۱. آقا سازمان سنجش قرار نبود سر کنکور دکترا کیک و ساندیس بده؟؟؟ من رفتم کیک و ساندیس بخورم ولی نامردا فقط یه کلوچه دادن
۲. خداییش من برا امتحان هیچی نخونده بودم ولی به نظرم رسید امتحان راحت بود. فک کردم شاید من جزو گروه اول بالام این طوری حس کردم ولی وقتی با 3-4 تا از بچه ها صحبت کردم حرفمو تایید کردن.
۳. یعنی خداییش کسی 2ماه درس میخوند میتونست دروس تخصصی رو بالای 80 بزنه.
۴. فک کن سوال دادن ebay چه نوع تجارتیه!!
۵. از 45 سوال تخصصی نزدیک 20 تا زدم البته بعضشا شم با شک و تردید زدم
۶. حالت خوشبینانه اینه که سوالا رو درست زده باشم و خداییش می ترسم برا انتخاب رشته مجاز شم و منو برا مصاحبه بخوان و خونواده به زور مجبورم کنه برم مصاحبه. البته خوشبختانه میدونم که از مصاحبه قبول نمیشم
اصلا شک نکن که تجارت الکترونیک از همه بهتره. کسایی که رفتن رشته های دیگه خوندن همون ترم های اول پشیمون شدن. حتی مورد داشتیم طرف خودکشی کرده، حتی خودسوزی هم داشتیم...از بین گرایش های رشته ایتی کدومش بهتره.راستش نظر خودم رو امنیت بود...ولی میخوام بدونم که شما که دارید ارشد میخونید نظرتون چیه؟!
من حوزم صنعتی اصفهان بود،اصن ساندیس ندادن آب معدنی دادن با یکی از اون کیکایی که به امیر دادنآقا سازمان سنجش قرار نبود سر کنکور دکترا کیک و ساندیس بده؟؟؟ من رفتم کیک و ساندیس بخورم ولی نامردا فقط یه کلوچه دادن
------------------------------------------
به قول خارجی ها
: I don't believe my eyes!!!!
این حالتی بود که دیروز سر امتحان دکترا بهم دست داد! یعنی سازمان سنجش هم بلد بوده همچین سوالات شکلاتی طرح کنه!!! خداییش مسئولین سازمان سنجش دوست دارن ملت رو هی سورپرایز کنن
میگن دو دسته به آسان بودن سوالا اعتراف می کنن. اول اونایی که هیچی نخوندن دوم اونایی که خیلی زیاد خوندن.
خداییش من برا امتحان هیچی نخونده بودم ولی به نظرم رسید امتحان راحت بود. فک کردم شاید من جزو گروه اول بالام این طوری حس کردم ولی وقتی با 3-4 تا از بچه ها صحبت کردم حرفمو تایید کردن.
یعنی خداییش کسی 2ماه درس میخوند میتونست دروس تخصصی رو بالای 80 بزنه. مثل همیشه سوال اشتباه یا دو پهلو بود ولی خیلییییییییییی کم بود.
برگشتم خونه میگم اینجوری آسون بود بعد همه ریختن سرم که خوب میخوندی و میزدی دیگه!!!
تعداد سوالاتی که در حد شکلات بودن خیلی زیاد بود.
فک کن سوال دادن ebay چه نوع تجارتیه!!
------------------------------
پ ن: از 45 سوال تخصصی نزدیک 20 تا زدم البته بعضشا شم با شک و تردید زدم ولی از اونجایی که به هوش درازمدت من اعتباری نیست، بعید نیست همشو غلط زده باشم و یه رتبه نجومی بیارم.
پ ن 2: حالت خوشبینانه اینه که سوالا رو درست زده باشم و خداییش می ترسم برا انتخاب رشته مجاز شم و منو برا مصاحبه بخوان و خونواده به زور مجبورم کنه برم مصاحبه. البته خوشبختانه میدونم که از مصاحبه قبول نمیشم پس مجبور نمیشم اینجا دکترا بخونم، هورااااااااااا.![]()
بهتر از چه نظر؟درآمد،بازارکار،راحتی،پژوهش و ...سلام مهندسای گل.داشتم منابع کنکور ارشدو یه نگاهی مینداختم ...که یه سوال برام پیش اومد که شاید شما بتونید راهنماییم کنید.از بین گرایش های رشته ایتی کدومش بهتره.راستش نظر خودم رو امنیت بود...ولی میخوام بدونم که شما که دارید ارشد میخونید نظرتون چیه؟!
جوابی که امیر بهتون داد قابل تامل بود.سلام مهندسای گل.داشتم منابع کنکور ارشدو یه نگاهی مینداختم ...که یه سوال برام پیش اومد که شاید شما بتونید راهنماییم کنید.از بین گرایش های رشته ایتی کدومش بهتره.راستش نظر خودم رو امنیت بود...ولی میخوام بدونم که شما که دارید ارشد میخونید نظرتون چیه؟!
1- جدییییییییی؟؟؟ نامردا به ما ساندیس ندادن!!! این بار که برگشتم اردبیل میرم دانشگاه محقق حقمو ازشون می گیرم۱. به ما از این شیرینی های شیرین عسل دادن که یه چیزی مثل چسب چوب وسطشه، من ۲ تا برداشتم با یه ساندیس. یکیش رو ساعت ۹ ونیم اینا بود خوردم و یکی رو هم ساعت ۱۱ با ساندیسه زدم به بدن! حال کردی واسه زمانبندی خوراکی؟!
۲. منم هیچی نخوندم، اون قسمت های ذخیره و بازیابی اطلاعاتش کلا انگار به یه زبان دیگه بود برام، اگه مثلا روسی هم نوشته بود فرقی واسم نمیکرد!! اما در کل به نظر ساده میرسید.
۳. دقیقا، اگه کسی خونده بود تخصصی ها خیلی خوراک بود.
۴. اون که خوبه، سوال داده بودن کدوم یکی از اینا سمت سرور نیست : php ، jsp، یه چیز تابلو دیگه، cookie . زیرش نوشتم Are you kidding me؟؟
۵. من ۱۷ تا زدم، بجز یکی دوتاش از بقیه مطمئن نیستم!! انقدر زمان اضافه آوردم که اون سوال دومی رو تا n=11 دستی محاسبه کردم!! بجاش آخرین سوال زبان رو که زدم وقت تموم شد، حتی یه دقیقه هم وقت اضافه نیاوردم که اونایی که نزدم رو سعی کنم.
۶. آره با این اوضاع آدم میترسه نکنه مجاز بشه! اما خوبیش اون مصاحبه است که آدم میدونه با این وضع قبول نمیشه!
۷. کنکور دکترای پنچرگیری نداده بودیم که اون هم دادیممرتیکه دوتا لاستیک گرفته دستش فکر میکنه دنیا رو خریده...
اصلا شک نکن که تجارت الکترونیک از همه بهتره. کسایی که رفتن رشته های دیگه خوندن همون ترم های اول پشیمون شدن. حتی مورد داشتیم طرف خودکشی کرده، حتی خودسوزی هم داشتیم...
(اگه واقعا بعد از ۷-۸ ترم درس خوندن دارید میپرسید که کدوم رشته «بهتر»ه جواب بهتری نمیتونم بدم)
عجباااااا، به شما هم که اب معدنی دادن!!! دیگه من حتماً باید برم حقمو ازشون بگیرم. من با انگیزه کیک ساندیس رفته بودم.من حوزم صنعتی اصفهان بود،اصن ساندیس ندادن آب معدنی دادن با یکی از اون کیکایی که به امیر دادن
ولی سوالاش خوب بود واقعا" کسی اگه یک ماهی وقت میذاشت به جاهای خوبی میرسید.
کلیدها کی میاد؟
بهتر از چه نظر؟درآمد،بازارکار،راحتی،پژوهش و ...
بهتره سوالات تو هر گرایش را از بچه ها بپرسی
امیر تجارته،فک کنم طاها هم همینطور و من امنیتم
۱. من یکی از قوانینش رو اشتباه فهمیده بودم، آخرین سوال اون بخش رو که حل کردم دیدمش و همه رو پاک کردم، بعدش هم فرصت نشد دوباره حل کنم. فکر میکنم شکل کشیدن ممکن بود به حل کردنش کمک کنه.۱. من اون سوال رو کامل زدم. حال می کنی!!! اما از ریدینگ های استعداد بدم اومد. اصلاً ریدینگ استانداردی نبودن.
۲. من با اینکه این چندوقته برا تافل کلی زبان خوندم با این حال زبانم رو افتضاح زدم.
۳. دیگه من حتماً باید برم حقمو ازشون بگیرم. من با انگیزه کیک ساندیس رفته بودم.
خدارو شکر بازار کار و درامد کلا" تو آی تی خوبه و جای نگرانی نیس (البته همت شما خیلی تاثیرگذاره).سلاماین ی جورایی سوال منم هست...البته بااجازه Mohandes*
میشه مواردی که گفتی راجع به گرایش امنیت وهمینطورشبکه بگین؟![]()
1- دقیقا من شکل کشیدم. فکر میکنم اگه فرصت مجدد داشتی حتماً حلش میکردی چون واقعاً سخت نبود. البته یه نکته ای هم هست. من این حس رو دارم که هیچ کدوممون واقعاً سعی نکردیم که به صوالا عالی جواب بدیم. یعنی من خودم حداقل 7-8 سوال بود که میتونستم حل کنم. یکم انگیزه حل کردن و جواب دادن نداشتم. مثلاً تو بخش لغت زبان، فقط دوتاسوال اول رو خوندم، دیدم باز دیکشنری رو باز کردن سوال دادن، حوصلم نکشید بقیه سوالای لغت رو بخونم. تو دروس تخصصی هم دقیقا حوصلم نشد رو بعضی سوالا وقت بیشتر بذارم.۱. من یکی از قوانینش رو اشتباه فهمیده بودم، آخرین سوال اون بخش رو که حل کردم دیدمش و همه رو پاک کردم، بعدش هم فرصت نشد دوباره حل کنم. فکر میکنم شکل کشیدن ممکن بود به حل کردنش کمک کنه.
۲. vocabulary زبانش خیلی سخت بود، یکی یا دوتاشو زدم ولی درک مطلب و گرامرش به نظرم بد نبود.
۳. برو آقا! سی هزار تومن پول دادی!! البته اون بخش ساندیسش خوب نبود، ترجیح میدادم یه چیز دیگه بدن، ما «ساندیسخور» نیستیم... فقط اون قند احتمالی توش ممکن بود به درد بخوره.
===
الان به جای vocabulary میخواستم بنویسم «کلمه دانی» اما انقدر حالم از اون «زمان مهر» که به جای Time Stamp نوشته بود بهم خورد که شاید در بعضی موارد تجدید نظر کنم!
من اینجا یک سوال دارم، این خوبه و جای نگرانی نیست رو میشه بیشتر بازش کنی؟ فک کن من یه دانشجوی لیسانس، ازت می پرسم من با مدرک لیسانس حداکثر چقدر درآمد میتونم تو ماه داشته باشم و کجاها کار کنم؟خدارو شکر بازار کار و درامد کلا" تو آی تی خوبه و جای نگرانی نیس (البته همت شما خیلی تاثیرگذاره).
آخه عبارتی که نوشتی چه معنی بدی میتونه داشته باشی!!! آقا من بچه مثبتم بلد نیستم، درگوشی بهم بگین یاد بگیرم.اینترنتی که توش اسم Exception هم سانسور میشه یه جای کارش مشکل داره.
اسم Exception ها توی جاوا سرهم نوشته میشه،مثلا NullPointerException. حالا من توی تاپیک آموزش جاوا نوشتم Array Out of Bounds Exception (اونجا سرهم نوشتم) و یه قسمتش سانسور شده!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |