گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببخشید اگر به کاربران فعال و مدیران بی ادبی نمیشه میخوام عرض کنم

توی این باشگاه توی وجوداکثر کاربران بخار نیست

پیشنهاد میکنم یک نیروگاه بخار بزنیم :D

این از پیشنهاد اول

دوم اینکه گلایه دارم از محضر مبارک دوستان معظم له که ما چند سال پیش چند پروژه را دنبال میکردیم و عده ای امدند با خرابکاری جو بحث را خراب کردند و ان انگیزه و شور و هیجان خوابید
بگردید میبینید که تاپیکها از جمله طراحی پالایشگاه نفت، طراحی پالایشگاه گاز ، طراحی کارخانه تولید الیاف کربن با نام تاپیک طراحی یک واحد صنعتی، و دهها تاپیک که الان داره خاک میخوره
چند تاپیک هم من اوائل که صفر کیلومتر بودم چند سال پیش ایجاد کردم از جمله طراحی سوپر کامپیوتر شبیه سازی فرایندهای شیمیائی و یا طراحی واحدهای نیروگاه هسته ای با تولید هیدروژن به جای برق
طراحی پالایشگاه بیو تکنولوژی و غیره که جزء طرح های درجه اول جهان هست ولی مدیران امدند تک تک تاپیکها را پاک کردند و یا انها را در تاپیکهای پرسش و پاسخ ادغام کردند و تاپیک جمع اوری شد.

این رفتارهای دیکتاتور گونه و احمدی نژاد گونه باعث شد که فرایند فعالیت به مرور زمان به قهقرا گرائیده شد(عجب اصطلاحات خفنی! :D )

حالا در دوره دولت امید و رحمت و برکت و سال مدیریت جهادی :D پیشنهاد میکنم فرهنگ همکاری و تیمی را برای جهاد اقتصادی به کار بندیم و تلاش کنیم و قول بدهیم یکدیگر را تخریب نکنیم.

و اما در مورد کار تجربه زندگی به من نشان داده که هر چقدر بخواهیم نرم افزار را از روی راهنما یا کتاب یا فیلم یاد بگیریم دو روز دیگه فراموش میکنیم
در هنگام استخدام هم اگر همه را کامل توضیح بدهیم کمتر از دو امتیاز از بیست امتیاز به ما نمیدهند.

اما وقتی یک پروژه تحقیقاتی یا پژوهشی یا مهندسی را و لو آزمایشی بدون نتیجه بخواهیم کار کنیم این پروژه دانش و تجربه و تخصص ما را در ابعاد مختلف رشد و تربیت میکند
و ان وقت ما در رزومه و سوابق خود این پروژه را میتوانیم با 18 امتیاز استخدامی به شرکت استخدام کننده ارائه بدهیم.
اکثر شرکتها هنگام استخدام از تجارب میپرسند نه از دانش و تخصص،
مگر اینکه بخواهند بز خرید کنند و چندر قاز حقوق کم پرداخت کنند و از من و شما به اندازه چند ادم کار مفت بکشند که در این صورت اصلا به رزومه و سوابق اهمیت نمیدهند یه کمی اطلاعات علمی بلد باشیم و قانع باشیم سریع استخدام میکنند و دائم توی سرما میزنند تا حقوق مان را کسر کنند بریزند جیب خودشان.

از طرف دیگر انجام یک پروژه این مزیت را دارد که به جای استخدام بتوانید کار بگیرید و پیمانکار بشوید.
مهندسین عمران و معماری حق امضاء دارند و نقشه های ساختمان را امضاء و تایید و نظارت میکنند.
یک مهندس با تجربه شیمی میتواند نقشه های ساخت پالایشگاه و پتروشیمی کارخانه سیمان ذوب اهن و مجتمع های بزرگ را امضاء و نظارت کند و به اندازه صدها شرکت دستمزد بگیرد.
مدیران شرکتهای بزرگ در صورتی به یک مهندس شیمی این اختیار را میدهند که سوابق و تجربه های کافی داشته باشد.
حالا فرض کنیم امور مهندسی و طراحی یک کارخانه و مجتمع پالایشگاهی دو میلیارد باشد باز هر چقدر بخواهند توی سر مال بزنند و بز خری کنند حد اقل چند صد میلیون را خواهند داد
که برای یک مهندس شیمی چنین پولی کم نیست.

اینها تجربه های بنده بود. که در طول سالها در جامعه دیده ام

بنابر این پیشنهاد میکنم به جای اینکه کاربران بیایند در تالارهای این سایت وقت شان را که از قدیم گفته اند وقت طلا است با جوک گفتن و تلف کردن برای هیچ و پوچ دور بریزند.
این طلاهای عمرشان را جمع کنند روی هم بگذارند توی همین سایت با وقت شان و دانش شان یک خزانه طلائی با نام تجربه یک پروزه طراحی فنی مهندسی را کسب کنند.
تا فردا بتوانند این طلا را به مرحله نقد کردن برسانند.

وقتی در این سایت شما یک طرحی را انجام میدهید و ثبت میشود از گوشه کنار جهان این مطالب و نوشتارها را میبینند.
و فردا ناگهان میبینید مدیر عامل شرکت اکسون موبیل امریکا امد به دست و پایتان افتاد که تو رو خدا بیا برای من کار کن :biggrin: :D

بد میگم عاغا سامان و عاغا پوریا بگویند بت میگی! :D

موفق باشید.
چه سخنان زيبايي :gol:
عاقا نيروگاه احداث بشه بخدا بخارش با ما...:D من خودم الان توانايي احداث نيروگاه ندارم :crying2:
والا بايد يه جون تازه اي به اين مهندسي شيميه باشگاه بديم من يادمه خيلي وقته پيش توي يكي از همين تاپيكاي طراحي كه الان داره خاك ميخوره شركت كردم ولي اون موقع ترماي اول بودم چيز زيادي بارم نبود ... الان به قول اصفهانيا يوخده وضعم بهتر شده
بابا بخدا بچه هاي اين باشگاه پتانسيلشو دارن ؛همين الانشم تاپيكاي خوبي داره اين تالار ميم شيمي كه بايد بهش جون داد يكيش همين بحثpfd و ...:king:
(اميدوارم تو اين سال جديد شيطون بذاره يه كوچولو بيشتر واسه اين چيزا وقت بذاريم !!!:w35:)

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
ببخشید اگر به کاربران فعال و مدیران بی ادبی نمیشه میخوام عرض کنم

توی این باشگاه توی وجوداکثر کاربران بخار نیست
پیشنهاد میکنم یک نیروگاه بخار بزنیم :D
...
وقتی در این سایت شما یک طرحی را انجام میدهید و ثبت میشود از گوشه کنار جهان این مطالب و نوشتارها را میبینند.
و فردا ناگهان میبینید مدیر عامل شرکت اکسون موبیل امریکا امد به دست و پایتان افتاد که تو رو خدا بیا برای من کار کن :biggrin: :D

بد میگم عاغا سامان و عاغا پوریا بگویند بت میگی! :D

موفق باشید.

مثل همیشه صحبت های جناب جینگیلبرت به دل آدم میشینه
.
.
.
درست میگین اما یه طراح نیروگاه بخار نیاز دازیم که بیاد مدیریت کنه:D

کاملا درسته من با نظر شما موافقم البته متاسفانه جوانای الان ما خیلیاشون خودشون دوست دارن وقتشونو تلف کنن تا اینکه مفید استفاده بشه

چه سخنان زيبايي :gol:
عاقا نيروگاه احداث بشه بخدا بخارش با ما...:D من خودم الان توانايي احداث نيروگاه ندارم :crying2:
والا بايد يه جون تازه اي به اين مهندسي شيميه باشگاه بديم من يادمه خيلي وقته پيش توي يكي از همين تاپيكاي طراحي كه الان داره خاك ميخوره شركت كردم ولي اون موقع ترماي اول بودم چيز زيادي بارم نبود ... الان به قول اصفهانيا يوخده وضعم بهتر شده
بابا بخدا بچه هاي اين باشگاه پتانسيلشو دارن ؛همين الانشم تاپيكاي خوبي داره اين تالار ميم شيمي كه بايد بهش جون داد يكيش همين بحثpfd و ...:king:
(اميدوارم تو اين سال جديد شيطون بذاره يه كوچولو بيشتر واسه اين چيزا وقت بذاريم !!!:w35:)

پس بسم الله .. بیاید یه تکونی به تالار بدیم :D
چون واقعا کاربرای زیادی به تالار سر می زنن ولی هیچ پستی نمی ذارن .. خوبه تاپیکایی ایجاد کنیم که مشارکت در اونها اطلاعات ادمو بالا ببره و در ضمن جوری هم باشه که همه بتونن نظظرشونو بگن !!
عید تموم بشه انشالله ببینیم چه کاری از دستمون بر میاد !

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس بسم الله .. بیاید یه تکونی به تالار بدیم :D
چون واقعا کاربرای زیادی به تالار سر می زنن ولی هیچ پستی نمی ذارن .. خوبه تاپیکایی ایجاد کنیم که مشارکت در اونها اطلاعات ادمو بالا ببره و در ضمن جوری هم باشه که همه بتونن نظظرشونو بگن !!
عید تموم بشه انشالله ببینیم چه کاری از دستمون بر میاد !

یک تظر سنجی بکنیم یکی از تاپیکها را انتخاب بکنیم و روی ان کار کنیم

پیشنهاد من این هست:

مجتمع پیچیده پالایشگاه نفت که چند سال پیش روی ان کار را شروع کردیم و خوابید را دوباره احیاء کنیم به چند دلیل:

1- داخل پروژه طراحی نیروگاه برق با سیکل ترکیبی هست که کمک میکنه کاربران بخار پیدا بکنند :D

2- توی پروژه طراحی مخازن هست طراحی واحدهای مختلف پالایشگاهی هست واحد پالایش گاز هم میتونه باشه و حتی اگر پیچیدگی را بالاتر ببریم واحدهای پتروشیمی هم داخلش میتونه باشه

3- توی پروژه طراحی انواع واحدهای تولید روغن موتور و کاتالیست و ماشین الات و تجهیزات مانند برج تقطیر و غیره هست

4- ان موقع ما کلی کار انجام دادیدم و میشه ادامه اش داد.

5- میشه نو آوریهائی با همفکری هم ایجاد کرد و در نهایت این نو آوریها را به پول رسانید و صرفا یاد گیری نیست چون سال گذشته قانون بازارهای مالکیت فکری بستر سازی شده و در ایران میشه از این مسائل راحت تر از سالهای قبل پول در اورد که مسائل فنی و ریزه کاریهایش با من فقط از الان نمیخوام توقع ایجاد کنم اینها به شرطی نتیجه میده که همه با هم تلاش کنیم یک نفر از بین ما کم باشه نتیجه نمیده
پس بهتر هست به جای امید به پول داشتن فعلا روی مباحث علمی کار کنیم در کنارش پول هم خود به خود میاد اگر نیامد ممکنه یه کم دیر بیاد ک ان هم بستگی به پتانسیل تیمی که جمع میشه داره.
الان چند نفر از همان دوستانی که توی همان تاپیک بودند توی این مدت با ایمیل راهنمائی گرفتند و برای خودشان شرکت فنی مهندسی زده اند اما میتوانست خیلی بهتر از اینها نتیجه بدهد.

6- اکثر دانشجویان دانشگاههای اروپا و آمریکا روال و فرایند کاریشان بدین صورت است که ابتدا می آیند پروژه ای را صرفا و کاملا علمی و فنی تعریف و طراحی و کار میکنند
انقدر این پروژه را بال و پر میدهند تا در دنیا معروف میشود و سرمایه گذاران سراغ این افراد می ایند و امکانات در اختیار اینها قرار میدهند یا اگر هم نیایند خود پروژه تبدیل به یک بنگاه اقتصادی قوی میشود.

بعنوان مثال گوگل را در نظر بگیرید
دو دانشجو در حیاط دانشگاه داخل یک کانکس و کانتینر یک کامپیوتر پنتیوم دو را به کابل شبکه دانشگاه وصل کردند و یک نرم افزار ساده را روی ان نوشتند که شبانه روز به اینترنت وصل بود
و تمامی سایتهای اینترنتی را اتوماتیک جستجو میکرد. و در سایت خود نمایش میداد من ان اوائل که دانشجو بودم یادمه که برای اولین بار دیدم که نوشته بود چهار میلیارد صفحه اینترنتی را جستجو کرده
و بانک اطلاعاتی دارد. ان موقع موتورهای جستجوی قوی مانند آلتاویستا و یاهو بودند که کسی به گوگل که تازه به دوران رسیده بود اهمیتی نمیداد
الان همان پروژه دانشجوئی همه دنیا را گرفته موتور جستجوی آلتا ویستا جمع شد از بس گوگل محبوب شد.

7- خدا میگه از تو حرکت از من برکت اگر یک تیم قوی و پر انرژی تلاش کنند دیر یا زود نتیجه میده منتها ایرانیها دو روز کار میکنند و روز سوم میگویند که خوب نتیجه چی شد؟
بعدش ول میکنند میروند در حالی که اگر استقامت کنند و پشتکار و پیگیری کنند حتما نتیجه میده
در بد ترین شرایط نتیجه کار را میشه به شرکتهائی مانند شل و اکسون موبیل فرستاد و از انها برای استخدام دعوت نامه گرفت انها وقتی کار خوب را ببینند حتی بلیط رفتن با هواپیما را هم میخرند
من این را توی آگهی های استخدامشان دیده ام.

من شرایط خاصی دارم که فقط میتوانم با جمع شما باشم و راهنمائی کنم و در حدی که در توانم باشد کمک کنم
از چند سال پیش که اینجا عضو بودم مدتی فقط رفت و امد میکردم تا اینکه تصمیم گرفتم فعالیت جدی داشته باشم که از سال 89 فعالیت جدی را شروع کردم ولی بعد انگیزه ام را از دست دادم
اگر یک تیم با انگیزه باشد حاضرم وقت بگذارم و تلاش جدی بکنم.

من تقریبا اکثر طرح های در دست احداث پالایشگاهی ایران را دارم و با مدیران شرکت هایشان و سرمایه گذاران شان و ارتباط دارم
حدود ده پالایشگاه بزرگ چند میلیارد دلاری نزدیک هفت سال هست توی ایران داره خاک میخوره چون متخصص نیست
چند نفر بیسواد در وزارت نفت رفته اند چند تکه کاغذ گرفته اند ادعا میکنند که میخواهند پالایشگاه بزنند در حالی که نه تخصصش را دارند نه پولش را
مدت چند سال من روی مباحث فنی و مهندسی پالایشگاهها خواستم کار کنم بعدش دیدم که تنهائی نمیشه از طرف دیگه مشکل اصلی تمامی پالایشگاههای ایران عدم تخصص در مسائل مالی و تامین مالی است
بنابر این فعلا مدتی هست روی مسائل مالی یا مهندسی مالی و طرح و اقتصاد تمرکز دارم اما به مسائل فنی و مهندسی و طراحی هم خیلی علاقه درم
شاید مثل بعضی از دوستان توی اسپن و هایسیس مهارت و تخصص لازم را نداشته باشم اما قرار نیست یک دست صدا بدهد تیم است که میتواند یک پروژه را اجراء کند.

پیشنهاد من خدمت مدیریت محترم انجمن مهندسی شیمی این هست که دو تاپیک که ان موقع ایجاد شد یعنی اول یکی ایجاد شد بعد قفل کردند امدیم دومی را ایجاد کردیم
با هم ادغام بشه و با تیم جدید روی ان تمرکز کنیم و توسعه اش بدهیم

وقتی کار کمی پیسشرفت کرد تجربه هایمان را به مدیران شرکتها و وزارت نفت و غیره و حتی خارج از ایران منتقل میکنیم و انها را در جریان تخصص و توانائی مان قرار میدهیم

بالاخره یک آدم با غیرت پیدا میشه از ما کمک بخواد.

اگر هم نخواد مهم نیست حد اقل از داخل انها چند مقاله خوب در میاد که میتوان در نشریات بین المللی و علمی منتشر کرد یا حد اقل یک کنفرانس یا سمیناری میتوانیم طراحی کنیم به
کمک یکی از دانشگاهها یک دوره یا کارگاه آموزشی چند روزه برگزار کنیم که هیچی نباشد نفری چند میلیون تومن از در امد این کارگاه و سمینار گیرمان می آید.
شاید زیاد نباشد ولی اعتبار و تبلیغ و اطلاع رسانی که ایجاد میشود میلیارد ها ارزش دارد.

بررسی یک پالایشگاه :

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/310918

اگر صلاح میدانید طراحی پالایشگاه گاز هم در لینک زیر با تاپیک اصلی ادغام بشود:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/377619

لطفا در تاپیک اصلی تشکیل تیم طراحی پالایشگاه پیچیده نفت ادغام بشود:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/288019

و نام تاپیک عوض به شود به : طراحی پالایشگاه پیچیده نفت و گاز

در ضمن یک ماه دیگه نمایشگاه بین المللی نفت و گاز هست با هم قرار بگذاریم برویم انجا بازدید کنیم و همچنین با هم برنامه ریزی انجام بدهیم
البته اگر موافق هستید من طبق روال ده سال گذشته باید بروم نمایشگاه آخه من نباشم نمایشگاه اجازه نفس کشیدن نداره :D

آخرین ویرایش:

P O U R I A

مدیر تالار
یک تظر سنجی بکنیم یکی از تاپیکها را انتخاب بکنیم و روی ان کار کنیم

پیشنهاد من این هست:

مجتمع پیچیده پالایشگاه نفت که چند سال پیش روی ان کار را شروع کردیم و خوابید را دوباره احیاء کنیم به چند دلیل:

...

در ضمن یک ماه دیگه نمایشگاه بین المللی نفت و گاز هست با هم قرار بگذاریم برویم انجا بازدید کنیم و همچنین با هم برنامه ریزی انجام بدهیم
البته اگر موافق هستید من طبق روال ده سال گذشته باید بروم نمایشگاه آخه من نباشم نمایشگاه اجازه نفس کشیدن نداره :D
خیلی خوبه دوست خوبم .
خب یه کار ! اول اینکه چون اطلاعاتت توی تاپیک های مرتبط باشگاه بالاست لطفا لیست تمام تاپیک های مرتبط رو تهیه کن !! و توصیه ای توی ادغامشون داری بگو !! ولی ترجیه اینه که زیاد ادغام نشن ! و اطلاعات به صورت تفکیک شده باشه بهتره !
بعد یک نظر سنجی پیشنهاد بده که چه تاپیک هایی رو بهتره ادامه بدیم ! دوستان دیگه هم اگر مایل به ادامه تاپیکی هستن و یا خودشون نظری دارن بکن ! تا بعد همه نظر ها رو در یک نظر سنجی بذاریم و ببینیم چندتا از کاربران مایل به همکاری و یا ادامه تاپیک ها هستن !!
بعد اون هم یک بازه زمانی رو مشخص می کنیم تا تاپیک های مرتبط رو کاربران مطالعه کنن و همه کارهایی که بچه های قدیمی تا حالا انجام دادن بخونن و دستشون بیاد کجای کار هستیم !!
بعد اون هم انشالله کار رو از سر میگیریم !
در مورد نمایشگاه بین المللی نفت و گاز هم نظرم مثبته ! توصیه می کنم همه بچه هایی که می تونن به نمایشگاه برن و بعد از برگزاری نمایشگاه یک تاپیک می زنیم و راجب اون با هم بحث می کنیم و اونچه رو که از نمایشگاه متوجه شدیم رو با بقیه به بحث و گفتگو می ذاریم !
پس به امید خدا دوستان همت کنید تا به نتیجه ای که می خواهیم برسیم.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشکر فراوان از جناب جینگیلبرت و همچینین آقا پوریا.....
.
.
.
گفتم بخار تو بچه ها پیدا میشه فقط نیاز به یک مدیر و طراح داشتیم که به امید خدا داره جور میشه:D
.
.
.
ما همه آماده ایم تا یک تیم همکاری و دوستانه ی عالی تشکیل بدیم.........
.
.
.
.
راسته که میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست ابتدای امثال یعنی سال 93 معلومه که میخواد یه سری کارهای جدی در تالار میم شیمی ایجاد شه
.
.
.
آماد و پشتیبانی و تیم تدارکات رو بدین من کارتون نباشه:D
.
.
.
.
تاریخ دقیق برگزاری نمایشگاه رو لطفا حتما اعلام کنین تا اگه بچه ها خواستن بیان یه هماهنگی صورت بگیره......

با تشکر........

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این از اخبار و زمان برگزاری نمایشگاه:

شانا _ گروه نفت: نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی با حضور گسترده شرکت های داخلی و خارجی از ١٦ تا ١٩ اردیبهشت ماه سال آینده در تهران برگزار می شود.

مدیر نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا) ضمن اعلام این مطلب از شروع به کار دبیرخانه این نمایشگاه به منظور جلب هر چه بیشتر مشارکت شرکت های داخلی و خارجی فعال در حوزه انرژی خبر داد.
اکبر نعمت الهی افزود: نمایشگاه نوزدهم در پیروی از سیاست های دولت تدبیر و امید به دنبال تعامل بیشتر با شرکت های ایرانی و بین المللی و ترغیب آنها به حضور فعال در نمایشگاه بین المللی نفت تهران است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت جذب سرمایه، تقویت توان سازندگان داخلی و ارتقای توان فنی و مهندسی را با هدف بالا بردن سطح تولید از جمله اهداف نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی برشمرد.
مدیر نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به برگزاری دوره های گذشته نمایشگاه در اواخر فروردین ماه که بعضا با مشکلات جوی همراه بود، گفت: بر اساس تدابیر اتخاذ شده، زمان برگزاری نمایشگاه به روزهای شانزدهم تا نوزدهم به اردیبهشت ماه ١٣٩٣ موکول شد.
نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی تهران از جمله معتبرترین و مهم ترین رویدادهای اقتصادی و صنعتی در سطح جهان است و پیش بینی می شود با توجه به تحولات سیاسی اخیر پس از مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با قدرت های غربی و ابراز تمایل شرکت های نفت و گاز به فعالیت و سرمایه گذاری در کشورمان، این دوره از نمایشگاه با استقبال و مشارکت بین المللی گسترده تری نسبت به سال های گذشته همراه شود.

اینم سایت رسمی نمایشگاه که اگر بخواین عرفه اجاره کنین و برای بچه های مردم سر هر کوچه کنار هر بقالی پالایشگاه نفت بزنین میتونین به سایت نمایشگاه مراجعه و خودتان را تبلیغ فرمائید: :D

http://www.iranoilshow.org

توی آدرس زیر فرم ثبت نام برای اجاره غرفه نمایشگاه هست که وسط فرم دو گزینه برای مهندسین شیمی گذاشته شده یکی گزینه شرکتهای فناور و دومی گزینه شرکتهای فنی و مهندسی
که یک مهندسی شیمی و لو دانشجو باید حد اقل دو نفر با هم میتوانند شرکت فناوری مهند سی شیمی یا شرکت فنی مهندسی و مشاوره مهندسی شیمی تاسیس و ثبت کنند و غرفه اجاره کنند
به مدیران پالایشگاهها و وزیر نفت و رئیس جمهور و جامعه جهانی نفت پز بدهند ! :D

در زیر نیز قیمت هر متر مربع اجاره غرفه نوشته شده است:

http://www.iranoilshow.org/content/7/ثابت/17/تعرفه-ها

از متری پنجاه و شش هزار تومان هست تا برای خارجکی ها هر متر یه کمی کمتر از یک میلیون و نیم تومان

حدودا کمتر از چهل روز فرصت داریم

حالا اگر بیائیم یکی از این تاپیکها را فعال کنیم و به صورت انلاین و اینترنتی شرکت مشاوره فنی مهندسی طراحی پالایشگاه ثبت کنیم
و یک پالایشگاه را سریع طراحی و مدل و ماکت ان را ببریم نمایشگاه فکر میکنم کلا حدود یکی دو میلیون تومن هزینه داضته باشد تا یک ماکت پالایشگاه طراحی شده را امسال در نمایشگاه بین المللی به نمایندگی از باشگاه مهندسان ایران به نمایش بزاریم. :D

اون وقت وزیر نفت و مدیران تمامی پالایشگاههای ایران می ایند از این ماکت و مدل بازدید میکنند و بهتون قول میدم انقدر به به چه چه کنند که عقل و هوش از سر و کله تان بپره اخه اونها توی عمرشون اصلا ماکت پالایشگاه ندیده اند که!

توی 35 سال بعد از انقلاب فقط یک پالایشگاه ساخته اند با نام پالایشگاه شازند که ان هم معلوم نیست چطوری از کجا توسط کی یه دفعه رگ غیرتش بالا زد و اومد ساخت ...

بزنین به تخته ایده نیست که تراوشات ذهنی الماس گونه است که بر آستان مقدس باشگاه مهندسان ایران نازل میشود :D

فردا یکی از شماها معاون وزیر نفت شد تومی صندلی اش منم شریکما ! :D

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون بچه ها من كه حسابي واسه اين برنامه ذوق و شوق دارم و قول ميدم همه ي تلاشمو بكنم فقط حتما هر كاري كردين بهمون خبر بدين :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
این از اخبار و زمان برگزاری نمایشگاه:

اینم سایت رسمی نمایشگاه که اگر بخواین عرفه اجاره کنین و برای بچه های مردم سر هر کوچه کنار هر بقالی پالایشگاه نفت بزنین میتونین به سایت نمایشگاه مراجعه و خودتان را تبلیغ فرمائید: :D

http://www.iranoilshow.org

توی آدرس زیر فرم ثبت نام برای اجاره غرفه نمایشگاه هست که وسط فرم دو گزینه برای مهندسین شیمی گذاشته شده یکی گزینه شرکتهای فناور و دومی گزینه شرکتهای فنی و مهندسی
که یک مهندسی شیمی و لو دانشجو باید حد اقل دو نفر با هم میتوانند شرکت فناوری مهند سی شیمی یا شرکت فنی مهندسی و مشاوره مهندسی شیمی تاسیس و ثبت کنند و غرفه اجاره کنند
به مدیران پالایشگاهها و وزیر نفت و رئیس جمهور و جامعه جهانی نفت پز بدهند ! :D

در زیر نیز قیمت هر متر مربع اجاره غرفه نوشته شده است:

http://www.iranoilshow.org/content/7/%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA/17/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%87%D8%A7

از متری پنجاه و شش هزار تومان هست تا برای خارجکی ها هر متر یه کمی کمتر از یک میلیون و نیم تومان

حدودا کمتر از چهل روز فرصت داریم

حالا اگر بیائیم یکی از این تاپیکها را فعال کنیم و به صورت انلاین و اینترنتی شرکت مشاوره فنی مهندسی طراحی پالایشگاه ثبت کنیم
و یک پالایشگاه را سریع طراحی و مدل و ماکت ان را ببریم نمایشگاه فکر میکنم کلا حدود یکی دو میلیون تومن هزینه داضته باشد تا یک ماکت پالایشگاه طراحی شده را امسال در نمایشگاه بین المللی به نمایندگی از باشگاه مهندسان ایران به نمایش بزاریم. :D

اون وقت وزیر نفت و مدیران تمامی پالایشگاههای ایران می ایند از این ماکت و مدل بازدید میکنند و بهتون قول میدم انقدر به به چه چه کنند که عقل و هوش از سر و کله تان بپره اخه اونها توی عمرشون اصلا ماکت پالایشگاه ندیده اند که!

توی 35 سال بعد از انقلاب فقط یک پالایشگاه ساخته اند با نام پالایشگاه شازند که ان هم معلوم نیست چطوری از کجا توسط کی یه دفعه رگ غیرتش بالا زد و اومد ساخت ...

بزنین به تخته ایده نیست که تراوشات ذهنی الماس گونه است که بر آستان مقدس باشگاه مهندسان ایران نازل میشود :D

فردا یکی از شماها معاون وزیر نفت شد تومی صندلی اش منم شریکما ! :D

آقای جینگلبرت دست کم گرفتیا
ایرانی هر کاری بخواد میتونه انجام بده
آدمای باهوش یا خوب میشن یا بد حد وسط ندارن
ایرانیها باهوشن پس یا خوب یا بد
خیلی ساله ایرانیها راه دوم رو رفتن و ماشالا توش خبره شدن:D
حالا اگه اراده مون رو در راه خوبش هدایت کنیم مسلما پالایشگاه که سهله هر کاری ازمون برمیاد
حالا ببینیم این نیروگاه بخار شما این بچه ها رو بخار دار میکنه یا نه
یا علی:smile:

mishmimi

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

سلام . بچه ها منم هستم.فقط گاهی دیر به دیر میام.خاهشا تاپیکی ایجاد شد بهم بگید..ممنون

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . بچه ها منم هستم.فقط گاهی دیر به دیر میام.خاهشا تاپیکی ایجاد شد بهم بگید..ممنون

خانوم میش می می سلام (عجب اسم خفنی! ) :D

ما میخوایم ماکت پالایشگاه بسازیم ببریم نمایشگاه بین المللی به نمایندگی انجمن مهندسی شیمی باشگاه مهندسان ایران برای وزیر نفت و دار و دسته اش به نمایش بزاریم
پول اجاره فضای غرفه و هزینه ساخت ماکت را نیاز داریم طراحی را هم خودمون استین بالا میزنیم طراحی میکنیم.
هستین؟

هر کی هست اینجا اسم نویسی کنه شروع کنیم

1- خودم تمام کارهای مدیریتی و اجرائی و هماهنگی و بخشی از طراحی و اولیه هم یکصد هزار تومن هزینه ماکت و اجاره غرفه را میزارم.
2-
3-
4-

برنامه ام این هست:

1- فعالسازی تاپیک طراحی پالایشگاه
2- ثبت یک موسسه فنی مهندسی توسط اعضای باشگاه
3- طراحی پالایشگاه
4- ساخت ماکت
5- اجاره فضا در نمایشگاه
6- طراحی و چاپ بروشور پالایشگاه تمامی ایرانی طراحی شده توسط اعضای انجمن مهندسی شیمی باشگاه
7- راه اندازی یک سایت مخصوص پروژه
8- ثبت برند برای پالایشگاه
9- طراحی کاتالوگ معرفی اعضای تیم که همکاری کرده اند.
10- برگزاری همایش یا سمینار یا کنفرانس
11- مذاکره با شرکتهای شل و بی پی و غیره ....
12- نظرات شما هم به این لیست اضافه میشه ...

نفری چند صد هزار تومن روی هم بزاریم انجام میشه
انگار که رفتین کلاس تقویتی یا رفتین دوره کارگاه عملی یا شاید فرض کنید رفتین سیزده بدر آبهای نیلوگون دوبی استخر به در !
هر کسی شرکت کنه از طرف مدیریت تیم بهش گواهینامه شرکت در دوره میدیم
فکر میکنم چند نفری اینجا بشه کارشناس ارشد یا دانشجوی دکترا پیدا کرد که با امضاء اونها گواهینامه صادر کنیم.
البته مدیران باشگاه نباید مثل همیشه نگران باشند چون هیچ اسمی از باشگاه توی گواهینامه ها نمیاد و مدیریت این پروژه طراحی به شرکت کنندگان گواهینامه صلاحیت حرفه ای طراحی پالایشگاه صادر میکنه اونم به زبان انگلیسی

توی لینک زیر

http://iiu.ac.ir/Page.aspx?pid=154

احمدی نژاد خودش برای خودش مجوز تاسیس دانشگاه اونم با بودجه بیت المال صادر میکنه و شانزده میلیارد تومن پول برمیداره میره دانشگاه بزنه
ما اینجا خودمون برای خودمون نمیتونیم یک برگه را امضاء و خودمان را تایید کنیم؟

فقط کلاس کار را داشته باشین :D

ببخشید یک چیز مهم یادم رفت عرض کنم
میتوانیم یک کار بهتر انجام بدهیم
به جای موسسه یک شرکت سهامی تاسیس میکنیم خودمان هم سهامدار میشویم و هم هیئت مدیره
مدیر شرکتهائی مانند شل را تمرین میکنیم
چند نفر از دوستان توی این انجمن هستند که راهنمائی شان کرده ام شرکت زده اند و فرایندش را اشنا هستند
چند ماهی شرکت تاسیس میشه و فعالیت میکنیم حد اقل بعنوان رزومه فردا خواستیم استخدام بشیم میگیم که مدیر شرکت نفتی بودیم :D

نفری هر چقدر بزاریم بعنوان سرمایه شرکت ثبت میشه و هیئت مدیره که با هم هستیم به افرادی که پولی گذاشته اند سهام صادر میکنه
حالا جدای از تمرین اگر زد و بخت با ما یار بود پروژه ای گرفتیم که ان وقت سود سهام را برمیداریم و خودمان توی شرکت خودمان استخدام میشیم
اگر زد و این شرکت نتیجه ای نداد حد اقل تجربه علمی و فنی و اجرائی و مدیریتی دستمان است که به رزومه مان در کنار تحصیلات دانشگاهی برای استخدام شدن اضافه میشه فکر میکنم نفری چند صد هزار تومن یا مثلا چند میلیون تومن تهیه کردنش سخت نباشه در ضمن ممکنه یکی کم بزاره مثلا پنجاه هزار تومن بزاره و یکی پنج میلیون بزاره
هر کسی به اندازه پولی که میزاره سهم برمیداره و به همان اندازه از پروژه امتیاز میگیره مثلا اونی که بیشترین مبلغ را میزاره میتونه رئیس هیئت مدیره بشه و مدیر عامل را انتخاب کنه ، یا اونی که دومین نفر از نظر سرمایه اولیه است نائب رئیس هیئت مدیره میشه
و اونی که هیچی نمیزاره و کار فنی میکنه در نهایت پائین تر از همه میشه مدیر عامل!

اسمشو میزاریم مثلا شل پترولیوم دماوند کاسپین خلیج فارس لیمیتد کورپوریشن :surprised: :cool:

آخرین ویرایش:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی خوبه دوست خوبم .
خب یه کار ! اول اینکه چون اطلاعاتت توی تاپیک های مرتبط باشگاه بالاست لطفا لیست تمام تاپیک های مرتبط رو تهیه کن !! و توصیه ای توی ادغامشون داری بگو !! ولی ترجیه اینه که زیاد ادغام نشن ! و اطلاعات به صورت تفکیک شده باشه بهتره !
بعد یک نظر سنجی پیشنهاد بده که چه تاپیک هایی رو بهتره ادامه بدیم ! دوستان دیگه هم اگر مایل به ادامه تاپیکی هستن و یا خودشون نظری دارن بکن ! تا بعد همه نظر ها رو در یک نظر سنجی بذاریم و ببینیم چندتا از کاربران مایل به همکاری و یا ادامه تاپیک ها هستن !!
بعد اون هم یک بازه زمانی رو مشخص می کنیم تا تاپیک های مرتبط رو کاربران مطالعه کنن و همه کارهایی که بچه های قدیمی تا حالا انجام دادن بخونن و دستشون بیاد کجای کار هستیم !!
بعد اون هم انشالله کار رو از سر میگیریم !
در مورد نمایشگاه بین المللی نفت و گاز هم نظرم مثبته ! توصیه می کنم همه بچه هایی که می تونن به نمایشگاه برن و بعد از برگزاری نمایشگاه یک تاپیک می زنیم و راجب اون با هم بحث می کنیم و اونچه رو که از نمایشگاه متوجه شدیم رو با بقیه به بحث و گفتگو می ذاریم !
پس به امید خدا دوستان همت کنید تا به نتیجه ای که می خواهیم برسیم.

خیلی ممنون از لطف شما

من طبق فرمایش شما اکثر تاپیکها و پستهای انجمن را زیر و رو میکنم و نظری که دارم بدین شرح است:

1- تقسیم بندی و دسته بندی انجمنها براساس تقسیم بندی آکادمیک انجام شده یعنی بیشتر به درد جستجوی دانشجوها میخوره
یعنی دانشجو وقتی میخواد موردی را بگرده مقاله کتاب یا هر چی را سریعتر بتونه پیدا کنه
ولی وقتی یک مدیر بیسواد شرکت نفتی میخواد بگرده توی این مطالب گم میشه
لذا پیشنهاد میکنم کل انجمن را از دانشجو مجور به کارفرما محور تغییر بدین این کار چند مزیت داره

- دانشجو مجبور میشه بیشتر بگرده و اطلاعات تخصصی اش و اشنائی اش با بخشها و تاپیکها بیشتر بشه و از تنبلی در بیاد
- سایت به جای حالت علمی حالت تجاری تر به خودش میگیره و سرمایه داران را به خودش جلب و جذب میکنه
- افرادی که مطالبی در تاپیکها نوشته اند توجه مدیران شرکتها را جلب میکنند و احتمال استخدام شدن انها از روی مطالب فنی که نوشته اند زیاد میشود و این کمی به فعالی مثبت و سازنده اعضاء خواهد بود.
- افرادی که مطالب مفید و مثبت مینویسند علاوه بر راهنمائی مدیران پروژه ها در ارتقاء اعتبار انجمن و باشگاه و خودشان و مدیران شان کمک میکنند.
- با طبقه بندی بر اساس طبقه بندی تجاری که در پائین عرض میکنم میتوانید مدیران تنبل پروژه ها و شرکتها را به سوی خود بکشید و انها را در این سایت فعال کنید تا انها با توان علمی اعضاء آشنا بشوند.

و اما پیشنهاد طبقه بندی:

در طبقه بندی های اجرائی پروژه ها معمولا طبق روال به ترتیب در اجرای پروژه زیر عمل میشود:

- بخش مشاوره اطلاعات فنی و استانداردها کتابها مقالات انجمن مهندسی شیمی

- بخش مشاوره دانش فنی Know How انجمن

- بخش مشاوره و تامین تکنولوژی یا فناوری یا پتنت و حق اختراع Technology انجمن

E
- بخش فنی و مهندسی و طراحی و مشاوره واحدهای صنعتی و نفت و گاز و پتروشیمی و پلنت انجمن مهندسی شیمی یا Engineering
تمامی نقشه های پی اف دی و استانداردهای طراحی و غیره در این قسمت قرار بگیره ...

P
- بخش مشاوره تامین تجهیزات انجمن مهندسی شیمی یا Procurement شامل اطلاعات فنی و تخصصی و معرفی تولید کننده های تجهیزات از برج تقطیر تا شیر و پمپ و لوله ومبدل حرارتی و غیره

C
- بخش مشاوره ساخت شامل پیمانکاران عمومی و جزء و مدیریت پروژه و غیره ... Construction

F
- بخش مشاوره طرح و اقتصاد و مهندسی مالی Financial Engineering و مهندسی هزینه ها Cost Engineering و مهندسی کاهش هزینه ها Frugal Engineering که مثلا با نرم افزارهائی مانند CAPEX و غیره محاسبات با نرم افزارهای ریاضی مطرح بشه حالا یا مقاله یا کتاب یا اموزش یا درخواست مشاوره دانشجوئی یا درخواست مشاوره شرکتی Finance

O
- بخش بهره برداری که در اصطلاح به ان Operations گفته میشود که تخصص و استانداردها و مهندسی خاص خود را دارد...

M
- بخش نگهداری و پشتیبانی که در اصطلاح به ان Maintenance گفته میشود که ان هم تخصص و استاندردها و مهندسی خاص خود را دارد.

هر کدام از دانشجوها موضوعی را که دنبال ان هستند که به یکی از اینها مربوط میشه جستجو میکنند و مطالب مورد نیاز را از ان قسمت برمیدارند یا در انجا درخواست میگذارند.
دانشجوهائی هم که مطالبی برای ارائه دارند در انجا قرار میدهند تا دیگران از ان استفاده کنند.

همچنین پیشنهاد میکنم بخشی با نام زیر انجمن اموزشی مهندسی شیمی برای افرادی که علاقه به تدریس انلاین دارند ایجاد بشه چون من توی بعضی سایتهای خارجی دیده ام که بعضی از درسهای انلاین مجازی را توی همین انجمنها قرار میدهند یعنی فایل پی دی اف را بری داون لود میگذارند و بعد خلاصه متن کتاب را توضیح میدهند و دانشجوها کتاب را مطالعه و اشکالاتشان را توی همان تاپپیک میپرسند و به مرورزمان یاد میگیرند در نهایت بعضی از انجمنها امتحان انلاین میگیرند یک گواهینامه هم صادر میکنند.

پیشنهاد دیگر اینکه نرم افزارهای مهندسی شیمی هر کدام در قسمت مربوطه ادغام بشه مثلا نرم افزار اسپن و هایسیس در بخش مهندسی و طراحی قرار بگیره
یا مثلا نرم افزارهای کاتالوگ شیر الات و پمپ ها در قسمت مربوط تامین تجهیزات قرار بگیره یا استانداردهای ساخت پالایشگاهها و مدیریت پروژه و ساختمان و غیره در قسمت ساخت قرار بگیره

از بالا به ترتیب دقت فرمائید
از بخش مهندسی تا پشتیبانی خلاصه شان میشود EPCFOM
اکثر دانشجوها حتی تا مقطع دکتری قبل مهندسی را میخوانند و در نهایت اگر تجربه کاری کسب کنند بعنوان طراح و مهندس شناخته میشوند
طبق تجربه ای که در صنعت نفت دارم یک نفر و لو فوق دکتری داشته باشد شرکتهای نفتی به حرفهایش اعتماد نمیکنند مگر اینکه تجربه کاری زیاد داشته باشد.
این تجربه کاری را در اصطلاح دانش فنی یا Know How میگویند یعنی طرف میداند آچار به دست کار را چگونه انجام بدهد. و تئوری فقط نخوانده.
من دیده ام کارشناس صنایع نیروگاهی اروپائی که استاد تمام دانشگاه به خاطر چهل سال تجربه نصب و راه اندازی کارخانجات و نیروگاههای کارشناس در مقابلش تعظیم میکند.
چون با فرمولهای کتاب نمیتوان یک برج تقطیر خوابیده را تعمیر کرد و تجربه میخواهد که بدانی کدام پیچ در کدام گوشه برج شل شده و نیاز به سفت کردن دارد.

مشکل اصلی تمامی پروژه های نیمه کاره ایران از قسمت E تقریبا 50 درصد است چون در ایران تقریبا مهندسین به درد بخوری داریم اما چون مهندسی واقعی وقتی کار یاد میگیرند از کشور میروند در نتیجه پیدا کردن مهندس با تجربه چند سل زمان میبرد.
در مرحله دوم در زمینه تامین تجهیزات هم مشکل داریم و اکثر شرکتها نمیدانند تجهیزات را از کجا و چگونه بخرند و اصلا نمیدانند شرکتها کاتالوگ تجهیزات دارند.
در مرحله سوم ساخت پروژه ها اطلاعات کمی در زمینه پیمانکاران هست در کل ایران فقط یک پیمانکار عمومی وجود دارد و ان هم قرارگاه سازندگی خاتم است چون سرمایه زیاد داشته لذا افراد متخصص زیادی را استخدام کرده و پروژه های بزرگی انجام داده و تبدیل به پیمانکار عمومی مانند شرکت توتال فرانسه شده

در مرجله چهارم تامین مالی متاسفانه بدترین و ضعیف ترین قسمت کار اینجاست که در این زمینه اصلا نیروی انسانی نداریم و اصلا افرادی که در این زمینه تخصص داشته باشند بسیار کم هستند
در کشورهای خارجی شرکتهائی هستند که با نام شکارچیان مغز نامیده میشوند که فقط افراد متخصص در همین زمینه مالی را شکار میکنند و به قیمتهای کلان میلیون دلاری به شرکتهای بزرگ چند ملیتی میفروشند. در دانشگاهها شرکت کننده و دانشججو در این زمینه کم هست چون فرهنگ سازی نشده و در خارج از کشور هم در سطح دنیا به دلیل ریاضیات تخصصی که دارد افراد کمی میتوانند ان را بخوانند و تخصص به دست بیاورند و از بین انها هم افراد کمی به تجربه و مهارت میرسند. در نتیجه اکثر طرح ها در این قسمت به بن بست میرسد اگر از این خوان رستم عبور کند
دیگر طرح در سرازیری اجراء خواهد شد.

اما در قسمت بهره برداری و نگهداری هم مشکل هست من کارخانجات زیادی را دیده ام که بعد از بهره برداری ورشکست شده اند و کل کارخانه توسط بانک مصادره شده
به دلیل اینکه مامی ان هفت خوان رستم را طی کرده و در مرحله بهره برداری به گل نشسته و نتوانسته مدیریت کند.

در مورد ادعام تاپیکها پیشنهاد میکنم یک یک جلو برویم فعلا همین سه تاپیک پالایشگاهی را با هم ادغام کنیم تا بعد بقیه اش را پیشنهاد بدهم خدمتتان

ببخشید نوشتارم طولانی شد.

پیشنهادهای دیگر هم هست که به مرور زمان عرض میکنم

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما میخوایم ماکت پالایشگاه بسازیم ببریم نمایشگاه بین المللی به نمایندگی انجمن مهندسی شیمی باشگاه مهندسان ایران برای وزیر نفت و دار و دسته اش به نمایش بزاریم
پول اجاره فضای غرفه و هزینه ساخت ماکت را نیاز داریم طراحی را هم خودمون استین بالا میزنیم طراحی میکنیم.
هستین؟

1- خودم تمام کارهای مدیریتی و اجرائی و هماهنگی و بخشی از طراحی و اولیه هم یکصد هزار تومن هزینه ماکت و اجاره غرفه را میزارم.
2-
3-
4-

برنامه ام این هست:

3- طراحی پالایشگاه
4- ساخت ماکت
5- اجاره فضا در نمایشگاه
6- طراحی و چاپ بروشور پالایشگاه تمامی ایرانی طراحی شده توسط اعضای انجمن مهندسی شیمی باشگاه

انگار که رفتین کلاس تقویتی یا رفتین دوره کارگاه عملی یا شاید فرض کنید رفتین سیزده بدر آبهای نیلوگون دوبی استخر به در !
فکر میکنم چند نفری اینجا بشه کارشناس ارشد یا دانشجوی دکترا پیدا کرد که با امضاء اونها گواهینامه صادر کنیم.
البته مدیران باشگاه نباید مثل همیشه نگران باشند چون هیچ اسمی از باشگاه توی گواهینامه ها نمیاد و مدیریت این پروژه طراحی به شرکت کنندگان گواهینامه صلاحیت حرفه ای طراحی پالایشگاه صادر میکنه اونم به زبان انگلیسی

اسمشو میزاریم مثلا شل پترولیوم دماوند کاسپین خلیج فارس لیمیتد کورپوریشن :surprised: :cool:

2-امیرحسین(سامان).........من تخصص خاصی بلد نیستم اما میتونم بهتون خوب کمک کنم.......منم صد هزار تومن شاید یکم بیشتر میزارم .
3-
4-

آخرین ویرایش:

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
پیشنهادها همه خوبه اما من با پیشنهاد آقای پوریا موافقم
3.منم هستم هزینه هم میزارم هر چقد بتونم و در چند ماه اینده خیلی بیشتر

farid_ppe

عضو جدید
من اصلا متوجه این طرح نشدم
ماکت ساختیم نشون وزیر هم دادیم
بعدش؟
نمیخام منفی بافی کنم ولی بهتره واقع گرا باشیم
یکی بچه کرمانشاه یکی اصفهان یکی خوزستان یکی هم اصفهان
من اگه بدونم چی قراره بشه پونصد هزارتومن حاضرم کمک کنم
ثبت شرکت ؟مذاکره با بی پی یا شل؟
به قول دوستمون گاماس گاماس
اینکه بلندپروازید و دارید احساسی عمل میکنید
خوبه ولی آهسته آهسته
اول اینکه طرح باید توجیه اقتصادی داشته باشه
صرف ماکت ساختن برای کسی پول نمیشه
انصافا کارتون خوبه ولی یکسری کمبود هایی داره

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا متوجه این طرح نشدم
ماکت ساختیم نشون وزیر هم دادیم
بعدش؟
نمیخام منفی بافی کنم ولی بهتره واقع گرا باشیم
یکی بچه کرمانشاه یکی اصفهان یکی خوزستان یکی هم اصفهان
من اگه بدونم چی قراره بشه پونصد هزارتومن حاضرم کمک کنم
ثبت شرکت ؟مذاکره با بی پی یا شل؟
به قول دوستمون گاماس گاماس
اینکه بلندپروازید و دارید احساسی عمل میکنید
خوبه ولی آهسته آهسته
اول اینکه طرح باید توجیه اقتصادی داشته باشه
صرف ماکت ساختن برای کسی پول نمیشه
انصافا کارتون خوبه ولی یکسری کمبود هایی داره

حضرت اخوی بلند پروازی چیه نوشته های بالا را بخوانید ما نوشته ایم داریم یک کار علمی و تحقیقاتی انجام میدیم حالا داخلش پولی و فرصت اقتصادی چیزی اومد که فبها نیومد انگار یک هزینه ای داده ایم یک دوره عملی دیدیم در ضمن پول را به کسی نمیدیم دست خودمونه با هم جمع میشیم

به قول سردار کرباسچی بزارید کلام منعقد بشه بعد چرا این قدر ترسو! مرد که اینقدر ترسو نمیشه کی از بلند پروازی حرف زد؟ ما میخوایم یک کار علمی بکنیم به دیگران نشون بدیم که بلدیم ماکت پالایشگاه را بسازیم همین نه کمتر نه بیشتر!

farid_ppe

عضو جدید
حضرت اخوی بلند پروازی چیه نوشته های بالا را بخوانید ما نوشته ایم داریم یک کار علمی و تحقیقاتی انجام میدیم حالا داخلش پولی و فرصت اقتصادی چیزی اومد که فبها نیومد انگار یک هزینه ای داده ایم یک دوره عملی دیدیم در ضمن پول را به کسی نمیدیم دست خودمونه با هم جمع میشیم

به قول سردار کرباسچی بزارید کلام منعقد بشه بعد چرا این قدر ترسو! مرد که اینقدر ترسو نمیشه کی از بلند پروازی حرف زد؟ ما میخوایم یک کار علمی بکنیم به دیگران نشون بدیم که بلدیم ماکت پالایشگاه را بسازیم همین نه کمتر نه بیشتر!
من ترسو نیستم
من به شما توهین نکردم
مواظب کلمات باش لطفا
در ضمن نتیجه اش چیه؟
بفرض شما ماکتو ساختی ؟خب بعدش؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ترسو نیستم
من به شما توهین نکردم
مواظب کلمات باش لطفا
در ضمن نتیجه اش چیه؟
بفرض شما ماکتو ساختی ؟خب بعدش؟

قصد بی ادبی نداشتم اخه چنین برداشت میشه از کلمات که میترسین با شرکتهای بزرگ مثل شل مکاتبه کنیم بگیم که ماکت پالایشگاه را ساخته ایم!

ماکت را ساختیم حد اقل توی رزومه مان وقتی بخوایم استخدام بشیم مینویسیم که فلان تاریخ فلان روز فلان کار را انجام دادیم
یک نوع تجربه میشه وقتی میریم برای مصاحبه ازمون میپرسن به غیر از کتاب خواندن چه کاری انجام دادی میگیم که پولمان برای ساخت خود پالایشگاه نرسید عرضه ان را داشتیم که طراحی کنیم و ماکت پالایشگاه را ساختیم و توان اجرائی مان را اثبات کرده ایم.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

2-امیرحسین(سامان).........من تخصص خاصی بلد نیستم اما میتونم بهتون خوب کمک کنم.......منم صد هزار تومن شاید یکم بیشتر میزارم .
3-
4-
من صد هزار رو میکنم دویست هزار اگر هم پولم بره مشکلی نیست مهم اینه که یه کار تیمی انجام شه به عنوان کارآموزی.......قابل توجه دوستانی که همش به فکر زود بازدهی هستن و همش رو فاز منفین!!!

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دوستان اروم باشین
آقای فرید ما فقط میخوایم دور هم جمع بشیم یه کار تحقیقی انجام بدیم و از تجربیات هم استفاده کنیم نه چیز دیگه خیلی هم مفیده
کاری که تو خیلی جاهای دنیا انجام میشه و پیشرفت میکنن و ما.....
هم به تجربیات و هم علممون اضافه میشه
آیه یاس نخونین شما هم اگه میتونید همکاری کنید فکر کنید یه دوره کارآموزیه و قراره از تجربیات بقیه استفاده کنید و شما هم تجربیاتتون رو در اختیار بقیه قرار بدین
آقای جینگلبرت شما هم دوستان رو فراری ندین جذبشون کنین

farid_ppe

عضو جدید
خدا شاهده فقط کم مونده منو بزنید
بابا آروم
من که نگفتم بده
اتفاقا خیلی هم خوبه
این دوست ما
160031597 نمیدونم پیش خودش چی فکر کرده که گفته من منفی بافم
خیلی خب
این ماکتی که قراره بسازیم عملیاتی یا صرفا فقط یک ماکته؟

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
بابا آروم
من که نگفتم بده
اتفاقا خیلی هم خوبه
این دوست ما
خیلی خب

آقای فرید کسی با شما کاری نداره شما پرسیدن چط.ره ما توضیح دادیم حالا همه با هم جواب دادیم
مساله اینه اینجا فقط نوشتن و و نوشته لحن نداره

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا آروم
من که نگفتم بده
اتفاقا خیلی هم خوبه
این دوست ما
خیلی خب
ای بابا دوست حوب کی خواست شما رو بزنه
من اگه بخوام کسی رو بزنم فقط با تفنگ میزنم:D
هدفمون اینه که یه تیم خوب تشکیل شه پس اگر مخالفتی هست کاربرهای دیگه رو به شک نندازین .......
بزاریم بحثمون به خوبی پیش بره تا یه نتیجه ی درست بگیریم.......

YaZahra313

عضو جدید
بابا آروم
من که نگفتم بده
اتفاقا خیلی هم خوبه
این دوست ما
خیلی خب

بی خیال بابا به دل نگیرید این آقا سامانم هیج فکره بدی نکرده خیلی هم فعالو اهله کارو تلاشه آقای جینگیلبرت واستون توضیح میده..........

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا به سرم زده یک کار بزرگ خطرناک انجام بدم

میخوام این کارمان را اگر جدی شد در قالب یک ایمیل به شرکتهای شل، بریتیش پترولیوم، شرکت نفت عربستان و قطر و امارات و عمان و غیره بنویسم
انها را بعنوان اسپانسر دعوت کنم از ما حمایت کنند...

البته مسلما اگر جواب انها مثبت باشه باید مدیریت و تشکیلات درست و حسابی داشته باشیم.
و صرفا با یک ایمیل جواب نمیدن

اگر جوابشان منفی باشه یا سکوت کنند که خوب مشکلی نیست تمرین ایمیل زدن کرده ایم،

چند سال پیش وقتی اون تاپیک طراحی پالایشگاه نفت را تشکیل دادیم من در بررسی ها به یک تیمی برخوردم به نام کراستی که پانزده نفر جمع شده بودند با نرم افزارهای اتودسک نقشه و شبیه سازی پالایشگاه را انجام داده بودند، در نهایت از ان فیلمی ساختند و بر روی اینترنت گذاشتند،
این فیلم را من توی اون تاپیک طراحی پالایشگاه نفتی گذاشته بودم.

شرکت اتودسک وقتی از این موضوع خبردار شد کلی هزینه کرد اینها را دعوت کرد و کلی امکانات توی تگزاس در بهترین هتلها در اختیارشان گذاشت و سمینار آموزشی و معرفی توانمندیهای نرم افزار اتودسک به صنعت نفت و گاز و پتروشیمی برگزار کرد و به اینها کلی پول و هدیه داد
اینها معروف شدند و کم کم کار به جائی رسید که کلی کار طراحی پالایشگاه پیشنهاد دادند و الان دوره های تخصصی طراحی پالایشگاه در آمریکا با امکانات گران قیمت اتودسک دارند دائم برگزار میکنند و مدرکش را هم خود اتودسک صادر میکنه و وضعشان توپ شده در حالی که در ابتدای کار از طریق اینترنت این افراد از کنار گوشه جهان با هم روی طراحی و نقشه کشی پالایشگاه فرضی کار میکردند.

این را بعنوان تجربه خوب یادتان باشد.

فیلمش را از اینجا میتوانید داونلود کنید

http://arman.ac.ir/files/artan.eng.rar

یادش به خیر با چه شور و شوقی امدیم نام پالایشگاه را به نام آلیش گذاشتیم و اسم چند ایرانی را به ان اضافه کردیم به خیالمان تیم تشکیل داده بودیم!

پالایشگاه فرضی آلیش به آذری یعنی مشتعل و فروزان و اسم تیم مان بود گروه مهندسین آرتان به آذری یعنی رشد کننده و پویا

keyvanm

عضو جدید
نمیدونم چرا به سرم زده یک کار بزرگ خطرناک انجام بدم میخوام این کارمان را اگر جدی شد در قالب یک ایمیل به شرکتهای شل، بریتیش پترولیوم، شرکت نفت عربستان و قطر و امارات و عمان و غیره بنویسم انها را بعنوان اسپانسر دعوت کنم از ما حمایت کنند... البته مسلما اگر جواب انها مثبت باشه باید مدیریت و تشکیلات درست و حسابی داشته باشیم. و صرفا با یک ایمیل جواب نمیدن اگر جوابشان منفی باشه یا سکوت کنند که خوب مشکلی نیست تمرین ایمیل زدن کرده ایم، چند سال پیش وقتی اون تاپیک طراحی پالایشگاه نفت را تشکیل دادیم من در بررسی ها به یک تیمی برخوردم به نام کراستی که پانزده نفر جمع شده بودند با نرم افزارهای اتودسک نقشه و شبیه سازی پالایشگاه را انجام داده بودند، در نهایت از ان فیلمی ساختند و بر روی اینترنت گذاشتند، این فیلم را من توی اون تاپیک طراحی پالایشگاه نفتی گذاشته بودم. شرکت اتودسک وقتی از این موضوع خبردار شد کلی هزینه کرد اینها را دعوت کرد و کلی امکانات توی تگزاس در بهترین هتلها در اختیارشان گذاشت و سمینار آموزشی و معرفی توانمندیهای نرم افزار اتودسک به صنعت نفت و گاز و پتروشیمی برگزار کرد و به اینها کلی پول و هدیه داد اینها معروف شدند و کم کم کار به جائی رسید که کلی کار طراحی پالایشگاه پیشنهاد دادند و الان دوره های تخصصی طراحی پالایشگاه در آمریکا با امکانات گران قیمت اتودسک دارند دائم برگزار میکنند و مدرکش را هم خود اتودسک صادر میکنه و وضعشان توپ شده در حالی که در ابتدای کار از طریق اینترنت این افراد از کنار گوشه جهان با هم روی طراحی و نقشه کشی پالایشگاه فرضی کار میکردند. این را بعنوان تجربه خوب یادتان باشد. فیلمش را از اینجا میتوانید داونلود کنید http://arman.ac.ir/files/artan.eng.rar یادش به خیر با چه شور و شوقی امدیم نام پالایشگاه را به نام آلیش گذاشتیم و اسم چند ایرانی را به ان اضافه کردیم به خیالمان تیم تشکیل داده بودیم! پالایشگاه فرضی آلیش به آذری یعنی مشتعل و فروزان و اسم تیم مان بود گروه مهندسین آرتان به آذری یعنی رشد کننده و پویا
سلام مهندس جان..واقعا از این ایده ای که دادی و این کاری که میخوای انجام بدی خوشحالم و از شما ممنونم..منم هر کاری چه از نظر مالی و چه از نظر فنی از دستم بر بیاد حاضرم انجام بدم..متشکرم

P O U R I A

مدیر تالار

هستین؟

2-
3-
4-

برنامه ام این هست:

3- طراحی پالایشگاه
4- ساخت ماکت
5- اجاره فضا در نمایشگاه

توی لینک زیر

http://iiu.ac.ir/Page.aspx?pid=154

احمدی نژاد خودش برای خودش مجوز تاسیس دانشگاه اونم با بودجه بیت المال صادر میکنه و شانزده میلیارد تومن پول برمیداره میره دانشگاه بزنه
ما اینجا خودمون برای خودمون نمیتونیم یک برگه را امضاء و خودمان را تایید کنیم؟

فقط کلاس کار را داشته باشین :D

ببخشید یک چیز مهم یادم رفت عرض کنم
میتوانیم یک کار بهتر انجام بدهیم
به جای موسسه یک شرکت سهامی تاسیس میکنیم خودمان هم سهامدار میشویم و هم هیئت مدیره
مدیر شرکتهائی مانند شل را تمرین میکنیم
چند نفر از دوستان توی این انجمن هستند که راهنمائی شان کرده ام شرکت زده اند و فرایندش را اشنا هستند
چند ماهی شرکت تاسیس میشه و فعالیت میکنیم حد اقل بعنوان رزومه فردا خواستیم استخدام بشیم میگیم که مدیر شرکت نفتی بودیم :D

نفری هر چقدر بزاریم بعنوان سرمایه شرکت ثبت میشه و هیئت مدیره که با هم هستیم به افرادی که پولی گذاشته اند سهام صادر میکنه
حالا جدای از تمرین اگر زد و بخت با ما یار بود پروژه ای گرفتیم که ان وقت سود سهام را برمیداریم و خودمان توی شرکت خودمان استخدام میشیم
اگر زد و این شرکت نتیجه ای نداد حد اقل تجربه علمی و فنی و اجرائی و مدیریتی دستمان است که به رزومه مان در کنار تحصیلات دانشگاهی برای استخدام شدن اضافه میشه فکر میکنم نفری چند صد هزار تومن یا مثلا چند میلیون تومن تهیه کردنش سخت نباشه در ضمن ممکنه یکی کم بزاره مثلا پنجاه هزار تومن بزاره و یکی پنج میلیون بزاره
هر کسی به اندازه پولی که میزاره سهم برمیداره و به همان اندازه از پروژه امتیاز میگیره مثلا اونی که بیشترین مبلغ را میزاره میتونه رئیس هیئت مدیره بشه و مدیر عامل را انتخاب کنه ، یا اونی که دومین نفر از نظر سرمایه اولیه است نائب رئیس هیئت مدیره میشه
و اونی که هیچی نمیزاره و کار فنی میکنه در نهایت پائین تر از همه میشه مدیر عامل!

سلام

ببینید ... مدت زیادی هست که کار قبلی که در باشگاه در پیش بود متوقف شده و بچه هایی که اون موقع فعال بودن خیلیاشون دیگه نیستن !! پس همین جوری نمی تونیم بیایم برنامه بدیم و سریع بخواییم دست به کار بشیم.
برای همین اول از همه میگم اینجا فعلا هیچ پولی رد و بدل نمیشه!!!
دوم اینکه نمایشگاه یک ماه دیگه برگزار میشه و این مدت کوتاهیست که بخواییم کاری رو عملی انجام بدیم .. پس فعلا همون طور که پیشنهاد دادم بهتره بچه هایی که واقعا می خوان کاری رو پیش ببریم خودشون اگر می تونن برن نمایشگاه و تا می تونن اطلاعات بدست بیارن و بعدش همه اطلاعات بچه ها رو توی یک تاپیک جمع اوری می کنیم و در مورد اونها صحبت می کنیم.
سوم اینکه آقای جینگلبرت ! بچه های دیگه از جمله خودم تازه واردیم !! و فقط توی دانشگاه درس پاس کردیم . پس اگر قراره کاری جدی شروع بشه باید زمانی رو اختصاص بدیم تا تاپیک های قبلی و گفتگوهای بچه های قبلی رو ما مرور کنیم و به یه سطح اطلاعات اولیه ای برسیم ! پس همون طور که دوست خوبم مهندس فرید گفتن نباید توی این کار عجول باشیم .
همون طور که خودتون می دونید پروژه ای مثل احداث یک پالایشگاه زمانی موفق میشه که پایه علمی قویی پشت اون باشه . پس عجله توی اجرا اشتباهه . باید در ابتدا تا می تونیم اطلاعات خودمون رو بالا ببریم و پلنت رو خیلی کامل از نظر تئوری بررسی کنیم . و چون جمع ما از طریق این سایت و به صورت مجازی هست و بچه ها اکثرا دانشجو هستن، پس مصلما کار کمی کند پیش خواهد رفت و هر گونه عجله باعث پایین اومدن کیفیت کار میشه.

من پیشنهاد می کنم تا زمان برگزاری نمایشگاه تاپیک های مرتبط رو بچه ها مرور کنن و خوب متوجه کار بشن.
بعد تاپیک مخصوص نمایشگاه رو هم می زنیم و در موردش صحبت می کنیم .. بعد در اون زمان که همه بچه هایی که جدی می خوان همکاری کنن رو هم تشخیص دادیم و هم اطلاعات خوبی پیدا کردن و اون موقع تصمیم میگیریم که ار به چه صورتی پیش بره!
به نظر من این کار خیلی بهتره !

آخرین ویرایش:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند سال پیش یکی میگفت چند نفر مهندس شیمی رفته اند تکنولوژی جی تی ال را از پژوهشگاه صنعت نفت قرار داد بسته اند و از طریق یک شرکت خارجی به خود شرکتهای نفتی ایرانی با چند میلیارد مبلغ بالاتر فروخته اند

توی صنعت نفت از این قیمتهای نجومی و پرت و خنده دار زیاده

در حد اقل ترین حالت این شرکت میتونه با کمک تیم پروژه های پژوهشی شرکتهای وزارت نفت را انجام بده شاید پول زیادی ندن برای هر پروژه ممکنه ده بیست میلیون یا شایده پنجاه شصت میلیون بدن
ولی باهاش میشه حقوق کل تیم شرکت را تامین کرد در اصل نوعی استخدام غیر مستقیم که اعضای تیم خود مختار هستند و اقا بالا سر ندارند.
البته این حالت در بدترین و کساد ترین حالت هست ولی اگر خوب توانمندی را نشان بدهیم میشه خیلی کارهای بهتر کرد
تمام دنیا قبول دارند که مهندسین شیمی ایران در دنیا تک هستند چون ایران یکصد سال هست نفت داره و پالایشگاه آبادان وقتی تاسیس میشد بزرگترنی پالایشگاه جهان بود در حالی که کشورهای عربی مانند همین عربستان و امارات داشتند سوسمار میخوردند.

فقط ایرانیها عیبشون اینه که از کارهای بزرگ میترسند از مکاتبه و مذاکره با افراد بزرگ میترسند از ایمیل زدن و دعوت به اسپانسر کردن شرکتهائی مانند شل میترسند!

من بهتون قول میدم اگر کارتون خوب باشه حد اقل کم کم میتونم شما را ببرم توی جلسه تصمیم گیران اول نفت کشور مثل کمیسیون انرژی مجلس ، رئیس جمهوری ، وزیر نفت و ...

البته اینها کوچکتر از ان هستند مهندسین شیمی خودشان را باور ندارند، اگر خوب خودشانن را اثبات کنند شرکتهای بین المللی نفتی حتی حاضرند بلیط رفت و برگشتشان را از همین داخل ایران
پرداخت کنند و از انها دعوت کنند...
اکثر مهندسین شیمی داخل ایران وقتی برای مصاحبه به یک شرکت زپرتی میروند دست و پایشان را گم میکنند.
در حالی که انها به جز یک مشت پول که اکثرا باد آورده است هیچی ندارند.
مهندس شیمی خوب از دانش خود بتواند استفاده کند میتواند در یک پالایشگاه در حال کار صدها میلیارد تومان خلق پول بکند
و یا در طراحی یک پالایشگاه صدها میلیارد تومان صرفه جوئی در سرمایه گذاری بکند.
فقط با یک بهینه سازی یا انتخاب تکنولوژی از روی مقالات علمی و فنی و پتنت ها...

من برای این حرکت اگر تصمیمتان جدی باشد حاضرم

1- یک دفتر شیک و تر تمیز با اتاق کنفرانس ما بین دانشگاههای امیر کبیر و دانشگاه تهران و دانشگاه شریف توی خیابان انقلاب در اختیار تیم برای جلسات میگذارم.
2- هزینه های طراحی و راه اندازی سایت اینترنتی و کارت ویزیت و آرم و کاتالوگ و بروشور و غیره را به عهده میگیرم.
3- کلیه هزینه های ثبت و تاسیس شرکت را به عهده میگیرم.
4- کلیه هزینه های اخذ مجوز فعالیت مهندسین مشاور از وزارت خانه های دولتی را به عهده میگیرم.
5- احتمالا یک سوله صنعتی اطراف تهران هم بتوانم جور کنم (قول نمیدم)
6- وام بانکی هر چقدر نیاز باشه خودم طرح توجیهی و پیگیری هایش را انجام میدم اگر تیم جدیت داشته باشند.

بقیه کارها با شما هر کسی هر چقدر وسط گذاشت سهم از شرکت بر میداره
هر کسی توی این شرکت کار کرد و شرکت به سود رسید از در امد شرکت حقوق برمیداره و بقیه سود بین سهامداران براساس سرمایه ای که گذاشته اند تقسیم میشه
اگر شرکت سود نداد هم که مهم نیست یه سری هزینه گذاشته ایم و یه چیزی یاد گرفته ایم.

کارهائی که این شرکت میتواند انجام بدهد (البته بعد از اخذ مجوزها):

1- ارائه مشاوره به تمامی پالایشگاهها و پتروشیمی ها و صنایع بزرگ مانند ذوب آهن و فولاد و سیمان و نیروگاهها و صنایع غذائی و داروئی و شیمیائی و غیره ... در داخل و خارج از ایران
2- برگزاری سمینارها و کنفرانسها و همایشها و کارگاههای آموزشی
3- برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت
4- طراحی و شبیه سازی انواع کارخانجات و صنایع مربوط به مهندسی شیمی
5- نظارت بر اجرای کلیه طرح ها و کارخانجات و پالایشگاهها و پتروشیمیها
6- انجام مطالعات و تحقیق و پژوهش و اخذ پروژه از تمامی شرکتهای دولتی و خصوصی و پالایشگاهها و پتروشیمی ها
و خیلی چیزهای دیگه که این شرکت اگر تاسیس بشه میتونه انجام بده...
7- اخذ نمایندگی از شرکتهای صاحب لیسانس بین المللی و شرکتهای بزرگ نفتی و پتروشیمی و غیره ....
8- ارائه مشاوره در زمینه مکانیزم توسعه پاک
9- ارائه مشاوره در زمینه تامین تجهیزات و انتخاب تجهیزات مانند شیرها و پمپها و غیره
10- تهیه و تدوین استانداردهای مربوط به مهندسی شیمی مانند استانداردهای پالایشگاهی و پتروشیمی
11- ترجمه و انتشار کتاب و مقاله در داخل و خارج از کشور
12- انتشار نشریات تخصصی
13- تولید نرم افزارهای تخصصی
14- تولید فیلمهای آموزشی از نرم افزارها و رشته مهندسی شیمی

حالا خودتون به درون خودتون مراجعه کنین ببینین میتوانید در یکی از این زمینه ها کار پیدا کنید یا نه
نه سرمایه میخواد و نه ترسی داره فقط یه کم بخار میخواد که از نیروگاههای بخار میشه خریداری کرد :D

بالا