گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
من کارتمو گرفتم به توکلی نگینا:biggrin:

بچه های تاپیک بعد از شنیدن این خبر خیلی خیلی خوشحال کننده :D

rezaei.sp

عضو جدید
منم اونجا افتادم . هم بد مسیره هم ازش خوشم نمیاد !! چرا دانشگاه آزاد آخه ؟!! من کنکور کارشناسی هم آزاد ثبت نام نکردم اصلا خوشم نمیاد ازش .. خیلی هم دوره ...:cry:
بابا توکلی حال داده به داوطلبا . خواسته انرژی بده بهشون .
ساختمون تمیزیه که . کلی چشم انداز داره .
برو حالشو ببر . ;)

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
[h=1]نحوه اصلاح معدل در آزمون کارشناسی ارشد[/h]
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون داوطلبان، براساس ثبت‌نام اینترنتی که توسط خود داوطلبان انجام شده، درج شده و داوطلبان باید معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به تبصره‌های ذیل بررسی و در صورت مشاهده مغایرت، به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ویرایش معدل خود اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مسئولیت و تبعات درج معدل اشتباه بعهده شخص داوطلب است کمااینکه در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولی داوطلبان دارای مغایرت معدل نیز اقدام شد.
فارغ‌التحصیلان سنوات قبل و همچنین آن دسته از داوطلبانی که تا ۱۲ آبان ماه سال جاری (زمان شروع ثبت نام برای شرکت در آزمون) به عنوان دانش‌آموخته تلقی شده‌اند و یا به عبارت دیگر موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شده‌اند باید معدل‌ مندرج‌ در مدرک‌ لیسانس ‌(کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
همچنین دانشجویان‌ شاغل‌ به‌ تحصیل‌ در مقطع کارشناسی که در زمان شروع به ثبت نام برای شرکت در این آزمون (تاریخ تا ۱۲ آبان امسال زمان ثبت‌نام) همچنان دانشجو بوده‌اند، اعم از اینکه بعد از پایان مهلت زمان ثبت‌نام ( ۱۹ آبان ماه امسال) فارغ‌التحصیل شده‌اند و یا حداکثر تا ۳۰ بهمن ماه امسال فارغ‌التحصیل خواهند شد، لازم است در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود براساس مدرک فارغ‌التحصیلی اقدام نمایند.
دانشجویان سال آخر که حداکثر تا ۳۱ شهریور سال آینده فارغ‌التحصیل خواهند شد، لازم است میانگین واحدهای گذرانده شده تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در این اطلاعیه) را به تأیید موسسه محل تحصیل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولی به موسسه محل قبولی ارائه نمایند.
فارغ‌التحصیلان‌ دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل مقطع کاردانی (فوق‌دیپلم‌) و مقطع کارشناسی (لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
دانشجویان‌ شاغل به تحصیل‌ در مقطع کارشناسی ناپیوسته که‌ پس‌ از اخذ مدرک‌ کاردانی (فوق‌دیپلم‌) در مقطع‌ کارشناسی‌ ناپیوسته پذیرفته‌ شده‌اند، باید معدل مقطع کاردانی و میانگین‌ واحدهای‌ گذرانیده‌ شده در مقطع کارشناسی آنان تا ۳۱ شهریور یا ۳۰ بهمن ماه سال جاری با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون، مطابق مفاد تبصره ۲ فوق یکسان باشد.

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نحوه اصلاح معدل در آزمون کارشناسی ارشد

فارغ‌التحصیلان سنوات قبل و همچنین آن دسته از داوطلبانی که تا ۱۲ آبان ماه سال جاری (زمان شروع ثبت نام برای شرکت در آزمون) به عنوان دانش‌آموخته تلقی شده‌اند و یا به عبارت دیگر موفق به اخذ مدرک لیسانس (کارشناسی) شده‌اند باید معدل‌ مندرج‌ در مدرک‌ لیسانس ‌(کارشناسی) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
همچنین دانشجویان‌ شاغل‌ به‌ تحصیل‌ در مقطع کارشناسی که در زمان شروع به ثبت نام برای شرکت در این آزمون (تاریخ تا ۱۲ آبان امسال زمان ثبت‌نام) همچنان دانشجو بوده‌اند، اعم از اینکه بعد از پایان مهلت زمان ثبت‌نام ( ۱۹ آبان ماه امسال) فارغ‌التحصیل شده‌اند و یا حداکثر تا ۳۰ بهمن ماه امسال فارغ‌التحصیل خواهند شد، لازم است در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون نسبت به اصلاح معدل خود براساس مدرک فارغ‌التحصیلی اقدام نمایند.
.
من 30 بهمن فارغ میشم ولی معدلم الان که نمدونم چنده 30 بهمن میفهمم چیکار کنم؟من معدلمو تا اخر شهریور زدم

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کسی میدونه دانشگاه تهران و شریف و فردوسی هر کدوم این ها نهایتش میدان تا چه رتبه ای میگیره؟؟

خوشبحالت شما رتبتون هم اومده داری انتخاب رشته میکنی ما که هنوز کارتمون هم از نزدیک ندیدیم

bolka

عضو جدید
من علوم تحقیقات هستم!! بقیه کجا؟؟

راستی،کسی میدونه از درب ورودی تا دانشکده علوم پایش چقدر راه هست؟؟

منم همونجا هستم. ساعت 2.30
زیاد راهی نیست با بی آرتی از صادقیه که میای جلوی درش پیاده شو دانشجوها رو خودت میبینی که از کج میرن تو. متوجه میشی نگران نباش

یه ســــــــوال!

حداقل زمانی که میشه تو امتحان بود چقدره؟

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
نحوه اصلاح معدل در آزمون کارشناسی ارشد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون داوطلبان، براساس ثبت‌نام اینترنتی که توسط خود داوطلبان انجام شده، درج شده و داوطلبان باید معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون خود را با توجه به تبصره‌های ذیل بررسی و در صورت مشاهده مغایرت، به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به ویرایش معدل خود اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مسئولیت و تبعات درج معدل اشتباه بعهده شخص داوطلب است کمااینکه در سنوات گذشته نسبت به لغو قبولی داوطلبان دارای مغایرت معدل نیز اقدام شد.
دانشجویان سال آخر که حداکثر تا ۳۱ شهریور سال آینده فارغ‌التحصیل خواهند شد، لازم است میانگین واحدهای گذرانده شده تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری را در قسمت ویرایش اطلاعات کارت شرکت در آزمون درج نموده و فرم مخصوص معدل (مندرج در این اطلاعیه) را به تأیید موسسه محل تحصیل خود رسانده و آنرا نزد خود نگهدارند تا در صورت قبولی به موسسه محل قبولی ارائه نمایند.
فارغ‌التحصیلان‌ دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته باید معدل مقطع کاردانی (فوق‌دیپلم‌) و مقطع کارشناسی (لیسانس) آنان با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون یکسان باشد.
دانشجویان‌ شاغل به تحصیل‌ در مقطع کارشناسی ناپیوسته که‌ پس‌ از اخذ مدرک‌ کاردانی (فوق‌دیپلم‌) در مقطع‌ کارشناسی‌ ناپیوسته پذیرفته‌ شده‌اند، باید معدل مقطع کاردانی و میانگین‌ واحدهای‌ گذرانیده‌ شده در مقطع کارشناسی آنان تا ۳۱ شهریور یا ۳۰ بهمن ماه سال جاری با معدل مندرج در کارت شرکت در آزمون، مطابق مفاد تبصره ۲ فوق یکسان باشد.

ای بابا الان چیکار کنیم؟توی سایت قبل اینکه به قسمت پرینت کارت بری اونجا همین چیزی که نوشتی نوشته ولی وقتی میری قسمت پرینت کارت ورود به جلسه(همون قسمت وارد کردن شماره پرونده و ...) اونجا بالا یه فایل هستش نوشته تا شهریورم وارد کنید مشکلی نیستش
حالا تکلیف چیه؟

یه برقی

عضو جدید
خوشبحالت شما رتبتون هم اومده داری انتخاب رشته میکنی ما که هنوز کارتمون هم از نزدیک ندیدیم

دوست محترم نگران نباشید راجب معدل همون تابستون درسته
بعدش اینا شونصد بار دیگه برای معدل احتمالا ویرایش میزارند اون موقع فوقش مجدد معدلتون که تا پایان بهمن تایید مدیریت اموزشی میشه وفیکس میشه و ... فوقش اصلاح کنید...
.
.
نه بابا من رتبم نیومده منم مثل شما امسال کنکور دارم..داشتم پیش بینی میکردم برم شریف یا تهران یا فردوسی :)

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همونجا هستم. ساعت 2.30
زیاد راهی نیست با بی آرتی از صادقیه که میای جلوی درش پیاده شو دانشجوها رو خودت میبینی که از کج میرن تو. متوجه میشی نگران نباش

یه ســــــــوال!

حداقل زمانی که میشه تو امتحان بود چقدره؟

حتما باید با بی ار تی بیاد؟نمیشه با ماشین دیگه بیاد؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوست محترم نگران نباشید راجب معدل همون تابستون درسته
بعدش اینا شونصد بار دیگه برای معدل احتمالا ویرایش میزارند اون موقع فوقش مجدد معدلتون که تا پایان بهمن تایید مدیریت اموزشی میشه وفیکس میشه و ... فوقش اصلاح کنید...
.
.
نه بابا من رتبم نیومده منم مثل شما امسال کنکور دارم..داشتم پیش بینی میکردم برم شریف یا تهران یا فردوسی :)

ممنون
دانشگاه تهران تو زمینه مخابرات میدان مثل دانشگاه شریف در زمینه مخابرات سیست هستش :دی
فوقش زیر 60 پر میشه.
شریف فک میکنم گرایشی به نام میدان نداره اسمش فکر کنم مایکروویو و نوری باشه که تا 150 فک کنم بشه قبول شد
فردوسیم انگار توی یکی از وبلاگها بحث میشد تا 1000 پرمیشه البته شبانشو گفتما.روزانه فک کنم 800 اینا

یه برقی

عضو جدید
اگه کمتر از معدل اصلی بزنیم و نخایم ویرایش کنیم مشکلی پیش میاد؟

ببنید وقتی میگن دقیق احتملا باید دقیق باشه وگر نه میتونند گیر بدند...

من خودم یکی از نمره هام که تابستون برداشتم هنوز اعلام نشده و مطمئنم 19 یا 20 میشم(و معدلم 15 هستش ) بعدش این وقتی اعلام بشه قطعا معدلم میره بالاتر و تا اخر تابستون هم برام حساب میشه چون واحدش رو اون جا انتخاب کردم

هر چند نمیشه به شنیده ها اتکا کرد
ولی مسئول اموزش میگفت که بعد اعلام نمره معدلت میره بالاتر و در واقع معدل اعلامیم پایین تر هم تازه هست میگفت نه ایراد نمیگرند ولی اگه معدل اعلامی از واقعی بیش تر باشه به قول خودشون قبولی کان لم یکن تلقی میشو د.....

یه برقی

عضو جدید
ممنون
دانشگاه تهران تو زمینه مخابرات میدان مثل دانشگاه شریف در زمینه مخابرات سیست هستش :دی
فوقش زیر 60 پر میشه.
شریف فک میکنم گرایشی به نام میدان نداره اسمش فکر کنم مایکروویو و نوری باشه که تا 150 فک کنم بشه قبول شد
فردوسیم انگار توی یکی از وبلاگها بحث میشد تا 1000 پرمیشه البته شبانشو گفتما.روزانه فک کنم 800 اینا

ایول مسعود خان خیلی اطلاعاتت درسته...
اره شریف همون مایکروویو داره ....

من فردوسی توی همین تاپیک دیدم 1000 روزانه قبول شده بودند میدان ها !!!

مطئنی شبانش بیش از اینا نیست ؟؟ مثلا 1000 به بعد ؟؟
.
.
راستی ممنون جواب دادی...انشالله سال بعد شریف یا هر جایی که دوست داری قبول شی....

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا همش من حس میکنم از اون چیزایی که نخوندم امسال میاد.این فکرا اصابمو خورد کرده

یه برقی

عضو جدید
چرا همش من حس میکنم از اون چیزایی که نخوندم امسال میاد.این فکرا اصابمو خورد کرده

جدی من همش فکر میکردم من تنها ازاین فکرا میکنم ...پس اپیدمی هستش ....

منم توی هر درس یه مبحثو گذاشتم کنار خیلی هم جزیی هستش میگم شانس ما طراح بیاد گیر بده به اینا و عدل سوالای اسون اون درس هم از اون مباحث باشه و...

مثلا کنترل پارسال نایکوئیست مستقیم نیومد...و کسی که جبران ساز هم نخونده بود اون تست راحت رو از دست میداد چون ترکیب این دو بود..ازطرفی سخت ترین سوالاش یکی سوال مکان بود و دیاگرام بدش هم کاملا جدید بود و در واقع کسی که به نظر من مثلا تا قبل مکان امین رضایی رو خونده بود با کسی که کل کتابو خونده بود هیچ فرقی نداشت و شاید حتی جلوتر هم بود هم از نظر روحیه و هم از نظر منفی نزدن...چون اون دو سه تا تست رو اکثرا زدند ولی اشتباه !!!!..یا مثلا سوال خطاش هم خیلی سخت و جدید بود... ولی بقیش باز خوب بود...

llvll.asoud

کاربر ممتاز
ایول مسعود خان خیلی اطلاعاتت درسته...
اره شریف همون مایکروویو داره ....

من فردوسی توی همین تاپیک دیدم 1000 روزانه قبول شده بودند میدان ها !!!

مطئنی شبانش بیش از اینا نیست ؟؟ مثلا 1000 به بعد ؟؟
.
.
راستی ممنون جواب دادی...انشالله سال بعد شریف یا هر جایی که دوست داری قبول شی....

والا همونطوری که گفتم درمورد فردوسی اطلاعات خاصی ندارم بچه ها توی وبلاگ آقای تقدسی بحث میکردن که یکی گفتش تا 1200 شبانه قبول شدن بعد یکیش گفت نهایت تا 1000 ولی باز به انتخاب رشته و گرایش افراد قبل اون فرد بستگی داره نمیشه نسخه خاصی پیچید ولی درمورد دانشگاهای خیلی سرشناس مثل شریفو تهران میشه گفت همین رنج قبولیه.

مخلصم.ایشالا شما و تمام بچه هایی که میان اینجا و دغدغه کنکور دارن نتیجه خوبی بگیرن.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچها کارت ورود به جلسه دخلی به کارت دریافت سبد کالا داره؟؟:w20:

Armin-Z

کاربر ممتاز
مسی جان نکنه شما مسئول این سبد ها هستی؟ آخه تو همه پست هات سبد داره :biggrin:
این سبد ما رو کی میدین پسسسسسس؟؟؟؟ :D
آها شما با ما خصومت تیمی دارین، امشب که دیگه جاتون با ما عوض میشه، واسه همین سبد ما رو نمیدی نه؟ :D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسی جان نکنه شما مسئول این سبد ها هستی؟ آخه تو همه پست هات سبد داره :biggrin:
این سبد ما رو کی میدین پسسسسسس؟؟؟؟ :D
آها شما با ما خصومت تیمی دارین، امشب که دیگه جاتون با ما عوض میشه، واسه همین سبد ما رو نمیدی نه؟ :D

آره دیگه کار پیدا کردم . سبد فروشی زدم :biggrin:
یه هفته میدیم جامونو به شما :D البته به شما نه تیم اول شهرتون :biggrin:

javad master

عضو جدید
چرا من نمیتونم کارت ورود به جلسه بگیرم ؟فک کنم شیراز نرسیده یو راهه ححححتما کسی از شیراز تونسته بگیره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا