تشکیل شدم از صفر یک
راز
ببخشید شما فرج الهی نیستید؟؟؟
گمش کردیم نگرانشیم
تشکیل شدم از صفر یک
راز
مرسی..منم همینطور خوشحال شدم ..شب خوبی بود در کنار دوستانی مثل شما ها..اون موقع باید فکر کنم..اونم اگه مثل من پایه باشه میارمش اینجا با بچه ها آشناش میکنم البته اگه جنبشو داشته باشه اگه نداشته باشه نمیشه اومد..خوشحال شدیم
افرین که اینقدر حرف گوش کنی بعدا هم همینطوری که از اقا داداش حساب می بری از شوهرم حساب ببری خیلی خوبه
منم همینجور
خیلیییییییییییی خندیدم
لباس عروسی پوشیدم بخندیم
مریم درسته کلی رقصیدیم ولی نگفتم میگیرمت که زودی برو لباسای خودتو بپوش
احسنت 12000 امتیاز
ببخشید شما فرج الهی نیستید؟؟؟
گمش کردیم نگرانشیم
من حامد مثه سیبی که از وسط گاز خوردهدوست عزیز لطفا اگه حامد هستی خودتو معرفی کن.
ای کلکا پس خبری بود ما نمدونستیم...مریم درسته کلی رقصیدیم ولی نگفتم میگیرمت که زودی برو لباسای خودتو بپوش
داداش داری بلت نیستی دیگه اگه من داداش داشتم با دیفار یکیش میکردم.............دی
مخصوص شما گذاشتمبه به اهنگ بندری رو عشق است دمت گرم مریم خانوم شیرازی
یاد اهواز افتادم
اوه اوه باید رمزگشایی بشیتشکیل شدم از صفر یک
راز
واسه خنده پوشیدم بابامریم درسته کلی رقصیدیم ولی نگفتم میگیرمت که زودی برو لباسای خودتو بپوش
دوست عزیز لطفا اگه حامد هستی خودتو معرفی کن.
مرسی..منم همینطور خوشحال شدم ..شب خوبی بود در کنار دوستانی مثل شما ها..اون موقع باید فکر کنم..اونم اگه مثل من پایه باشه میارمش اینجا با بچه ها آشناش میکنم البته اگه جنبشو داشته باشه اگه نداشته باشه نمیشه اومد..
یا خداااااااااااااااا
فرج الله سلحشور کارگردان یوسف پیغمبر؟ببخشید شما فرج الهی نیستید؟؟؟
گمش کردیم نگرانشیم
اتفاقا کاملا برعکسه. مگر اینکه پسره توی لیست تلفنش از ممد گاراژ به بعد همه اسم مستعار دوست دختراش باشن. والا
به من میگن مادر فولاد زرههمین نداری که شدی زستم دستان
فرج الله سلحشور کارگردان یوسف پیغمبر؟
فرج الله سلحشور کارگردان یوسف پیغمبر؟
کی پایست اینطور برقصیم؟
نه والا همین طوره دقیقا دوست دختر کجا بوده
دوستان من اصلا نمیتونم بهتون برسم...تورو خدا یکم آروم تر...
!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه والا همین طوره دقیقا دوست دختر کجا بوده
خب دوستان شب خوبی بود، من کم کم میرم اومدن دنبالم . خیلی خوش گذشت . شب خوش.
می خوای فحش بذاریم.اقا مسابقه ببینم کی اخرین نفر می مونه تو تالار فردا باید بهش سور بدین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |