سلام به همگی
دوستان ارشدی خسته ی کنکور نباشن.. امیدوارم همه به اون چیزی که میخواین برسید...
یه پیشنهاد دارم بستگی به نظر همگی داره تا عملی بشه!
حالا که کنکور هم تموم شد.. هر کی هر مهارتی بلده راجع به ای تی بگه بعد ببینه میتونه تاپیک بزنه آموزشش بده یا نه؟
اینجوری ما هم بهره ای میبریم این وسط و کسی که یاد میده هم براش مرور میشه هم بعضی نکاتی رو که تا ححالاشاید ندیده باشه رو یاد میگیره!!!!
کی موافقه؟
پ ن : پستم رو با لحن مهربونی بخونین !
سلام
1- ممنون
2- دلیل اینکه جاوا رو به امیر دراگو پیشنهاد دادم هم این هست که امیر دراگو جاوا بلده. کار جدیدش هم مرتبط با جاوا هست.
از طرفی میدونم که پیگیر هست و وقتی کاری رو شروع کرد. حداقل سعی اش رو میکنه که تا جایی ادامش بده. نه اینکه وسط کار رهاش کنه.
خودمم تو تاپیک های اموزشی که تا الان تو اینترنت برگزار شده. اگه بسم الله اول رو گفتم و قرار شده شاگرد باشم. مطمئنا تا اخرین صفحش همراه بودم.
پس میدونم چنین تاپیکی حداقل برای من و کسایی که همراهی میکنن, صد در صد مفید خواهد بود.
ما افرادی هم که ایتی میخونیم . حتما باید یه زبان برنامه نویسی رو بلد باشیم. (نمیگم تسلط داشته باشیم در حد برنامه نویس حرفه ای. حداقل بتونیم از پس یه سری کار بربیایم)
پس بهترین فرصت هست که از علم ایشون
سو استفاده کنیم. و ازش مطالبی رو یاد بگیریم.
اول بگم که مخالفم. دلیل مخالفتم این هست که :
اگه قرار باشه اموزش داده بشه. به نظرم بهتر هست که مشارکت داشته باشیم و با هم چیزی رو یاد بگیریم.
اگه قرار باشه مشارکت نباشه و وقتی که اموزش برگزار میشه یه سری افراد بیان بگن ما هستیم و بعد وسط کار بیخیال بشن , همون بهتر که بیخود وقت خودمون رو براش تلف نکنیم.
این تالار هم که تالار ارواحه . نه سر داره نه ته. تو اینده هم کسی نیست بخواد از این مطالب استفاده کنه.
پس وقتی خودمون هم استفاده نمیکنیم. اموزش بگذاریم که چی بشه ؟؟
مثال میزنم. مثلا کتابی که خانم sanamsayna ترجمه کردن رو چند نفر از افراد باشگاه مهندسان به صورت کامل خوندن؟؟ من جواب میدم: احتمالا هیچکس.
اگه قرار بود اون زحمت رو برای فقط افراد این باشگاه میکشیدن. نتیجه زحمتشون چی بود ؟؟
در اخر اینکه حداقل من حاضر نیستم برای محیطی (باشگاه مهندسان) که هیچ ارزشی برای کاربراش قائل نیست , ارزشی قائل باشم.