گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اونکه بعد از منچستر اوله نمی تونیم مثل تراکتور کنکور بدیم :smile:

فدی جان منم هنوز درگیر 92 هستم (البته وقت زیاد تلف کردم،مثلا امروز تقریبا کار مفیدی نکردم!)

یه سوال،شما اگ بخوای آزمونای قبلی رو چشمی دوره کنی،کی اینکارو میکنی؟ قبل آزمون جدید؟بعدش؟بینش...؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا یه سوال.

کسایی که دارن به روش آقای اسلام پناه جمع بندی می کنن میرسن کاملا طبق برنامه پیش برن؟

من یکم وقت کم میارم،نمی رسم کامل تصمیم گیر هارو انجام بدم.

شماها واسه وقت کم نیاوردن چیکار میکنید؟؟؟؟

من از اول هفته شروع کردم این روشو . آره کم میارم وقت برای انجام دادن تصمیم گیری ها .

mostafa.bahriny

عضو جدید
يك ديالوگ ساده
- من : دوستان سلام

- اعضاي تاپيك : سلام.

- اعضاي تاپيك ( تو دلشون ميگن) : بازهم سر وكله اين خوره پيدا شد.

-من : دوستان يه سوال داشتم.من تست مدار خيلي كار كردم.ولي هنوز در KVL , KCL نوشتن مشكل دارم.بخاطر همين من براي سوالات مدار خيلي وقت صرف ميكنم.و خيلي وقتها به جواب نمي رسم.سوالم اين هست كه، ايا KCL , KVL قلق خاصي داره كه من به كار نمي كيرم.يا نكته اي هست كه من به ان دقت ندارم ويا ....
لطفا نگوييد تست كم كا ركردي ، چون واقعا تست زياد تمرين كردم.

- اعضاي تاپيك : زود جواب اينو بديم تا تاپيك پر از تشكر نكرده.!!!!!!!!!!!!!

:biggrin::biggrin:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

فدی جان منم هنوز درگیر 92 هستم (البته وقت زیاد تلف کردم،مثلا امروز تقریبا کار مفیدی نکردم!)

یه سوال،شما اگ بخوای آزمونای قبلی رو چشمی دوره کنی،کی اینکارو میکنی؟ قبل آزمون جدید؟بعدش؟بینش...؟
من امروز 91 رو جمع کردم.

روز اول که مدار و ریاضی می خوام بزنم همینار چشمی نگاه می کنم روز دوم تخصصی هارو نگاه میندازم.

البته اسمش جشمی نگاه کردنه.تو هر درس معمولا 2 یا 3 تا تست رو یادم رفته و اونارو دوباره حل می کنم.

فقط یه پیشنهاد دوستانه دارم.از هیچ تتستی ساده نگذرید و کامل همه رو بررسی کنید

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك ديالوگ ساده

-من : دوستان يه سوال داشتم.من تست مدار خيلي كار كردم.ولي هنوز در KVL , KCL نوشتن مشكل دارم.بخاطر همين من براي سوالات مدار خيلي وقت صرف ميكنم.و خيلي وقتها به جواب نمي رسم.سوالم اين هست كه، ايا KCL , KVL قلق خاصي داره كه من به كار نمي كيرم.يا نكته اي هست كه من به ان دقت ندارم ويا ....

منم همین مشکلو دارم هنوز بعد این همه تست حل کردن .
مدار خیلی برام جا نیوفتاده متاسفانه :|

mostafa.bahriny

عضو جدید
آقا یه سوال.

کسایی که دارن به روش آقای اسلام پناه جمع بندی می کنن میرسن کاملا طبق برنامه پیش برن؟

من هم وقت كم ميارم.معمولا هر ازمون در چهار يا پنچ روز بررسي مي كنم.
البته بنظر من بهتر كه تصميمات را كامل اجرا كني بعدا بري سراغ ازمون بعدي .
يه ازمون خوب كار كردن .بهتر است از اين است كه چند ازمون نصف ونيمه كار كني.

mostafa.bahriny

عضو جدید

بنظرم قبل از ازمون بهتر باشه. چون با اين كار ممكنه در كنكور يه تست شبيه باشد و تو مجبور مي شوي كه از نكات ازمون هاي قبلي استفاده كني.

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
يك ديالوگ ساده

اعضای تاپیک تو دلشون:بابا یه kvl دیگه چیکار داره بلد نیستی.

اعضای تاپیک بیرون از دلشون:ببین داداش kvl و kcl بیشتر به دیدت برمی گرده.یجورایی باید پیش بینی کنی که اگه از این مسیر kvl بزنی به چی میرسی و بعدش چی میشه.

به نظر من آخر شب وقت خواب یه سری مساله از ساده به پیچیده بذار جولوتو سعی کن پیش بینی کنی که بهترین راه حل چیه.

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

آقا اینو یادم رفت بگم.قبلش بررسی می کنم بعد میرم سراغ جدید.یه جورایی ذهنت آماده میشه

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من ( تو دلم ميگم ): اي بابا يه سوال پرسيديم ، ابرومون رفت .همه فهميدن كه من بي سوادم كه KVL بلد نيستم.
:D
حالا بی شوخی این راهی که گفتم رو یکی دو شب انجام بده شاید جواب داد

mostafa.bahriny

عضو جدید
:D حالا بی شوخی این راهی که گفتم رو یکی دو شب انجام بده شاید جواب داد
من چند شبه كه قبل از خواب رمان سرگذشت كندوها نوشته جلال ال احمد را مي خوانم. از حرفت ايده گرفتم و از امشب تصميم گرفتم كه تين كتاب كنار بذارمو مي خوام همين كار بكنم.احتمالا تمرين هاي رهيافت مدار دياني كار كنم.يا اينكه 300 تست كهن . مرسي گلم.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
خوشا به سعادتش که اینقد پشتکار داشته!!!عمر ما که کفاف نمیده 999 بار کنکور بدیم:D
منظور همون پشتکار ;).... کنکور با اختراع خیلی فرق می کنه اگر یه ایده به نظرتون رسید مطمئن باشد بیشتر از اینا راه می رید
ان شالله موفق باشید
الان رفتم تاپیک اعلام نتایج نهایی کنکور پارسال رو دیدم،ماشالا همه تهران قبول شده بودن.اصن دلم بدجور خواست.
تازه از کتابخونه اومدم جو گرفت باز برم درس بخونم خدایی :w10:
همون بحث کاشت برداشت دیگه ....
خیلی هام برای امسال موندن....
انش الله شما هم و تمام دوستان تاپیک موفق باشید
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی سرم
واااااااااااااااااای سرم
:confused::w47:
من سرم که هیچ رفت اینقدر نرم افزار کار کردم چشمام داره می ترکه به جان خودم قرمزه قرمزه :cool:
آقا یه سوال.

خودت جوابتو دادای دوست من ....
اون چیزای که خوشت نمیاید از برنامه روزانه ات کمش کن
آهان
اون که عیب نداره
از الان باید گیرپاچ کنیم تا سر جلسه آخ هم نگیم !
به امیدی که اینهو تراکتور سر جلسه سوال ها و پاسخنامه رو با حداکثر بازده شخم بزنیم!
کنکور 93 بچه های با کلاس میاند به ردیف کار هم بزار لای تنگش
اونکه بعد از منچستر اوله نمی تونیم مثل تراکتور کنکور بدیم :smile:
:razz:

مغز منم داره میترکه...:wallbash::wallbash::wallbash::w06::w06::w06::w06::w00::w00::w00:

اورتون!!نیوکاسل!!حالا هم تاتنهام....!! اونم توی الدترافورد!!!!!!!!!!!!!!!:w09::w09:

برخلاف چیزی ک بقیه میگن مشکل بزرگ هافبک خلاق نیس!مدافع هست!!!!!!!!!
هان!!!!!
به آینده فکر دوست من ...
بعد کنکور خودمون باهم میریم تالار ورزشی کاربر فعال میشیم
منم همین مشکلو دارم هنوز بعد این همه تست حل کردن .
مدار خیلی برام جا نیوفتاده متاسفانه :|
.......!!!!!

hamedgho2000

عضو جدید
یه سوالی هم از دوستان داشتم
مباحثی که روش تسلط کمی دارین (مثلا تفاضلی رو شاید تسلط 25 درصدی داشته باشیم) اگه تو جمع بندی غلط بزنین و یا نتونین بزنین برا تصمیم گیری در موردش چی کار می کنین ؟ باز از اون مبحث تست حل میکنین ؟ یا فقط خلاصه ها رو مرور می کنین ؟
اینجوری اگه از 12 تا سوال (در بهترین حالت ) یک درس مثلا 5 تاش رو بزنیم خوب حدود 6-7 تا مبحث می مونه که نتونستیم طبیعتا بزنیم برا اونا چی کار پیشنهاد میدین انجام بدیم ؟

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
یه سوالی هم از دوستان داشتم
مباحثی که روش تسلط کمی دارین (مثلا تفاضلی رو شاید تسلط 25 درصدی داشته باشیم) اگه تو جمع بندی غلط بزنین و یا نتونین بزنین برا تصمیم گیری در موردش چی کار می کنین ؟ باز از اون مبحث تست حل میکنین ؟ یا فقط خلاصه ها رو مرور می کنین ؟
اینجوری اگه از 12 تا سوال (در بهترین حالت ) یک درس مثلا 5 تاش رو بزنیم خوب حدود 6-7 تا مبحث می مونه که نتونستیم طبیعتا بزنیم برا اونا چی کار پیشنهاد میدین انجام بدیم ؟
من واسه اینجور سوالا تو تصمیم گیری مرور خلاصه و چند تا تست رو در نظر میگیرم.اگه بازم حل نشد یه تایم جدا واسه خودنش به برنامه ام اضافه می کنم.البته هنوز به اینا عمل نکردم.الان تصمیم گرفتم که از سال 92 تا سال 88 رو 4 روز وقت بذارم تا مشکلام رفع شه و سال های بعد رو 3 روزه جمعش کنم.

Armin-Z

کاربر ممتاز
یه آدم موفق دو تا کار انجام میده:

1-خودشو باور داره !

2-سخت نمی گیره،اما جدی می گیره !
من بزرگترین مشکلم تو مسیر کنکور همین شماره 1 بود! حتی الان که تو آزمونا هم نتیجه خیلی بدی نمیگیرم...
البته از اول راه تا الان خیلی بهتر شدم ولی بازم به چشم میاد این موضوع
ایشاللا این یه ماهم میترکونیم و توکل به خدا نتیجه خوبی میگیریم...

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من بزرگترین مشکلم تو مسیر کنکور همین شماره 1 بود! حتی الان که تو آزمونا هم نتیجه خیلی بدی نمیگیرم...
البته از اول راه تا الان خیلی بهتر شدم ولی بازم به چشم میاد این موضوع
ایشاللا این یه ماهم میترکونیم و توکل به خدا نتیجه خوبی میگیریم...
من اوایل سینوسی بودم،یه ‌مدت با انرژی یه مدت هم ترس از موفق نشدن پدرمو در میاورد،اما انگار حالت گذرا بود.
معادله مشخصه ات ریشه موهومی خالص غیر مکرر نداشته باشه صلواااااات.

(امضاتو عشقه :smile:)

Armin-Z

کاربر ممتاز
من اوایل سینوسی بودم،یه ‌مدت با انرژی یه مدت هم ترس از موفق نشدن پدرمو در میاورد،اما انگار حالت گذرا بود.
معادله مشخصه ات ریشه موهومی خالص غیر مکرر نداشته باشه صلواااااات.

(امضاتو عشقه :smile:)
منم دقیقا همین بودم، ولی بعد فهمیدم قطب ناپایدار دارم اصن :biggrin:
الانم که زندم با یه پایدار ساز زندم و هر موقع این خراب کار میکنه ، میزنه مارو ناپایدار میکنه :D
(مخلصیم، اون پست دیشبت اصن منو متحول کرد، خیلی خوب بود واقعا، اینو گذاشتم که همیشه یاد اون بیافتم:smile:)

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
منم دقیقا همین بودم، ولی بعد فهمیدم قطب ناپایدار دارم اصن :biggrin:
الانم که زندم با یه پایدار ساز زندم و هر موقع این خراب کار میکنه ، میزنه مارو ناپایدار میکنه :D
(مخلصیم، اون پست دیشبت اصن منو متحول کرد، خیلی خوب بود واقعا، اینو گذاشتم که همیشه یاد اون بیافتم:smile:)
آقایی،این دیر خوابیدنمون هم حکم یه صفر یا قطب ناپایدار داخلی رو داره،شاید صد در صد ناپایدارمون نکنه اما یهو دیدی زد و ناپایدارمون کرد.

من می دونم دیگه دیر که بخوابیم تو مغزمون تاخیر میندازه،تاخیر نامرد هم که همواره به سیستم فاز منفی می ده میزنه فازمونو منفی می کنه دیگه حال درس خوندن نمی مونه واسمون

Armin-Z

کاربر ممتاز
آقایی،این دیر خوابیدنمون هم حکم یه صفر یا قطب ناپایدار داخلی رو داره،شاید صد در صد ناپایدارمون نکنه اما یهو دیدی زد و ناپایدارمون کرد.

من می دونم دیگه دیر که بخوابیم تو مغزمون تاخیر میندازه،تاخیر نامرد هم که هخمواره به سیستم فاز منفی مسده میزنه فازمونو منفی می کنه دیگه خحال درس خوندن نمی مونه واسمون
آره ، اصن نمیدونم یه هفتس نمیتونم زودتر از 1، 2 بخوابم، از اونور هم همین تاخیره کار خودشو میکنه ، هی دست انداز میندازه، اگه راهکاری داری که مجبور کنه زودتر از 12 بخوابیم بگو استفاده کنیم شاید تونستیم حال این تاخیر رو بگیریم

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آره ، اصن نمیدونم یه هفتس نمیتونم زودتر از 1، 2 بخوابم، از اونور هم همین تاخیره کار خودشو میکنه ، هی دست انداز میندازه، اگه راهکاری داری که مجبور کنه زودتر از 12 بخوابیم بگو استفاده کنیم شاید تونستیم حال این تاخیر رو بگیریم
داداش من راهکار واسه زود خوابیدن داشتم که الان داشتم خواب روزای بعد کنکورو میدیدم :smile:

منم از اول خوندنم تا الان با خواب مشکل داشتم :w00:

Armin-Z

کاربر ممتاز
داداش من راهکار واسه زود خوابیدن داشتم که الان داشتم خواب روزای بعد کنکورو میدیدم :smile:

منم از اول خوندنم تا الان با خواب مشکل داشتم :w00:
من یه مدت زود میرفتم تو رختخواب بعد با رویاهای بعد کنکور مشغول میکردم خودمو سریع خوابم میبرد
بعد یه مدت مغزم فهمید گولش میزنم، تا میرفتم تو فکر میگفت خودتی، من نمیخوابم :D

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من یه مدت زود میرفتم تو رختخواب بعد با رویاهای بعد کنکور مشغول میکردم خودمو سریع خوابم میبرد
بعد یه مدت مغزم فهمید گولش میزنم، تا میرفتم تو فکر میگفت خودتی، من نمیخوابم :D
منم همینطور،بابا من صبحا دقیقا جنازه میشم،انگار ۴ روزه نخوابیدم ،دوس دارم یه کلیمو بدم اما بخوابم،ولی خوب مادرم زوری منو میفرسته نون بگیرم منم تسلیم میشم بیدار میشم،تا نونو بگیرمو بیام خوابم میپره.
داداش من برم بخوابم که تاخیرم داره حد بهرمو بدجور منفی میکنه.
آقا این غلطای تایپی تابلو که بعضی وقتا دارم تقصیر من نیستا،یه‌وقتایی با گوشی میام سوتی زیاد میدم.عمون عز قلت طایپی
شبت بخیر

Armin-Z

کاربر ممتاز
منم همینطور،بابا من صبحا دقیقا جنازه میشم،انگار ۴ روزه ،دوس دارم یه کلیمو بدم اما بخوابم،ولی خوب مادرم زوری منو میفرسته نون بگیرم منم تسلیم میشم بیدار میشم،تا نونو بگیرمو بیام خوابم میپره.
داداش من برم بخوابم که تاخیرم داره حد بهرمو بدجور منفی میکنه.
آقا این غلطای تایپی تابلو که بعضی وقتا دارم تقصیر من نیستا،یه‌وقتایی با گوشی میام سوتی زیاد مسدم.
شبت بخیر
:biggrin:
عجب فکر خوبییی منم به مامانم بگم از فردا به زور بفرسته منو نون بگیرم :D
آره بخوابیم تا نترکیدیم :D
شب توام بخیر داداش

sattar_2009

عضو جدید
,سلام به همه بچه های برق
دیروز یه اتفاق فوق العاده بد برام افتاد متوجه شدم یکی از استادا برام پنج جلسه غیبت ثبت کرده تو سیستم اموزشی و الان من به احتمال خیلی زیاد اجازه شرکت تو امتحان این درسو ندارم و این یعنی اینکه نه ترمه شدم و کنکور امسال و تمام زحماتم دود شد رفت هوا ,,,دارم دیوونه میشم!! کاش میشد کلا از رو زمین محو بشم!!!هنوز کورسوی امیدی هست برام دعا کنید بچه ها به حق این روز عزیز

Armin-Z

کاربر ممتاز
,سلام به همه بچه های برق
دیروز یه اتفاق فوق العاده بد برام افتاد متوجه شدم یکی از استادا برام پنج جلسه غیبت ثبت کرده تو سیستم اموزشی و الان من به احتمال خیلی زیاد اجازه شرکت تو امتحان این درسو ندارم و این یعنی اینکه نه ترمه شدم و کنکور امسال و تمام زحماتم دود شد رفت هوا ,,,دارم دیوونه میشم!! کاش میشد کلا از رو زمین محو بشم!!!هنوز کورسوی امیدی هست برام دعا کنید بچه ها به حق این روز عزیز
نا امید نباش دوستم، حتی اگه این درس رو هم نزارن شرکت کنی و خدایی ناکرده بیافتی، باز هم راه های زیادی هست که 9 ترمه نشی، یکی اینکه به دانشجویان ترم آخر بیش از حد نصاب واحد میدن، یکی دیگه اینکه معرفی به استاد بگیری، یکی دیگه ترم تابستون بگیری، کلا با دانشجو های ترم آخر مخصوصا اونایی که کنکور دادن و میخوان سال بعدش برن ارشد زیاد راه میان، ولی ایشاللا که میزارن تو امتحان شرکت کنی و اصن کار به اونجاها نمیکشه
یه چیزیم یادت باشه، اینجا ایرانه و هر کاری شدنی :smile:

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
,سلام به همه بچه های برق

عزیزم امروز روز عزیزی نیست که.
نترس و بخاطر اینجور مسایل استرس نداشته باش.
مطمئن باش درست میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا