گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندسای گل.کیا امسال کنکور ارشدو شرکت میکنن؟؟؟

6واحد که کلا برنامه نویسیه! تو یه سری درسام کلی الگوریتم و sql و ... داریم! پایگاه داده، طراحی الگوریتم، ساختمان داده...
آقا کلا من معذرت میخوام ، اشتباه کردم گفتم دوست ندارم رشتمو!!! شما دوست دارین لذت ببرین.
شبتون قشنگ
برنامه نویس‌ هاش؟ مگه آی تی ۶ واحد بیشتر برنامه نویسی داره؟
کارشناس IT که برنامه نویسی بلد نیست یه جای کارش می‌لنگه.
شما هم اگه با این حجم بی علاقگی ۷ ترم خوندی یه جای کارت می‌لنگه.

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
من تو انتخاب رشته ام از 90 تا رشته ای که زدم 3 تا آی تی بیشتر نبود! همش برق بود و الکترونیک! این انتخاب 5امم بود که چون تهران بود زدمش! زد و قبول شدم! حالام اصن دوستش ندارمممممم. از اینجور رشته های قاطی خوشم نمیاد. مخصوصا برنامه نویسیاش که با اینکه حدود 1سال کار طراحی وبسایت کردم اصن علاقه ای پیدا نکردم بهش.
تو که دیگه آخراشی،ایشالله فوق ی رشته دیگه انتخاب کن.

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
صفویان هم عصر با سلاطینی مثل سلیمان یکم بودند و میشه مربوط به ۵۰۰ سال پیش.
و اینکه در حال حاضر شلمزار تقریبا به صورت صفوی اداره میشه :)

http://mw.micronation.org/wiki/UESZ
شعار : جنگ جنگ تا پیروزی... چقدر دل انگیز، چقدر صلح آمیز، چقدر خوشایند :|
فکر نمیکنم ۱۰۰۰ سال پیش تا ۵۰۰ سال پیش بیشتر از ۱۰ درصد تغییر (توی چیزی مثل لباس) رخ داده باشه.
امپراتوری نوین رو به شیوه ۵۰۰ سال پیش اداره می‌کنی... یعنی روز به روز جذابیت این امپراطوری داره واسم بیشتر و بیشتر می‌شه :|
حتما یه دلیلی داشتم که انتخابش کردم دیگه! حالا دوستش ندارم! عجیبه؟!؟؟! :surprised:
بله، عجیبه.
اگه دلیل داشتید پس چرا ناراحتید؟
6واحد که کلا برنامه نویسیه! تو یه سری درسام کلی الگوریتم و sql و ... داریم! پایگاه داده، طراحی الگوریتم، ساختمان داده...
آقا کلا من معذرت میخوام ، اشتباه کردم گفتم دوست ندارم رشتمو!!! شما دوست دارین لذت ببرین.
sqlی که توی دانشگاه یاد می‌دن برنامه نویسیه؟؟
ساختمان داده و طراحی الگوریتم هم برنامه نویسی نیست. ترم ۷ باید فرق کد با شبه کد رو بدونید.
معذرت خواهی شما کافی نیست. شما جای یه نفر که به این رشته علاقه داشته رو اشغال کردید و فرصتش رو ازش گرفتید. وقتی هم که از دانشگاه بیرون میاید یه فارغ التحصیل بی‌سواد بی علاقه می‌شید که بعدا تبدیل میشه به نمونه آماری: «مگه x نیست؟ اونم آی تی خونده، چی یادشون دادن؟ هیچی! الانم رفته مشغول کار y شده، هیچ ربطی هم به رشته دانشگاهیش نداره».
مسلمه که دوست دارم و لذت هم می‌برم ازش. من کلا عادت دارم کارهایی که می‌خوام بکنم قبلش بهش فکر می‌کنم تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم و در ۹۰ درصد موارد هم بعدش پشیمون نمی‌شم. توی اون ۱۰ درصد هم به سرعت سعی می‌کنم مسیرم رو اصلاح کنم نه اینکه ادامه بدم.

تو که دیگه آخراشی،ایشالله فوق ی رشته دیگه انتخاب کن.
آره، خوندن یه رشته جدید بدون داشتن پایه کارشناسی مرتبط خیلی کار خوب، مفیدیه و خیلی هم جواب می‌ده.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
فکر نمیکنم ۱۰۰۰ سال پیش تا ۵۰۰ سال پیش بیشتر از ۱۰ درصد تغییر (توی چیزی مثل لباس) رخ داده باشه.
امپراتوری نوین رو به شیوه ۵۰۰ سال پیش اداره می‌کنی... یعنی روز به روز جذابیت این امپراطوری داره واسم بیشتر و بیشتر می‌شه :|

اون موقع چیزی به ذهنم نرسید خب :D الان برو نگاهش کن.
اتفاقا در منطقه ایران خیلی تغییرات! ظهور دین جدید، ظهور اقوام جدید و مهاجرت طوایفی مثل قزلباش، تغییر بیش از ۱۰۰٪ رو رقم میزنه.
امپراتوری نوین رو به شیوه قرن ۱۹ (امپراتوری بریتانیا) اداره میکنم :).

redhood

کاربر فعال
معذرت خواهی شما کافی نیست. شما جای یه نفر که به این رشته علاقه داشته رو اشغال کردید و فرصتش رو ازش گرفتید. وقتی هم که از دانشگاه بیرون میاید یه فارغ التحصیل بی‌سواد بی علاقه می‌شید که بعدا تبدیل میشه به نمونه آماری: «مگه x نیست؟ اونم آی تی خونده، چی یادشون دادن؟ هیچی! الانم رفته مشغول کار y شده، هیچ ربطی هم به رشته دانشگاهیش نداره».

واقعا این خیلی بده، من خیلی هارو دیدم که رفتن IT خوندن توی دانشگاه مورد نظر من، از رشتشون هم خوششون نمیاد و درس هم نمیخونن، نمیگم جای من رو گرفتن، شاید من لیاقتش رو نداشتم ولی جای کسی که علاقه داشته رو گرفتن، و این خیلی نامردی
آخرش هم از مدرکشون استفاده نمی کنن، میرن سراغ یه کار دیگه :|

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسلمه که دوست دارم و لذت هم می‌برم ازش. من کلا عادت دارم کارهایی که می‌خوام بکنم قبلش بهش فکر می‌کنم تا بتونم بهترین تصمیم رو بگیرم و در ۹۰ درصد موارد هم بعدش پشیمون نمی‌شم. توی اون ۱۰ درصد هم به سرعت سعی می‌کنم مسیرم رو اصلاح کنم نه اینکه ادامه بدم.

.
من اصلا با نظر شما موافق نیستم.:surprised:کسی جای کس دیگه ای رو اشغال نمیکنه ......همه توی انتخاب رشته 100تا رشته حق انتحاب داشتن و همه اول دانشگاه دولتی هارو میزدن(ربطی به علاقه نداشت) حالا هر کس که رتبه بالایی داشت میرفت سر رشته ی انتحابیش.... در خصوص x بعضی های فقط میخوان یه مدرک داشته باشن...یا شاید فرصت شغلی توی اون رشته براشون پیش نیومده دلیل نمیشه...
واقعا این خیلی بده، من خیلی هارو دیدم که رفتن IT خوندن توی دانشگاه مورد نظر من، از رشتشون هم خوششون نمیاد و درس هم نمیخونن، نمیگم جای من رو گرفتن، شاید من لیاقتش رو نداشتم ولی جای کسی که علاقه داشته رو گرفتن، و این خیلی نامردی
امیدوارم ارشد رشته مورد علاقتونو قبول شید:)

بله دیگه آخراشه. چشم :smile:
شما هم اگه این قد از رشته تون ناراضی بودید میتونستید دوباره کنکور بدید...چرا ادامه دادید....همه ی کسایی که توی این رشته در این باشگاه هستن به رشتشون علاقه دارن و عاقلانه انتخاب رشته کردن...(/همیشه زندگی بر وقف مراد نیست.../)

Mohandes*

عضو جدید
کاربر ممتاز

.
من اصلا با نظر شما موافق نیستم.:surprised:کسی جای کس دیگه ای رو اشغال نمیکنه ......همه توی انتخاب رشته 100تا رشته حق انتحاب داشتن و همه اول دانشگاه دولتی هارو میزدن(ربطی به علاقه نداشت) حالا هر کس که رتبه بالایی داشت میرفت سر رشته ی انتحابیش.... در خصوص x بعضی های فقط میخوان یه مدرک داشته باشن...بعضی ها هم فرصت شغلی توی اون رشته براشون پیش نیومده ...
امیدوارم ارشد رشته مورد علاقتونو قبول شید:)

بله دیگه آخراشه. چشم :smile:
شما هم اگه این قد از رشته تون ناراضی بودید میتونستید دوباره کنکور بدید...چرا ادامه دادید....همه ی کسایی که توی این رشته در این باشگاه هستن به رشتشون علاقه دارن و عاقلانه انتخاب رشته کردن...(/همیشه زندگی بر وفق مراد نیست.../)

mohandeseit

کاربر ممتاز

بله، عجیبه.
اگه دلیل داشتید پس چرا ناراحتید؟

sqlی که توی دانشگاه یاد می‌دن برنامه نویسیه؟؟
ساختمان داده و طراحی الگوریتم هم برنامه نویسی نیست. ترم ۷ باید فرق کد با شبه کد رو بدونید.

آره، خوندن یه رشته جدید بدون داشتن پایه کارشناسی مرتبط خیلی کار خوب، مفیدیه و خیلی هم جواب می‌ده.
امیرجان انقد جوش نزن.
این رشته جدید الزاما اونجوریم که میگی میتونه جدید نباشه (مثلا" تاریخ یا زیست شناسی) بلکه به عنوان مثال میتونه مدیریت فناوری اطلاعات را ادامه بده که بک گراندی ازش داره و کمبودها را هم با همت خودش میتونه جلو ببره.درسته ایده آل نیست (ایده آل حرف تو هس یعنی مرتبط بودن دو مقطع متوالی اما این در این مورد خاص یعنی ادامه راه اشتباه)اما مطلوب هست.

redhood

کاربر فعال
امیرجان انقد جوش نزن.
این رشته جدید الزاما اونجوریم که میگی میتونه جدید نباشه (مثلا" تاریخ یا زیست شناسی) بلکه به عنوان مثال میتونه مدیریت فناوری اطلاعات را ادامه بده که بک گراندی ازش داره و کمبودها را هم با همت خودش میتونه جلو ببره.درسته ایده آل نیست (ایده آل حرف تو هس یعنی مرتبط بودن دو مقطع متوالی اما این در این مورد خاص یعنی ادامه راه اشتباه)اما مطلوب هست.

سلام مهندس، در مورد مدیریت فن آوری اطلاعات که گرایش رشته مدیریت محسوب میشه اطلاعات داری؟ :-s
راستش من ارشد مدیریت هم میدم امسال، فقط هم به خاطر همین گرایش، به نظرت ارزش داره اگه قبول بشم بخونمش؟
ممنون

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی بابام گفت اصن باورم نمیشد!
فقط خندیدم
فک میکردم داره باهام شوخی میکنههه!!!
هر چند به حال من فرقی نداره! چون اصن نخوندم:|

ولی به حال من فرق میکنه.
من تا 1 ماه پیش خوندم . تو این 1 ماه احتمالا خیلی چیزها یادم رفته.
الان که 1 هفته عقب افتاد. یعنی اینکه:
من تا 1 هفته دیگه چیزهای بیشتری یادم میره !!!!!!!

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی به حال من فرق میکنه.
من تا 1 ماه پیش خوندم . تو این 1 ماه احتمالا خیلی چیزها یادم رفته.

البته این مدلی هم میشه نگاه کرد که شما یک هفته فرصت دارید مرور کنید!
منم حتما اگه پروژه هام بذارن حداقل یه درسام رو نگاه میکنم:|

پ.ن: برای همه ی کنکوری های امسال آرزوی موفقیت دارم..

redhood

کاربر فعال
الان موندم بگم خوشحالم یا نه؟! از یه زاویه خوبه چون 1هفته وقت اضافه شد و توی هوای به این سردی صبح ساعت 6 نباید بریم محل امتحان ولی از یه زاویه دیگه یه سری برنامه ریزی کرده بودم که به هم می خوره! اگه یه هفته هم عقب بیفته خیلی ناجور میشه :( امیدوارم حتما 23 24 25 برگزار بشه

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته این مدلی هم میشه نگاه کرد که شما یک هفته فرصت دارید مرور کنید!

نمیشه دیگه . من فقط همون یه مدل میتونم ببینم !!! :razz:

خسته شدم دیگه. خسته شدم. کاش عقب نمیوفتاد.
کاش اصلا 18 دی برگزار میشد

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
نمیشه دیگه . من فقط همون یه مدل میتونم ببینم !!! :razz:

خسته شدم دیگه. خسته شدم. کاش عقب نمیوفتاد.
کاش اصلا 18 دی برگزار میشد

تو منو میخوای که بوووووووووقت کنم که از اونور هم ببینی :D
برو یک هفته مرور کن مثل من .. شاید فرجی در راه باشه ;)
(پ ن یکی میخواد گوش خودمو بکشه:D )

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
اون موقع چیزی به ذهنم نرسید خب :D الان برو نگاهش کن.
اتفاقا در منطقه ایران خیلی تغییرات! ظهور دین جدید، ظهور اقوام جدید و مهاجرت طوایفی مثل قزلباش، تغییر بیش از ۱۰۰٪ رو رقم میزنه.
امپراتوری نوین رو به شیوه قرن ۱۹ (امپراتوری بریتانیا) اداره میکنم :).
امپراطور چیزی به ذهنش نرسیده... شعار ملی هم روی هوا انتخاب میشه دیگه... نظر مردم هم کشک.
پسر خوب ریاضی رو دوباره مرور کن، یه چیزی نهایتا ۱۰۰ درصد تغییر کنه، یعنی از اون چیز اولیه هیچی نمونه، بیشتر از اون نمیشه.
قرن ۱۹ ... دوست نداشتم اینو بگم، اما مسخره است.
من اصلا با نظر شما موافق نیستم.:surprised:کسی جای کس دیگه ای رو اشغال نمیکنه ......همه توی انتخاب رشته 100تا رشته حق انتحاب داشتن و همه اول دانشگاه دولتی هارو میزدن(ربطی به علاقه نداشت) حالا هر کس که رتبه بالایی داشت میرفت سر رشته ی انتحابیش.... در خصوص x بعضی های فقط میخوان یه مدرک داشته باشن...یا شاید فرصت شغلی توی اون رشته براشون پیش نیومده دلیل نمیشه...
قضیه لانه کبوتری یادته؟ ما ۱۰۰ تا لانه داریم با ۱۰۱ کبوتر، به هر حال یه کبوتر بی لانه میمونه.
اصلا بریم توی دبستان : ۱۰۰ تا سیب داریم، ۱۰۰ نفر میان این سیب ها رو می‌خورن، واسه نفر ۱۰۱ام سیب نمیمونه. فلان رشته ۱۰۰ نفر ظرفیت داشته، نفر ۱ تا ۱۰۰ که هیچکدوم علاقه ای به این رشته ندارن اومدن و اون رو انتخاب کردن، نفر ۱۰۱ام که به این رشته علاقه داره جا واسش نیست.
نمی‌دونم...واقعا فهمیدن این قضیه انقدر سخته؟ شما فکر می‌کنی نیستن کسایی که رشته های پرطرفدار رو توی دانشگاه های پرطرفدار انتخاب می‌کنن و ترم ۲ و ۳ که استادها انتظار دارن دانشجوها کار کنن و انرژی بزارن و دانشجو هم که روی هوا انتخاب رشته کرده گیجه و نمره نمیاره میرن انصراف میدن؟ فقط جای اون بدبختی که مثلا رتبه اش ۵۰ تا کمتر(بیشتر) شده رو گرفته و از تحصیل توی رشته مورد علاقه اش محرومش کرده.

یه عده می‌دونن دارن چیکار می‌کنن، یه عده نمیدونن. اون دسته اول ممکنه که به علم و درس علاقه داشته باشن یا ممکنه فقط مدرک رو واسه قاب کردن بخوان. دسته دوم حتی واقعا مدرک رو واسه قاب کردن نمی‌خوان، اما با یه سری انتخاب احمقانه زندگی رو واسه خودشون و بقیه سخت می‌کنن.

کسی که از یه رشته فارغ التحصیل بشه و خوب مفاهیم ارائه شده توی اون رشته رو فهمیده باشه، و مطالعه خارج از درس هم داشته باشه من شغلش رو تضمین می‌کنم. تنبلی رو گردن فرصت و شانس و پارتی و ... نندازین. نمیگم اگه پارتی داشته باشی جای بهتر و راحت تر و پول بیشتر پیدا نمی‌کنی، اما اگه نداشته باشی هم روی زمین نمی‌مونی، بقیه موارد هم همینجوریه.

راستش من ارشد مدیریت هم میدم امسال، فقط هم به خاطر همین گرایش، به نظرت ارزش داره اگه قبول بشم بخونمش؟
البته سوال رو از من نپرسیدی اما اگه رفتی مدیریت آی تی دیگه نیا با من حرف بزن! :D
رشته کاملا خارج از محیط فنی و تکنیکال آی تی‌ه. خوشم نمیاد.
.
حضرت Eminem میفرماد :
Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
?Would you capture it or just let it slip

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
امپراطور چیزی به ذهنش نرسیده... شعار ملی هم روی هوا انتخاب میشه دیگه... نظر مردم هم کشک.
پسر خوب ریاضی رو دوباره مرور کن، یه چیزی نهایتا ۱۰۰ درصد تغییر کنه، یعنی از اون چیز اولیه هیچی نمونه، بیشتر از اون نمیشه.
قرن ۱۹ ... دوست نداشتم اینو بگم، اما مسخره است.

امپراتور مگه آدم نیست؟! البته الان شعاری که انتخاب کردم از زمان هخامنشیان تا زمان فروپاشی شوروی مرسوم بوده.
بیشتر از ۱۰۰٪ یعنی نه تنها کاملا عوض شده، بلکه نسخه جدید هم تغییراتی داشته (نمونش خط کوفی ایرانی).
قرن ۱۹ کجاش مسخرس؟ مسخره ترین قرن تاریخ قرن بیستم هست، زمانی که جنگ جهانی اول و دوم راه افتاد. قبل از اون جنگهای طولانی بوده ولی نه به این گستردگی!

redhood

کاربر فعال
کسی که از یه رشته فارغ التحصیل بشه و خوب مفاهیم ارائه شده توی اون رشته رو فهمیده باشه، و مطالعه خارج از درس هم داشته باشه من شغلش رو تضمین می‌کنم. تنبلی رو گردن فرصت و شانس و پارتی و ... نندازین. نمیگم اگه پارتی داشته باشی جای بهتر و راحت تر و پول بیشتر پیدا نمی‌کنی، اما اگه نداشته باشی هم روی زمین نمی‌مونی، بقیه موارد هم همینجوریه.

البته سوال رو از من نپرسیدی اما اگه رفتی مدیریت آی تی دیگه نیا با من حرف بزن! :D
رشته کاملا خارج از محیط فنی و تکنیکال آی تی‌ه. خوشم نمیاد.

ایول این رو خوب اومدی، به نظر منم اگه یه کسی کاملا علاقه داشته باشه به رشته اش، حتما خوب درس میخونه و کارش هم تضمینِ
متاسفانه کسی رو پیدا نکردم که این گرایش رو تو مدیریت خونده باشه که ازش سوال بپرسم، تا جایی که می دونم فقط تو تهران و زاهدان هستش
ولی خوب یکی از دوستام بهم گفت فعلا کنکورش رو بده، بعدا فرصت داری واسه تحقیق کردن
متاسفانه تا الان کسی رو پیدا نکردم که چیزی در مورد این رشته بدونه و راهنماییم کنه

mohandeseit

کاربر ممتاز
سلام مهندس، در مورد مدیریت فن آوری اطلاعات که گرایش رشته مدیریت محسوب میشه اطلاعات داری؟ :-s
ممنون
ارزش داشتن یا نداشتنش به خودت برمیگرده..به هرحال مدیریتی هست و جنبه فنی نداره اما کم بودن ظرفیتش ی مزیت براش محسوب میشه.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
سلام به همگي
اول از همه ان شاله همه دوستان ارشد قبول بشين
دوم يك پيشنهادي به اقا دانيال و اقا امير حسين دارم پيشنهادم اينه روزهاي مونده رو با هم هماهنگ كنيد دروس مشترك رو مرور كنين چون تنهاييي ادم حوصله اش ميره بخون ولي وقتي دو نفري مي خونه هر وقت اون يكي خسته شد اون يكي تشويق مي كنه و برعكس مي خونن و هم شما دوستاي خوبي هستين مطمئنم باهم بخونين خيلي موثر خواهد بود
سومي يك سوال و راهنمايي كلي مي خواستم من اين ترم ازمايشگاه سيستم دارم ولي موضوع اينه كه ما فقط يك جلسه ميريم موضوع رو مشخص مي كنيم و يك جلسه هم ميريم پروژه رو تحويل ميديم مي خواستم بپرسم دانشگاه هاي شما چه جوريه ؟ و هم اينكه قراره يك موصوع خودمون انتخاب كنيم و كار كنيم دوستان مي تونن كمكم كنين؟

redhood

کاربر فعال
سلام به همگي
اول از همه ان شاله همه دوستان ارشد قبول بشين
دوم يك پيشنهادي به اقا دانيال و اقا امير حسين دارم پيشنهادم اينه روزهاي مونده رو با هم هماهنگ كنيد دروس مشترك رو مرور كنين چون تنهاييي ادم حوصله اش ميره بخون ولي وقتي دو نفري مي خونه هر وقت اون يكي خسته شد اون يكي تشويق مي كنه و برعكس مي خونن و هم شما دوستاي خوبي هستين مطمئنم باهم بخونين خيلي موثر خواهد بود
سومي يك سوال و راهنمايي كلي مي خواستم من اين ترم ازمايشگاه سيستم دارم ولي موضوع اينه كه ما فقط يك جلسه ميريم موضوع رو مشخص مي كنيم و يك جلسه هم ميريم پروژه رو تحويل ميديم مي خواستم بپرسم دانشگاه هاي شما چه جوريه ؟ و هم اينكه قراره يك موصوع خودمون انتخاب كنيم و كار كنيم دوستان مي تونن كمكم كنين؟

من ترم پیش داشتم، به نظر من خوب شد که یه جلسه رفتیم، بیخود وقتمون تلف نشد، امروز صبح هم تحویل دادیم تموم شد :D

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
من ترم پیش داشتم، به نظر من خوب شد که یه جلسه رفتیم، بیخود وقتمون تلف نشد، امروز صبح هم تحویل دادیم تموم شد :D
از اون لحاظ كه بله رفتين به كلاس اين استاد واقعا وقت تلف كردن تمام معناس و با اين موافقم ولي متاسفانه اون قدر به مفت خوري عادت كرده كه دلش نمياد يك كلاسش رو بده به يك استاد ديگه كه تواناييش رو داره واقعا وقتي مي بينمش حرص مي خورم و ازش تنفر پيدا كردم ( اون از كلاس شبكه ١ اش و اون ام از واحد هاي عملي كه اقا افتخار ميدن ) ، من شبكه ١ رو. نمي دونم دوستان يادشون يا نه كد همينگ اينا رو اينجا اقا امير و اقا اميرحسين كمكم كردند ياد گرفتم. و گرنه كارم زار بود :redface:
منظورم اين بود كه كلا دوستان راهنماي ي كنن كه پروژه رو چه جوري كار كنم و در انتخاب موضوع راهنماييم كنند
دوستان يك سوال ديگه هم داشتم نمي دونم شما هم اين مشكل رو دارين يا نه در تقويم اموزشي اخرين مهلت ثبت نمرات پنج بهمن نوشته بود ولي ما سه تا نمره هامون رو ندادن از اموزش هم مي پرسيم ميگن حالا ميدن ميگم تا كي ميگه نمي دونم ، حالا مي خواستم ببرسم شما همين مشكل رو دارين يا فقط دانشگاه ما اين جوري شده؟ بدون دانستن نمره انتخاب واحد كرديم و ثبت نام كرديم و كلاس ها شروع شده مي ترسم حذف و اضافه شروع بشه و نمره هاي ما بلاتكليف بمونه حدسم اينه اين استادا دير كردن حالا سيستم بسته شده و نمي تونن وارد كنن و نمي تونن به دانشجوها بگن (نظر شما چيه ؟ شما هم اين مشكل رو دارين؟

آخرین ویرایش:

redhood

کاربر فعال
از اون لحاظ كه بله رفتين به كلاس اين استاد واقعا وقت تلف كردن تمام معناس و با اين موافقم ولي متاسفانه اون قدر به مفت خوري عادت كرده كه دلش نمياد يك كلاسش رو بده به يك استاد ديگه كه تواناييش رو داره واقعا وقتي مي بينمش حرص مي خورم و ازش تنفر پيدا كردم ( اون از كلاس شبكه ١ اش و اون ام از واحد هاي عملي كه اقا افتخار ميدن ) ، من شبكه ١ رو. نمي دونم دوستان يادشون يا نه كد همينگ اينا رو اينجا اقا امير و اقا اميرحسين كمكم كردند ياد گرفتم. و گرنه كارم زار بود :redface:
منظورم اين بود كه كلا دوستان راهنماي ي كنن كه پروژه رو چه جوري كار كنم و در انتخاب موضوع راهنماييم كنند
دوستان يك سوال ديگه هم داشتم نمي دونم شما هم اين مشكل رو دارين يا نه در تقويم اموزشي اخرين مهلت ثبت نمرات پنج بهمن نوشته بود ولي ما سه تا نمره هامون رو ندادن از اموزش هم مي پرسيم ميگن حالا ميدن ميگم تا كي ميگه نمي دونم ، حالا مي خواستم ببرسم شما همين مشكل رو دارين يا فقط دانشگاه ما اين جوري شده؟ بدون دانستن نمره انتخاب واحد كرديم و ثبت نام كرديم و كلاس ها شروع شده مي ترسم حذف و اضافه شروع بشه و نمره هاي ما بلاتكليف بمونه حدسم اينه اين استادا دير كردن حالا سيستم بسته شده و نمي تونن وارد كنن و نمي تونن به دانشجوها بگن (نظر شما چيه ؟ شما هم اين مشكل رو دارين؟

آره واقعا! خودش یه بار به من گفت که سواد ما قدیمی شده :))
من کلا سر کلاساش نمیرم، نه شبکه یک نه بقیه :| احساس می کنم واقعا وقت تلف کردنِ
به نظر من برای انتخاب موضوع یه بار مرور کن کتاب رو، ببین کدوم الگوریتم رو کاملا فهمیدی و فکر میکنی که میتونی پیاده سازی بکنی اون رو انتخاب کن
یه الگوریتم بک آپ هم داشته باش که اگه اولی رو قبول نکرد جایگزین داشته باشی (واسه دوست من اینجوری شد! اونی که خودش گفت رو قبول نکرد. البته تقصیر خودش هم بود :D )
زبان برنامه نویسی هم خودت میتونی انتخاب کنی، که کارت رو راحت میکنه، با کدوم راحتی اون رو انتخاب کن
من الگوریتم بانک داران رو با PHP پیاده سازی کردم، دیروز هم تحویل دادیم، الانم نیگا کردم 20 داده :)
بازم مشکلی داشتی حتما خبرم کن حلش میکنیم ;)

در مورد نمره ها، فک نکنم همه دانشگاه ها اینجوری باشن، ما هم دیروز رفتیم از امتحانات پرسیدیم گفتن که استادا ورقه هارو بردن، این هفته حتما باید بیارن! سیستم هم برا نمره بسته نمیشه، اگه بسته هم بشه راه باز کردن داره نگران نباش
در ضمن فکر نکنم این ترم حذف و اضافه باشه چو از 28 دی سیستم بازه واسه انتخاب واحد تا امشب که میشه 19 روز! فکر نکنم دیگه وقت بدن واسه حذف و اضافه :razz:

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
آره واقعا! خودش یه بار به من گفت که سواد ما قدیمی شده :))
من کلا سر کلاساش نمیرم، نه شبکه یک نه بقیه :| احساس می کنم واقعا وقت تلف کردنِ
به نظر من برای انتخاب موضوع یه بار مرور کن کتاب رو، ببین کدوم الگوریتم رو کاملا فهمیدی و فکر میکنی که میتونی پیاده سازی بکنی اون رو انتخاب کن
یه الگوریتم بک آپ هم داشته باش که اگه اولی رو قبول نکرد جایگزین داشته باشی (واسه دوست من اینجوری شد! اونی که خودش گفت رو قبول نکرد. البته تقصیر خودش هم بود :D )
زبان برنامه نویسی هم خودت میتونی انتخاب کنی، که کارت رو راحت میکنه، با کدوم راحتی اون رو انتخاب کن
من الگوریتم بانک داران رو با PHP پیاده سازی کردم، دیروز هم تحویل دادیم، الانم نیگا کردم 20 داده :)
بازم مشکلی داشتی حتما خبرم کن حلش میکنیم ;)

در مورد نمره ها، فک نکنم همه دانشگاه ها اینجوری باشن، ما هم دیروز رفتیم از امتحانات پرسیدیم گفتن که استادا ورقه هارو بردن، این هفته حتما باید بیارن! سیستم هم برا نمره بسته نمیشه، اگه بسته هم بشه راه باز کردن داره نگران نباش
در ضمن فکر نکنم این ترم حذف و اضافه باشه چو از 28 دی سیستم بازه واسه انتخاب واحد تا امشب که میشه 19 روز! فکر نکنم دیگه وقت بدن واسه حذف و اضافه :razz:
بابا مهندس چرا راه دور ميري سواد كجا بود مثلا دكترا مي خونه به يكي از دخترها كه فارس هست گفته متن بدم برام فارسي بنويس تو ازش انتظار سواد داري؟؟ من نميگم خودم فارسي استادم ولي كسي كه دكترا مي خونه بايد انگليسي مسلط باشه نه اينكه هنوز فارسي گير كنه و نتونه يك متن بنويسه
خوش به حالتون پروژه تون تموم شد
خوب من اين بحث اين استاد رو اينجا نميدم چون دوستان خسته ميشن از خوندن پست ها ممنون از كمك تون

بالا