گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
نه بابا پایدار دلت خوشه..دو روزه درس نمیخونم

اقا مگه شما مصاحبه ی اقای سینا مولوی پور رتبه ی 12 کنکور 92 رو نخوندی ؟

ایشون یه حرف زد بدجور با دل من بازی کرد...

و به ياد داشته باشند رنگين كمان پاداش كساني است كه تا آخر زير باران بمانند.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا مگه شما مصاحبه ی اقای سینا مولوی پور رتبه ی 12 کنکور 92 رو نخوندی ؟

ایشون یه حرف زد بدجور با دل من بازی کرد...

چی گفته؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشتم که ...

یعنی باید تا لحظه ی اخر تلاش کرد...

من امروز واقعا سر درد داشتم..درس و تعطیل کردم برای یکروز که یه انرژی ذخیره کنم برای فردا

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان اتفاقی امروز به این سوال برخورد کرد..این سوال رو با راث حل میکنم k میشه بزرگتر از 2

اما با استفاده از روش تجانس میرم میشه k کوچکتز از .5 حالا دلیلش چیه؟؟

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا آقای تقوی این تست رو به این روش حل کرده

حالا منم از روش ایشون میرم...اون سوال بالا رو جواب غلط میرسم

سالار74

عضو جدید
سلام خوشتیپ
به نظر من K>2 جواب سوال باشه
از روش قطبی و راث به همین جواب میرسی
:smile:کجا رو متوجه نمیشی؟

power4ever

عضو جدید
دوستان کسی جواب مارو نداد؟؟

شرمنده سعید جون ؛ معادله مشخصه میشه s^3+s^2+ks+1+k/2 که جواب میشه k بزرگتر 2
از نایکوییست هم بری k/(-2) باید بزرگتر از -1 باشه تا نقطه منفی یک رو دور نزنه و پایدار باشه جواب یکی میشه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا آقای تقوی این تست رو به این روش حل کرده

حالا منم از روش ایشون میرم...اون سوال بالا رو جواب غلط میرسم

پس این روشی که آقای تقوی رفته چی؟؟عدد -1/k رو قرار داده..منم تو اون سوال عدد -1/k رو بین -2 و بی نهایت میذارم..اما جواب نمیده

power4ever

عضو جدید
پس این روشی که آقای تقوی رفته چی؟؟عدد -1/k رو قرار داده..منم تو اون سوال عدد -1/k رو بین -2 و بی نهایت میذارم..اما جواب نمیده
اگه شک داری بهترین کار اینه که تابع تبدیل حلقه باز رو بدست بیاری و نایکوییست رو بر اساس k بدست بیاری
یا با متلب رسم کنی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز

42 روز یا 43 روز مونده تا سیاهش کنیم...حالا باید دید اون جاهایی رو که سیاه میکنیم عایا پاسخ های درست هست یا نه

سرنوشتمون به این پاسخنامه بستگی داره..امیدوارم همتون به آرزوهای قشنگتون برسید.......

بخونید بچه ها 40 روز دیگه مونده......سرنوشتتون رو مشخص کنید تو این 40 و اندی.......

من خودم اگه قبول نشم...واقعا از صمیم دل دوست دارم همتون قبول بشید... و تو تاپیک اعلام نتایج ارشد 94

منتظر شنیدن خبرای خوب از جانب شما هستم...امیدوارم شما هم این داداش کوچیکتون رو دعا کنید

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توصیه میکنم اگه نا امید هستید و حس بدی دارید...این فیلم رو ببینید....شاید هم دیده باشید این فیلمو

اما واقعا فیلم قشنگیه و به آدم روحیه میده.....نشون میده که نباید هیچ وقت تسلیم شد و در بدترین شرایط دست از

تلاش و پشتکار برداشت....و قشنگ ترین دیالوگش هم اینه که میگه:

کریستفر هیچ وقت نذار یکی بهت بگه نمیتونی ...میفهمی؟ حتی اگه اون شخص من باشم ! باشه ؟

میدونی اونایی که این حرف رو میزنن چون خودشون نمیتونن این کار و انجام بدن واسه همین به تو هم

میگن که تو هم نمیتونی انجام بدی
..................................

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نا امیدی چیه بابا من یادمه اولین بار که این فیلمو دیدم دقیقا این جمله رو تو دفتر برنامه ریزیم یاد داشت کردم:)
چون خودشون نمیتونن این کار و انجام بدن واسه همین به تو هم

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نا امیدی چیه بابا من یادمه اولین بار که این فیلمو دیدم دقیقا این جمله رو تو دفتر برنامه ریزیم یاد داشت کردم:)
چون خودشون نمیتونن این کار و انجام بدن واسه همین به تو هم

من دوسال پیش این فیلمو دیدم...البته براساس یه داستان واقعی بود...حتی زمانی که طرف تو دستشویی های مترو هم

میخوابید..روحیه اش رو از دست نداد...

دانشمند كوچك

عضو جدید
اومدم بگم خستم دیدم این فیلم رو گذاشتید.راستش با اینکه خیلی تسلط ندارم رو هیچ درسی اما واقعا دست و دلم به درس نمیره.بچه ها واقعا ۴۰ روز میشه امید داشت که خیلی خوب بخونم و رتبه ای حدود ۱۰۰۰ بیارم؟!

یه سوال دیگه!!
قبلا راحت سوالارو حل میکردم.دستم میرفت طرف مداد و حتی تا تهش میرفتم اما الان حوصله حل کردن هم ندارم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

اومدم بگم خستم دیدم این فیلم رو گذاشتید.راستش با اینکه خیلی تسلط ندارم رو هیچ درسی اما واقعا دست و دلم به درس نمیره.بچه ها واقعا ۴۰ روز میشه امید داشت که خیلی خوب بخونم و رتبه ای حدود ۱۰۰۰ بیارم؟!

یه سوال دیگه!!
قبلا راحت سوالارو حل میکردم.دستم میرفت طرف مداد و حتی تا تهش میرفتم اما الان حوصله حل کردن هم ندارم
عادیه . منم بعضی روزها اینجوری میشم . اصلا حس خوندن صورت سوالم ندارم . به خاطر خستگیه . من معمولا اون روز تست نمیزنم سعی میکنم خلاصه بخونم .
انشالا زیر ۱۰۰۰میارید . شک نکنید

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

یه سوال دیگه!!

سلام اينكه خسته ايد با گذاشتم فيلم چه ارتباطي داشت من نفهميدم:دي
تو ٤٠ روز خيلي كارت ميشه كرد البته ٤١ روز مونده كه يه روز قبلشو نميخونن ميشه ٤٠ روز
١٠٠٠ كه صددرصده برو دور و بر ٥٠٠ چرا اينهمه به كم قانعي شما؟!:دي
از بس حل كرديد سوالا تكراري مياد واستون مشكلي نيس واسه همه هستش
راستي شما مهندسي پزشكي ميخونديد؟! چطورياس؟! پيشنهاد ميكنيد اين گرايشو؟؟كدوم دانشكاه بوديد؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reza system 94

عضو جدید
دوستان توصیه میکنم اگه نا امید هستید و حس بدی دارید...این فیلم رو ببینید....شاید هم دیده باشید این فیلمو

اما واقعا فیلم قشنگیه و به آدم روحیه میده.....نشون میده که نباید هیچ وقت تسلیم شد و در بدترین شرایط دست از

تلاش و پشتکار برداشت....و قشنگ ترین دیالوگش هم اینه که میگه:

کریستفر هیچ وقت نذار یکی بهت بگه نمیتونی ...میفهمی؟ حتی اگه اون شخص من باشم ! باشه ؟

میدونی اونایی که این حرف رو میزنن چون خودشون نمیتونن این کار و انجام بدن واسه همین به تو هم

..................................

سلام سعید جان
دو هفته نبودم انگار یه عمر بود:smile:
این فیلمو از کجا گیر بیارم؟سایتی هست اینترنتی بفروشه؟:w05::w05:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سعید جان
دو هفته نبودم انگار یه عمر بود:smile:
این فیلمو از کجا گیر بیارم؟سایتی هست اینترنتی بفروشه؟:w05::w05:

بزن تو گوگل میاره...بزن دانلود فیلم در جست و جوی خوشبختی

اینم لینک دانلودش اگه ندیدی واقعا ارزش اینو داره 2 ساعت بشینی ببینی

http://fivefilm.rozblog.com/post/12

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام و خسته نباشید به همه دوستان، معمولا کم پست میذارم، چون از صبح تا ظهر کتابخونه هستم و بعد از ظهرها هم خونه درس میخونم و سعی میکنم زیاد تو نت نیام، ولی الان چون دیدم ظاهرا بعضی از دوستان احساس خستگی میکنن خاستم یه تجربه شخصی رو خدمتتون عرض کنم، پارسال خیلی هراس سربازی رو داشتم و با خودم میگفتم اگه قبول نشدم باید سربازی برم و بدبخت میشم و این حرفا، و همین مسئله و قضیه دیگه باعث شد حسابی تمرکزم رو از دست بدم و علی رغم بار علمی که داشتم رتبم خوب نشد، اما امسال قضیه متفاوته، اولا سربازی معاف شدم و واقعا استرسی ندارم، دوستای عزیز هرچیزی رو که ادم حساس کنه براش حساس و استرسزا میشه، تا جایی که میتونید عادی رفتار کنید تا تمرکز داشته باشید.
حرکت و نشاط رو فراموش نکنید، ورزش رو فراموش نکنید، ایشالله همه امسال رتبه های خوبی کسب میکنیم، خیالتون راحت باشه.

pouya13691369

عضو جدید
سلام دوستان...

دوستان من واحد واسه تابستون واسم میمونه .....اگه ارشد قبول شم با توجه به اینکه تا بایان تابستون وقت دارم واسه فارغ التحصیلی بنظرتون تا اون موقع مدرک میدن؟؟؟؟اصلا شرایطش چه جوریه ؟؟ تابستون امتحاناش شهریوره به تا بخوان نمره بزنن و وارد کارنامه کنن خودش 20 روزه چه جور میشه آخه تو چند روز مدرک و بدن که بتونی ثبت نام دانشگاه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ....

لطفا اگه اطلاعات دقیق دارید بهم بگید بدجور رو اعصابه این روزا.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا