گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان گلم .
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد شروع شده . هر کی مایله اقدام کنه .

با سپاس:gol:

شعر طنزي زيبا در باب تاخير در اعلام نتايج تكميل ظرفيت

تلف شد عمرمان ياربّ، به اين سنجش نما الهام
كه تا شايد بخود آيد، نتايج را كند اعلام
نمي دانم چه رخ داده، كه در تكميل ظرفيت
سكوت سخت سنگيني، فضا را برده در ابهام
خدايا شاهدي خود تو، كه بي نظمي مسئولان
شبابم را معطل كرد و تكليفم نشد انجام
بيا سنجش دمي بشنو، دلم خون شد زعلافي
بيا بشكن سكوتت را، نتايج را نما اعلام

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام
شما چون همیشه اول گفته هاتون اقایون رو مخاطب قرار می دید لذاخانم ها جواب نمی دن !....دیدم که میگم ...:D

ه :)

سلام
اگر من در ابتدا پيامها از كلمه اقايان استفاده مي كنم قصد بي احترامي ندارم .بلكه به اين علت است كه احساس مي كنم اقايان بيشتر از خانمها جواب مي دهند.
ولي در هر حال، شمابه بزرگي خودتان ببخشيد.
از اين به بعد حس فمينستي خانم ها را در نظر مي كيرم و اقايان و خانمان كل كروه را مورد خطاب قرار ميدم.:D

mostafa.bahriny

عضو جدید
دوستان چرا جز یکی دونفر کسی شرکت نمیکنه !!!!!!!
اگه قرار باشه این طوری باشه این پروژه ها هم با شکست مواجه میشه...نمیشه که یه عده فقط استفاده کننده باشند...لطفا همکاری کنید...
.

اولا ممنون كه راه انداختيد.
ولي يه كم فرصت بديد تا بتوانيم يه برنامه ريزي بكنيم تا يه زمان خاص به اين تايپك اختصاص بدهيم.
حتما ميايم.من تازه متوجه شدم.
و از انجايي كه خلق و خوي من به مرغه ها رفته ، و زود ميخوابم الان ميخواهم بخوابم .حتما در روزهاي اينده شركت مي كنيم.

rezaei.sp

عضو جدید
اولا ممنون كه راه انداختيد.
ولي يه كم فرصت بديد تا بتوانيم يه برنامه ريزي بكنيم تا يه زمان خاص به اين تايپك اختصاص بدهيم.
حتما ميايم.من تازه متوجه شدم.
و از انجايي كه خلق و خوي من به مرغه ها رفته ، و زود ميخوابم الان ميخواهم بخوابم .حتما در روزهاي اينده شركت مي كنيم.
منم زود میخابم . اگه دیر بخابم ، بهم میریزم . :confused:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اين هم يك نمونه كارنامه براي دوست عزيز freddy-elec رتبه ي 344 الكترونيك سال 92مشاهده پیوست 187434
یه دنیا ممنون رامتین جان.خیلی لطف کردی.طبق برنامه ی آقای اسلام پناه تستارو زدم.بعنی قبلش اصلا دوره نداشتم.بیشتر فرمول های سیگنال و مغنناطیس رو فراموش کرده بودم.
اگه با این درصدا بتونم با این شرایط 500 بشم تا کنکور اصلی خیلی بیشتر تلاش می کنم تا کنکور رو بهتر بدم.
یهم امید دادی :smile:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان چرا جز یکی دونفر کسی شرکت نمیکنه !!!!!!!
اگه قرار باشه این طوری باشه این پروژه ها هم با شکست مواجه میشه...نمیشه که یه عده فقط استفاده کننده باشند...لطفا همکاری کنید...
.
.
ضمنا یه نکته مثلا توی همین برق 90 و کلا سال های دیگه به برسی سوال ها ساده نمیرپدازیم مگه کسی به طور خاص مشکلی داشته باشه و بپرسه....مثلا همون سوال یک کنترل برق 90 که معادله مشخصه خواسته بود این سوالا دیگه جای بحث نداره.....
من صبح تا ساعت 10 کتابخونه ام.امروز ناهار که اومدم خونه دیدم تاپیک ها راه افتاده ولی کتابام تو کتابخونه بود.ایشالا شبا منم میام و از تاپیک و نظرات بچه ها استفاده میکنم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دنیا ممنون رامتین جان.خیلی لطف کردی.طبق برنامه ی آقای اسلام پناه تستارو زدم.بعنی قبلش اصلا دوره نداشتم.بیشتر فرمول های سیگنال و مغنناطیس رو فراموش کرده بودم.
اگه با این درصدا بتونم با این شرایط 500 بشم تا کنکور اصلی خیلی بیشتر تلاش می کنم تا کنکور رو بهتر بدم.
یهم امید دادی :smile:

موفق باشی
منم فرمولا و بعضی مباحث یادم رفته بود . فکر میکردم فقط منم اینجوری یادم رفته .
پس حالا میبینم عادیه این فراموشی

juvefans

کاربر ممتاز
موفق باشی

دوستان در مورد جمع بندی یه سوالی برام پیش اومد وقتی تاپیک رو نگاه میکردم : قبل از آزمونی که خونه تمرین میکنیم ، حالا همون روز یا روز قبلی دوره کنیم مباحث رو چه مشکلی داره ؟ اینجوری که بهتر همه چیز رو حفظ میشیم !:que: اخه متاسفانه من با ریاضی شدیدا مشکل فراموشی دارم .. :confused:

samin_m

کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

عذر بنده رو بپذیرید ک دیروز نتونستم خدمت برسم،عینک نداشتم،کلا off بودم!:d

خدمت رو ماهتون عرض کنم ب نظر من سه روز برای بررسی 12 سوال کنکور 3 روز کمه! و بررسی 12 سوال یه جا باعث بهم ریختن و عدم تمرکز کافی و بی نظمی میشه!

ب نظرتون بهتر نیس برای 2-3 سوال 1یا2 روز وقت گذاشته بشه و روی سوالات بحث بشه تا دقت و کیفیت بالاتر بره...؟ و هر کنکور ب 4پارت 3سوالی تقسیم بشه؟

hamedgho2000

عضو جدید
موفق باشی
منم این شکلی شدم
البته فرمولا یادم هست ولی(مخصوصا تو درس مدار ) با این که سوال های فصل ها رو کم کم اش 2 بار حل کردم اما الان سرعتم خیلی پایینه به نسبت دور های قبلی
و غلط هام خیلی بیشتره
به نظرتون چه باید کرد ؟

aysan 00500

اخراجی موقت
دوستان در مورد جمع بندی یه سوالی برام پیش اومد وقتی تاپیک رو نگاه میکردم : قبل از آزمونی که خونه تمرین میکنیم ، حالا همون روز یا روز قبلی دوره کنیم مباحث رو چه مشکلی داره ؟ اینجوری که بهتر همه چیز رو حفظ میشیم !:que: اخه متاسفانه من با ریاضی شدیدا مشکل فراموشی دارم .. :confused:

نگران نباش فقط شما این جوری نیستی منم با ریاضی همین مشکل رو دارم زود فراموش میکنم به نظرم تنها راهش تمرین زیاد و تکرار مباحث شیرین ریاضی :confused:

یه برقی

عضو جدید
منم این شکلی شدم
البته فرمولا یادم هست ولی(مخصوصا تو درس مدار ) با این که سوال های فصل ها رو کم کم اش 2 بار حل کردم اما الان سرعتم خیلی پایینه به نسبت دور های قبلی
و غلط هام خیلی بیشتره
به نظرتون چه باید کرد ؟

میگم تو مدار که فرمولی نداشتیم :smile: ...شوخی کردم...ولی خداییش در برابر درس های دیگه برق میشه گفت فرمولی نداره !!!!
.
.
دوست من در رابطه با فرمولا و یاداوریش من با این روش نتیجه گرفتم به شما هم پیشنهاد میکنم...
شروع کنید به زدن تست هایی که قبلا زدید بعدش اگه فرمولا یادتون بود و زدید که چی بهتر
ولی اگه فراموش کرده بودید دقیقا به پاس خ نگاه کنید ببینید فرمولاش چی بوده و برگردید به منبعتون و همون قسمتو بخونید و یاادوری کنید و بعدش تستو خودتون حل کنید این جوری با یه تیر چند نشون زدید !!!
هم جمع بندی کردید
هم جمع بندی کردید
هم تست های کنکور رو مرور کردید
و از همه مهم تر همون جا فرمول یادواوری میشه و بعدش توی تست حل می کنید کامل توی ذهنتون میشینه....

hamedgho2000

عضو جدید
میگم تو مدار که فرمولی نداشتیم :smile: ...شوخی کردم...ولی خداییش در برابر درس های دیگه برق میشه گفت فرمولی نداره !!!!
.
.
دوست من در رابطه با فرمولا و یاداوریش من با این روش نتیجه گرفتم به شما هم پیشنهاد میکنم...
شروع کنید به زدن تست هایی که قبلا زدید بعدش اگه فرمولا یادتون بود و زدید که چی بهتر
ولی اگه فراموش کرده بودید دقیقا به پاس خ نگاه کنید ببینید فرمولاش چی بوده و برگردید به منبعتون و همون قسمتو بخونید و یاادوری کنید و بعدش تستو خودتون حل کنید این جوری با یه تیر چند نشون زدید !!!
هم جمع بندی کردید
هم جمع بندی کردید
هم تست های کنکور رو مرور کردید
و از همه مهم تر همون جا فرمول یادواوری میشه و بعدش توی تست حل می کنید کامل توی ذهنتون میشینه....
ممنون بابات راهنمایی
منظور من این بود که تو اکثر درسا مثل معادلات و سیگنال سیستم فرمولا کاملا یادم هست
اما مشکلی که الان دارم یا خیلی طول می کشه حل کردن سوالات (مخصوصا تو مدار ) یا اصن غلط حل می کنم (مثل الکترونیک) !

یه برقی

عضو جدید
ممنون بابات راهنمایی
منظور من این بود که تو اکثر درسا مثل معادلات و سیگنال سیستم فرمولا کاملا یادم هست
اما مشکلی که الان دارم یا خیلی طول می کشه حل کردن سوالات (مخصوصا تو مدار ) یا اصن غلط حل می کنم (مثل الکترونیک) !

دوست من اهان که این طور...
حالا که به طور خاص توی مدار گفتی...مدار همون طور که خودت هم میدونی مهارتی هستش و اگه سرعتت پایینه ناراحت نباش طبیعی هستش اون قدر همین تست ها رو باید حل کنی تا ملکه ی ذهنت بشه و دستت تند بشه و از این بابت نگران نباش..
.
.
راجب الکترونیک هم من گذاشتمش کنار...اول بهتره بررسی کنی اشتباهاتت چیه توی این درس؟؟اگه محاسباتی هستش که باید دقت بیش تری بکنی ولی اگه علمی هست باید دوستانی که این درسو خوب خودند بهت راه کار خوب پیشنهاد بدند...

samin_m

کاربر ممتاز
دوستان،یه سوال از حضورتون داشتم،میانگین درصدهای کنکور سالهای قبل یا میزان سختی سوالاتش رو کسی داره؟

من سرچ کردم،چیزی پیدا نکردم!!

hamedgho2000

عضو جدید

یه برقی

عضو جدید
تو بگو با دل خونم چه کنم ؟؟!!
.
.
دوستان من امتحانام از هفته ی دیگه شروع میشه و کلا هیچ کلاسی نرفتم و....
و باید یه مدت از کنکور فاصله بگیرم !!!!!
اعصابم بهم میریزه باید درسای کنکور ور ول کنم این درسای ترممو بخونم...
.
.
ای خدا ....دو هفته وفتمو میگیره...!!!!راحت میشد یه ریاضی رو جمع کرد....

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
.
.

درود
منم مثل شما همین اوضاع دارم .
کلاس ها رو نرفتم اصلا . ولی اصلا نمیخوام از درسای کنکور بزنم .
فقط شبها 2تا 3 ساعت امتحانات دانشگاه میخونم . تا الان 2تا درسو جمع کردم .

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
.
.
.
.

منم وضعیتم همینه.... موندم چیکار کنم!!!! 4 تا درس دارم که اگه بزارن برم سره جلسه ، میخام 1 دونشو حداقل پاس کنم. اگه نزارن که هیچی مشروطی رو استاد میکنیم با معدل شیرین 0. :))
کنکور که مشکلی نداره.حله :| در ضمن من ترم بعدم درس دارم :))

controlqueen

عضو جدید
.
.
.
.

خيليامثل شمان مهندس؛ من خودم تا10بهمن امتحان دارم يعني تايه هفته قبل ازكنكور بايدمشغول باشم:(

یه برقی

عضو جدید
درود
منم مثل شما همین اوضاع دارم .
کلاس ها رو نرفتم اصلا . ولی اصلا نمیخوام از درسای کنکور بزنم .
فقط شبها 2تا 3 ساعت امتحانات دانشگاه میخونم . تا الان 2تا درسو جمع کردم .

ممنون..اقا خیلی کارت درسته....من یه هفته ی دیگه امتحان اولمه بعدش شبی 3 ساعت هم بخونم میشه 20 ساعت...خیلی کمه...تازه پس فرداش هم سه تا امتحان اونم توی یه روز دارم !!!!!

منم وضعیتم همینه.... موندم چیکار کنم!!!! 4 تا درس دارم که اگه بزارن برم سره جلسه ، میخام 1 دونشو حداقل پاس کنم. اگه نزارن که هیچی مشروطی رو استاد میکنیم با معدل شیرین 0. :))
کنکور که مشکلی نداره.حله :| در ضمن من ترم بعدم درس دارم :))

میدونید من اگه یه واحد هم این ترم بیفتم قطعا نه ترمه میشم !!!! از طرفی نمیدونم توی کنکور چه نتیجه ای کسب میکنم..مثلا اگه خدایی ناکرده نتیجه خوب نشه قطعا خودمو نه ترمه میکنم ولی الان که نمیدونم و انسان به امید زندست...و ترم بعد هم باید 20 واحد بردارم..یعنی اگه درسامو در حد پاسی بخونم میتونم ولی اگه مشروط بشم کارم بیخ پیدا میکنه و بازم نه ترمه میشم...تازشم من شرایطم طوری هست اگه پایان ترمامو خوب بدم حتی میتونم معدل الف شم..یعنی اگه درسای کنکور رو ول کنم میشم....

خيليامثل شمان مهندس؛ من خودم تا10بهمن امتحان دارم يعني تايه هفته قبل ازكنكور بايدمشغول باشم:(

خداییش من دیدم وضع شما چقدر بدتره !!!!!! من لااقل یه 15 روزی مونده به کنکور امتحانام تموم میشه...مال شما چقدر دیر تموم میشه و چقدر بد !!!!!!!
.
.
دوستان کارنامه های رتبه های برتر پاراسل رو میدیدم و عکساشون هم بود اکثرا مشخص بود بار 50 به بعد هست دارند کنکور میدند !!!!!
خب خداییش مایی که بار اول کنکور میدیم اونم با درسای ترم و.... .. . . .. . .. . .. . .. . . .. . . .. . .. . . .. . . . .. . ..
خدا خودش کمک کنه....
ولی راحت یه 200 تایی این دو هفته میتونست رتبمونو جابه جا کنه !!!!

mostafa.bahriny

عضو جدید

عزيز
معمولا فرمول هاي حفظي پس از چند ساعت يا حتي يك روز در ذهن مي مانند.ولي پس از ان، از ذهن فراموش مي شوند.بهمين خاطر اگر قبل از ازمون حفظ كني هميشه و سوالات را جواي بدي فكر مي كني كه اين فرمول ها را حفظ هستي .در صورتي كه ممكن است كه فراموش كرده باشيد.
اگه قبل از امتحان حفظ كني.

mostafa.bahriny

عضو جدید
اقايان و خانم ها ( خانم هااااااااااااااااااااااااااااااااااا) ( خوب شد)

اقايان :biggrin: من هم مثل شما فرمول ها را فراموش كرده ام.شما براي حفظ كردن فرمول ها برنامه خاصي داريند؟

mehdi.ma62

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشید
چند روز هرکاری میکنم نمیتونم تمرکز داشته باشم رو درسا:(
اکثر فصلایی که خوندم نکات و فرمولاش یادم رفته دیگه انگیزه ندارم واسه ادامه دادن :cry:
نمیدونم چکار کنم :que:
کسی از دوستان راهکاری داره ؟
ببخشید طولانی شد.
ممنون

mahdi_ml

عضو جدید
.
.
.
.

منم وضعیتم همینطوره بلکه سخت تر!!!
امتحانام شروع شده و تا30ام ادامه داره ...ترم بعد هم باید23واحد بردارم تا 9 ترمه نشم.....دانشگاهمونم طوریه که بیش از 3 جلسه نمیتونیم غیبت کنیم ...پس4روز در هفته باید دانشگاه میرفتم...
اما توکل بخدا.....

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان من مشکل دانشگاه ندارم اما این روزا دنبال کارایه سربازیم ، چون من تا اخر بهمن بیشتر فرصت ندارم و باید برم خدمت ، امروز رفتم واکسن منژیت زدم و دفترچه پست کردم چه حسی داره :w18:

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشید
چند روز هرکاری میکنم نمیتونم تمرکز داشته باشم رو درسا:(
اکثر فصلایی که خوندم نکات و فرمولاش یادم رفته دیگه انگیزه ندارم واسه ادامه دادن :cry:
نمیدونم چکار کنم :que:
کسی از دوستان راهکاری داره ؟
ببخشید طولانی شد.
ممنون

حرف دل تمامي دوستان را زدي .
تنها راه حل مفيد و مختصري كه مي توان گفت كه روزهاي اخره.به هر نحوي كه شده تلاشتو بيشتر كن.و

mostafa.bahriny

عضو جدید
دوستان من مشکل دانشگاه ندارم اما این روزا دنبال کارایه سربازیم ، چون من تا اخر بهمن بیشتر فرصت ندارم و باید برم خدمت ، امروز رفتم واکسن منژیت زدم و دفترچه پست کردم چه حسی داره :w18:

سربازي چيز كوفتيه.من رفتم.
ولي اكنون وضعيتت بهتر از ماست.چون از اينده ات خبر داري يا دانشگا يا سربازي.

بيشتر از اين مزاحم سيگار كشيدنت نمي شم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا