یکی از دوستانم خریده سوالارو .
هنوز براش نفرستادن . فرستاد طرف میزارم رو سایت .
هنوز براش نفرستادن . فرستاد طرف میزارم رو سایت .
سوالای کنترل رو دیدم ساده بودن.سوالات مکانیک 93 :
زبان - ریاضیات - کنترل
سلام ...ممنون...اگه سوالای مکانیک و برق مشترک بود، مکانیکیا میرفتن آخر لیست!!
سلام ...ممنون...
اقا مهران دست روی دل ما نذار خونه...میبینی همش در حد فرمول و این حرفاست ...راستی زبانش رو هم یه نگاه بندازی بی زحمت جواب سوال های 1 تا 10 رو هرچی به ذهنت اومد بذاری ممنون میشم..
.
.
یه چیز بگم بچه های مکانیکی نفهمند.....راستش رفتم توی تاپیکشون یه چیزایی و حرفایی دیدم و ...
واقعا افتخار کردم که یه برقی هستم ... و یه برقی میمونم.. و یه برقی میمیرم...
108 گزینه 2 صحیح است/سوالای کنترل رو دیدم ساده بودن.
به جز سوال 106 که کمی طولانی هست و باید جدول R-H رو بنویسید و شرط پایداری رو به دست بیارید و ...
از طرفی خطا و حلقه بسته رو هم به دست بیارید و ببینید کدوم به k یا b بستگی داره.
این سوال هیچ نکته خاصی نداره و فقط طولانی هست، البته شاید راه کوتاه هم داشته باشه که به ذهنم نرسیده باشه. حلش با خودتون...
107) خیلی ساده و کوتاه، کافیه از فرمول x=(sI-A)^-1 برید و بعد در B ضربش کنید.
ورودی پله هست پس در آخر باید در 1/s ضرب بشه و بعدش هم s به سمت صفر بره.
جواب رو بنویسید به گزینه 3 میرسید.
108) صفر سمت راست داریم پس مینیمم فازه (گزینه 1 یا 2).
روی محور حقیقی، سمت راست تعداد ریشه های فرد مکان داریم، پس فیدبک منفی و K هم که خود سوال گفته مثبت هست.
گزینه 1 صحیحه.
109) مکانیکیه!
110) تابع حلقه بسته رو به دست بیارید و شرط پایداری بنویسید، به گزینه 1 میرسید.
اگه سوالای مکانیک و برق مشترک بود، مکانیکیا میرفتن آخر لیست!!
بابا نزنین این حرفا را(رشته اونا اونجوریه دیگه.برای ارشد بیشتر درسای خودشونو(تخصصی) میخونن.تعداد درساشونم چندبرابر برقه)
درخت هرچه پربارتر سربه زیرتر...........
108 گزینه 2 صحیح است/
منم نظرم ١٠٨ كنترل گ٢ باشه
ولي آقا مهران رياضيش يه جوريه انگار رياضي ١ و ٢ هم توش هست يا من اشتباه ميكنم يكم سطحش فرق داره نمي دونم
ولي آقا مهران رياضيش يه جوريه انگار رياضي ١ و ٢ هم توش هست يا من اشتباه ميكنم يكم سطحش فرق داره نمي دونم
108 گزینه 2 صحیح است/
به روی چشم ...سلام ...ممنون...
اقا مهران دست روی دل ما نذار خونه...میبینی همش در حد فرمول و این حرفاست ...راستی زبانش رو هم یه نگاه بندازی بی زحمت جواب سوال های 1 تا 10 رو هرچی به ذهنت اومد بذاری ممنون میشم..
.
.
یه چیز بگم بچه های مکانیکی نفهمند.....راستش رفتم توی تاپیکشون یه چیزایی و حرفایی دیدم و ...
واقعا افتخار کردم که یه برقی هستم ... و یه برقی میمونم.. و یه برقی میمیرم...
106 گزینه 3 میشه؟
110 گزینه 1 درسته؟
اره منم که از دوستام پرسیدم همین حرفا میزدنسوالات کنترل خیلی ساده بود.
از دوستان مکانیکیم پرسیدم . همه از ریاضی سخت و زبان سخت مینالیدن . اکثرا 1-2 تا بیشتر نزدن .
سوال 106 من گزینه سه رو متوجه نشدم چرا درسته !! ولی درسته چون سه گزینه ی دیگه غلطه !!
گزینه یک غلطه چون وقتی خطاشو حساب کنیم تنها در صورتی میتونه صفر بشه که k بشه بی نهایت ولی صورت سوال گفته محدوده پس رد شد
گزینه ی دو غلطه چون وقتی شرط پایداریشو بررسی کنیم میشه k کمتر از کسری که صورتش 702 و مخرج b-14 هستش پس به b وابسته هستش البته برام سوال پیش اومد اگه b دقیقا 14 بشه چی میشه !!>>؟؟
گزینه ی 4 غلطه که واضه وقتی در S ضرب میشه توی مخرج s ازادی نداریم که باهاش خط بخوره و باعث میشه طبق قضیه مقدار نهایی جواب صفر بشه
.
.
.
110 هم که هنوز حل نکردم ولی اقا مهران هم گفتند یک..
(البته الان حلش کردم اره همون یک میشه )
.
.
ولی خداییش توی سوال مکان عجب سوتی دادم !! من این همه سوال مکان حل کرده بودم دقت نکرده بودم اصلا کاری به استاندارد و این چیزا نداریم ولی توی بد میایم این کار رو می کنیم...خوب شد تذکر دادی ..ممنونم...
ریاضی :
فعلا
۳۹)۳ تکراری برق ۹۰
۴۳)۲ اما شک دارم
۴۴)۱
۴۶)۳
۴۷)۳
106 گزینه 3 میشه؟
110 گزینه 1 درسته؟
107 گزینه 3 صحیح است.
اتفاقاً 106 من روی گزینه 4 شک دارم.سوال 106 من گزینه سه رو متوجه نشدم چرا درسته !! ولی درسته چون سه گزینه ی دیگه غلطه !!
گزینه یک غلطه چون وقتی خطاشو حساب کنیم تنها در صورتی میتونه صفر بشه که k بشه بی نهایت ولی صورت سوال گفته محدوده پس رد شد
گزینه ی دو غلطه چون وقتی شرط پایداریشو بررسی کنیم میشه k کمتر از کسری که صورتش 702 و مخرج b-14 هستش پس به b وابسته هستش البته برام سوال پیش اومد اگه b دقیقا 14 بشه چی میشه !!>>؟؟
گزینه ی 4 غلطه که واضه وقتی در S ضرب میشه توی مخرج s ازادی نداریم که باهاش خط بخوره و باعث میشه طبق قضیه مقدار نهایی جواب صفر بشه
.
.
.
110 هم که هنوز حل نکردم ولی اقا مهران هم گفتند یک..
(البته الان حلش کردم اره همون یک میشه )
.
.
ولی خداییش توی سوال مکان عجب سوتی دادم !! من این همه سوال مکان حل کرده بودم دقت نکرده بودم اصلا کاری به استاندارد و این چیزا نداریم ولی توی بد میایم این کار رو می کنیم...خوب شد تذکر دادی ..ممنونم...
hallow به معنی holly هست و ارتباطی به بلعیدن نداره. چطور این رو نتیجه گرفتید؟اقا مهران یه دنیا ممنون..کاش توی گرامر میومدی توی کنکور کمکم میکردی !!!
من توی اونایی که جواب داده بودم (در حد دو تا) با جوای های شما یکسان بود و ممنونم
فقط در رابطه با گزینه ی 4 که واضحه گزینه ی یک یا چهار میتونه درست باشه ولی استدلال من این هستش که (البته شاید اشتباه میکنم )
میگه که بعد بازی تنیس پسر ها کم تر از ثانیه ای ساندویچ رو بلعیدند به نظر من که میشه گزینه ی چهار ولی گزینه یک که شما اعلام کردید میشه با حرص و ولع ساندویچ رو توی ثانیه ای خوردند ...حالا یه بررسی بکنی ممنون میشم..
.
لطف کردی حسابی این روزا...
بچه ها سایت سازمان سنجش که هنوز سوالا را نذاشته پس چطور سوالا توی اینترنت هست؟