سلام خوبين؟من موافقما تشكر هم ميكنما ولي وقتي ندارم براي انتخاب سوال و اينا :دي
من ميگم بجاي اينكه هركدومتون يه درسو برداريد ؛ هركس هر سوال قشنگي ديد بذاره ....اينجوره بهتره.
البته هرجور خودتوون راحتيد صرفا خواستيم پيشنهاد بديم![]()
تایید می شود. اونجا همه چی ازاده.من از یکی از دوستان پرسیدم میگفت هزینه آزاد ارشد برق ترمی 1800 تا 2 تومن میشه.
خارج از کشور خیلی بیشتر هزینت میشه.
و بعد اینکه واسه دکتری راحت تر میتونی بری خارج و اینکه میتونی فاند هم بگیری.حتی اگر ارشد دانشگاه آزاد خونده باشی.
پس ارشد رو خوب تو ایران میخونی و قوی میکنی و بعد واسه دکتری با بورس میری اونور البته خودم فک نمیکنم به این راحتیا بورس بدن و یکم خنده داره
پ.ن :البته این گفته ها مستند نیست و صرفا نقل قول دوستان هست.
سلام بچه ها.. میشه راهنماییم کنین
من میخواستم بدونم تو کنکور جوابا به طور مساوی بین گزینه ها پخش شدن؟ یعنی مثلا سیگنال سه تا جواب گزینه 1 و سه تا گزینه 2 و.. ؟
سلام بچه ها.. میشه راهنماییم کنین
من میخواستم بدونم تو کنکور جوابا به طور مساوی بین گزینه ها پخش شدن؟ یعنی مثلا سیگنال سه تا جواب گزینه 1 و سه تا گزینه 2 و.. ؟
درود بر تمام دوستان
کسی جواب تشریحی خیلی خوب از سوالات مدار و ریاضیات کنکور 92 داره ؟؟
درود بر عرفان عزیز.
اگه منظورتون از خیلی خوب اینه که روشهای حلش قابل اعتماد تر باشه که کتاب دانشگاه تهران رو اکثرا معرفی می کنن ولی اگه منظورتون اینه که روشهای حلش به اصطلاح کنکوری و رد گزینه ای باشه کتابهای مدرسان تو این دو درس ید طولانی دارندمخصوصا ریاضیاتش که نویسنده بعضی سوالات رو صرفا با اطلاعات دوره راهنمایی حل می کنه!!!!
متاسفانه جلد 3 دانشگاه تهران من چاپ پارساله و نداره .
تو سایت مهندس تقوی هم لینکها پاک شدهالبته پاسخ تشریحی پارسه دارم ولی زیاد خوب حل نکرده :دی
سلام دوست عزیز همچین قانونی فکر نکنم وجود داشته باشه ما که تو این چند ساله همچین چیزی رو تو هیچ سایتی نشنیدیم و تو کنکور تنها چیزی که اعتدال درش شاید رعایت بشه! اینه که حدودا یک سوم سوالات ساده یک سوم متوسط و یک سوم دشواره و این چیزی که شما گفتی رو من ندیدم چون بعضی سوالات رو نگاه کنید مثلا میبینی سه تا سوال پشت سر هم از یک درس مثلا گزینه 1 بوده سوال بعدیش گزینه 3 بوده بعدیش دوباره گزینه 1!!! کلا از هر روشی استفاده می کنند تا شانسی زدن رو تقزیبا محال کنند.
این جمله رو هم من شنیدم صحتش رو نمیدونم که میگن دفترچه های کنکور رو هم بررسی می کنند تا متوجه بشن که کی مفهومی زده کی چشم بسته! چون قاعدتا اونی که مفهوم رو بلد بوده چند بار دفترچه رو پاک کرده تا جا باز کنه برا محاسباتش تو یه ذره جای دفترچهولی اونی که شانسی زده اصلا حل نکرده چیزی رو و دفترچه اش عین وقتی که تو سازمان سنجش قرنطینه بوده! نو هست! احتمالا شاید همینجوری باشه و گر نه دفترچه های کنکور رو برا چی میگیرن بعد آزمون؟ اگه هدفی نداشته باشن که میگن دفترچه تون رو یادگاری ببرین
در مورد اینکه دفترچه هارو بررسی میکنن بگم که به نظرم اصلا پاسخ نامه رو هم بررسی نمیکنن
4-5 تا از دوستام پارسال سیاهی لشگر بودن . ولی در عین ناباوری با رتبه های بین 1800 تا 2500 قبول شدن . خودشونم باور نمیکردن .
خودم پارسال 2 تا سوال الک زده بودم ولی تو کارنامه برام درصد 3تا سوالو زده بودن و یکی از دوستانم هم 13 درصد برای بررسی سیستم قدرت زده بودن براش در حالی که اصلا دفترچه دوم فقط الک زده بود و چیزی از این درس هم نمیدونست چون الکترونیکی بود .
کلا باحالن![]()
درود
دوستان من دیگه سوالات الکترونیک حفظ شدم . دلم سوال جدید میخواد سوال نکته دار و باحال .
چه کنم ؟ از کجا تست نکته ای پیدا کنم ؟
آزمون های آزمایشی خوبه ؟؟ من خودم پارسال سنجش شرکت کردم . سوالاشو دارم سوالای جامع پارسال نصیر و بینش هم دارم .
از اینها بزنم خوبه ؟
درود
دوستان من دیگه سوالات الکترونیک حفظ شدم . دلم سوال جدید میخواد سوال نکته دار و باحال .
چه کنم ؟ از کجا تست نکته ای پیدا کنم ؟
آزمون های آزمایشی خوبه ؟؟ من خودم پارسال سنجش شرکت کردم . سوالاشو دارم سوالای جامع پارسال نصیر و بینش هم دارم .
از اینها بزنم خوبه ؟
سلام به همه دوستان !!!! الان از آزمون جامع اول نصیر برگشتم خونه !! یعنی از خودم بریدم !!!!! آخه این چه وضع سوال طرح کردنه !!!! الکترونیک فوق العاده دشوار بود از نظر من !!! مهندس اشرفیان نمیدونم قصد داشت چی رو به بقیه بفهمونه !!!! ریاضی مهندسی بازم چنگی به دل نمیزد !!!!! کنترل مزخرف بود !!! مدار هم به نظرمن تا استاندارد کنکور فاصله داشت !!!!
دوستانی که نصیر هستن بیان نظرشونو بگن تا من تکلیف خودمو بدونم !!! اگه فقط من همچین نظری دارم به نظرم باید همین الان برم خدمت !!!!
سلام به همه دوستان !!!! الان از آزمون جامع اول نصیر برگشتم خونه !! یعنی از خودم بریدم !!!!! آخه این چه وضع سوال طرح کردنه !!!! الکترونیک فوق العاده دشوار بود از نظر من !!! مهندس اشرفیان نمیدونم قصد داشت چی رو به بقیه بفهمونه !!!! ریاضی مهندسی بازم چنگی به دل نمیزد !!!!! کنترل مزخرف بود !!! مدار هم به نظرمن تا استاندارد کنکور فاصله داشت !!!!
دوستانی که نصیر هستن بیان نظرشونو بگن تا من تکلیف خودمو بدونم !!! اگه فقط من همچین نظری دارم به نظرم باید همین الان برم خدمت !!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |