خیلی وخت بود اینجا نیومده بودم...
به جمع مادوکتر موکتراخوش اومدی مندس

من که بودم اینجا تو تازه اومدی...به جمع مادوکتر موکتراخوش اومدی مندس![]()
إ دکتر مایییییککک..چه خوشگل بوده
توکی هستی؟من که بودم اینجا تو تازه اومدی...
دکتر مایک کیه...خودمم...![]()
تو که بودی من نبودم..
تو کی هستی؟؟؟توکی هستی؟![]()
شتلللللللللللللللللقتو که بودی من نبودم..
تو کی هستی؟؟؟![]()
کِــــشتللله![]()
سلام بر همه دوستان ضعفا و قدر قدرت ها.....بهار كه مياد دلم پر ميكشه...انگاري دوباره عاشق خوبي ها ميشم.....دلم ميخواد انقدر سفر برم تا از كار و زندگي بيفتمو ...ياد بگيرم براي زندگي كردن بايد عاشق بود و براي زنده بودن فقط بايد كار كرد.....
به خدا:خدايا د وست دارم برا همه چيزهايي كه دادي و ندادي اگه دادي شرمنده كه بد استفاده كردم اگه ندادي كه خوب حتما خيرم دراين بود ...اوستا كريم من هميشه به يادت نبودم....ولي تو لحظه لحظه زندگيمو برام معني دادي حداقل ميدوني بابك ميدونه كه ادم زياد خوبي نيست...دوستت دارم براي كل زندگي دوست دارد بابك
مرسي گاهي وقتا فكر ميكنم بنده هاي خدا پيغاماشو ميرسونن ...وواقعا هم همينطوره....خدا همه را دوست داره....اونايي فكر ميكنن خدا دوستشون نداره...در حقيقت از دوري از خدا بيزارن و ناراحت ....اصلا مگه ميشه خدا چيزي را بسازه و بعد ازش متنفر بشه؟ كارهاي ما باعث ميشه...از خدا دور بشيم خدا منشا همه خوبي هاست.............
خدام دوستت داره..![]()
خدامنوهم دوس میداره خعلی.............
خدام دوستت داره..![]()
سلام علكومخدامنوهم دوس میداره خعلی![]()
لطفا حد و اندازه ی خودتو بدون.For little behnam![]()
توی نوستالژی ما دهه ی شصتی ها مردها چند دسته اند، تو این تقسیم بندی یه دسته وجود دارن که از قضا خیلیم نچسبن . این افراد سر کلاس درس همیشه ردیف جلو میشینن و خودشونو واسه معلما لوس میکنن . سر زنگ ورزش به جای فوتبال بسکتبال بازی میکنن ، و معمولا طرفدار تیم اون موقع(نه الان) بایرمونیخ والمانن . یه خرده هم پیش دخترا خودشونو لوس میکنن یا در اصطلاح کاسه لیسی (صورت مودبانه ....)میکنن . بهنام جون متاسفانه تو از اون قشر پسرایی . امیدوارم موفق باشی
For little behnam![]()
توی نوستالژی ما دهه ی شصتی ها مردها چند دسته اند، تو این تقسیم بندی یه دسته وجود دارن که از قضا خیلیم نچسبن . این افراد سر کلاس درس همیشه ردیف جلو میشینن و خودشونو واسه معلما لوس میکنن . سر زنگ ورزش به جای فوتبال بسکتبال بازی میکنن ، و معمولا طرفدار تیم اون موقع(نه الان) بایرمونیخ والمانن . یه خرده هم پیش دخترا خودشونو لوس میکنن یا در اصطلاح کاسه لیسی (صورت مودبانه ....)میکنن . بهنام جون متاسفانه تو از اون قشر پسرایی . امیدوارم موفق باشی
خدامنوهم دوس میداره خعلی![]()
مرسي گاهي وقتا فكر ميكنم بنده هاي خدا پيغاماشو ميرسونن ...وواقعا هم همينطوره....خدا همه را دوست داره....اونايي فكر ميكنن خدا دوستشون نداره...در حقيقت از دوري از خدا بيزارن و ناراحت ....اصلا مگه ميشه خدا چيزي را بسازه و بعد ازش متنفر بشه؟ كارهاي ما باعث ميشه...از خدا دور بشيم خدا منشا همه خوبي هاست
اصن جون جاسموقسم خوردیاکامل باورم شدفجیعسلام علكوم
من از كسي كه گربه داشت شنيدم ...ميگفت خدا ميبينه هواي مخلوقاتشو داري مثل پيشوولا رو بعد روزيتو بيشتر ميذاره تا بري صفا ...بيشتر ترم دوست ميداره خيلي به جون جاسم تريلي
تو که بودی من نبودم..![]()
نه باو منم چند دقیقه قبل از تو رسیدم![]()
اصن آدم بعضی آدما رو میبینه انگشت به دهن میمونه :|دی:
خب دیدم تو قبل من بودی گفتم حتما بودی دیگه...![]()
مثلا کی؟؟؟![]()
راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟
نه نبودم![]()
این تازه وارده :|
راستشو بگو کجا رفته بودی؟؟
کی خب اسم ببر...![]()
دوزاری چی هست اصن؟؟؟همین دور و ور
دوزاریت کجه هاااااین amin222k دیگه:|
دانلود نشد که...
تکه فلزی به شکل دایره به قطر نمیدونم چنددوزاری چی هست اصن؟؟؟
اهان تازه یادم اومد...چه جلافتا..![]()
دانلود نشد که...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |