گفتگو پیرامون خبرهای مرتبط با اسیدپاشی در اصفهان

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشوره ما جزوه کشور های امن دنیاس....چند نفر به صورت اشون اسید پاشیده شده؟چند نفر روزانه در کشور های اونوری،با اسلحه گرم میمیرن؟

کی بود که میگفت همه اعتراض کنن؟

زشته به خدا،اینجا محله گفت و گوی علمی و انتقاله تجربیات مهندساس......

ببینید کیا این خبر هارو پخش میکنن؟

هیچ دین و هیچ مذهبی این کارو درست نمیدونه....هیچ نظامی تو هیچ جای دنیا این کارو نمیکنه...فکر کنید

دوست عزیز...
جمله اولتون رو اصلاح کنید... کشور ما جزء امن ترین کشورهای آسیاست و نه جهان... از لحاظ امنیت فاصله زیادی بین ما وآسیا با اروپا هست.

توی ایران هم هر روز کشته های زیادی با سلاح سرد وجود داره...

اما راجع به بزرگنمایی اسید پاشی من چند روز پیش هم توی تاپیکی که بسته شد جمله ای مشابه جمله باران686 گفتم وخواستم بچه ها وارد بازی سیاسیون نشن و گفتم اگه اروپا موفقه توی هر زمینه ای به خاطر اتحاد و همدلی و در کل احترامی که مردم برای همدیگه قائلن هستش....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از اینکه انقدر منطقی هستید متشکریم
وقتی دشمنان نمیتونن از طریق جنگ سرد به ایران حمله کنند بهترین روش حمله، جنگ نرم هست.
برای ملت ایران لازمه با تامل و تفکر در مورد کشورشون و مسائل مرتبط با کشورشون صحبت و اقدام کنند.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط ب کسایی ک حجابشون بده میگن و بااین وسیله ایسد میپاشن
حجابشونو درس کنن تا چیزی نشه

اوناااا فوضولن کی چی میپوشه کی چی نمیپوشه؟؟!!
بعدشم همین تلویزیون خودتون گفته هیچ ربطی به حجاب نداشته!!!!!کلن همه دوروغ گو هستن..
حجابشونو درس کنن تا چیزی نشه!!!
:surprised::surprised:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر نمی کنم. این بنده خدا باشه. به چند دلیل
1) اول اینکه دستاش جای سوختگی نیست به نظر یک بیماری پوسته شایع می رسه که احتمالاً همه روی دست و صورت خیلی ها دیدیم
2) هیچ دلیلی برای لباس زنونه پوشیدن واسه اسید پاشی نداره چون خیلی تابلو و عین آب خوردن دستگیر میشه کما اینکه الان دستگیر شده
3) زن گرفتن و طلاق دادن دلیل بر اسید پاشی نیست و من ارتباطش رو اصلاً با زن سومش نفهمیدم
4) طرف رو با ادوات جاسوسی که نگفتن چی هست گرفتن نه با شیشه اسید
5) گفته صاحب یک شرکت مستند سازی نه یک اراذل و اوباش خوب خود همین ظن و در مورد اینکه در حال تحقیق واسه یک مستند بوده تقویت می کنه
6) به بهانه اسید پاشی اقدام به تحریک افراد رو من نفهمیدم یعنی چی؟ ولی خوب هیچ ربطی به اسید پاشی نداره

سر جمع بعید می دونم این باشه چون حتی یک دلیل هم نیست.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار

بعدشم همین تلویزیون خودتون گفته هیچ ربطی به حجاب نداشته!!!!!کلن همه دوروغ گو هستن..

ميگن شنونده بايدعاقل باشه

ديگه خيلي مسخره هست به نظرم بخاطر حجاب بيان اين كار بكنن .....

چرا اين ها به ذهن ما نرسه!

يعني كمي حجاب يا بد حجابي بهتره بگيم تا بي حجابي...... تازه در ايران شروع شده !
قبلا بد حجابي به نظرتون بيشتر نبود!
فوق فوقش كسايي كه طرفدار حجاب و اسلامي بودن هستن يعني همه قواعد اسلام كنار گذاشتند همين حجاب از اسلام ياد گرفتن!
كسي كه مسلمان در كنارش ميدونه شرايط امر به معروف چيه در كنارش ميدونه اسيب رساندن به انسان حكمش چيه...

پس كسايي كه اگر اينها را هم نميدونستن يك موردن اون هم كسايي كه مخالف امنيت و ارامش اين ملت هستن!...كه مطمئنا هدفشون رفع بد حجابي نيست بلكه بدتر نبود حجاب!

شما نگران نباش:D

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
دوست عزیز...
جمله اولتون رو اصلاح کنید... کشور ما جزء امن ترین کشورهای آسیاست و نه جهان... از لحاظ امنیت فاصله زیادی بین ما وآسیا با اروپا هست.

توی ایران هم هر روز کشته های زیادی با سلاح سرد وجود داره...

اما راجع به بزرگنمایی اسید پاشی من چند روز پیش هم توی تاپیکی که بسته شد جمله ای مشابه جمله باران686 گفتم وخواستم بچه ها وارد بازی سیاسیون نشن و گفتم اگه اروپا موفقه توی هر زمینه ای به خاطر اتحاد و همدلی و در کل احترامی که مردم برای همدیگه قائلن هستش....

:w10:

داشتم به اين فكر ميكردم اگر امنيت انها بيشتر از ماست چرا انها دارن از ما ياد ميگيرن!....كم كمش قضيه مترو !....جدا كردن مترو خانم اقا

مورد بعدي فيلم هايي كه ميسازن پس اين وسط كجا رفت ....چرا اصلا فيلم هاي اخر شب همش خارجي ميشه ...موقعي كه بچه ها خوابن:D

امار مستند از اين سلاح سرد دارين!

در اخر هم وقتي خودمون به خودمون اعتماد نداريم خودمون براي هم حرف در مياريم ..........تا اتفاقي ميشه اول پاي كشور خودمون مي نويسيم خب خوشبختانه از بيگانه همدلي يك رنگي حرف نزنيم بهتر ميشه:دي

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
هنوزم لازم نمیدونی توضیح بدی و بقیه رو به راه راست هدایت کنی؟

تو جامعه ای زندگی میکنیم که آب پاشی جرم و اسید پاشی امر به معرفه

نميدونم با چه حكمي با چه سندي اين امضا نوشتيد

ولي يك درصد تنها يك درصد احتمال بده اين حكمي كه دادي درست نباشه بعد مديون كل ملت ايران ميشي ميدوني چرا

چون هم ارامش انها بهم ريختي
هم باعث شدي ملتت جلوي دشمنان يك امتياز منفي بگيرن ...هرچند كه ميگن بي گناه تا پاي دار ميره اما بالاي دار نميره!

چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني
مگر جز اين ملت نيستين ؟
به جاي حمايت و به جاي ايجاد ارامش و به جاي حل موضوع معلوم شدن همه چيز ...چرا از در خلاف ملت وارد ميشيد!

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نميدونم با چه حكمي با چه سندي اين امضا نوشتيد

ولي يك درصد تنها يك درصد احتمال بده اين حكمي كه دادي درست نباشه بعد مديون كل ملت ايران ميشي ميدوني چرا

چون هم ارامش انها بهم ريختي
هم باعث شدي ملتت جلوي دشمنان يك امتياز منفي بگيرن ...هرچند كه ميگن بي گناه تا پاي دار ميره اما بالاي دار نميره!

چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني
مگر جز اين ملت نيستين ؟
به جاي حمايت و به جاي ايجاد ارامش و به جاي حل موضوع معلوم شدن همه چيز ...چرا از در خلاف ملت وارد ميشيد!

.هرچند كه ميگن بي گناه تا پاي دار ميره اما بالاي دار نميره!

دوروبرتو نگاه کن میبینی بالای دار هم میره

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
.هرچند كه ميگن بي گناه تا پاي دار ميره اما بالاي دار نميره!

دوروبرتو نگاه کن میبینی بالای دار هم میره

من نميدونم شما دقيقا با چي مشكل دارين....اگر با همه چيز مشكل دارين خب بحثش فرق داره

بعد هم مهم اينه ثواب گناه چي تعريف كنيم!!!!!!!!!

حالا شما چرا مي خواين وقتي چيزي برات ثابت نشده حكم كني ...شما مثل بقيه ميخواي باشي!

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نميدونم شما دقيقا با چي مشكل دارين....اگر با همه چيز مشكل دارين خب بحثش فرق داره

بعد هم مهم اينه ثواب گناه چي تعريف كنيم!!!!!!!!!

حالا شما چرا مي خواين وقتي چيزي برات ثابت نشده حكم كني ...شما مثل بقيه ميخواي باشي!

بعد هم مهم اينه ثواب گناه چي تعريف كنيم!!!!!!!!

بیشتر توضیح بده منظورتو نفهمیدم

برای شما ثابت شده؟ چند تا از دوستان براشون ثابت شده بود من گفتم برای منم ثابت کنید با دلیل و منطق اما خیلی شیک و ساده بحث رو پیچوندن شما من رو قانع کن منم امضام رو عوض میکنم

اوژنی دزیره

عضو جدید

برای شما ثابت شده؟ چند تا از دوستان براشون ثابت شده بود من گفتم برای منم ثابت کنید با دلیل و منطق اما خیلی شیک و ساده بحث رو پیچوندن شما من رو قانع کن منم امضام رو عوض میکنم

امضات یعنی چی اونی که با خط قرمز نوشتی رو میگم...

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار

نيازي نيست من شما قانع كنم

شما بايد خودتون به اين برسيد

ببينيد اصلا فرض مي كنيم ممكنه قضيه اون طور كه شما ميگيد باشه اما اينها احتمال چرا يكبار احتمال نميدين تقصير عده باشه كه مي خوان ارامش بهم بزنن چرا فقط از يك ديد نگاه مي كنيد

جرا ما عادت كرديم تنها اون طور كه دوست داريم فكركنيم قضاوت هم كنيم پس حق چي ميشه....اصلا اثبات نشده كي اينو انجام داده جرا بيايم به ناحق حكم كنيم اون فقط بخاطر شايد عقايد دوست داشتن هاي خودمون

بعد وقتي خودمون ناحقي رواج ميديم نبايد انتطار حق از ديگران داشته باشيم

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نيازي نيست من شما قانع كنم

شما بايد خودتون به اين برسيد

ببينيد اصلا فرض مي كنيم ممكنه قضيه اون طور كه شما ميگيد باشه اما اينها احتمال چرا يكبار احتمال نميدين تقصير عده باشه كه مي خوان ارامش بهم بزنن چرا فقط از يك ديد نگاه مي كنيد

جرا ما عادت كرديم تنها اون طور كه دوست داريم فكركنيم قضاوت هم كنيم پس حق چي ميشه....اصلا اثبات نشده كي اينو انجام داده جرا بيايم به ناحق حكم كنيم اون فقط بخاطر شايد عقايد دوست داشتن هاي خودمون

بعد وقتي خودمون ناحقي رواج ميديم نبايد انتطار حق از ديگران داشته باشيم

منتظر یه همیچین جوابی از شما نبودم برای شما به عنوام مدیر تالار مشاوره احترام خاصی قائل بودم و هستم

پس اگه نمیخواید منو قانع کنید پس سعی نکنید افکار و عقاید خودتون رو به من دیکته کنید بیاید قبول کنیم که با هم موافق نیستیم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن مدعی دروغین اسیدپاشی دستگیر شد

سه شب گذشته، نیروهای امنیتی زنی را دستگیر کردند که با ادعای دروغ اسیدپاشی به صورتش سعی داشت از فضای شایعات موجود در اصفهان برای رسیدن به اهداف خود سوء استفاده کند.

بر اساس این گزارش این فرد که اهل یکی از روستاهای استان های همجوار اصفهان است و خود و همچنین خانواده اش سطح اجتماعی و فرهنگی پایینی دارند، در حالی که مدرک تحصیلی وی دیپلم می باشد به صورت غیرقانونی در یکی از خوابگاه های دانشجویی خصوصی اصفهان بدون هیچ گونه معرفی نامه اقامت داشته است. قضیه اینگونه است که این شخص سه روز قبل با باندپیچی کردن صورت خود و با توجه به جو شایعات موجود در شهر اصفهان پیرامون جنایات اسیدپاشی با حضور در خوابگاه اعلام می کند که صورت وی توسط افراد ناشناسی که با خودرو از کنار وی عبور می کرده اند توسط اسید مجروح شده و ۴۸ ساعت در یکی از بیمارستان های اصفهان بستری بوده است.

این گزارش می افزاید: این فرد با اطلاع این خبر دروغ به مدیر و اعضای خوابگاه اعلام می کند که جراحت شدید نبوده ولی باید برای انجام پانسمان و اقدامات بعدی به بیمارستان مراجعه کند؛ همچنین از وی خواسته شده تا به هیچ وجه برای اعلام شکایت به مراجع قضایی و امنیتی مراجعه نکرده و برای ادامه ی معالجات از طرف بیمارستان به وی اطلاع داده می شود.

این شخص که سابقه بزهکاری قبلی نیز دارد، طبق اعتراف خودش قصد تظلم خواهی داشته است که با انجام سری اقدامات اطلاعاتی دستگیر شد.

این قضیه نشان از سوء استفاده ی شدید جریان های خاص از شایعات در مورد اسیدپاشی در اصفهان است، جریان هایی معاند ضد انقلاب و همچنین جریان های سازمان یافته و متاسفانه بعضی از جریان های داخلی و همچنین تعدادی از اراذل و اوباش؛ لذا از مردم هوشیار اصفهان و همه ی ملت شریف ایران تقاضا می شود به شایعات بی اساس توجه نکنند تا مسئولین قضایی و امنیتی کشور بتوانند با جدیت و سرعت تمام به این پرونده رسیدگی کنند و مجبور نشوند قسمتی از وقت و انرژی خود را صرف کنترل شایعات در این مورد هدر بدهند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930804001052

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
105 مورد اسیدپاشی در انگلیس در یک سال

اسیدپاشی بر روی افراد در ایران اگرچه همواره سر و صدای جهانی را به دنبال دارد اما آیا این نوع از حادثه، اتفاقی ایرانی است و دنیا از آن مبرا است؟ آیا کسی صدای ۱۰۵ قربانی اسیدپاشی ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۲ در انگلیس را هم شنید؟
«اسید» بدترین انتخاب برای آرام کردن آتشی از کینه و انتقام، برای برافروختن آتشی تا بسوزاند همه آن چیزی را که برای دیدنش دیگر چشمی ندارد، می‌سوزاند تمام هستی کسی را تا صورتش دیگر شناسنامه‌اش نباشد، لحظه‌ای می‌ریزد و می‌رود اما تا ابد همه انسانیت خود را هم با آن به آتش می‌کشد.

اسیدپاشی، حادثه‌ای است که دل هر مخاطبی را می‌سوزاند به واسطه شدت تخریب و عذابی که برای قربانی دارد اما آیا این اتفاق تنها در ایران رخ می‌دهد و دنیا از آسیب این نوع از کینه‌توزی در امان است؟

طبق آنچه در متون تاریخی آمده است قدمت اسید پاشی به سالهای دوری باز می‌گردد که از «اسید» به عنوان وسیله ای برای شکنجه و یا قتل استفاده می‌شده و نخستین گزارش رسمی از اسید پاشی مربوط به نیمۀ دوم قرن نوزدهم میلادی بوده است. نخستین گزارش جامع جهانی از میزان وقوع این حادثه نیز در سال 1999 توسط چند سازمان غیر دولتی و سازمانهای وابسته به سازمان ملل متحد تهیه شده است.

آمارهای جهانی از قربانیان اسیدپاشی / 105 مورد اسیدپاشی در یک سال در انگلیس

بر اساس گزارش اشپیگل، حدود 60 درصد قربانیان اسید پاشی زنان هستند و بیشترین میزان وقوع این حادثه مربوط به کشور آسیایی بنگلادش است که در فاصلۀ سالهای 1999 تا سال گذشتۀ میلادی 3512 حادثۀ اسید پاشی در آن به وقوع پیوسته است.

بر اساس آمارها در بنگلادش سالانه 20 درصد به وقوع اسید پاشی اضافه می‌شود که در بدترین سال، این کشور در سال 2002 شاهد وقوع 262 حادثۀ اسید پاشی بوده که سن بیشتر قربانیان آن بین 10 تا 19 سال بوده است.

در بیشتر مواقع علت اصلی اسید پاشی‌ها در بنگلادش شکست‌های عاطفی، اختلافات خانوادگی و انتقام گیری گزارش شده است.

گلف نیوز نیز نوشته است که هند نیز همانند بنگلادش به کرات در طی سالهای اخیر شاهد وقوع اسید پاشی به زنان بوده است. این کشور در حال حاضر پس از بنگلادش در رتبۀ دوم وقوع اسید پاشی در جهان قرار دارد که در سالهای اخیر میزان ارتکاب تجاوز گروهی به زنان در هند از اسید پاشی پیشی گرفته است.

در این کشور هم 72 درصد قربانیان زنان بوده‌اند و علت اصلی اسید پاشی نیز شکست های عاطفی اعلام شده است.

بر اساس آخرین گزارش نیویورک تایمز، اسید پاشی در مناطق مختلف پاکستان به ویژه در مناطق دور افتادۀ قبایلی به کرات به عنوان نوعی مجازات مورد استفاده قرار می گیرد و در بیشتر مواقع نیز وقوع آن به هیچ سازمان دولتی یا غیر دولتی گزارش نمی‌شود. اما براساس برآوردها، سالانه بین 400 تا 750 مورد اسید پاشی در پاکستان اتفاق می‌افتد که علل اصلی آن شکست های عاطفی، عدم موافقت دختران با ازدواجهای اجباری و عقاید مذهبی افراطی اعلام شده است.

براساس گزارش یک سازمان غیر دولتی وابسته به سازمان ملل متحد کامبوج نیز در بین کشورهایی که اسید پاشی در آنها به وقوع می پیوندد در رتبۀ چهارم قرار داشته و از سال 1999 تا کنون روند وقوع اسید پاشی در این کشور همواره روند صعودی داشته است . بر خلاف سه کشور دیگر قربانیان اسید پاشی در این کشور نیمی زن و نیمی مرد بوده که در قربانیان زن علت وقوع این حادثه شکست های عاطفی و در مورد قربانیان مرد انتقام گیری است.

همچنین بررسی های دیلی میرر در قاره آفریقا نیز نشان می‌دهد بیشترین موارد وقوع اسید پاشی در این قاره مربوط به چهار کشور نیجریه ، اوگاندا ، اتیوپی و آفریقای جنوبی است . برخلاف کشورهای آسیایی انگیزۀ اصلی در این حوادث انتقام جویی بوده و در برخی از این کشورها تعداد قربانیان مرد به مراتب بیشتر از قربانیان زن است .

طبق این بررسی‌ها بیشترین میزان وقوع اسید پاشی در آمریکای جنوبی مربوط به کشور نا آرام کلمبیا است که تنها در سال 2011 شاهد 46 مورد اسید پاشی بوده و بیشتر این حوادث در مناطق دور افتاده این کشور و تعدادی نیز در شهر بوگوتا، پایتخت کلمبیا رخ داده است.

در آمریکای شمالی و اروپا نیز در قرن 19 میلادی اسید پاشی رواج داشته است در حال حاضر در میان کشورهای اروپایی بیشترین آمار اسید پاشی مربوط به دو کشور بلغارستان و یونان است.

از سوی دیگر در کشوری چون انگلیس نیز همچنان حادثه اسیدپاشی در حال رخ دادن است به طوری که تنها در فاصله سال 2011 تا 2012 یکصد و پنج مورد اسیدپاشی در این کشور گزارش شده است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]رسالت رسانه‌ای که با اسید نابود شده است[/h]
آیت‌الله سیداحمد خاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حادثه اسیدپاشی در کشور اظهار کرد:

جنایت اسیدپاشی که این روزها در کشور صورت گرفت هم جنایت فردی بود که باید فرد اسیدپاش قصاص شود و هم جنایت اجتماعی بود، چون حیثیت نظام را زیرسئوال برد.

این عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه عامل یا عاملان این جنایت باید به اشد مجازات برسند، درباره انتساب این حادثه به آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: در کنار جنایت اسیدپاشی، گناه بزرگ دیگری صورت گرفت که عاملش برخی از سایت‌ها و روزنامه‌ها بودند و آن انتساب این جنایت به آمران به معروف و ناهیان از منکر است.

آیت‌الله خاتمی تاکید کرد: مصرانه از قوه قضائیه می‌خواهم که سایت‌ها و روزنامه‌هایی که بی‌دلیل و بی‌مستند این جنایت را منتسب به امر به معروف و نهی از منکر کردند تحت تعقیب قانونی قرار دهد چراکه این منکر هم منکری بود همانند منکر اسیدپاسی که همزمان باید به این دو رسیدگی شود.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
روز گذشته خبر بازداشت یک فرد مشکوک در حوادث اخیر اصفهان توسط یک نهاد امنیتی منتشر شد و امروز اطلاعات جدیدی از این مرد به دست آمد که در جریان مسائل اخیر اصفهان با آرایش و لباس زنانه به تحریک افراد به بهانه اسیدپاشی می پرداخت.

علاوه بر آرایش زنانه و تحریکات عمومی «ب.م.ب» ،وجود لکه هایی بر روی دستان وی که احتمال می رود جای سوختگی باشد، شک و تردید ماموران امنیتی را نسبت به وی تقویت کرده است.البته این لکه های مشکوک در حال آزمایش است و فرضیه دست داشتن نامبرده در حادثه اسیدپاشی قطعی نیست.
از این فرد که «ب.م.ب» نام دارد، متولد 1352 و صاحب یک شرکت مستندسازی است، ادوات ارتباطی و جاسوسی کشف شده است.
این فرد که در تحریکات خود به بهانه اسیدپاشی در اصفهان، روی مساله ظلم به زنان تاکید داشته تاکنون دو زن را طلاق داده و در صدد ازدواج با زن سومی است که این زن وکیل برخی عوامل مرتبط با فتنه 88 در اصفهان است.

http://www.jamejamonline.ir/newspreview/1695068244955281494

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عامل تهدید به اسید پاشی در تهران دستگیر شد

پایگاه خبری پلیس، سردار حسین ساجدی نیا ظهر امروز در گفتگو با اصحاب رسانه در خصوص دستگیری فردی که آموزشگاه هایی را در غرب تهران تهدید به اسیدپاشی کرده بود، اظهارداشت: طی 48 ساعت گذشته مسئولان چند آموزشگاه در غرب تهران به پلیس پایتخت مراجعه و اعلام داشتند که از سوی فردی ناشناس به صورت تلفنی مورد تهدید به اسید پاشی قرار گرفته اند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
ساجدی نیا افزود:با توجه به اهمیت موضوع بلافاصله تیم های عملیاتی پلیس تهران بزرگ با انجام اقدامات تخصصی موفق شدند این فرد را شب گذشته هنگامی که از باجه تلفن عمومی در حال ارسال پیام تهدید آمیز بود، شناسایی و دستگیر کنند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: این متهم در بازجویی های انجام شده، انگیزه و علت اصلی این کار را تحت تاثیر قرار گرفتن شبکه های ماهواره ای برشمرده است.

وی خاطرنشان کرد: تعدادی از مزاحمان تلفنی که ضمن تماس با مرکز فوریت های پلیسی 110 اعلام موارد اسید پاشی کرده اند شناسایی و بازداشت شده اند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان با اشاره به این موضوع که متهم در حال حاضر تحت بازجویی است، گفت: پلیس با مخلان نظم و امنیت شهروندان برابر قانون قاطعانه برخورد خواهد کرد.

http://www.jamejamonline.ir/NewsPreview/1696024348377340664

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w10:

داشتم به اين فكر ميكردم اگر امنيت انها بيشتر از ماست چرا انها دارن از ما ياد ميگيرن!....كم كمش قضيه مترو !....جدا كردن مترو خانم اقا

مورد بعدي فيلم هايي كه ميسازن پس اين وسط كجا رفت ....چرا اصلا فيلم هاي اخر شب همش خارجي ميشه ...موقعي كه بچه ها خوابن:D

امار مستند از اين سلاح سرد دارين!

در اخر هم وقتي خودمون به خودمون اعتماد نداريم خودمون براي هم حرف در مياريم ..........تا اتفاقي ميشه اول پاي كشور خودمون مي نويسيم خب خوشبختانه از بيگانه همدلي يك رنگي حرف نزنيم بهتر ميشه:دي

دوست عزیزم سلام....
اول تشکر بابت مجموعه صحبت های شما که خیلی منطقی و مؤدب بحث کردین...

اما...

1- اینکه اونها از ما یاد بگیرن (که البته من با مثالی که آوردین موافق نیستم) نفی صحبت من نیست... اتفاقا این هم کیفیت و اهمیت امنیت رو توی اروپا رو میرسونه که چقدر برای بهبود امنیت اهمیت قائلند... و اما اینکه من گفتم اروپا از لحاظ امنیت بهتر از ما هست نشأت گرفته از خصائص و فرهنگ عمومی مردمشون داره. از افرادی که رفتن بپرسین... من خیلی از دوستام رفتن (حالا یا برای فرصت مطالعاتی و یا برای ادامه تحصیل و یا کلا برای زندگی!!)... وقتی هم کسی از خارج میاد ایران همینجوره، من توی میدون امام باهاشون هم کلام شدم... از جوون 20-30 ساله تا پیرمرد 50-60 ساله شون خیلی ساده و مؤدبند... اگه همچین کسی توی ایران باشه میگیم کم داره از بس ساده ست، ولی اونجا بیشتر مردم اینجوریند... همین مسئله امنیت رو بیشتر میکنه توی اون کشورها... البته امنیت هم فقط این نیست که شما قتل و جنایت توی کشورتون نباشه. کشور ما هم لااقل از این بخش امنیت توی وضعیت خوبیه!!

2- آمارش مسلماً کمتر از سلاح گرم توی کشورای غربی نیست... چند سال پیش که کونگ فو میرفتم یکی از هم باشگاهیهام رو توی همین محرم (فکر کنم دهه دومش بود) و تو راه برگشت از مسجد امام با قمه زدن توی گردنش و تمام........... فقط به جرم اینکه مشکی پوشیده بود و از روضه امام حسین برمیگشت!!

3- راجع به اعتماد هم موافقم... ما باید یاد بگیریم با هم دوست باشیم حتی اگه باورهامون با هم نخونه.............

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
معنی باطنیش یعنی چی؟کی میگه آب پاشیدن جرمه اسید پاشیدن جرم نیست؟

مغلطه ایشون مربوط به جریان آب پاشی میشه که توی تهران و هماهنگ شده توی فیس بوک بود... یه بازی بچه گانه که چند تا جوون فقط برای سرگرمی انجام دادن و البته با برخورد پلیس مواجه شد... در واقع یه زهر چشم بود که گرفته شد تا اتفاقات مشابه و احیاناً قرارهای فیس بوکی که ممکنه منجر به ............ بشه نیفته...

اما مغلطه ش کجاست؟؟ همه جاش.... اون جرم بود (چون یه سری دستگیر شدن و تقریبا همه همون شب یا یکی دو روز بعد آزاد شدن!) و این جرم نیست چون عواملش هنوز نه شناسایی و نه دستگیر شدن!!!!!!!

و اما هدفش چیه؟؟ مخالفت با دوستانی که میگن آرامش جامعه رو به هم نزنین و سعی نکنین بین افراد با افکار متفاوت اختلاف بندازین!!

آخرین ویرایش:

باران 686

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اتی جون کوجایییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:king:
این که میگی تلویزیون خودتون منظور از خودتون کیا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد اونوخت شوما کیا هستین؟؟؟؟؟؟؟
ببین اتی بلا ملا هر کی گفته این موضوع مربوط به حجاب و بی حجابیه غرض سوء داشته.یکی از اوناییکه این بلا سرش اومده با حجاب بوده.
اونایی که دارن این طرز تفکر رو بین اذهان مردم جا میندازن مقصودشون خدشه دار کردن اصل دینه.پس ما دیگه اونا رو با تکرار این اراجیف به هدفشون نزدیک نکنیم.

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
منتظر یه همیچین جوابی از شما نبودم برای شما به عنوام مدیر تالار مشاوره احترام خاصی قائل بودم و هستم

پس اگه نمیخواید منو قانع کنید پس سعی نکنید افکار و عقاید خودتون رو به من دیکته کنید بیاید قبول کنیم که با هم موافق نیستیم

من هم امثال ديگه دوستان دارم بحث مي كنم اتفاقا اگر سعي كنم و بخوام شما قانع كنم بعد اسم تحميل عقايد ميارن
اما شما افكارتون ميگيد من هم افكارمو و به نظرم اينطور بحث ها شايد به نتيجه اي برسه و حداقلش اينه فرد در يك محيط ارامش هر دو طرز فكر ميبينه و بعد تصميم ميگيره
پس از اين لحاظ نمي خوام شما قانع كنم چون مختاريد هر راهي انتخاب كنيد .

من از اولين پست متوجه شدم هم عقيده نيستيم اما اين دليل نميشه بحث كنار بذاريم يا به عقايد هم احترام نذاريم
من هم عقايد خاصي ندارم طرفدار جبهه خاصي هم نيستم ممنون ميشم پست هامو يكبار ديگر بخونيد

فقط حرف من اينه تا چيزي ثابت نشده تا سندي نداريم نبايد حكم بديم نبايد به اين راحتي قضاوت كنيم ....كار سختي نيست به خدا!
چون هم مديون ارامش مردم ميشيم هم طبق گفته قبليم اگر يك درصد هم احتمال بديم حرف شما درست نباشه تماما به ضرر كشور خودمون تمام ميشه

هميشه ميگن خود كرده را تدبير نيست ...وقتي با حرف هاي خودمون كشور خودمون خراب مي كنيم نبايد توقع از ديگران داشته باشيم

يك نگاه به كشور هاي ديگر هم بندازيد يعني اونجا هميشه در ارامش كامل هستند هيچ جنايتي نميشه!.....يا همه افكارشون مثل هم هستند ....اگر اينجا به گفته بعضي مخالف ها, بد حجاب ها راحت نيستن اون كشور ها با حجاب ها راحت نيستن ديگه به عينه داريم ميبينيم..............ولي ميبينيد كه اونجا هم وجود دارد چون در اخر راه همه انسان هستيم وجود خصلت انسانها هم در چند مورد شبيه هم ميشه

مشكل ما انسانها اينه هنوز مونده اين خودخواهي و منيت خودمون بذاريم كنار ...قبول كنيم فقط ما زندگي نمي كنيم ديگران هم وجود دارند ...در واقع هنوز مونده تا بزرگ بشيم:دي

به نطرم شما يك لحطه فكر كن طرفدار هيچ جبهه خاصي و يا عقايد خاصي نيست ...يعني فقط به عنوان يك انسان فكر كن ...طبق قوانين انسانيت هم تا وقتي مدرك سندي نيست عين كنار گذاشتن وجدان بخواهيم حكم كنيم و قصاص كنيم

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
دوست عزیزم سلام....
اول تشکر بابت مجموعه صحبت های شما که خیلی منطقی و مؤدب بحث کردین...

اما...

1- اینکه اونها از ما یاد بگیرن (که البته من با مثالی که آوردین موافق نیستم) نفی صحبت من نیست... اتفاقا این هم کیفیت و اهمیت امنیت رو توی اروپا رو میرسونه که چقدر برای بهبود امنیت اهمیت قائلند... و اما اینکه من گفتم اروپا از لحاظ امنیت بهتر از ما هست نشأت گرفته از خصائص و فرهنگ عمومی مردمشون داره. از افرادی که رفتن بپرسین... من خیلی از دوستام رفتن (حالا یا برای فرصت مطالعاتی و یا برای ادامه تحصیل و یا کلا برای زندگی!!)... وقتی هم کسی از خارج میاد ایران همینجوره، من توی میدون امام باهاشون هم کلام شدم... از جوون 20-30 ساله تا پیرمرد 50-60 ساله شون خیلی ساده و مؤدبند... اگه همچین کسی توی ایران باشه میگیم کم داره از بس ساده ست، ولی اونجا بیشتر مردم اینجوریند... همین مسئله امنیت رو بیشتر میکنه توی اون کشورها... البته امنیت هم فقط این نیست که شما قتل و جنایت توی کشورتون نباشه. کشور ما هم لااقل از این بخش امنیت توی وضعیت خوبیه!!

2- آمارش مسلماً کمتر از سلاح گرم توی کشورای غربی نیست... چند سال پیش که کونگ فو میرفتم یکی از هم باشگاهیهام رو توی همین محرم (فکر کنم دهه دومش بود) و تو راه برگشت از مسجد امام با قمه زدن توی گردنش و تمام........... فقط به جرم اینکه مشکی پوشیده بود و از روضه امام حسین برمیگشت!!

3- راجع به اعتماد هم موافقم... ما باید یاد بگیریم با هم دوست باشیم حتی اگه باورهامون با هم نخونه.............

خدمت شما هم سلام

شما لطف داريد

اون تكه از حرفتون كه پر رنگ كردم ببينيد....شما قبول داريد كشور ما هم امنيت داره ديگران هم ممكنه ياد گرفتن ..كه چه بهتر!.........اما چرا با اينكه اينها ميدونيد حداقل كنار جملتون كه اومدين از اروپا تعريف كردين و باز از اين حرفهاي من يك امتياز مثبت به اونجا دادين اسمي از كشو رخودمون نمياريد
چرا نميگيد پس كشور ما هم حرفي براي گفتن داشته پس خصلتي داشته كه اونها ياد بگيرن ...جرا فقط تمام امتياز به اونها ميدين كه چون براشون مهمه از ما هم ياد گرفتن
خب ما هم ممكنه از اونها ياد بگيريم!

اما در مورد دوم نظر من اينه :

دقت كردين وقتي يك فردي بخواد خوب باشه يا ازش توقع زيادي داريم اگر كوچكترين اشتباهي كنه چقدر همه جا پر ميشه ...يا اگر يك فرد مهمي باشه همه انگشت نما مي كنن يا منتظرن ببينن چه كار مي كنه ... خيلي پيگيرش هستن

اما وقتي فردي كه معمولي باشه يعني يك روال داشته دچار اشتباه هم شده يا خيلي توي چشم نبوده اگر هزار اتفاق يا كار هم انجام بده خيلي معلوم نميشه چه كار كرده

حالا اين مثال عينه كشور ما و كشور هاي ديگر هست...البته نه اينكه اون كشور ها كم ببينيم ولي مي خوام بدونيد چرا فقط انگشت گذاشتن روي كشور ما چرا مدام تعداد كشته جنايتاش را مي شمارند يعني خودشون شدن پاك...كسايي كه هر چي بمب سلاح بهترين سازندش هستن ديگه اينو ميتونيم انكار كنيم ؟!...اسنادش در طول تاريخ وجود داره

خب اينها يعني اول ما از كشورمون خيلي توقع داريم مي خوايم كوچكترين اشتباهي در اون نشه

دوم معلومه خيلي توي چشم يا شايد هم به ضرر بعضي كشور ها هستيم كه مدام نشستن امار ما را ميگيرن ......
چرا يكدفعه فكر نمي كنن خب ما هم يك كشور مثل اونها خب حالا قتل جنايت هم داشته باشيم ................ديگه انقدر اخبار فرافكني نداره!....مگر در مورد اونها اين كار ميشه يا وقتي كوچكترين جنايت ميشه فوري نسبتش ميدن به يك گروه خاص!

اينو بدونيد مشكل از خودمون هم هست تا ديدم يك جريان اتفاق سياسي شد حالا تا كسي اب هم بخوره فوري ميگيم تقصير فلان گروه بود ...خوب خودمون باعث شديم كشور هاي ديگر هم اين اجازه به خودشون بدن به راحتي قضاوت كنند.........

اصلا فكر كنيم جريان سياسي نبود اون موقع چه مي كرديم خب الان هم همون راه خودمون بريم
......

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميگن شنونده بايدعاقل باشه

ديگه خيلي مسخره هست به نظرم بخاطر حجاب بيان اين كار بكنن .....

چرا اين ها به ذهن ما نرسه!

يعني كمي حجاب يا بد حجابي بهتره بگيم تا بي حجابي...... تازه در ايران شروع شده !
قبلا بد حجابي به نظرتون بيشتر نبود!
فوق فوقش كسايي كه طرفدار حجاب و اسلامي بودن هستن يعني همه قواعد اسلام كنار گذاشتند همين حجاب از اسلام ياد گرفتن!
كسي كه مسلمان در كنارش ميدونه شرايط امر به معروف چيه در كنارش ميدونه اسيب رساندن به انسان حكمش چيه...

پس كسايي كه اگر اينها را هم نميدونستن يك موردن اون هم كسايي كه مخالف امنيت و ارامش اين ملت هستن!...كه مطمئنا هدفشون رفع بد حجابي نيست بلكه بدتر نبود حجاب!

شما نگران نباش:D

میخااام نگران باشم!!خخخ:D

بالا