من شکل c رو 43 می بینم!![]()

باز تو نصفه حرف زدی؟![]()

من شکل c رو 43 می بینم!![]()
باز تو نصفه حرف زدی؟![]()
چشام مشکل داره؟
نه، فقط فک کنم مشکل توهم دارینچشام مشکل داره؟![]()
اتفاقا امروز همش فکر می کردم یکی داره صدام میکنهنه، فقط فک کنم مشکل توهم دارین![]()
نه، فقط فک کنم مشکل توهم دارین![]()
اینکه یکی صداتون میزنه از علائم اسکیزوفرنی هستاتفاقا امروز همش فکر می کردم یکی داره صدام میکنه
یه ذره شبیه 43هستااااااااا... نیست؟
برو بچه .. اینجا فقط من دکترمبیادب اتفاقاً تقریباً درست دیده. سمت چپی که شبیه یه 4 کج و کوله هست، سمت راستی هم شبیه یه 3 که دندونهی بالاش به سمت عقب خم شده ولی خوب بیشتر چرت و پرته تا 43 چون اونای دیگه خیلی واضح هستند.
احسنتشکل سمت راست رو بچرخونی مشخص میشه...
![]()
بعد اینکه احساس میکنم یکی همیشه پشت سرمِ این از علائم کدوم بیماریه؟اینکه یکی صداتون میزنه از علائم اسکیزوفرنی هست
احسنت![]()
اینم میتونه همون اسکیزوفرنی باشهبعد اینکه احساس میکنم یکی همیشه پشت سرمِ این از علائم کدوم بیماریه؟
.
.
در رابطه با ارتوپدی هم تخصص دارین؟چندتا سوال ازتون بپرسم :دی
.
در رابطه با ارتوپدی هم تخصص دارین؟چندتا سوال ازتون بپرسم :دی
بپرسید![]()
عجب...اینم میتونه همون اسکیزوفرنی باشه
بپرسید![]()
یعنی من عاشق این دقتتمآره بپرس، fati24 رو چجوری پیچوند؟ تو رو هم همونطور میپیچونه![]()
نه من پول ویزیت دادم نمیتونه بپیچونهآره بپرس، fati24 رو چجوری پیچوند؟ تو رو هم همونطور میپیچونه![]()
اوخعجب...
تو فوتبال زانوم ضربه خورد(الآن فهمیدین من فوتبالیستم :دی)بعد که رفتم دکتر گفتش که رباطش کش آورده با فیزیوتراپی ok میشه تقریبا 20 جلسه هم فیزیوتراپی کردم ولی هیچ تغییری نکرد!
چیکار کنم به نظرتون؟
به کی دادین؟! منشی من یک ماهه باشگاه نیومدهنه من پول ویزیت دادم نمیتونه بپیچونه![]()
نه من پول ویزیت دادم نمیتونه بپیچونه![]()
طبیعتا اوشون باید بیشتر بدونن ولی کلا کسی سر از کار شما پزشکا در نمیارهاوخ
عاخه به نظر شما من که ترم 7 پزشکی هستم بیشتر میدونم یا پزشک متخصص؟![]()
ولی فک نکنید اگه دختر بودین مشکلتون حل بود ، اصلا اینطوری نیسدخترا خودشون مشکل ندارن خانواده هاشون نگرانن نمیتونن اعتماد کنند
این رو هم به لیستم اضافه کن.
ادم طرف ازدواج نره خیلی راحتتره!
من a رو 70، به وضوح میبینم یعنی چی؟آره c چرت و پرته![]()
بله دیگه تو هر صنفی یه سری رازهای مگو وجود دارهطبیعتا اوشون باید بیشتر بدونن ولی کلا کسی سر از کار شما پزشکا در نمیاره
سهلام رفیخمن a رو 70، به وضوح میبینم یعنی چی؟
c رو هم 5 رو میبینم
45 و26 رو هم میبینم وضعیتم چطوره ؟![]()
نه من پول ویزیت دادم نمیتونه بپیچونه![]()
به کی دادین؟! منشی من یک ماهه باشگاه نیومده![]()
ولی فک نکنید اگه دختر بودین مشکلتون حل بود ، اصلا اینطوری نیس
من a رو 70، به وضوح میبینم یعنی چی؟
c رو هم 5 رو میبینم
45 و26 رو هم میبینم وضعیتم چطوره ؟![]()
میخند؟اینا رو![]()
طبیعتا اوشون باید بیشتر بدونن ولی کلا کسی سر از کار شما پزشکا در نمیاره
بله دیگه تو هر صنفی یه سری رازهای مگو وجود داره![]()
همون یه ماه پیش به منشیتون دادم...آخه نه اینکه شما خیلی سرتون شلوغه من از یه ماه پیش نوبت گرفته بودمبه کی دادین؟! منشی من یک ماهه باشگاه نیومده![]()
این قضیه مال تقریبا یه سال پیشه ...پیش چندتا دکتر هم رفتم یعنی دوتاشون هم تشخیصشون مشابه نبود...فعلاً که اون دکتر فیزیوتراپت پیچوندهبرو بگو یا زود خوبم کن یا شکایت میکنم، جدی میگم. البته اونم یه بهونه میاره که مثلاً گفته بودم این مدت رو نباید تکون بخوری!
![]()
عه منشیم تو زرد از آب دراومدهمون یه ماه پیش به منشیتون دادم...آخه نه اینکه شما خیلی سرتون شلوغه من از یه ماه پیش نوبت گرفته بودم
این قضیه مال تقریبا یه سال پیشه ...پیش چندتا دکتر هم رفتم یعنی دوتاشون هم تشخیصشون مشابه نبود...
هر کدوم یه نظری میداد.
راه میتونم برم،کامل هم خم میشه حتی با دویدن هم مشکل ندارم.ولی مثل قبلش نیست...احساس میکنم زانوم لقهعه منشیم تو زرد از آب دراومد
خب الان مشکل زانوتون دقیقا چی هست؟ با راه رفتن مشکل دارین؟ خوب خم نمیشه؟
سهلام http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gifسهلام رفیخ
قابل تحملی![]()
ا
بیخیال جلف
خودتو دست بندازنمیشه که A رو 70 ببینی و C رو 5، بعد 45 و 26 رو ببینی. وقتی اونا رو 70 و 5 میبینی یعنی نمیتونه قرمز رو ببینی
آهانراه میتونم برم،کامل هم خم میشه حتی با دویدن هم مشکل ندارم.ولی مثل قبلش نیست...احساس میکنم زانوم لقه
نیدونمسهلام
چرا اینجوریه ؟
این چقد بی ادبه
جدی میگم:| دست انداز چیه !!!:|
جلف هم خودتی !!!
آره اصن گفت که باید همیشه ورزش کنی تا پات ضعیف نشه.آهان
دکتر گفت میتونید بازم ورزش کنید؟
هفته آینده یه سر میریم بخش ارتوپدی، میپرسم اینو
عه چه جالبآره اصن گفت که باید همیشه ورزش کنی تا پات ضعیف نشه.
مرسی...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |