اونکه بعد از منچستر اوله نمی تونیم مثل تراکتور کنکور بدیم![]()
فدی جان منم هنوز درگیر 92 هستم (البته وقت زیاد تلف کردم،مثلا امروز تقریبا کار مفیدی نکردم!)
یه سوال،شما اگ بخوای آزمونای قبلی رو چشمی دوره کنی،کی اینکارو میکنی؟ قبل آزمون جدید؟بعدش؟بینش...؟
آقا یه سوال.
کسایی که دارن به روش آقای اسلام پناه جمع بندی می کنن میرسن کاملا طبق برنامه پیش برن؟
من یکم وقت کم میارم،نمی رسم کامل تصمیم گیر هارو انجام بدم.
شماها واسه وقت کم نیاوردن چیکار میکنید؟؟؟؟
من امروز 91 رو جمع کردم.
فدی جان منم هنوز درگیر 92 هستم (البته وقت زیاد تلف کردم،مثلا امروز تقریبا کار مفیدی نکردم!)
یه سوال،شما اگ بخوای آزمونای قبلی رو چشمی دوره کنی،کی اینکارو میکنی؟ قبل آزمون جدید؟بعدش؟بینش...؟
يك ديالوگ ساده
- من : دوستان سلام
- اعضاي تاپيك : سلام.
- اعضاي تاپيك ( تو دلشون ميگن) : بازهم سر وكله اين خوره پيدا شد.
-من : دوستان يه سوال داشتم.من تست مدار خيلي كار كردم.ولي هنوز در KVL , KCL نوشتن مشكل دارم.بخاطر همين من براي سوالات مدار خيلي وقت صرف ميكنم.و خيلي وقتها به جواب نمي رسم.سوالم اين هست كه، ايا KCL , KVL قلق خاصي داره كه من به كار نمي كيرم.يا نكته اي هست كه من به ان دقت ندارم ويا ....
لطفا نگوييد تست كم كا ركردي ، چون واقعا تست زياد تمرين كردم.
- اعضاي تاپيك : زود جواب اينو بديم تا تاپيك پر از تشكر نكرده.!!!!!!!!!!!!!
![]()
من هم وقت كم ميارم.معمولا هر ازمون در چهار يا پنچ روز بررسي مي كنم.آقا یه سوال.
کسایی که دارن به روش آقای اسلام پناه جمع بندی می کنن میرسن کاملا طبق برنامه پیش برن؟
اعضای تاپیک تو دلشون:بابا یه kvl دیگه چیکار داره بلد نیستی.يك ديالوگ ساده
- من : دوستان سلام
- اعضاي تاپيك : سلام.
- اعضاي تاپيك ( تو دلشون ميگن) : بازهم سر وكله اين خوره پيدا شد.
-من : دوستان يه سوال داشتم.من تست مدار خيلي كار كردم.ولي هنوز در KVL , KCL نوشتن مشكل دارم.بخاطر همين من براي سوالات مدار خيلي وقت صرف ميكنم.و خيلي وقتها به جواب نمي رسم.سوالم اين هست كه، ايا KCL , KVL قلق خاصي داره كه من به كار نمي كيرم.يا نكته اي هست كه من به ان دقت ندارم ويا ....
لطفا نگوييد تست كم كا ركردي ، چون واقعا تست زياد تمرين كردم.
- اعضاي تاپيك : زود جواب اينو بديم تا تاپيك پر از تشكر نكرده.!!!!!!!!!!!!!
![]()
اعضای تاپیک تو دلشون:بابا یه kvl دیگه چیکار داره بلد نیستی.
ب.
من ( تو دلم ميگم ): اي بابا يه سوال پرسيديم ، ابرومون رفت .همه فهميدن كه من بي سوادم كه KVL بلد نيستم.
من چند شبه كه قبل از خواب رمان سرگذشت كندوها نوشته جلال ال احمد را مي خوانم. از حرفت ايده گرفتم و از امشب تصميم گرفتم كه تين كتاب كنار بذارمو مي خوام همين كار بكنم.احتمالا تمرين هاي رهيافت مدار دياني كار كنم.يا اينكه 300 تست كهن . مرسي گلم.حالا بی شوخی این راهی که گفتم رو یکی دو شب انجام بده شاید جواب داد
منظور همون پشتکارخوشا به سعادتش که اینقد پشتکار داشته!!!عمر ما که کفاف نمیده 999 بار کنکور بدیم![]()
همون بحث کاشت برداشت دیگه ....الان رفتم تاپیک اعلام نتایج نهایی کنکور پارسال رو دیدم،ماشالا همه تهران قبول شده بودن.اصن دلم بدجور خواست.
تازه از کتابخونه اومدم جو گرفت باز برم درس بخونم خدایی![]()
من سرم که هیچ رفت اینقدر نرم افزار کار کردم چشمام داره می ترکه به جان خودم قرمزه قرمزهآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی سرم
واااااااااااااااااای سرم
![]()
خودت جوابتو دادای دوست من ....آقا یه سوال.
کنکور 93 بچه های با کلاس میاند به ردیف کار هم بزار لای تنگشآهان
اون که عیب نداره
از الان باید گیرپاچ کنیم تا سر جلسه آخ هم نگیم !
به امیدی که اینهو تراکتور سر جلسه سوال ها و پاسخنامه رو با حداکثر بازده شخم بزنیم!
هان!!!!!
مغز منم داره میترکه...
اورتون!!نیوکاسل!!حالا هم تاتنهام....!! اونم توی الدترافورد!!!!!!!!!!!!!!!
برخلاف چیزی ک بقیه میگن مشکل بزرگ هافبک خلاق نیس!مدافع هست!!!!!!!!!
.......!!!!!منم همین مشکلو دارم هنوز بعد این همه تست حل کردن .
مدار خیلی برام جا نیوفتاده متاسفانه :|
من واسه اینجور سوالا تو تصمیم گیری مرور خلاصه و چند تا تست رو در نظر میگیرم.اگه بازم حل نشد یه تایم جدا واسه خودنش به برنامه ام اضافه می کنم.البته هنوز به اینا عمل نکردم.الان تصمیم گرفتم که از سال 92 تا سال 88 رو 4 روز وقت بذارم تا مشکلام رفع شه و سال های بعد رو 3 روزه جمعش کنم.یه سوالی هم از دوستان داشتم
مباحثی که روش تسلط کمی دارین (مثلا تفاضلی رو شاید تسلط 25 درصدی داشته باشیم) اگه تو جمع بندی غلط بزنین و یا نتونین بزنین برا تصمیم گیری در موردش چی کار می کنین ؟ باز از اون مبحث تست حل میکنین ؟ یا فقط خلاصه ها رو مرور می کنین ؟
اینجوری اگه از 12 تا سوال (در بهترین حالت ) یک درس مثلا 5 تاش رو بزنیم خوب حدود 6-7 تا مبحث می مونه که نتونستیم طبیعتا بزنیم برا اونا چی کار پیشنهاد میدین انجام بدیم ؟
من بزرگترین مشکلم تو مسیر کنکور همین شماره 1 بود! حتی الان که تو آزمونا هم نتیجه خیلی بدی نمیگیرم...یه آدم موفق دو تا کار انجام میده:
1-خودشو باور داره !
2-سخت نمی گیره،اما جدی می گیره !
من اوایل سینوسی بودم،یه مدت با انرژی یه مدت هم ترس از موفق نشدن پدرمو در میاورد،اما انگار حالت گذرا بود.من بزرگترین مشکلم تو مسیر کنکور همین شماره 1 بود! حتی الان که تو آزمونا هم نتیجه خیلی بدی نمیگیرم...
البته از اول راه تا الان خیلی بهتر شدم ولی بازم به چشم میاد این موضوع
ایشاللا این یه ماهم میترکونیم و توکل به خدا نتیجه خوبی میگیریم...
منم دقیقا همین بودم، ولی بعد فهمیدم قطب ناپایدار دارم اصنمن اوایل سینوسی بودم،یه مدت با انرژی یه مدت هم ترس از موفق نشدن پدرمو در میاورد،اما انگار حالت گذرا بود.
معادله مشخصه ات ریشه موهومی خالص غیر مکرر نداشته باشه صلواااااات.
(امضاتو عشقه)
آقایی،این دیر خوابیدنمون هم حکم یه صفر یا قطب ناپایدار داخلی رو داره،شاید صد در صد ناپایدارمون نکنه اما یهو دیدی زد و ناپایدارمون کرد.منم دقیقا همین بودم، ولی بعد فهمیدم قطب ناپایدار دارم اصن
الانم که زندم با یه پایدار ساز زندم و هر موقع این خراب کار میکنه ، میزنه مارو ناپایدار میکنه
(مخلصیم، اون پست دیشبت اصن منو متحول کرد، خیلی خوب بود واقعا، اینو گذاشتم که همیشه یاد اون بیافتم)
آره ، اصن نمیدونم یه هفتس نمیتونم زودتر از 1، 2 بخوابم، از اونور هم همین تاخیره کار خودشو میکنه ، هی دست انداز میندازه، اگه راهکاری داری که مجبور کنه زودتر از 12 بخوابیم بگو استفاده کنیم شاید تونستیم حال این تاخیر رو بگیریمآقایی،این دیر خوابیدنمون هم حکم یه صفر یا قطب ناپایدار داخلی رو داره،شاید صد در صد ناپایدارمون نکنه اما یهو دیدی زد و ناپایدارمون کرد.
من می دونم دیگه دیر که بخوابیم تو مغزمون تاخیر میندازه،تاخیر نامرد هم که هخمواره به سیستم فاز منفی مسده میزنه فازمونو منفی می کنه دیگه خحال درس خوندن نمی مونه واسمون
داداش من راهکار واسه زود خوابیدن داشتم که الان داشتم خواب روزای بعد کنکورو میدیدمآره ، اصن نمیدونم یه هفتس نمیتونم زودتر از 1، 2 بخوابم، از اونور هم همین تاخیره کار خودشو میکنه ، هی دست انداز میندازه، اگه راهکاری داری که مجبور کنه زودتر از 12 بخوابیم بگو استفاده کنیم شاید تونستیم حال این تاخیر رو بگیریم
من یه مدت زود میرفتم تو رختخواب بعد با رویاهای بعد کنکور مشغول میکردم خودمو سریع خوابم میبردداداش من راهکار واسه زود خوابیدن داشتم که الان داشتم خواب روزای بعد کنکورو میدیدم
منم از اول خوندنم تا الان با خواب مشکل داشتم![]()
منم همینطور،بابا من صبحا دقیقا جنازه میشم،انگار ۴ روزه نخوابیدم ،دوس دارم یه کلیمو بدم اما بخوابم،ولی خوب مادرم زوری منو میفرسته نون بگیرم منم تسلیم میشم بیدار میشم،تا نونو بگیرمو بیام خوابم میپره.من یه مدت زود میرفتم تو رختخواب بعد با رویاهای بعد کنکور مشغول میکردم خودمو سریع خوابم میبرد
بعد یه مدت مغزم فهمید گولش میزنم، تا میرفتم تو فکر میگفت خودتی، من نمیخوابم![]()
منم همینطور،بابا من صبحا دقیقا جنازه میشم،انگار ۴ روزه ،دوس دارم یه کلیمو بدم اما بخوابم،ولی خوب مادرم زوری منو میفرسته نون بگیرم منم تسلیم میشم بیدار میشم،تا نونو بگیرمو بیام خوابم میپره.
داداش من برم بخوابم که تاخیرم داره حد بهرمو بدجور منفی میکنه.
آقا این غلطای تایپی تابلو که بعضی وقتا دارم تقصیر من نیستا،یهوقتایی با گوشی میام سوتی زیاد مسدم.
شبت بخیر
نا امید نباش دوستم، حتی اگه این درس رو هم نزارن شرکت کنی و خدایی ناکرده بیافتی، باز هم راه های زیادی هست که 9 ترمه نشی، یکی اینکه به دانشجویان ترم آخر بیش از حد نصاب واحد میدن، یکی دیگه اینکه معرفی به استاد بگیری، یکی دیگه ترم تابستون بگیری، کلا با دانشجو های ترم آخر مخصوصا اونایی که کنکور دادن و میخوان سال بعدش برن ارشد زیاد راه میان، ولی ایشاللا که میزارن تو امتحان شرکت کنی و اصن کار به اونجاها نمیکشه,سلام به همه بچه های برق
دیروز یه اتفاق فوق العاده بد برام افتاد متوجه شدم یکی از استادا برام پنج جلسه غیبت ثبت کرده تو سیستم اموزشی و الان من به احتمال خیلی زیاد اجازه شرکت تو امتحان این درسو ندارم و این یعنی اینکه نه ترمه شدم و کنکور امسال و تمام زحماتم دود شد رفت هوا ,,,دارم دیوونه میشم!! کاش میشد کلا از رو زمین محو بشم!!!هنوز کورسوی امیدی هست برام دعا کنید بچه ها به حق این روز عزیز
,سلام به همه بچه های برق
دیروز یه اتفاق فوق العاده بد برام افتاد متوجه شدم یکی از استادا برام پنج جلسه غیبت ثبت کرده تو سیستم اموزشی و الان من به احتمال خیلی زیاد اجازه شرکت تو امتحان این درسو ندارم و این یعنی اینکه نه ترمه شدم و کنکور امسال و تمام زحماتم دود شد رفت هوا ,,,دارم دیوونه میشم!! کاش میشد کلا از رو زمین محو بشم!!!هنوز کورسوی امیدی هست برام دعا کنید بچه ها به حق این روز عزیز
عزیزم امروز روز عزیزی نیست که.
نترس و بخاطر اینجور مسایل استرس نداشته باش.
مطمئن باش درست میشه.