shatel5000
عضو جدید
این که از سن تربیت گذشته بگذریم
بابا خودش اینجا چیکارمیکنه؟مگه نباید الان سرکارباشه؟!!!!

بله کاملا صحیحه گلسی خانمبابا پیش میاد دیگه کلاس کنسل میشه یا کنسل میکنن و کافی شاپ و .............................
پدر باید روشن فکر باشه .........مگه ی کافی با ی جنس مخالف همیشه معنیش بده !!!!!! نه .............................. چرا ما عادت کردیم فکر میکنیم اون چیزی که ب چشم میبینیم درسته همیشه اینجور نیست . همیشه چیزایی که میبینیم واقعیت حتمی نیست
بعدم شاید از محدودیت زیاد ب این بکشه که ب جای کلاس زبان کافی شاپ و ........
کلا تربیت خانوادگی خیلی مهمه
چند درصد با صحبتاتون موافقید؟از نظر مهندسي اين بدين معناست كه ايشون براي رسيدن به هدف والاي خود دچار اشتباهات زير شده
1- انتخاب جاي نامناسب
2- استفاده از دروغ براي رسيدن به هدف
3- دقت ناكافي در انجام امور
4- اتنخاب كيس نامناسب (كسي كه بدشانسي مياره)![]()
بله کاملا صحیحه گلسی خانم
ولی دیده شدن کسایی که از تربیت غنی خانوادگی برخوردارن
اما بازم این رفتار در اونها دیده شده؟ دلیلش چی میتونه باشه؟
چند درصد با صحبتاتون موافقید؟
بابا مرخصی گرفته که بچشو که چند وقته بهش مشکوک شده رو چک کنه......این که از سن تربیت گذشته بگذریم
بابا خودش اینجا چیکارمیکنه؟مگه نباید الان سرکارباشه؟!!!!![]()
حتی در مورد دماغ 1 متری طرف هم نظری نداری !!من هیچ نظری ندارم..........![]()
مگه چندتا رفیقه (مونث رفیق) داره؟؟بابا مرخصی گرفته که بچشو که چند وقته بهش مشکوک شده رو چک کنه......
شایدم بازنشستست.....با رفیقاش دور همی گرفتن...........![]()
موضوع پنجم
دوستان:
توجه: ارسال مطلب سياسی در باشگاه ممنوع است و تاپيك های سياسی بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد
فقط ازدواج نیست همه انتخابا اینترنتی شده![]()
ازدواج اینترنتی دیگه چه صیغه ایه!!!!
همینطوری عادیش سرمونو کلاه میزارن حالا بیا اینترنتی هم ازدواج کن دیگه بیچارت میکنن![]()
کی سر شمارو کلاه میذاره!!
به نظر من بیشتر قشر مذکر درخواست ازدواج اینترنتی دارن
خب من فکر کردم شما قبول نداریدخب آره بیشتر همینطوره...ولی من کلی میگم که اصلا ازدواج اینترنتی خوب نیه![]()
خب من فکر کردم شما قبول نداریدولی واقعا دلیل این اصرار پسرا چیه
![]()
تو اینترنت نباید دختر خانوما به پسرا اعتماد کنن،یعنی نباید حرفاشونو رو جدی بگیرن،باید از روش های دیگه شناخت پیدا کنن،
معمولا هدف پسرا برای نزدیک شدن به دختر در اینترنت و چت و از این جور چیزا ،هدف خوبی نیست،اگرم هدف خوبی باشه شناخت خوبی با این جور چیزا بدست نمیارن،در نتیجه در هرحالت دختر بدجور ضرر میکنه،خوددانی!!به عنوان یه پسر گفتم،این خیلی مهمه!!!
ما نمیخوایم اعتماد کنیم شماها اصرار میکنید![]()
موضوع ششم
دوستان:
توجه: ارسال مطلب سياسی در باشگاه ممنوع است و تاپيك های سياسی بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد.
اینکه کاریکاتور نیست .......... این نقاشی طنزه ........خیلیم بامزه است ...........پ ن:
![]()
هر کدام از دوستان هرگونه
نظر
برداشت
تعریف
تحلیل
بررسی
بحث علمی
صحبت پیرامونی
مثال موردی
داشته باشه میتونن مطرح کنن
بد بخت....یعنی تا نوکه بینیشو بیشتر نمیبینه...ممنون از دعوتت