گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

redhood

کاربر فعال
فقط یه چیزو بگم از نظر گرامری حرف شما درسته ولی تو صحبت کردن خیلی از گرامرا اونجوری نیست که فکر میکنید.. مثلا تو بعضی از جملات میگن I are در صورتی که یه همچین چیزی اشتباهه . به هر حال من ادعایی ندارم. شما بهتر میدونین. شبتون قشنگ

I am still wearing your helmet, aren't I?
این جمله یه مثال I + are بود :p
غلط هم نیست استثناء هستش

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همه در مورد «فرهنگ آی تی» و حمایت از IT وغیره نوشتید، ببینم چیکار می‌کنید :
فونت های فارسی همچنان نیازمند حمایت و سرمایه گذاری شماست.

ممنون برای معرفی.

1-
مگه نمیشه هر فونتی که دوست داشتیم , روی سرور سایت بگذاریم ؟
و سایت مورد نظر فونت رو از روی سرور بخونه ؟
من حس میکنم همچین چیزی قبلا دیدم.

2-
مگه نمیشه یه فونتی رو انتخاب کنیم. و این فونت از روی سیستم سرویس گیرنده/مشتری بارگذاری بشه ؟

یعنی ما فقط همون 3 فونت فارسی رو داشتیم ؟؟ من تا الان چرا چنین چیزی رو تست نکرده بودم ؟

۱. دقیقا نظر منم همینه، چرا هردوش رو ادامه نده؟! هردو رو با هم می‌تونه داشته باشه. اگر کار رو هم اضافه کنیم میشه هرسه.

۲.ما پتنت نمی‌کنیم رفیق، تولیدات ما مجوز Creative Commons داره از نوع Share alike!

۳. تو دادگاه میبینمت :D

۴. تا بعد کنکور ارشد ازت نمی‌گیرم! استرست زیاده مغزت بازدهیش کامل نیست!!

1- دقیقا

2- از اول میدونستم دوست خوبی هستی.
اقا هر چی من پتنت ثبت کردم. تو هم میتونی استفاده کنی. ولی فقط تو . نه شخص دیگه ای

3- حرف 2 خودم رو پس میگیرم :D
جرات داری دعوتش کن فیس ب و ق !!

4- تازه این که چیزی نیست. اینقدر دیوونه شدم که امروز نشستم 4 ساعت مفید وقت گذاشتم و نقاشی کشیدم. باورت میشه ؟!!
موندم اصلا چه دلیلی داره کنکور رو یک هفته عقب بندازن. خب میرفتیم امتحانمون رو میدادیم دیگه . یعنی سازمان سنجشه که داریم ؟

شما ممکنه مدادتراش باشی که وقتی بخوان جمع ببندن بگن «تعدادی مدادتراش»
و اتفاقا اینجا مهندسین فهمیده ای هم داریم

من اول فکر میکردم که ایشون بدون منظور این دو تا مطلب رو گفتن و گفتم این روزها حال خودمم مساعد نیست و زیاد سخت نگیرم .
ولی خب وقتی پست زیر رو دادن :

علی رغم خواستم اونجوری صحبت کردم. به هر حال من از " شما " عذر میخوام

نظرم کاملا برگشت . و مثل اینکه توهین به جمع , کار بسیار عادی برای "یه تعداد انسان فهمیده" هست.

و مثل اینکه اینجا هر کسی نگه :
«آخی عزیزم چرااااااا؟؟؟؟؟؟ بوس بوس»
باید بهش توهین بشه !!

بد دوره ای شده امیرجان. بد .

I am still wearing your helmet, aren't I?

غلط هم نیست استثناء هستش

شما خودت رو معرفی کردی مهندس ؟؟
من اسم شما رو نمیدونم متاسفانه. اگه معرفی کنید خوشحال میشم.

redhood

کاربر فعال
شما خودت رو معرفی کردی مهندس ؟؟
من اسم شما رو نمیدونم متاسفانه. اگه معرفی کنید خوشحال میشم.

سلام مهندس، من 2 ماهی میشه که عضو شدم، وقتی تازه وارد بودم شما فعالیتت کم شده بود گویا واسه همین آشنا نشدیم
اجسان، ترم 8 مهندسی فن آوری اطلاعات
خوشبختم :)

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی،
امیدوارم روزگار به کام باشه.
از بحث هایی که شده خبر ندارم!!! پس نظری هم نمیتونم بدم;)
فکر می کنم برخی از دوستان دارن برا ارشد و برخی برا دکترا میخونن. امیدوارم موفق باشن.
ما هم اگه استاد بذاره دفاع کنیم راحت میشیم، ولی نمیذاره که. میگه ادامه بده. میگم به اون چیزی که تو پروپوزال خواستیم رسیدیم، میگه هدف مقاله توپه، اگه دفاع کنی میدونم که برمیگردی شهرتون و میخوای استراحت کنی و... کار می خوابه. کار کن پسرم:cry:
خداییش تا آخر اسفند دفاع نکنم داغون میشم. این تهران چیه آخه آدم دلش می گیره!!!

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام به همگی،
امیدوارم روزگار به کام باشه.
از بحث هایی که شده خبر ندارم!!! پس نظری هم نمیتونم بدم;)
فکر می کنم برخی از دوستان دارن برا ارشد و برخی برا دکترا میخونن. امیدوارم موفق باشن.
ما هم اگه استاد بذاره دفاع کنیم راحت میشیم، ولی نمیذاره که. میگه ادامه بده. میگم به اون چیزی که تو پروپوزال خواستیم رسیدیم، میگه هدف مقاله توپه، اگه دفاع کنی میدونم که برمیگردی شهرتون و میخوای استراحت کنی و... کار می خوابه. کار کن پسرم:cry:
خداییش تا آخر اسفند دفاع نکنم داغون میشم. این تهران چیه آخه آدم دلش می گیره!!!
تهران که خوبه...احساست قابل درک هس بعضی استادا ول کن آدم نیستن.
ولی تو میتونی پسر تلاشتو بکن هرچند ده درصد آخر کار نود درصد تلاش و زمان و هزینه میخواد.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
تهران که خوبه...احساست قابل درک هس بعضی استادا ول کن آدم نیستن.ولی تو میتونی پسر تلاشتو بکن هرچند ده درصد آخر کار نود درصد تلاش و زمان و هزینه میخواد.
نه بابا تهران خیلی بده، آدم از تنهایی دلش می گیره، دوستامم برگشتن شهرشون. نه جایی میری، نه کسی رو میبینی و...از طرفی تو تهران همه جا شلوغ، کثیف و... من که حال نمی کنم. البته امکانات تهران واقعاً فرق می کنه. مثلاً من اینجا کلاس تافل رفتم که با کلاسایی که تو جاهای دیگه برگزار میشه زمین تا اسمان فرق داره. بخدا خسته شدم، یعنی دیگه واقعاً کلم کار نمیکنه. استاد هم وضع رو دیده میدونه دفاع کنم چند ماهی میرم و پیدام نمیشه. واقعاً آخرا ادم روغن می سوزونه

راستی، کسی سایتی می شناسه که به سوالای ریاضی جواب بدند؟
سایت زیاده ولی سایت فعال نتونستم پیدا کنم.

آخرین ویرایش:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
نه بابا تهران خیلی بده، آدم از تنهایی دلش می گیره، دوستامم برگشتن شهرشون. نه جایی میری، نه کسی رو میبینی و...از طرفی تو تهران همه جا شلوغ، کثیف و... من که حال نمی کنم.
راستی، کسی سایتی می شناسه که به سوالای ریاضی جواب بدند؟
سایت زیاده ولی سایت فعال نتونستم پیدا کنم.
Big City! شهرهای بزرگ همینجوری ان، شما بری نیویورک چیکار می‌کنی؟! همه چی خودتی و خودت.

اینو دیدی؟
http://math.stackexchange.com/

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای کنکوری های باشگاه ارزوی موفقیت میکنم.

<< 39 دقیقه قبل شروع امتحان >>

--------------------------------------------------

اونقدرها هم که فکر میکردم امتحان رو خراب خواهم داد , بد نبود . حس میکنم خوب دادم.

فکر میکردم همه چیز تو این 5 هفته که فقط 2.3 روز خوندم , یادم رفته.
ولی خب متوجه شدم تو 5 هفته ادم همه چیز یادش نمیره !!

<< 39 دقیقه بعد پایان امتحان >>

آخرین ویرایش:

redhood

کاربر فعال
برای کنکوری های باشگاه ارزوی موفقیت میکنم.

<< 39 دقیقه قبل شروع امتحان >>

--------------------------------------------------

اونقدرها هم که فکر میکردم امتحان رو خراب خواهم داد , بد نبود . حس میکنم خوب دادم.

فکر میکردم همه چیز تو این 5 هفته که فقط 2.3 روز خوندم , یادم رفته.
ولی خب متوجه شدم تو 5 هفته ادم همه چیز یادش نمیره !!

<< 39 دقیقه بعد پایان امتحان >>
ایشالا که خوب میشه نتیجه اش :)

سوال ها راحت بود یا برای من آسون بود؟
البته من رو 2تا درس سرمایه گذاری کرده بودم که اون ها رو هم خوب زدم

امیدوارم برای همه خوب بوده باشه :)

Drago

کاربر ممتاز
بازم جای شکرش باقیه که خوب دادی، اگه بد ‌می‌دادی می‌خواستیم چیکار کنیم؟!
تو راضی باشی ما هم سخت نمی‌گیریم! ;)

امیدوارم در بقیه مراحل زندگی هم همینجوری خونده نخونده بری ولی خوب بدی.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان ان شالله همه تون نتيجه زحمتتون رو بگيرين و قبول بشين مطمئنم موفق ميشيد
دوستان يك كار شبكه هس كه احتمال ٦٠ درصد بشه اگه بشه واقعا برام عالي ميشه دعا كنين بشه يعني اگه بشه يك نقطه شروع به عبارتي ديگر نقطه تغيير و تحول در زندگيم ميشه ( كار واقعا محشريه )
بعضي وقتا فكر مي كنم كار خوبي كردم شبكه خوندم چون دوست دارم و اينده اش هم خوبه ولي بعضي وقتا هم كه مي بينم نمي تونم كار كنم فكر مي كنم اشتباه كردم شايد بهتر بود همون درسم تمركز مي كردم و مثل همه هشت ترمه تموم مي شدم ارشد مي دادم نمي دونم به قولي اقا امير كه ميگه trade off بايد كني ببيني كدوم مزيت اش بيشتره ولي من در اين مورد هيچ وقت نتونستم انتخاب كنم و ببينم چيزي كه به دست اوردم ارزشش بيشتره يا چيزي كه از دست دادم ( ببخشيد زياد نوشتم يكمي نگران اينده ام هستم و گرفتار دو دلي شدم ) فقط خواستم باهاتون مشورت كنم ببينم نظر شما چيه ؟ به نظرتون انتخابم اشتباه بود يا درست ؟ يعني اينكه اين همه رفتم بحر دوره هاي شبكه و يادگيري اون و از درس هاي دانشگاهم غافل شدم ارزش داشت؟

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
Drago;7314988 ۱. کار رو با دعا پیدا کردی یا واسش تلاش کردی؟ ۲. نظر ما مهمه؟ فرض کن من الان بگم شدیدا اشتباه کردی و باید همون درس رو می‌خونید...خب، میخوای چیکار کنی؟ می‌تونی برگردی به عقب و دوره های شبکه رو undo کنی؟ یا میخوای ادامه زمانت رو به غصه خوردن و زار زدن بگذرونی؟ (اسم زار زدن اومد ...) شخصا هیچ وقت خیلی درگیر گذشته نمی‌شم، مگه شرایط مشابهی باشه و بخوام از تجربیات اون موقع استفاده کنم. تو الان به این فکر نکن که من اگه پارسال چیکار می‌کردم بهتر بود، چون واقعا تفکر بی‌فایده ایه. به این فکر کن که خب من الان چی دارم و باهاش چه کارهایی می‌تونم بکنم؟ یه نگاهی هم به آینده بنداز که چه چیزهایی ممکنه لازم داشته باشی و برنامه ای بریز واسه به دست آوردن اون چیزها.[/QUOTE گفت:
1.كار رو نه با دعا پيدا كردم نه با تلاش يك نقر كه تهران هست با نمايندگي تهران اين شركت ارتباط داره ، منو معرفي كرده حالا ممكنه اون به نمايندگي شهر ما معرفي كنه ممكنه نكنه يعني بستگي داره به ارتباط مسىولين دو شهر واسه همين ميگم دعا كنيد كه بشه ( البته اون جوري هم نيست كه تلاش نكرده باشم شبكه رو مي خونم اون mcitp رو تكميل كردم و حالا هم دارم ccnp رو تموم مي كنم )
٢. اره نظرتون مهمه چون سبب ميشه رو حرفاتون فكر كنم ببينم جاي كارم و به عبارتي ديگه ديد بهتري از شرايط فعليم داشته باشم چون هميشه به اين اعتقاد بودم شماها از يك ديد بازتر و متفاوت تر به موضوع نگاه مي كنيد كه هميشه برام جالبه ،
نه نه اينكه عقب برگردم ولي خوب سبب ميشه واسه اينده ام تصميم بهتري بگيرم و عاقلانه تر راهم رو ادامه بدم

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
3- دعا دل رو اروم میکنه . وقتی کار دیگه ای از دستت بر نمیاد مثل توکل کردن میمونه.
البته بعضی افراد به دعا اعتقاد دارن و بعضی ها ندارن . فکر نکنم بشه با استدلال ردش کرد

4- باز زدی تو ذوق بچه ؟؟ :D
به حق چيزهاي نديده و نشنيده :surprised:
اقا دانيال از من دفاع مي كنه نمي دونم جمله دفاع بود يا كنايه ولي من بجه خوبيم گذاشتم به حساب دفاع :D

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام خدمت دوستان ان شالله همه تون نتيجه زحمتتون رو بگيرين و قبول بشين مطمئنم موفق ميشيد
دوستان يك كار شبكه هس كه احتمال ٦٠ درصد بشه اگه بشه واقعا برام عالي ميشه دعا كنين بشه يعني اگه بشه يك نقطه شروع به عبارتي ديگر نقطه تغيير و تحول در زندگيم ميشه ( كار واقعا محشريه )
بعضي وقتا فكر مي كنم كار خوبي كردم شبكه خوندم چون دوست دارم و اينده اش هم خوبه ولي بعضي وقتا هم كه مي بينم نمي تونم كار كنم فكر مي كنم اشتباه كردم شايد بهتر بود همون درسم تمركز مي كردم و مثل همه هشت ترمه تموم مي شدم ارشد مي دادم نمي دونم به قولي اقا امير كه ميگه trade off بايد كني ببيني كدوم مزيت اش بيشتره ولي من در اين مورد هيچ وقت نتونستم انتخاب كنم و ببينم چيزي كه به دست اوردم ارزشش بيشتره يا چيزي كه از دست دادم ( ببخشيد زياد نوشتم يكمي نگران اينده ام هستم و گرفتار دو دلي شدم ) فقط خواستم باهاتون مشورت كنم ببينم نظر شما چيه ؟ به نظرتون انتخابم اشتباه بود يا درست ؟ يعني اينكه اين همه رفتم بحر دوره هاي شبكه و يادگيري اون و از درس هاي دانشگاهم غافل شدم ارزش داشت؟

ده تا از بهترین درسهای دانشگاه رو خودت میتونی دو ماه وقت بزاری و از مراجع که در دانشگاههای معتبر تدریس میشه بخونی و یادبگیری (بیش از اون چیزی که شاگرد اول دانشگاهتون یادگرفته)
چون دانشگاهی هم نیستی که بگی استادش واقعا عالی هست پس بنظر من بهترین کار رو کردی
مدرک رو همه دارن .. ببین چیا بلدی
موفق باشی

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
پستهای بحث در مورد ارشد , به تاپیک مربوطه انتقال داده شد
کلیک کنید

کامل منتقل کن تا ازت انتقاد نکردم :D

اخه اینجا که نه سر داره. نه ته داره. نه مدیر داره. نه دستیار مدیر داره. نه ادمین داره.
تو هم جوگیر میشی حس مرتب کردن بهت دست میده !!!!
والا به خدا . دورهم اینجا هستیم دیگه. مرتب کردن نداره که.

اونجایی که تو گفتی هم نیست. اینجاست :
امیر دراگو اینجا رو ببین.
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...3-!!!/page18?p=7317333&viewfull=1#post7317333

تو یه پست بهت گفتم دفترچه رو دانلود کن و سوال 55 رو ببین.

کلیدهای خود سنجش منتشر شده؟
پ.ن : دانیال عزیزم یکم سرم شلوغه میخوام سریعتر و نیز خلاصه تر پست بذارم.;)

اره راست میگی. هر کسی سرش شلوغه فقط باید جواب دختر ها رو بده. :D

نه کلید سنجش معمولا 10 روز بعد امتحان میاد. انشالله کارات خوب پیش بره.

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
کامل منتقل کن تا ازت انتقاد نکردم :D

اخه اینجا که نه سر داره. نه ته داره. نه مدیر داره. نه دستیار مدیر داره. نه ادمین داره.
تو هم جوگیر میشی حس مرتب کردن بهت دست میده !!!!
والا به خدا . دورهم اینجا هستیم دیگه. مرتب کردن نداره که.

اونجایی که تو گفتی هم نیست. اینجاست :
امیر دراگو اینجا رو ببین.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/432884-!!!-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85-%D8%A7%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-!!!/page18?p=7317333&viewfull=1#post7317333

تو یه پست بهت گفتم دفترچه رو دانلود کن و سوال 55 رو ببین.

اره راست میگی. هر کسی سرش شلوغه فقط باید جواب دختر ها رو بده. :D

نه کلید سنجش معمولا 10 روز بعد امتحان میاد. انشالله کارات خوب پیش بره.
من برا همه آرزوی موفقیت کردم فقط نقل قول از ی نفر بود.;)
بعدم تو به فکر شام و شیرینی باش:biggrin:

Drago

کاربر ممتاز
بچه ها بعد از کنکور به استراحت و تفریح مشغولن و خبری ازشون نیست...که البته به طور استثنایی بد هم نیست.

dzzv_13

مدیر تالار
بچه ها بعد از کنکور به استراحت و تفریح مشغولن و خبری ازشون نیست...که البته به طور استثنایی بد هم نیست.
اونوقت که کنکور بود من کلش تفریح بودم .. حالا ببین حال و وضعم چی هست :D

عاقا اینجا برف شدید گرفته .. فردا مدرسه تعطیل بشه میریم برف بازی :D
(چوب اسکی کسی نداره قرض بده .. سعی میکنم سالم برشون گردونم:D )

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

من که نه استراحت کردم. نه تفریح.
چرا شایعه سازی میکنی؟؟

برو دفترچه رو دانلود کن. سوال 55 رو ببین :D

Drago

کاربر ممتاز
اونوقت که کنکور بود من کلش تفریح بودم .. حالا ببین حال و وضعم چی هست :D

(چوب اسکی کسی نداره قرض بده .. سعی میکنم سالم برشون گردونم:D )
اون موقع عذاب وجدان داشتی، الان خیالت راحته :D

چوب اسکی ندارم، یه مورد اسنوبرد هست اگه خواستی ... ;)
چرا شایعه سازی میکنی؟؟

برو دفترچه رو دانلود کن. سوال 55 رو ببین :D
شایعه اونیه که میگه سوالات کنکورتون لو رفته بود!
تورو که من منتظر بودم کنکورتو بدی باهات کار دارم...کارت دراومده!

بابا تو هم مارو [...] با این سوال ۵۵!! اگه همون یارو اثربخشیه است که من دارم می‌گم طراح سوال خودشو مسخره کرده. اگه قراره یه «ها» کم و زیاد کردن گزینه بسازه باید در سنجش رو گل بگیرن.
(به جای سه نقطه چی میشه گذاشت؟ خسته کردی؟ کلافه کردی؟ بیزار کردی؟ معطل کردی؟ خوشحال کردی؟ چیز دیگه فکر کردین تقصیر خودتونه!!)

dzzv_13

مدیر تالار
اون موقع عذاب وجدان داشتی، الان خیالت راحته :D

چوب اسکی ندارم، یه مورد اسنوبرد هست اگه خواستی ... ;)

بابا تو هم مارو [...] با این سوال ۵۵!! اگه همون یارو اثربخشیه است که من دارم می‌گم طراح سوال خودشو مسخره کرده. اگه قراره یه «ها» کم و زیاد کردن گزینه بسازه باید در سنجش رو گل بگیرن.
(به جای سه نقطه چی میشه گذاشت؟ خسته کردی؟ کلافه کردی؟ بیزار کردی؟ معطل کردی؟ خوشحال کردی؟ چیز دیگه فکر کردین تقصیر خودتونه!!)

ها اینو راست میگی :D

به هیکلت نمیاد اسنوبرد سوار شی :D (خو به من چه .. یادمه قبلا با دانیال بحث میکردین بالای 100 کیلو بودین:D )

عاقا ما چیزی فکر نکردیم , چرا به تشویش اذهان عموم دامن میزنی , جناب :D

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر حقیقت جواب سیستم عامل رشته ایتی رو داد.
یه گزینه رو شک دارم. اگه درست باشه. میشه 4 تا درست. 1 غلط . یعنی 61 درصد ;) :cool: :)
1 غلطم اون سوال fork بود. میشد process id . زدم stack !! :(
ولی خب اون یکی سوال دیگه که مطمئن نیستم اگه غلط باشه. میشه 3 تا درست. 2 تا غلط. یعنی 39 درصد :confused:
اینم لینکش:
http://www.parseh.ac.ir/parseh/slid...والات-کنکور-سراسری-ارشد93-رشته-مهندسی-it.html

1- شایعه اونیه که میگه سوالات کنکورتون لو رفته بود!
2- تورو که من منتظر بودم کنکورتو بدی باهات کار دارم...کارت دراومده!

3- بابا تو هم مارو [...] با این سوال ۵۵!! اگه همون یارو اثربخشیه است که من دارم می‌گم طراح سوال خودشو مسخره کرده. اگه قراره یه «ها» کم و زیاد کردن گزینه بسازه باید در سنجش رو گل بگیرن.

1- تو تاپیک ارشد جواب دادم. مرسی برای لینک .

2- جدا؟؟؟ چه خبره؟؟
اموزش جاوا رو شروع نمیکنی؟؟ میخوام شروع کنم به یاد گرفتن.
پایه شماره 1 یادگیری ام استاد . :gol:

3- خب تنبل. دانلود کن ببین چیه. سوال 55 همون سوال شبکه هست که نوشته بود سرعت دانلود . سوال رو بخون ببینم.
دانلود کن :
http://www6.sanjesh.org/download/arshad93q/1276.pdf

الان من ساری هستم. تو تهران هستی. دقیقا هیچکاری نمیتونستم باهات کنم. الکی شایعه سازی نکن.
یعنی نه بیزار. نه خسته . نه خوشحال . نه معطل . نه کلاقه :D

به هیکلت نمیاد اسنوبرد سوار شی :D (خو به من چه .. یادمه قبلا با دانیال بحث میکردین بالای 100 کیلو بودین:D )

اون من بودم که 120 کیلو بودم :D به امیرچرا گیر میدی؟ امیر فکر نکنم وزنش زیاد باشه.
عکس تو فیس بوقم رو دیدی ؟ تو اون عکس 113 کیلو ام.

الان دقیقا 100 کیلو هستم. :D

آرسنال هم سوراخه.

آخرین ویرایش:

Drago

کاربر ممتاز

عاقا ما چیزی فکر نکردیم , چرا به تشویش اذهان عموم دامن میزنی , جناب :D
به هیکلم میاد، به جیبم نمیاد!! من ۸۰ کیلو هستم و با قد ۱۷۵ تقریبا ۵-۶ کیلو اضافه وزن دارم.

بله آقا! باید پاسخگو باشید! اصلا از مسئولین می‌خوام پیگیری کنن...
۱. جدا؟؟؟ چه خبره؟؟
اموزش جاوا رو شروع نمیکنی؟؟ میخوام شروع کنم به یاد گرفتن.
پایه شماره 1 یادگیری ام استاد . :gol:

۲. خب تنبل. دانلود کن ببین چیه. سوال 55 همون سوال شبکه هست که نوشته بود سرعت دانلود . سوال رو بخون ببینم.

۳. الان من ساری هستم. تو تهران هستی. دقیقا هیچکاری نمیتونستم باهات کنم. الکی شایعه سازی نکن.
یعنی نه بیزار. نه خسته . نه خوشحال . نه معطل . نه کلاقه :D

۴.عکس تو فیس بوقم رو دیدی ؟
۱. کار با خودت دارم، خصوصی بهت می‌گم.
مگه قرار بود من آموزش جاوا بزارم؟! باشه اگه خواستین تاپیکشو میزاریم، البته من که در حد و اندازه آموزش دادن جاوا نیستم اما در حد آشنایی و ابتدایی با هم یه مطالبی رو مرور کنیم.
برعکس مهندس، این دفعه استاد تویی!

۲. بابا جواب همین سوالو که بچه ها ۳ بار دادن بهت! منم که نظرمو دادم. نظر کسایی که درس خوندن اینه که عدد ۵ گزینه درسته، اما من فکر می‌کنم پهنای باند شما که فرقی نمی‌کنه، فقط با توجه به استفاده بهینه از پهنای بایند سریعتر دانلود می‌شه.

۳. شما از همون دور هم ما رو [...] !!

۴. امیرحسین هم مگه فیسبوکه؟
==============
این داستان کاربر ویژه چیه؟
از این به بعد عکس صفحه پروفایلمون رو می تونیم ۱۸ کیلوبایت سنگین تر و عکس آواتارمون رو ۱۵ کیلوبایت بزرگتر انتخاب کنیم؟!!
کاش به جای این کارها میذاشتن کد HTML و/یا عکس می‌تونستیم بزاریم توی امضامون.

آخرین ویرایش:

dzzv_13

مدیر تالار
1. تبریک دانیال .. انشاالله بقیه هم همینطور خوب داده باشی (من که کلا خراب کردم)

2. آرسنال سوراخ نیست :D

به هیکلم میاد، به جیبم نمیاد!! من ۸۰ کیلو هستم و با قد ۱۷۵ تقریبا ۵-۶ کیلو اضافه وزن دارم.

بله آقا! باید پاسخگو باشید! اصلا از مسئولین می‌خوام پیگیری کنن...

امیرحسین هم مگه فیسبوکه؟
==============
از این به بعد عکس صفحه پروفایلمون رو می تونیم ۱۸ کیلوبایت سنگین تر و عکس آواتارمون رو ۱۵ کیلوبایت بزرگتر انتخاب کنیم؟!!

آره یادم اومد .. دانیال بود بالای 100 بود ... امیردراگو اضافه وزنتو بدی به من تا دوتامون نرمال میشیم

مسئولین سرشون شلوغ هست و نمیتونن پیگیری کنن

امیرحسین هم مگه فیسبوک داره ؟!! :surprised:

قضیه کدوم کاربر ویژه رو میگی امیر؟
اگر این قبلی ها رو میگی که داشتیم امکانات خاصی نداشتن (حالا مثلا چند هزارتا صندوق خصوصی افزایش پیدا میکردم ) ..
باشه اونو هم پیشنهاد میدیم :) .. ولی نمیگی حجم ترافیک دیگران رو با عکس گذاشتن در امضات میگیری؟؟ (من بخاطر تو عکس نذاشتم توی امضام که حجم ترافیکت نره :D )
اگر چیز جدیدی دیدی من بی خبرم

آخرین ویرایش:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
۱. کار با خودت دارم، خصوصی بهت می‌گم.

1.5 - مگه قرار بود من آموزش جاوا بزارم؟! باشه اگه خواستین تاپیکشو میزاریم، البته من که در حد و اندازه آموزش دادن جاوا نیستم اما در حد آشنایی و ابتدایی با هم یه مطالبی رو مرور کنیم.
برعکس مهندس، این دفعه استاد تویی!

۲. بابا جواب همین سوالو که بچه ها ۳ بار دادن بهت! منم که نظرمو دادم. نظر کسایی که درس خوندن اینه که عدد ۵ گزینه درسته، اما من فکر می‌کنم پهنای باند شما که فرقی نمی‌کنه، فقط با توجه به استفاده بهینه از پهنای بایند سریعتر دانلود می‌شه.

۳. شما از همون دور هم ما رو [...] !!

۴. امیرحسین هم مگه فیسبوکه؟
==============

1- خب زودتر بگو دیگه. عمومی اعلام میکنی که کار خصوصی داری ؟ :D

1.5 - نه قرار نبود. فقط چون بلدی. داریم ازت درخواست میکنیم که اموزشش رو بگذاری.
من که بلد نیستم بخوام استاد بشم؟؟ !!!!

2- اقا من اصلا جواب این سوال رو نمیخوام. لطفا دفترچه رو دانلود کن :D الان دقیقا چرا دانلود نمیکنی؟؟ :biggrin:

3- از دور خوشحالت کردم که دوستی مثل من داری.

4- اره. تو لیست دوستات نیست ؟ اگه یادم موند لینک پروفایلش رو برات میفرستم.
----
هیچی . مردم رو سرکار گذاشتن.
ادمین است دیگر
گاهی دلش میخواهد مردم را سرکار بگذارد.

1- تبریک دانیال .. انشاالله بقیه هم همینطور خوب داده باشی

2. آرسنال سوراخ نیست :D

3- آره یادم اومد .. دانیال بود بالای 100 بود ... امیردراگو اگر اضافه وزنتو بدی به من تا دوتامون نرمال میشیم

1- انشالله. البته مشترک رو مثل تخصصی ندادم.
امیدوارم دروس مشترک رو هم خوب داده باشم.

2- هست

3- خسته نباشی واقعا. من خودم دیروز بهت گفتم که وزنم 100 کیلوئه. بعد تو میگی اره یادم اومد ؟!!!!!!!!!!!!!! :D

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

دوستان ارشدی خسته ی کنکور نباشن.. امیدوارم همه به اون چیزی که میخواین برسید...

یه پیشنهاد دارم بستگی به نظر همگی داره تا عملی بشه!
حالا که کنکور هم تموم شد.. هر کی هر مهارتی بلده راجع به ای تی بگه بعد ببینه میتونه تاپیک بزنه آموزشش بده یا نه؟
اینجوری ما هم بهره ای میبریم این وسط و کسی که یاد میده هم براش مرور میشه هم بعضی نکاتی رو که تا ححالاشاید ندیده باشه رو یاد میگیره!!!!
کی موافقه؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

دوستان ارشدی خسته ی کنکور نباشن.. امیدوارم همه به اون چیزی که میخواین برسید...

یه پیشنهاد دارم بستگی به نظر همگی داره تا عملی بشه!
حالا که کنکور هم تموم شد.. هر کی هر مهارتی بلده راجع به ای تی بگه بعد ببینه میتونه تاپیک بزنه آموزشش بده یا نه؟
اینجوری ما هم بهره ای میبریم این وسط و کسی که یاد میده هم براش مرور میشه هم بعضی نکاتی رو که تا ححالاشاید ندیده باشه رو یاد میگیره!!!!
کی موافقه؟

پ ن : پستم رو با لحن مهربونی بخونین !

سلام
1- ممنون

2- دلیل اینکه جاوا رو به امیر دراگو پیشنهاد دادم هم این هست که امیر دراگو جاوا بلده. کار جدیدش هم مرتبط با جاوا هست.
از طرفی میدونم که پیگیر هست و وقتی کاری رو شروع کرد. حداقل سعی اش رو میکنه که تا جایی ادامش بده. نه اینکه وسط کار رهاش کنه.
خودمم تو تاپیک های اموزشی که تا الان تو اینترنت برگزار شده. اگه بسم الله اول رو گفتم و قرار شده شاگرد باشم. مطمئنا تا اخرین صفحش همراه بودم.
پس میدونم چنین تاپیکی حداقل برای من و کسایی که همراهی میکنن, صد در صد مفید خواهد بود.

ما افرادی هم که ایتی میخونیم . حتما باید یه زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم. (نمیگم تسلط داشته باشیم در حد برنامه نویس حرفه ای. حداقل بتونیم از پس یه سری کار بربیایم)
پس بهترین فرصت هست که از علم ایشون سو استفاده کنیم. و ازش مطالبی رو یاد بگیریم.

اول بگم که مخالفم. دلیل مخالفتم این هست که :
اگه قرار باشه اموزش داده بشه. به نظرم بهتر هست که مشارکت داشته باشیم و با هم چیزی رو یاد بگیریم.
اگه قرار باشه مشارکت نباشه و وقتی که اموزش برگزار میشه یه سری افراد بیان بگن ما هستیم و بعد وسط کار بیخیال بشن , همون بهتر که بیخود وقت خودمون رو براش تلف نکنیم.
این تالار هم که تالار ارواحه . نه سر داره نه ته. تو اینده هم کسی نیست بخواد از این مطالب استفاده کنه.
پس وقتی خودمون هم استفاده نمیکنیم. اموزش بگذاریم که چی بشه ؟؟

مثال میزنم. مثلا کتابی که خانم sanamsayna ترجمه کردن رو چند نفر از افراد باشگاه مهندسان به صورت کامل خوندن؟؟ من جواب میدم: احتمالا هیچکس.
اگه قرار بود اون زحمت رو برای فقط افراد این باشگاه میکشیدن. نتیجه زحمتشون چی بود ؟؟

در اخر اینکه حداقل من حاضر نیستم برای محیطی (باشگاه مهندسان) که هیچ ارزشی برای کاربراش قائل نیست , ارزشی قائل باشم.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
پ ن : پستم رو با لحن مهربونی بخونین !

سلام
1- ممنون

2- دلیل اینکه جاوا رو به امیر دراگو پیشنهاد دادم هم این هست که امیر دراگو جاوا بلده. کار جدیدش هم مرتبط با جاوا هست.
از طرفی میدونم که پیگیر هست و وقتی کاری رو شروع کرد. حداقل سعی اش رو میکنه که تا جایی ادامش بده. نه اینکه وسط کار رهاش کنه.
خودمم تو تاپیک های اموزشی که تا الان تو اینترنت برگزار شده. اگه بسم الله اول رو گفتم و قرار شده شاگرد باشم. مطمئنا تا اخرین صفحش همراه بودم.
پس میدونم چنین تاپیکی حداقل برای من و کسایی که همراهی میکنن, صد در صد مفید خواهد بود.

ما افرادی هم که ایتی میخونیم . حتما باید یه زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم. (نمیگم تسلط داشته باشیم در حد برنامه نویس حرفه ای. حداقل بتونیم از پس یه سری کار بربیایم)
پس بهترین فرصت هست که از علم ایشون سو استفاده کنیم. و ازش مطالبی رو یاد بگیریم.

اول بگم که مخالفم. دلیل مخالفتم این هست که :
اگه قرار باشه اموزش داده بشه. به نظرم بهتر هست که مشارکت داشته باشیم و با هم چیزی رو یاد بگیریم.
اگه قرار باشه مشارکت نباشه و وقتی که اموزش برگزار میشه یه سری افراد بیان بگن ما هستیم و بعد وسط کار بیخیال بشن , همون بهتر که بیخود وقت خودمون رو براش تلف نکنیم.
این تالار هم که تالار ارواحه . نه سر داره نه ته. تو اینده هم کسی نیست بخواد از این مطالب استفاده کنه.
پس وقتی خودمون هم استفاده نمیکنیم. اموزش بگذاریم که چی بشه ؟؟

مثال میزنم. مثلا کتابی که خانم sanamsayna ترجمه کردن رو چند نفر از افراد باشگاه مهندسان به صورت کامل خوندن؟؟ من جواب میدم: احتمالا هیچکس.
اگه قرار بود اون زحمت رو برای فقط افراد این باشگاه میکشیدن. نتیجه زحمتشون چی بود ؟؟

در اخر اینکه حداقل من حاضر نیستم برای محیطی (باشگاه مهندسان) که هیچ ارزشی برای کاربراش قائل نیست , ارزشی قائل باشم.
جناب دانيال راستش جوابتون ناراحتم ولي فكر نمي كنم اين جورا هم باشه يعني شما هم نخوندي؛(
راستش فكر مي كردم چند نفر حتما مي خونن يعني اين دوستان رو فكر مي كردم مي خونن : شما ، اقا امير سايكيك ، اقا امير دراگو ، اقا محمد ، اقا اميرحسين ، سحر و فرشته و الهام يعني هيچ كس نخونده ! چه بد :(

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب دانيال راستش جوابتون ناراحتم ولي فكر نمي كنم اين جورا هم باشه يعني شما هم نخوندي؛(
راستش فكر مي كردم چند نفر حتما مي خونن يعني اين دوستان رو فكر مي كردم مي خونن : شما ، اقا امير سايكيك ، اقا امير دراگو ، اقا محمد ، اقا اميرحسين ، سحر و فرشته و الهام يعني هيچ كس نخونده ! چه بد :(

مثال زدم خانم. به این معنا که از منابعی که داریم کمال استفاده رو نمیبریم !!!

اصلا شاید همشون خونده باشن . من که درون همه این افراد نیستم.
شما هم کتابتون برای جای دیگه بوده و اونجا هم موندگار شده. پس خیلی ها اونجا خواهند خوند. نگران نباشید.

منم چند صفحه ای از کتاب شما رو نگاه کردم. ولی خب قبلا ccna رو با کتابی که خونه دارم تا یه جاهایی خونده بودم.
متاسفانه وقتی اموزش ها استفاده ای برام نداره و کاربردی تو زندگیم نداره باعث میشه خیلی زود فراموش بشه .
و همچنین مباحثی مثل ccna که در اینده احتمالا کاربردی برام نخواهد داشت
پس کمتر انگیزه بهم میده که حرفه ای مطالبش رو دنبال کنم. در حد همون اشنایی با مطالبش برام کافیه که ازتون ممنونم و استفاده کردم.

بالا