گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohmadh

عضو جدید
سلام امیدوارم که همه موفق باشید بچه ها کسی هست که ارشد معماری شرکت کرده باشه من هرسال اولش شروع میکنم بخوندن اما بعد 3 4هفته ول میکنم نمیدونم چه رفرنسی باید بخونم اگه کسی هست که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم میخوام منابع که باید بخونم بدونم ممنونم:redface:

power4ever

عضو جدید
سلام دوستان من کم میام اینجا ولی سه تا سوال قشنگ کنترل دکتری 91 میزارم مشکل در موردش داشتید بعدا بپرسید جواب میدم
فقط ایده ها رو میگم توی سوال 1 هدف طراح حدس نموداره که نمونش توی 93 اومد
سوال 2 یه کانتور متفاوت با کانتور مرسوم نایکوییست داده و ارتباط با پاسخ گذرا
سوال 3 به نوعی ارتباط بحث چارت نیکولز با نایکوییست
control1.jpg
control2.jpg

0192

عضو جدید
سلام خوبين؟من موافقما تشكر هم ميكنما ولي وقتي ندارم براي انتخاب سوال و اينا :دي

من ميگم بجاي اينكه هركدومتون يه درسو برداريد ؛ هركس هر سوال قشنگي ديد بذاره ....اينجوره بهتره :D.

البته هرجور خودتوون راحتيد صرفا خواستيم پيشنهاد بديم:smile:

سلام خوبم خدا مهربونه:)

قرار نیست هرکدوم از ما خودمونو طراح سوال کنکور ببینیم و با چنین حساسیتی سوال انتخاب کنیم

درواقع سوالات پرتکرار و یا کسایی که دومین بارشونه کنکور میدن نکته داری که دور از ذهنِ مطرح کنن...

اون افرادی هم که اسم بردم موظف نیستن اینکارو انجام بدن

خود من از زبان 80 تا از ریاضی حدودا 80 تا از فصلای 1-2-3-6 و تمام 140 سوال فصل فوریه
مدار حدود 90 تا تا سال 88 رو دارم بقیه شم رو سیستمم دارم میخونم الکترونیکم 170 تا
و از اینا از هر درس پرتکرارا و اونایی که حسم میگه رو سعی میکنم انتخاب کنم من کنار سوالا علامت میزنم بعدم اینجا شمارشونو میگم کار زمانبری نیست البته واسه من که دنبال دانشگاه های برتر نیستم:w11:

این از من طبق پیشنهاد شما

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

درود
دوستان امروز دفترچه ۱ کنکور ۹۳ زدم . الان میبینم اگه دقت میکردم پارسال خیلی بهتر نتیجه میگرفتم .

الان که تست زدم رو مدار حواسم جمع تر بود ولی رو ریاضی ذهنم یهو آشفته شد و استرس گرفتم . دقیقا سوالایی که پارسال زدم الان نتونستم حل کنم :(
برای استرس و اینجور به هم ریختگیها چه کنم ?!
پارسال سر همین مشکل من گند زدم .

0192

عضو جدید
من از استاد تقدسی عزیز خواستم تا درمورد سوالات گلچین سیگنال همراهی کنن ...

ایشون فرمودن : دقت کنید سوالات مخصوصا 5 سال اخیر رو تک تک و دونه به دونه یادشون بگیرید.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به شما دوستان عزیز
با نزدیک شدن به زمان آزمون کارشناسی ارشد، رنگ و بوی مطالعات هم باید تغییر کند. هر چه بیشتر به جلو میرویم تمرکز شما از روی مرحله یادگیری برداشته شده و مرور مطالب با هدف تسلط به روی آنها انجام می شود.
کنکور یک رقابت است. درست مانند دونده ای که در یک مسابقه دو، با مدیریت انرژی و برنامه، تمام مسیر را پا به پای سایر رقبا آمده است تا در گوی رقابت باشد، اما با نزدیک شدن به خط پایان مسابقه تلاش خود را بیشتر می کند تا نفر اولی باشد که از خط پایان می گذرد. اگر در غیر این صورت باشد، با وجود تلاش زیادی که انجام شده، نتیجه ای حاصل نشده است.
شما نیز چندین ماه تلاش داشته اید تا مطالب را یاد بگیرید، کم کم به روی آنها مسلط شوید و پایه و چهارچوب ذهنی صحیحی نسبت به آنها پیدا کنید، اما در این ماه آخر نوع، میزان و هوشمندی تلاش شما تعیین کننده میزان موفقیت شما خواهد بود.
نکته بسیار مهم در اینجا این است که موفقیت در آزمون کارشناسی ارشد تا حدی به دانش شما بستگی دارد، اما عوامل متعدد دیگری نیز در آن نقش اساسی و تعیین کننده دارند.
مدیریت زمان دوره مطالعاتی و همینطور در جلسه آزمون، مدیریت استرس، نحوه یادگیری و مرور مطالب، نحوه تست زدن، نوع و میزان تغذیه صحیح، نوع و میزان استراحت صحیح، تمرکز در هنگام مطالعه، مدیریت شرایط احساسی، روحی و روانی، نحوه مرور مطالب و … همه و همه مطالب بنیادینی هستند که در یک ماه آخر در کنار مطالعه به شما کمک می کنند تا بهترین نتیجه ممکن را کسب نمائید.
من خود از این مطالب استفاده کرده ام. در زمان خود به دلیل مشغله کاری و ترم سنگین دانشگاهی، تنها توانستم سه هفته به طور منسجم درس بخوانم. در واقع در سال ۱۳۸۵ که آزمون دادم تاریخ آزمون ۹ اسفند ماه بود و من از ۱۳ بهمن ماه شروع به مطالعه کردم(و البته چند روز هم استراحت داشتم!!). بسیاری از دوستان من را از این کار دلسرد می کردند و می گفتند که تلاشت هیچ فایده ای ندارد. چرا که بسیاری افراد زمان بسیار زیادتری مطالعه کردند و موفق نشده اند.
اشتباه این دوستان این بود که مهم کمیت و میزان زمان مطالعه نیست. بلکه کیفیت، هوشمندی در روش مطالعه و استفاده از روشهایی برای افزایش کارایی و یادگیری است. بنابراین بر خلاف نظر این دوستان بسیار زیاد، به لطف خدا و بهره گیری از یک سری اصول کاربردی توانستم در آزمون کارشناسی ارشد شهرسازی همان سال در دانشگاه تهران، گرایش برنامه ریزی شهری و منطقه ای قبول شوم. کاری که به گفته خیلی ها غیر ممکن به نظر می رسید.
در سالهای گذشته طی جلساتی این آموزشها را به دانشجویان کیمیا فکر بزرگ انتقال داده ام. الان و در اینجا، و از طریق فایل های ویدئویی که برای شما تهیه کرده ام، نحوه به کارگیری و استفاده از این اصول را با شما دوست عزیز نیز درمیان می گذارم.
امیدوارم با توکل به خدا، تلاش صحیح ، پشتکار خود و استفاده از این اصول بهترین نتیجه ممکن در آزمون کارشناسی ارشد را به دست آورید

منبع:سایت 3گام

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام.من آزمون اینترنتی روز جمعه نصیر رو شرکت کردم.ساعت چند برگزار میشه؟؟؟؟؟
هرچی زنگ میزنم کسی بر نمیداره.......:(

آخرین ویرایش:

saeed.af

عضو جدید
سلام به همگی
بچه ها من 3 واحد برای معرفی نگر داشته بودم ولی متاسفانه امروز تو یکی از درس هام افتادم بقیش و به همراه واحد های ترم آیندم ان شالله پاسه
ولی دانشگاه در صورتی بهم 6 واحد معرفی می دن که حتما ارشد یه رشته ای در اومده باشم (هر دانشگاهی)
ثبت نام کنکور آزاد که تموم شده و قصد منم واسه کنکور سال بعده
ولی باید هرجوری این 6 واحدو معرفی بگیرم با توجه به ثبت نام کنکور پیام نور که الان شروع شده
کسی اطلاع داره من چی کار کنم تا با کمترین زحمت تو پیام نور حتی هر رشته ای هم که باشه ، شرکت و نهایتا قبول شم (یه رشته ای که همین جوری بشه قبول شد) تا بتونم 6 واحدو معرفی بگیرم
فقط می خوام هرجوری که باشه تا شهریور فارغ اتحصیل شم بعد یا برم دنبال کار یا هم با جدیت برای ارشد برق بخونم
ممنون می شم تا هفته ی بعد راهنمایی ام کنید
با تشکر

پویان ط

عضو جدید
من از یکی از دوستان پرسیدم میگفت هزینه آزاد ارشد برق ترمی 1800 تا 2 تومن میشه.
خارج از کشور خیلی بیشتر هزینت میشه.
و بعد اینکه واسه دکتری راحت تر میتونی بری خارج و اینکه میتونی فاند هم بگیری.حتی اگر ارشد دانشگاه آزاد خونده باشی.
پس ارشد رو خوب تو ایران میخونی و قوی میکنی و بعد واسه دکتری با بورس میری اونور البته خودم فک نمیکنم به این راحتیا بورس بدن و یکم خنده داره :biggrin:

پ.ن :البته این گفته ها مستند نیست و صرفا نقل قول دوستان هست.
تایید می شود. اونجا همه چی ازاده.

tutia.p

عضو جدید
سلام بچه ها.. میشه راهنماییم کنین
من میخواستم بدونم تو کنکور جوابا به طور مساوی بین گزینه ها پخش شدن؟ یعنی مثلا سیگنال سه تا جواب گزینه 1 و سه تا گزینه 2 و.. ؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میخواستم بدونم تو کنکور جوابا به طور مساوی بین گزینه ها پخش شدن؟ یعنی مثلا سیگنال سه تا جواب گزینه 1 و سه تا گزینه 2 و.. ؟

جل الخالق چه سوالایی میپرسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا بخونید درست و حسابی دنبال این چیزا نباشید

با شانسی زدن کسی به جایی نمیرسه

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر تمام دوستان

کسی جواب تشریحی خیلی خوب از سوالات مدار و ریاضیات کنکور 92 داره ؟؟

alk1370

کاربر بیش فعال

سلام دوست عزیز همچین قانونی فکر نکنم وجود داشته باشه ما که تو این چند ساله همچین چیزی رو تو هیچ سایتی نشنیدیم و تو کنکور تنها چیزی که اعتدال درش شاید رعایت بشه! اینه که حدودا یک سوم سوالات ساده یک سوم متوسط و یک سوم دشواره و این چیزی که شما گفتی رو من ندیدم چون بعضی سوالات رو نگاه کنید مثلا میبینی سه تا سوال پشت سر هم از یک درس مثلا گزینه 1 بوده سوال بعدیش گزینه 3 بوده بعدیش دوباره گزینه 1!!! کلا از هر روشی استفاده می کنند تا شانسی زدن رو تقزیبا محال کنند.

این جمله رو هم من شنیدم صحتش رو نمیدونم که میگن دفترچه های کنکور رو هم بررسی می کنند تا متوجه بشن که کی مفهومی زده کی چشم بسته! چون قاعدتا اونی که مفهوم رو بلد بوده چند بار دفترچه رو پاک کرده تا جا باز کنه برا محاسباتش تو یه ذره جای دفترچه:D ولی اونی که شانسی زده اصلا حل نکرده چیزی رو و دفترچه اش عین وقتی که تو سازمان سنجش قرنطینه بوده! نو هست! احتمالا شاید همینجوری باشه و گر نه دفترچه های کنکور رو برا چی میگیرن بعد آزمون؟ اگه هدفی نداشته باشن که میگن دفترچه تون رو یادگاری ببرین

alk1370

کاربر بیش فعال
درود بر تمام دوستان

کسی جواب تشریحی خیلی خوب از سوالات مدار و ریاضیات کنکور 92 داره ؟؟

درود بر عرفان عزیز.

اگه منظورتون از خیلی خوب اینه که روشهای حلش قابل اعتماد تر باشه که کتاب دانشگاه تهران رو اکثرا معرفی می کنن ولی اگه منظورتون اینه که روشهای حلش به اصطلاح کنکوری و رد گزینه ای باشه کتابهای مدرسان تو این دو درس ید طولانی دارند:) مخصوصا ریاضیاتش که نویسنده بعضی سوالات رو صرفا با اطلاعات دوره راهنمایی حل می کنه!!!!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر عرفان عزیز.

اگه منظورتون از خیلی خوب اینه که روشهای حلش قابل اعتماد تر باشه که کتاب دانشگاه تهران رو اکثرا معرفی می کنن ولی اگه منظورتون اینه که روشهای حلش به اصطلاح کنکوری و رد گزینه ای باشه کتابهای مدرسان تو این دو درس ید طولانی دارند:) مخصوصا ریاضیاتش که نویسنده بعضی سوالات رو صرفا با اطلاعات دوره راهنمایی حل می کنه!!!!

متاسفانه جلد 3 دانشگاه تهران من چاپ پارساله و نداره .
تو سایت مهندس تقوی هم لینکها پاک شده :confused: البته پاسخ تشریحی پارسه دارم ولی زیاد خوب حل نکرده :دی

alk1370

کاربر بیش فعال
متاسفانه جلد 3 دانشگاه تهران من چاپ پارساله و نداره .
تو سایت مهندس تقوی هم لینکها پاک شده :confused: البته پاسخ تشریحی پارسه دارم ولی زیاد خوب حل نکرده :دی

حل موسسه ماهان رو هم من گذاشته بودم تو تاپیک کنکورهای آزمایشی از سال 91 تا 93 رو به نظرم روشهای حلش خوب بود بازم بررسی کن شاید کارت راه افتاد اینم لینکش!

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...نلود-سوالات)?p=8001609&viewfull=1#post8001609

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز همچین قانونی فکر نکنم وجود داشته باشه ما که تو این چند ساله همچین چیزی رو تو هیچ سایتی نشنیدیم و تو کنکور تنها چیزی که اعتدال درش شاید رعایت بشه! اینه که حدودا یک سوم سوالات ساده یک سوم متوسط و یک سوم دشواره و این چیزی که شما گفتی رو من ندیدم چون بعضی سوالات رو نگاه کنید مثلا میبینی سه تا سوال پشت سر هم از یک درس مثلا گزینه 1 بوده سوال بعدیش گزینه 3 بوده بعدیش دوباره گزینه 1!!! کلا از هر روشی استفاده می کنند تا شانسی زدن رو تقزیبا محال کنند.

این جمله رو هم من شنیدم صحتش رو نمیدونم که میگن دفترچه های کنکور رو هم بررسی می کنند تا متوجه بشن که کی مفهومی زده کی چشم بسته! چون قاعدتا اونی که مفهوم رو بلد بوده چند بار دفترچه رو پاک کرده تا جا باز کنه برا محاسباتش تو یه ذره جای دفترچه:D ولی اونی که شانسی زده اصلا حل نکرده چیزی رو و دفترچه اش عین وقتی که تو سازمان سنجش قرنطینه بوده! نو هست! احتمالا شاید همینجوری باشه و گر نه دفترچه های کنکور رو برا چی میگیرن بعد آزمون؟ اگه هدفی نداشته باشن که میگن دفترچه تون رو یادگاری ببرین

در مورد اینکه دفترچه هارو بررسی میکنن بگم که به نظرم اصلا پاسخ نامه رو هم بررسی نمیکنن :biggrin:
4-5 تا از دوستام پارسال سیاهی لشگر بودن . ولی در عین ناباوری با رتبه های بین 1800 تا 2500 قبول شدن . خودشونم باور نمیکردن .
خودم پارسال 2 تا سوال الک زده بودم ولی تو کارنامه برام درصد 3تا سوالو زده بودن و یکی از دوستانم هم 13 درصد برای بررسی سیستم قدرت زده بودن براش در حالی که اصلا دفترچه دوم فقط الک زده بود و چیزی از این درس هم نمیدونست چون الکترونیکی بود .
کلا باحالن :biggrin:

jeneral_dj

عضو جدید
شب همگی بخیر !! بچه ها الان داشتم به زمان باقی مونده تا کنکور فک میکردم !! دیدم همش سه هفته مونده !!!!! :cry:
خیلی زود گذشت !!! بیاید واسه هم دیگه دعا کنیم تا همه نتیجه دلخواهشونو بگیرین !!!!

alk1370

کاربر بیش فعال
در مورد اینکه دفترچه هارو بررسی میکنن بگم که به نظرم اصلا پاسخ نامه رو هم بررسی نمیکنن :biggrin:
4-5 تا از دوستام پارسال سیاهی لشگر بودن . ولی در عین ناباوری با رتبه های بین 1800 تا 2500 قبول شدن . خودشونم باور نمیکردن .
خودم پارسال 2 تا سوال الک زده بودم ولی تو کارنامه برام درصد 3تا سوالو زده بودن و یکی از دوستانم هم 13 درصد برای بررسی سیستم قدرت زده بودن براش در حالی که اصلا دفترچه دوم فقط الک زده بود و چیزی از این درس هم نمیدونست چون الکترونیکی بود .
کلا باحالن :biggrin:

آره اینم درسته من خودم سال قبل درصد ماشینم شد 19 و درصد مدار هم که فکر می کردم خوب بشه منفی شد!!! اصلا حساب کتابی نداره ای کاش یکی از اسرار سنجش خبر می آورد:biggrin: یه سایتی بود یه شعر قشنگی نوشته بود در مورد اسرار سنجش:

اسرار سنجش را نه تو دانی و نه من
وین حل معما نه تو خوانی و نه من
هست از پس پرده درصدهای من و تو
چون کلیدها برافتد نه تو مانی و نه من

(حکیم عمرخیام پس از کنکور اخترشناسی)
!!!!!!!!!!

memoll2012

عضو جدید
سلام بچه ها کسی حل سوالات کنکور 93 دانشگاه تهرانو میتونه تو سایت بزاره؟ اسکن شدشو، مال من سال 92 رو داره چاپ قدیمه
منظورم کتاب آبیه دانشگاه تهرانه

m.arshad

عضو جدید
مشاوره ارشد 94-95

مشاوره ارشد 94-95

سلام
با توجه به اینکه زکات علم اموختن ان است تصمیم گرفتم تجربیات خود را درا ختیار کسانی که میخواهند امسال یا سال اینده کنکور بدند بزارم.
کسانی که نیاز به مشاوره دارند میتونند از طریق مسنجر با بنده تماس حاصل کنند
aseman194@yahoo.com

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان کسی هست که بخواد ارشد بیوالکتریک وزارت بهداشت هم شرکت کنه؟یه چند تا سوال ازش داشتم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان من دیگه سوالات الکترونیک حفظ شدم . دلم سوال جدید میخواد سوال نکته دار و باحال .
چه کنم ؟ از کجا تست نکته ای پیدا کنم ؟
آزمون های آزمایشی خوبه ؟؟ من خودم پارسال سنجش شرکت کردم . سوالاشو دارم سوالای جامع پارسال نصیر و بینش هم دارم .
از اینها بزنم خوبه ؟

• Like
واکنش ها: auas

Mr.Perfect

عضو جدید
درود
دوستان من دیگه سوالات الکترونیک حفظ شدم . دلم سوال جدید میخواد سوال نکته دار و باحال .
آزمون های آزمایشی خوبه ؟؟ من خودم پارسال سنجش شرکت کردم . سوالاشو دارم سوالای جامع پارسال نصیر و بینش هم دارم .
از اینها بزنم خوبه ؟

برتو باد حل سوالاتی از بهزاد رضوی:دي!

alk1370

کاربر بیش فعال
درود
از اینها بزنم خوبه ؟

سلام.به نظر من و طبق شنیده هام از دنیای مجازی! سراغ کتاب رضوی نرو تو این تایم کم اگه به سوالات سال قبل مسلطی بهترین و معتبرترین سوالات الکترونیک رو در اختیار داری و اگه خیلی اصرار به زدن تست جدید داری تستهای نصیر و بینش رو بزن به این خاطر که این تستها خوب اساتیدش معروف تر هستن البته نظر شخصی منه.و کلا خیلی دنبال تست نکته ای نباش که یه وقت خدای نکرده قاطی نشه مطالبی که خوندی و حاصل دسترنج چند ماهه ات از بین بره .موفق باشی

jeneral_dj

عضو جدید
سلام به همه دوستان !!!! الان از آزمون جامع اول نصیر برگشتم خونه !! یعنی از خودم بریدم !!!!! آخه این چه وضع سوال طرح کردنه !!!! الکترونیک فوق العاده دشوار بود از نظر من !!! مهندس اشرفیان نمیدونم قصد داشت چی رو به بقیه بفهمونه !!!! ریاضی مهندسی بازم چنگی به دل نمیزد !!!!! کنترل مزخرف بود !!! مدار هم به نظرمن تا استاندارد کنکور فاصله داشت !!!!
دوستانی که نصیر هستن بیان نظرشونو بگن تا من تکلیف خودمو بدونم !!! اگه فقط من همچین نظری دارم به نظرم باید همین الان برم خدمت !!!!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان !!!! الان از آزمون جامع اول نصیر برگشتم خونه !! یعنی از خودم بریدم !!!!! آخه این چه وضع سوال طرح کردنه !!!! الکترونیک فوق العاده دشوار بود از نظر من !!! مهندس اشرفیان نمیدونم قصد داشت چی رو به بقیه بفهمونه !!!! ریاضی مهندسی بازم چنگی به دل نمیزد !!!!! کنترل مزخرف بود !!! مدار هم به نظرمن تا استاندارد کنکور فاصله داشت !!!!
دوستانی که نصیر هستن بیان نظرشونو بگن تا من تکلیف خودمو بدونم !!! اگه فقط من همچین نظری دارم به نظرم باید همین الان برم خدمت !!!!

سلام , نه نكران نباش ,آزموناي جامع هميشه هميطدريه ....سوالا رو تا جاي ممكن سخت مي دن .....

memoll2012

عضو جدید
سلام بچه ها کسی حل سوالات کنکور 93 دانشگاه تهرانو میتونه تو سایت بزاره؟ اسکن شدشو، مال من سال 92 رو داره چاپ قدیمه
منظورم کتاب آبیه دانشگاه تهرانه:)

alk1370

کاربر بیش فعال

سلام دوست عزیز لطفا کمی آرامتر:d اصلا نگران نباش فرض کن کنکور اصلی هم سخت باشه اگه روحیه ات اینجوری باشه که باختی و با توجه به گفته shademan تقزیبا اکثر موسسات سوالای جامعشون دشواره اصلا نزار این چیزا آرامش این روزهای اخیر رو ازت بگیره دوست من دیگه تو کنکور استاندارد رعایت میشه اگه هم نشه ممکنه یه درس خاصی سوالاش بیش از حد دشوار باشه و گر نه همه درسها که اینجوری نیست بر خلاف آزمون آزمایشی! که همه درسها ممکنه سخت باشه

حالا یک سوال کنترل نصیر رو دکتر سجادیان طرح می کنه درسته؟ یعنی واقعا با وجود اینکه ایشون فوق دکتری کنترل دارند و کتابهاشون هم بعضا چاپش زیاد بوده واقعا همه سوالاتشون خوب نیست؟ چون من از آزمون اول نصیر امسال که اینجا دیدم همه مینالیدن از سوالای کنترل دکتر سجادیان؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا