اینم دیگه تاریخ مصرفش تموم شده..آز یاشا
آزاد یاشا
اینسان یاشا
برداشت و دید شخصی خودتون مدنظر استاین تعریف رو در مورد کدام جغرافیا یا ملل یا کشور انجام بدیم. چون برداشتها متفاوته.
به نظر شما آزادی حد و حدود داره؟
بله. حد آزادی تو محدوده ذهن مواج و بینهایته ولی در جریان زندگی اجتماعی تا آنجاست که به آزادی دیگران لطمه نزنه.
اگر قائل به محدودیت آزادی هستید ، سقف آزادی کجاست؟
سقف ش دو تاست. اولی برمیگرده به ظرفیت فرد و بخش دومش بستگی به موقعیت داره و لازمه که درست پیاده بشه. ظرفیت فردی و عمومی تعیین کننده سقف آزادی است.
انسان آزاد کیست؟
کسی است که داره دوران کودکیش رو زندگی میکنه و هنوز تعلق خاطر نداره.
تفکر آزاد چیه؟
نوعی تفکر میتونه باشه که از محدوده ذهن فراتر نره.
مفهوم آزادی چیه؟
به نظر من یه نوع کیفیت مثه (ظرف و آب) هست که توافق کرده باشند باهم یکی بشن و کنار بیان.
تعریف آزادی خیلی ساده هست یعنی انجام هر کاری و داشتن هر عقیده ای باب میل خودت به شرط آسیب نرسوندن به بقیه ولی سخت ترین قسمت این تعریف همون شرط آسیب نرسوندنش به بقیه ست، یه جایی هست من از شدت فضولی خودم از کار یکی حرص میخورم و ادعا می کنم طرف به اعصاب من آسیب میزنه (استدلالی که خیلی وقتا مستقیم به زبون نمیاد ولی علت اصلی خیلی از دخالت ها تو زندگی مردم همین عامله که اعصاب مون تحریک میشه به خودمون حق اعتراض میدیم!!!) و یه جایی هست که واقعا کار طرف زندگی ما رو مختل می کنه حتی اگه درصد جنبه مون روی 110 باشه، دیگه کشتن و دزدیدن رو همه می دونیم آزادی محسوب نمی شه ولی آزادی هایی که الان نرمال و طبیعی محسوب میشن خودشون کلی جای بحث دارن! مثلا هر انسانی در استفاده از حق رای خودش آزاده ولی وقتی اون رای رو بفروشه به یه گونی برنج و زندگی بقیه رو به خطر بندازه داستان کاملا فرق داره! و یا عقاید مذهبی هر کسی متعلق به خودشه ولی وقتی یه دینی به پیروانش اجازه میده تو زندگی بقیه دخالت کنن (امر به معروف و نهی از منکر) و از نظر سیاسی کل ساکنین جامعه رو به فلاکت بکشن در محترم بودن این عقاید ابهام ایجاد میشه!به نظر شما آزادی حد و حدود داره؟
اگر قائل به محدودیت آزادی هستید ، سقف آزادی کجاست؟
انسان آزاد کیست؟
تفکر آزاد چیه؟
مفهوم آزادی چیه؟
نظرتون رو بنویسید دوستان خوبم
دو سه روز پیش یکی از کاربران خانم بهم پیام خصوصی داده بود و میگفت اون عکس آواتار من دست چپش تا آرنج دیده میشه و گناهه و مرد ها رو تحریک میکنه.تعریف آزادی خیلی ساده هست یعنی انجام هر کاری و داشتن هر عقیده ای باب میل خودت به شرط آسیب نرسوندن به بقیه ولی سخت ترین قسمت این تعریف همون شرط آسیب نرسوندنش به بقیه ست، یه جایی هست من از شدت فضولی خودم از کار یکی حرص میخورم و ادعا می کنم طرف به اعصاب من آسیب میزنه (استدلالی که خیلی وقتا مستقیم به زبون نمیاد ولی علت اصلی خیلی از دخالت ها تو زندگی مردم همین عامله که اعصاب مون تحریک میشه به خودمون حق اعتراض میدیم!!!) و یه جایی هست که واقعا کار طرف زندگی ما رو مختل می کنه حتی اگه درصد جنبه مون روی 110 باشه، دیگه کشتن و دزدیدن رو همه می دونیم آزادی محسوب نمی شه ولی آزادی هایی که الان نرمال و طبیعی محسوب میشن خودشون کلی جای بحث دارن! مثلا هر انسانی در استفاده از حق رای خودش آزاده ولی وقتی اون رای رو بفروشه به یه گونی برنج و زندگی بقیه رو به خطر بندازه داستان کاملا فرق داره! و یا عقاید مذهبی هر کسی متعلق به خودشه ولی وقتی یه دینی به پیروانش اجازه میده تو زندگی بقیه دخالت کنن (امر به معروف و نهی از منکر) و از نظر سیاسی کل ساکنین جامعه رو به فلاکت بکشن در محترم بودن این عقاید ابهام ایجاد میشه!
انسان آزاد با تفکر آزاد واقعی کسیه که حداقل در حوزه عملکرد خودش بتونه این تفاوت های ظریف رو تمییز بده و درست رفتار کنه تا جایی که می تونه هر چند این موضوع هیچ وقت یک جانبه امکان تحقق نداره و شدیدا از برخورد و عملکرد اطرافیان تاثیر میگیره و تو جوامعی مث ایران آزاد بودن و رعایت اصول اخلاقی پیرامونش اصلا عملی نیست ...
جالبه هیچ جای سوره یوسف شما نمی بینی خدا به پیامبرش گفته باشه اگه حجاب میکردی زن های مصر به گناه نمیفتادن و بنیان های خانواده زلیخا نمی لرزید، خودتم زندان نمیفتادی و این همه بدبختی نمی کشیدی! تازه بعدا زولیو براش جوونم میکنن! حق و حقوق شوهر طرفم که ظاهرا اینجا کشکم محسوب نمی شه، چون رقیبش یه پیامبرهدو سه روز پیش یکی از کاربران خانم بهم پیام خصوصی داده بود و میگفت اون عکس آواتار من دست چپش تا آرنج دیده میشه و گناهه و مرد ها رو تحریک میکنه.
بهش گفتم با فتوشاپ اون قسمت دست اون خانم تو عکس رو سیاه میکنم و ایشون راضی شد.
یعنی یه مصیبتیه که اون سرش ناپیدا.
تاریخ مصرف آزادی تموم نشوده این یه مثل انقلابی ترکیه ای در زمان آتاترک کبیر بود نوشتم.اینم دیگه تاریخ مصرفش تموم شده..
چرا (آز یاشیاخ) نمیشه زیاد عمر کنیم ؟
یا مثلا میگه : آزاد یاشا. مگه ممکنه ؟
وقتی همه چی بلبشو شده مگه میشه آزاد زیست.
کلا برمیگرده به بی برنامگی مسئولان تعلیم و تربیت و فقر و تبعیض و فراموش کردن مردم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ت | انسان به وسعت تفکرش آزاد است..... | گفتگوی آزاد | 11 | |
با انسان های سمی چگونه برخورد کنیم؟ | گفتگوی آزاد | 3 | ||
A | تعریف انسان قرن 21 | گفتگوی آزاد | 18 | |
A | ارتباط سواد و دانش با انسان بودن | گفتگوی آزاد | 15 | |
مقایسه رفتار انسان ها در مقابل رفتار حیوانات (16+) | گفتگوی آزاد | 1 |