گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پایدار شما تو یه هفته 50 درصد دوم...تمام تست های همه فصول همه درس ها رو زدی؟؟؟؟؟؟؟:eek:

اره تازه تالیفی های بعضی درس ها رو نرسیدم بزنم :biggrin: حذفشون کردم فعلا...

البته بگم بعضی فرمول ها رو حفظ نیستم و مثلا بر میگشتم از روی خلاصه هام نگاه می کردم از هفته ی بعد میخوام دقیق اینا رو حفظ کنم قطعا باید وقت بیش تری بزارم... و سرعتم کمتر میشه... اون وسطا بعضی فصل ها رو شاید کمتر می زدم مشابه ها رو گذاشتم برای دور های بعد تر... تا کنکور 4 دفعه بشه ...4 دفعه درست زده بشه فکر کنم کافیه...مثلا وقتی تستی رو دور دهم خوندن هم باشه ولی نتونیم بزنیم حساب نمیشه... تستی که درست زده بشه اون حساب میشه و مشخص میشه چند بار زده شده...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره تازه تالیفی های بعضی درس ها رو نرسیدم بزنم :biggrin: حذفشون کردم فعلا...

البته بگم بعضی فرمول ها رو حفظ نیستم و مثلا بر میگشتم از روی خلاصه هام نگاه می کردم از هفته ی بعد میخوام دقیق اینا رو حفظ کنم قطعا باید وقت بیش تری بزارم... و سرعتم کمتر میشه... اون وسطا بعضی فصل ها رو شاید کمتر می زدم مشابه ها رو گذاشتم برای دور های بعد تر... تا کنکور 4 دفعه بشه ...4 دفعه درست زده بشه فکر کنم کافیه...مثلا وقتی تستی رو دور دهم خوندن هم باشه ولی نتونیم بزنیم حساب نمیشه... تستی که درست زده بشه اون حساب میشه و مشخص میشه چند بار زده شده...

بابا دمت گرم...من تازه 50 درصد رسیدم تموم کنم....بخوام کلشو تموم کنم تا 10 بهمن وقت میبره

دانشمند كوچك

عضو جدید
بچه ها اگر کسی سنجش میده لطف میکنید سوالات رو در سایت قرار بدید!!!!
نیازمند یاری سبزتان هستیم. با تشکر

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
در مورد سوالات تالیفی : نه موجود نیست . از خود آقای اسلام پناه هم پرسیدم گفت حلشونو نداره .

در مورد معافیت . والا نمیدونم چه کنم . :| 2 سال سربازیه هم مثل همین معافیته عمل میکنه . بعدش بیای کاری نمیشه یافت .
الان ارشد قبول شم به امید خدا . 2-3 سال . 2سال هم سربازی با این اوضاع کار تو ایران دیگه بعیده 5 سال بعد هم کاری گیر بیاد . اونم با 29 سال سن و بدون تجربه .
واقعا تصمیم سختیه .
بعد من بیشتر تصمیم به اینه که تمام سعیمو بکنم که برای ادامه تحصیل و کار از ایران برم . ولی خوب با اوضاع ایران نمیشه جلو جلو برنامه ریزی کرد .

راستی بعد از فراقت از تحصیل تا چند ماه فرصت داری دفترچه بفرستی ؟؟ تاریخ فراقت از تحصیل من شهریور امساله .
1 سال وقت دارم یا 6 ماه ؟

به نظر من برو خدمت .
حداقلش 2 سال سابقه بیمه حساب میشه برات .
و اگر اشنا نداری دنبال معافیت پزشکی نرو که فقط پول میکشن و وقتت رو حدر میدی .
جز اینکه واقعا مشکل وبیماری واضح و روشن باشه و طبق قوانینی که دارن ,و بدتر از قوانینش باشه.
معافیت پزشکی برای کسی که هدفش کار خصوصی و تدریس هست خوبه
دولتی و قرار دادی اگر گیر بیاد و پزشکی داشته باشی مطمئن باش رد میشی

nimamiayad

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشید.
خواستم بدونم غیر از این کنکور بهمن ماه دیگه چه کنکورایی هست که مربوط به رشته ی برق بشه.مثلا یکیشو که میدونم مهندسی پزشکی هست که تو خرداده.دیگه غیر از اون چه کنکورایی هست؟
با تشکر!
بچه ها کسی نیست جواب این دوست گلمونو بده؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من برو خدمت .
حداقلش 2 سال سابقه بیمه حساب میشه برات .
و اگر اشنا نداری دنبال معافیت پزشکی نرو که فقط پول میکشن و وقتت رو حدر میدی .
جز اینکه واقعا مشکل وبیماری واضح و روشن باشه و طبق قوانینی که دارن ,و بدتر از قوانینش باشه.
معافیت پزشکی برای کسی که هدفش کار خصوصی و تدریس هست خوبه
دولتی و قرار دادی اگر گیر بیاد و پزشکی داشته باشی مطمئن باش رد میشی

من شنیدم اگه قبل از خدمت سابقه بیمه داشته باشی برای جزو سابقه لحاظ میشه .
مشکل من دقیقا تو قوانین معافیت هست . ولی نمیدونم اقدام کنم یا نکنم .
امسال تابستون 3تا کار پیدا کردم که فقط به خاطر سربازی از دست دادم . یکیش تو مخابرات بود که اتفاقا صحبت هم کردم گفته بودن که مشکلی با معافیت پزشکی نداریم .
اون 2تا جای دیگه هم خصوصی بودن گفت اهمیت نداره برامون . همینجوری 3تا موقعیت شغلی از دست رفت . حالا معلوم نیست 5 سال دیگه همچین موقعیتی دوباره گیرم بیاد یا نه .
مشکل من بیشتر اینه که اولا تو دوره ارشد بخوام برم سر کار باز هیچجا قبول نمیکنن و میگن خدمت نرفتی . و بعدش برم خدمت هم میشه 5 سال دیگه حدودا . که خیلی نمتونم امیدوار باشم برای کار پیدا کردن .
هرچی با سن کمتر بری سر کار و سابقه بیمه داشته باشی زودتر بازشسته میشی . حالا من 30 سالگی برم تازه دنبال کار یالا 2 سالی طول بکشه و خیلی خسته کننده میشه تا بازنشتگی .
واقعا تصمیمه خیلی سختیه برام . چون آینده گرو این تصمیمه .

Paydar91

کاربر ممتاز
بابا دمت گرم...من تازه 50 درصد رسیدم تموم کنم....بخوام کلشو تموم کنم تا 10 بهمن وقت میبره

سلام سعید اقا... البته مدل خوندن هر فرد فرق داره...احتمالا یه دور خوندن شما به چند دور خوندن من ارزش داشته باشه... ولی روی هم رفته نمیدونم گفتی ده بهمن یعنی اون موقع دیگه همه چی رو دقیق بلدی و نیاز به مرور نیست که خوبه... وگر نه شاید یکم باید زودتر به اون تاریخ برسی... اخه هفته ی اخر تقریبا باید مرور چشمی کرد فکر کنم دیگه...

راستی بابت لطفی که در حقم کردی نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم...واقعا فکر نمی کردم این قدر سنگ تموم بذاری... ان شالله خدا عوضشو بهت بده... برات ارزوی بهترین ها رو دارم...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید اقا... البته مدل خوندن هر فرد فرق داره...احتمالا یه دور خوندن شما به چند دور خوندن من ارزش داشته باشه... ولی روی هم رفته نمیدونم گفتی ده بهمن یعنی اون موقع دیگه همه چی رو دقیق بلدی و نیاز به مرور نیست که خوبه... وگر نه شاید یکم باید زودتر به اون تاریخ برسی... اخه هفته ی اخر تقریبا باید مرور چشمی کرد فکر کنم دیگه...

راستی بابت لطفی که در حقم کردی نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم...واقعا فکر نمی کردم این قدر سنگ تموم بذاری... ان شالله خدا عوضشو بهت بده... برات ارزوی بهترین ها رو دارم...

خواهش میکنم...سوالات دیگه به دستم برسه حتما در اختیارت میذارم

Paydar91

کاربر ممتاز

جدی من فکر تموم شد ؟! خیلی لطف میکنی... منم ان شالله سر قولم هستم...

ان شالله بهترین نتیجه ی ممکن رو بگیری.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی من فکر تموم شد ؟! خیلی لطف میکنی... منم ان شالله سر قولم هستم...

ان شالله بهترین نتیجه ی ممکن رو بگیری.

پایدار منتظر سوالای مدارت هستم...راستی تو همون سوالای 10 سال اخیر رو میزنی یا از 68 میزنی؟

Paydar91

کاربر ممتاز
پایدار منتظر سوالای مدارت هستم...راستی تو همون سوالای 10 سال اخیر رو میزنی یا از 68 میزنی؟

چشم ان شالله...

نه من از 68 میزنم ولی نه همه بعضی ها که دیگه نمیاد رو نمیزنم..مثلا مدارهای دیود دار... و...

پارسال اون سوال سختی که از مرتبه ی اول اومده بود و نکته دار بود دقیقا مشابهش توی برق 73 اومده بود بعد 20 سال توی برق 93 اومد ! تازه اون تست عدد هاشو ببنی میگی چقدر پرته و... ولی نکتش یکی بود ...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم ان شالله...

نه من از 68 میزنم ولی نه همه بعضی ها که دیگه نمیاد رو نمیزنم..مثلا مدارهای دیود دار... و...

پارسال اون سوال سختی که از مرتبه ی اول اومده بود و نکته دار بود دقیقا مشابهش توی برق 73 اومده بود بعد 20 سال توی برق 93 اومد ! تازه اون تست عدد هاشو ببنی میگی چقدر پرته و... ولی نکتش یکی بود ...

آره دقیقا...یه سوال کنترل سال 68 دقیقا مشابه اش اومده بود تو دکترای 93

Paydar91

کاربر ممتاز
آره دقیقا...یه سوال کنترل سال 68 دقیقا مشابه اش اومده بود تو دکترای 93

اره اون سوال دیاگرام بد که باید فاز نما رو هم حساب کنی... به دلم افتاده امسال هم بیاد چقدر خوب میشه !؟

Paydar91

کاربر ممتاز
نه اون سواله که یه دایره mr داده بود..

جدی متوجه نشدم کدوم هستش...حالا دقیق یه نگاه بکنم.. شایداز مباحثی هستش که حذف کردم..ولی این سوالی هم که گفتم مشابهش توی برق 68 اومده بود...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی متوجه نشدم کدوم هستش...حالا دقیق یه نگاه بکنم.. شایداز مباحثی هستش که حذف کردم..ولی این سوالی هم که گفتم مشابهش توی برق 68 اومده بود...

تو کتاب تقوی نیستش..اما حتما یه نگاه بنداز

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سلام , شما دوتا راجع به جي حرف ميزنيد؟ :D
كدوم سوالا؟ كدوم لطف؟ باقيش جي هستن؟ اونا كه فرستادي جي بودن؟؟ شفاف حرف بزنين خوووو

جيز خوبيه ماهم مي خاييم ....تك خوري حرام هست :D

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام , شما دوتا راجع به جي حرف ميزنيد؟ :D
كدوم سوالا؟ كدوم لطف؟ باقيش جي هستن؟ اونا كه فرستادي جي بودن؟؟ شفاف حرف بزنين خوووو

جيز خوبيه ماهم مي خاييم ....تك خوري حرام هست :D

:biggrin: چیز خوبی بود به شمام میدادیم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان الان تو این روزها چه کنم :دی ؟
تست تمام درسها تموم شده .
الان چه کار کنم و چجوری تست بزنم ؟

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام، وقتتون بخیر
حواستون باشه سرما نخورید، من سرما خوردم دمارم دراومد، ول هم نمیکنه. :confused::cry:
درباره مرور کردن هم اقای عرفان سعی میکنم من نکات تستهایی که روشون مشکل داشتم رو پیدا کنم و از روی رفرنس اصلی بخونمشون. خصوصا برای دوستای قدرتی درسی مثل ماشین و بررسی. موفق باشید

alk1370

کاربر بیش فعال
قربون دستت, منتظرم :D

سلام مسلما باید چیز خوبی باشه

من فکر می کنم یعنی حس 85 من بهم میگه احتمالا سوالای کنکور رو گیر آوردن:biggrin: و اینکه از ما اصرار و از دوستان انکار ! اگه همچین چیزیه من به بالاترین قیمت خریدارم:)

امروز نزدیک بود سازمان سنجش یکی از حامیان مالیش رو از دست بده!! خدا رحم کرد چند تا سگ امروز میخواستن تیکه پارم کنند یک ثانیه دیر میرسیدم تیکه بزرگم گوشم بود و یه رقیب کم میشد تو کنکور!!!

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بهترینی حلی هست که تو اینترنت دیدم برای این سوال

Untitled.jpg

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Majid Nemo

عضو جدید
توصیه می‌شود برای جلوگیری از استرس در آستانه کنکور از چندی قبل اقدام به انجام این امور کنید.
نکات ذیل راهکارهای مناسبی برای راهنمایی هستند
:

۱- اگر در هر لحظه از زمان امتحان احساس اضطراب و نگرانی کردید، لحظاتی به افرادی که در زندگی شما الگوی قدرت و اعتماد به نفس به شمار می‌روند فکر کنید.

۲- اگر با سؤالی روبه‌رو شدید که در نگاه اول متوجه شدید قادر به پاسخ دادن آن نیستید چند لحظه تأمل کنید و در ذهن‌تان آن مبحث را مرور کنید و به سؤال و پاسخ‌های مشابه فکر کنید. در پیدا کردن پاسخ عجله به خرج ندهید و مطمئن باشید با دقایقی تمرکز می‌توانید پاسخ را بیابید و درصورت به نتیجه نرسیدن آن سؤال را رها کرده و بعد از اتمام پاسخ‌دهی به سؤالات- درصورت داشتن زمان- دوباره به آن سؤال رجوع کنید.

۳- اگر صبح روز کنکور احساس اضطراب و نگرانی می‌کنید، به موسیقی بدون کلام آرامش‌بخشی گوش دهید؛ این کار باعث افزایش تمرکز و آرامش شما می‌شود.

۴- سر جلسه یک بطری آب کنارتان داشته باشید تا درصورت تشنگی از آن بنوشید؛ البته سعی کنید از آب سرد استفاده نکنید.

۵- خوردن میوه‌هایی مانند سیب و موز را به‌طور پیوسته دربرنامه غذایی پیش از امتحانتان بگنجانید تا سطح قند‌خون‌تان، در حد متعادل باقی بماند.

۶- زمانی از روز را فقط به دوره کردن آنچه خوانده‌اید اختصاص دهید و با برنامه‌ریزی مناسب برای تمامی درس‌های‌تان زمان دوره را در نظر بگیرید.

7- ارتباط زیاد از حد با دوستان و مکالمات طولانی مدت را محدود کنید؛ به‌خصوص در این میان حضور دوستان منفی‌باف و به‌اصطلاح آیه یأس خوان را مورد توجه قرار داده و آن را با قاطعیت محدود کنید.

8- از تنگنا قرار دادن بیش از حد خود در دوران درس خواندن برای کنکور و محدود کردن و حتی در برخی مواقع متوقف کردن همه شرایط عادی زندگی خودداری کنید .

با ارزوی موفقیت برای همگی شما عزیزانم:gol:

آخرین ویرایش:

مهتاب 8797

عضو جدید
بچه ها یه سوال داشتم ازتون البته می دونم الان وقت فک کردن به این چیزا نیست!ولی خب یه جورایی از وضعیتم با خبرم! اگه نشه به خاطر این موضوع باید یه سال دیگه بخونم! آیا به نظرتون میشه دانشجوی یکی از دانشگاه های خوب تهران مث امیر کبیر شریف یا ... بود و هم زمان با ارشد خوندن کار هم کرد؟؟؟ ایا با توجه به حجم درسا تو ارشد و اینکه دخترم!!!!!!! کار و درس تو تهران ممکنه عملی بشه! من خیلی علاقه دارم ارشدمو توی یه دانشگاه معتبر بگیرم ولی با اوضاع درسیم شاید !!! شبانه قبول شم!!!اما هزینه شبانه نگرانم کرده!:( دلم فقط مخابرات یه دانشگاه خوب می خواد!

alk1370

کاربر بیش فعال
بچه ها یه سوال داشتم ازتون البته می دونم الان وقت فک کردن به این چیزا نیست!ولی خب یه جورایی از وضعیتم با خبرم! اگه نشه به خاطر این موضوع باید یه سال دیگه بخونم! آیا به نظرتون میشه دانشجوی یکی از دانشگاه های خوب تهران مث امیر کبیر شریف یا ... بود و هم زمان با ارشد خوندن کار هم کرد؟؟؟ ایا با توجه به حجم درسا تو ارشد و اینکه دخترم!!!!!!! کار و درس تو تهران ممکنه عملی بشه! من خیلی علاقه دارم ارشدمو توی یه دانشگاه معتبر بگیرم ولی با اوضاع درسیم شاید !!! شبانه قبول شم!!!اما هزینه شبانه نگرانم کرده!:( دلم فقط مخابرات یه دانشگاه خوب می خواد!

سلام.طبق شنیده های من اکثر دوستانی که ارشدشون رو تو دانشگاه های تهران خوندن به خصوص چند تای اولش!!! میگفتن حجم درسها و پروژه ها زیاده و قاعدتا وقت آزاد زیادی ندارین که اونم یه ذره وقت آزاد رو هم باید بچسبید به درس و پروژه و نرم افزارها و این چیزا ولی اگه کارتون تدریس باشه میشه چند ساعتی در هفته تدریس کرد چه خصوصی چه دانشگاهی!! ولی این که کارتون تو صنعت باشه و اینها فکر نکنم خیلی وقت آزاد داشته باشید چون طبیعتا سختگیری این دانشگاهها رو خودتون بهتر از من میدونید حداقل این چیزی که من خوندم تو اکثر سایتها این بود که ترم 1و2 که وقتتون خیلی گرفته است بعدش هم که دیگه باید درگیر پایان نامه و سمینار و این چیزا باشید که اکثر وقتتون رو میگیره ولی در هر صورت کار نشد نداره! فقط توصیه برادرانه اینکه هر چه سریعتر این فکر رو از سرتون بیرون کنید چون اگه مدام بهش فکر کنید طبق قانون جدب دانشگاه شبانه رو به سوی خودتون جذب کردین:)

البته اگه از دوستانی که امسال تو این دانشگاه ها قبول شدند بپرسید حتما نتیجه بهتری میگیرید ایمیلشون هم فکر کنم باشه تو مشخصاتشون یا امضاشون! یه چند نفری که من اسماشون رو میدونم :

misaghsepehr دانشگاه تهران navidba فکر کنم امیر کبیر

کلا برین تاپیک کارنامه ها و رتبه ها اونجا اسامیشون هست متاسفانه بقیه شون رو خاطرم نیست!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا