گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
هیش چی :d

من فردا یه امتحان عملی دارم

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
با هم بیاموزیم :d

طرز گرفتن صحیح اتوسکوپ:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
معاینه اعصاب کرانیال هم حتما تو امتحان میان:D

•I - OLFACTORY
•II – OPTIC
–VISUAL ACUITY
–VISUAL FIELDS
–FUNDOSCOPIC EXAM
•III- Nystagmus
IV-Gaze
•III/IV/VI OCULMOTOR, TROCHLEAR, ABDUCENS
–PUPILLARY RESPONSE
–EYE MOVEMENTS
•9 CARDINAL POSITIONS
–OBSERVE LIDS FOR PTOSIS

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
گوشم درد نمیکنه اما وقتی به لاله گوشم دست میزنم مث کاغذ صدا میده مشکلم چیه؟؟؟
این چارت چی هست؟چی کار میکنه؟
لاله ی گوش منم همین صدا رو میده :biggrin:

ببین اعداد داخلش رو میتونی یخونی یا نه :d

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
2 هفته ای میشه...احتمال عفونت نیست؟؟؟
اره جدیه جدی..
والا هنوز بخش گوش حلق بینی نرفتیم که بتونم به قطعیت بگم .. ولی فکر نمیکنم چیز خاصی باشه

امممم .. این چارت برای تشخیص کوررنگی استفاده میشه .. توی خانواده تون کسی رو ندارین مشکل دیدن رنگ ها رو داشته باشه؟

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
والا هنوز بخش گوش حلق بینی نرفتیم که بتونم به قطعیت بگم .. ولی فکر نمیکنم چیز خاصی باشه

امممم .. این چارت برای تشخیص کوررنگی استفاده میشه .. توی خانواده تون کسی رو ندارین مشکل دیدن رنگ ها رو داشته باشه؟
چرا داریم....:D

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بپرس :d

اینم بهش میگن: Ishihara charts

A 29
B 45
D 26
C هم چرت و پرته، سمت چپش شبیه 4 میمونه که دندون‌ه‌ش چدا شده، سمت راستش هم مثل یه 5 که زدن کجش کردن. شایدم یه Y که هم بر عکسه هم از دو طرف کج شده. کلاً عدد نیست به نظرم!

جدی سوال کردم...:(
a=70
d=6
بقیشو نمیتونم بخونم..

:eek::eek:
به نظرم چشم پزشک واجبتره‌ها :eek:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
A 29
B 45
D 26
C هم چرت و پرته، سمت چپش شبیه 4 میمونه که دندون‌ه‌ش چدا شده، سمت راستش هم مثل یه 5 که زدن کجش کردن. شایدم یه Y که هم بر عکسه هم از دو طرف کج شده. کلاً عدد نیست به نظرم!
آره c چرت و پرته :d
ok چشمات سالمن :d

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
بله داریم....
A 29
B 45
D 26

:eek::eek:
به نظرم چشم پزشک واجبتره‌ها :eek:
کسی از شما سوال کرد؟؟:D

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی سوال کردم...:(
a=70
d=6
بقیشو نمیتونم بخونم..

به نظرم شما توو دیدن رنگ قرمز مشکل دارید (البته نمیدونم باید به دکتر برید یا نه). اینکه A رو 70 دیدید علتش اینه که تووش عدد 2 رو با قرمز نوشتند ولی 7 رو با آبی کمرنگ ولی شما چون قرمز رو نمیتونید ببینید باعث شدده 7 رو ببینید. اون 9 هم وسطش یه خط قرمز هست که شما نمیبینش و باعث شده 9 رو 0 ببینید!
توو D هم یه 2 خیلی واضح با رنگ قرمز هست که ندیدینش.
B یه 45 به رنگ قرمز داره که ندیدید.
شما آبی‌ها رو خوب میتونید ببینید ولی نمیدونم چرا C رو ندید. C رو باید 5 میدید چون تووش یه چیزی شبیه 5 به رنگ آبی کمرنگ داره (که البته فکر نمیکنم عدد باشه) و البته یه سری چرت و پرت به رنگ قرمز

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله داریم....

کسی از شما سوال کرد؟؟:D

به من میگه چشات مشکل داره بی ادب...:D

:biggrin::biggrin:
من یه بار گفتم اعصاب نداری قبول نکردی، بفرما :D
نه جداً راست میگم، کور رنگی قرمز داری فکر کنم. من خودم چشمام ضعیفه ولی رنگا رو بهتر از همه میبینم (ثابت شده :D )

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
به نظرم شما توو دیدن رنگ قرمز مشکل دارید (البته نمیدونم باید به دکتر برید یا نه). اینکه A رو 70 دیدید علتش اینه که تووش عدد 2 رو با قرمز نوشتند ولی 7 رو با آبی کمرنگ ولی شما چون قرمز رو نمیتونید ببینید باعث شدده 7 رو ببینید. اون 9 هم وسطش یه خط قرمز هست که شما نمیبینش و باعث شده 9 رو 0 ببینید!
توو D هم یه 2 خیلی واضح با رنگ قرمز هست که ندیدینش.
B یه 45 به رنگ قرمز داره که ندیدید.
شما آبی‌ها رو خوب میتونید ببینید ولی نمیدونم چرا C رو ندید. C رو باید 5 میدید چون تووش یه چیزی شبیه 5 به رنگ آبی کمرنگ داره (که البته فکر نمیکنم عدد باشه) و البته یه سری چرت و پرت به رنگ قرمز
درسته....
من c رو به سختی 5 خوندم در واقع ابیارو دیدم..
:redface:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته....
من c رو به سختی 5 خوندم در واقع ابیارو دیدم..
:redface:

ببین گوش‌ت که خودت میگی مشکل داره، چشمات هم که با سند و مدرک مشخص شد :D این اصغر سبزی‌فروش محلمون طفلک یه سه ماهی میشه زنش فوت شده. خلاصه اگه قصد ازدواج داشتی فکر کنم بتونم راضیش کنم و الا هر پسری شرط اولش اینه که زنش بتونه رنگ قرمز رو تشخیص بده.
پس فردا توو غذا یه وجب فلفل و رب میریزه بعد میگه کوو اینجا که چیزی نمیبینم :D البته مشکلات حادتری پیش میاد که اینجا نمیتونم بگم