بچه ها کسی هست بتونه این ترجمه کنه
Introduction to Environmental Stress Cracking and ESCR
Over the past decade, high-density polyethylene (HDPE) materials have improved significantly and nowmeet more stringent performance standards; some performance evaluation tests that once took only daysto run now take months with today’s resins. One such performance criteria is Environmental Stress CrackResistance (ESCR). Because standard test methods for measuring ESCR on plastics take such a longtime (sometimes months) the quality of the material is judged acceptable if the failure time exceeds acertain limit. Many times, the test is terminated before an absolute fracture time is determined. Due tothese long testing times, new tests and standards have been developed to differentiate these improvedmaterials more easily.This technical publication defines Environmental Stress Cracking (ESC) and Environmental StressCracking Resistance (ESCR) and why ESCR is an important resin property. It will also describe some of
the tests used to measure ESCR in HDPE products and how resin properties influence ESCR.
-------------------------------
در سر تاسر دهه گذسته،مادهHDPE به صورت چشمگیری بهبود بخشیده شد و اکنون استاندارد های عملکرد سختگیرتری می بینیم،تعدادی از ازمایشات ارزیابی عملکردی که برای یک بار انجام شدنش روزها زمان می برد اکنون با این رزین های امروزی ماها زمان لازم می باشد.یکی از این معیارهای عملکرد هست ESCR.بخاطر روش های ازمون استاندارد برای اندازه گیری ESCRروی پلاستیک ها زمان زیادی (گاهی اوقات ماه ها ) لازم هست تا در مورد قابل قبول بودن کیفیت ماده نظر دهند اگر failure time از یک حد معینی تخطی کند.
خیلی از دفعات ازمون قبل از یک زمان شکست محاسبه شده پایان می یابد.بخاطر این زمان ازمون طولانی ، استاندارد های و ازمون های جدید توسعه یافته اند به منظور تمایز قرار دادن به اسانی این ماده های بهبود بخشیده شده.
این تکنیک نشریافته به صورت ESC و ESCRو چرا ESCR یک خصوصیت رزینی مهم هست تعریف می شود.
همچنین تعدادی از ازمون های استفاده شده برای اندازه گیری ESCR در HDPE و چگونگی خواص تاثیر گذار رزین ESCR را وصف خواهد کرد.
-----------------------------
من که از موضوع سر در نیاوردم ،باید از موضوع بفهمی تا بتونی خوب ترجمه کنی....
خودم ار ترجمه ام چیزی نفهمیدم

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم...
اگه خیلی بد ترجمه کردم ..مسخرم نکنی..فقط از کنارش رد شو