گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهتاب 8797

عضو جدید
سلام.طبق شنیده های من اکثر دوستانی که ارشدشون رو تو دانشگاه های تهران خوندن به خصوص چند تای اولش!!! میگفتن حجم درسها و پروژه ها زیاده و قاعدتا وقت آزاد زیادی ندارین که اونم یه ذره وقت آزاد رو هم باید بچسبید به درس و پروژه و نرم افزارها و این چیزا ولی اگه کارتون تدریس باشه میشه چند ساعتی در هفته تدریس کرد چه خصوصی چه دانشگاهی!! ولی این که کارتون تو صنعت باشه و اینها فکر نکنم خیلی وقت آزاد داشته باشید چون طبیعتا سختگیری این دانشگاهها رو خودتون بهتر از من میدونید حداقل این چیزی که من خوندم تو اکثر سایتها این بود که ترم 1و2 که وقتتون خیلی گرفته است بعدش هم که دیگه باید درگیر پایان نامه و سمینار و این چیزا باشید که اکثر وقتتون رو میگیره ولی در هر صورت کار نشد نداره! فقط توصیه برادرانه اینکه هر چه سریعتر این فکر رو از سرتون بیرون کنید چون اگه مدام بهش فکر کنید طبق قانون جدب دانشگاه شبانه رو به سوی خودتون جذب کردین:)

البته اگه از دوستانی که امسال تو این دانشگاه ها قبول شدند بپرسید حتما نتیجه بهتری میگیرید ایمیلشون هم فکر کنم باشه تو مشخصاتشون یا امضاشون! یه چند نفری که من اسماشون رو میدونم :

misaghsepehr دانشگاه تهران navidba فکر کنم امیر کبیر

کلا برین تاپیک کارنامه ها و رتبه ها اونجا اسامیشون هست متاسفانه بقیه شون رو خاطرم نیست!
سلام ممنون از اینکه جواب دادین و راهنمایی کردین .... آره قانون جذب و خوب گفتین ولی آدم نمیشه که شرایط خودشو انکار کنه ... ممنونم که یاد آوری کردین:smile: ... یه کم آروم شدم ... امیدوارم شما هم موفق باشین ... با این حال باید حتما روزانه قبول شم نشد واسه سال بعد!:razz:

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام ممنون از اینکه جواب دادین و راهنمایی کردین .... آره قانون جذب و خوب گفتین ولی آدم نمیشه که شرایط خودشو انکار کنه ... ممنونم که یاد آوری کردین:smile: ... یه کم آروم شدم ... امیدوارم شما هم موفق باشین ... با این حال باید حتما روزانه قبول شم نشد واسه سال بعد!:razz:

خواهش می کنم چون من عاشق کنترلم به جای جمله فلسفی و این چیزا جمله کنترلی میگم!!!

همونطور که تو سیستم های کنترل همیشه باید یه چیزی رو فدای اون چیز دیگه کرد! نمیشه که تو طراحی همه چی میزون باشه پس نتیجه میشه که تو سیستم انسانی هم :

یا دانشگاه های مطرح تهران و درس و درس و درس!!!! یا سایر دانشگاه ها و درس و کار !!!:smile:

jeneral_dj

عضو جدید
چه خبر خرخونا:D
من که به شخصه بریدم !!! سرگیجه میگیرم وقت درس خوندن !! بدنم گر میگیره و اصلا دلش نمیخواد ژشت میز بشینه !!! تشویش زیادی دارم !!!! دارم دیووونه میشم !!! درس خوندنم بازدهی نداره و از همه بدتر تو درسی مثل معادلات و یکی دو درس دیگه هر چی خوندم یادم رفته !!!! :cry:
کاش خدا یکم هوامو بیشتر داشته باشه هرچند بنده خوبی نیستم!:smile:

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که به شخصه بریدم !!! سرگیجه میگیرم وقت درس خوندن !! بدنم گر میگیره و اصلا دلش نمیخواد ژشت میز بشینه !!! تشویش زیادی دارم !!!! دارم دیووونه میشم !!! درس خوندنم بازدهی نداره و از همه بدتر تو درسی مثل معادلات و یکی دو درس دیگه هر چی خوندم یادم رفته !!!! :cry:
کاش خدا یکم هوامو بیشتر داشته باشه هرچند بنده خوبی نیستم!:smile:
مگه درسو نمیخونین برای اینکه یه چیزی یاد گرفته باشین؟اینجوری کمتر خسته میشین که... شایدم زیادی پشت هم خوندین و سخت گرفتین به خودتون و خوب باشه یه کم استراحت کنین...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام , شما دوتا راجع به جي حرف ميزنيد؟ :D
كدوم سوالا؟ كدوم لطف؟ باقيش جي هستن؟ اونا كه فرستادي جي بودن؟؟ شفاف حرف بزنين خوووو

جيز خوبيه ماهم مي خاييم ....تك خوري حرام هست :D

سلام ... به من گفتن سکوت کنم... ولی میخوام افشا گری کنم... و پیش بینی..

بعد کنکور و اومدن و نتایج و کسب رتبه یک و دو توسط ما مشخص میشه ما دو نفر تبانی کردیم و به اتهام دسترسی به سوالای کنکور برای همیشه از کنکور برق محروم میشیم ( و بعد ها مشخص میشه این یک اتهام بوده ولی پیدا کن پرتغال فروش را !!)
و شما هم که رتبه ی سه شده بودی به رتبه ی یک ارتقا پیدا میکنی ...

برای همین یه شما نمیدیم تا به سنورشت شوم ما دچار نشید .....:smile:

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام ... به من گفتن سکوت کنم... ولی میخوام افشا گری کنم... و پیش بینی..

بعد کنکور و اومدن و نتایج و کسب رتبه یک و دو توسط ما مشخص میشه ما دو نفر تبانی کردیم و به اتهام دسترسی به سوالای کنکور برای همیشه از کنکور برق محروم میشیم ( و بعد ها مشخص میشه این یک اتهام بوده ولی پیدا کن پرتغال فروش را !!)
و شما هم که رتبه ی سه شده بودی به رتبه ی یک ارتقا پیدا میکنی ...

برای همین یه شما نمیدیم تا به سنورشت شوم ما دچار نشید .....:smile:

شنيدي ميكن جوينده يابنده اس ولي باهاي من خسته اس :D

Paydar91

کاربر ممتاز
دوستان یه سوال داشتم...

ایا شما همه ی تست های سایر رشته ها رو بررسی میکنید واسه درس ریاضی مهندسی ؟

مهتاب 8797

عضو جدید
خواهش می کنم چون من عاشق کنترلم به جای جمله فلسفی و این چیزا جمله کنترلی میگم!!!

همونطور که تو سیستم های کنترل همیشه باید یه چیزی رو فدای اون چیز دیگه کرد! نمیشه که تو طراحی همه چی میزون باشه پس نتیجه میشه که تو سیستم انسانی هم :

یا دانشگاه های مطرح تهران و درس و درس و درس!!!! یا سایر دانشگاه ها و درس و کار !!!:smile:

:cry:" یا دانشگاه های مطرح تهران و درس و درس و درس!!!! یا سایر دانشگاه ها و درس و کار !!!" و اگه یه نفر دو تا شووو بخواد :( حاضرم کمتر بخوابم ولی هر دو رو داشته باشم!حتی کار ساعتی و پاره وقتم هم خوبه ...نمی دونم چرا اینقد تو تست زدن ضعیف عمل می کنم!دوباره تست زدم درصدام خیلی پایینتر از چیزی میشه که باید بشه!!!کلا امیدمو به روزانه تو تهران از دست میدم!:crying2::crying2:

• Like
واکنش ها: 0192

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال داشتم...

من خودم..مثلا اگه تستی از سایر رشته مشابه برق باشه..حل نمیکنم...اون تست هایی رو که نکته داره اونا رو میزنم...

بیشتر تست های مکانیک و مواد و اتوماسیون و گاهی وقتا هم کامپیوتر

0192

عضو جدید
گفتم شاید حرفای منم بهت انرژی بده، همین...

گفتم شاید حرفای منم بهت انرژی بده، همین...

" یا دانشگاه های مطرح تهران و درس و درس و درس!!!! یا سایر دانشگاه ها و درس و کار !!!" و اگه یه نفر دو تا شووو بخواد حاضرم کمتر بخوابم ولی هر دو رو داشته باشم!حتی کار ساعتی و پاره وقتم هم خوبه ...نمی دونم چرا اینقد تو تست زدن ضعیف عمل می کنم!دوباره تست زدم درصدام خیلی پایینتر از چیزی میشه که باید بشه!!!کلا امیدمو به روزانه تو تهران از دست میدم!
اول بذار این امضای قشنگتو یه تغییر کوچولو بدم…
بگذار "قدرت" خاصیت تو باشد، نه رابطه خاص تو با یک "اتفاق" ...
سیل برداشت اینجارو دختر....:cool:
مرد که گریه نمیکنه ...:surprised:
میره قدم میزنه شاید به بالشت مشت میزنه اگه بیشتر ناراحته که یه مشت تو دیوار یا به زمین میکوبه اگه رزمی کار بود که دیگه عالی خودش بلده ...:biggrin:

:Dباورکن

از شوخی گذشته خیلی کارا هست که میتونی از تو خونه انجام بدی به توانایی های خودت برمیگرده (هم علمی – تخصصی مث ترجمه،اسمبل کردن بردا چاپ سیلک پی سی بی یا پروژه های دانشجویی مقطع کاردانی و کارشناسی چه تئوری چه عملی .... هم هنری از کارای دستی و چرم دوزی و عروسک سازی و بافتنی و منجوق کاری و یا هرچیز دیگه اصن پشتکار که داشته باشی همینجور هنر تولید میشه ... :)

منم مث تو به کار احتیاج دارم و این اصلا ارتباطی به نیاز خونوادم نداره پدرم براش بیشتر از اینکه درامد مهم باشه کار تو رشته ای که دانشگاهشو رفتم مهمه ...

اما خب من یه چیزایی تو ذهنم دارم که یکم مقدمات پولی میخواد منم نمیخوام سرمایه گذار جز خودم کسی دیگه باشه (حتـــــــی پدر)....

اگه نتونم کاردفتری تو رشته ی خودمون یا حداقل محیط کاری رشته خودمون پیدا کنم یا زمانشو نداشتم...
گویندگی شیفت شبِ شبکه های رادیویی رو تو لیست برنامه هام دارم (البته اینو چندساله تووش پیگیر بودم و قرار بود بعنوان مجری کارشناس تو یکی از شبکه های استانی معرفی شم که خودم پِیِشو نگرفتم کله م باد داشت و الان پشیمونم ،اما دست از تمرین برنداشتم صدامو ضبط میکنم و عیب یابیامو انجام میدم ... )
ببین من خودمم نمیدونستم بقیه بهم گفتن توام اگه نظر دیگرانو راجع به صدات میدونی جدی بگیر... (البته من تو خونه صدام با بیرون فرق داره بیرون محکم حرف میزنم تو خونه و با دوستام شل و ول همون لطیف ... )

انقد نگران نباش بجاش فکر کن و از اطرافیانت مشورت بگیر نه فقط اینجا همه کسایی که دورو برت اهل فکرن ...
من هزینه هامو برآورد کردم چون قبلا دور ازخونه بودم هزینه مواد غذایی و کنترلشو تجربه دارم به همه چیز فکر کن تا اگه مجبور شدی از خونه دور شی از حساب کتابات کلافه نشی ...

وقتی ناراحت شی و ناامید مغز از کار میفته یه آبی بصورتت بزن بگو عمرا بذارم از من ببری ...

باشه؟بگو من قوی تر از این حرفام ...

هیچوقت نگو نمیشه نمیتونم نمیذارن نمیخوان نباید اینجوری پیش میومد ...
خب؟
آفرین دختر خوب من مطمئنم تو میتونی خودتم خودتو باور کن

امیدوارم کسی تو حرفام دنبال تعریف از خود نباشه(قبلا یه دوست عزیز بهم گفت...) چون واقعا اینجا تعریف و تمجید از خود چه اهمیتی داره ؟چه نفعی میتونه برای من داشته باشه؟بقول معروف هر گلی هم بزنم به سر خودم زدم ...

من فقط میخوام اون خصلتی که تو خودم دارم اگه تو شمام هست ازش استفاده کنید...

خصلت من: من همیشه تو زندگیم از کسایی که تو شرایط سختی هستن و اصلا نمیدونن چیزی به اسم ناامیدی هست یا نه انرژی میگیرم .../.

:) گفتم شاید حرفای منم بهت انرژی بده، همین...

ehsan0641

کاربر بیش فعال
دوستان یه سوال داشتم...

سلام، واسه ریاضی مهندسی من تستهای مکانیک رو کار میکنم چون خیلی به برق شبیه هستن، مثلا این سوال
New Bitmap Image.jpg
اگه امسال نیومد من اسممو عوض میکنم!
یا تو همین تایپیک گفتم سوالات معادلات دیفرانسیل رشته ریاضی محض رو کار کنیم کسی گوش نمیده، من سوالاشو بغیر از سال 93 کار کردم، اگه امسال 4تا سوال معادلات از سالهای قبل ریاضی نیومد هرچی خواستی بگو.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، واسه ریاضی مهندسی من تستهای مکانیک رو کار میکنم چون خیلی به برق شبیه هستن، مثلا این سوال
مشاهده پیوست 229555
یا تو همین تایپیک گفتم سوالات معادلات دیفرانسیل رشته ریاضی محض رو کار کنیم کسی گوش نمیده، من سوالاشو بغیر از سال 93 کار کردم، اگه امسال 4تا سوال معادلات از سالهای قبل ریاضی نیومد هرچی خواستی بگو.

بله حق با شماست....مثلا این سوال سال 92 مکانیک عینا تو برق 93 کپی شده بود.....

مهتاب 8797

عضو جدید
اول بذار این امضای قشنگتو یه تغییر کوچولو بدم…
بگذار "قدرت" خاصیت تو باشد، نه رابطه خاص تو با یک "اتفاق" ...
سیل برداشت اینجارو دختر....:cool:
مرد که گریه نمیکنه ...:surprised:
میره قدم میزنه شاید به بالشت مشت میزنه اگه بیشتر ناراحته که یه مشت تو دیوار یا به زمین میکوبه اگه رزمی کار بود که دیگه عالی خودش بلده ...:biggrin:

:Dباورکن

از شوخی گذشته خیلی کارا هست که میتونی از تو خونه انجام بدی به توانایی های خودت برمیگرده (هم علمی – تخصصی مث ترجمه،اسمبل کردن بردا چاپ سیلک پی سی بی یا پروژه های دانشجویی مقطع کاردانی و کارشناسی چه تئوری چه عملی .... هم هنری از کارای دستی و چرم دوزی و عروسک سازی و بافتنی و منجوق کاری و یا هرچیز دیگه اصن پشتکار که داشته باشی همینجور هنر تولید میشه ... :)

منم مث تو به کار احتیاج دارم و این اصلا ارتباطی به نیاز خونوادم نداره پدرم براش بیشتر از اینکه درامد مهم باشه کار تو رشته ای که دانشگاهشو رفتم مهمه ...

اما خب من یه چیزایی تو ذهنم دارم که یکم مقدمات پولی میخواد منم نمیخوام سرمایه گذار جز خودم کسی دیگه باشه (حتـــــــی پدر)....

اگه نتونم کاردفتری تو رشته ی خودمون یا حداقل محیط کاری رشته خودمون پیدا کنم یا زمانشو نداشتم...
گویندگی شیفت شبِ شبکه های رادیویی رو تو لیست برنامه هام دارم (البته اینو چندساله تووش پیگیر بودم و قرار بود بعنوان مجری کارشناس تو یکی از شبکه های استانی معرفی شم که خودم پِیِشو نگرفتم کله م باد داشت و الان پشیمونم ،اما دست از تمرین برنداشتم صدامو ضبط میکنم و عیب یابیامو انجام میدم ... )
ببین من خودمم نمیدونستم بقیه بهم گفتن توام اگه نظر دیگرانو راجع به صدات میدونی جدی بگیر... (البته من تو خونه صدام با بیرون فرق داره بیرون محکم حرف میزنم تو خونه و با دوستام شل و ول همون لطیف ... )

انقد نگران نباش بجاش فکر کن و از اطرافیانت مشورت بگیر نه فقط اینجا همه کسایی که دورو برت اهل فکرن ...
من هزینه هامو برآورد کردم چون قبلا دور ازخونه بودم هزینه مواد غذایی و کنترلشو تجربه دارم به همه چیز فکر کن تا اگه مجبور شدی از خونه دور شی از حساب کتابات کلافه نشی ...

وقتی ناراحت شی و ناامید مغز از کار میفته یه آبی بصورتت بزن بگو عمرا بذارم از من ببری ...

باشه؟بگو من قوی تر از این حرفام ...

هیچوقت نگو نمیشه نمیتونم نمیذارن نمیخوان نباید اینجوری پیش میومد ...
خب؟
آفرین دختر خوب من مطمئنم تو میتونی خودتم خودتو باور کن

امیدوارم کسی تو حرفام دنبال تعریف از خود نباشه(قبلا یه دوست عزیز بهم گفت...) چون واقعا اینجا تعریف و تمجید از خود چه اهمیتی داره ؟چه نفعی میتونه برای من داشته باشه؟بقول معروف هر گلی هم بزنم به سر خودم زدم ...

من فقط میخوام اون خصلتی که تو خودم دارم اگه تو شمام هست ازش استفاده کنید...

خصلت من: من همیشه تو زندگیم از کسایی که تو شرایط سختی هستن و اصلا نمیدونن چیزی به اسم ناامیدی هست یا نه انرژی میگیرم .../.

:) گفتم شاید حرفای منم بهت انرژی بده، همین...

مممنووووووووووووووووووووووون عالی بود حرفاتون مرسی واقعا خوشحالم لا اقل یه نفر به من امیدواری داد!آخه با هر کسی مشورت می کنم میگهه نهه محاله بتونی کار کنی و .... کلی آیه یاس می خونن واسم مرسی ایشالللللللللللللللللللله رتبه یک بیارین:smile:

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان ... ممنون به سوالم جواب دادید...

من خودم..مثلا اگه تستی از سایر رشته مشابه برق باشه..حل نمیکنم...اون تست هایی رو که نکته داره اونا رو میزنم...

بیشتر تست های مکانیک و مواد و اتوماسیون و گاهی وقتا هم کامپیوتر

بله حق با شماست....مثلا این سوال سال 92 مکانیک عینا تو برق 93 کپی شده بود.....

که این طور...شما قبل حل چطوری متوجه میشی نکته جدید داره یا نه ؟ از روی صورت سوال ؟ اتفاقا من میخوام اگه وقت شه بر عکس عمل کنم ..یعنی فقط سوال های مشابه برق رو از یکی دو تا گرایش دیگه مثل مکانیک و محض بزنم واونایی که به قول شما نکته ی جدید هم برام داره ولی مشابه برق باشه... اخه اگه دقت کنی توی هر رشته ای توی هر فصلی یه سری سوالاتی میاد که مختص همون رشته هستش و سبکش هم مشخصه و اصلا تا حالا توی برق نیومده... ولی مثلا سوالی مثل سوالی که اقا احسان گذاشتند رو شدیدا توصیه میکنم منم حل بشه چون این تیپ سوال ها پایه ی ثابت برق بوده تقریبا...

مشاهده پیوست 229555

سلام مجدد...ممنون... عجب سوالی ؟! من اینو نتونستم حلش کنم:(..سر جلسه هم بار اول می دیدمش نمی تونستم حلش کنم... حالا ان شالله پیش بینی شما درست در بیاد اینم بیاد... به نظر منم همون طور که بالا گفتم این تیپ سوال ها کلا مهم میتونه باشه چون مشابهش توی برق زیاد اومده....

بابت معادلات بله منم با حرف شما موافق هستم.. راستی یه چیزی بگم من دفترچه ریاضی 93 رو چند وقت پیش دانلود کردم گویا ریتمش عوض شده و سوال معادلات نداشت ؟! و دیگه سوال فکر کنم طرح نمیشه...البته مطئن نیستم ...ولی مطئن هستم که توی دفترچه 93 رشته ی ریاضی سوال معدلات ندیدم...برای محکم کاری همون کد دفترچه سال قبلشو دانلود کردم توی اون سوالای معادلات بود...
.
.

من که ریاضی اصلا روش زیاد وقت نذاشتم امیدوارم سوالا رو خیلی سخت و فضایی ندند...

Paydar91

کاربر ممتاز
مممنووووووووووووووووووووووون عالی بود حرفاتون مرسی واقعا خوشحالم لا اقل یه نفر به من امیدواری داد!آخه با هر کسی مشورت می کنم میگهه نهه محاله بتونی کار کنی و .... کلی آیه یاس می خونن واسم مرسی ایشالللللللللللللللللللله رتبه یک بیارین:smile:

سلام مهتاب خانم... ببخشید میام وسط حرفتون... گفتم نظرمو بگم... ببینید مثبت نگری خیلی خوبه... ولی دو تا نکته ی دیگه میمونه یکی واقع نگری و یکی اولویت کارها...

من نه میخوام امید واهی بدم و نه ناامید کنم... چون بعضی وقتا خودمم نمی دونم امسال نتیجه چی میشه و تا سر جلسه نرم و سوالا رو نبینم اونم با چشمای خودم هیچی نمیتونم بگم واقعا و هر رتبه ای ممکنه رقم بخوره ؟!(حالا شاید در یک رنج خاصی ).... پس وقتی که راجب خودم و مطالعم و صفر تا صد خبر دارم نمیتونم نظر قطعی بدم چطور میتونم به شما بگم مثلا اره حتما روزانه قبول هستید یا نه ؟! ولی چند تا نکته میگم امیدوام بهتون کمک بشه

کنکور خودش یک فرایند استرس زا هستش... اگه ما هم تشدیدش کنیم توی هر سطح و رتبه ای که باشیم این استرس مخرب باعث میشه بازده ما به شدت کاهش پیدا کنه... نمیتونم تاپیک تجربه ها رو چقدر خوندید یا نه ... یه چند تا از دوستان بودند با این که از ابان و مهر شروع کرده بودند ولی مشخص بود خیلی ریلکس درس خونده بودند و اتفاقا نتایج خیلی بهتری به زعم خودشون گرفته بودند...یکی از دوستان رتبشون زیر 100 شده بود میگفتند برای حدود 400 خودند ولی شکر خدا شرایط طوری رقم خورده براشون رتبشون 1/4 شده...در حالی که باز گفتند برای سال قبلش حدود 400 خوندند چون روز خوبشون نبوده رتبشون 4 برابر چیزی که انتظار داشتند شده بوده... و چند نفر دیگه... و بر عکسش رو هم من دیدم توی تجربه های دوستانی که لطف کردند و وقت گذاشتند...

یه چیز دیگه هم هست این که خیلی بد هستش به نظر من پیش از این که یه نبرد مسابقه یا هر چی مثل کنکور خودمون شروع بشه ... قبل از شروع خودمون رو بازنده بدونیم ؟!؟ به نظر من الان وقت تلاش هستش با تمام قوا... و به هیچی جز این نباید فکر کرد...وقت برای روزانه شبانه کار درس و.. اوه ه ه ه از بعد کنکور تا اردیبهشت و بعدش تا شهریور هستش ... پس الان تلاش کنید به امید خدا....

بعدش بعد کنکور اون وقت بهترین تصمیم رو با بهترین مشورت ها بگرید... چون الان فکر کردن به این مسایل چیزی جز دلسرد شدن نداره.. به هر حال باید قبول کرد کنکور یه بخشش شانش هست... ممکنه مطالبی که شما کم تر خوندید امسال بشه سخت ترین سوال ها ..اون وقت چقدر به نفع شما میشه چون بقیه مباحث که خوندید ساده میشه و راحت تست هاشو جواب میدید و این اتفاق میتونه برای هر کسی بیفته....

واینم بگم دغدغه های شما دغدغه های من هم هست و سوال های اساسی من...و ان شالله بعد کنکور بیاید راجبش صحبت کنیم و بهترین تصمیم رو به امید خدا بگیریم.

0192

عضو جدید

همونجور که گفتم و حرفام کاملا واقع بینانه و به دور از هر گونه مثبت نگری افراطی بود ...

قبلا رادیو با آقایی که فارق التحصیل دکترا (از یکی از دانشگاههای خارج از ایران ) بود مصاحبه داشت (درمورد رمز موفقیتشون...)

هم کار میکرد هم درس میخوند(اسمشو بخاطر حافظه بدتر از ماهیم فراموش کردم) به حرفاش گوش میدادم...

گفتتن زمانو به چهارتا 6 ساعت در روز تقسیم کرده بود (وقتی تنها زندگی میکنی این تقسیم بندی به تنهایی ممکنه و زمان اضافه میاری ...)

6ساعت خواب 6 ساعت دانشگاه 6 ساعت کار 6ساعت زندگی (حتما نباید این 6 ساعت جز خواب پشت سر هم اتفاق بیفته)

این اتفاق بهت نظم میده ...

من درمورد قبولی دانشگاهت صحبت نکردم فقط میگم هرنتیجه ای که بگیری هیچ دخالتی به کار تو خونه خصوصا کارای هنریت اصلا نداره...

یکی ازدخترای دانشگاه صنعتی اصفهان هم دانشگاه میرفت هم رو پروژه ش کار میکرد هم جعبه هی کادو با خواهرش درست میکرد هم فعالیت اجتماعی
داشت...

اینا توهم نیست فقط ما گاهی یادمون میره گاهی فشردگی و پراکندگی زمانی تو سیگنال نیست تو زندگی هم هست ...

من میگم فقط کافیه بخوای...

درمورد نتیجه کارا کلا، نه فقط دانشگاه تو تمام زندگی بهتره مثل نابینای چراغ به دست در تاریکی خودمونو ببینیم...

منم دنبال رتبه یک نیستم صندلیمو واگذار :Dمیکنم من فقط روزانه قبول شم برام کافیه ... ;)

(باید زندگی رو از نیلوفر آبی در تالاب یاد گرفت این شعار نیست چون نیلوفر به گل نشست)

برات آرزو میکنم همیشه قدرتمند و متکی به نفس زندگی کنی./آمین/

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان ... ممنون به سوالم جواب دادید...

که این طور...شما قبل حل چطوری متوجه میشی نکته جدید داره یا نه ؟ از روی صورت سوال ؟ اتفاقا من میخوام اگه وقت شه بر عکس عمل کنم ..یعنی فقط سوال های مشابه برق رو از یکی دو تا گرایش دیگه مثل مکانیک و محض بزنم واونایی که به قول شما نکته ی جدید هم برام داره ولی مشابه برق باشه... اخه اگه دقت کنی توی هر رشته ای توی هر فصلی یه سری سوالاتی میاد که مختص همون رشته هستش و سبکش هم مشخصه و اصلا تا حالا توی برق نیومده... ولی مثلا سوالی مثل سوالی که اقا احسان گذاشتند رو شدیدا توصیه میکنم منم حل بشه چون این تیپ سوال ها پایه ی ثابت برق بوده تقریبا...

سلام مجدد...ممنون... عجب سوالی ؟! من اینو نتونستم حلش کنم:(..سر جلسه هم بار اول می دیدمش نمی تونستم حلش کنم... حالا ان شالله پیش بینی شما درست در بیاد اینم بیاد... به نظر منم همون طور که بالا گفتم این تیپ سوال ها کلا مهم میتونه باشه چون مشابهش توی برق زیاد اومده....

بابت معادلات بله منم با حرف شما موافق هستم.. راستی یه چیزی بگم من دفترچه ریاضی 93 رو چند وقت پیش دانلود کردم گویا ریتمش عوض شده و سوال معادلات نداشت ؟! و دیگه سوال فکر کنم طرح نمیشه...البته مطئن نیستم ...ولی مطئن هستم که توی دفترچه 93 رشته ی ریاضی سوال معدلات ندیدم...برای محکم کاری همون کد دفترچه سال قبلشو دانلود کردم توی اون سوالای معادلات بود...
.
.

من که ریاضی اصلا روش زیاد وقت نذاشتم امیدوارم سوالا رو خیلی سخت و فضایی ندند...

سلام، بله ظاهرا 93 ریاضی معادلات نیومده، ایشالله معادلات شبیه همونا بیاد، ولی شدیدا توصیه من به بچه ها اینه سوالات ریاضی میکانیک رو کار کنید روشون، خصوصا واسه این 5 سال اخیر، سالهای قبل نرسیدید مسئله ای نیست. موفق باشید.

0192

عضو جدید
من یه پیشنهادی دارم :

من میگم تا آخر دی ماه هرکسی تو یه درس یعنی مثلا :یکی مدار یکی سیگنال یکی ماشین یکی کنترل و الی ...

(قدرتی - الکترونیکی - مخابراتی - کنترلی- همه بچه ها )

10-15 سوالی که بیشترین تکرار رو حداقل تا یه دهه پیش داشته بذاره یا سوالاتی که یه حسی بهش میگه حتما ازش سوال میاد...

اگه از هر درس 1 سوالم بیاد میدونید چقدر سرجلسه روحیه میگیریم و قوی تر میشیم؟ من که میتونم حسمو تصور کنم چون قبلا تجربه شو نه تو کنکور

تو امتحانات پایانی داشتم:)

کسایی که امسال دومین باره کنکور میدن و با تجربه بیشتری کتابا و سوالارو میخونن بهتر میتونن کمکمون کنن...

البته این فقط یه پیشنهاده و رو این اساس میگم که فکر میکنم خودتون کنار سوالات علامت زدین پس اینجا فقط کافیه شماره هاشو بگید و اسم

کتابارو ...

بچه ها من از ته دل دعاتون میکنم بهترین نتیجه رو بگیرید،آمین.

مطمئن باشید به نتیجه دلخواهتون میرسید کنکورم میگذره خودتونو اذیت نکنید/.

mahdi_ml

عضو جدید
من یه پیشنهادی دارم :

من میگم تا آخر دی ماه هرکسی تو یه درس یعنی مثلا :یکی مدار یکی سیگنال یکی ماشین یکی کنترل و الی ...

(قدرتی - الکترونیکی - مخابراتی - کنترلی- همه بچه ها )

10-15 سوالی که بیشترین تکرار رو حداقل تا یه دهه پیش داشته بذاره یا سوالاتی که یه حسی بهش میگه حتما ازش سوال میاد...

اگه از هر درس 1 سوالم بیاد میدونید چقدر سرجلسه روحیه میگیریم و قوی تر میشیم؟ من که میتونم حسمو تصور کنم چون قبلا تجربه شو نه تو کنکور

تو امتحانات پایانی داشتم:)

کسایی که امسال دومین باره کنکور میدن و با تجربه بیشتری کتابا و سوالارو میخونن بهتر میتونن کمکمون کنن...

البته این فقط یه پیشنهاده و رو این اساس میگم که فکر میکنم خودتون کنار سوالات علامت زدین پس اینجا فقط کافیه شماره هاشو بگید و اسم

کتابارو ...

بچه ها من از ته دل دعاتون میکنم بهترین نتیجه رو بگیرید،آمین.

مطمئن باشید به نتیجه دلخواهتون میرسید کنکورم میگذره خودتونو اذیت نکنید/.

پارسال هم بچه های اینجا سوالات کنکور رو تو درسای کنترل و مدار بررسی میکردن ولی خیلی قوی دنبال نشد ولی در کل برا ما که درست نخونده بودیم خوب بود
روش کار انطوری بود که یک تست مطرح میشد و بقیه درباره آن اظهار نظر میکردن ...ساعت خاصی هم داشت فک کنم 9شب بود و حتی بعضی از بچه هایی که رتبه های خوبی کسب کرده بودند هم در این کار شرکت میکردن .... درکل بنظرم اگه طرحی با برنامه ریزی خاص ایجاد بشه که منجر به استرس هم نشه اینجوری تقریبا همه میتونن شرکت کنن....

• Like

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال هم بچه های اینجا سوالات کنکور رو تو درسای کنترل و مدار بررسی میکردن ولی خیلی قوی دنبال نشد ولی در کل برا ما که درست نخونده بودیم خوب بود
روش کار انطوری بود که یک تست مطرح میشد و بقیه درباره آن اظهار نظر میکردن ...ساعت خاصی هم داشت فک کنم 9شب بود و حتی بعضی از بچه هایی که رتبه های خوبی کسب کرده بودند هم در این کار شرکت میکردن .... درکل بنظرم اگه طرحی با برنامه ریزی خاص ایجاد بشه که منجر به استرس هم نشه اینجوری تقریبا همه میتونن شرکت کنن....

منم موافقم دوستان

سالار74

عضو جدید
سلام به همگی
وقتتون بخیر
اقا این ایده خیلی خوبیه منم موافقم
فک کنم از ازمونای 93 شروع کنیم خوب باشه اول برق بعد مکانیک(البته منظورم دروسی که مشترک هست)و ...

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر دوستان چیه که یه تاپیک افتتاح کنیم به اسم بررسی سوالات احتمالی کنکور 94

• Like

0192

عضو جدید

نظر دوستان چیه که یه تاپیک افتتاح کنیم به اسم بررسی سوالات احتمالی کنکور 94

موافق تاپیک نیستم چون این بازه زمانی زمان تست ایده نیست ضمنا اومدن به نت چرخیدن تو صفحات داره پس این زمانبره و نهایت از هردرس

چندتاسوال ...

همونطور گفتم بهتره از هر درس 10 یا 15 یا 20 سوال مشخص کنیم خودمون بررسیش کنیم و اگه مشکل داشتیم طبق معمول تو تاپیکای اینجا مطرح کنیم

درسایی که ظاهرا همه دنبالش زبان و ریاضی و مدار و مغناطیس و الکترونیک و سیگنال و کنترل ...

اینجا انگار الکترونیکیا بیشترن بعد قدرتی بهترین کار اینه کسایی از کاربرا که میدونید (من فقط میدونم آقا مسعود سه تا کتاب سیگنال خوندن... ) تو یه

درس قوی ان این تعداد سوالو برامون مشخص کنند اونایی که قبول کردن که خب هیچ اون درسای دیگه که کسی نیست سوال ازش بذاره خودمون بین

خودمون تقسیم کنیم...

موافقید؟ این صفحه رو برای کسایی که میدونید تو یه درس مشخص قوی ان بفرستید...

یا علی ... ببینیم چی میشه...

0192

عضو جدید
تا مشخص شدن هر فرد مشخص برای درس مشخص بیاید خودمون تا آخر دی ماه سوالاتمونو مشخص کنیم ...

برای درسای زبان و ریاضی و مدار و مغناطیس و الکترونیک و سیگنال

خب اینطور که بچه ها مستقیما گفتن و تشکر شده ,mahdi_ml , saeeddhk , آزاده شهبازی , 0192 ,power4ever , سالار74 ,Kaka_s,memoll2012,,

موافقن

پس حالا باید هرکسی یه کتاب برداره من یا ریاضی مهندسی یا مدار یا الکترونیک (یکی از این کتابارو برای من نگهدارید:) )

اونایی که قدرتی ان بررسی و ماشین و مغناطیس رو انتخاب کنن بهتره ... (هم برای خودشون هم دوستاشون)

خب بسم الله ....میدونو خالی نکنین

شاید تا اخر دی ماه بچه هایی که مد نظرمون هستند اومدنو این پیغامارو دیدن اینجوری میشه سوالات مارو با اونا قیاس و اشتراک گرفت

من از امروز تست زنی رو شروع میکنم...

راستی یه چیز دیگه اگه استادا مث اقای تقدسی و اسلام پناه این لطفو برامون داشته باشن عالیه کسی با این استادا ارتباط داره؟

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
تا مشخص شدن هر فرد مشخص برای درس مشخص بیاید خودمون تا آخر دی ماه سوالاتمونو مشخص کنیم ...

برای درسای زبان و ریاضی و مدار و مغناطیس و الکترونیک و سیگنال

خب اینطور که بچه ها مستقیما گفتن و تشکر شده ,mahdi_ml , saeeddhk , آزاده شهبازی , 0192 ,power4ever , سالار74 ,Kaka_s,memoll2012,,

موافقن

پس حالا باید هرکسی یه کتاب برداره من یا ریاضی مهندسی یا مدار یا الکترونیک (یکی از این کتابارو برای من نگهدارید:) )

اونایی که قدرتی ان بررسی و ماشین و مغناطیس رو انتخاب کنن بهتره ... (هم برای خودشون هم دوستاشون)

خب بسم الله ....میدونو خالی نکنین

شاید تا اخر دی ماه بچه هایی که مد نظرمون هستند اومدنو این پیغامارو دیدن اینجوری میشه سوالات مارو با اونا قیاس و اشتراک گرفت

من از امروز تست زنی رو شروع میکنم...

راستی یه چیز دیگه اگه استادا مث اقای تقدسی و اسلام پناه این لطفو برامون داشته باشن عالیه کسی با این استادا ارتباط داره؟

سلام خوبين؟من موافقما تشكر هم ميكنما ولي وقتي ندارم براي انتخاب سوال و اينا :دي

من ميگم بجاي اينكه هركدومتون يه درسو برداريد ؛ هركس هر سوال قشنگي ديد بذاره ....اينجوره بهتره :D.

البته هرجور خودتوون راحتيد صرفا خواستيم پيشنهاد بديم:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا