سلام خوبي؟
پررويي نيست اينجا اصولا همه راحتن
خوش اومدي توام
سلام . ممنون. شما خوبین؟؟
genral36 جان . شما هم خوش اومدی
منم ترم 3 هستم.
سلام خوبي؟
پررويي نيست اينجا اصولا همه راحتن
خوش اومدي توام
سلام . ممنون. شما خوبین؟؟
genral36 جان . شما هم خوش اومدی
منم ترم 3 هستم.
سلام ميسي بدك نيستم
اين روزا امتحانام شروع شده يكمي خسته ام
تو چطوري؟
خوبه يه همدرد پيدا كردم (ترم 3)
من دوباره خوبمممنون
تایید میشه. درسا خیلی حجمش زیاده.منم خسته شدم.
راستی. عید همگیتون مبارک .
سلام خوبین
من پریا هستم . تازه واردم تورو خدا منم تحویل بگیرین
خیلی دلم می خواد با همه تون دوست باشم .
فكر مي كنم بتونيد شركت كنيد...به صورت آزماايشيسلام. ممنونم از توجهتون.
خب شما هر چقدر که میدونید بگید . انشالله که درسته . چون دوستان دیگه مثل اینکه اطلاعات ندارند.
اگه هم فکر میکنید شاید اشتباه باشه و شاید دوستان تازه وارد گمراه بشن. ممنون میشم تو پروفایلم یا خصوصی پاسخ سوالم رو بدید
تشکر![]()
سلام پريا جانسلام خوبین
آهانسلام خانوم
خوبي عزيزم؟
نه منظورم درس خوندن نيسن
درس و كه مي خونم
منظورم اين بود كه يكي بياد به من كمك كنه از اين رشته خوشم بياد
اي بابا....سلام بر دوستانم
من جديدم توي اين تاپيك ...
تحويل بگيريد ...
سلام
خب حالا که دوستان با تجربه اینجا زیاد هستن یکی به من بگه میشه وقتی ترم 5 هستیم به صورت ازمایشی تو کنکور ارشد شرکت کنیم ؟؟؟؟
من الان ترم 3 هستم. میتونم تو کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم ؟؟؟ فقط میخوام شرکت کنم و درصد رتبه ام معلوم بشه؟؟؟
سوال بعدی اینکه میشه واسه ارشد هم برای it امتحان بدیم. هم نرم افزار؟؟
پیشاپیش تشکر از پاسختون
سلام بر دوستانم
تحويل بگيريد ...
سیلاممممممممم مهندسای گل ایران زمینسلام خوبین
سلامکاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
مثلا فرهنگ شهروند الکترونیکو از خودمون شروع میکردیم و بعد هم اشاعه می دادیم
کیا حاضرن؟
کاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
کیا حاضرن؟
سلام سوگند جون
مرسی که تحویل میگیری عزیزم و همچنین شما آقا دانیال مرسی
سلام در آغاز این راه شور و اشتیاق زیادی در شما میبینم امیدوارم بتونید این انگیزه رو حفظ کنید چون با پستی بلندی های زیادی قراره برخورد داشته باشید ....پیشنهاد خوبیه اگه میشد بچه های تالار همدیگرو تو میتینگ ببینیم خیلی کارا میشد کردکاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
کیا حاضرن؟
کاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
کیا حاضرن؟
سلام منم با این ایده موافقمکاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
کیا حاضرن؟
ايده خوبيه به شرطي كه عملي بشهکاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
کیا حاضرن؟
من ترم 5 هستممن ترم 7 هستم شاید اینجوری بگم بهتر باشه :نه اینکه نتونم جوابشو بدم نمیدونم از کجا باید شروع کنم و از کدوم قسمت یا کاربرد ITبرای اون شخص توضیح بدم امیدوارم تونسته باشم منظورمو بیان کنم!شما خودت ترم چندی؟
در مورد اینکه ترم 5 میتونی امتحان بدی من فکر میکنم که میشه.فقط چون خیلی از درسارو نخوندی باز هم تخمین درستی بهت نمیده(مثل هوش یا سیستم عامل یا ... )سلام
خب حالا که دوستان با تجربه اینجا زیاد هستن یکی به من بگه میشه وقتی ترم 5 هستیم به صورت ازمایشی تو کنکور ارشد شرکت کنیم ؟؟؟؟
من الان ترم 3 هستم. میتونم تو کنکور ارشد سال بعد شرکت کنم ؟؟؟ فقط میخوام شرکت کنم و درصد رتبه ام معلوم بشه؟؟؟
سوال بعدی اینکه میشه واسه ارشد هم برای it امتحان بدیم. هم نرم افزار؟؟
چون تو کشور ما فراهم کردن زیرساخت ها خیلی زیاد طول میکشه به نظر من بهتره همزمان با زیرساخت ها فرهنگ استفاده هم با تبلیغات مختلف جا بیفته این جوری وقتی فناوری برای بهره برداری کاملا اماده شد جامعه با اون غریبه نیست و به صورت کارامدتر مورد استفاده قرار میگیره
پس شماها معتقدین اول فرهنگ سازی؟ با مثال میگم : فرض کنید میخوایم مردم رو به یه سرویس تحت وب عادت بدیم که باعث میشه کاراشون راحت تر و سریع تر انجام بشه.زیر ساخت واسه این کار اینترنته.اما چند تا مشکل داریم :به نظرم فرهنگ سازي مقدمه.
ما هميشه عادت داريم زيرساخت هارو گسترش بديم و وقتي كار بيخ پيدا مي كنه بريم سراغ فرهنگ سازي!
قبل از استفاده از هر امكاناتي بايد طرز استفاده و از اون مهم تر طرز استفاده سودمند رو ياد بگيريم..اين طوري ميشه اميدوار بود جامعه درست و كارامد عمل مي كنه
سلام بچه ها
كسي اينجا نيست يكم من و دعوا كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشبختانه مشکل حل شد...میخواستم یه کم دعوات کنم!!!نه منظورم درس خوندن نيسن
منظورم اين بود كه يكي بياد به من كمك كنه از اين رشته خوشم بياد
احتمالا تگ های کوت رو خراب میکنید.براکت ها رو سعی کنید دست نزنید.چرا ویرایش اینجوریه . نقل قول اونجوریه . بخدا تقصیر من نیست
سلام.مرسی.سلام خوبین
خب ما کلی در مورد چی حرف زدیم؟؟ مگه قرار نشد هر چیزی رو به راحتی قبول نکنی؟جناب امیر شماچه چیزایی قبول داری/؟
همه رو که قبول نداری!
سلام.سلام بر دوستانم
تحويل بگيريد ...
خبر خاصی نیست! عده ای جوان IT خوانده یا IT خوان جمع شده اند و یا مثل این حقیر اظهار فضل میکنند! یا مثل دوستان بحث و بررسی و سوال و جواب و گفت و گو.اينجا چه خبر؟؟؟
البته اینجا نه! در تاپیک سوالات سوال میپرسند و در اینجا گفت و گو میکنند!سلامتي
اصولا اينجا بچه ها اگه سوال يا مشكلي داشته باشن بيان مي كنن و دوستان زحمت مي كشن اطلاعاتشون و در اختيار بچه ها مي ذارن
اول از همه که منظور از "جمع شدن" چیه؟ اگه منظور جمع شدن فیزیکیه که نه امکان پذیره نه با مرام ما سازگاره! یکی از چیزایی که ما روش مانور میدیم ارتباطات راه دوره.کاش میشد همه بچه های آی تی دور هم جمع میشدیم یه کار اساسی میکردیم
کیا حاضرن؟
میتینگ...با توجه به اینکه هر کدوم ما از یه شهریم فکر نمیکنم خیلی و هر موقع امکان پذیر باشه.ولی توی مناسبت های خاص میشه خیلی خوب جمع شد.مثلا همه یه روز خاص بیایم همدیگرو توی نمایشگاه کتاب ببینیم.یا الکامپ یا ...سلام در آغاز این راه شور و اشتیاق زیادی در شما میبینم امیدوارم بتونید این انگیزه رو حفظ کنید چون با پستی بلندی های زیادی قراره برخورد داشته باشید ....پیشنهاد خوبیه اگه میشد بچه های تالار همدیگرو تو میتینگ ببینیم خیلی کارا میشد کرد
سلام ایده خوبیه!!!!اگه عملی بشه.![]()
حالا که همه دوست دارین در مورد شهر الکترونیک و شهروند الکترونیک تحقیق و کار کنید یه پیشنهاد دارم : ما از طریق اون NGO که زدیم میخوایم یه سمینار در مورد شهر الکترونیک و شهروند الکترونیک برگزار کنیم...کی پایه است؟ايده خوبيه به شرطي كه عملي بشه
+۱ واسه مقاله و استقبال!(هرچند هنوز نخوندم و الان دانلود زدم)حالا drago جان. تا برسی به شهروند و شهر الکترونیک . این تحقیق ترم قبل بنده رو در مورد دولت الکترونیک داشته باش.
راستی drago جان. چه کمکی برای سمینار از دست ما بر میاد ؟؟؟ به هر حال در هر کاری بنده پیش قدم هستم. البته اگه از دست بنده کمکی بر بیاد .
با روم موافق نیستم.مخصوصا اگه یاهو باشه.از یاهو خوشم نمیومد و از وقتی فهمیدم که سرویس های POP3 و IMAP اش پولیه دلیل منطقی براش پیدا کردم!!جناب دراگو درست میگند ماهر کدووم مال یه شهریم نمیشه میتینگ داشته باشه جز بعضی از سمینارها ونمایشگاه ها
من یه پیشنهاد دارم
نظرتون درمورد میتینگ ان لاین چیه
توی یه روم همه همزمان جمع بشیم
برای سمینار هم اگه کمکی از دستم برمیاید خوشحال میشم کمک کنم
راستی مسنجر جدیدا قاط زده؟!!!!!!!!!!!
بازنمیشه
اول که با اجبار کردن مخالفم.یعنی اگه شما بگی فقط و فقط از طریق این سرویس اینترنتی میشه کارتو انجام بدی نه تنها باعث ایجاد علاقه نمیشی بلکه تنفر هم ایجاد میکنی.میتینگ نه تنها از بعد تبادل اطلاعات و کا گروهی خوبه باعث شورو اشتیاق توی بچه ها هم میشه که ....فعلا که در حد حرفه.من معتقدم ایجاد زیرساخت خودش یه جور فرهنگ سازی میتونه باشه ببینید اگه بانک ها دارن خدمات الکترونیکی عرضه می کنن ما هم خود بخود مجبوریم استفاده ی صحیح از اون رو یاد بگیریم یه روستایی که هیچ رسانه ی آموزشی پیشش نیست که بگه فلان کار خوبه خودش میبینه همه دارن اینکارو میکنن و خدمات داره اینطوری عرضه میشه پس میره و هرجور شده یاد میگیره چطوری کار کنه یا اینترنت وقتی ما میبینیم خدمات مختلفی داره از طریق اینترنت عرضه میشه و اینترنت داره تو دنیا حرف اول رو میزنه(زیر ساختش وجود داره)خودبخود میریم طرز صحیح استفادشو یاد میگیریم.... فرهنگ سازی درسته لازمه ولی باید کنارش زیر ساخت فراموش نشه(این موضوع جای بحث داره منم فقط نظرمو گفتlم دوستان ادامه بدن ماهم استفاده میکنیم)
اول از همه من دارم به این فکر میکنم که بیای ایران چیکار کنی؟ بخث وطن پرستی و اینا رو کنار بزاریم از نظر پیشرفت خودت،نیای که بهتره برات...سلام دوستان
رشته من فناوری اطلاعات است اما گرایشم اتوماسیون صنعتی و مکانیکی است. چون در ایران این گرایش زیر مجموعه مکانیک ساخت و تولید تعریف می شه . برای دکتری می خوام برم دنبال یه پروژه در حوزه شبکه و امنیت. سوالم از شما عزیزان اینه به نظر شما اگر ایران برگردم و ایران کار کنم کدومش بیشتر به درد می خوره (با توجه به اینکه مدرک من IT هست)؟سپاسگزار می شم راهنماییم کنید!
مهندس....سلام بچه ها
مرسی از همگی به خاطر توجهتون
اول اگه میشه یه راهی پیدا کنین که راحت تر در ارتباط باشیم
اینجا یه خورده سخته
و بعد در مورد موضوعی که عنوان کردمو خیلیا استقبال کردن تعامل می کنیم
خیلی دوستون دااااااااااااااااااااااارم
+۱ واسه مقاله و استقبال!(هرچند هنوز نخوندم و الان دانلود زدم)
والا سمینار رو نمیدونم چجوری میتونم با شما دوستان همکاری داشته باشم...اما فکر میکنم اگه بتونین یه استاد خوب واسه سخنرانی در این مورد معرفی کنین کمک بزرگیه.البته از الان بترسونمتون : هر کی معرفی کنه ممکنه بهش بگم برو باهاش حرف بزن هم از نظر هزینه هم رفت و آمد و برنامه ریزی و ... خلاصه دردسر نشه براتون!
بقیه موارد هم میشه مجوز گرفتن و اداری و خدمات و تدارکات که بچه هایی که اینجان انجام میدیم دیگه...
با روم موافق نیستم.مخصوصا اگه یاهو باشه.از یاهو خوشم نمیومد و از وقتی فهمیدم که سرویس های POP3 و IMAP اش پولیه دلیل منطقی براش پیدا کردم!!
روش هایی برپایه VoIP مثل اسکایپی یا TeamSpeak رو پیشنهاد میکنم.
مسنجر من (Pidgin) مشکلی با یاهو و جی تاک نداره ولی از امروز به Live گیر میده میگه SSLاش غیر معتبره...پیدجین هم زده تو کار مایکروسافت!!
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |