گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

هستی68

عضو جدید
یه بارتو بیمارستان زنان وزایمان بودیم داشتیم به خانوما آموزش میدادیم گفتیم شما ها لوله نبندین واسه بجه دار نشدن بذارین شوهرتون وازکتومی کنه .خانومه گفت شوهرم میترسه و روش نمیشه بعدش دوستم گفت سرپایه و کم رویی نمیخواد یه رگ رو بازوشو میبنندن

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یه بار قسمت تریاژ بیمارستان بودم مریض اومد انگشتش قطع شده بود خواستم تشکیل پرونده بدم .گفتم اسمتون چیه؟گفتش کیوان .اصلا نمیدونم چطوری شد که من نوشته بودم حیوان .بعدش نگاه کردم متوجه اشتباهم شدم کلی خودم خندیدم دوستامم زدن زیر خنده

جامعه پزشکی مارو باش
مونده بود شما ملتو حیوون کنید:D

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه بارتو بیمارستان زنان وزایمان بودیم داشتیم به خانوما آموزش میدادیم گفتیم شما ها لوله نبندین واسه بجه دار نشدن بذارین شوهرتون وازکتومی کنه .خانومه گفت شوهرم میترسه و روش نمیشه بعدش دوستم گفت سرپایه و کم رویی نمیخواد یه رگ رو بازوشو میبنندن

هستی68

عضو جدید
عاقا من تجربه ی معاینه م کمه هنوز :d

یه بار تو بخش اورولوژی بودیم، یه پیرمردی بود که یه سوند بهش وصل بود (ظاهراً هماچوری داشت). منو که دید این دم و دستگاه سوندش رو بهم نشون داد و با زبون بی زبونی بهم گفت بیاح

گفتم پرستار اونجاست :surprised:
عجبا

یه ساعت بعد همین آقاهه اومد جلوی رفیق استاجر ما رو گرفت، گفت فک کنم فشارم پایین افتاده فشارمو بگیر. دختره هم فشارشو گرفت گفت طبیعیه. طرف ول کن نبود که فشارم پایینه

همچین که رفت، دختره گفت: "هیچیش نبود فقط از من خوشش اومده بود
"

:biggrin:

YaZahra313

عضو جدید
حالم از همه چي به هم ميخوره از بعضي کارا از اين دنيا از غربت از همه چي:(