گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dashpot

عضو جدید
اتفاقاً 106 من روی گزینه 4 شک دارم.
گزینه 3 باید با مکان بررسی شه. اگه مکان رو بکشید میبینید به ازای تغییرات k و به ازای یه b دلخواه چند حالت داریم که توی همه حالات روی محور حقیقی هم جزء مکان هست.
در حالی که اگه بخواد جواباش قطعی مختلط باشه، باید حتماً مکان روی ناحیه مختلط باشه.
گزینه 4، توی صورت s هست و در ورودی پله 1/s ضرب میشه و ساده میشه.
سوال گفته u(t) نهایتاً به یک میرسه، اگه k=1 باشه، u=e میشه (u رو با r اشتباه نگیرید).
حلقه بسته رو بنویسید و E رو به دست بیارید k رو 1 بذارید و s به سمت صفر. میبینید که جواب میشه 40/(40+b) که ماکزیمم میشه یک.
اگه جایی اشتباه نکرده باشم باید گزینه 4 بشه.

.
گزینه 4 گفته حلقه باز نگفته حلقه بسته..
u(t) را به چشم یک اغتشاش بهش نگاه کن و بدون فیدبک خروجی به این ورودی را بدست میاد که مقدار نهایی 1 ندارد. اگه درست گفته باشم منظور طراح را ولی نمیفهمم چرا k=1 داده؟
به همون نکته ای که تو ویرایش نوشتم مراجعه کن..

یه برقی

عضو جدید
نکته مهم در مورد سوال 106:

الان به ذهنم رسید تو کتاب اوگاتا نوشته اگه تعداد قطبهای حلقه باز از صفرهای محدود به تعداد 3 (یابیشتر) باشند حتماً مکان به ازای یک k به محور jw برخورد میکند.اینجا یک صفر داریم و 3 قطب که صفر هر جا قرار بگیره به ازای یک k با jw بر خورد داشته و دو قطب مختلط مسلط (نزدیک jw) حتماً داریم.
پس گزینه 3 صحیح است

داشپوت جان مطئنی از این نکته... عحبا ؟؟

اتفاقاً 106 من روی گزینه 4 شک دارم.
گزینه 3 باید با مکان بررسی شه. اگه مکان رو بکشید میبینید به ازای تغییرات k و به ازای یه b دلخواه چند حالت داریم که توی همه حالات روی محور حقیقی هم جزء مکان هست.
در حالی که اگه بخواد جواباش قطعی مختلط باشه، باید حتماً مکان روی ناحیه مختلط باشه.
گزینه 4، توی صورت s هست و در ورودی پله 1/s ضرب میشه و ساده میشه.
سوال گفته u(t) نهایتاً به یک میرسه، اگه k=1 باشه، u=e میشه (u رو با r اشتباه نگیرید).
حلقه بسته رو بنویسید و E رو به دست بیارید k رو 1 بذارید و s به سمت صفر. میبینید که جواب میشه 40/(40+b) که ماکزیمم میشه یک.
اگه جایی اشتباه نکرده باشم باید گزینه 4 بشه.
همه اینایی که نوشتم اشتباه بود.
گزینه 4 غلظه چون b>0 هست و 40/(40+b) هیچوقت یک نمیشه.
همون گزینه 3 صحیحه...

البته من متوجه اشتباهم شدم اره حواسم نبود با اون 1/s پله ساده میشه ...!!!

hallow به معنی holly هست و ارتباطی به بلعیدن نداره. چطور این رو نتیجه گرفتید؟
اتفاقاً devour به معنی بلعیدن یا قورت دادن هست. این سوال نمونش توی کتاب توی 504 هست و معنی devour رو هم نوشته eat hungrily که کاملاً جور درمیاد.

ممنون اقا مهران...میدونی من با این اشتباه گرفتم Swallow یعنی بلعیدن و اون hallow یعنی تو خالی !!!!

نظر من راجع به کنترل:
106-3
107-3
108-2
110-1

ارمین جان میشه شما بگی چرا گزینه ی 4 رو رد کردی ؟؟ به همون دلیل اقا مهران ....
.
.
.
دوستان من چقدر بی دقتی کردم ...شاید یکی از دلایلش این هست که هیچ ازمون ازمایشی شرکت نکردم .....عرفان جان ازت یه دنیا ممنونم سوال ها رو گذشاتی...تجربه ی خیلی خوبی بود... سه تا سوالو با این که بلد بودم فقط از بی دقتی جواب غلط دادم هر چند یکیش اتفاقی درست از اب در اومد !!
.
.
فردا روی تمام برگه ها بزرگ مینویسم .... دقت.... خونسردیتو حففظ کن !!!

یه برقی

عضو جدید
گزینه 4 گفته حلقه باز نگفته حلقه بسته..
u(t) را به چشم یک اغتشاش بهش نگاه کن و بدون فیدبک خروجی به این ورودی را بدست میاد که مقدار نهایی 1 ندارد. اگه درست گفته باشم منظور طراح را ولی نمیفهمم چرا k=1 داده؟
به همون نکته ای که تو ویرایش نوشتم مراجعه کن..

داشپوتجان درست میگی..اصلا ورودی R رو نداده یا منظورش این بوده که u رو یه طوری ربطش بدیم به r و k

یا هم همونی که گفتی میشه یعنی فکر کنم میشه همون b/40 ....??!!

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
یه برقی جان راجع به 106 مطمین نیستم، r و u هم اشتباه گرفته بودم، نمیدونم بین 3 و4 کدومه

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ریاضی دانشم به اینها رسید:

39) 3

44) 1 (ساده هست با لاپلاس و ضمناً با چک کردن شرایط اولیه فقط گزینه 1 درست میاد)
46) 3
47) 3
49) 2

50) 4 (شرایط اولیه باید چک بشه، سوال فرم کلی جواب رو داده، باید 0 و L رو قرار بدید...)

بقیه هم فرمولا یادم نیست و کتاب ریاضی دم دستم نیست!
اما اینطور که مشخصه، سوال 43 حالت خاص بسل نیست تا اونجا که یادمه.
40 ظاهراً آسونه و معادله مرتبه اوله که فرمولش رو فراموش کردم.

Dashpot

عضو جدید
طبق کلید دکتر شیرین آبادی سوال 106 گزینه 2 میشه!!!
جمله اوگاتا:
اگر تعداد قطب های حلقه باز از تعداد صفر های پایاندار با مقدار 3 یا افزون شود،مقداری از بهره k وجود خواهد داشت که پس از آن مکان ریشه به نیمه راست صفحه s وارد خواهد شد و لذا سیستم ناپایدار می شود.

اینجا سوال 106 3 قطب و یک صفر داریم که در نکته بالا صدق نمیکنه (یه قطب حداقل کم داریم) پس میتونیم با تغییر جای صفر کاری کنیم که مکان jw را قطع نکنه (گزینه 2 صحیح است) ولی اگه یک قطب دیگه داشتیم دیگه نمی شد .طبق این نکته و در اون حالت 3 جواب می بود.

آخرین ویرایش:

hamedgho2000

عضو جدید
دوستان یه همتی کنن
سوال های 41-42 و 48 رو هم برا ما توضیح بدین
قربون دستتون
مخصوصا 48 که بد جوری زده تو ذوقم بعد این همه سوال حل کردن هیچ ایده ای براش ندارم !

juvefans

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سوال 106:
گذینه 2 خیلی ساده بدون هیچ نکته ای

مکان بکشید . حالا صفر b را اگر بین -1 و -5 قرار بدیم همواره سیستم برای k>0 پایدار است ( سوال گفته k رو مثبت بگیریم )
اگر باور ندارید ، b=3 ، راث و نتیجه K>-63 یعنی همواره طبق فرض سوال این شرط برقرار است .;)
راستش نمیخواستم وارد این بازی حل سوالات مکانیک بشم ... الان هزار نفر اس ام اس دادن برو سوالهارو ببین دیگه اومدم ...

دانشمند كوچك

عضو جدید
اینم جواب ۲تا سوال مانده از ریاضی مکانیک
۴۱ و ۴۲
upload7.ir/imgs/2014-02/86431986029189398245.jpg

upload7.ir/imgs/2014-02/70286149482468700339.jpg

امیدوارم از حل های من راضی بوده باشید :)
از همه التماس دعا دارم.برای همه آرزوی موفقيت میکنم......
از تمام دوستان هم بابت این مدت تشکر میکنم مخصوصا از پیشکسوتان......

dizgah

عضو جدید
اینم جواب ۲تا سوال مانده از ریاضی مکانیک
۴۱ و ۴۲
upload7.ir/imgs/2014-02/86431986029189398245.jpg

upload7.ir/imgs/2014-02/70286149482468700339.jpg

امیدوارم از حل های من راضی بوده باشید :)
از همه التماس دعا دارم.برای همه آرزوی موفقيت میکنم......
از تمام دوستان هم بابت این مدت تشکر میکنم مخصوصا از پیشکسوتان......
ببخشید تو این قسمت مشتق گیری تو قسمت دوم توان ایکس به جای 4 نباید دو باشه ؟ چرا ؟
ممنون70286149482468700339.jpg

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
به نظرتون برای ما هم همینجوری میاد؟بضیاشون خیلی تابلو بودن بعضیاشونم سابقه نداشته که تو کنکور ما بیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا