گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان صاحب نظر بنظرتون چطور باید تست زد؟عایا باید مرور کرد یا نه؟؟؟اگه مرور هم نکنی و تست بزنی باید وقت زیادی رو صرف کنی

شما پیشنهادتون چیه؟؟

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

دوستان صاحب نظر بنظرتون چطور باید تست زد؟عایا باید مرور کرد یا نه؟؟؟اگه مرور هم نکنی و تست بزنی باید وقت زیادی رو صرف کنی

شما پیشنهادتون چیه؟؟
سلام سعید جان البته من صاحب نظر نیستم اما خب خودم ک تست میزنم حتما قبل هر بار تست زنی ی نگاهی ب خلاصه های اون فصل میندازم در حد نیم ساعت..بعدشم هر تستی ک بلد باشم کنارش تیک میزنم اونا هم ک مشکل داشتم یا نکته خوبی توشون بوده مشخص میکنم هر بار ک برمیگردم بیشتر تمرکزمو رو همون تستها میزارم و بقیه رو ک بلد بودم فقط حلشون نگاه میکنم..

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید جان البته من صاحب نظر نیستم اما خب خودم ک تست میزنم حتما قبل هر بار تست زنی ی نگاهی ب خلاصه های اون فصل میندازم در حد نیم ساعت..بعدشم هر تستی ک بلد باشم کنارش تیک میزنم اونا هم ک مشکل داشتم یا نکته خوبی توشون بوده مشخص میکنم هر بار ک برمیگردم بیشتر تمرکزمو رو همون تستها میزارم و بقیه رو ک بلد بودم فقط حلشون نگاه میکنم..

من فقط ریاضی رو خلاصه نویسی کردم...مدار و کنترل رو هم از رو استاد تقوی میخونم که دوستان خلاصه هاشون رو گذاشتند

سیگنال هم استاد تقدسی یه خلاصه نوشته اونم بسه....میمونه الکترونیک که خلاصه نویسی نکردمم...

یعنی تست های علامت دار رو حل کنم؟؟من آخه تو دور اول مطالعه ام تست های علامت دار رو مشخص کردم...

البته من اونایی که برام سخته علامت زدم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان وضعیت من اینجوریه (البته این دوره ی تست زنیه که میگم . خوندن درسا 1 ماه هست تموم شده) :
الک کامل تمام فصلها تست زدم .
مدار فصلهای منتخبی که خوندمو زدم فقط مونده غیرخطی و فضای حالت
کنترل مونده 3 فصل که تست بزنم
ریاضیات هنوز شروع نکردم برای تست . (مهندسی هم فصلهای منتخب خوندم)

به نظرتون وضعیتم چجوره ؟؟ میرسونم ؟؟

jeneral_dj

عضو جدید
درود
دوستان وضعیت من اینجوریه (البته این دوره ی تست زنیه که میگم . خوندن درسا 1 ماه هست تموم شده) :
الک کامل تمام فصلها تست زدم .
مدار فصلهای منتخبی که خوندمو زدم فقط مونده غیرخطی و فضای حالت
کنترل مونده 3 فصل که تست بزنم
ریاضیات هنوز شروع نکردم برای تست . (مهندسی هم فصلهای منتخب خوندم)

به نظرتون وضعیتم چجوره ؟؟ میرسونم ؟؟
دوست من چرا جو میدی شما که ماشاالله وضعیتت خوبه !!! وضعیت منو ببینی بغض میکنی !! خیلی اسف باره !!!!

ریاضی تقریبا تموم داره میشه ولی تستی نزدم به اون صورت !!!

معادلات هنوز لاپلاس مونده ضمن اینکه قبلیارو کلا فراموش کردم!!

مدار 2 خوندم تست نزدم !! ( خیلی نگران مدارم)

کنترل خوندم ولی هیچی تست نزدم!!

سیگنال وضعیتم بدک نیست !! با کلاس اومدم جلو و قابل قبوله اوضاعم!!

الکترونیک دارم با اسلام پناه کلاس میرم که متاسفانه دوتا تعطیلی خوریدم هنوز تفاضلی رو تمومن نکردیم!!!!

مغناطیسم که فک کنم حذف کنم سنگین تره !!!

فقط برام دعا کنید !!!:cry::redface:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من چرا جو میدی شما که ماشاالله وضعیتت خوبه !!! وضعیت منو ببینی بغض میکنی !! خیلی اسف باره !!!!

ریاضی تقریبا تموم داره میشه ولی تستی نزدم به اون صورت !!!

معادلات هنوز لاپلاس مونده ضمن اینکه قبلیارو کلا فراموش کردم!!

مدار 2 خوندم تست نزدم !! ( خیلی نگران مدارم)

کنترل خوندم ولی هیچی تست نزدم!!

سیگنال وضعیتم بدک نیست !! با کلاس اومدم جلو و قابل قبوله اوضاعم!!

الکترونیک دارم با اسلام پناه کلاس میرم که متاسفانه دوتا تعطیلی خوریدم هنوز تفاضلی رو تمومن نکردیم!!!!

مغناطیسم که فک کنم حذف کنم سنگین تره !!!

فقط برام دعا کنید !!!:cry::redface:

منم مثل شما مشکل فراموشی دارم . برمیگردم عقب بعضی چیزارو یادم نمیاد از اون فصلها .
مدار کلا نگران کنندست :cry: با اینکه تست زدم ازش بدک هم نبوده ولی خیلی میترسم ازش

انشالا موفق بشی

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
منم با مدار مشکل دارم.. کلا از همون روز اول از این درس وحشت داشتم و هیچ وقت نتونستم با علاقه برم سمتش..الانم اکتفا کردم ب چند فصل تفکیکی ک هنوز تسهاشم نصفه نیمه مونده.. نمیدونم با این درس چ کار کنم.. در حد سه تا سوال بزنم برام کافیه ..کسی پیشنهادی نداره در این مورد ک این ماه اخر چکار کنیم با مدار?

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من تست مدار میتونم بزنم اما کوییزهای مهندس کهن رو نمیتونم بزنم

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

سلام دوستان خسته نباشید
دوستان اگر ازمونهای جامع صبح باشه ازمون اصلی عصر باشه خیلی بد میشه؟
کسی اطلاع داره ازمون اصلی صبح یا عصر؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان اگر ازمونهای جامع صبح باشه ازمون اصلی عصر باشه خیلی بد میشه؟
کسی اطلاع داره ازمون اصلی صبح یا عصر؟
سلام کوشا
این سوال رو من پرسیده بودم اون موقع که برام مهم بود نظر دوستان هم این بود که حالا چ اهمیتی داره. مهم بلد بودنه. که البته درسته ولی به نظرمن مهم بود دیگه. حالا الان من نه بلدم نه فک میکنم برسم ازمونی برسم بگیرم از خودم:smile:
ولی میدونی شما که خوندی و الان این شده دغدغت دیگه نیازی نیس از کسی بپرسی یه چنتا ازمونا که برای خودت برگزار میکنی رو بعد ازظهر بگیر و چنتاشم صبح بگیر. اینطوری به هردوش تسلط داری و میفهمی که در هر صورت نود و نه درصد کار همون تلاشو بلد بودن هست و خیالتم راحته تمرین کردی هردو مدلشو. موفق باشی

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلام کوشا
این سوال رو من پرسیده بودم اون موقع که برام مهم بود نظر دوستان هم این بود که حالا چ اهمیتی داره. مهم بلد بودنه. که البته درسته ولی به نظرمن مهم بود دیگه. حالا الان من نه بلدم نه فک میکنم برسم ازمونی برسم بگیرم از خودم:smile:
ولی میدونی شما که خوندی و الان این شده دغدغت دیگه نیازی نیس از کسی بپرسی یه چنتا ازمونا که برای خودت برگزار میکنی رو بعد ازظهر بگیر و چنتاشم صبح بگیر. اینطوری به هردوش تسلط داری و میفهمی که در هر صورت نود و نه درصد کار همون تلاشو بلد بودن هست و خیالتم راحته تمرین کردی هردو مدلشو. موفق باشی
سلام زهرا جان.خوبی؟!
مامان بهترن؟!انشالله شما هم از خودت آزمون میگیری و.موفق میشی مهندس. خدا خودش خوب میدونه چکار کنه.
همیشه از خدا میپرسم حکمتش چی بود پارسال نشد امسال هم اینجور اما همه تلاشمو میکنم :p

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام زهرا جان.خوبی؟!
مامان بهترن؟!انشالله شما هم از خودت آزمون میگیری و.موفق میشی مهندس. خدا خودش خوب میدونه چکار کنه.
همیشه از خدا میپرسم حکمتش چی بود پارسال نشد امسال هم اینجور اما همه تلاشمو میکنم :p
سلام مرسی دانشمند عزیز. مامانم آره بهتره. مامان تو حالشون بهتر شده؟ انقد حرص میخوردم این مدت که دکتر نیستم. باور کن. :(من انقد اون موقع که التماس دعا میکردم از بچه ها خوشحال بودم که یه همچین جایی هست. بعدش که یه وقتایی دلم خیلی میگرفت و فشار بم میومد دلم میخاست باز بیام اینجا ولی میدونی الان نزدیک کنکوره و اصلا دلم نمیخاد اینجا از این حرفا بزنم. اصلا همین که بچه ها کم میان خیلی خوبه. این یعنی که دارن میخونن. ولی دانشمند جان وضع درسیم خیلی خرابه. خییلی دیگه خرابه. یه جورایی پریروز تصمیم گرفتم نرم سر جلسه حتی. باز گفتم یعنی چی ادم باید قوی باشه و این حرفا ولی نمیدونم دیگه اصلا فرصت نمیکنم بخونم. شما ماشالا بهتر خوندی من تازه یه برنامه ریخته بودم که ده درصدش رفت جلو و نود درصدش مونده بود که ... اشکالی نداره. حتما خیره. به قول تو حتما حتما حکمتی هست توش. همین که مادرم خیلی بهتر شده شکر خدا برام بسه. خدارو خیلی خیلی خیلی شکر. با همین سوالت و خبر گرفتنت کلی شارژ شدم. ممنون انصافا. خ خوشحالم کردی. :gol:از ته دل التماس دعا دارم

amir3620

عضو جدید
راه موفقیت...

راه موفقیت...

سلام دوستان چند هفته پیش برای استخدامی شرکتی رفتم که مدرک اصلا براشون مهم نبود و فقط تجربه ومهارت اولویت قرار داده بودند واقعا باعث شد چند هفته ای نتونم در درس تمرکز کنم یک جورایی از درس زده شده بودم وانگیزه ای برای کنکور نداشتم ولی العان چندروزی است که دوباره شروع کردم هنوزم بین دوراهی کسب تجربه ومهارت و ادامه تحصیل گیرم واین موضوع باعث شده که تمرکز وانگیزه کافی نداشته باشم موندم چطوری برای کنکور اماده بشم البته 80درصد سرفصلها رو خونده ام والکترونیک -سیگنال - کنترل رودرحال مرورم ...... واقعا تحصیل ارزشش روداره 2یا 4سال دیگه براش وقت بگذارم؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان چند هفته پیش برای استخدامی شرکتی رفتم که مدرک اصلا براشون مهم نبود و فقط تجربه ومهارت اولویت قرار داده بودند واقعا باعث شد چند هفته ای نتونم در درس تمرکز کنم یک جورایی از درس زده شده بودم وانگیزه ای برای کنکور نداشتم ولی العان چندروزی است که دوباره شروع کردم هنوزم بین دوراهی کسب تجربه ومهارت و ادامه تحصیل گیرم واین موضوع باعث شده که تمرکز وانگیزه کافی نداشته باشم موندم چطوری برای کنکور اماده بشم البته 80درصد سرفصلها رو خونده ام والکترونیک -سیگنال - کنترل رودرحال مرورم ...... واقعا تحصیل ارزشش روداره 2یا 4سال دیگه براش وقت بگذارم؟

استخدام شدی شما؟؟؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

حالا من یه جا کار میکردم نه مردک تحصیلی مهم بود براش نه مدرک ها فنی و مهارتی
کلا میگفت کاری که من میگو انجام بده و حالا هر رشته ای میخوای باش :D حقوق هم نمیداد :mad:

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

ادامه تحصیل و وارد صنعت و کار شدن دو مسیر متفاوت از هم هستن .
شما لیسانس داری و میخوای فوق لیسانی بگیری
یه نفر دیپلم فنی داره و دور از دانشگاه درس میخونه . چون علاقه داره
درس خوندن اینده رو مشخص نمیکنه .
اگر به فکر کار هستید برید و وارد عمل بشید تا هر چه زود تر مهارت پیدا کنید.
و الا درس خوندن ارتباطی به سمت شغلی نداره و همینطور میزان حقوق
و فقط برحسب علاقه و اون حس درونی ادم هست که درس میخونه.
...
نکنه شما انتظار داری که با مسائل ریاضی واری که تو دوره لیسانس خوندی و ادامشو تو ارشد میخونی و نرم افزار متلب یاد گرفتی,بتونی تخصص در زمینه ای از برق پیدا کنی و کار کنی!!

sanup2006

عضو جدید
ادامه تحصیل و وارد صنعت و کار شدن دو مسیر متفاوت از هم هستن .
شما لیسانس داری و میخوای فوق لیسانی بگیری
یه نفر دیپلم فنی داره و دور از دانشگاه درس میخونه . چون علاقه داره
درس خوندن اینده رو مشخص نمیکنه .
اگر به فکر کار هستید برید و وارد عمل بشید تا هر چه زود تر مهارت پیدا کنید.
و الا درس خوندن ارتباطی به سمت شغلی نداره و همینطور میزان حقوق
و فقط برحسب علاقه و اون حس درونی ادم هست که درس میخونه.
...
نکنه شما انتظار داری که با مسائل ریاضی واری که تو دوره لیسانس خوندی و ادامشو تو ارشد میخونی و نرم افزار متلب یاد گرفتی,بتونی تخصص در زمینه ای از برق پیدا کنی و کار کنی!!

البته دقیق منطور شما رو شاید متوجه نشده باشم ولی به واقع همین فرمولهای ریاضی هستند که میتونند تو عمل هم کمک کنند.
این درس ها و فرمول ها مث پی هست برای ساختمان و حتی بعضی از اونها هیچ خاصیتی هم بر فرض محال نداشته باشند تو باز شدن ذهن تاثیر مستقیم و عمده دارند.

حال اینکه درس بخونی تو کار تاثیر داره تو ایران تنها در صورتی میتوان با قطعیت گفت تاثیر داره که تو دانشگاه های خوب تهران درس بخونی در اونصورت تا حد بالایی آینده شغلی روشنی داری.
والسلام
یا حق.

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستان یک سوال بسیار مهم داشتم این که پادگان ها کتاب خونه هم دارند ( ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی)؟ و اینکه شرایط خاصی می خواد که یک سرباز رو بکنند مسئول کتابخانه؟ یعنی اگه کسی معاف از رزم باشه میتونه تو کتابخونه کار کنه؟ و کلا مسئولیت سنگینی یا کار سختی !! نیست؟!!ممنونم هر کی میدونه یه راهنمایی بکنه خیر ببینین:smile:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
این معادلات لامصب بدجور رو مخه:mad:...هم حجمش زیاده هم زود فراموش میشه:mad:

Kaka_s

عضو جدید
دوستان یک سوال بسیار مهم داشتم این که پادگان ها کتاب خونه هم دارند ( ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی)؟ و اینکه شرایط خاصی می خواد که یک سرباز رو بکنند مسئول کتابخانه؟ یعنی اگه کسی معاف از رزم باشه میتونه تو کتابخونه کار کنه؟ و کلا مسئولیت سنگینی یا کار سختی !! نیست؟!!ممنونم هر کی میدونه یه راهنمایی بکنه خیر ببینین:smile:

والا جایی که من خدمت کردم نمازخونه داشت کسی میخواست چیزی بخونه میرفت اونجا! البته چیزی که میگم قرآن و دعا بود فقط.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان گلم.ایام رحلت پیامبر(ص) وامام حسن مجتبی (ع) و شهادت اما رضا(ع) رو بهتون تسلیت عرض میکنم.

خوشحالم که دوستان احتمالا بیش تر درگیر درس خوندن هستند و این جا کم تر میان.من که خودم چند روزه بنا به یه سری مشکلات کم تر تونستم درس بخونم ولی ناشکری نمی کنم.تاپیک تجربه ها دوست داشتم زودتر دوستان نظراشونو بذارند ولی گویا سرشون شلوغ بوده این عزیزان.برای همین یه سری چیز ها رو خدمتتون عرض میکنم تا زمان هست از دست ندید.

ببنید دوستا من تجربه ی شخصی خودمو میگم الزاما شاید درست نباشه و به کار همه نیاد ولی مطمئن باشید که چیزایی میگم بر اساس تجربه است و میتونه کمک کنه حالا نه همش شده بخشیش به هر فردی خاص.

1- اولا هفت هفته تا کنکور مونده... تا اخر این هفته هر گلی به سر خودمون می خواستیم بزنیم باید بزنیم..اگه قرار بود مطلب جدیدی بخونیم... اگه قرار هست مطلبی حذف بشه... اگه کسی طمع کنه و بیش از این بخواد مطلب جدید بخونه کاملا ضرر کرده(البته من یه استثنا قایل میشم برای کسانی که کلاس میرند بعدش هم این افراد الان تقریبا باید یا جلسه ی اخرشون باشه یا کلا یه تک درس باشه و اونم یه فصل اخری پس تقریبا شرایط برای همه یکسانه)... ببنید کنکور به خودی خود سخت نیست... و از همه مهم تر دوستانی که ازمون شرکت کردید قرار نیست مثل ازمونای ریز 25 درصد کلی سوال ریز وسخت و جزیی طرح بشه...بلکه سوالای روتین مثل هر سال قبل هم میاد...ولی کسایی میتونند بهترین نتیجه رو بگیرند که توی این سوال ها سوتی ندند بی دقتی نکنند و... (و همین تفاوت رو مشخص میکنه تستای سختو که هیچکی نمی زنه.. حالا توی همین تست های متوسط یه عده دستپاچه میشند یه عده چون بد مرور کردند جواب یادشون نمیاید و سر جلسه گیر می کنند و... )
میگن هر کاری که میکنی به معنای انجام ندادن یه کار دیگه هستش دوستی که میره کل سوالای ازمونای ازمایشی رو وقت میذاره... و... درسته چیزای جدیدی ممکنه یاد بگیره ولی در عوض دو تا ضرر عمده میکنه یکی این که سرشو با اطلاعات زیادی و بی خودی شلوغ میکنه..دوما فرصت مرور رو از دست میده و وقت کم میاره. ... و در نهایت بعد کنکور میبینه همونایی که درست به تست های کنکور مردانه مسلط شدند نتیجه ی بهتری کسب کردند.(توی کنکور اطلاعات اضافه خوندن خیلی خطرناک و مضره درست مثل نخوندن یه بحث و حتی بدتر )

2- بعدش از هفته ی بعد این یک هفته به سبک ازمون های ازمایشی به مرور می پردازید ...اون جا هر دو هفته 25 درصد مطالب رو می خوندید..این جا بسته به توانایی علمی خودتون و این که چقدر خوب یا بد کار کردید هفته های قبل تر...مثلا هفته ی اول شروع می کنید به خوندن 50 درصد مطالب... هفته ی دوم 50 درصد مطالب... هفته ی سوم کل مطالب... هفته ی چهارم کل مطالب... که این برنامه با برنامه ازمونای جامع هم هماهنگه.و دو هفته ی اخر هم که برنامه ی خاص خودشو داره اگه عمری بود همون موقع عرض میکنم.

3-
اما سوال اساسی نحوه ی مرور توی این 4 و 5 هفته هستش.. ببنید یه عده میگند برید تست بزنید بدون خوندن خلاصه..یه عده میگن خب چطوری ممکنه ما که مطالبو فراموش کردیم و... ببنید نکتش میدونید چی هست ؟ الان وقتش نیست راجب فراموشی و فرایندش صحبت کنم و اون قدر ها هم بلد نیستم ولی ببنید وقتی یه مطلبی خونده میشه حتی خوب خوب هم جا بیفته به مرور زمان ممکنه بخش هاییش و نه همش فراموش بشه... حالا کسی که از اول بره شروع کنه به خوندن خلاصه هاش یا حتی اگه خلاصه نداره جزوه و کتاباش طبیعتا متوجه نمیشه الان دقیقا کجا رو فراموش کرده ... طرف میاد درسنامه میخونه دوباره میره تست میزنه و میگه همه چی چقدر ارومه ؟! در صورتی که اگه طرف اول تست میزد متوجه چالش هاش میشد و می فهمید اهان فلان جا رو عجب فراموش کرده و دقیق می رفت از روی درسنامه یا خلاصش اون بخشو می خوند...اما یه روش به شما میگم که خیالتون راحت باشه... توی مخوصا این دو هفته ی اول که قراره 50 درصد 520 درصضد برید جلو..پیشنهاد میکنم به سبک سر فصل خوانی مرور کنید...یعنی این که اول اون مبحث مورد نظر رو میارید جلوی چشتون (میخواد از روی خلاصه باشه یا کتاب یا هرچی ) بعدش تا خط اولشو دیدید بگید اهان این جا فلان فرمول بود و این مهم بود ... قطعا در همین گیر و دار همه چی دقیق یاد شما نمیاد اون جا سریع به برگه ها نگاه نکنید بلکه اولش یکم فکر کنید تا خوب مغزتون داغ کنه بعد برگه رو بخونید تا قشنگ داغ داغ مطلب توی ذهنتون حک بشه و جا بیفته... طبیعتا هر چی به هفته های اخر نزدیک تر میشیم باید این موارد کم و کم تر بشه تا به دو هفته ی اخر برسیم.به قول یکی از دوستان که الان شریفه میگفت که اخرا که تست میزده سعی می کرده دیگه از روی خلاصه هاش نباشه و تفاوتش با هفته های قبل همین بوده.

4-دوستان میبینم توی تاپیک ازمون ها یه عده دوستان ازمونا رو دانلود می کنند..از مدرسان گرفته تا نصیر...از پارسه تا اکسین ... و هر موسسه ای که اسمش برده نشد به بزرگی خودش ببخشه... ولی دوستان ایا شما با هر کی از راه برسه دوست میشید؟هر کتابی از راه برسه میخونید؟ هر فیلم و سریالی پخش بشه میبینید؟ هرچی از راه برسه مادی و معنوی به خورد خودتون میدید؟ دوستانی که جوابشون مثبته که هیچی از این خط بگزرند... ولی دوستانی که جوابشون منفی هست... بهتون توصیه میکنم این قدر وقتتون رو با این ازمونا (جز دو موردخاص که در بند بندی اشاره میکنم) نگیرید و گر نه ضرر کردید... این 5 دقیقه ها رو حرام نکنید و به خودتون الکی هم استرس ندید...

5-چند وقت پیش یکی از دوستان توی تاپیک کنترل یه سوال پرسید از کنترل بینش که مربوط به حذف مد پنهان بود..تستی که مشابهش توی کنترل 93 اومده بود... ببنید دوستان یه چیزی بگم هر استادی هر صاحب سبکی میتونه سوال سختی طرح کنه که جدید باشه و کسی نتونه جواب بده... ولی طراح های کنکور باید بخشی از سوالای طرح شده رو مشابه کنکور های قبلی بدند.. و کنکور برق جای ایده های جدید نیست.یا میری سر جلسه مشابه سوالو دیدی حل میکنی..یا نهایتش ترکیبی... یا ازش میگزری..اصلا هم وقت کم نمیاری.. پس معیار ما باید همین کنکور های گذشته باشه..گواه حرفم هم این هستش که با متوسط درصد 50 در همه دروس یک نشی تک رقمی حتما میشی.... به هر حال بر خلاف کنترل نصیر که هیچ ربطی به کنکور نداره کنترل بینش واقعا روی سوالاش وقت گذاشته میشه و خیلی هاش شبیه کنکور و یه پله بالاتر از کنکور هستش.. و همچنین سوالای شبیه کنکور دکترا زیاد داره..پس توصیه میکنم سوالای کنترل هم کنکور دکترا و هم بینش رو حتما بررسی کنید و گر نه ضرر کردید.... راجب اقای تقدسی و سیگنال هم ایشون به معنای واقعی کلمه عمرشون رو توی سیگنال صرف کردند... کسانی که واقعا به کتاب ایشون مسلط شدند و هستند ازمون هایی که ایشون طرح کردند و توی سایتشون هم موجوه در مرحله ی بعد بزنند اگه وقت اضافی اوردند بسیار خوب هستش.(و دیگه به نظر من روی هیچ سوال هیچ موسسه ای کمترین وقتی نذارید)

5-
دوستان خود نحوه ی کنکور دادن هم هنره که الان وقتش نیست بنویسم... ولی این قدر تستای کنکور رو باید زد و نه حفظ کرد... تا یه سوالو دیدیم مشابهشو شروع به حل کنیم... هر تستی حداقل بین سه تا پنج بار باید زده بشه.. تست های کنکور های اخیر رو حتما از اول دی در برنامتون بذارید بخونید.. تا با دید طراح اشنا بشید..نذارید واسه روزای اخر که جر استرس چیزی نداره.... اگه به ایده ال هایی داشتید الان می بنید نمی رسید هیچ اشکالی نداره برای همه هست...سعی کنید ا زگوشه و کنارهاش حذف کنید(بعضی سر فصل ها رو حذف کنید)... در عوض به برنامه ی اصلیتون بپردازید... دوستمون اقا مهران به روشی گفتند از خودمون سه روز سه روز ازمون جامع بگیریم.. البته اون روش هم قطعا مفید بوده و هست..و لی من چون خودم ازمون جامع شرکت میکنم از طرفی ازمونای کنکور رو بارها دیدم و یه جورایی جواباش برام اشناست فکر نمیکنم زیاد مفید باشه برای همون ازمونای جامع رو ملاک قرا میدم و اونم فقط سوال هایی که مشابه کنکور هستش و نه ذهن خلاق طراح.ولی اگه دوستان خواستند میتونندبه روش ایشون هم راجب ازمون دادن عمل کنند.

6- دوستان کنکور یه فرایند طولانی هست.. فکر نمی کنم هیچکی توی بازه ی کنکور روی یه خط دی سی باشه و همه چی بر وفق مرادش باشه این جوری که اصلا کسل میشیم.. یه مشکلاتی خواسته یا ناخواسته پیش میاد... مهم کسانی پیروز میشند که بتونند به این چیزا غلبه کنند... اصلا انسان توی مخالفت با این چیزا افریده شده و اتفاقا این چیزا تمرکزو زیاد میکنه...یه استاد بزرگی مستند میگفت کسانی موفق میشند نه لزوما استعداد برتری داشته باشند بلکه کسانی که با هوای نفسشون مخالفت کنند تمرکز بیش تری خواهد داشت و اینده در دستان ان ها خواهد بود و تعادل خواهند داشت از هر جهت.پس این چیزا رو به فال نیک بگیرید و با تمام قوا پیش برید.کلا رقابت خوبه.فارغ از نتیجه ادمای موفق اکثرا کسانی بودند که توی رقابت همیشه بودند و روح رقابت داشتند.ادیسون مرحوم که متاسفانه بعضی وقتا میبینم دوستان برقی هم به اشتباه میگن برقو اختراع کرد(اگه یه فرد عامی بگه هیچ اشکالی نداره ولی یه برقی نه ) و ایشون لامپو اختراع کرد که اگه صبرش مثل ما بود باید از اختراعش می گذشت ولی اخرش اختراع کرد..بابا هزار بار کم نیستا..خیلی از دوستان هیچ استعداد کمی ندارند و چیزی که باعث تفاوت میشه یکیش بحث تلاش هست و یکی هم بحث اساتید برجسته... کسی که یه درسو توی دوران دانشجویی با یه استاد خوب خونده خیلی فرق داره با کسی که تازه واسه کنکور شروع میکنه..به هر حال کنکور رو با هم قسم میشیم که سر بلند ازش بیرون بیایم... نتیجه روخدا رقم میزنه ولی ما تمام تلاشمون رو می کنیم.

7-راستی شاید یه عده از دوستان بگند مبحثی تست بزنیم یا جامع...گفتم این بر می گرده به روش شما...یکی شاید بخواد به سبکی که اقا مهران گفت از خودش ازمون بگیره...یکی شاید بخواد مثل من که گفتم با سبک ازمون های ازمایشی ولی فشرده تر عمل کنه... در کل هیچ فرقی به اون صورت نداره.. چون تا قبل دو هفته به کنکور هر دو گروه باید به یک نقطه برسند و مهم کیفیت مطالعه هستش... راجب خلاصه نویسی و ... اینا حرفای خوبی میشد زد دیگه هم وقت نیست هم طولانی میشه.. دیگه هر کی هر طور راحت تره الان پیش بره هر چند واقعا روش های سیستماتیکی هست که خیلی بیش تر میتونه کمک کنه.

8- در نهایت برای تاکیید بیش تر خلاصه میکنم که کم کم برید توی فاز خوندن و مرور چیزایی که خوندید و جز این عمل نکنید (حالا این وسط یکی دو فصل هم خونده شد اشکال نداره ...ولی کلیت موضوع رو از دست ندید)...خیلی ها خوب می خونند این چند ماه رو ..ولی طمع خوندن چیزای جدید و بی تجربگی سبب میشه عمکرشون کفاف نده چیزایی که خوندن رو درست جمع بندی کنند و این باعث میشه قبل این که برند سر جلسه حذف بشند چون دچاراسترس میشند... و حق هم دارند..طرف 6 ماه درس میخونه به این امید دو هفته ی اخر همه رو جمع کنه ؟!؟ وقتی به هفته ی اخر می رسه میبینه وای چه اشتباه بدی کرده و وقت کم میاره و یه جورایی میبینه شش کاه تلاشش روی هوا داره میره و قبل این که بره سر جلسه اوت میشه.پس طمع نکنیم و بیایم چیزایی رو که خوندیم درست جمع بندی کنیم و توی ذهنمون پوشه بندی و طبقه بندی کنیم و ان شالله توی کنکورازش استفاده کنیم.

(دوستان اگه جایی خطاب کردم فلان..یه وقت نگاه از بالا به پایین نبود..بنده کوچیک شما و در حال یادگیری هستم... )

التماس دعا.:gol:

آخرین ویرایش:

پویان ط

عضو جدید
اموزشی خدمت که همش تنبیه می کنند. اونایی که معاف از رزمن کمتر .بشین پاشو نمیرن . کلاغ پر هم ندارن. ولی اگه معمولی بری همش تنبیه می کنند.اذیت کردن راه و رسم اونجاست.الان هم خدمت خیلی سخت تر شده.لیسانس دو درجه اومده پایین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا