قیافرو. روحیه ازش میباره

روبینا جون هر وقت خودت اراده کردی سبک سنگین کردی شروع کن. دیر نمیشه .مهم کیفیته .هر کی باتوجه به شرایط شخصیه خودش میتونه بهترین نتیجه رو بگیره.
قیافرو. روحیه ازش میباره
قیافرو. روحیه ازش میباره![]()
روبینا جون هر وقت خودت اراده کردی سبک سنگین کردی شروع کن. دیر نمیشه .مهم کیفیته .هر کی باتوجه به شرایط شخصیه خودش میتونه بهترین نتیجه رو بگیره.
خوبه دنیا بهت فحش نداد حالا-من:وایسا دنیا من میخوام پیاده شم
-دنیا:کجا سوار شدی؟
-من:اوایل دهه 70
-دنیا:برو صلوات بفرست
میخوام پیاده شم![]()
تا وقتی که هیچ تفریح دیگه ای جز درس خوندن نداریم. تا وقتی که بیکاریم . تا وقتی که یه برنامه درست و حسابی واسه زندگیمون نداشته باشیم .تنها کار مفید درس خوندن و اکتیو نگه داشتنه سلول های خاکستریه. در غیر اینصورت نه اصلا مهم نیست.اصلا کی گفته ارشد خوندن مهمه؟؟؟؟؟؟؟
شده دبستان راهنمایی دبیرستان کارشناسی کارشناسی ارشد دکتری پروفسوری ...........................................
میشه ب من بگین کی باید زندگی کنم
تا کی باید تو تب و تاب امتحان بسوزم؟
تا کی تاکـــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نتیجه:زگهواره تا گور دانش بجویاصلا کی گفته ارشد خوندن مهمه؟؟؟؟؟؟؟
شده دبستان راهنمایی دبیرستان کارشناسی کارشناسی ارشد دکتری پروفسوری ...........................................
تا کی تاکـــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سارا جون. اگه رئیست امروز توبیخت کرد کار من بودااااسلام به داداش وحید و روبیناجون و سودا جون و بقیه حاضرین.خوبین؟شبتون بخیر
نه بابا حساب چی کشک چی......
اینجوری گفتم بقیه حساب کار دستشون بیاد![]()
-من:وایسا دنیا من میخوام پیاده شم
-دنیا:کجا سوار شدی؟
-من:اوایل دهه 70
-دنیا:برو صلوات بفرست
میخوام پیاده شم![]()
اصلا کی گفته ارشد خوندن مهمه؟؟؟؟؟؟؟
سلام به داداش وحید و روبیناجون و سودا جون و بقیه حاضرین.خوبین؟شبتون بخیر
نه اشکال نداره.والا من قبلا تو اتاقم تنها بودم کارم کمتر بود بیشتر میومدم اینجاولی الان یه همکار جدید اومده زیاد راحت نیستم.کارمم یه مقدار زیاد شده یه وقتایی هم یواشکی میام.سلام سارا جون. اگه رئیست امروز توبیخت کرد کار من بوداااا![]()
حتی اگه حروم نبود مطمئنی بعدش آدما پشیمون نمیشن؟کاش خودکشی حرام نبود!!!
آخه شاید یکی دلش نخواد باشه باید خودش پیاده بشه...
نتیجه:زگهواره تا گور دانش بجوی
![]()
حتی اگه حروم نبود مطمئنی بعدش آدما پشیمون نمیشن؟
نه تو حالا حالاها کار داری با این دنیاااااا.خب اون دنیا که مسلما خیلی بهتره ولی واسه اون دنیا همه وقت داریم به سلامتی.بعدش مهم نیست...
آقا خانوم من دوس ندارم دیگه تو این دنیا باشم!!!
میخوام برم باید کی رو ببینم؟؟؟
شاید رفتم اون دنیا حداقل بهتر بود!!!
خسته شدم دیگه...
مرسی.عیبی نداره.خب عموپیرجو اولین پستی که زده بود نوشته بود که هرچه دل تنگت میخواهد بگو نمیدونم درست نوشتم یا نهسلام خوش اومدی...
هروقت میای ما داریم مینالیم...ببخش...
نمیدونیم چه کنیم میریم زندگی واقعی داغون میشیم میایم زندگی مجازی یکم از دردامونو بگیم...
ئه . تو که از همه باانگیزه تر بودی. گفتی ارشدو بیخیال میشی که بری سرکار مستقل شی .آیندتو بسازی. حالا چی شد؟من هیچ انگیزه ای ندارم!!!
باید چه کنم؟؟؟
خودم ازین حرفا بلدم که یه راه جدید یه کار جدید یه مسیر جدید تو زندگی برم انگیزه بوجود میاد اما بخدا حوصله ندارم...
بچه ها خداحافظ فعلا
ممنون سودا ووودستت درد نکنه
میون کلامتون. بفرمایید .امشب دیگه حال تزئین کردن نداشتم.سالاد ماکارونی:
مشاهده پیوست 113117
نقل قول گرفتم ازت یادم رفت جواب بدمبچه ها خداحافظ فعلا
ئه . تو که از همه باانگیزه تر بودی. گفتی ارشدو بیخیال میشی که بری سرکار مستقل شی .آیندتو بسازی. حالا چی شد؟
پس چه الکی خوشحالی من هستم با این وضع.
اون واسه زمانی بود که جواب سوال علم بهتر است یا ثروت؟؟؟ثروت
الان وقتیه که میگن ثروت بهتره...
سعی کن جمله ه و کلمه های منفی به کار نبری.بعدش مهم نیست...
آقا خانوم من دوس ندارم دیگه تو این دنیا باشم!!!
میخوام برم باید کی رو ببینم؟؟؟
شاید رفتم اون دنیا حداقل بهتر بود!!!
خسته شدم دیگه...
وای دلم میخواد.میون کلامتون. بفرمایید .امشب دیگه حال تزئین کردن نداشتم.سالاد ماکارونی:
مشاهده پیوست 113117
اینطوری حرف نزن.الان همین کلمه حوصله ندارم تو ضمیرناخوداگاهت ضبط میشه و باعث میشه توی روحیه ات اثربدی بذاره.من هیچ انگیزه ای ندارم!!!
باید چه کنم؟؟؟
خودم ازین حرفا بلدم که یه راه جدید یه کار جدید یه مسیر جدید تو زندگی برم انگیزه بوجود میاد اما بخدا حوصله ندارم...
به سلامت.شبت بخیربچه ها خداحافظ فعلا
مرسی.عیبی نداره.خب عموپیرجو اولین پستی که زده بود نوشته بود که هرچه دل تنگت میخواهد بگو نمیدونم درست نوشتم یا نهخب همه به نوعی تو زندگیشون مشکل دارن.منم همینطور وقتی میام اینجا با دوستام صحبت میکنم اروم میشم و مشکلاتمو برای یه مدت کوتاهی فراموش میکنم.به شما حق میدم.تاجدودی از پستایی که میدین درجریان مشکلاتتون هستم.شما هرطور که دوست دارید راحت باشید.ایشاله مشکلاتتون حل بشه.ما از دستمون کمکی بر نمیاد ولی میتونیم با درک مشکلاتتون و همدردی با شما بتونیم از ناراحتیتون کم کنیم و اوقات خوبیو دوستانه با هم داشته باشیم
![]()
نه اینجوری بود : هرچه میخواهد دل تنگت بگو.مرسی.عیبی نداره.خب عموپیرجو اولین پستی که زده بود نوشته بود که هرچه دل تنگت میخواهد بگو نمیدونم درست نوشتم یا نهخب همه به نوعی تو زندگیشون مشکل دارن.منم همینطور وقتی میام اینجا با دوستام صحبت میکنم اروم میشم و مشکلاتمو برای یه مدت کوتاهی فراموش میکنم.به شما حق میدم.تاجدودی از پستایی که میدین درجریان مشکلاتتون هستم.شما هرطور که دوست دارید راحت باشید.ایشاله مشکلاتتون حل بشه.ما از دستمون کمکی بر نمیاد ولی میتونیم با درک مشکلاتتون و همدردی با شما بتونیم از ناراحتیتون کم کنیم و اوقات خوبیو دوستانه با هم داشته باشیم
![]()
پس چه غذای خاطه انگیزی گذاشتم.هه هه سالی که نکوست از بهارش پیداست .برنامه ریزی شده بوداخی یادش بخیر...!!!
یه بار روز جمعه تو دانشگاه تو آزمایشگاه گروه کمیکار قرار بود بیایم کیارامونو بکنیم و از صبح تا عصر باید میموندیم .قرار شد دخترا آشپزی کنن و بیارن...
غذا آوردن و ما خوردیم و حال داد...یه سالاد ماکارانی هم آورده بودن که یه نفری درستش کرده بود!!!!!!منم ازش خوردم!غافل ازینکه با کالباس درستش کرده بوده!!!منم مسموم شدمو فرداش کامل تو بیمارستان بودم تا ظهر...
ساعت 2 به زور اومدم دانشگاه که برم امتحان شیمی آلی بدم و طرفو دیدم...داشت بارون میزدو من داغون اومده بودم دانشگاه!!!یادش بخیر اون تصویر یادم نمیره!!!قبل از عید بود اومد گفت دیگه کاری ندارین من دارم میرم عیدتونم مبارک!!!!منم بهش گفتم یه بار غذا بهمون دادین مسمومم کردین!!!!!
آخی یادش بخیر...![]()
اینطوری حرف نزن.الان همین کلمه حوصله ندارم تو ضمیرناخوداگاهت ضبط میشه و باعث میشه توی روحیه ات اثربدی بذاره.
اخی یادش بخیر...!!!
یه بار روز جمعه تو دانشگاه تو آزمایشگاه گروه کمیکار قرار بود بیایم کیارامونو بکنیم و از صبح تا عصر باید میموندیم .قرار شد دخترا آشپزی کنن و بیارن...
غذا آوردن و ما خوردیم و حال داد...یه سالاد ماکارانی هم آورده بودن که یه نفری درستش کرده بود!!!!!!منم ازش خوردم!غافل ازینکه با کالباس درستش کرده بوده!!!منم مسموم شدمو فرداش کامل تو بیمارستان بودم تا ظهر...
ساعت 2 به زور اومدم دانشگاه که برم امتحان شیمی آلی بدم و طرفو دیدم...داشت بارون میزدو من داغون اومده بودم دانشگاه!!!یادش بخیر اون تصویر یادم نمیره!!!قبل از عید بود اومد گفت دیگه کاری ندارین من دارم میرم عیدتونم مبارک!!!!منم بهش گفتم یه بار غذا بهمون دادین مسمومم کردین!!!!!
آخی یادش بخیر...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |