گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستان
روشتون واسه جمع بندی چطوریه؟
کنکورا رو تایم می گیرین؟ یا نه مثلا دفترچه اولو تو یه روز دفترچه دومم تو یه روز،یه روزم(یا دو روز) واسه جمع بندیش...
راستی کنکورارو از آخر به اول می زنین؟

قبلا وقت نمي گرقتم ولي حالا تصميم گرقتم كه وقت بگيرم.
بهتره.
در بررسي ازمو سوالاتي ر كه حل نكرديد. سعي كنيد انرا كامل حل كنيد.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان کسی جزوه دانشگاهی خوب برای درس سیگنال داره ؟؟

.V A H I D.

عضو جدید

تقریبا ب روش اسلام پناه...

از آخر ب اول...;)
دقیقا چی می شه:d
بهتره.
ممنون
یعنی شما 4 ساعت و ربع میشینی یه کنکور میزنین؟
یا تو 2 روز مثلا کنکور 92 رو می زنین و فقط واسه هر تست میانگین 4،3دقیقه وقت می ذارین؟
می دونم این روش ممکنه صد جور اجرا بشه ولی نمی دونم مثلا کنکور 92 رو بدون تایم بزنم به قول معروف سوالاش حیف نمیشه؟
البته اگه هدف از جمع بندی آمادگی ذهن باشه فک می کنم بدون تایم بهتره،
خواستم بدونم بقیه به چه روشی انجام میدن.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دقیقا چی می شه:d

ببین وحید جان...!!

تا ندیدی بذار یه شعار بدم!:D دم همه بروبچ قدرتی گرم...:D (یک ماهه ب این نتیجه رسیدم گرایشم رو عوض کنم و برم مخابرات،هیف ک دیر شده:biggrin::biggrin:)

خدمتت عرض کنم،من تصمیم دارم کنکور ها رو از 92 ب قبل بررسی کنم.

وقتی هم بررسی دقیق رو شروع کنم برای هر سوال و درس بدون محدودیت زمان میذارم و فکر میکنم،میخوام سعی کنم تا اونجا ک میشه دنبال جواب نرم! دقت بیشتر و تمرکز و فکرکردن رو تمرین کنم!!(اینا چیزایی هست ک من جدا روش مشکل دارم!مخصوصا دقت..)

(ولی جدا جمع بندی خیلی کیف میده!!(مبحث جدید اضافه نمیشه،ریلکس...فقط و فقط فکر!) اگ میدونستم انقدر خوبه از مهر جمع بندی رو شروع میکردم!!:biggrin::biggrin:)

juvefans

کاربر ممتاز
بهتره.
در بررسي ازمو سوالاتي ر كه حل نكرديد. سعي كنيد انرا كامل حل كنيد.

اگه زمان بگیریم خوب فرصت بررسی نکات نیست ، و بعدش انگیزه برای دوره کردن خیلی کم میشه ، من البته اینجوری هستم .. شما نظرتون چیه ؟

.V A H I D.

عضو جدید

ببین وحید جان...!!

تا ندیدی بذار یه شعار بدم!:d دم همه بروبچ قدرتی گرم...:d (یک ماهه ب این نتیجه رسیدم گرایشم رو عوض کنم و برم مخابرات،هیف ک دیر شده:biggrin::biggrin:)
;)
البته اینم بگم که بچه های مخابرات و الکترونیک و کنترلم برادران و خواهران دینی ما هستن و در نزد خدای خویش روزی می خورن:d

اگه زمان بگیریم خوب فرصت بررسی نکات نیست ، و بعدش انگیزه برای دوره کردن خیلی کم میشه ، من البته اینجوری هستم شما نظرتون چیه ؟
موافقم

juvefans

کاربر ممتاز
آزمون 6 پارسه 50% دوم :

:)
سوالات این آزمون نسبت به قبل بهتر شده بود جز درس سیستم قدرت که ساده تزین تستهای کنکور هست این آزمون وحشتناکترین تست ها رو داده بودن که من اصلا نتونستم جواب بدم . مدار هم خیلی عجیب بود . باقی درسها متعادل و درس ماشین خیلی به کنکور نزدیک بود . نیم ساعت هم وقت اضافه آوردم و زودتر اومدم بیرون که غلط نزنم .;)

نظر من درباره سطح این آزمون :
زبان : متوسط
ریاضی : متوسط
مدار : سخت
کنترل : ساده
بررسی : سخت
ماشین : متوسط
مغناطیس : متوسط

شما هم لطفا نظرتون رو بنویسید .

رتبه من : 25 :razz:

تعداد شرکت کننده ها 1702
درصدهای من :
زبان 45
ریاضی 30
مدار 9 - اینجوری نگاهم نکنید :biggrin:
کنترل 72
بررسی 3
ماشین 65
مغناطیس 36

درصدهای برتر :
زبان 91
ریاضی 91
مدار 58
کنترل 88
بررسی 47 - دیدید بیشترین درصد هم خیلی کمه !
ماشین 75
مغناطیس 75

موفق باشید

یه برقی

عضو جدید
آزمون 6 پارسه 50% دوم :

:)
رتبه من : 25 :razz:

تعداد شرکت کننده ها 1702
درصدهای من :
زبان 45
ریاضی 30
مدار 9 - اینجوری نگاهم نکنید :biggrin:
کنترل 72
بررسی 3
ماشین 65
مغناطیس 36

موفق باشید

دوست من بهت تبریک میگم...راستش من تا جایی که میدونم بچه هایی که پارسه شرکت میکنند و هر رتبه ای میارند به امید خدا یه رتبه ای همون حدود توی کنکور میارند....انشالله توی کنکور اصلی هم شما همین نتایجو بگیری و ملتی رو رو سفید کنی...

دوست من فقط جسارتا میشه شما هم مثل اون دوست گلمون 89 0000000 خیلی خلاصه بفرمایید منابعتون چی هست ؟؟ و بار اول هست کنکور میخواید شرکت کنید یا نه بیش از یه بار؟؟
ازتون ممنونم و برای همه ی دوستان گل این جا ارزوی موفقیت دارم.

juvefans

کاربر ممتاز
دوست من بهت تبریک میگم...راستش من تا جایی که میدونم بچه هایی که پارسه شرکت میکنند و هر رتبه ای میارند به امید خدا یه رتبه ای همون حدود توی کنکور میارند....انشالله توی کنکور اصلی هم شما همین نتایجو بگیری و ملتی رو رو سفید کنی...

دوست من فقط جسارتا میشه شما هم مثل اون دوست گلمون 89 0000000 خیلی خلاصه بفرمایید منابعتون چی هست ؟؟ و بار اول هست کنکور میخواید شرکت کنید یا نه بیش از یه بار؟؟

ممنون :smile: امیدوارم همینجوری باشه
در مورد منابع هم نمیدونم بگم یانه ، چون :
1-شاید بعضی از دوستان الکی استرس بگیرن:surprised:
2-من اونقدر خوب نشدم که بخوام به کسی راهنمایی کنم ، مهم کنکور هست به نظرم نه این .
3-دوباره جو تخریب اساتید و انتشاراتها شروع میشه و این مولتی یوزرها برمیگردند .:warn:

اکثر کتابارو همه نظرشون یکسان هست حالا اگر فکر میکنید لازم هست اینجا بنویسم .;)

من برای بار دوم هست میخوام کنکور بدم البته پارسال اصلا کنکور نبود در واقع پارسال اون تیک المپیاد رو زدم چون درسم توی دانشگاه تموم نشده بود فقط رفتم ماشین و مغناطیس زدم که همون موقع هم خوب زدم.

:gol:

یه برقی

عضو جدید
2-من اونقدر خوب نشدم که بخوام به کسی راهنمایی کنم ، مهم کنکور هست به نظرم نه این .
3-دوباره جو تخریب اساتید و انتشاراتها شروع میشه و این مولتی یوزرها برمیگردند .:warn:

من برای بار دوم هست میخوام کنکور بدم البته پارسال اصلا کنکور نبود در واقع پارسال اون تیک المپیاد رو زدم چون درسم توی دانشگاه تموم نشده بود فقط رفتم ماشین و مغناطیس زدم که همون موقع هم خوب زدم.

:gol:

خواهش میکنم....به هر حال از صمیم قلب دعا می کنم.....
نه بابا چه استرسی من که روحیه می گیرم :).....خب نه دیگه انشالله توی کنکور هم همین نتیجه رو میگیرید...راستش من هیچ ازمونی شرکت نمی کنم...خوشحال میشم بدونم شمایی که توی پارسه داری رتبه ی خوب شکر خدا کسب می کنی چی خوندی تا ببینم خودم در چه وضعی میتونم باشم..

به هر حال شکسته نفسی نفرمایید...اگه میشه بگید ؟؟ به هر حال بازم هر طور راحت تر هستید...
راستی پارسال مغناطیس رو چند زدید؟؟پارسال به نظرم خیلی خیلی راحت بود...خدا کنه امسال هم همین طوری بدند !!!!

juvefans

کاربر ممتاز
خواهش میکنم....به هر حال از صمیم قلب دعا می کنم.....
نه بابا چه استرسی من که روحیه می گیرم :).....خب نه دیگه انشالله توی کنکور هم همین نتیجه رو میگیرید...راستش من هیچ ازمونی شرکت نمی کنم...خوشحال میشم بدونم شمایی که توی پارسه داری رتبه ی خوب شکر خدا کسب می کنی چی خوندی تا ببینم خودم در چه وضعی میتونم باشم..

به هر حال شکسته نفسی نفرمایید...اگه میشه بگید ؟؟ به هر حال بازم هر طور راحت تر هستید...
راستی پارسال مغناطیس رو چند زدید؟؟پارسال به نظرم خیلی خیلی راحت بود...خدا کنه امسال هم همین طوری بدند !!!!

(پست خصوصی شد )نمیخواستم جو بد راه بیافتی هرکس خواست خصوصی بپرسید براتون میفرستم .:smile:

آخرین ویرایش:

یه برقی

عضو جدید
من از تک منبع استفاده نمیکنم بیشتر میگردم ببینم کدوم کتاب بهتر گفته اما یک کتاب رو کتاب محور اصلی میگذارم ،

ممنون دوست من...
کاش منم یک ازمونی شرکت میکردم میدیدم چند مرده حلاجم !!!!
.
.
به هر حال ممنونم بابت وقتی که گذاشتی...انشالله بعد کنکور میایم راحب سوالات مغناطیس با هم صحبت می کنیم...

آخرین ویرایش:

rezaei.sp

عضو جدید

من برای بار دوم هست میخوام کنکور بدم البته پارسال اصلا کنکور نبود در واقع پارسال اون تیک المپیاد رو زدم چون درسم توی دانشگاه تموم نشده بود فقط رفتم ماشین و مغناطیس زدم که همون موقع هم خوب زدم.:gol:
آفرین .. خوب گفتی . معلومه حرفه ای هستی . :w27::w27:
من الان خصوصی میدم . :w17:

ramtin_amoiee

عضو جدید

آقا من يه فضولي بكنم ، ببخشيد... بنده با اين كه رتبه تو آزمون آزمايشي ملاكه براي رتبه ي واقعي كاملا مخالفم، هر آزموني مي خواد باشه ، من خيليا رو مي شناسسم كه تو آزمون هاي موسسات مختلف پارسال شركت كردند ولي هيچ كدوم رتبه اشون مطابقت نداشت حتي بعضيا تو كنكورشون بهترم شدن.... البته نه اينكه كلاً رتبه ي آزمون چيز بدي باشه ولي نبايد ادم مغرور يا برعكس بي اعتماد به نفس بكنه...مثلاً دوست من آزمونهاي مدرسان شريف و ميده و كارنامه اش كه نيگا كردم رتبه اش خوب بود بين تقريباً 3500 نفر شركت كننده، ولي هميشه بهش گفتم كه اين به هيچ عنوان دليل نميشه كه تلاشتو كمتر كني...

یه برقی

عضو جدید
آقا من يه فضولي بكنم ، ببخشيد... بنده با اين كه رتبه تو آزمون آزمايشي ملاكه براي رتبه ي واقعي كاملا مخالفم، هر آزموني مي خواد باشه ، من خيليا رو مي شناسسم كه تو آزمون هاي موسسات مختلف پارسال شركت كردند ولي هيچ كدوم رتبه اشون مطابقت نداشت حتي بعضيا تو كنكورشون بهترم شدن.... البته نه اينكه كلاً رتبه ي آزمون چيز بدي باشه ولي نبايد ادم مغرور يا برعكس بي اعتماد به نفس بكنه...مثلاً دوست من آزمونهاي مدرسان شريف و ميده و كارنامه اش كه نيگا كردم رتبه اش خوب بود بين تقريباً 3500 نفر شركت كننده، ولي هميشه بهش گفتم كه اين به هيچ عنوان دليل نميشه كه تلاشتو كمتر كني...

بله دوست عزیز من حرف شما رو کاملا قبول دارم...کلی موسسه های دیگه هستند دارند ازمون میگیرند
از طرفی خیلی رتبه برتر ها هستند که ازمون نمیدند جایی نمونش خودم :biggrin:

پس ادم نباید هیچ وقت مغرور شه و وفقط باید تلاش کنه...تلاش...

hamedgho2000

عضو جدید
آقا به نظرتون منطقیه من مدار کنکور 92 رو تو جمع بندی 58 و مدار 91 رو 70 زدم.ولی تو آزمون دیروز 19 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :w06:
نه به نظر من منطقی نیست!:)
اتفاقا امروز عمومی 92 رو زدم خدا وکیلی سوالاش سر راست بود ! (سوال ها رو قبلا اصلا ندیده بودم ):cool:

اما این کنکور آزمایشی ها و سوالات تالیفی:razz: نمی دونم چرا این جوری ان !
سوال کنکور رو میشه حداکثر تو 5 دقیقه حل کرد و به جواب هم رسید اما سوال ها ی تالیفی حداقل 15 دقیقه وقت میگیره !:twisted:
تاپیک پارسال رو داشتم نیگا می کردم خیلی از اونا هم مثل ما با سوال های کنکور های آزمایشی (همه موسسات ) و تالیفی ها مشکل داشتن
حتی دوستانی مثل احسان و سیگما و ... که رتبه شون تو کنکور اصلی زیر 200 بوده:victory:

آخرین ویرایش:

یه برقی

عضو جدید
دوستانی که کنترل میخونید....
.
.
دوستان توی کتاب اقای رضایی حتی اومده پاسخ ضربه سیستم های مرتبه ی دو رو هم کامل توضیح داده و... و حتی سیستم های مرتبه ی یک رو کامل بررسی کرده و از طرفی از این مباحث زیاد تست نیومده یا اصلا هیچی !!!
از طرفی مثلا هیچ کتابی هم معیار انتگرال های خطا رو خوب بررسی نکرده بود ولی توی کتاب اقای رضایی بررسی شده بود و پاراسل هم تست اومد...
.
.
1-حالا شما چیکار می کنید شما اون مباحثی که گفتم رو میخونید ؟؟
.
.
.
2- دوستان خوش به حالتون !!!! من زبان 92 رو ده تا سوال اولشو صفر درصد زدم !!!! سه درست و 7 غلط !!!!! از طرفی من دفترچه اول فقط زبان خوندم !!!! یعنی در حد 50 اینا خوندم !!! ولی روحیم خراب شد !!!
شما برای تست های لغت راهی ندارید؟؟ من خیلی لغت خوندم ...خیلی...تست هم زیاد زدم ولی 92 رو خراب کردم...!!! اونم با اون اسونی
خیلی ناراحت شدم :(

Armin-Z

کاربر ممتاز
.
.
دوستان توی کتاب اقای رضایی حتی اومده پاسخ ضربه سیستم های مرتبه ی دو رو هم کامل توضیح داده و... و حتی سیستم های مرتبه ی یک رو کامل بررسی کرده و از طرفی از این مباحث زیاد تست نیومده یا اصلا هیچی !!!
از طرفی مثلا هیچ کتابی هم معیار انتگرال های خطا رو خوب بررسی نکرده بود ولی توی کتاب اقای رضایی بررسی شده بود و پاراسل هم تست اومد...
.
.
.
.
.
2- دوستان خوش به حالتون !!!! من زبان 92 رو ده تا سوال اولشو صفر درصد زدم !!!! سه درست و 7 غلط !!!!! از طرفی من دفترچه اول فقط زبان خوندم !!!! یعنی در حد 50 اینا خوندم !!! ولی روحیم خراب شد !!!
شما برای تست های لغت راهی ندارید؟؟ من خیلی لغت خوندم ...خیلی...تست هم زیاد زدم ولی 92 رو خراب کردم...!!! اونم با اون اسونی
من خودم هردوی اینهایی که گفتین رو تا حدودی مطالعه کردم، به نظرم هم تست خیز میتونه باشه، البته من فقط بررسی کردم و مثه پله مرتبه دو فرمول هاش رو حفظ نیستم
در مورد زبانم حرفی برای گفتن ندارم
راستی مدارت که خوبه، چرا میگی دفترچه 1 فقط زبان؟!

3tare_87

عضو جدید
سلام به همگی!
دوستان من یه مشکلی دارم موقع آزمون ها اینه که کل سالن 5 نشده بلند میشن!! رشته های دیگه کلن زمانشون کمتره! ولی حتی بچه های برق هم همینطورین! جوری که دیروز من خودم تک تنها تو سالن بودم اصن خوف برم داشته بود :cry:!ا!حتی ناظر هم رفت ساعت 6 اومد!! هر چند که من تا لحظات آخر نشستم اما به احساس میکنم روی حل دفترچه دومم اثر منفی گذاشته و سوالهارو با عجله حل کردم!! آزمون های 25% اینجوری نبود!این یکی دو آزمون آخر این مشکل پیش اومده!!اینم بگم که تعداد شرکت کننده ها کم نیس!
حالا من چیکار کنم که این قضیه روی آزمونم تاثیر نزاره!؟؟

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام به همه.
از اونجایی که خیلی ها مشکل بی دقتی در پر کردن گزینه ها دارن از جمله خودم که یکبار سر کنکور آزمایش. حاصل جوابم شد عدد ۲ و جواب گزینه ۳ میشد اشتباهی زدم گزینه ۲.خوبه که هنگامی که کنکور شبیه سازی میکنید در پاسخنامه هم پر کنید. مخصوصا کسانی که زمان براشون مهمه;-)
http://s5.picofile.com/file/8107328292/PasokhName_Konkour_www_bme711_ir_.jpg

آخرین ویرایش:

یه برقی

عضو جدید
من خودم هردوی اینهایی که گفتین رو تا حدودی مطالعه کردم، به نظرم هم تست خیز میتونه باشه، البته من فقط بررسی کردم و مثه پله مرتبه دو فرمول هاش رو حفظ نیستم
در مورد زبانم حرفی برای گفتن ندارم
راستی مدارت که خوبه، چرا میگی دفترچه 1 فقط زبان؟!

دوست من مدار و ریاضی رو مبحثی خوندم و میخوام فقط به امید خدا برم...یعنی نهایتش در حد 4 تست که اگه شانس بیارم دقیقا همون مباحث باشه میتونم رتبه ی خوبی بیارم و اگه خدایی ناکرده نتونم زیاد از اونا تست بزنم دیگه میچسبم به زبان که متن ها رو به امید خدا کامل جواب بدم...

مدار میترسم ترکیبی شه نمیدونم مثلا همون مرتبه ی اول و دوم باز حالت دائمی کنند و بعدش وسطش یه توانی هم خواسته بشه و....
ولی در حد پارسال باشه خوبه...
.
.
.
دوستان داشتم تاپیک پارسال بچه ها رو میخوندم ببینم اونا در چه وضعی بودند
جالبه دقیقا مثل همچین روزایی تاپیک شده جک خونه....اکثر کسایی هم که پست جک و.. میدادند (هر پستی غیر درسی) ازشون خبری نیست..جالبه دیدم حدود یه ده روز بعدش (ده روز دیگه ولی پارسال ) دقیقا دو تا از دوستان که الان تهران هستند و این ها کماکان هم هستند اومده بودند و ایراد گرفته بودند که اقا این چه وضعیه و...
جالبه اونا داشتند اون روزا سخت تلاش میکردند و فقط به چیزی جز درس فکر نمیکردند....
.
.
دوستان من راهمو گم کردم
من خیلی خوب درس خوندم......اولش خیلی ایده ال گرا تر فکر میکردم..ولی نمیدونم این یه ماه اخر که باید ما حصل چند ما تلاشمو جمع کنم این طوری شدم..حس درس خوندن ندارم..تمرکز ندارم...بعضی وقتا میگم اگه قبول نشم زحمت شش ماه درس خوندنم چی میشه !!!!
میگم سال بعد...
دیروز که تستای برق 92 رو هم موردی زدم بیش تر روحیم خراب شد...سوال ها اسون ولی نکته ای کهاز بس درس خوندم دیگه هیچ ایده ای به ذهنم نمیاد...
.
.
دوستان من شرایط خوبی ندارم...لطفا برام دعا کنید و اگه راهی دارید کمکم کنید..
.
.
من دیگه میخوام خودمو حبث کنم و کمتر میام...
.

.
شاید فقط به تاپیک های رفع اشکال سر بزنم ..لطفا اگه بلد بودید یه کمک کوچیکی بکنید ازتون ممنون میشم....
مواظب خوبی هاتون باشید و نذارید روحیتون مثل من بشه و بیاد زیر صفر....
یادش بخیرروزای اول کنکور...جه روحیه ای داشتم !!!! میخواستم رتبه ی یک شم !!!!!!
.

.V A H I D.

عضو جدید
سلام به همه.
از اونجایی که خیلی ها مشکل بی دقتی در پر کردن گزینه ها دارن از جمله خودم که یکبار سر کنکور آزمایش. حاصل جوابم شد عدد ۲ و جواب گزینه ۳ میشد اشتباهی زدم گزینه ۲.خوبه که هنگامی که کنکور شبیه سازی میکنید در پاسخنامه هم پر کنید. مخصوصا کسانی که زمان براشون مهمه;-)
up.bme711.ir/forum/image/PasokhName_Konkour_(www.bme711.ir).jpg
ممنون
اگه میشه آدرسو اصلاح کنین
منم تو 2 تا آزمون پشت هم سوالارو جابجا زدم که سابقه نداشته!

hamedgho2000

عضو جدید
سلام به همگی!
دوستان من یه مشکلی دارم موقع آزمون ها اینه که کل سالن 5 نشده بلند میشن!! رشته های دیگه کلن زمانشون کمتره! ولی حتی بچه های برق هم همینطورین! جوری که دیروز من خودم تک تنها تو سالن بودم اصن خوف برم داشته بود :cry:!ا!حتی ناظر هم رفت ساعت 6 اومد!! هر چند که من تا لحظات آخر نشستم اما به احساس میکنم روی حل دفترچه دومم اثر منفی گذاشته و سوالهارو با عجله حل کردم!! آزمون های 25% اینجوری نبود!این یکی دو آزمون آخر این مشکل پیش اومده!!اینم بگم که تعداد شرکت کننده ها کم نیس!
سه سال پیش که من موقع فارغ التحصیلی کنکور می دادم دقیقا همین اتفاق افتاد !
سر جلسه کنکور صندلی ام خیلی داغون بود و صندلی دیگه گیر نیاوردم که عوض کنم ! من تو سالنی بودم که حدودا 70 نفر بودیم توش
حدود 1 ساعت آخر همه رفته بودن !همه بجز من !
در این حد که ناظرها شروع کرده بودن برا هم جک می گفتن و اس ام اس می خوندن صندلی ام رو با یکی بهترش عوض کردم !
یارو (یهکی از ناظرها) برگشت گفت:مشتی اگه میرفتی مام زودتر می رفتیم ها ! منم لبخند بدتر از فحش ناموس زدم بهش !
آخر سر هم رفتن با نظر آزمون صحیت کردن منو فرستادن یه سالن دیگه !
کلی اعصابم به هم ریخته بودها !
پیش میاد دیگه باید مدارا کرد !
و شدیدا تمرکز

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همگی!

به به سلام ستاره خانوم

اين مشكلي كه شما داري تو آزمون ازمايشي,من دارم تو كنكور اصلي ...يك حوزه ي بي نظمي داره ولايتمون كه نكووو...ملت كيك و ابميوه كه كرفتن بلند ميشين!!

سعي كن با خونسردي كامل ,ازمونتو بدي ,به هيج جيز هم جز ازمون فكر نكني ..

اصلا هم خوف ورت نداره.....يه جاقويي ,خنجري ...رينك بكسي ...هفت تيري ...مسلسلي جيزي با خودت ببر..جهت اطمينان خاطر!!!:d

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
.
.
.
.
.
.
.
من یه دور تقوی و رضایی رو خوندم.به نظرم تقوی رو که بخونی تازه می فهمی رضایی رو باید چجوری بخونی.شاید خیلی رو این مباحثی که گفتی وقت نذاشته باشم اما وقتی خوندمشون خیلی بهم دید داد و باعث شد به این درس علاقه مند بشم

3tare_87

عضو جدید
سه سال پیش که من موقع فارغ التحصیلی کنکور می دادم دقیقا همین اتفاق افتاد !
سر جلسه کنکور صندلی ام خیلی داغون بود و صندلی دیگه گیر نیاوردم که عوض کنم ! من تو سالنی بودم که حدودا 70 نفر بودیم توش
حدود 1 ساعت آخر همه رفته بودن !همه بجز من !
در این حد که ناظرها شروع کرده بودن برا هم جک می گفتن و اس ام اس می خوندن صندلی ام رو با یکی بهترش عوض کردم !
یارو (یهکی از ناظرها) برگشت گفت:مشتی اگه میرفتی مام زودتر می رفتیم ها ! منم لبخند بدتر از فحش ناموس زدم بهش !
آخر سر هم رفتن با نظر آزمون صحیت کردن منو فرستادن یه سالن دیگه !
کلی اعصابم به هم ریخته بودها !
پیش میاد دیگه باید مدارا کرد !
و شدیدا تمرکز
دقیقا دیروز هم ناظرمون که یه دختر هم سن و ساله خودم بود دو سه دور دور صندلی من چرخید تابلکه بیخیال شم و بلند شم! مقاومت منو دید بیخیال شد ولی از چشاش معلوم بود داره تو دلش بهم فحش میده!!:razz:
به به سلام ستاره خانوم

اين مشكلي كه شما داري تو آزمون ازمايشي,من دارم تو كنكور اصلي ...يك حوزه ي بي نظمي داره ولايتمون كه نكووو...ملت كيك و ابميوه كه كرفتن بلند ميشين!!

سعي كن با خونسردي كامل ,ازمونتو بدي ,به هيج جيز هم جز ازمون فكر نكني ..

اصلا هم خوف ورت نداره.....يه جاقويي ,خنجري ...رينك بكسي ...هفت تيري ...مسلسلي جيزي با خودت ببر..جهت اطمينان خاطر!!!:d
سلام شادمان جان! احوال شوما؟:d
سر جلسه فک کنم برعکس حس خوبی میده! بالاخره همشون رقیبهایی هستن که دارن از دور خارج میشن:w11:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان یه مشورت
من صبحها دیر پا میشم . حدودا 10
میخوام وقتیو که از دست میدم جبران کنم . به نظرتون شبا هم بخونم (10 تا 1) تاثیر داره ؟؟
این وقت شب میشه چیزی خوند ؟؟

* F A R Z A D *

عضو جدید
نکاتی در مورد یک ماه آخر تا کنکور ارشد 93

نکاتی در مورد یک ماه آخر تا کنکور ارشد 93

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
امیدوارم سال کنکوری خوبی را پشت سر گذاشته باشید و تا اینجای کار به خوبی مطالعه کرده و در ادامه هم با قدرت به مطالعه خودتون ادامه دهید. در اینجا مناسب دیدم سوالات رایجی که دانشجویان معمولا مطرح میکنند را پاسخ دهم.

1. مطالعه را دروس را تا کی ادامه دهیم و از چه زمانی فقط تست بزنیم؟
در این یک ماه آخر هیچ گاه مطالعه دروس را متوقف نکنید بلکه فقط ساعت تست زنی را نسبت به مطالعه افزایش دهید مثلا از 10 ساعت 5 تا 6 ساعت تست زنی مباحثی که قبلا خوانده شده ونیاز به تسلط دارند و 4 ساعت باقی مانده رفع اشکال و مطالعه مجدد.

2. از چه زمانی مبحث جدیدی مطالعه نکنیم؟
معمولا توصیه میکنم اگر کلاس کنکور نمیروید و خودتان مطالعه میکنید از نیمه دوم دی به بعد مبحث جدیدی مطالعه نکنید ولی دانشجویانی که کلاس کنکور میروند چون با کلاس پیش میروند مباحث جدید را هم سریعتر فرامیگیرند با مشورت با استاد خود اقدام به حذف نمایند.

3. تست های چه سالی را کار کنیم؟
توصیه می شود برای دروس کنترل و سیگنال به دلیل کمبود تست(از نظر کمی) تمامی تست ها را حداقل یک بار بزنند و تست های 10 سال اخیر را حداقل دو بار همچنین برای دروسی مانند ریاضیات و الکترونیک و مدار اولویت را روی 10 سال اخیر بگذارید. البته بعضی از تست های قدیمی هم که به نظر خودتان جالب اومد یه نگاهی بیندازید.
و اما توصیه ای مخصوص درس مفهومی کنترل: معمولا به دانشجویان توصیه میکنم به دلیل کمبود تست و درک بهتر درس کنترل تست های تالیفی امسال را در دستور کار خود قرار دهند.

4.دروس کنترل و سیگنال را همواره فراموش میکنیم چه باید کرد؟
این دو درس از دروس فرار به شمار میروند و توصیه می شود حتی تا شب کنکور به صورت روزنامه وار مرور شود.

5. بنده زبان ضعیفی دارم آیا در این یک ماه کار درستی است که زبان را شروع کنم؟
درس زبان درسی است که در مدت زمان کم نتیجه نمیدهد و بهتره اگر تا به حال شروع نکردید و زبان قوی هم ندارید وقت خود را روی این درس نگذارید چرا که ممکن است با درصد منفی مواجه شوید.
اگر زبان متوسطی دارید در حدی که متن انگلیسی را به راحتی میتوانید درک کنید، روی درک مطلب کار کنید میتوانید حداقل 20 درصد از زبان بکشید. ولی تاکید میکنم قبل از کنکور اصلی حتما از خودتان آزمون بگیرید ببینید در چه حدی هستید که منفی نزنید.

6. چه کتابی برای آزمون های مجموعه ای و جمع بندی مناسب تر است؟
برخلاف نظر بسیاری از دوستان که کتاب دانشگاه تهران را پیشنهاد میکنند بنده کتاب مجموعه سوالات برق انتشارات سازمان سنجش را معرفی میکنم چرا که حل این کتاب توسط اساتید کنکوری نوشته شده است و نسبت به کتاب دانشگاه تهران دید بهتری به شما خواهد داد.

7.چگونه جمع بندی کنیم؟
این سوال را هر کسی به یک نحو پاسخ می دهد ولی بنده عقیده دارم از سال 85 شروع کرده و مانند زمان کنکور برق در بعد از ظهر از خودتان آزمون گرفته و شب آزمون و فردا و پس فردای آزمون به نقاط ضعف و مطالعه موضوعی و حتی حل تست و مثال های مبحثی که ضعف داشته اید بپردازید، یعنی به طور خلاصه نصف روز آزمون و 2 روز نیم مرور و رفع اشکال.
به گونه ای برنامه ریزی کنید که حداقل تا 5 روز مانده به کنکور تا سال 92 را زده باشید و در 5 روز آخر 4 سال آخر را دوباره بزنید.

توصیه خیلی مهم: معمولا دانشجویانی هستند که در جلسه آزمون قصد دارند نوشابه نیروزا یا قرص های کاهش استرس و موارد خاصی از این قبیل مصرف کنند بنده بنا به تجربه شخصی که در این زمینه دارم توصیه میکنم اگر قصد چنین کاری را دارید حتما در این یک ماه به صورت آزمایشی تست کنید که در جلسه با مشکل مواجه نشوید.

منبع : مهندس توسلی ( مشاور و مدرس کنکور )

Farzad : دوستان شما ملزم به اجرای برنامه های پیشنهادی بالا نیستید ، خود آدم بهتر از هر کسی میدونه که چطور جمع بندی کنه ، مطالب بالا هم فقط یک راهنمایی کوچیک هستش که ممکنه به درد بعضی از دوستان بخوره ، فقط ذکر این نکته ضروری هستش که تحلیل آزمون رو با دقت خیییلییی بیشتر انجام دهیم و جنبه های دیگر مانند درصد و زمان گیری رو تا حداقل دو هفته مانده به کنکور زیاد روی اون حساس نباشیم .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا