گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

keyhan386

عضو جدید
میانگین درصد مدار از الکترونیک و سیگنال معمولا پایین تره....کارنامه رتبه 24 کنکور رو الان دیدم مدار رو 38 زده بود

من امسال مدار رو 30 و خورده ای زدم....مدار معمولا 1 دونه تست میدن که 95 درصد داوطلبا نمیزنند..مثل همون سوال امسال

که دو دسته شرایط اولیه داده بودن...معمولا یه سوالش برای کسایی که سطح خیلی بالا دارن
پایین بودن درصد مدار علاوه بر مفهومی شدن سوالات مدار بخاطر زمان کم مدار نیز است شما توی دفترچه اول 105 دقیقه وقت داری و اگر بخواهی زبان رو بزنی مدار زمانش کمتر هم میشه درحالی که توی دفترچه دوم معمولا شما یک درس رو خذف میکنی و زمانش به درس های دیگه اختصاص میدی . اگر بتونید توی دفترچه اول مجموع درصد سه درس زبان ، ریاضی و مدار رو به 100 تا 120 برسونید بردید

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

برعکس میگیا مسعود جون. بچه ها ریاضی رو بهتر میزنن معمولا تا مدار. مدار سخت تره.

اتفاقا چون اسونه راحت تر ميشه زد اگه نتوني درصد بالا بياري اوت ميشي

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaka_s

عضو جدید

بحث درصد بالا تو ریاضی نیس. بنرم از میانگین یکم بالاتر بزنی و مدارو بالای 50،60 بزنی خیلی بهتره تا برعکسش. چون برعکسش به قول خودت بیشتر ریاضیو بالا میزنن. تراز تو درسی وحشتناک میره بالا که میانگین درصد پایین تر باشه دیگه.

mahdi_ml

عضو جدید

مسعود جون من یه دوستام تو کنکور پارسال ریاضی و الک رو 60 زد رتبش شد975البته زبانم17 درصد زده بود بقیه سفید......!!!یه دوستا دیگم هم الک و مدار 50 و سیگنال رو 60 زده بود رتبه 550!!!
یعنی الان که دارم اینا را تایپ میکنم چن تا پرنده دارم دور سرم میچرخن!!! این کارنامه هارو هم میشه تحلیل کرد!!!!؟؟:eek:
آقا اگه کسی باور نمیکنه کارنامشو بگیرم بزارم ...

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان آخرین رتبه قبولی پارسال برای تهران روزانه و شبانه چند بوده ?

llvll.asoud

کاربر ممتاز

مسعود جون من یه دوستام تو کنکور پارسال ریاضی و الک رو 60 زد رتبش شد975البته زبانم17 درصد زده بود بقیه سفید......!!!یه دوستا دیگم هم الک و مدار 50 و سیگنال رو 60 زده بود رتبه 550!!!
یعنی الان که دارم اینا را تایپ میکنم چن تا پرنده دارم دور سرم میچرخن!!! این کارنامه هارو هم میشه تحلیل کرد!!!!؟؟:eek:
آقا اگه کسی باور نمیکنه کارنامشو بگیرم بزارم ...

سال پيش سوالاي الكترونيك اسون بوده هركي نزده ضربه مهلكي خورده يكيش خود من
هرچند به نظرم مدارم سال پيش راحت كسيكه متوسط خونده بود ٣٠ رو ميزد من خودم هيجي نخونده بودم تعطيل تعطيل بودم ١٩ درصد زده بودم
من منظورم اينه ميخواي از بقيه عقب نموني بايد تو رنج اونا بتوني بزني

llvll.asoud

کاربر ممتاز

دوستان آخرین رتبه قبولی پارسال برای تهران روزانه و شبانه چند بوده ?

بستگي داره كدوم رشته و گرايش بخواي اگه در مجموع واسه كل گرايشا بخواي فك كنم ٧٠٠ ديه اخرش باشه
از دوستاي من سال پيش با ١٨٠ مخابرات سيستم تربيت مدرس با رتبه ٥٠٠ و سهميه شاگرد اولي روزانه سيستم تربيت مدرس
با رتبه ٢٣٠ سيستم تربيت مدرس
با رتبه ١٠٨ سيستم روزانه اميركبير
با رتبه ٣٢٠ علم و صنعت سيستم روزانه
با رتبه ٤٠٠ خواجه نصير سيستم روزانه قبول شدن

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام دوستان...خدا رو شکر با جزوه ای که اقا وحید از اقای کریمی دادند مشکلم حل شد و فهمیدم قضیه از چه قراره... و متوجه جزوه ی اقای بخشی هم شدم تا حدود زیادی.. حالا باز باید بیش تر بخونم.. مسعود جان شما هم دیشب سنگ تموم گذاشتی بابت ارسال عکس ها ازت ممنونم... مجددا از همه ی دوستای خوبم تشکر میکنم.

ان شالله به اونی که شایسته هستیم برسیم.با ارزوی موفقیت.

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

سلام دوستان...خدا رو شکر با جزوه ای که اقا وحید از اقای کریمی دادند مشکلم حل شد و فهمیدم قضیه از چه قراره... و متوجه جزوه ی اقای بخشی هم شدم تا حدود زیادی.. حالا باز باید بیش تر بخونم.. مسعود جان شما هم دیشب سنگ تموم گذاشتی بابت ارسال عکس ها ازت ممنونم... مجددا از همه ی دوستای خوبم تشکر میکنم.

ان شالله به اونی که شایسته هستیم برسیم.با ارزوی موفقیت.
دوست عزیز توی مشتقات اگر چیزی رو متوجه نشدی باز هم پیش برین میبینین خیلی راحت مطالب جا میافته

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلام دوستان کسی سوالات و حل کنکور90تا93 رو داره؟

فكر ميكنم كتابفروشي ها دفترچه سوالات سالهاي پيشو ميفروشن بهتره بريد تهيه كنيد چون اول اخرش دوستان هم بفرستن بايد بريد پرينت بگيريد
جوابها هم كه يه سرچ كوچيك بزنيد مياره

mahdi_ml

عضو جدید

سلام..کتاب سه جلد سورمه ای رنگ دانشگاه تهران را بگیرید هم سوالا را داره هم حل..البته انگار سیگنال را نداره...حل هایی هم که تو سایتا هست معمولا اسکن سه جلده..
به حل هاشم میشه اعتماد کرد...چون دکتر جبه دار و.... حل کردنش..

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلام..کتاب سه جلد سورمه ای رنگ دانشگاه تهران را بگیرید هم سوالا را داره هم حل..البته انگار سیگنال را نداره...حل هایی هم که تو سایتا هست معمولا اسکن سه جلده..
به حل هاشم میشه اعتماد کرد...چون دکتر جبه دار و.... حل کردنش..

مهدي جان ايشون فك كنم مثل بنده كتاب سه جلديشون تا سال ٩٠ رو داره واسه ٩٠ به بعد ميگفتن چيكار كنيم:دي

Paydar91

کاربر ممتاز

سلام دوست عزیز... برق 93 که حل هاش همه ی دروس توی سایت اقای تقوی بود یه زمانی نمیدونم الان هم هست یا نه برید یه نگاه بندازید...

حل 91 و 92 من هم حل دانشگاه تهرانو دارم و همحل هر کی که دلتون بخواد..دقیقا اشاره کنید ان شالله طی روزهای اینده(قول نمیدم بد قول نشم)براتون اپ میکنم.

حل 90 هم دانشگاه تهرانو دارم فرصت عکس گرفتنشو ندارم...ولی چند تا درس خاص بعضی حال های موجود اون سال رو دارم هنوز.

mahdi_ml

عضو جدید
دوستان سلام...
یه سوال داشتم شاید یه کم عجیب باشه ولی من دیگه اصلا میلی به درس خوندن ندارم و یه جورایی میشه گفت موتور سوزوندم ....خیلی به زور بتونم دوتا کلمه بخونم نمیدونم چرا من همیشه باید یه جای کارم ایراد داشته باشه با اینکه قبلا هم خیلی نخوندم(نمیدنم چرا کارام به آدم حسابیا نرفته:D) دیگه یعنی فقط کافیه امسال نشه یه برج صد طبقه از خانواده و فامیل و.... رو سرمون خراب شدن:D
حالا با این همه کسی راهی بنظرش نمیرسه....

keyhan386

عضو جدید
دوستان سلام...
یه سوال داشتم شاید یه کم عجیب باشه ولی من دیگه اصلا میلی به درس خوندن ندارم و یه جورایی میشه گفت موتور سوزوندم ....خیلی به زور بتونم دوتا کلمه بخونم نمیدونم چرا من همیشه باید یه جای کارم ایراد داشته باشه با اینکه قبلا هم خیلی نخوندم(نمیدنم چرا کارام به آدم حسابیا نرفته:D) دیگه یعنی فقط کافیه امسال نشه یه برج صد طبقه از خانواده و فامیل و.... رو سرمون خراب شدن:D
حالا با این همه کسی راهی بنظرش نمیرسه....
مثل ترانزیستور اشباع شدی:D ورودی تو زیاد نکن که میسوزی :biggrin:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا دوستان من یه پیشنهاد بدمم..اونایی که میخوان آزاد دانشگاه آزاد بخونند.بنظرم برن هند یا مالزی درس بخونند بهتره

هند و مالزی هزینه هاش مثل ایرانه..حالا شاید اجاره خونه آدمو اذیت کنه

sanup2006

عضو جدید
حالا دوستان من یه پیشنهاد بدمم..اونایی که میخوان آزاد دانشگاه آزاد بخونند.بنظرم برن هند یا مالزی درس بخونند بهتره

هند و مالزی هزینه هاش مثل ایرانه..حالا شاید اجاره خونه آدمو اذیت کنه

من از یکی از دوستان پرسیدم میگفت هزینه آزاد ارشد برق ترمی 1800 تا 2 تومن میشه.
خارج از کشور خیلی بیشتر هزینت میشه.
و بعد اینکه واسه دکتری راحت تر میتونی بری خارج و اینکه میتونی فاند هم بگیری.حتی اگر ارشد دانشگاه آزاد خونده باشی.
پس ارشد رو خوب تو ایران میخونی و قوی میکنی و بعد واسه دکتری با بورس میری اونور البته خودم فک نمیکنم به این راحتیا بورس بدن و یکم خنده داره :biggrin:

پ.ن :البته این گفته ها مستند نیست و صرفا نقل قول دوستان هست.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از یکی از دوستان پرسیدم میگفت هزینه آزاد ارشد برق ترمی 1800 تا 2 تومن میشه.
خارج از کشور خیلی بیشتر هزینت میشه.
و بعد اینکه واسه دکتری راحت تر میتونی بری خارج و اینکه میتونی فاند هم بگیری.حتی اگر ارشد دانشگاه آزاد خونده باشی.
پس ارشد رو خوب تو ایران میخونی و قوی میکنی و بعد واسه دکتری با بورس میری اونور البته خودم فک نمیکنم به این راحتیا بورس بدن و یکم خنده داره :biggrin:

والله میگن هند و مالزی هزینه های زندگیش خیلی شبیه ایرانه

skiboy

عضو جدید

من هم همین فکرو می کردم و همین برنامه رو داشتم با یکی از دوستان صحبت کردم گفت دیونه ای دیگه دکتری خوندن اون طرف فایده نداره فکر کردی دکتری چی هست یه پروژه هست فقط
می گفت اگه می خوای بری همین الان چندتا مقاله بنویس و زبانتو قوی کن برای ارشد برو نزار برای دکتری:(

skiboy

عضو جدید
از دوستانی که اینجا راهنمایی می کنند ممنونم من کتاب سیگنال استاد تقدسی را گرفتم تا اینجا که فصل اولشو خوندم خیلی خوب بود و متوجه هم می شدم
نمی دونم با خوندن این کتاب می شه سوال های کنکور هم راحت حل کرد یا نه نظر دوستان چیه؟

برای الکترونیک هم کتاب آقای اسلام پناه رو گرفتم فصل اولش چنگی بدلم نزد خیلی کم بود شاید به خاطر اینکه از بخش دیود یک سوال میاد و همین مقدار را کافی دونسته
کتاب انتشارات سری برق هم دارم اون کامل تر گفته اونم می خوام بخونم پیشنهاد دوستان چیه؟

برای مدار هم کتاب آقای زرگر رو می خونم ولی خیلی کند پیش می رم نمی دونم شاید برای همه سنگینه ، فکر کنم باید خیلی سوال توی مدار حل کرد به جز این کتاب دیگه از کجا تمریم حل کنم؟
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:gol:

llvll.asoud

کاربر ممتاز

من هم همین فکرو می کردم و همین برنامه رو داشتم با یکی از دوستان صحبت کردم گفت دیونه ای دیگه دکتری خوندن اون طرف فایده نداره فکر کردی دکتری چی هست یه پروژه هست فقط
می گفت اگه می خوای بری همین الان چندتا مقاله بنویس و زبانتو قوی کن برای ارشد برو نزار برای دکتری:(

از جمله اخرت خوشم اومد بامزه بود كه گفتي همين الان حندتا مقاله بنويس برو! مگه مقاله نوشتن كشكه برادر من

skiboy

عضو جدید
دوست عزیز
پیشنهاد من این که برای الکترونیک اسلام پناهو کلا بزاری کنار همون سری یرق بخونی کاملتره دور وورتو با کتابای مختلف شلوغ نکن مدار زرگر غلط زیاد داره بخاطر همینه که شما خیلی کند داری پیش میری حواست باشه زمان زیادی هم نداری .
موفق باشی
ممنون کتاب اسلام پناه فصل دیود چندتا غلط داشت کامل هم نگفته
بله همین سری برق رو می خونم زیاد شلوغ نکردم همین دوتا کتاب هست دیگه:(
برای مدار چه کنم؟

skiboy

عضو جدید
از جمله اخرت خوشم اومد بامزه بود كه گفتي همين الان حندتا مقاله بنويس برو! مگه مقاله نوشتن كشكه برادر من

:biggrin::D همین الان منظورش این بود که این مدت که وقت می خوای بزاری برای ارشد خوندن بی خیال شو بشین وقت بزار برای مقاله و زبان
این حرف ها را متناسب با شرایط من گفت شما زیاد جدی نگیر;)

power4ever

عضو جدید
دوستان الان جای بحث سر این موضوعات نیست با هر کتابی راحتتر هستید همون رو بخونید

zavareh89

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم کمکم کنید .
میخواستم ببینم موضوع پروژه پایانی کارشناسیمون تو آینده ارشدمون تاثیرگذاره؟ برا مسائل مختلف مثل استاد راهنما گرفتن و ... منظورمه.یا نه اهمیت زیادی نداره؟ مثلا فرض کنید ارشد سیستم یا پزشکی بخونیم ولی پروژمون الکترونیک قدرت باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا