گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان
میخوام کارآموزی برم شما کجا رو پیشنهاد میکنین؟!کجا میتونم با فرآیندهای بیشتری آشنا شم؟کجا بیشتر به دردم میخوره؟!فقط دور نباشه آآآآ

بستگی داره که گرایشتون چی باشه بهتره جایی برید که بیشتر با گرایشتون مرتبط باشه که در آینده بدرد کار تون هم بخوره

سلام
بستگی داری کجای شمال باشی
چوب و کاغذ شاید تو شمال بهترین جا برا یه مهنس شیمی باشه چون تنوع پروسه ها و تجهیزاتش زیاده

چوب و کاغذ فکر نمیکنم به راحتی کار آموز بگیره فکر کنم باید یه آشنا اونجا داشته باشی

mishmimi

عضو جدید
سلام دوستان عزیز..بچه ها من بایر کارآموزیم زود تموم شه یعنی دوره ش کوتاه باشه چون باید واسه سهمیه شاگرد اولی با 5 مرداد فارغ التحصیل بشم که بتونم از سهمیه ش استفاده کنم..حالا ترم هشتم و میخام بدونم به نظرتون کجا برم کارآموزی بهتره؟؟اصفهانی هسم..دانشگاه خودش میفرسسته پالایشگاه مه اونم از دور نشون میدن دستگاه ها رو..میگن چیز خوبی یاد نمیدن..دانشجو کاشانم.اگه کاشانم جایی رو بلدید پیشنهاد بدید ..ممنون..
فقط لطفا توی صفحه م جواب بدید ممنون میشم

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز..بچه ها من بایر کارآموزیم زود تموم شه یعنی دوره ش کوتاه باشه چون باید واسه سهمیه شاگرد اولی با 5 مرداد فارغ التحصیل بشم که بتونم از سهمیه ش استفاده کنم..حالا ترم هشتم و میخام بدونم به نظرتون کجا برم کارآموزی بهتره؟؟اصفهانی هسم..دانشگاه خودش میفرسسته پالایشگاه مه اونم از دور نشون میدن دستگاه ها رو..میگن چیز خوبی یاد نمیدن..دانشجو کاشانم.اگه کاشانم جایی رو بلدید پیشنهاد بدید ..ممنون..
فقط لطفا توی صفحه م جواب بدید ممنون میشم

خوب شما کارخانه سیمان کاشان هست میتونید برین کاشی و سرامیک هم داره ونجا هم میشه برین
در ثانی وقتی رفتین بهشون بگین که میخواین زود تموم بشه دوره اش کوتاه باشه اونا از خداشون زود تموم بشه

Milad2091

کاربر فعال
سلام
بستگی داری کجای شمال باشی
چوب و کاغذ شاید تو شمال بهترین جا برا یه مهنس شیمی باشه چون تنوع پروسه ها و تجهیزاتش زیاده

لاهیجان
استادمون معمولا کارآموزارو یا کارخونه چوکا میبره یا شیر پگاه.

Milad2091

کاربر فعال
بستگی داره که گرایشتون چی باشه بهتره جایی برید که بیشتر با گرایشتون مرتبط باشه که در آینده بدرد کار تون هم بخوره

من گرایشم:پتروشیمی،پالایش،گاز

چوب و کاغذ فکر نمیکنم به راحتی کار آموز بگیره فکر کنم باید یه آشنا اونجا داشته باشی

آشنا هست.

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز

چون پترو هستید کارخونه های صنایع غذایی نرید بهتره، چون به کارتون اصلا نمیاد من خودم گرایشم صنایع غذاییه اینو میگم
خودمم کار آموزی نیروگاه رفته بودم. سعی کنید نیروگاه، شرکت نفت یا همون چوب کاغذ برید خوبه

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

Sorooshr

عضو جدید
سلام به همه
من ترم چهار کارشناسی هستم دانشگاه پیام نور
برای خوندن ارشد از کی باید شروع کنم؟ و کلا باید چیکار کنم
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام به همه
من ترم چهار کارشناسی هستم دانشگاه پیام نور
برای خوندن ارشد از کی باید شروع کنم؟ و کلا باید چیکار کنم
ممنون میشم کمی راهنمایی کنید
کاری که باید بکنی اینه که الان درسایی که تو این چند ترم بر میداری رو قشنگ از رفرنس بخونی تا مفهومو خوب یادبگیری........اینطوری هم نمره خوبی تو پایان ترم میگیری هم برا ارشد پایه قویی ایجاد میکنی.......برا خوندن ارشد هم اگه اینطوری که گفتم پایه رو ببندی دیگه از تابستون ترم 6 شروع کنی خیلی خوبه و اینکه شروع کردی باید تمام تمرکزتو بزاری رو درس.......طوری مطالعه کن که نزدیک آزمون 3 دور یه کتابو (کتاب های تست ارشد) حداقل خونده باشی.........

Sorooshr

عضو جدید
توی خوندن مشکل ندارم اما چون معمولا استاد نداریم یکم نگرانم که بعضی مفاهیم مهم رو جا بندازم تو درس
این ترم سیالات یک رو دارم بهتر نیست همزمان با منبع خودم کتاب تست هم کار کنم؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
توی خوندن مشکل ندارم اما چون معمولا استاد نداریم یکم نگرانم که بعضی مفاهیم مهم رو جا بندازم تو درس
این ترم سیالات یک رو دارم بهتر نیست همزمان با منبع خودم کتاب تست هم کار کنم؟
مشکلی نداره که از توضیحات کتاب تست استفاده کنی برا درک بهتر ولی برای تست به نظرم فعلا عجله نکن........
مکانیکو پیشنهاد میکنم خوب یاد بگیری، چون بدجوری سر خوندن برا ارشد اذیتت می کنه.......یعنی اگه خوب مفاهیمو بلد نباشی شاید کلا موقع ارشد قیدشو بزنی از بس که سخت میشه برات اون وقت.........ببین فعلا بهترین کار اینه که تا میتونی درس بخونی معدلتو ببری بالا........تمرکز کن روی درسای فعلیت..........حالا استادای همه دانشگاه ها هم کار خاصی به اون صورت نمی کنن بیشتر به زحمت خودت تو خوندن بستگی داره...........وقتت رو بیشتر با مطالعه سپری کن.........از درس خوندن لذت ببر............

Sorooshr

عضو جدید
اخرین سوال
اگر بخوام کتاب تست بگیرم کدوم انتشارات بهتره
مدرسان شریف یا راهیان ارشد و ...
ممنونم از راهنماییت

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
اخرین سوال
اگر بخوام کتاب تست بگیرم کدوم انتشارات بهتره
مدرسان شریف یا راهیان ارشد و ...
ممنونم از راهنماییت
خواهش میکنم......
ببین نمیشه کلی گفت این بهتره یا اون.........ولی اگه اصرار داری از یه انتشارات بخونی راهیان در کل شاید بهتر باشه از بقیه...........ولی اگه یه گشتی بزنی تو فروم میبینی بچه ها بهترین کتابها رو برای هر درس معرفی کردند........و یه نکته هم اینکه کسی زیاد از مدرسان تعریف خاصی نمیکنه ولی به نظرم اونم خیلی خوبه........حداقل حرارتشو که خوندم عالی بود.....من حرارت راهیان و پارسه رو هم خوندم که اونا هم مکمل و خیلی خوب بودن......موفق باشی.......

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در حال حاضر، راهیان تونسته نواقص کتاب‌های مهندسی شیمی رو برطرف کنه، و در دسته بهترین‌ها قرار گرفته
از یک رفرنس بخونین و همون رو عالی یاد بگیرین، کافیه

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بهترین آموزگاران آن‌هایی هستند که
به تو نشان می‌دهند کجا را ببینی
اما به تو نمی‌گویند که چه چیز را نگاه کنی!

"الکساندرا ک.ترینفور"

آخرین ویرایش:

bera

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دانم چه میخواهم بگویم
زبان در دهان باز بسته است
در تنگ قفس باز است وافسوس
که بال مرغ آوازم شکسته است
نمی دانم چه میخواهم بگویم
غمی در استخوانم میگدازد
خیالی ناشناسی آشنا رنگ
گهی میسوزد وگه مینوازد
پریشان سایه ای آشفته آهنگ
زمغزم می تراود گیج وگمراه
چو روح خوابگردی مات ومدهوش
که بی سامان به ره افتد شبانگاه
درون سینه ام دردیست خونبار
که همچون گریه می گریدگلویم
غمی آشفته دردی گریه آلود
نمی دانم چه میخواهم بگویم..... هوشنگ ابتهاج(سایه)

mohandes-87

عضو جدید
بچه ها کسی هست بتونه این ترجمه کنه
Introduction to Environmental Stress Cracking and ESCR​
Over the past decade, high-density polyethylene (HDPE) materials have improved significantly and nowmeet more stringent performance standards; some performance evaluation tests that once took only daysto run now take months with today’s resins. One such performance criteria is Environmental Stress CrackResistance (ESCR). Because standard test methods for measuring ESCR on plastics take such a longtime (sometimes months) the quality of the material is judged acceptable if the failure time exceeds acertain limit. Many times, the test is terminated before an absolute fracture time is determined. Due tothese long testing times, new tests and standards have been developed to differentiate these improvedmaterials more easily.This technical publication defines Environmental Stress Cracking (ESC) and Environmental StressCracking Resistance (ESCR) and why ESCR is an important resin property. It will also describe some of​
the tests used to measure ESCR in HDPE products and how resin properties influence ESCR.

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
به نظرم ترمودینامیک پوران پژوهش و جزوه ی دکتر موسویان از دانشگاه تهران
کاربرد ریاضیات راهیان
حرارت راهیان و پوران هم تکمیل میکنه کتاب اینکوپرا هم هست که بد نیست نگاه کنی
جرم کتاب دکتر بهمنیار و راهیان و تریبال
عملیات واحد راهیان ارشد
راکتور راهیان ارشد

7mordad

عضو جدید
بچه ها کسی هست بتونه این ترجمه کنه
Introduction to Environmental Stress Cracking and ESCR​
Over the past decade, high-density polyethylene (HDPE) materials have improved significantly and nowmeet more stringent performance standards; some performance evaluation tests that once took only daysto run now take months with today’s resins. One such performance criteria is Environmental Stress CrackResistance (ESCR). Because standard test methods for measuring ESCR on plastics take such a longtime (sometimes months) the quality of the material is judged acceptable if the failure time exceeds acertain limit. Many times, the test is terminated before an absolute fracture time is determined. Due tothese long testing times, new tests and standards have been developed to differentiate these improvedmaterials more easily.This technical publication defines Environmental Stress Cracking (ESC) and Environmental StressCracking Resistance (ESCR) and why ESCR is an important resin property. It will also describe some of​
the tests used to measure ESCR in HDPE products and how resin properties influence ESCR.
-------------------------------
در سر تاسر دهه گذسته،مادهHDPE به صورت چشمگیری بهبود بخشیده شد و اکنون استاندارد های عملکرد سختگیرتری می بینیم،تعدادی از ازمایشات ارزیابی عملکردی که برای یک بار انجام شدنش روزها زمان می برد اکنون با این رزین های امروزی ماها زمان لازم می باشد.یکی از این معیارهای عملکرد هست ESCR.بخاطر روش های ازمون استاندارد برای اندازه گیری ESCRروی پلاستیک ها زمان زیادی (گاهی اوقات ماه ها ) لازم هست تا در مورد قابل قبول بودن کیفیت ماده نظر دهند اگر failure time از یک حد معینی تخطی کند.
خیلی از دفعات ازمون قبل از یک زمان شکست محاسبه شده پایان می یابد.بخاطر این زمان ازمون طولانی ، استاندارد های و ازمون های جدید توسعه یافته اند به منظور تمایز قرار دادن به اسانی این ماده های بهبود بخشیده شده.
این تکنیک نشریافته به صورت ESC و ESCRو چرا ESCR یک خصوصیت رزینی مهم هست تعریف می شود.
همچنین تعدادی از ازمون های استفاده شده برای اندازه گیری ESCR در HDPE و چگونگی خواص تاثیر گذار رزین ESCR را وصف خواهد کرد.
-----------------------------
من که از موضوع سر در نیاوردم ،باید از موضوع بفهمی تا بتونی خوب ترجمه کنی....
خودم ار ترجمه ام چیزی نفهمیدم:D امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم...
اگه خیلی بد ترجمه کردم ..مسخرم نکنی..فقط از کنارش رد شو:D

بالا