سلام دوستان عزیز
راستش نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم
فروم اینقدر زیر بخش داره که اصلا نمیشه فهمید کجا باید سوال رو طرح کرد !! (( وحشتناک شلوغ ))
حالا یه چنتا سوال دارم و یه چنتا مشورت میخوام که اگه میشه برادرانه نصیحت کنید و
به شدت کمک میخوام
من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و میخوام تو کنکور ارشد سال آینده شرکت کنم (( کنکوری که تو بهمن 93 برگذار میشه ))
راستش هدفم اینه از الان که 1 سال وقت دارم بخونم و میخوام تو 1 سال وقت بزارم و اگه خدا خواست قبول بشم
ولی یه چنتا مشکل اساسی دارم
اول
آیا میشه همزمان با درسی که تو دانشگاه میخوانم واسه ارشد هم بخونم تا رتبه خوب بیارم ؟؟
با توجه به اینکه دارم کارشناسی میخونم ایا سنگینی دروس اذیت نمیکنه ؟؟
دوم
سر این داستان انتخاب منبع و .... خیلی تو فروم گشتم و یه چنتا پست خوب خوندم ولی یه ذره سردرگمی کوچیک دارم
واسه ارشد قدرت باید این 7 تا درس رو خوند (( زبان -- ریاضی -- مدار -- سیستم کنترل -- مغناطیس -- ماشین -- سیستم قدرت ))
میدونم انتخاب منبع مسئله نیست و به قول دوستان اگه 1 کتاب رو بخریم و خوب بخونیم و تست هاش رو بزنیم میتونیم رتبه خوبی بیاریم ولی مشکلی که دارم اینه اصلا با همین کتاب ها هم آشنایی کامل ندارم (( مدرسان - و ...... ))
چون دیدم دوستان اسم یکسری کتاب ها مثل پوران و یا کتاب های جبه دار واسه مدار رو آوردن ولی من مشکلم اینه اصلا با این منابع آشنایی ندارم (( نمیدونم چی هستن !! ))
اگه فقط اسم کتاب های آموزشی واسه خوندن رو بگید ممنون میشم (( چاپ کجا و ... ))
سوم
1 سال زمان واسه خوندن ارشد کافی هست ؟؟
البته اینو در نظر بگیرید که همزمان دارم کارشناسی هم میخونم و فرض رو بر این بزارید باید کل این درس ها رو خودم بخونم (( چون زیاد به درس های اساتید نمیشه اعتماد کرد ))
چهارم (( مربوط به برنامه ریزی میشه ))
حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟
هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟
نکاتی هست که در این زمینه کمک کنه ؟؟
چون فاصله 1 ساله از اولین کتابی که میخونید تا آخرش خیلی زیاده !!!
ممنون میشم کمک کنید
واقعا کمک بزرگی میکنید اگه به سوالات جواب بدید
دعاگوی شما دوستان هستیم