سلام
خیلی ممنون
امیدوارم این بار قبول یشم
نمی دونم برای طراحی باید چه مطالعات و تمریناتی داشته باشم
طراحی بار اول امتحان می دم ولی نظارت رو شهریور امتحان دادم با 43 درصد قبول نشدم![]()
عنوان: قابل توجه داوطلبان آزمونهای ورود به حرفه مهندسان.. تاريخ: چهار شنبه 6 دی 1391
در اجراي مواد 26،21،11و28 آئين نامه اجرائي قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان، بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت در آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان، در رشتههاي معماري(نظارت و طراحي)، عمران(نظارت و محاسبات)، تأسيسات مكانيكي، تأسيسات برقي، شهرسازي، نقشه برداري و ترافيك براي متقاضيان اخذ پروانه اشتغال به كار مهندسي پایه 3 و كاردانهاي فني ساختمان در رشتههاي معماري، عمران، مكانيك، برق، نقشهبرداري و شهرسازي براي متقاضيان اخذ پروانه اشتغال به كار كارداني پايه 3 و آزمونهاي تعيين صلاحيت معماران تجربي براي متقاضيان اخذ پروانه اشتغال به كار تجربي ميرساند آزمونهاي ياد شده در اسفند ماه سال جاری ميگردد.
ثبتنام اين آزمونها از تاريخ شنبه 16/10/91 آغاز و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد. ثبتنام كليه آزمونهاي يادشده به صورت الكترونيكي و از طريق همين وب سايت انجام خواهد شد. كليه داوطلبان عزيز ميتوانند جهت ثبتنام به سامانه ثبت نام آزمونها به آدرس الكترونيكي www.inbr.ir مراجعه نمايند.
ضروري است كليه متقاضيان قبل از انجام ثبتنام، راهنما و دستورالعمل ثبتنام را به دقت مطالعه فرمايند
به نظر من صبر كنيد تا منابع را اعلام كنن تا چاپ جديد و اوني كه مدنظرشونه تهيه كنيدسلام دوستان منم اولین باره می خوام امتحان بدم.....کتاب ساعد سمیعی رو کسی داره....اسم دقیقش رو می خوام و مشخصاتش اخه دو تا کتاب هست یکیش وسط کتاب نوشته دفتر تمرین جزییات ساختمان ها متداول و یکی دیگه نوشته جزییات ساختمان های متداول....کدوم هست؟ اگه فایل دانلودشم دارید بزارید ممنون میشم
رشته | مبلغ (ریال) |
معماری نظارت | 500/000 |
معماری طراحی | 500/000 |
سایر مهندسان | 390/000 |
به نظرتون انصافه مایی که با48درصد نتونستیم نظارت قبول شیم ، تو این آزمون بازم حد نصاب 50 بزارن برامون . بعد افرادیکه سال 89 و90 آزمون دادن حد نصاب قبولیشون 35درصد و 25 درصد باشه . دوستانی که پایه هستن اعلام کنن بسیج بشیم ،من به سهم خودم می تونم یه متن اعتراضی و درخواست تجدید نظر در مورد حد نصاب قبولی آماده کنم
به نظرتون انصافه مایی که با48درصد نتونستیم نظارت قبول شیم ، تو این آزمون بازم حد نصاب 50 بزارن برامون . بعد افرادیکه سال 89 و90 آزمون دادن حد نصاب قبولیشون 35درصد و 25 درصد باشه . دوستانی که پایه هستن اعلام کنن بسیج بشیم ،من به سهم خودم می تونم یه متن اعتراضی و درخواست تجدید نظر در مورد حد نصاب قبولی آماده کنم
دوست گرامي شما اگه ميتوني برو و حق خودتا بگير چيكار داري كه چرا كساني كه سال 89 و 90 دادن حالا با 25 و 37 درصد قبول شدن؟؟
اين دوستان سه تا آزمون ميدان:
1عمومي
2 تخصصي
3جزييات قابل توجه شما كه آزمون عمومي و تخصصي منابع يكسان بود و در اصل دو بار آزمون ميدادن و استرس و مدت زمان را لحاظ كن
هر كي دو تا را قبول شده بو 25 درصد هر كسي يك آزمون قبول شده بود 37.5 درصد بايد پاسخ ميداد
آزمون امسال هر سه آزمون عمومي و تخصصي و جزييات با هم بود......يك كم انصاف داشته باشيد ميبينيد كه كسي كه فقط ي آزمون نمره نداشت انصاف نبود به همه سوالا مثل شما كه بايد از هر سه آزمون نمره ميوردي جواب بده!
قابل توجه شما كه قبل از سال 87 اگر كسي 40 درصد به بالا نمره كسب ميكرد مشول قانون كسري نمره قرار ميگرفت و با شركت در يك دوره قبول ميشد ....اما در سالهاي 89 و 90 اين قانون حذف شد و در پاسخ به اعتراضات بچه ها ميگفتن قراره آزمون دو بار در سال برگزار بشه ......در حاليكه همون يك بار در سال برگزار ميشد
بسياري از دوستان با 48 و 49 درصد مردود اعلام ميشدن.........
بهتره شما دنبال ي راهي باشيد اگه حق داريد حقتون را بگيريد و شرايط كلي و ساير دوستان را هم لحاظ كنيد
قابل توجه شما كه قبل از سال 87 اگر كسي 40 درصد به بالا نمره كسب ميكرد مشول قانون كسري نمره قرار ميگرفت و با شركت در يك دوره قبول ميشد ....اما در سالهاي 89 و 90 اين قانون حذف شد و در پاسخ به اعتراضات بچه ها ميگفتن قراره آزمون دو بار در سال برگزار بشه ......در حاليكه همون يك بار در سال برگزار ميشد
بسياري از دوستان با 48 و 49 درصد مردود اعلام ميشدن.........
بهتره شما دنبال ي راهي باشيد اگه حق داريد حقتون را بگيريد و شرايط كلي و ساير دوستان را هم لحاظ كنيد
در ضمن هزینه ی بیشتری که برای 3 امتحان می دادیم در نظر بگیرین!
من که خودم با اینکه فقط 25% نیاز داشتم 50% شدم!
حالا بگین چه کنیم که قبول شیم؟؟خانه عمران کلاس گذاشته.از 28 دی تا 4 بهمن.4 جلسه 5 ساعته واسه طراحی.220000 تومن.من متاسفانه با امتحانای پایان ترمم تداخل داره.اگه درخواست بدیم واسه اواسط بهمن شاید یه دوره دیگه بزاذن.پایه این؟؟