hirkaniboy
عضو جدید
سلام از دوستان کسی کتاب مدار پارسه چاپ جدیدشو داره ؟ من پی دی اف این کتابو که برای سال 88 بود دانلود کردم . می خوام بدونم تغییری توی متن درس نامه ایجاد شده؟ لازمه چاپ جدیدو بگیرم یا همین برای درسنامه کافیه؟
سلام دوستنان عزیز
دوسا نکسی ر مورد کلاس کنترل و مدار شرین ابادی اطلاعی داره
اا واسه کسی که چند سال از درس دوربوده و ضعیفیه کلاس ایشون مفید است؟
ا
این دو هفته تو خونه میخوندم البته نه بصورت دقیق و برنامه ریزی شده..همینجور ب قول خودمون عشقی, اخه میدونین دیگه شرایط خونه برا ادم تمرکز نمیزاره ب اون صورت..از فردا اگه خدا بخواد خودمو از همه تعلقات میخوام جدا کنم وراهی کتابخونه هستم تا اخر تابستون ک میشه یه دوره 3ماهه.. نمیدونم تو این سه ماه با توجه ب بعد مسافت و ماه رمضونو روزه داریو اینا و اینکه مجبورم از صبح تا بعدازظهر کتابخونه باشم چقد بازدهی برام میتونه داشته باشه..چهرتا درس مدنظرم هست وهر روز دوتا درس (روزهای زوج مدار وریاضی روزهای فرد الک و سیگنال).. ب نظرتون کارم درسته؟ کلا وقتمو ازاد کردم جوری ک از ده صبح تا 6بعدازظهر میتونم کتابخونه باشم.. ممنون میشم اگه احیانا تجربه ای تو این زمینه یا راهنمایی دارین بشنوم..
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
سلامبچه هایی که در کنکور موفق شدن و تجربه خوبی داشتن ماه رمضان کلا ساعات مطالعه چطوری شیفت میدادن؟طبیعتا با همون ساعت قبلی فکر نکنم براحتی بشه کنار آمد
بچه هایی که در کنکور موفق شدن و تجربه خوبی داشتن ماه رمضان کلا ساعات مطالعه چطوری شیفت میدادن؟طبیعتا با همون ساعت قبلی فکر نکنم براحتی بشه کنار آمد
بین الک و مهندسی پزشکی بودااااااا...نسبت قدرت به الکترونیک
مانند
نسبت عمران می ماند به معماری
والسلام
آدم تو الکترونیک دستش بازتره و کارای بیشتری میشه انجام داد، خلاقیت میده به آدم. ولی قدرت بسته شده دیگه ، محدود شده....ولی کلا قدرت یه چیز دیگست!!
در مورد کتابخونه رفتن میخاستم یه چیزی بگم. من پارسال سر جمع یک ماهو نیم درس خوندم درست حسابی ولیا و همش کتابخونه بودم اون مدتو. بعد یه هو کتابخونه زده شدم. میدونید باز شماها پسرین راحتترین ولی نمیدونم والا چرا اصرار دارن ادم توی مکانی که همه خانومن بازم حجاب داشته باشه. یعنی واقعا فهم اینکه آدمیزاد نمیتونه 10 ساعت بشینه یه جا با لباس و پوشش کامل سخته و طاقت فرسا برای اینا خیلی سخته؟ حالا بگذریم. در هر صورت دیگ نرفتم. یه جورایی لوس بازی هم بود. یعنی میشد بازم دووم بیارم. حمل کتابم برام سخت بود و تو کتابخونه کمد شخصی نداشتیم. و خوب اون آخرام به کتابای زیادی نیاز داشتم. ...و اما خلاصه متاسفانه دقیقا یک ماهو نیم مونده به کنکور دیگه نرفتم. و خیلی خیلی خیلی بد شد. اصلا دیگه تو خونه نمیتونستم بخونم. بعضی وقتا حتی از دست خودم انقد شاکی میشدم که ... خیلی بد بود. خیــــــــــــــــلی بد بود. امسال هم میرم کتابخونه ولی تا آخرش. شما اگه میخاین برین با خودتون عهد کنین که تا آخرش برین. چون به نظر من عادت میکنید به اونجا و تمرکز کردن براتون تو خونه خیلی سخت میشه. البته این تجربه ی من بود و شاید در مورد همه صدق نکنه.این دو هفته تو خونه میخوندم البته نه بصورت دقیق و برنامه ریزی شده..همینجور ب قول خودمون عشقی, اخه میدونین دیگه شرایط خونه برا ادم تمرکز نمیزاره ب اون صورت..از فردا اگه خدا بخواد خودمو از همه تعلقات میخوام جدا کنم وراهی کتابخونه هستم تا اخر تابستون ک میشه یه دوره 3ماهه.. نمیدونم تو این سه ماه با توجه ب بعد مسافت و ماه رمضونو روزه داریو اینا و اینکه مجبورم از صبح تا بعدازظهر کتابخونه باشم چقد بازدهی برام میتونه داشته باشه..چهرتا درس مدنظرم هست وهر روز دوتا درس (روزهای زوج مدار وریاضی روزهای فرد الک و سیگنال).. ب نظرتون کارم درسته؟ کلا وقتمو ازاد کردم جوری ک از ده صبح تا 6بعدازظهر میتونم کتابخونه باشم.. ممنون میشم اگه احیانا تجربه ای تو این زمینه یا راهنمایی دارین بشنوم..
دوستان مخابراتی یه کمکی به این قدرتی بینوا کنید یه پاسخ تشریحی بهم بدید کمککککککک
مشاهده پیوست 212916
این دو هفته تو خونه میخوندم البته نه بصورت دقیق و برنامه ریزی شده..همینجور ب قول خودمون عشقی, اخه میدونین دیگه شرایط خونه برا ادم تمرکز نمیزاره ب اون صورت..از فردا اگه خدا بخواد خودمو از همه تعلقات میخوام جدا کنم وراهی کتابخونه هستم تا اخر تابستون ک میشه یه دوره 3ماهه.. نمیدونم تو این سه ماه با توجه ب بعد مسافت و ماه رمضونو روزه داریو اینا و اینکه مجبورم از صبح تا بعدازظهر کتابخونه باشم چقد بازدهی برام میتونه داشته باشه..چهرتا درس مدنظرم هست وهر روز دوتا درس (روزهای زوج مدار وریاضی روزهای فرد الک و سیگنال).. ب نظرتون کارم درسته؟ کلا وقتمو ازاد کردم جوری ک از ده صبح تا 6بعدازظهر میتونم کتابخونه باشم.. ممنون میشم اگه احیانا تجربه ای تو این زمینه یا راهنمایی دارین بشنوم..
واقعا بعضی موقع ها که فکر میکنم برای شماها خیلی سخته! من خودم تو کتابخونه با دمپایی و اینا ... خیلی پسرا با شلوار خانگی و اینا هستند... حالا با روسری و اینا کله آدم داغ میکنه... اخیرا فلاسک چای هم میبرم... اینجا کتابخونه از 7 صبح تا 12 شب بازه... من تو خونه اصلا نمیتونم بخونم! البته تو شهرمون آزمونهای آزمایشی برگزار نمیشه... دعا کنید همگی پر انرژی بمونیم...در مورد کتابخونه رفتن میخاستم یه چیزی بگم. من پارسال سر جمع یک ماهو نیم درس خوندم درست حسابی ولیا و همش کتابخونه بودم اون مدتو. بعد یه هو کتابخونه زده شدم. میدونید باز شماها پسرین راحتترین ولی نمیدونم والا چرا اصرار دارن ادم توی مکانی که همه خانومن بازم حجاب داشته باشه. یعنی واقعا فهم اینکه آدمیزاد نمیتونه 10 ساعت بشینه یه جا با لباس و پوشش کامل سخته و طاقت فرسا برای اینا خیلی سخته؟ حالا بگذریم....
وقتی آخرش ول کنی مثل ول کردن ماه آخر برای کنکور میمونه! البته فکر میکنم ما خیلی دفاعی بازی میکنیم حتی در پخش فوتبال شبکه 3 گزارشگر میگفت اگر همین الان سوت پایان بزنند ما راضی هستیم!!!بچه ها تا دقیقه 90 خوب بود پوووووووف![]()
من جز زیبایی ندیدم. خیلی عالی بود . ملت همه شادنااااااااااا ... اتفاقا من کلی درس زندگی گرفتم از بازی :دی (بی شوخی کلی درس بود تو این اتفاق)بچه ها تا دقیقه 90 خوب بود پوووووووف![]()
واقعا بعضی موقع ها که فکر میکنم برای شماها خیلی سخته! من خودم تو کتابخونه با دمپایی و اینا ... خیلی پسرا با شلوار خانگی و اینا هستند... حالا با روسری و اینا کله آدم داغ میکنه... اخیرا فلاسک چای هم میبرم... اینجا کتابخونه از 7 صبح تا 12 شب بازه... من تو خونه اصلا نمیتونم بخونم! البته تو شهرمون آزمونهای آزمایشی برگزار نمیشه... دعا کنید همگی پر انرژی بمونیم...
وقتی آخرش ول کنی مثل ول کردن ماه آخر برای کنکور میمونه! البته فکر میکنم ما خیلی دفاعی بازی میکنیم حتی در پخش فوتبال شبکه 3 گزارشگر میگفت اگر همین الان سوت پایان بزنند ما راضی هستیم!!!
پای مسی رو میشکوندید؟؟؟ مسی اصلا امشب بازی نکرد یعنی نتونست بازی کنه. دو تا تیم فقط فکر امتیاز بودن تا بازی. نه خداییش این مثه کنکور بود که مثلا وقتی حالا خیلی چیزیم بلد نیستی ولی بالاخره با ی سری تکنیکایی مثه دفاع نود درصدی تو فوتبال امتیاز رو بگیری و از سدش رد بشی. خیلی درس توش بود. اینکه مثلا زندگی مثه جام جهانی هست. یعنی ممکنه کسایی پشت سدش بمونن که تو فکرشم نمیکنی. و این که در هر حالتی همه ی توانتو به کار بگیری و مطمئن باشی که این کافیه هم برای دل خودت و هم بقیه اطرافیانت. مثه تیم ملی ما که درسته باخت ولی همه ازشون راضین و شادند باور کنید یه خبری بود تو همسایه ها و خیابون. من یاد سالی افتادم که ایران آمریکا رو برد. با وجود باخت مردم این همه شاد بودند. اینکه باید سعی کنی در هر حالتی حتی وقتی میبینی طرفت علی الظاهر تواناییشو نداره بهش روحیه بدی نه که بزنی تو ذوقش یا مسخرش کنی. مثه اینکه من پارسال واقعا فاز رتبه ی عالی رو داشتم ولی یکی از دوستان از مسخره کردن کم نمیذاشت. و خیلی چیزای دیگه.
خداااااااااا وکیلیییییییی... مساوی عادلانه بود... که داور(بوق) نذاشت...
اگه من بودم تو زمین حداقل پای مسی رو میشکوندم... دیگه![]()
سلام به همه ی دوستان گل.
راستش توی تاپیک جزوه های کنکوری دوست خوبمون گفتند که جناب اقای کهن راضی نیستند از جزوشون استفاده کنیم.البته حق هم دارند.
یه استادی هم مثل اقای زرگر یا استاد عزیز تری مثل جناب اقای تقدسی کلا با این موارد مشکلی ندارند و هدف اصلیشون یادگیری هست
خیلی موسسات دیگه هم هستند که من اسم نمی برم از مدل پاسخ نامه ازمون های ازمایشیشون که بیش تر شبیه کلیده میشه پی برد اونا هم قطعا راضی نیستند از جزوه هاشون استفاده کنیم.البته حق هم دارند دیگه زندگی خرج داره.
من همایشی نیست که نرفته باشم استاد کنکوری نیست که نشناسمش لااقل یه بار هم شده
ولی دوستانی که هنوز در انتخاب کلاس کنکور و موسسه ازمون و.. دچار تردید هستند
یه کلام میگم اولویتتون با اساتیدی مثل اقای تقدسی مثل اقای زرگر و هر عزیزی باشه که بدون چشم داشت با رضایت کامل واقعا هدفشون یادگیری هست.این اساتید در اموزش و نکات هم بخل نمی ورزند همین طور که در کتاب هاشون این امر کاملا مشهود هست.اساتید زیادی هستند کتاب می نویسند حتی از کتاب نوشتنشون هم میشه به این پی برد در فرایند اموزش دچار یه نوع بخل شدند و نمی خوان همه چیز رو جز کسانی که سر کلاس خودشون میرند یاد بگیرند(بماند که همون کتاب های نصفه پر از غلطه )
ولی جالبه بدونید همین بزرگوارانی که جزوه هاشون رو در اختیار سایرین میزارند کتاب هایی مینویسند که همه چیز توی نوشته شده تا حد امکان مگر چیزهایی که واقعا باید توضیح داد و نمیشه نوشت کلاساشون از خیل%MM/20های دیگه هم زودتر پر میشه.
پی نوشت:دوستانی که لطف می کنید جزوه روی سایت میزارید لطفا قبلش یه کسب اجازه از اون صاحب جزوه بگرید این دو حسن داره این طوری هم ما بیش تر به شناخت اون فرد پی می بریم و متوجه میشیم چقدر در کارشون صداقت دارند و هم این که اگه راضی نباشند و استفاده کنیم واقعا برامون مشکل ساز میشه.
و هم این که الکی حجم دانلودمون رو کم نمی کنیم.
(ضمنا این پست من خلاف قوانین نیست... من اولا از اسم کسی بد نگفتم..و فقط کسانی رو نام بردم که راضی بودند و دوستان لطف کردند در تاپیک جزوه ها دقیقا نوشته اون استاد رو گذاشتند که راضی بودند..لطفا سعی کنید هر جزوه ای که میزارید با همین منوال باشه با دست خط شخصی اون استاد هم باشه که بهتر میشه)
با تشکر از همه ی دوستانی که واقعا لطف می کنند.
آزمونایی که دانلود کردیم از بخش آزمونای آزمایشی چی؟ اونم باید از موسسش اجازه بگیریم :O
دوستان بی خودی فریب حرفای اینو اونو نخورید.اوناییکه جزوه میخوان به من پیام بدن براشون میل کنم. صاحب جزوه هم من هستم و رضایت کامل رو دارم
آره خوب باید اجازه بگیریماصولا هر چیزی که از طرف موسسه یا اساتید باشه به نظرم با هماهنگی گذاشته بشه بهتره
گذشته از اینها حتی وقتی راضی باشی از مطالبت استفاده کنن ولی یک سایت به راحتی بدون اجازه مطالبت منتشر کنه شما یک دفعه خبردار بشی شوکه میشه ...............فرض کنید اگر راضی هم باشن اجازه شما نشان دهنده احترام و ارزش گذاری اونها میشه
به علاوه ممکنه برای باشگاه هم دردسر ساز باشه
حتی مطالبی که در سایت ها میذارید ارائه لینک منبع مهم تر هست
شما بهتره این کار نکنید
ارائه این جزوه ها چون به ازای کلاس نرفتن تمام میشه بهتره قبلش اجازه کسب کنید
من خودم تحقیق و مقاله در مورد سالن سوئیچ مخابرات داشتم تحقیق خیلی کاملی بود تمام دستورات سیستم هاشون بود البته به زمان خودش
درتالار مخابرات اینجا گذاشتم پس یعنی مشکلی نداشتم کسی استفاده کنه چون خودم گذاشتم اما این تحقیق مدیر برق یک سایت دیگه برداشته بود توی سایت منتشر کرده بود حداقل یک لینک باشگاه نذاشته بود
اینکه به اسم خودش بدون اجازه گذاشته بود ادم عصبانی تر می کنه والا مطلب که خودت داری ارائه می دی
حالا شما هم قبلش اجازه بگیرید
این جزوه ها مانند کتابهایی هستن که پول میدیم براشون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |