گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك ديالوگ ساده
- من : دوستان سلام

- اعضاي تاپيك : سلام.

- اعضاي تاپيك ( تو دلشون ميگن) : بازهم سر وكله اين خوره پيدا شد.

-من : دوستان يه سوال داشتم.من تست مدار خيلي كار كردم.ولي هنوز در KVL , KCL نوشتن مشكل دارم.بخاطر همين من براي سوالات مدار خيلي وقت صرف ميكنم.و خيلي وقتها به جواب نمي رسم.سوالم اين هست كه، ايا KCL , KVL قلق خاصي داره كه من به كار نمي كيرم.يا نكته اي هست كه من به ان دقت ندارم ويا ....
لطفا نگوييد تست كم كا ركردي ، چون واقعا تست زياد تمرين كردم.

- اعضاي تاپيك : زود جواب اينو بديم تا تاپيك پر از تشكر نكرده.!!!!!!!!!!!!!

:biggrin::biggrin:

تو دلمو بیرون دلم یکیه:D
پخش جریان بزن بعد راحت kvl بزن
معمولا بعد از پخش جریان کردن از رو جریانای معلوم مسیرایی که kvl بزنی راحت میاد جلو چشمت اینجوری:eek::D

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام به همگی خسته نباشید
وقتی خسته میشین. این مغز داغ میکنه.دیگه هرچی استارت میزنید روشن نمیشه.طوریکه جمع دو عدد براتون سخت بشه.با استراحت ۱ساعته هم درست نشه.چکار میکنید تا دوباره بشه استارت زد!!!!!؟
من بین درسم هر یک ساعت و نیم یا دو ساعت استراحت دارم. اما ساعت ۱۰ دیگه داغ میکنم
حالا چه پیشنهادی میدن اساتید باتجربه...

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام به همگی خسته نباشید
وقتی خسته میشین. این مغز داغ میکنه.دیگه هرچی استارت میزنید روشن نمیشه.طوریکه جمع دو عدد براتون سخت بشه.با استراحت ۱ساعته هم درست نشه.چکار میکنید تا دوباره بشه استارت زد!!!!!؟
من بین درسم هر یک ساعت و نیم یا دو ساعت استراحت دارم. اما ساعت ۱۰ دیگه داغ میکنم

الله من هم كاري نمي كنم . و ادامه ميدم به درسم و ميخوانم.البته با بازده كمتر.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی خسته نباشید

سلام

سلامت باشید!

دقیقا مثل سیم پیچی موتور میمونه ک داغ کرده،تا خنک نشه استارت نمیخوره!!!:biggrin:

10 صبح یا 10 شب؟؟:surprised: اگ 10 شب باشه ک مشکلی نداره! یکم تفریح کنید و بخوابید تا صبح سرحال بلند شید!

من شخصا هر وقت احساس خستگی،کسلی یا هرحس دیگه ای ک خوب نباشه بهم دست میده (نه فقط توی درس توی هر زمینه ای،بعد کار بعد ورزش و...) یا دوش آب گرم میگیرم،یا میخوابم و هایده گوش میدم بعضی وقتا هم میزنم بیرون یه بادی ب سرم بخوره...(الان ک دیگه هوا برفیه غروب و ها و شب ها توی برف و سکوت قدم زدن محشره...:heart:!!!)

درمورد درس هم بیشتر دوش گرفتن رو اعمال میکنم،خستگی رو درمیاره، وقتایی هم ک حوصله ندارم کلا درس رو میذارم کنار (گور باباش!!هه هه:biggrin:) چون اینجور مواقع گیر دادن بهش بیشتر تومخی میشه:D برا همین میرم دنبال فیلم طنز ( Dumb and Dumber1994 جیم کری رو حتما ببینید;)) روحیم رو عوض میکنه! گاهی هم بازی و....

درکل پیشنهاد میکنم در عین اینکه خیلی سخت بگیرید و پشتکار داشته باشید،خیلی هم راحت باشید و اصلا خودتون رو اذیت نکنید! در عین سخت بودن شرایط از زندگی و کاراتون لذت ببرید و آرامش رو ب خودتون دیکته کنید!

خیلی حرف زدما....:biggrin:

ان شاالله ک همگی موفق و شاد باشید...

mostafa.bahriny

عضو جدید
تبريك

تبريك

دوستان گشايش ماه ربيع الاول كه ماه شادي و خوشحالي است را به همه شما تبريك ميگم.

با من از غصه نگو، خورشيد فردا مال ماست
شب نگو ، شكوه نكن ،قلب ستاره روشنه
غم نگو ، غصه نگو ، وقتي دلت پيش منه
دست به دست من بده پا به پاي من بيا

:gol:بخوان امروز مال عشق بگو فردا مال ماست:gol:

ترانه خورشيد فردا با صداي محمد اصفهاني براي تمامي شما عزيزان
بد نيست هر روز صبح اين را بشنويد مي توان روحيه خوبي بهتون بده.

دانلود:
http://s2.picofile.com/file/7280523545/1_Khorshide_Farda.mp3.html

پارسال مثل اين روزها بچه ها موسيقي لايت و ارام بخش مي گذاشتن.اگه داريد بذاريد .

samin_m

کاربر ممتاز
د

آهنگها "ساقی - ای قبله من - آه ای خدا کمک کن" از هایده رو حتما گوش بدید! بادقت... با فکر....!من ک از گوش دادنشون سیر نمیشم! (گرچه تمام آهنگاشو دوست دارم!روحش شاد...:gol:)

اگرم دوست داشتید بگید براتون آپلود کنم!

mostafa.bahriny

عضو جدید

آهنگها "ساقی - ای قبله من - آه ای خدا کمک کن" از هایده رو حتما گوش بدید! بادقت... با فکر....!من ک از گوش دادنشون سیر نمیشم! (گرچه تمام آهنگاشو دوست دارم!روحش شاد...:gol:)

اگرم دوست داشتید بگید براتون آپلود کنم!

فداي تو
گفتم موزيك لايت ( بدون كلام).

3tare_87

عضو جدید
دوستان گشايش ماه ربيع الاول كه ماه شادي و خوشحالي است را به همه شما تبريك ميگم.

با من از غصه نگو، خورشيد فردا مال ماست
شب نگو ، شكوه نكن ،قلب ستاره روشنه
غم نگو ، غصه نگو ، وقتي دلت پيش منه
دست به دست من بده پا به پاي من بيا

:gol:بخوان امروز مال عشق بگو فردا مال ماست:gol:

ترانه خورشيد فردا با صداي محمد اصفهاني براي تمامي شما عزيزان
بد نيست هر روز صبح اين را بشنويد مي توان روحيه خوبي بهتون بده.

دانلود:
http://s2.picofile.com/file/7280523545/1_Khorshide_Farda.mp3.html

من که یه مدته کلید کردم روی این آهنگ بی کلام مادرانه کاره آقای کارن همایونفره! بدجوری بهم آرامش میده! اصن صدای ویلن ش آدمو میبره تو خلسه!!
https://soundcloud.com/09121500sound/madaraneh-karen-homayounfar?in=doni-gh/sets/madarane
آلبوم secret garden هم خیلی عالیه!!

mostafa.bahriny

عضو جدید

hamedgho2000

عضو جدید
سلام به همگی خسته نباشید
این خستگی تا حد زیادی طبیعیه
من که معمولا تو اینجور مواقع یه چرت حداکثر 10 دقیقه ای میزنم حالم بهتر میشه
اما اگه حالم بهتر نشه و مشکل کمبود انگیزه داشتم می رم و 10-20 دقیقه اول فیلم مستند میراث آلبرتا رو نیگا می کنم و به ایده هام و ایده آل هام فکر میکنم بعدش عین موتور گازی شروع می کنم به درس خوندن

10 دقیقه ای که دوس دارم رو از قسمت اولش آپلود می کنم
امید وارم تا 10-12 دقیقه بعد لینکش رو اینجا بذارم

آخرین ویرایش:

samin_m

کاربر ممتاز
اما اگه حالم بهتر نشه و مشکل کمبود انگیزه داشتم می رم و 10-20 دقیقه اول فیلم مستند میراث آلبرتا رو نیگا می کنم و به ایده هام و ایده آل هام فکر میکنم بعدش عین موتور گازی شروع می کنم به درس خوندن

داداش میخوای "فرار مغز ها" بکنی؟؟؟
:D

دانشمند كوچك

عضو جدید

سلام

سلامت باشید!

دقیقا مثل سیم پیچی موتور میمونه ک داغ کرده،تا خنک نشه استارت نمیخوره!!!:biggrin:

10 صبح یا 10 شب؟؟:surprised: اگ 10 شب باشه ک مشکلی نداره! یکم تفریح کنید و بخوابید تا صبح سرحال بلند شید!

من شخصا هر وقت احساس خستگی،کسلی یا هرحس دیگه ای ک خوب نباشه بهم دست میده (نه فقط توی درس توی هر زمینه ای،بعد کار بعد ورزش و...) یا دوش آب گرم میگیرم،یا میخوابم و هایده گوش میدم بعضی وقتا هم میزنم بیرون یه بادی ب سرم بخوره...(الان ک دیگه هوا برفیه غروب و ها و شب ها توی برف و سکوت قدم زدن محشره...:heart:!!!)

درمورد درس هم بیشتر دوش گرفتن رو اعمال میکنم،خستگی رو درمیاره، وقتایی هم ک حوصله ندارم کلا درس رو میذارم کنار (گور باباش!!هه هه:biggrin:) چون اینجور مواقع گیر دادن بهش بیشتر تومخی میشه:D برا همین میرم دنبال فیلم طنز ( Dumb and Dumber1994 جیم کری رو حتما ببینید;)) روحیم رو عوض میکنه! گاهی هم بازی و....

درکل پیشنهاد میکنم در عین اینکه خیلی سخت بگیرید و پشتکار داشته باشید،خیلی هم راحت باشید و اصلا خودتون رو اذیت نکنید! در عین سخت بودن شرایط از زندگی و کاراتون لذت ببرید و آرامش رو ب خودتون دیکته کنید!

خیلی حرف زدما....:biggrin:

ان شاالله ک همگی موفق و شاد باشید...

آخ گفتی قدم زدن دلم لک زده واسه این کار.اما خوب شبا ساعت ۹ به بعد کسی نیست که با من پیاده روی بیاد.
منم گاهی میگم ای بابا ول کن درسو اما بعد یاد آرزوهام میفتم میگم شاید دست یافتنی بشه. میرم سراغ درس.
اما کلا عصرا نمیکشم....
شما هم موفق باشید.....

مرسی ممنون.آره خواب جواب میده.اما متاسفانه روزا خوابم نمیبره اما چشمام میبندم تاثیر داره.....

hamedgho2000

عضو جدید

داداش میخوای "فرار مغز ها" بکنی؟؟؟
:D
مال من بیشتر فرار کله اس تا مغز!
البته چشم و بنا گوشم حساب میشه
از همکلاسی های دوره لیسانس من حول و حوش 20 نفرشون برا ادامه تحصیل رفتن خارج از ایران
ار هنگ هنگ و کره جنوبی و نیوزلند گرفته تا گوشه سمت چپ تو آمریکا!
منم چن باز زور زدم اما بسوزه پدر نداری و ....... مایه ی نشاط!
الان هم نیت از ارشد سراسری همینه ! (الان دانشجوی ارشد علوم تحقیقاتم اما کار کردن تو سراسری خیلی راحت تره )

لینک10 دقیقه اول مستند میراث آلبرتا

بیبن چقد راحت میگه استنفورد و پرینستون و برکلی و MIT و کرنل!!!!!!!!!!!!!

لینک دانلود میراث آلبرتا 1

لینک دانلود میراث آلبرتا 2

آخرین ویرایش:

juvefans

کاربر ممتاز
منم وقتی انگیزه ندارم بیشتر اوقات Lose your self و Not afraid رو گوش میدم ... شدیدا جواب میده ... :cool:

juvefans

کاربر ممتاز
سلام . ازمون چطور بود ؟ :gol:

کدوم آزمون ؟ فردا مگه نیست ؟! چه استرسی دادای آقا !! فکر کردم آزمون پارسه رو یادم رفته مثلا 5شنبه بوده :biggrin: . کدوم آزمون رو شما منظورتون بود ؟ :D

rezaei.sp

عضو جدید
کدوم آزمون ؟ فردا مگه نیست ؟! چه استرسی دادای آقا !! فکر کردم آزمون پارسه رو یادم رفته مثلا 5شنبه بوده :biggrin: . کدوم آزمون رو شما منظورتون بود ؟ :D
سلام . مخلصم . راستش یهو فهمیدم که سوتی دادم !! :D
من پاک یادم رفته بود که امروز پنجشنبه بوده . تو حال و هوای جمعه بودم . فک کردم جمعه بوده و آزمون برگزار شده .
از اعتماد بنفست خوشم اومد . :w17:

یه برقی

عضو جدید
لینک10 دقیقه اول مستند میراث آلبرتا

بیبن چقد راحت میگه استنفورد و پرینستون و برکلی و MIT و کرنل!!!!!!!!!!!!!

حامد خان ممنونم...اگه من فقط یه ماه زودتر از این مستند خبر دار میشدم الان کمبریج بودم !!!!!!!
حالا اشکال نداره ....ولی ممنون...من که ترغیب شدم کاملش رو نگاه کنم...
.
.
ولی از شوخی گذشته من قول میدم اگه رتبه برتر شدم همین جا بمونم و برای ساختن ایرانی اباد تلاش کنم .....اگه برم اونورم که نمیرم ولی برمیگردم بازم برای ساختن ایرانی اباد تر....انشالله....
.
.
حلول ماه بهار مومنین رو هم بهتون تبریک میگم.....
خدا کنه بعد کنکور هم بهار ما کنکوری ها باشه و راضی باشیم از کنکوری که دادیم....امین...
به موفقیت همه ی کسانی که تلاش کردند.....

hamedgho2000

عضو جدید

بنا به درخواست چن تا از دوستان لینک فیلم های کامل 1 و 2 رو اینجا می ذارم
به امید رسیدن همه مون به اهدافمون
موضوع فیلم :مهاجرت تحصیل کردگان به دانشگا ه های برتر دنیا
ژانر: مستند
محل فیلمبرداری : دانشگاه شریف فرانسه سوئیس (EPFL) و آلمان

آخرین ویرایش:

دانشمند كوچك

عضو جدید
دیدم جو آهنگ های آرام بخش داغ گفتم چند تا هم من بذارم. البته این آهنگ ها نواختنشون از خودشون لذت بخش تره اما شنیدنشون خالی از لطف نیست.....
dl.songsara.net/instrumental/Album%20I/Yiruma_The%20Very%20Best%20Of%20Yiruma%20(2011)%20CD%201%20(128)%20SONGSARA.NET/10%20Passing%20By.mp3

dl.songsara.net/instrumental/Album%20I/Yiruma_The%20Very%20Best%20Of%20Yiruma%20(2011)%20CD%201%20(128)%20SONGSARA.NET/06%20River%20Flows%20In%20You.mp3

dl.songsara.net/instrumental/Album%20I/Yiruma_The%20Very%20Best%20Of%20Yiruma%20(2011)%20CD%201%20(128)%20SONGSARA.NET/17%20Kiss%20The%20Rain.mp3

dl.songsara.net/instrumental/Album%20I/Yiruma_The%20Very%20Best%20Of%20Yiruma%20(2011)%20CD%201%20(128)%20SONGSARA.NET/11%20As%20You%20Wish.mp3

هنگام گوش دادن چشماتونم ببندید که استراحت کامل جسم و.روح داشته باشید.....
بعد با انرژی برین پای درس....:-D

llvll.asoud

کاربر ممتاز
بحث موسیقی شد حیفم اومد این آهنگ بی نظیر رو براتون معرفی نکنم.
دوستان که آهنگ معرفی کردن دستشون درد نکنه ولی باید آهنگ طوری باشه که بعد از گوش دادن بهش ادمو ترغیب کنه که تو خودش یه تحول ایجاد کنه ولی آهنگهای بالا به دلیل اینکه خیلی یکنواخت و بدون فراز و فرود هستش این حس ترغیب به درسو ایجاد نمیکنه
پیشنها میکنم این آهنگو حتما گوش بدید اگه تحریک نشدید به درس خوندن هرچی خواستید بگید:D فقط کامل گوش بدید . با صدای بلند

http://www.radiobaran.ir/1391/09/vangelis-conquest-of-paradise-remix-radiobaran/

یه برقی

عضو جدید
بنا به درخواست چن تا از دوستان لینک فیلم های کامل 1 و 2 رو اینجا می ذارم
به امید رسیدن همه مون به اهدافمون
موضوع فیلم :مهاجرت تحصیل کردگان به دانشگا ه های برتر دنیا
ژانر: مستند
محل فیلمبرداری : دانشگاه شریف فرانسه سوئیس (EPFL) و آلمان

داداش من فیلمو کامل دیدم و فقط افسوس خوردم..
البته اون افسوس فرا مغز ها که بماند و واقعا هم افسوس داره...

ولی صحنه هایی در این فیلم واقعا بیش تر منو ناراحت کرد...
یکیش مقایسه تفریح بچه های شریف با بچه های اون دانشگاه که نشون میداد اونا دختر وپسرا خیلی راحت سوسن خانم میخونند و کیف میکنند ولی بچه های شریف توی مناطق جنگی میگن بشینیم و پاشیم و میخندند و اینه تفریحشون !!!!!!
یا توی سوسن خانم اون دختر چادر رو مسخره میکرد چادری که افتخاره....قربون حضرت زهرا برم چادری که این قدر برای ایشون حرمت داره یه عده چطور به بازی میگیرند....

یا توی فیلم مشخص بود اکثر اونایی که بچه هاشون رتبه برتر شده بودند قشر مرفه بودند قشری که از همین نظام به ثروتی رسیده بودند (نه این که از سایر قشر ها رتبه برتر نداشته باشیم...نه خیلی هم داریم اونایی که مرد هستند و ...) حالا رشد توی این نظام رو عقب افتادگی میدونند به جای این که شکر گذرا باشند اگه به جایی رسیدند به خاطر این بوده که توی این نظام یه منسبی بهشون داده شده ....

خیلی فیلم پر دردی بود و پر از لایه های پنهان که کارگردان با زبون بی زبونی داشت میفهموند به مخاطب...یا اون دختره که میگفت کاندایی ها نایس هستند و لبخند میزنند !!! واقعا راست میگفت !!!!!
ما چقدر احادیث داریم که مومن باید همیشه به بقیه لبخند بزنه و . . . .. . .. . . . . .. .. .
این قدر ما غنی باشیم توی این چیزا ولی این باشه وضعمون ....خیلی افسوس خوردم...

اینا دیدند اون فیلم اصغر فرهادی جایزه گلدن چی چی بود گرفت فکر میکنند با این کارا میتونند اینا هم جایزه بگیرند....

آخرین ویرایش:

hamedgho2000

عضو جدید
داداش من فیلمو کامل دیدم و فقط افسوس خوردم..
البته اون افسوس فرار مغز ها که بماند و واقعا هم افسوس داره...

فیلم البته تمام جوانب مسئله رو (همون جوری که انتظار میرفت ) نتونسته بررسی کنه .
ممنونم بابات وقتی که برا ارسال نظرتون گذاشتین ...
(ایشالله بعد کنکور میایم همین جا در این مورد بیشتر می حرفیم
فعلا وقت چیدن و جمع کردن ثمره چند ماه بی خوابی و زحمته
و من این فیلم رو فقط برا روحیه گرفتن گذاشتم اینجا

atena2

عضو جدید
من هم دوست دارم در مورد این فیلم و شرایط ایران صحبت کنم . اما الان خیلی مطلب برای خوندن هست ایشالله بعد کنکور..

.V A H I D.

عضو جدید
سلام دوستان
روشتون واسه جمع بندی چطوریه؟
کنکورا رو تایم می گیرین؟ یا نه مثلا دفترچه اولو تو یه روز دفترچه دومم تو یه روز،یه روزم(یا دو روز) واسه جمع بندیش...
راستی کنکورارو از آخر به اول می زنین؟

samin_m

کاربر ممتاز
سلام دوستان
روشتون واسه جمع بندی چطوریه؟
کنکورا رو تایم می گیرین؟ یا نه مثلا دفترچه اولو تو یه روز دفترچه دومم تو یه روز،یه روزم(یا دو روز) واسه جمع بندیش...
راستی کنکورارو از آخر به اول می زنین؟

تقریبا ب روش اسلام پناه...

از آخر ب اول...;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا