گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
چرا من نمیتونم کارت ورود به جلسه بگیرم ؟فک کنم شیراز نرسیده یو راهه ححححتما کسی از شیراز تونسته بگیره؟

آره فاطیما خانوم گرفت !به کسی نگیاا!

دوستان همه کارت گرفتین دیگه ؟؟الان سایت خلوته من برم بگیرم!!توصف که نمیمونم !!

یه زنبیل هم واسه ما بدین! ثواب داره !

آخرین ویرایش:

javad master

عضو جدید
کنکور برق عصر پنجشنبه هست دیگه؟ اره ؟
ماکه نتونستیم بگیریم حداقل زمانشو بدونیم!!!

st-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کسی اینجا حل تشریحی ارشد برق89 و90رو داره برای من بزاره.
یکی از دوستام لازم داره من توی فایلام پیدا نمیکنم
ممنون میشم:)

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من نمیتونم کارت ورود به جلسه بگیرم ؟فک کنم شیراز نرسیده یو راهه ححححتما کسی از شیراز تونسته بگیره؟

شما نتونستین بگیرین؟
پس مشکل ازشیرازه:Dمن دادم یکی از دوستام گرفت ولی هنو خودم ندیدم:Dفقط خیالم راحته که ثبت نام کردم و خود کشی قرار نیست بکنم:D
از خونه نتونستم

Armin-Z

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

کاکو چه عجله ایه، حالا میارننن، بذار یه چرت بزنن، تا 5شنبه رسیده دستت :D:cowboy:

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
شما نتونستین بگیرین؟
پس مشکل ازشیرازه:Dمن دادم یکی از دوستام گرفت ولی هنو خودم ندیدم:Dفقط خیالم راحته که ثبت نام کردم و خود کشی قرار نیست بکنم:D
از خونه نتونستم

بع مال من به ضرب بمد :Dميخواي براي محكم كاري منم بكيرم برات!!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
والا ابجی ندا برام گرفت هنوز بهم نداده فک کنم کامپیوترش ترکید طفل معصوم:D

اه بستم اومد,نه به ساعتي كه ,هر جه مي زنم ,ارسال نميشه,نه به الان كه , لغو زدم,ارسال شد!!!! :D:D

تونستي بخونيش!! اخه نصفشو باك كردم! خواستم برم لالا!!:D

اكه احيانا,ندا كارتتو برداشت و متواري شد,بكو برات بكيرم , ولي فردا ميشه ديكه !:D

آي خونه و بجه دار ,زنبيل و بردلر و بيار ,سبد كالا ميكريم,كارت ورود به جلسه ميدم!!

آيا نمي تونايد كارت بكيريد ,به ما اعتماد كنيد ......

كارت آسان كير جوجه و خواهران :D

زيبا جادار مطمئن :D

بعله معلومه ,از وقت خوابم كذشته ,شب خوش همكي

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه بستم اومد,نه به ساعتي كه ,هر جه مي زنم ,ارسال نميشه,نه به الان كه , لغو زدم,ارسال شد!!!! :D:D

تونستي بخونيش!! اخه نصفشو باك كردم! خواستم برم لالا!!:D

اكه احيانا,ندا كارتتو برداشت و متواري شد,بكو برات بكيرم , ولي فردا ميشه ديكه !:D

آي خونه و بجه دار ,زنبيل و بردلر و بيار ,سبد كالا ميكريم,كارت ورود به جلسه ميدم!!

آيا نمي تونايد كارت بكيريد ,به ما اعتماد كنيد ......

كارت آسان كير جوجه و خواهران :D

زيبا جادار مطمئن :D

بعله معلومه ,از وقت خوابم كذشته ,شب خوش همكي

نه ارسال نشد من ندیدم چیزی:D
بساطتو جمع کن خواهر شبه سرو صدا نکنیم صب جوجه ها رومیاریم :D

nastaran1r

عضو جدید
من با اين که سرکلاس خوب به درس گوش مي کنم ولي حتما بايد تک تک سوالات رو برايم توضيح بدن وگرنه خيلي زود فراموش مي کنم. به نظرتون دلیل این فراموشی چی هستش؟؟؟:(

خیلی مهمه لطفا کمک کنید

javad master

عضو جدید
من با اين که سرکلاس خوب به درس گوش مي کنم ولي حتما بايد تک تک سوالات رو برايم توضيح بدن وگرنه خيلي زود فراموش مي کنم. به نظرتون دلیل این فراموشی چی هستش؟؟؟:(

خیلی مهمه لطفا کمک کنید
شاید مشکل ار پایه ضعیفت باشه...
ولی کلا همه خانوما تو رشته برق یه مقداری مشکل دارن چون درس ها تحلیلیه نگرانی نداره
اگه یه مقدار مدار تحلیل کنی یا الکترونیک به نظرم راه بیوفتی تجربه شخصیمم اینه که کسایی که ریاضیشون ضعیفه تو این رشته لنگ میزنند (امید وارم منظورمو معکوس دریافت نکنی)

javad master

عضو جدید
والا ابجی ندا برام گرفت هنوز بهم نداده فک کنم کامپیوترش ترکید طفل معصوم:D
خب بگو بهت ایمیل کنه
یکی از دوستامم عصری تو کتابخونه اومد با هم رفتیم پیش کتابدار که برامون کارت بگیره بوی سوختنی کتاب خونه را برداشت

پاور کامپیوتر سوخت (جدی میگما) حالا هم تو خونه اینطوری هست موقع نماز هم نمیتونیم کارت بگیریم خدایی نکنه بحث مصلحت پصلحتی چیزی هست من که نا امید شدم مطمن شدم از همون مباحثی هم که تسلط ندارم طراح داره سوال میده خلاصه له له داغون یعنی از دیروز تا حالا شدم عین دو پیازه الو که با ته قاشق صافش کنی دیگه کنکورم نمیدم خلاصه ......

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بگو بهت ایمیل کنه
یکی از دوستامم عصری تو کتابخونه اومد با هم رفتیم پیش کتابدار که برامون کارت بگیره بوی سوختنی کتاب خونه را برداشت

پاور کامپیوتر سوخت (جدی میگما) حالا هم تو خونه اینطوری هست موقع نماز هم نمیتونیم کارت بگیریم خدایی نکنه بحث مصلحت پصلحتی چیزی هست من که نا امید شدم مطمن شدم از همون مباحثی هم که تسلط ندارم طراح داره سوال میده خلاصه له له داغون یعنی از دیروز تا حالا شدم عین دو پیازه الو که با ته قاشق صافش کنی دیگه کنکورم نمیدم خلاصه ......

:biggrin: کلا تو خونه که باز نمیکنه طفلی ابجیمم که نتونست بفرسته کلا توکلی کارت منو برداشته نمیده نمیدونم چرا:D
بدبختی کی حال داره بره کافی نت :biggrin: فعلا چندین نفر دارن سعی میکنن کارت منو بگیرن بفرستن برام اگه نشد مجبورم برم بیرون:D
عامو بی خیال کنکوره دیگه فوقش نمیدیم:cry::D
امسال شیراز سر جلسه بمب گذاری نکنن خوبه:D فک کنم همش عمدیه:razz:

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin: کلا تو خونه که باز نمیکنه طفلی ابجیمم که نتونست بفرسته کلا توکلی کارت منو برداشته نمیده نمیدونم چرا:D
بدبختی کی حال داره بره کافی نت :biggrin: فعلا چندین نفر دارن سعی میکنن کارت منو بگیرن بفرستن برام اگه نشد مجبورم برم بیرون:D
ما جز مرفهین بی دردیم!واسه همین اینترنت سرعت بالا داریم!میخای واست بگیرم؟

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

خونسردي خودتون رو حفظ كنيد. نگران هم نباشيد. چند تا نفس عميق بكشيد :D

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا نگران کارت من نباشین بالاخره میگیریم:D

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اصلا نگران کارت من نباشین بالاخره میگیریم:D
در حال حاضر قسمت دریافت کارت ورود به جلسه سنجش خرابه ، فکر کنم فهمیدن شما نتونستید کارتتونو بگیرید الانم دارن درستش میکنن:D

samin_m

کاربر ممتاز
ما جز مرفهین بی دردیم!واسه همین اینترنت سرعت بالا داریم!میخای واست بگیرم؟

خوش بحالتون....!!

اینجا اینترنت پدالی هست،هروقت ب بیشتر از 2KB/S احتیاج بشه باید محکمتر پدال زد تا ب max اش ک 5KB/S هست برسه

:biggrin: کلا تو خونه که باز نمیکنه طفلی ابجیمم که نتونست بفرسته کلا توکلی کارت منو برداشته نمیده نمیدونم چرا:d
بدبختی کی حال داره بره کافی نت :biggrin: فعلا چندین نفر دارن سعی میکنن کارت منو بگیرن بفرستن برام اگه نشد مجبورم برم بیرون:d
عامو بی خیال کنکوره دیگه فوقش نمیدیم:cry::d
امسال شیراز سر جلسه بمب گذاری نکنن خوبه:d فک کنم همش عمدیه:razz:

من یقین دارم ک کار آمریکای جهانخوار و هم پیمانهاش هست...

میخوان نخبگان مارو ازمون بگیرن!! خیلی مواظب ترور های ناگهانی باشید!! دانشمندای هسته ای رو ک یادتونه؟؟!!

شنیدم قرار دانشمندان "سبدی" رو هم ترور کنن!!!:cry:

f.babaei

عضو جدید
چه خبرا اینجا:surprised:

این روزای آخری همه زدن به سیم آخر انگار :wallbash:
آقا امسال حوزه امتحانی عوض شده توی اصفهان قبلا دانشگاه صنعتی بود امسال انداختن سپاهان شهر:cool:
خدا بخیر بگذرونه:confused:

samin_m

کاربر ممتاز
اول از همه سلام میکنم خدمت همه شما عزیزان و حمید عزیز ک گویا داره اعزام میشه:D!!هه هه

ارادتمند!

و ب بقیه بچه ها هم میگم هیف این برف هست ک از دستش بدید!

من ک دیگه تعطیلات رو شروع کردم!!:D

دیروز خودم رفتم...! امروز هم داریم با رفقا میریم برف بازی ی ی ی!! کلی هم مهمون داریم!!هه هه هه

انصافا تاحالا توی این مدت انقدر انرژی و روحیه نداشتم!!! اصن جو و فضا ب کل عوض شد...

این برف نعمت خداست برای شارژ روحی ما قبل کنکور! حتما ازش کمال استفاده رو ببرید!

خدایااااااااااااااااااااااااااا شکر!;):D

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حال حاضر قسمت دریافت کارت ورود به جلسه سنجش خرابه ، فکر کنم فهمیدن شما نتونستید کارتتونو بگیرید الانم دارن درستش میکنن:D

آره باز شد انگار ولی آقامون برام گرفته بود دیگه:D
ولی جدا فک کنم بعضی شهرها باز نشده بود همون عمدی بود :razz::D بعد میگن چرا مغزا فرار میکنن خو کارت نمیدینشون:D

javad master

عضو جدید
یه صلوات بلند بالاخره رسید به شیراز نمیدونم اون بیچاره های بندر عباس و اینا تا روز کنکور گیرششون میاد یا نه :eek:
ویرایش هم میشد کنی خلاصه همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد پای هم پیر شند ایشالا ...
;)کنکورورررررم لهششششششششششش میکنیییمممم دور همیییییییی والا .....

mehdi.ma62

عضو جدید
خوشم اومد

خوشم اومد

سلام به همه بچه های گل و بلبل باشگاه
میبینم که حال همه خوبه و دارن به همدیگه روحیه میدن، یکی گرفتن کارتش شده سوژه خنده، یکی سربازی رفتنش، بعضیا برف و برف بازیشون، بعضیا گروه . . .:cool:
خلاصه اینجا کولاک کردن بچه ها از لحاظ روحیه;)
امیدوارم سرجلسه و صدالبته بعد آزمونم همچین روحیه ای داشته باشید:gol:
با توکل به خدا میریم به جنگ کنکور و کلکشو میکنیم

nastaran1r

عضو جدید
شاید مشکل ار پایه ضعیفت باشه...
ولی کلا همه خانوما تو رشته برق یه مقداری مشکل دارن چون درس ها تحلیلیه نگرانی نداره
اگه یه مقدار مدار تحلیل کنی یا الکترونیک به نظرم راه بیوفتی تجربه شخصیمم اینه که کسایی که ریاضیشون ضعیفه تو این رشته لنگ میزنند (امید وارم منظورمو معکوس دریافت نکنی)

راستش من اصلا ریاضیم ضعیف نیست توی درسای پایه نمرهای خوبی گرفتم

hamedgho2000

عضو جدید

پیشنهاد میکنم از کسانی که ده سال از کنکورشان گذشته راجع به اهمیت این «لحظات سرنوشت ساز کنکور» بپرسید. به شما خواهند گفت که لحظات سرنوشت سازتری در زندگی شما وجود خواهد داشت. لحظاتی که هیچکس آنها را مهم حساب نمیکند. مثل زمانی که در مهمانی هستید و یکی از بستگان یا دوستان، وقتی توانمندی و علاقه شما را می بیند، به شما شغل خوب و جذاب پیشنهاد میکند. با کسی که در دهه چهارم یا پنجم زندگی است صحبت کنید. به شما خواهد گفت که سرنوشت سازترین لحظات زندگیش، لحظه های کوتاه و کم اهمیتی بوده که هرگز فکر نمیکرده سرنوشت زندگیش را عوض کند…

کنکور تا حدی تاثیر گذار و مهم هست اما بدون شک همه چیز و تنها راه شکوفایی نیست حتی برای موفقیت تحصیلی ( چندین مثال میتونم در این مورد برای شما بزنم ...) پس زیاد هم در مورد آن سخت نگیرید حتی اگر نتیجه با تلاش شما رابطه خطی نداشت هم مطمئن باشید در طول زندگی علمی و شغلی خود مزد زحمات این چند ماه را خواهید دید. بلاشک
فعلا بریم سر مرورمون

بابک منافی

اخراجی موقت
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استان‌های گرفتار برف
نگرانی و بلاتکلیفی داوطلبان آزمون ارشد استان‌های گرفتار برف

آزمون کارشناسی ارشد در حالی از چهارشنبه در کشور برگزار می‌وشد که جمعی از داوطلبان این آزمون که حوزه‌های امتحانی‌ آنها در استان‌های گیلان و مازندران است، از مسئولان وزارت علوم و سازمان سنجش خواستند که با اتخاذ تدابیری لازم فرصت شرکت در آزمون ارشد برایشان فراهم شود.

به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)، یکی از این داوطلبان که در تهران به سر می‌برد و حوزه امتحانی‌اش استان گیلان است، در تماسی با ایسنا گفت: حدود ۹ ماه است که خود را برای آزمون کارشناسی ارشد آماده می‌کنم اما در حال حاضر نگرانم که با ادامه برف و کولاک و انسداد راه‌ها، نتوانم به حوزه امتحانی خود بروم و در آزمون شرکت کنم.

این دانشجو با انتقاد از عدم پاسخگویی مسئولان سنجش و استانداری در این باره، از وزارت علوم خواست که فکری برای این دسته از داوطلبان بکند.

داوطلب دیگری از صومعه‌سرا با اشاره به شرایط بحرانی این شهرستان به دلیل بارش بی‌سابقه برف از مسئولان آموزش عالی خواست که آزمون ارشد این استان‌ را به تاریخ دیگری موکول کند.

وی گفت: انصاف نیست که به دلیل مشکلات ناشی از برف و کولاک، شانس آزمون از ما گرفته شود چون اگر امسال در آزمون قبول نشوم باید به سربازی بروم.

داوطلب دیگری نیز گفت: داوطلبان بسیاری در روستاهای این استان زندگی می‌کنند که به دلیل مشکلات موجود، شرایط حضور در جلسه آزمون را ندارنند.

نگرانی داوطلبان حوزه‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد گرفتار برف در حالی مطرح می‌شود که رییس سازمان سنجش در نشست خبری امروز دوشنبه ضمن اعلام افزایش شمار حوزه های امتحانی از اعزام نماندگان سازمان جهت گفت‌وگو با مسئولان استانداری و فرمانداری استان‌های گرفتار برف و کولاک خبر داد و تصمیم‌گیری را به نوعی منوط به نتیجه مذاکرات و شرایط جوی منطقه تا روز برگزاری آزمون خواند.

ایسنا

هیچگـاه اجـازه نده احساس نا امیـدی باعث شود به کمتر از آنچه لیاقتش را داری رضایـت دهی....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا