هزار سال قبل؟! :O .
اگر منظورت اون عکس منه، کت شلوار انگلیسی تنمه
این که شلمزار ۱۳ سال کمتر عمر داره (شاید ۱۰ سال!)
منم گفتم که در بهترین حالت ۱۳ سال عمر داره. یعنی age <= ۱۳
خیر تو مگه پرچمداری؟؟؟
این دوتا رو دارم میگم :
مشاهده پیوست 192573
یه امپراطوری ۱۳ ساله پرچمدارانش لباس هزاران سال پیش رو میپوشن؟
من 1 ماهی میشه که نمیخونم. منتظر قبولی من نباشید.
چرا نمیخونی؟
الان هم هنوز وقت هست واسه دوره کردن و تست زدن.
من منتظر قبولیت هستم.
یه سوال؟؟
نظرتون راجع به سیستم های ERP چیه؟؟ بنظرتون اینکه سیستم ERP باشه بهتره یا هیبرید؟؟؟
استاد نرم افزار ما میگفت پروژه های ERP اکثرا باشکست روبه رو میشن!!!
ولی الان خیلی از سازمان های ما سیستم هاشون ERP هست!!
مقایسه درستی نیست که بگیم «ERP در برابر هیبرید» بلکه باید بگیم «ERP در برابر Hybrid ERP». اصطلاحات مهم هستند، اصطلاحات درست رو استفاده کنید و اونها رو هم درست استفاده کنید (شخصا حاضر نیستم کنار کسی که به MS SQL Server میگه SQL کار کنم).
اما Hybrid ERD نیاز به زیرساخت ابری خوبی داره، شخصا همچین زیرساختی توی ایران سراغ ندارم و راه انداختنش هم انقدر خرج خواهد داشت که فعلا به صرفه نیست. باید شرکتهای بزرگ (مثل همکاران سیستم و دوران و ...) که به نوعی بازار دنبال اینها میره شروع به ارائه این نوع خدمات کنن تا یواش یواش جا بیفته.
استادتون در مورد این اظهار نظرش مدارکی هم داشت یا مثل یه راننده تاکسی روی هوا حرف میزد؟
بله خیلی از سیستم های نرم افزاری چه در ایران و چه در جهان شکست میخورن و عمده دلیلش هم الکی گرفتن پروژه است : عدم استفاده از متدولوژی های مناسب، تحلیل های به دردنخور، تکنولوژی های نامناسب، عدم استفاده از متدهای تست و ... . در کنارش خیلی از پروژه ها هم که درست جلو میرن میلیاردها دلار (بله، میلیارد دلار در ایران منظورمه) سودآوری هم خواهند داشت.
سازمانها امروز دیگه بدون ERP واقعا به مشکل برمیخورن. من نمیفهمم مشکل شما چیه که استاد میگه بعضی پروژه ERP با شکست مواجه میشه و شما میگید که سازمانها ERP دارند... و این رو یک تناقض میبینید.
سازمانهای ما عموما کم پیش میاد که سیستم ERP رو خودشون بنویسن و منطقی هم نیست این کار. به همین دلیل معمولا نرم افزار رو به صورت Bundle میخرن (و تعداد کمی هم outsource میکنن). سیستمی که از بازار میخرید در بیشتر مواقع شکست نمیخوره.
من که اعلام میکنم حتما شیرینی میدم ولی تو تهران. حالا کی موافقه؟
شما اعلام کردی شیرینی میدی... ولی ۶ ماه دیگه؟! بزک نمیر بهار میاد...
ناهار مهمون شما خواهیم بود
شرمندتم مهندس، من ظهرها سرکارم، شام مهمون کوانتوم خواهیم بود! البته پنجشنبه و جمعه هم هست...
من اصن از رشتم خوشم نمیاد!
۱.سبد کالا چه کرده با مردم مملکت!!! به کجا داریم میریم به نظر شما!!!!
۲.اوووووووه نمیدونید 5شنبه ای که گذشت و روز سینما بود، سینماها رایگان بودن، تو تهران چه خبر بود!!
۱.سبد کالا چه کرده با مردم مملکت؟ شما بگو، به کجا داریم میریم؟ اینکه مردم دنبال امکانات هرچند کم دولتی باشن بده؟
۲. مگه بده؟ خب مردم رفتن سینما. اگه نرن که میگن مردم فعالیت فرهنگی نمیکنن. کسی هم که امکانات نداره که یه جماعتی رو handle کنه بیجا میکنه روز سینما اعلام میکنه و دعوت میکنه.
به جاي جزوه يك استاد نامعلوم و يك جزوه. چند صفحه اي كتاب هاي مورد قبول دنيا رو مي خونيم
مثلا واسه ساختمان داده (که اصلا هیچ اهمیتی توی هیچ مقطعی نداره) به جای جزوه به دردنخور دکتر قدسی (شریف) میتونید از کتاب پربار و گرانبهای پیام نور (تنها و آیت) استفاده کنید.
از اینجور رشته های قاطی خوشم نمیاد. مخصوصا برنامه نویسیاش که با اینکه حدود 1سال کار طراحی وبسایت کردم اصن علاقه ای پیدا نکردم بهش.
برنامه نویس هاش؟ مگه آی تی ۶ واحد بیشتر برنامه نویسی داره؟
کارشناس IT که برنامه نویسی بلد نیست یه جای کارش میلنگه.
شما هم اگه با این حجم بی علاقگی ۷ ترم خوندی یه جای کارت میلنگه.
=====
اینجا مگه مدیر و دستیار و ... نداره که
این تاپیک همینجوری افتاده...