من خودم هردوی اینهایی که گفتین رو تا حدودی مطالعه کردم، به نظرم هم تست خیز میتونه باشه، البته من فقط بررسی کردم و مثه پله مرتبه دو فرمول هاش رو حفظ نیستم
در مورد زبانم حرفی برای گفتن ندارم
راستی مدارت که خوبه، چرا میگی دفترچه 1 فقط زبان؟!
دوست من مدار و ریاضی رو مبحثی خوندم و میخوام فقط به امید خدا برم...یعنی نهایتش در حد 4 تست که اگه شانس بیارم دقیقا همون مباحث باشه میتونم رتبه ی خوبی بیارم و اگه خدایی ناکرده نتونم زیاد از اونا تست بزنم دیگه میچسبم به زبان که متن ها رو به امید خدا کامل جواب بدم...
مدار میترسم ترکیبی شه نمیدونم مثلا همون مرتبه ی اول و دوم باز حالت دائمی کنند و بعدش وسطش یه توانی هم خواسته بشه و....
ولی در حد پارسال باشه خوبه...
.
.
.
دوستان داشتم تاپیک پارسال بچه ها رو میخوندم ببینم اونا در چه وضعی بودند
جالبه دقیقا مثل همچین روزایی تاپیک شده جک خونه....اکثر کسایی هم که پست جک و.. میدادند (هر پستی غیر درسی) ازشون خبری نیست..جالبه دیدم حدود یه ده روز بعدش (ده روز دیگه ولی پارسال ) دقیقا دو تا از دوستان که الان تهران هستند و این ها کماکان هم هستند اومده بودند و ایراد گرفته بودند که اقا این چه وضعیه و...
جالبه اونا داشتند اون روزا سخت تلاش میکردند و فقط به چیزی جز درس فکر نمیکردند....
.
.
دوستان من راهمو گم کردم
من خیلی خوب درس خوندم......اولش خیلی ایده ال گرا تر فکر میکردم..ولی نمیدونم این یه ماه اخر که باید ما حصل چند ما تلاشمو جمع کنم این طوری شدم..حس درس خوندن ندارم..تمرکز ندارم...بعضی وقتا میگم اگه قبول نشم زحمت شش ماه درس خوندنم چی میشه !!!!
میگم سال بعد...
دیروز که تستای برق 92 رو هم موردی زدم بیش تر روحیم خراب شد...سوال ها اسون ولی نکته ای کهاز بس درس خوندم دیگه هیچ ایده ای به ذهنم نمیاد...
.
.
دوستان من شرایط خوبی ندارم...لطفا برام دعا کنید و اگه راهی دارید کمکم کنید..
.
.
من دیگه میخوام خودمو حبث کنم و کمتر میام...
.
.
شاید فقط به تاپیک های رفع اشکال سر بزنم ..لطفا اگه بلد بودید یه کمک کوچیکی بکنید ازتون ممنون میشم....
مواظب خوبی هاتون باشید و نذارید روحیتون مثل من بشه و بیاد زیر صفر....
یادش بخیرروزای اول کنکور...جه روحیه ای داشتم !!!! میخواستم رتبه ی یک شم !!!!!!
.