گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اصلا هم خوف ورت نداره.....يه جاقويي ,خنجري ...رينك بكسي ...هفت تيري ...مسلسلي جيزي با خودت ببر..جهت اطمينان خاطر!!!:d

فکرکنم پنجه بکس یادت رفت;):D

بالاخره همشون رقیبهایی هستن که دارن از دور خارج میشن:w11:

مظمئن باش بجز حدود 20% شرکت کننده ها بقیه سیاهی لشکر هم نیستند;)

درود
دوستان یه مشورت
من صبحها دیر پا میشم . حدودا 10
میخوام وقتیو که از دست میدم جبران کنم . به نظرتون شبا هم بخونم (10 تا 1) تاثیر داره ؟؟
این وقت شب میشه چیزی خوند ؟؟

سلام عرفان جان

خوبی داداش؟

چ خبرا؟

والا منم تقریبا هرروز همین ساعتا بیدار میشم! فکر نمیکنم برای ما ک کنکورمون ساعت 2 هست ساعت بدی باشه..! تازه عزیزانی ک برای رفتن ب جلسه مشکل دوری مسافت و ترافیک هم ندارن اوضاع بهتر هست(من معمولا 12 میزنم بیرون تا قبل 2 ب آزمونا برسم!)

ب نظر من این موقع دنبال یاد گیری نباش،مغز خستس! بیشتر کارای سبک انجام بده مثل مرور لغت های زبان و...!البته ب نظرم از 11:30-12 ب بعد دیگ در تدارک خوابیدن باش!;)

راستی همینجا جا داره سلامی هم بکنم خدمت دوستایی ک میان و سر میزنن و با تشکرهای قشنگون اعلام میکنن ک باما هستن و دل تنگی مارو هم کمتر میکنن...;)(اسم نمیبرم چون ممنکنه یکی یادم بره بد بشه!ولی همتون میدونید ک باشمام:gol:)

juvefans

کاربر ممتاز
دوستان من پارسال که شرکت کردم برای المپیاد مشکلی که داشتیم اینم بود خیلی برای ورود به محل آزمون و کلاسها طول کشید که کمی با تاخیر هم بود . کلی دم در ورودی برای گرفتن وسایل و .. زمان تلف شد.
:warn:خیلی از بچه ها دائم شلوغ میکردند و سر وصدا داشتند و تمرکز بقیه رو از بین میبردند .( مخصوصا سر کیک خوردن:warn: )

من یه پیشنهاد دارم که این مسائل رو همه با هم ایمیل کنیم به سازمان سنجش ، اینطوری حداقل منفعل ننشستیم ببینیم چی میشه و تلاشمونو کردیم . باید حداقل حرفمون رو بزنیم باید بگیم چه مشکلی داریم شاید تصمیمی گرفته بشه .
مواردی مثل : تاخیر در شروع آزمون ، صحبت کردن مراقب ها باهم ، بعضی مراقبها با دانشجو حرف میزندند ، اجازه ورود به جلسه حد اقل 10 دقیقه قبل از شروع زمان آزمون ، وجود نور کافی در حوزه های امتحانی و تهویه .:mad:

دوست من هم که رتبه های تک رقمی سنجش بود به خاطر همین مسائل به گفته خودش خیلی تمرکزش به هم ریخت و 700 شد . گفت هم طبقه زیر همکف بوده هم خیلی تاخیر داشتند .
نظرتون چیه ؟ ;)

rezaei.sp

عضو جدید
درود
دوستان یه مشورت من صبحها دیر پا میشم . حدودا 10
میخوام وقتیو که از دست میدم جبران کنم . به نظرتون شبا هم بخونم (10 تا 1) تاثیر داره ؟؟
سلام عرفان جون .
ساعتی که از خواب بیدار میشی نباید ناراحتت کنه و یا نگرانت کنه . تنظیم ساعت خواب خیلی کار ساده ای نیست . مخصوصا واسه دوستانی که در منزل هستند . دوستانی که شاغل باشند و یا صبح کلاس داشته باشند و یا کتابخونه برن ، میتونن صبح زود بیدار شن و عادت کنن . اما واسه بقیه کار سختیه و طبیعیه که شبا دیر بخوابند و صبحا دیر بیدار شن .
معمولا یه چیز نرمال اینه که هر ساعتی بخوابی ، 8 ساعت باید صرف خواب بشه . اگه بیشتر از 8 ساعت بخواد واسه خواب مصرف بشه ، اتلاف وقت حساب میشه و باید جلوگیری کرد.
اگه اینجور که میگین ساعت 10 بیدار میشی ، حتما باید شب رو به مطالعه اختصاص بدی . تا 2 بشین بخون که وقت مفید رو از دست ندی .
اینم به شرطی جواب میده که رو یه عادت بری جلو . یعنی طوری نباشه که دو روز ساعت 10 بیدار شی و بعد یه روز ساعت 7 صبح از خواب بیدار شی و یا به هر صورت دیگه بهم بخوره . چون اینحالت دوباره خوابتو بهم میزنه و مطمئنا شبا دیگه انرژی واست نمیمونه که بخوای مطالعه کنی .
اگه میدونی مجبوری که بعضی روزا رو زود بیدار شی ، اون یه حالت دیگه است که برنامه خاص خودشو میطلبه .

rezaei.sp

عضو جدید
دوستان من پارسال که شرکت کردم برای المپیاد مشکلی که داشتیم اینم بود خیلی برای ورود به محل آزمون و کلاسها طول کشید که کمی با تاخیر هم بود . کلی دم در ورودی برای گرفتن وسایل و .. زمان تلف ش د. :warn:خیلی از بچه ها دائم شلوغ میکردند و سر وصدا داشتند و تمرکز بقیه رو از بین میبردند .( مخصوصا سر کیک خوردن:warn: ) من یه پیشنهاد دارم که این مسائل رو همه با هم ایمیل کنیم به سازمان سنجش ، اینطوری حداقل منفعل ننشستیم ببینیم چی میشه و تلاشمونو کردیم . باید حداقل حرفمون رو بزنیم باید بگیم چه مشکلی داریم شاید تصمیمی گرفته بشه . مواردی مثل : تاخیر در شروع آزمون ، صحبت کردن مراقب ها باهم ، بعضی مراقبها با دانشجو حرف میزندند ، اجازه ورود به جلسه حد اقل 10 دقیقه قبل از شروع زمان آزمون ، وجود نور کافی در حوزه های امتحانی و ت هویه .:mad: دوست من هم که رتبه های تک رقمی سنجش بود به خاطر همین مسائل به گفته خودش خیلی تمرکزش به هم ریخت و 700 شد . گفت هم طبقه زیر همکف بوده هم خیلی تاخیر داشتند . نظرتون چیه ؟ ;)
نباید اینطور که میگید باشه .
البته واقعیت هست و بعضی حوزه ها انواع مشکلات رو دارند.
کار خیلی خوبیه . من موافقم . هر کی هر مشکلی که میبینه با ذکر دلایل و آنچه که مشاهده شده رو ارسال کنه . حتما تاثیر میزاره .
در کل باید آمادگی مواجه شدن با این مشکلات رو داشت . ممکنه هر معضلی سر جلسه وجود داشته باشه . نباید تاثیر منفی بزاره . یعنی باید در طول کنکور ازمایشیها طوری تجریه کسب کنیم که اثرات منفی حواشی سر جلسه به حداقل برسه .
چی بگم والاا . کار خیلی سخته . :w19:

samin_m

کاربر ممتاز
دوستان من پارسال که شرکت کردم برای المپیاد مشکلی که داشتیم اینم بود خیلی برای ورود به محل آزمون و کلاسها طول کشید که کمی با تاخیر هم بود . کلی دم در ورودی برای گرفتن وسایل و .. زمان تلف شد.
:warn:خیلی از بچه ها دائم شلوغ میکردند و سر وصدا داشتند و تمرکز بقیه رو از بین میبردند .( مخصوصا سر کیک خوردن:warn: )
۸
من یه پیشنهاد دارم که این مسائل رو همه با هم ایمیل کنیم به سازمان سنجش ، اینطوری حداقل منفعل ننشستیم ببینیم چی میشه و تلاشمونو کردیم . باید حداقل حرفمون رو بزنیم باید بگیم چه مشکلی داریم شاید تصمیمی گرفته بشه .
مواردی مثل : تاخیر در شروع آزمون ، صحبت کردن مراقب ها باهم ، بعضی مراقبها با دانشجو حرف میزندند ، اجازه ورود به جلسه حد اقل 10 دقیقه قبل از شروع زمان آزمون ، وجود نور کافی در حوزه های امتحانی و تهویه .:mad:

دوست من هم که رتبه های تک رقمی سنجش بود به خاطر همین مسائل به گفته خودش خیلی تمرکزش به هم ریخت و 700 شد . گفت هم طبقه زیر همکف بوده هم خیلی تاخیر داشتند .
نظرتون چیه ؟ ;)

علی جان پارسال حوزت کجا بود؟

3tare_87

عضو جدید
درود
دوستان یه مشورت
آقا عرفان تا اونجایی که من میدونم ساعت 11 به بعد هرچی بخونی فایده نداره چون زمان استراحت و ری استارت شدنه مغزه !! حالا اگه شما درس بخونی مانع کارش شدی!! در ضمن خواب شب اصن با روز جبران نمیشه! هر چی دیرتر بخوابی به خواب بیشتری احتیاج داری! به همین خاطر ممکنه که بیش از 8 ساعت بخوابید!! اما بازم در طول روز خیلی زود احساس خستگی کنید!

این مطلب رو من چند روز پیش خوندم جالب بود! فک کنم برای هممون مفید باشه!!!

1.نخوردن صبحانه
كسانی كه صبحانه نمی‌خورند قند خونشان به سطح پائین تری افت می‌كند. این امر باعث تامین نامناسب مواد غذائی برای مغز و در نتیجه افت فعالیت مغزی می‌شود.

2. پرخوری
این امر باعث تصلب شرائین (سختی دیواره رگهای) مغز شده و منجر به كاهش قدرت ذهنی می‌شود.

3- دخانیات
این امر باعث كوچك شدن چند برابری مغز و منجر به آلزایمر می‌شود.

4. استفاده زیاد قند و شكر
استفاده زیاد قند و شكر جذب پروتئین و مواد غذائی را متوقف می‌كند و منجر به سوء تغذیه و احتمالا اختلال در رشد مغزی خواهد شد

5. آلودگی هوا
مغز بزرگترین مصرف كننده اكسیژن در بدن ماست. دمیدن هوای آلوده باعث كاهش اكسیژن تامینی مغز شده و منجر به كاهش كارآیی مغز می‌شود.

6. كمبود خواب
خواب به مغزمان اجازه استراحت می‌دهد. دوره طولانی كاهش خواب منجر به شتاب گیری مرگ سلولهای مغزی خواهد شد.

7. پوشاندن سر به هنگام خواب
خوابیدن با سر پوشیده باعث افزایش تجمع دی اكسید كربن و كاهش تجمع اكسیژن شده و منجر به تأثیرات مخرب مغزی خواهد شد.

8.كار كشیدن از مغزتان در هنگام بیماری
كار سخت یا مطالعه در زمان بیماری ممكن است منجر به كاهش كارآئی مغز و در نتیجه صدمه مغزی شود

9.كاهش افكار مثبت
فكر كردن بهترین راه برای تمرین دادن به مغزمان است. كاهش افكار مثبت مغزی ممكن است باعث كوچك شدن مغز شود.

10.كم حرفی
مكالمات انتزاعی منجر به رشد كارآئی مغز خواهد شد.

اگر کسی میخواهد خوشبخت و خوشحال باشد باید کاری را انجام دهد که دوست دارد، وقتی کاری را دوست داشته باشید هرگز احساس خستگی به شما دست نمیدهد.

خواهش من این است که کاری نکنید تا در آینده عذاب وجدان پیدا کنید، کسانی که نسبت به سایرین محبت و خدمت میکنند و راه راست را به دیگران نشان میدهند، همیشه روح آزاد و سالمی دارند و بدون عذاب وجدان زندگی میکنند. از جوانی جلوی کارهای نامناسب را بگیرید و به دنبال کاری باشید
که آینده ای معنوی و سربلندی برای شما به همراه داشته باشد.

پروفسور سمیعی

atena2

عضو جدید
سازمان سنجش که اهمیت نمی ده باید خودمون رو آماده کنیم تا در بدترین شرایط هم بتونیم تمرکز داشته باشیم..

aysan 00500

اخراجی موقت
درود
دوستان یه مشورت

آره به نظر من بخون زمانت رو از دست نده حتی 1 ساعت که الان هر ثانیه اش واسمون طلاست من خودمم شبا میخونم چون شبا تمرکزم بیشتره باز بستگی به خودت داره اگه ازاون دسته آدمایی هستی که شبا نمیتونن بخونن صبح زودتر بیدار شو خلاصه فقط وقت رو از دست نده که خدایی نکرده پشیمون نشی.

hamedgho2000

عضو جدید
آره به نظر من بخون زمانت رو از دست نده حتی 1 ساعت که الان هر ثانیه اش واسمون طلاست من خودمم شبا میخونم چون شبا تمرکزم بیشتره باز بستگی به خودت داره اگه ازاون دسته آدمایی هستی که شبا نمیتونن بخونن صبح زودتر بیدار شو خلاصه فقط وقت رو از دست نده که خدایی نکرده پشیمون نشی.
بستگی داره به خود فرد که چطوری از زمانش استفاده کنه
(هر شب حداکثر 6 ساعت می خوابم از 1 تا 7 صبح و حدود 10 روز بود که هر شب حداکثر 5الی 5:30 ساعت می خوابیدم ) اما امروز که مرخصی(کاری) بودم (دیشب 4 ساعت خوابیدم ) صبح بیدار شدم نیم ساعت همه چی عادی بود بعدش کله پا
:confused:
به نظر کشش ندارم. همون 6 ساعت معقول بود مثل اینکه
توصیه این که تا جایی که امکانش هست از هدر رفتن وقت در طول روز جلوگیری کنیم تا لازم نشه با کم خوابی جبرانش کنیم
تجربه من اینه

juvefans

کاربر ممتاز
بچه ها اینکه سازمان سنجش اهمیت میده یا نه مهم نیست مهم اینه که ما تلاشمونو کرده باشیم . تنها راهی که مونده و هزینه ای هم نداره وقتی هم نمیگیره رو انجام بدیم. اینکه شما منتظر باشی ببینی چی پیش میاد که راه حل نیست !:warn:

اسفندیاری

عضو جدید
سلام دوستان.
داخل کتاب آبی دانشگاه تهران سوال های سیگنال رو نداره.شما چه کار می کنید واسه جمع بندی سیگنال؟

atena2

عضو جدید
کم خوابی یادگیری رو کاهش میده سعی کنید حداقل 7 ساعت بخوابید . بازدهی و کیفیت رو میبره بالا که از کمیت مهمتره.
من خودم با وجود محدودیت های زمانی در روز از خواب و استراحتم نمی زنم. یک شب دو شب که نیست شش هفت ماهه داریم می خونیم . دقیقا مثل دو ماراتن نباید سرعت رو برد بالا . چون اون وقت یه جایی کم می یاریم.

......
در مورد روش اسلام پناه هم به نظر من برای کسی خوبه که از اول با برنامه ریزی اون خونده باشه. اون میگه نهایت تا آخر مهر باید درسها رو تموم کنید . بعد با برنامه ازمونها پیش برید و اصلا عقب نیفتید. دو هفته مهلت مثلا برای 25 درصد هست دو روز درس بخونید و مرور کنید. بقیه اش رو تست وتمرین حل کنید.
خوب کسی که با این برنامه پیش بره یه ماه قبل کنکور به تسلطی میرسه که فقط می مونه مرور تستها ..

اما خوب من با برنامه اون پیش نرفتم . نه مهر یه دورم رو تموم کردم نه تستها رو کامل زدم برای همین ترجیح میدم با برنامه خودم پیش برم . به جای اینکه هی تستهای تکراری رو بخونم برم ریاضی رو تموم کنم و تست بزنم . چون میدونم ریاضی درسی هست که اگه تست بزنم می تونم روش حساب کنم . من از اول فکر این آخرها رو کرده بودم یه خلاصه مفید و کامل دارم که در عرض دو هفته می تونم سه چهار بار بخونم و مرور کنم. در حال حاضر هم برنامه ام تست زدن توی درسهایی است که تستهاشون مونده مربوط به 10 سال اخیر .. می دونم خیلی عقبم . اما تمام تلاشم اینه که دیگه پشت کنکو رنمونم .

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز
بچه ها اینکه سازمان سنجش اهمیت میده یا نه مهم نیست مهم اینه که ما تلاشمونو کرده باشیم . تنها راهی که مونده و هزینه ای هم نداره وقتی هم نمیگیره رو انجام بدیم. اینکه شما منتظر باشی ببینی چی پیش میاد که راه حل نیست !:warn:

حب داداشم شما یه زحمت بکش لینکشو بده ماهم انجام بدیم;)

hamedgho2000

عضو جدید
کم خوابی یادگیری رو کاهش میده سعی کنید حداقل 7 ساعت بخوابید . بازدهی و کیفیت رو میبره بالا که از کمیت مهمتره.
من خودم با وجود محدودیت های زمانی در روز از خواب و استراحتم نمی زنم. یک شب دو شب که نیست شش هفت ماهه داریم می خونیم . دقیقا مثل دو ماراتن نباید سرعت رو برد بالا . چون اون وقت یه جایی کم می یاریم.

......
در مورد روش اسلام پناه هم به نظر من برای کسی خوبه که از اول با برنامه ریزی اون خونده باشه. اون میگه نهایت تا آخر مهر باید درسها رو تموم کنید . بعد با برنامه ازمونها پیش برید و اصلا عقب نیفتید. دو هفته مهلت مثلا برای 25 درصد هست دو روز درس بخونید و مرور کنید. بقیه اش رو تست وتمرین حل کنید.
خوب کسی که با این برنامه پیش بره یه ماه قبل کنکور به تسلطی میرسه که فقط می مونه مرور تستها ..

اما خوب من با برنامه اون پیش نرفتم . نه مهر یه دورم رو تموم کردم نه تستها رو کامل زدم برای همین ترجیح میدم با برنامه خودم پیش برم . به جای اینکه هی تستهای تکراری رو بخونم برم ریاضی رو تموم کنم و تست بزنم . چون میدونم ریاضی درسی هست که اگه تست بزنم می تونم روش حساب کنم . من از اول فکر این آخرها رو کرده بودم یه خلاصه مفید و کامل دارم که در عرض دو هفته می تونم سه چهار بار بخونم و مرور کنم. در حال حاضر هم برنامه ام تست زدن توی درسهایی است که تستهاشون مونده مربوط به 10 سال اخیر .. می دونم خیلی عقبم . اما تمام تلاشم اینه که دیگه پشت کنکو رنمونم .
اتفاقا من هم دو به شک ام
دارم 92 رو می زنم
اما مباحثی هس که قبلا زیاد وقت گذاشتم روشون مثلا 1-2 ماه پیش
و الان روابط و بعضی راه حل ها کامل یادم نیست !
اینجوری تست کنکور زدن بیشتر عذابه تا پیشرفت!
مثلا92 رو میانگین X درصد زدم درصورتی که مطمئن بودم که اگه یه دور خلاصه هام رو مرور می کردم میشد 15-20 درصد بالاتر هم زد !
نظر بقیه دوستان رو هم اگه امکانش هست می خواستم بدونم

M_O_H_3_E_N

اخراجی موقت
سلام دوستان.
داخل کتاب آبی دانشگاه تهران سوال های سیگنال رو نداره.شما چه کار می کنید واسه جمع بندی سیگنال؟

تجزیه و تحلیل مدرسان چاپ جدیدش تا کنکور 92 رو هم حل کرده برای جمع بندی به نظرم خیلی مناسبه .

Armin-Z

کاربر ممتاز
اتفاقا من هم دو به شک ام
دارم 92 رو می زنم
مثلا92 رو میانگین X درصد زدم درصورتی که مطمئن بودم که اگه یه دور خلاصه هام رو مرور می کردم میشد 15-20 درصد بالاتر هم زد !
من فک میکنم زیاد به جنبه آزمونی که درصدش برامون مهمه به اینا نگاه نکنیم بهتره، بیشتر جنبه اینو داشته باشه که ببینیم کجاها فراموش شده و مرور کنیم
مسلما ً هیچی مثه تستای کنکور اهمیت قسمت های مختلف رو به ما نشون نمیده، فک میکنم هر جای صحبتهای آقای اسلام پناه درست نبود، اون قسمتش که گفتن "هر قدر هم که بخونید و مرور کنید، باز هم فک میکنید آماده نیستید و نیاز به مرور دارید" خیلی درست بود، من خودم اینجورم، فرمولی که با 60 بار خوندنش فک میکنم هنوز بلد نیستمش، با یه بار استفاده تو یه تست خوب، تو ذهنم میمونه

.V A H I D.

عضو جدید
به نظر من اگه می خواین تستای کنکورو بزنین اصلا قبلش خلاصه هاتون نگاه نکنین
چون اینجوری تستایی که بلدین و بزنین مطمئنا دیگه تو فرمولش اشتباه نمی کنین،تستایی هم که فرمولش یادتون رفته و نمی زنین بعدش که نگاه کنین فرمولش تو ذهنتون میمونه چون عواقبشو دیدین...

samin_m

کاربر ممتاز
اتفاقا من هم دو به شک ام
دارم 92 رو می زنم

حامد جان من نمیدونم شما درصدات برات مهمتره یا آشنایی با ضعف هات

ب نظر من وقتی مروری روی چیزی نداشته باشیم و با دوری از شرایط آماده،بیشتر اشتباه میکنیم بیشتر مجبور میشیم فکر کنیم و این خیلی خوبه

چون شرایط نامطلوب رو تجربه میکنیم،فشار روی مغر رو تجربه میکنیم و از همه مهمتر قبل از کنکور اشتباهاتی رو مرتکب میشیم ک امیدوارم توی آزمون اصلی با آشنا شدن باهاشون،مرتکب نشیم!!!

samin_m

کاربر ممتاز
بچه ها شما وقتی اوکی نیستید چیکار میکنید؟

وقتی پنچرید...!!بی حوصله...!با اینکه دورتون شلوغه ولی فکر میکنید هیچی نیس!! حال هیچ چیزو ندارید!!

کلا همه چی بهم میریزه چیکار میکنید؟

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

وقتی پنچرید...!!بی حوصله...!با اینکه دورتون شلوغه ولی فکر میکنید هیچی نیس!! حال هیچ چیزو ندارید!!

میرم بیرون راه میرم
تو این مدت همش سکوت بودو خوندن یا وقت نخوندن هم زیاد حرف نزدم واسه همین قدم زدن اعصابمو اروم میکنه

890031156

کاربر ممتاز

سلام
داداش این موقع از سال یه خاصیتی که داره آدم بدجور دلش میگیره!!!!
فکر کن تو این موقعیت هم مجبور باشی وصایا و تنظیم خانواده و مباحث ویژه بخونی!!!!
برو به حال خودت شکر کن!!!!!

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

خدا رو شکر دانشگاه ندارم:D
واقعا سخته تو این هاگیر واگیر بری درسای بی ربطبه کنکور هم بخونی ایششششش:D

ای خدا کی 18 بهمن میاد اینا تموم شه:w24:

samin_m

کاربر ممتاز
سلام

دلم میخواد برم لب دریا آتیش روشن کنم،صدای موج...باد سرد...

با اینکه بارون بیاد توی آلاچیق آتیش روشن کنم و صدای بارون و بوی نمش،با بوی دود چوب....!

اصن حوصله ندارم!ربطی هم ب درس نداره!!شایدم داشته باشه.. نمیدونم!!

بی دلیل بی حوصله شدم!

شاید اگ الان بارون میومد میرفتم بیرون،یه دوری میزدم یه شامی هم میخوردم...!

نمیدونم...!!

میگم آ! منصور جون،داداش شما ک الان وصایا جلوت بازه ک بار معنوی داری!!! مارم دعا کن!;):D

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالم دیگه داره بد میشه از خوندن .
امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه :D
دوستان کسی از روش جمع بندی اسلام پناه تا الان نتیجه گرفته ؟؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

با اینکه بارون بیاد توی آلاچیق آتیش روشن کنم و صدای بارون و بوی نمش،با بوی دود چوب....!

بی دلیل بی حوصله شدم!

نمیدونم...!!

میگم آ! منصور جون،داداش شما ک الان وصایا جلوت بازه ک بار معنوی داری!!! مارم دعا کن!;):D

مثل حس من . دلم یه تفریح تموم نشدنی میخواد .
بعد کنکور باید شروع کنم هر روز برم یه دکتر :biggrin:

890031156

کاربر ممتاز

بی دلیل بی حوصله شدم!

نمیدونم...!!

داداش حالم گرفتس گرفته ترش نکن
از عصر دارم مباحث میخونم یه کلمه هم نفهمیدم!!!!!:cry::cry:
خدا 3شنبه صبح بخیر کنه!!!!!
:confused:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا