به نظر من جزوه برداشتی هست از یه کلاس که کمتر از 50 درصد کلاس رو شامل میشه . چون جزوه
چکیده هست . اگر میخواید بدون رفتن به کلاس مطالب رو یادبگیرید حتما کتاب بخونید . کتاب خوندن هم اصولی داره که یکیش خلاصه نویسی هست . حاشیه نویسی هست . مارک دار کردن قسمت های مهم هست و...
منظور از کتاب هم کتاب مثلا رضوی برای الکترونیک نیست . منظور همان کتابای کنکوره . مثلا کتاب اسلام پناه برای الکترونیک خیلی خوبه . ( مثلا اگر کسی الفبای الکترونیک رو بلد نباشه و اصلا نتونه با ترانزیستور ارتباط برقرار کنه به نظر من بهتره بره کتاب الکترونیک فنی و حرفه ای یا کاردانش رو بخونه که خیلی خوب با شکل کامل توضیح داده در مورد این موجود

)
ضمنا خلاصه نویسی ، فقط یه خلاصه هست و نه بیشتر . برای اینکه موفق بشید باید یک کتاب رو انتخاب کنید و حداقل 4-5 بار اونو بخونید . طوریکه که سرفصل های کتاب به همراه مثال ها و تست های مهم در ذهنتون حک بشه ( ترجیحا سوالای کنکور )
انتقاد هم خیلی خوبه و من به شدت اعتقاد دارم با همین انتقاد ها میشه بهترین راه رو پیدا کرد .
.
خدمت همه دوستان عرض کنم :یادگیری یه فرآیند زمانبره یعنی ممکنه حتی تا 6 ماه هم طول بکشه . یعنی ممکنه این حس تسلط در شما در ماه اخر کنکور بوجود بیاد . پس اگر در حال حاضر احساس عدم تسلط می کنید ، اصلا نگران نباشید . این طبیعیه. ولی رفته رفته باید خازن یادگیریتون شارژ بشه و شما باید همیشه اونو در حالت شارژ کامل نگه دارید و نگذارید که با یه مقاومت فراموشی (!) که با خازن ذهنتون بشدت موازیه ، دشارژ بشه