نه بابا پایدار دلت خوشه..دو روزه درس نمیخونم
اقا مگه شما مصاحبه ی اقای سینا مولوی پور رتبه ی 12 کنکور 92 رو نخوندی ؟
ایشون یه حرف زد بدجور با دل من بازی کرد...
و به ياد داشته باشند رنگين كمان پاداش كساني است كه تا آخر زير باران بمانند.
نه بابا پایدار دلت خوشه..دو روزه درس نمیخونم
اقا مگه شما مصاحبه ی اقای سینا مولوی پور رتبه ی 12 کنکور 92 رو نخوندی ؟
ایشون یه حرف زد بدجور با دل من بازی کرد...
چی گفته؟
نوشتم که ...
یعنی باید تا لحظه ی اخر تلاش کرد...
روش حلت رو بزار تا بررسی کنیم
در تاپیک مشاوره خدمت پاسخ داده شد.هنوز هم خیلی جا ها کلاغ پر اجرا میشه.طبق همون قانون غیبت باشه حبس بهت میدن. الان گفتن هر کی 8 سال غیبت داره بیاد بخره. کجای داستانی دوست من
سلام خوشتیپ
به نظر من K>2 جواب سوال باشه
از روش قطبی و راث به همین جواب میرسی
کجا رو متوجه نمیشی؟
دوستان کسی جواب مارو نداد؟؟
اگه شک داری بهترین کار اینه که تابع تبدیل حلقه باز رو بدست بیاری و نایکوییست رو بر اساس k بدست بیاریپس این روشی که آقای تقوی رفته چی؟؟عدد -1/k رو قرار داده..منم تو اون سوال عدد -1/k رو بین -2 و بی نهایت میذارم..اما جواب نمیده
اگه شک داری بهترین کار اینه که تابع تبدیل حلقه باز رو بدست بیاری و نایکوییست رو بر اساس k بدست بیاری
یا با متلب رسم کنی
چطوری برحسب k بدست بیارم؟
نا امیدی چیه بابا من یادمه اولین بار که این فیلمو دیدم دقیقا این جمله رو تو دفتر برنامه ریزیم یاد داشت کردم
چون خودشون نمیتونن این کار و انجام بدن واسه همین به تو هم
میگن که تو هم نمیتونی انجام بدی
عادیه . منم بعضی روزها اینجوری میشم . اصلا حس خوندن صورت سوالم ندارم . به خاطر خستگیه . من معمولا اون روز تست نمیزنم سعی میکنم خلاصه بخونم .اومدم بگم خستم دیدم این فیلم رو گذاشتید.راستش با اینکه خیلی تسلط ندارم رو هیچ درسی اما واقعا دست و دلم به درس نمیره.بچه ها واقعا ۴۰ روز میشه امید داشت که خیلی خوب بخونم و رتبه ای حدود ۱۰۰۰ بیارم؟!
یه سوال دیگه!!
قبلا راحت سوالارو حل میکردم.دستم میرفت طرف مداد و حتی تا تهش میرفتم اما الان حوصله حل کردن هم ندارم
اومدم بگم خستم دیدم این فیلم رو گذاشتید.راستش با اینکه خیلی تسلط ندارم رو هیچ درسی اما واقعا دست و دلم به درس نمیره.بچه ها واقعا ۴۰ روز میشه امید داشت که خیلی خوب بخونم و رتبه ای حدود ۱۰۰۰ بیارم؟!
یه سوال دیگه!!
قبلا راحت سوالارو حل میکردم.دستم میرفت طرف مداد و حتی تا تهش میرفتم اما الان حوصله حل کردن هم ندارم
سلام سعید جاندوستان توصیه میکنم اگه نا امید هستید و حس بدی دارید...این فیلم رو ببینید....شاید هم دیده باشید این فیلمو
اما واقعا فیلم قشنگیه و به آدم روحیه میده.....نشون میده که نباید هیچ وقت تسلیم شد و در بدترین شرایط دست از
تلاش و پشتکار برداشت....و قشنگ ترین دیالوگش هم اینه که میگه:
کریستفر هیچ وقت نذار یکی بهت بگه نمیتونی ...میفهمی؟ حتی اگه اون شخص من باشم ! باشه ؟
میدونی اونایی که این حرف رو میزنن چون خودشون نمیتونن این کار و انجام بدن واسه همین به تو هم
میگن که تو هم نمیتونی انجام بدی ..................................
![]()
سلام سعید جان
دو هفته نبودم انگار یه عمر بود
این فیلمو از کجا گیر بیارم؟سایتی هست اینترنتی بفروشه؟![]()
سلام سعید جان
دو هفته نبودم انگار یه عمر بود
این فیلمو از کجا گیر بیارم؟سایتی هست اینترنتی بفروشه؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |