گفت و گوهای خودمانی بچه های IT

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
همین جوری میکنید که ادم منزوی میشه !!!! پس من چی؟ یادت رفت مدیر عزیز!!!

آخ شرمنده :D
کم مونده بود شما و سوگماد خانم و امیر(مدیر) , طاها عزیز و حسین عزیز هم جا بمونید از شیرینی خریدن هااا :|

تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک :gol: :)

راستی جومونگ , طاها , حسین عزیز هم که دیگه کلا تموم کرده اند هم باید برن اول شیرینی بخرن
بقیه هم به ترتیب برن صف شیرینی فروشی :D

الان یادم میآد کسانی مثل نارسیس هم که ارشد شریف بودن هم باید بهشون تبریک بگم
اصلا تبریک به همه بغیر از امیرحسین :)

آخرین ویرایش:

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
غذای ملی، نوشیدنی ملی...
جالبتر از همه اینه که توی قسمت National Animal اسمی از Chinkara برده نشده.
یه چیز دیگه، در مورد وجود احتمالی «شلم» توی این شلمزار صحبتی نشده.
چرا پرچمداران شلمزار (قلمرویی که در بهترین حالت ۱۳ سال عمر داره) به شیوه ۱۰۰۰ سال پیش (یا حتی قبل تر) لباس می‌پوشن؟

اگه این وقتی که روی «شلمزار» گذاشتی بیت کوین ماین کرده بودی الان یه پولی دستتو گرفته بود :D

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
غذای ملی، نوشیدنی ملی...
جالبتر از همه اینه که توی قسمت National Animal اسمی از Chinkara برده نشده.
یه چیز دیگه، در مورد وجود احتمالی «شلم» توی این شلمزار صحبتی نشده.
چرا پرچمداران شلمزار (قلمرویی که در بهترین حالت ۱۳ سال عمر داره) به شیوه ۱۰۰۰ سال پیش (یا حتی قبل تر) لباس می‌پوشن؟

اگه این وقتی که روی «شلمزار» گذاشتی بیت کوین ماین کرده بودی الان یه پولی دستتو گرفته بود :D

هزار سال قبل؟! :O .

اگر منظورت اون عکس منه، کت شلوار انگلیسی تنمه :D و این که شلمزار ۱۳ سال کمتر عمر داره (شاید ۱۰ سال!)
در مورد شلم حقیقتا خودم هیچ تحقیقی نکرده بودم، چینکارا (همون جبیر خودمون) هم اینجا حیوان ملی نیست. حیوان ملی عقاب اعلام شده.
در ضمن ، اینجا :
http://mncindex.com
شاخص ارزمون رو میتونی بررسی کنی

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
منم به تمام دوستان تبريك ميگم
ان شالله به زودي شيريني اقا دانيال و اقا اميرحسين رو هم مي خوريم ( قبولي كنكور ارشد)

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
منم به تمام دوستان تبريك ميگم
ان شالله به زودي شيريني اقا دانيال و اقا اميرحسين رو هم مي خوريم ( قبولي كنكور ارشد)
ممنون
ولی رو کنکور دادن من تضمینی نیست
من 1 ماهی میشه که نمیخونم. منتظر قبولی من نباشید.
احتمالا شیرینی سرباز شدنم رو باید بهتون بدم.
ای بابا
چرا ؟ :|
اشاالله هر چی بصلاحته برات پیش بیاد

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
خوب واسه شيريني خوردن ما بهونه زياده
واسه اقاي دانيال اتمام دوره كارشناسي ، يعني شيريني فارغ التحصيلي رو فعلا نخورديم
واسه اقا اميرحسين هم شيريني سربازيشون فعلا ندادن

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

یه سوال؟؟
نظرتون راجع به سیستم های ERP چیه؟؟ بنظرتون اینکه سیستم ERP باشه بهتره یا هیبرید؟؟؟
استاد نرم افزار ما میگفت پروژه های ERP اکثرا باشکست روبه رو میشن!!!
ولی الان خیلی از سازمان های ما سیستم هاشون ERP هست!!

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ شرمنده :D
کم مونده بود شما و سوگماد خانم و امیر(مدیر) , طاها عزیز و حسین عزیز هم جا بمونید از شیرینی خریدن هااا :|

تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک :gol: :)

راستی جومونگ , طاها , حسین عزیز هم که دیگه کلا تموم کرده اند هم باید برن اول شیرینی بخرن
بقیه هم به ترتیب برن صف شیرینی فروشی :D

الان یادم میآد کسانی مثل نارسیس هم که ارشد شریف بودن هم باید بهشون تبریک بگم
اصلا تبریک به همه بغیر از امیرحسین :)
بچه ها چقدر هوس شیرینی کردن که همش شیرینی شیرینی راه انداختن!! من که اعلام میکنم حتما شیرینی میدم ولی تو تهران. حالا کی موافقه؟

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
سلام به همگی

یه سوال؟؟
نظرتون راجع به سیستم های ERP چیه؟؟ بنظرتون اینکه سیستم ERP باشه بهتره یا هیبرید؟؟؟
تازه ی سازمانی چند سال قبل همین سیستم ERPشا به فاصله 5ماه از تهیه سیستم قبلی با هزینه میلیاردی عوض کرد.فقط بخاطر اینکه ثابت بشه مدیریت جدید با تغییرات همراه هست.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
بچه ها چقدر هوس شیرینی کردن که همش شیرینی شیرینی راه انداختن!! من که اعلام میکنم حتما شیرینی میدم ولی تو تهران. حالا کی موافقه؟
الهام جان تعارف امد نيامد داره هااا:D
اتفاقا هشتم اسفند شايد اومد تهران بيام شيريني مو بخورم ؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم با چند تا از دوستام چند هفته دیگه تهرانم
ممنونم که دعوتمون کردید
ناهار مهمون شما خواهیم بود
پیشاپیش از ناهار خوشمزه ای که به ما خواهید داد تشکر میکنم

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
ممنونم که دعوتمون کردید
اقا دانيال باز من دانشجويي حساب كردم :d
شما هم ناهار ميرين و هم با دوستاتون :) بيچاره برشكست ميشه

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم که دعوتمون کردید

فک کنم الهام جان این نزدیکه عیدی تصمیم بگیرن برگردن شهرشون:D

پایان نامه تون تموم شد الهام جان؟ دفاع هم کردید؟
تازه ی سازمانی چند سال قبل همین سیستم ERPشا به فاصله 5ماه از تهیه سیستم قبلی با هزینه میلیاردی عوض کرد.فقط بخاطر اینکه ثابت بشه مدیریت جدید با تغییرات همراه هست.

سیستم ERP رو کامل عوض کرد؟:eek:
دقیقا مدیریت جدید با خودشون چی فک کرده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:
من هنگ کردم!!!! آخه کی این کار رو میکنه؟!!!!!!

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم الهام جان این نزدیکه عیدی تصمیم بگیرن برگردن شهرشون:D

پایان نامه تون تموم شد الهام جان؟ دفاع هم کردید؟

سیستم ERP رو کامل عوض کرد؟:eek:
دقیقا مدیریت جدید با خودشون چی فک کرده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:
من هنگ کردم!!!! آخه کی این کار رو میکنه؟!!!!!!

ممنونم که دعوتمون کردید

من هنوز دفاع نکردم و تازه ترم 4 رو میخوام شروع کنم و شهریور 93 دفاع خواهم کرد.
من خودم اصلا ادم تعارفی نیستم. دوستانی هم که من رو میشناسن، میدونن که ادم cool هستم. اگه دفاع کردم حتما به همه شرینی میدم ولی مکان تهران هستش.
اقا دانیال شما بیا، ناهار پیشکش

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا دانيال باز من دانشجويي حساب كردم :d
شما هم ناهار ميرين و هم با دوستاتون :) بيچاره برشكست ميشه

فک کنم الهام جان این نزدیکه عیدی تصمیم بگیرن برگردن شهرشون

پیش خودتون چی فکر کردید. فکر میکنین همه مثل شما هستن ؟ :D ایشون دست و دلبازن :D

چشم الهام خانم. با دوستان خدمتتون شرفیاب خواهیم شد .

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز

اره ديگه من خسيسم بايد بعضي ها هم مثل من خسيس باشن كه ارزش دست و دلباز ها فهميده يشه

R-Quantum

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوشحال میشم

اره ديگه من خسيسم بايد بعضي ها هم مثل من خسيس باشن كه ارزش دست و دلباز ها فهميده يشه
سفید و سیاه کنار هم معنی دار میشن
من اصن از رشتم خوشم نمیاد!
!!!!!!!!:surprised:

سبد کالا چه کرده با مردم مملکت!!! به کجا داریم میریم به نظر شما!!!!
اوووووووه نمیدونید 5شنبه ای که گذشت و روز سینما بود، سینماها رایگان بودن، تو تهران چه خبر بود!!

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس وقتت رو بیخودی تلف نکن.

میدونید که . این روزها شوهر هم از دانشگاه ها بیرون نمیاد. مدرک هم که دیگه اصلا مهم نیست .

پس وقتتون رو تلف نکنید. ما هم که وقتمون رو تلف کردیم الان پشیمونیم.

sanamsayna

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
نه من پشيمون نيستم رشته ام رو هم دوست دارم واقعا عاشق رشته ام هستم اگه برميگشتم زمان تنخاب رشته باز همين رو انتخاب مي كردم ، نميگم شاگرد درس خوني هست و الف اينا ولي درسي خوشم بياد خوب مي خونم ولي زياد به نمره حساس نيستم و در هر بره زماني يك زمينه اي از رشته ام جذب ام كرده و تمركزم رفته اون سمت و از امتحانا غافل شدم ولي در كل رشته ام رو دوست دارم واقعا متنوع ترين و جذاب ترين رشته اس
تنها چيزي كه پشيمونم و گهگاي ( مخصوصا بعد جلسه امتحان افسرده ام ي كنه ) انتخاب دانشگاه پيام نور بود شايد بيشتر تلاش مي كردم دانشگاه سراسرس قبول مي شدم نمي دونم شايدم قبول نمي شدم ولي بازم اين پيام نور سه چيز مهم بهم داده يا ياد داده ١) وقتم را در كلاس استادهاي به ظاهر استاد و در باطن بي سواد تلف نمي كنم به دليل اجباري نبودن حضور در كلاس و فقط كلاس استادهاي باسوادمون ميرم ٢) مي تونم يك متن رو سريع تر بخونم و به عبارتي بتونم قسمت هاي اصلياون رو پيدا كنم و سرعت متن خوانيم بالا رفته ٣) به جاي جزوه يك استاد نامعلوم و يك جزوه. چند صفحه اي كتاب هاي مورد قبول دنيا رو مي خونيم

redhood

کاربر فعال
نه من پشيمون نيستم رشته ام رو هم دوست دارم واقعا عاشق رشته ام هستم اگه برميگشتم زمان تنخاب رشته باز همين رو انتخاب مي كردم ، نميگم شاگرد درس خوني هست و الف اينا ولي درسي خوشم بياد خوب مي خونم ولي زياد به نمره حساس نيستم و در هر بره زماني يك زمينه اي از رشته ام جذب ام كرده و تمركزم رفته اون سمت و از امتحانا غافل شدم ولي در كل رشته ام رو دوست دارم واقعا متنوع ترين و جذاب ترين رشته اس
تنها چيزي كه پشيمونم و گهگاي ( مخصوصا بعد جلسه امتحان افسرده ام ي كنه ) انتخاب دانشگاه پيام نور بود شايد بيشتر تلاش مي كردم دانشگاه سراسرس قبول مي شدم نمي دونم شايدم قبول نمي شدم ولي بازم اين پيام نور سه چيز مهم بهم داده يا ياد داده ١) وقتم را در كلاس استادهاي به ظاهر استاد و در باطن بي سواد تلف نمي كنم به دليل اجباري نبودن حضور در كلاس و فقط كلاس استادهاي باسوادمون ميرم ٢) مي تونم يك متن رو سريع تر بخونم و به عبارتي بتونم قسمت هاي اصلياون رو پيدا كنم و سرعت متن خوانيم بالا رفته ٣) به جاي جزوه يك استاد نامعلوم و يك جزوه. چند صفحه اي كتاب هاي مورد قبول دنيا رو مي خونيم

به نظر منم علاقه داشتن به رشته خیلی مهمه، خیلی خیلی
با این که پیام نور خیلی بدی داره، ولی این 3تا نکته که گفتی واقعا درسته، البته پیام نور باعث شد من عادت کنم به کتاب خوندن، که البته خیلی هم خوبه، به نظر من جزوه به درد نمی خوره، وقتی جزوه می خونم احساس می کنم دارم وقتمو هدر میدم!
و اینکه پیام نوری ها وقتشون آزاده واسه اینکه کلی کاره دیگه بکنن. یعنی باورتون نمیشه من تو این 4سال چه کارایی کردم که اگه تو دانشگاه سراسری بودم باید به جاش سر کلاس می نشستم همش :D

والا اگه قصدم از دانشگاه رفتن ازدواج کردن بود که الان باید 4تا بچه رو هم تر و خشک میکردم!
دیگه ترم آخرم، تموم شه راحت شم!

من تو انتخاب رشته ام از 90 تا رشته ای که زدم 3 تا آی تی بیشتر نبود! همش برق بود و الکترونیک! این انتخاب 5امم بود که چون تهران بود زدمش! زد و قبول شدم! حالام اصن دوستش ندارمممممم. از اینجور رشته های قاطی خوشم نمیاد. مخصوصا برنامه نویسیاش که با اینکه حدود 1سال کار طراحی وبسایت کردم اصن علاقه ای پیدا نکردم بهش.

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
من تو انتخاب رشته ام از 90 تا رشته ای که زدم 3 تا آی تی بیشتر نبود! همش برق بود و الکترونیک! این انتخاب 5امم بود که چون تهران بود زدمش! زد و قبول شدم! حالام اصن دوستش ندارمممممم. از اینجور رشته های قاطی خوشم نمیاد. مخصوصا برنامه نویسیاش که با اینکه حدود 1سال کار طراحی وبسایت کردم اصن علاقه ای پیدا نکردم بهش.
پس برای چی انتخابش کردید؟
فکر کنم رشته های دیگه هم بودند که تهران میتونستید بزنید!

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
هزار سال قبل؟! :O .

اگر منظورت اون عکس منه، کت شلوار انگلیسی تنمه
این که شلمزار ۱۳ سال کمتر عمر داره (شاید ۱۰ سال!)
منم گفتم که در بهترین حالت ۱۳ سال عمر داره. یعنی age <= ۱۳
خیر تو مگه پرچمداری؟؟؟
این دوتا رو دارم می‌گم :

مشاهده پیوست 192573
یه امپراطوری ۱۳ ساله پرچمدارانش لباس هزاران سال پیش رو می‌پوشن؟

من 1 ماهی میشه که نمیخونم. منتظر قبولی من نباشید.
چرا نمیخونی؟
الان هم هنوز وقت هست واسه دوره کردن و تست زدن.
من منتظر قبولیت هستم.

یه سوال؟؟
مقایسه درستی نیست که بگیم «ERP در برابر هیبرید» بلکه باید بگیم «ERP در برابر Hybrid ERP». اصطلاحات مهم هستند، اصطلاحات درست رو استفاده کنید و اونها رو هم درست استفاده کنید (شخصا حاضر نیستم کنار کسی که به MS SQL Server میگه SQL کار کنم).
اما Hybrid ERD نیاز به زیرساخت ابری خوبی داره، شخصا همچین زیرساختی توی ایران سراغ ندارم و راه انداختنش هم انقدر خرج خواهد داشت که فعلا به صرفه نیست. باید شرکتهای بزرگ (مثل همکاران سیستم و دوران و ...) که به نوعی بازار دنبال اینها می‌ره شروع به ارائه این نوع خدمات کنن تا یواش یواش جا بیفته.
استادتون در مورد این اظهار نظرش مدارکی هم داشت یا مثل یه راننده تاکسی روی هوا حرف می‌زد؟
بله خیلی از سیستم های نرم افزاری چه در ایران و چه در جهان شکست می‌خورن و عمده دلیلش هم الکی گرفتن پروژه است : عدم استفاده از متدولوژی های مناسب، تحلیل های به دردنخور، تکنولوژی های نامناسب، عدم استفاده از متدهای تست و ... . در کنارش خیلی از پروژه ها هم که درست جلو می‌رن میلیاردها دلار (بله، میلیارد دلار در ایران منظورمه) سودآوری هم خواهند داشت.
سازمان‌ها امروز دیگه بدون ERP واقعا به مشکل برمی‌خورن. من نمیفهمم مشکل شما چیه که استاد می‌گه بعضی پروژه ERP با شکست مواجه می‌شه و شما می‌گید که سازمانها ERP دارند... و این رو یک تناقض می‌بینید.
سازمانهای ما عموما کم پیش میاد که سیستم ERP رو خودشون بنویسن و منطقی هم نیست این کار. به همین دلیل معمولا نرم افزار رو به صورت Bundle می‌خرن (و تعداد کمی هم outsource میکنن). سیستمی که از بازار می‌خرید در بیشتر مواقع شکست نمی‌خوره.
من که اعلام میکنم حتما شیرینی میدم ولی تو تهران. حالا کی موافقه؟
شما اعلام کردی شیرینی می‌دی... ولی ۶ ماه دیگه؟! بزک نمیر بهار میاد...
شرمندتم مهندس، من ظهرها سرکارم، شام مهمون کوانتوم خواهیم بود! البته پنجشنبه و جمعه هم هست...

۱.سبد کالا چه کرده با مردم مملکت!!! به کجا داریم میریم به نظر شما!!!!
۲.اوووووووه نمیدونید 5شنبه ای که گذشت و روز سینما بود، سینماها رایگان بودن، تو تهران چه خبر بود!!
۱.سبد کالا چه کرده با مردم مملکت؟ شما بگو، به کجا داریم می‌ریم؟ اینکه مردم دنبال امکانات هرچند کم دولتی باشن بده؟
۲. مگه بده؟ خب مردم رفتن سینما. اگه نرن که می‌گن مردم فعالیت فرهنگی نمی‌کنن. کسی هم که امکانات نداره که یه جماعتی رو handle کنه بیجا می‌کنه روز سینما اعلام می‌کنه و دعوت می‌کنه.

به جاي جزوه يك استاد نامعلوم و يك جزوه. چند صفحه اي كتاب هاي مورد قبول دنيا رو مي خونيم
مثلا واسه ساختمان داده (که اصلا هیچ اهمیتی توی هیچ مقطعی نداره) به جای جزوه به دردنخور دکتر قدسی (شریف) می‌تونید از کتاب پربار و گرانبهای پیام نور (تنها و آیت) استفاده کنید.
از اینجور رشته های قاطی خوشم نمیاد. مخصوصا برنامه نویسیاش که با اینکه حدود 1سال کار طراحی وبسایت کردم اصن علاقه ای پیدا نکردم بهش.
برنامه نویس‌ هاش؟ مگه آی تی ۶ واحد بیشتر برنامه نویسی داره؟
کارشناس IT که برنامه نویسی بلد نیست یه جای کارش می‌لنگه.
شما هم اگه با این حجم بی علاقگی ۷ ترم خوندی یه جای کارت می‌لنگه.
=====
اینجا مگه مدیر و دستیار و ... نداره که این تاپیک همینجوری افتاده...

prp-e

متخصص سیستم های Apple
کاربر ممتاز
منم گفتم که در بهترین حالت ۱۳ سال عمر داره. یعنی age <= ۱۳
خیر تو مگه پرچمداری؟؟؟
این دوتا رو دارم می‌گم :

ضميمه 192573
یه امپراطوری ۱۳ ساله پرچمدارانش لباس هزاران سال پیش رو می‌پوشن؟

صفویان هم عصر با سلاطینی مثل سلیمان یکم بودند و میشه مربوط به ۵۰۰ سال پیش.
و اینکه در حال حاضر شلمزار تقریبا به صورت صفوی اداره میشه :)

http://mw.micronation.org/wiki/UESZ

بالا