اول بذار این امضای قشنگتو یه تغییر کوچولو بدم…
بگذار "قدرت" خاصیت تو باشد، نه رابطه خاص تو با یک "اتفاق" ...
سیل برداشت اینجارو دختر....

مرد که گریه نمیکنه ...

میره قدم میزنه شاید به بالشت مشت میزنه اگه بیشتر ناراحته که یه مشت تو دیوار یا به زمین میکوبه اگه رزمی کار بود که دیگه عالی خودش بلده ...

باورکن
از شوخی گذشته خیلی کارا هست که میتونی از تو خونه انجام بدی به توانایی های خودت برمیگرده (هم علمی – تخصصی مث ترجمه،اسمبل کردن بردا چاپ سیلک پی سی بی یا پروژه های دانشجویی مقطع کاردانی و کارشناسی چه تئوری چه عملی .... هم هنری از کارای دستی و چرم دوزی و عروسک سازی و بافتنی و منجوق کاری و یا هرچیز دیگه اصن پشتکار که داشته باشی همینجور هنر تولید میشه ...
منم مث تو به کار احتیاج دارم و این اصلا ارتباطی به نیاز خونوادم نداره پدرم براش بیشتر از اینکه درامد مهم باشه کار تو رشته ای که دانشگاهشو رفتم مهمه ...
اما خب من یه چیزایی تو ذهنم دارم که یکم مقدمات پولی میخواد منم نمیخوام سرمایه گذار جز خودم کسی دیگه باشه (حتـــــــی پدر)....
اگه نتونم کاردفتری تو رشته ی خودمون یا حداقل محیط کاری رشته خودمون پیدا کنم یا زمانشو نداشتم...
گویندگی شیفت شبِ شبکه های رادیویی رو تو لیست برنامه هام دارم (البته اینو چندساله تووش پیگیر بودم و قرار بود بعنوان مجری کارشناس تو یکی از شبکه های استانی معرفی شم که خودم پِیِشو نگرفتم کله م باد داشت و الان پشیمونم ،اما دست از تمرین برنداشتم صدامو ضبط میکنم و عیب یابیامو انجام میدم ... )
ببین من خودمم نمیدونستم بقیه بهم گفتن توام اگه نظر دیگرانو راجع به صدات میدونی جدی بگیر... (البته من تو خونه صدام با بیرون فرق داره بیرون محکم حرف میزنم تو خونه و با دوستام شل و ول همون لطیف ... )
انقد نگران نباش بجاش فکر کن و از اطرافیانت مشورت بگیر نه فقط اینجا همه کسایی که دورو برت اهل فکرن ...
من هزینه هامو برآورد کردم چون قبلا دور ازخونه بودم هزینه مواد غذایی و کنترلشو تجربه دارم به همه چیز فکر کن تا اگه مجبور شدی از خونه دور شی از حساب کتابات کلافه نشی ...
وقتی ناراحت شی و ناامید مغز از کار میفته یه آبی بصورتت بزن بگو عمرا بذارم از من ببری ...
باشه؟بگو من قوی تر از این حرفام ...
هیچوقت نگو نمیشه نمیتونم نمیذارن نمیخوان نباید اینجوری پیش میومد ...
خب؟
آفرین دختر خوب من مطمئنم تو میتونی خودتم خودتو باور کن
امیدوارم کسی تو حرفام دنبال تعریف از خود نباشه(قبلا یه دوست عزیز بهم گفت...) چون واقعا اینجا تعریف و تمجید از خود چه اهمیتی داره ؟چه نفعی میتونه برای من داشته باشه؟بقول معروف هر گلی هم بزنم به سر خودم زدم ...
من فقط میخوام اون خصلتی که تو خودم دارم اگه تو شمام هست ازش استفاده کنید...
خصلت من: من همیشه تو زندگیم از کسایی که تو شرایط سختی هستن و اصلا نمیدونن چیزی به اسم ناامیدی هست یا نه انرژی میگیرم .../.

گفتم شاید حرفای منم بهت انرژی بده، همین...