گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سال 92 یه سوال کنترل هست ک دانشگاه تهران یه جواب داده،کتاب تقوی یه جواب و کلید یه چیز دیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

فکر میکنم من بدونم منظورتون کدوم سواله ، جواب صحیح اینه که در عکس گذاشتم و کتاب دانشگاه تهران و کلید سنجشم همینه اما در کتاب آقایه تقوی متاسفانه تایپیست یه اشتباه خیلی بد کرده و در حلش فقط یه بار هم گزینه غلطو نگفته بلکه چند بار گفته(فکر کنم بر اساس یه دفترچه دیگه سوالو جوابد داده) اما شما اگه توضیح حلو بخونید توضیحش درسته ، اینو من خودم نشون اقایه تقوی دادم و ایشون هم متاسف شدن اما خب دیگه کاریش نمیشه کرد علامت زدن که در چاپ بعدی درست بشه .
69.jpg

mostafa.bahriny

عضو جدید
دوستان گل سلام
امروز رفتم داخل تاپيك مدار و كنترل .من فكر مي كردم كه شما از سال 92 شروع كرديد ولي گويي كه از سال 90 مبحث اغاز شده.من هم فردا قرار است كه 90 را كار كنم.
بخاطر همين از يه برقي عزيز معذرت مي خوام كه نتوانستم.در موضوع شركت كنم.
حالا ،دوستان چرا تاپيك مدار از سال 90 شروع كرديد.؟؟؟
مگه قرار نشد از اخر به اول بيايم؟

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام.به کلید سازمان سنجش باید در جواب کنکور های سالهای گذشته اعتماد کرد یا کتاب دانشگاه تهران.
کلید سازمان سنجش هم از لینک زیر میشه گرفت!
92.242.195.235/KeyArshad/Default.aspx

آخه کمی متفاوتن. مثل سوال۳۲ ریاضی کنکور ۹۲ که کلید دفترچه A زده گزینه ۱.اما کتاب تهران زده گزینه ۳.البته من صورت سوال کتاب دانشگاه تهران ندارم اما با توجه به جوابش زده ۳

كتاب دانشگاه تهران بعضي سوالات را دستكار ي مي كنه.اين را داخل مقدمه اش هم گفته.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان گل سلام
امروز رفتم داخل تاپيك مدار و كنترل .من فكر مي كردم كه شما از سال 92 شروع كرديد ولي گويي كه از سال 90 مبحث اغاز شده.من هم فردا قرار است كه 90 را كار كنم.
بخاطر همين از يه برقي عزيز معذرت مي خوام كه نتوانستم.در موضوع شركت كنم.
حالا ،دوستان چرا تاپيك مدار از سال 90 شروع كرديد.؟؟؟
مگه قرار نشد از اخر به اول بيايم؟

منم بر خلاف قولی ک داده بودم،ب همین دلیل شرکت نکردم چون هنوز درگیر 92 هستم!

hamedgho2000

عضو جدید
دوستان عزیز
یه چند تا سوال داشتم که می خواستم بیشتر برا این که روحیه بگیریم مطرح شه
از دوستاتون کسانی بودن که رتبه های مثلا زیر 500 آورده باشن ؟
اطلاع دارین که اونها زمان قبل کنکورشون در این روزها چه اوضاع احوالی داشتن ؟
به نظرتون چند درصد از داوطلبین (مثل من )احساس میکنن که بیشتر مباحثی که حتی خیلی دقیق خوندن بازده 100٪ ندارن روش؟

به شخصه خود من تقریبا 60 درصد از هر درس رو خوندم
اما کامل ( با تست های کنکور و گاهی تالیفی )
الان هم که فقط دارم تست های آخر فصل ها رو به صورت مبحثی میزنم اعتراف می کنم که تو بعضی درسا خیلی از نکات و شگردها از یادم رفته و سرعت عملم پایینه و حتی اگه یه ماه هم اضافه وقت بدن بازم شاید به حد مطلوب نرسونم خودم رو

یه برقی

عضو جدید
دوستان دشمنتون شرمنده باشه...به هر حال اگه شما باشید منم هستم..اگه نباشید نیستم....من که 90 رو تموم کردم...سوالاتی رو هم که خودم مشکل داشتم مطرح کردم و از علم شما استفاده کردم...دیگه هر کی مشکلی داره باید مطرح کنه و بقیه کمکش کنند..
.
.
.
دوستانی که کنترل جبران ساز ها رو خوندید من امروز مباحث کنترل تا قبل اون رو تموم کردم البته مسلط نیستم ولی خب شکر خدا تموم شد حالا ازتون یه سوال دارم به نظر شما جبران ساز ها رو بزارم وقتی به سایر مباحث مسلط شدم مثلا سه هفته ی دیگه بخونم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟اخه من هیچی از جبران ساز ها نمیدونم...و اصلا بهمون درس داده نشد...فقط میدونم جواباش خیلی کوتاست و در حد یه خط حل میشه و حیفه نخونم و شما هم گفتید کتاب پارسه این مبحثو از همه بهتر گفته که منم همونو دانلود کردم ..منتظر راهنمایی شما هستم دوستانی که خوندید؟؟
.
.
ضمنا این کد های متلب رو اگه کسی داشت بزاره خیلی لطف میکنه..من خودم داشتم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و حوصله و وقت این که متلب روپاک کنم وو دوباره نصب کنم رو ندارم....
باز هم ازتون ممنونم....

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان دشمنتون شرمنده باشه...به هر حال اگه شما باشید منم هستم..اگه نباشید نیستم....من که 90 رو تموم کردم...سوالاتی رو هم که خودم مشکل داشتم مطرح کردم و از علم شما استفاده کردم...دیگه هر کی مشکلی داره باید مطرح کنه و بقیه کمکش کنند..
.
.
.
دوستانی که کنترل جبران ساز ها رو خوندید من امروز مباحث کنترل تا قبل اون رو تموم کردم البته مسلط نیستم ولی خب شکر خدا تموم شد حالا ازتون یه سوال دارم به نظر شما جبران ساز ها رو بزارم وقتی به سایر مباحث مسلط شدم مثلا سه هفته ی دیگه بخونم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟اخه من هیچی از جبران ساز ها نمیدونم...و اصلا بهمون درس داده نشد...فقط میدونم جواباش خیلی کوتاست و در حد یه خط حل میشه و حیفه نخونم و شما هم گفتید کتاب پارسه این مبحثو از همه بهتر گفته که منم همونو دانلود کردم ..منتظر راهنمایی شما هستم دوستانی که خوندید؟؟
.
.
ضمنا این کد های متلب رو اگه کسی داشت بزاره خیلی لطف میکنه..من خودم داشتم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و حوصله و وقت این که متلب روپاک کنم وو دوباره نصب کنم رو ندارم....
باز هم ازتون ممنونم....

در مورد جبرانساز به جان خودم هیچی ندارن فقط شما باید رفتار سیستمو بدونی و بتونی در مورد پایداریش حرف بزنی ، اندازه یه صفحه هم حفظیات داره که اونم زود حفظ میشه ، اصلا اگه بقیه رو خوندی فکر کن جبرانسازم خوندی ، در مورد متلبم شما فقط تو مطلب عبارت sisotool رو تایپ کن و یه اینتر بزن باقیش میشه بازی کردن:D خودت یکی دوساعت بازی کنی همه جی دستت میاد .

samin_m

کاربر ممتاز
دوستان عزیز
به نظرتون چند درصد از داوطلبین (مثل من )احساس میکنن که بیشتر مباحثی که حتی خیلی دقیق خوندن بازده 100٪ ندارن روش؟

حامد جان ب نظر من این یه حس کاملا طبیعی هست ک وقتی حجم بسیار زیادی از اطلاعات رو توی مغزت ذخیره میکنی و طی یه مدت کوتاه دائما داری بهشون اضافه میکنی... مغز تحت فشار قرار میگیره!

قطعا مغز این فشار اطلاعاتی رو کمتر تجربه کرده!

الان مغز شما حس یه کارمندی رو داره ک چندین پوشه دور و ورش هست و توی هرکدوم هم تعداد بسیار زیادی برگه قرار داره! قطعا اونایی رو کمتر ازشون استفاده کرده،سختتر پیدا میکنه

علاوه بر اینها باتوجه ب شرایط و استرس و.... وسواس هم بین بچه ها بیشتر میشه و مشکلات و بدی ها رو بزرگتر از اون چیزی ک هست میبینن...

ب نظر من فقط و فقط توکل داشته باشید و راهتون رو ادامه بدید!

در آخر هم از اینکه بمن لطف داشتید و نظر من رو پرسیدید،افتخار دادید...:gol:!

یه برقی

عضو جدید
دوستان عزیز

دوست من راجب مقایسه بهتره چیزی نگم...مثلا من یکی رو میشناختم سال دومش بود و برای رتبه برتر شدن درس میخوند رتبش فکر کنم 600 شد 1!!!!!
و بر عکس باز یه نفرو میشناختم بی ادعا درس میخوند و بر خلاف باور همه رتبش 250 شد در حالی که هیچکس فکرشو نیمی کرد...و اینم بر میگرده به کلی پارامتر و.. که فکر نکنم الن این جا جاش باشه...
.
.
اما ارجب سوال خوب دومت...در این حد بگم که همه ی بر این باور هستند اگه دوران جمع بندی درست صورت نگیره تمام زحمات قبلیمون بر باد میره...
مثلا من خودم درسی مثل سیگنال رو برای خیلی درصد بالایی خوندم ولی اگه همین الان ازمون بدم فکر نکنم بتونم بیش تر از 2 سه سوال روجواب بدم در صورتی که شاید از نظر علمی در حد 10 سوال باشم ...
کلا فلسفه ی جمع بندی همین هستش که با مرور چیزایی که خوندیم راندمان رو به 100 برسونیم..
.
.
پس به جای نگرانی و غصه خوردن به نظر برای این که استرست هم کمتر بشه اگه احیانا داری درس جدید میخونی نخون و از الان جمع بندی رو شروع کن به امید خدا اشنالله خیلی رودتر جمع بندیت تموم میشه وبه تسلطمیرسی و اون وقت وقت اضافه اوردی برو مباحث جدید وهم که فکر میکنی میتونی بخونی و نتیجه بگیری بخون...
.
.
خلاصه بگم من هنوز دو تا درسو میخوام جدید بخونم !!! ولی هر بار دچار استرس میشم ...میرم اول سراغ جمع بندی یکم خیالم راحت میشه نه زیاد عقب نیستم باز یکم از جدیدا میخونم...
.
.
به هر حال کسی که نتونه درتس جمع بندی کنه بازم میگم با کسی هیچی نخونده هیچ فرقی نداره و تمام زحماتش بر باد میره....پس شروع کن به جمع بندی...

یه برقی

عضو جدید
در مورد جبرانساز به جان خودم هیچی ندارن فقط شما باید رفتار سیستمو بدونی و بتونی در مورد پایداریش حرف بزنی ، اندازه یه صفحه هم حفظیات داره که اونم زود حفظ میشه ، اصلا اگه بقیه رو خوندی فکر کن جبرانسازم خوندی ، در مورد متلبم شما فقط تو مطلب عبارت sisotool رو تایپ کن و یه اینتر بزن باقیش میشه بازی کردن:D خودت یکی دوساعت بازی کنی همه جی دستت میاد .

ممنون خیالمو راحت کردی.....پس میرم به سراغ جمع بندی کنترل به امید خدا ..باشد که رستگار شویم در این درس !!!!!!
.
.
راستی یکی از رتبه برتر های این جا توی gui متلب این نرم افزار رو طراحی کرده بود که خیلی قشنگ هم هچی رو سریع بهت میداد و...
ولی الان به مشکل خوردم..شاید قسمت نبود قبل کنکور برم سراغش و وقتمو بیش تر میگیره و بیش تر از این ک هبخوام چیزی یاد بگیرم وقتم هدر بره....
به هر حال ممنون بابت وقتی که گذاشتی...

mostafa.bahriny

عضو جدید
تغذيه مناسب اين ايام

تغذيه مناسب اين ايام

بدن دانش آموزان و دانشجويان هنگام امتحانات به موادي نياز دارد که قند آن‌ها سريع آزاد مي‌شود، چرا که ميزان توانايي حافظه کوتاه مدت با مقدار قند دريافتي در ارتباط است. مرتضي صفوي، متخصص تغذيه در گفت‌وگو با برنا با بيان اين مطلب اظهار داشت: دانشجويان و دانش‌آموزان بايد از نظر تغذيه‌اي در ايام امتحانات مراقب وضعيت خودشان باشند اولا زود بخوابند تا صبح با شادابي سر جلسه امتحان حاضر شوند و دوم اين‌که از پرخوري‌هايي که معده پر شود بپرهيزند،زيرا معده پر باعث بروز مشکلات در سر امتحان مي‌شود.وي ادامه داد: در شب‌هاي امتحان بايد از مصرف غذاهاي سنگين پرهيز کرد، اما برخي از غذاها مانند ماهي براي ايام امتحانات مناسب است، زيرا داراي فسفر و انواع و اقسام ويتامين‌ها و پروتئين‌ها و به ويژه امگا3 است که اثر آن روي حافظه شناخته شده است.صفوي افزود: همچنين بادام زميني از جمله مواد غذايي است که در تقويت حافظه بسيار موثر است. بادام زميني يکي از آجيل يا مغزهايي است که در بين آن‌ها به دليل داشتن اسيدهاي چرب مناسب براي حافظه بسيار خوب است. در مجموع مي توان گفت آجيل و مغزها مثل فندق، بادام و پسته بسيار خوب هستند.وي با انتقاد از باور نادرست افراد در استفاده از چاي و قهوه براي بيدار ماندن در هنگام امتحانات گفت: مواد کافئين دار مانند قهوه و چاي و حتي نوشابه‌هاي سياه در کوتاه مدت سبب بيداري و تمرکز حواس مي‌شود، اما خواص آن در مدت چند دقيقه برعکس شده و باعث برهم خوردن تمرکز و حتي کاهش يادگيري و در نتيجه افزايش استرس و اضطراب در فرد مي‌شود.

متخصص تغذيه با اشاره به نقش مواد قندي در حافظه کوتاه مدت افزود: بدن دانش آموزان و دانشجويان هنگام امتحانات نياز به موادي مانند قند، شکر، مربا، عسل، آبميوه و خرما دارد که قند آن‌ها سريع آزاد مي‌شود، چرا که ميزان توانايي حافظه کوتاه مدت با مقدار قند دريافتي در ارتباط است.
وي می گوید: بعضی میوه ها و سبزی‌ها از قبیل ریحان، نعناع، کاهو و سیب برای کاهش اضطراب سودمند است.

وی با بیان اینکه در روز امتحان نیز بهتر است دانش آموزان و دانشجویان برای افزایش کارایی مغز، مواد سرشار از پروتئین مصرف کنند، می گوید: مواد سرشار از فیبر مانند تخم ‌مرغ، نان تست با عسل یا برشتوک نیز برای گروههای هدف مفید است.
متخصص تغذيه خوردن نان و پنیر و گردو، تخم‌مرغ یا یک ظرف عدسی در روز امتحان را از موارد تاثیرگذار در آرامش دانش آموزان عنوان کرده و می گوید: خوردن عسل و نوشیدنی‌های حاوی عسل نیز در کاهش اضطراب بسیار موثر است.

وي می گوید: کمبود منیزیم یکی از علل کاهش یادگیری است که خوردن آجیل مغزدار از قبیل بادام، کشمش، فندق، گردو و نخودچی که سرشار از منیزیم می باشد، در رفع آن مفید است

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آقایون خانوما سلام.

تقریبا 6 ماه از شروع درس خوندنمون واسه کنکور میگذره.

تو این 6 ماه حسابی تلاش کردیم و گاهی خستگی کشیدیم یا بی انگیزه شدیم.اصلا گاهی درس رو گذاشتیم کنار و به خودمون استراحت دادیم ولی بالاخره تا این آخرای راه اومدیم.

این دوران هم با همه ی خوب و بدش مثل بقیه ی دوران زندگیمون داره تموم میشه.چیزی تا آخر راه نمونده،فقط 35 روز.

تو این 35 روز می تونیم سرنوشت خودمون رو تغییر بدیم.تو این مدت باقی مونده هر گلی بزنیم سر خودمون زدیم.

اگر کسی خسته شده یا بی انگیزه اس یکم به اوایل درس خوندنش واسه کنکور فکر کنه.یادتونه با چه انگیزه ای شروع کردیم؟برنامه ریزی می کردیم و با علاقه درس

میخوندیم.یادتونه وقتی شروع کردیم به تست زدن هر تستی رو که درست می زدیم پیش خودمون کلی حال می کردیم که چقدر بلدیم !

یادتونه اولین آزمون؟رتبه امون اومد.یکم جا خوردیم.یکم نا امید شدیم که نکنه نتونیم موفق شیم.نکنه بقیه از ما بهترن،اما یه مدت که گذشت دوباره برگشتیم و

شروع کردیم به خوندن.

همه اینا یجورایی خاطره میشه.این یه ماه آخر کنکور هم بعد ها خاطره خواهد شد.بیاید یه خاطره شیرین از این روزامون بسازیم.

بیاید وقتی بعدا می خوایم از دوران کنکورمون حرف بزنیم با افتخار بگیم که چیکارا می کردیم و بقیه بیان و از ما راهنمایی بخوان که چجوری بخونن تا مثل ما موفق شن.

دوستای گل این راهی که انتخاب کردیم داره به پایان نزدیک میشه.

بیاید یه قولی به هم بدیم:

قول بدیم که یه پایان شیرین رو رقم بزنیم . . . !!!

Armin-Z

کاربر ممتاز
آقایون خانوما سلام.

تقریبا 6 ماه از شروع درس خوندنمون واسه کنکور میگذره.

تو این 6 ماه حسابی تلاش کردیم و گاهی خستگی کشیدیم یا بی انگیزه شدیم.اصلا گاهی درس رو گذاشتیم کنار و به خودمون استراحت دادیم ولی بالاخره تا این آخرای راه اومدیم.

این دوران هم با همه ی خوب و بدش مثل بقیه ی دوران زندگیمون داره تموم میشه.چیزی تا آخر راه نمونده،فقط 35 روز.

تو این 35 روز می تونیم سرنوشت خودمون رو تغییر بدیم.تو این مدت باقی مونده هر گلی بزنیم سر خودمون زدیم.

اگر کسی خسته شده یا بی انگیزه اس یکم به اوایل درس خوندنش واسه کنکور فکر کنه.یادتونه با چه انگیزه ای شروع کردیم؟برنامه ریزی می کردیم و با علاقه درس

میخوندیم.یادتونه وقتی شروع کردیم به تست زدن هر تستی رو که درست می زدیم پیش خودمون کلی حال می کردیم که چقدر بلدیم !

یادتونه اولین آزمون؟رتبه امون اومد.یکم جا خوردیم.یکم نا امید شدیم که نکنه نتونیم موفق شیم.نکنه بقیه از ما بهترن،اما یه مدت که گذشت دوباره برگشتیم و

شروع کردیم به خوندن.

همه اینا یجورایی خاطره میشه.این یه ماه آخر کنکور هم بعد ها خاطره خواهد شد.بیاید یه خاطره شیرین از این روزامون بسازیم.

بیاید وقتی بعدا می خوایم از دوران کنکورمون حرف بزنیم با افتخار بگیم که چیکارا می کردیم و بقیه بیان و از ما راهنمایی بخوان که چجوری بخونن تا مثل ما موفق شن.

دوستای گل این راهی که انتخاب کردیم داره به پایان نزدیک میشه.

بیاید یه قولی به هم بدیم:

قول بدیم که یه پایان شیرین رو رقم بزنیم . . . !!!
عالی عالی عالی
دهن بی انگیزگی رو بستی فردی جان
خیلی روحیه بخش بود ممنونم ازت

قول بدیم که یه پایان شیرین رو رقم بزنیم . . . ! ! !
(اینو میزارم امضام:smile:)

بابک منافی

اخراجی موقت
نکاتی چند در راستای بهبود عملکرد و بازدهی مطالعه دوستان و همراهان کنکوری گلم

نکاتی چند که میتواند عملکرد و بازدهی مطالعه را افزایش دهد بیان می کنم، امیدوارم مفید باشد:

۱/ برخی مطالب خاص از دروس هست که با اینکه چندین بار و عمیق مطالعه می کنیم، باز هم پس از گذشت مدتی،
فراموش می شوند! راهکاری در خصوص مرتفع ساختن این مورد ارائه میکنم که از دیدگاه علمی تایید شده و
شخصا نیز به تجربه صحت آن را دریافته ام:
همانطور که قبلا نیز شنیده اید، بهترین زمان برای مطالعه صبح می باشد. که البته صحیح است.
اما بهترین زمان برای بخاطر سپردن و جای گرفتن مطلب در ذهن قبل از خواب می باشد.

مطالبی را که سخت با آنها ارتباط برقرار می کنید و فراموش میکنید، قبل از خواب خوانید.
بسته به حجم این نوع مطالب، زمانی بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت قبل از خواب را به این مباحث اختصاص دهید.
نتیجه ی آن شگفت انگیز خواهد بود.
چرایی این موضوع بماند برای بعد از کنکور! فعلا اولویت با مطالعه ی درسی است نه بحث غیر درسی.

۲/ هرگز، هرگز و هرگز، از خواب خود کم نکنید.
مهمترین و اساسی ترین فاکتوری که بر کیفیت مطالعه شما تاثیر می گذارد خواب است.
با خود نگویید، ۲ ساعت کمتر میخوابم، پس ۲ ساعت بیشتر مطالعه میکنم!
وقتی نیاز مغز به خواب کاملا رفع نشود، گویی که مغز شما همچون ظرفی سوراخ است و
هر چه آب(درس) در آن بریزید پر نمی شود.
نیاز افراد به خواب متفاوت است.
اما چیزی که از دیدگاه علمی اثبات شده، فردی که فعالیت مغزی(مخصوصا مطالعه) بیشتری دارد،
به خواب بیشتری نیز نیاز دارد.

۳/اشتباه تست بزنید!
یکی از مفید ترین و کاربردی ترین متدها در جهت یادگیری در حد تسلط، "اشتباه کردن" است.
ترجیحا هر روز بخشی از زمان را به حل کردن تست های یکی از کنکور های سال های پیشین اختصاص دهید.
وقتی که خسته و خواب آلود یا استرس دارید تست بزنید تا اشتباه کنید.
چرا تاکید می کنم "اشتباه کنید" ؟
بدین دلیل که، احتمالا اشتباهاتی را که قبل از کنکور در حل مسائل مرتکب نمی شویم و نمی شناسیم را
سر جلسه ی کنکور مرتکب خواهیم شد!
پس تا می توانید اشتباه تست بزنید و متوجه اشتباهات شوید و شاد و خرسند باشید که اشتباه کرده اید!

خوش به حالمان که هدفی و انگیزه ای
برای بودن و زندگی کردن داریم!
صبح که از خواب بیدار میشویم
میدانیم قرار است چه بکنیم.
باور کنید خیلی ها ندارند و در حسرتش
به قتل عام ایام مشغولند!
امید سلامتی و موفقت برای خودمان
و برای همه ی همه ی انسان ها و حیوانات و گیاهان !

nasrin1990

عضو جدید
سلام به تمام دوستان عزیز کسی تا حالا کتاب سنجش طلایی رو دیده ؟؟؟؟؟؟ دوستانی که دیدن میشه نظر بدن که چه جوریه ؟؟؟به نظر من خیلی سخته سوالاش..............

ramtin_amoiee

عضو جدید
سلام به تمام دوستان عزیز کسی تا حالا کتاب سنجش طلایی رو دیده ؟؟؟؟؟؟ دوستانی که دیدن میشه نظر بدن که چه جوریه ؟؟؟به نظر من خیلی سخته سوالاش..............

اگه از من مي شنوي اصلا طرفش نرو، سختيش به كنار ، خيلي غلط داره ، اصلا باورم نميشه كه يه كتاب بتونه اين همه غلط داشته باشه، يكي از دوستام كه با مهندس كهن صحيت مي كرده گفته اينا يك بار هم كتاب و براي ويرايش نكردن، اخه سوالاي مدار سنجش و كهن ميده

ramtin_amoiee

عضو جدید
دوستان عزیز

دوست عزيز اين حس براي من همه همين طوره و براي خيلياي ديگه كه من باهاشون حرف مي زنم، ولي كاملا طبيعي، يادتونه شباي امتحان موقعه خواب فكر مي كرديم همه چي از يادمون رفته ولي تا ميرفتيم سر جلسه همه چي يادمون ميومد، پپس الان مرور جزوه و اينا كاره بيخوديه ...فقط و فقط بايد تست جامع اين چند سال اخير و حل كرد ، چون شما با 15 تست از هر درس مي توني كل مدار رو دوره كنيد.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
این کلیپ داستان کوتاهی را نقل می کند با محوریت امید داشتن ....

نام این کار ( ادیسون ) است و امیدوارم مورد توجه شما خوبان قرار بگیرد .

سرور اول (دانلود با لینک مستقیم )

دانلود

سرور دوم

شنیدن آنلاین + دانلود

سرور سوم

دانلود

3tare_87

عضو جدید
این کلیپ داستان کوتاهی را نقل می کند با محوریت امید داشتن ....

نام این کار ( ادیسون ) است و امیدوارم مورد توجه شما خوبان قرار بگیرد .

سرور اول (دانلود با لینک مستقیم )

دانلود

سرور دوم

شنیدن آنلاین + دانلود

سرور سوم

دانلود

خوشا به سعادتش که اینقد پشتکار داشته!!!عمر ما که کفاف نمیده 999 بار کنکور بدیم:D

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
الان رفتم تاپیک اعلام نتایج نهایی کنکور پارسال رو دیدم،ماشالا همه تهران قبول شده بودن.اصن دلم بدجور خواست.

تازه از کتابخونه اومدم جو گرفت باز برم درس بخونم خدایی :w10:

hamedgho2000

عضو جدید
الان رفتم تاپیک اعلام نتایج نهایی کنکور پارسال رو دیدم،ماشالا همه تهران قبول شده بودن.اصن دلم بدجور خواست.

تازه از کتابخونه اومدم جو گرفت باز برم درس بخونم خدایی :w10:
اتفاقا من هم داشتم عصری چک می کردم
نه آقا ! همه هم تهران قبول نشدن
خدا وکیلی 50 ٪ کمتر بودن !
اما این روزا و ساعات زمانی که ما باید حاجتمون رو بگیریم! پس بهتره با حداکثر توان پیش به جلو بریم ( من جای شما بودم بازم حداقل تا 12 می خوندم )

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی سرم
واااااااااااااااااای سرم
:confused::w47:
چی شده ؟
اقا استرس جام جهانی تاثیر گذاشته ؟ یا اینکه با ایران هم گروهین ؟

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آقا یه سوال.

کسایی که دارن به روش آقای اسلام پناه جمع بندی می کنن میرسن کاملا طبق برنامه پیش برن؟

من یکم وقت کم میارم،نمی رسم کامل تصمیم گیر هارو انجام بدم.

شماها واسه وقت کم نیاوردن چیکار میکنید؟؟؟؟

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آهان
اون که عیب نداره
از الان باید گیرپاچ کنیم تا سر جلسه آخ هم نگیم !
به امیدی که اینهو تراکتور سر جلسه سوال ها و پاسخنامه رو با حداکثر بازده شخم بزنیم!

اونکه بعد از منچستر اوله نمی تونیم مثل تراکتور کنکور بدیم :smile:

samin_m

کاربر ممتاز
:biggrin:
نه اون استرس نداره .
مخم ار درسا ترکید :confused:

مغز منم داره میترکه...:wallbash::wallbash::wallbash::w06::w06::w06::w06::w00::w00::w00:

اورتون!!نیوکاسل!!حالا هم تاتنهام....!! اونم توی الدترافورد!!!!!!!!!!!!!!!:w09::w09:

برخلاف چیزی ک بقیه میگن مشکل بزرگ هافبک خلاق نیس!مدافع هست!!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا