بچه ها سلام . کسی میدونه شبانه مهندسی پزشکی امیر کبیرو تا رتبه چند میشه اووردسال 92 یه سوال کنترل هست ک دانشگاه تهران یه جواب داده،کتاب تقوی یه جواب و کلید یه چیز دیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
بچه ها سلام . کسی میدونه شبانه مهندسی پزشکی امیر کبیرو تا رتبه چند میشه اووردسال 92 یه سوال کنترل هست ک دانشگاه تهران یه جواب داده،کتاب تقوی یه جواب و کلید یه چیز دیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
کدوم سوال؟سال 92 یه سوال کنترل هست ک دانشگاه تهران یه جواب داده،کتاب تقوی یه جواب و کلید یه چیز دیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سال 92 یه سوال کنترل هست ک دانشگاه تهران یه جواب داده،کتاب تقوی یه جواب و کلید یه چیز دیگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
کدوم سوال؟
سلام.به کلید سازمان سنجش باید در جواب کنکور های سالهای گذشته اعتماد کرد یا کتاب دانشگاه تهران.
کلید سازمان سنجش هم از لینک زیر میشه گرفت!
92.242.195.235/KeyArshad/Default.aspx
آخه کمی متفاوتن. مثل سوال۳۲ ریاضی کنکور ۹۲ که کلید دفترچه A زده گزینه ۱.اما کتاب تهران زده گزینه ۳.البته من صورت سوال کتاب دانشگاه تهران ندارم اما با توجه به جوابش زده ۳
دوستان گل سلام
امروز رفتم داخل تاپيك مدار و كنترل .من فكر مي كردم كه شما از سال 92 شروع كرديد ولي گويي كه از سال 90 مبحث اغاز شده.من هم فردا قرار است كه 90 را كار كنم.
بخاطر همين از يه برقي عزيز معذرت مي خوام كه نتوانستم.در موضوع شركت كنم.
حالا ،دوستان چرا تاپيك مدار از سال 90 شروع كرديد.؟؟؟
مگه قرار نشد از اخر به اول بيايم؟
به شخصه خود من تقریبا 60 درصد از هر درس رو خوندم
اما کامل ( با تست های کنکور و گاهی تالیفی )
الان هم که فقط دارم تست های آخر فصل ها رو به صورت مبحثی میزنم اعتراف می کنم که تو بعضی درسا خیلی از نکات و شگردها از یادم رفته و سرعت عملم پایینه و حتی اگه یه ماه هم اضافه وقت بدن بازم شاید به حد مطلوب نرسونم خودم رو
دوستان دشمنتون شرمنده باشه...به هر حال اگه شما باشید منم هستم..اگه نباشید نیستم....من که 90 رو تموم کردم...سوالاتی رو هم که خودم مشکل داشتم مطرح کردم و از علم شما استفاده کردم...دیگه هر کی مشکلی داره باید مطرح کنه و بقیه کمکش کنند..
.
.
.
دوستانی که کنترل جبران ساز ها رو خوندید من امروز مباحث کنترل تا قبل اون رو تموم کردم البته مسلط نیستم ولی خب شکر خدا تموم شد حالا ازتون یه سوال دارم به نظر شما جبران ساز ها رو بزارم وقتی به سایر مباحث مسلط شدم مثلا سه هفته ی دیگه بخونم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟اخه من هیچی از جبران ساز ها نمیدونم...و اصلا بهمون درس داده نشد...فقط میدونم جواباش خیلی کوتاست و در حد یه خط حل میشه و حیفه نخونم و شما هم گفتید کتاب پارسه این مبحثو از همه بهتر گفته که منم همونو دانلود کردم ..منتظر راهنمایی شما هستم دوستانی که خوندید؟؟
.
.
ضمنا این کد های متلب رو اگه کسی داشت بزاره خیلی لطف میکنه..من خودم داشتم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه و حوصله و وقت این که متلب روپاک کنم وو دوباره نصب کنم رو ندارم....
باز هم ازتون ممنونم....
دوستان عزیز
یه چند تا سوال داشتم که می خواستم بیشتر برا این که روحیه بگیریم مطرح شه
از دوستاتون کسانی بودن که رتبه های مثلا زیر 500 آورده باشن ؟
اطلاع دارین که اونها زمان قبل کنکورشون در این روزها چه اوضاع احوالی داشتن ؟
به نظرتون چند درصد از داوطلبین (مثل من )احساس میکنن که بیشتر مباحثی که حتی خیلی دقیق خوندن بازده 100٪ ندارن روش؟
دوستان عزیز
یه چند تا سوال داشتم که می خواستم بیشتر برا این که روحیه بگیریم مطرح شه
از دوستاتون کسانی بودن که رتبه های مثلا زیر 500 آورده باشن ؟
اطلاع دارین که اونها زمان قبل کنکورشون در این روزها چه اوضاع احوالی داشتن ؟
به نظرتون چند درصد از داوطلبین (مثل من )احساس میکنن که بیشتر مباحثی که حتی خیلی دقیق خوندن بازده 100٪ ندارن روش؟
در مورد جبرانساز به جان خودم هیچی ندارن فقط شما باید رفتار سیستمو بدونی و بتونی در مورد پایداریش حرف بزنی ، اندازه یه صفحه هم حفظیات داره که اونم زود حفظ میشه ، اصلا اگه بقیه رو خوندی فکر کن جبرانسازم خوندی ، در مورد متلبم شما فقط تو مطلب عبارت sisotool رو تایپ کن و یه اینتر بزن باقیش میشه بازی کردنخودت یکی دوساعت بازی کنی همه جی دستت میاد .
عالی عالی عالیآقایون خانوما سلام.
تقریبا 6 ماه از شروع درس خوندنمون واسه کنکور میگذره.
تو این 6 ماه حسابی تلاش کردیم و گاهی خستگی کشیدیم یا بی انگیزه شدیم.اصلا گاهی درس رو گذاشتیم کنار و به خودمون استراحت دادیم ولی بالاخره تا این آخرای راه اومدیم.
این دوران هم با همه ی خوب و بدش مثل بقیه ی دوران زندگیمون داره تموم میشه.چیزی تا آخر راه نمونده،فقط 35 روز.
تو این 35 روز می تونیم سرنوشت خودمون رو تغییر بدیم.تو این مدت باقی مونده هر گلی بزنیم سر خودمون زدیم.
اگر کسی خسته شده یا بی انگیزه اس یکم به اوایل درس خوندنش واسه کنکور فکر کنه.یادتونه با چه انگیزه ای شروع کردیم؟برنامه ریزی می کردیم و با علاقه درس
میخوندیم.یادتونه وقتی شروع کردیم به تست زدن هر تستی رو که درست می زدیم پیش خودمون کلی حال می کردیم که چقدر بلدیم !
یادتونه اولین آزمون؟رتبه امون اومد.یکم جا خوردیم.یکم نا امید شدیم که نکنه نتونیم موفق شیم.نکنه بقیه از ما بهترن،اما یه مدت که گذشت دوباره برگشتیم و
شروع کردیم به خوندن.
همه اینا یجورایی خاطره میشه.این یه ماه آخر کنکور هم بعد ها خاطره خواهد شد.بیاید یه خاطره شیرین از این روزامون بسازیم.
بیاید وقتی بعدا می خوایم از دوران کنکورمون حرف بزنیم با افتخار بگیم که چیکارا می کردیم و بقیه بیان و از ما راهنمایی بخوان که چجوری بخونن تا مثل ما موفق شن.
دوستای گل این راهی که انتخاب کردیم داره به پایان نزدیک میشه.
بیاید یه قولی به هم بدیم:
قول بدیم که یه پایان شیرین رو رقم بزنیم . . . !!!
قول میدم فردی جون .بیاید یه قولی به هم بدیم:
قول بدیم که یه پایان شیرین رو رقم بزنیم . . . !!!
خوش به حالمان که هدفی و انگیزه ای برای بودن و زندگی کردن داریم! صبح که از خواب بیدار میشویم میدانیم قرار است چه بکنیم. باور کنید خیلی ها ندارند و در حسرتش به قتل عام ایام مشغولند! امید سلامتی و موفقت برای خودمان و برای همه ی همه ی انسان ها و حیوانات و گیاهان ! ![]() |